- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.781
Hoşgeldinn..
Ben elimden geldiğince aktarırım, buradaki arkadaşlarımda eksiklerimi tamamlarlar..
Biz bu topikte dua okuyoruz baş sayfada listemiz var ve hergün birimiz için dua okuyoruz.. onu bi incelersin istersen her liste bitişte seçtiğimiz farklı bir duayı okuyoruz..
onun dışında "Ya evvel" çeken arkadşlarımız var 4 Cuma üst üste cuma saatinde 1000 ad "ya evvel" çektiler ve son Cuma da gebelik haberini aldığımız çok arkadaşımız oldu
Geçen bi arkadaş tavsiye etmişti 70000 ad "lam yelid" çekin diye..
Ve mutlaka Bol selavat getirelim, hatırlatıyorum kızlar günluk 10 olur, alışınca 100 ad çok kolay okunuyor hemen..
41 gün meryem süresini de okuyabilirsin..
TEfriciye de niyetlenebilirsin..
Allah inşAllah ettiğiniz duaların hatrına Tedavinde hayırlı sonuçlar almanı kısmet eder ve tüm emeklerinin karşılığını alır nur topu gibi sağlıklı hayırlı evlatların olur.. inşAllah.
Canım ben bugünde dua ederim çarsambada dua ederim..inşallah iyi olur, tansiyon moralle stresle cok alakalı biliyorsun, bide doktorlar baksın da, sen hacamat ı bilyormusun bediş, internetten tansiyon için hacamat diye bir araştır , ben iyi geldigini duymuştum, Sedanın eksigi cok sen niyetlen istersen, özelden mesaj at belki glir bugün...Rabbim bacagına şifa versin ağrısı inince sevin kuzum korkma :))
Amin özlemim hepimiz için çok huzurlu bir haftasonu olur inşallah.....
hoşgeldin zümrütline..
bdroner canım arkadaşım sana cevap yazmış bir iki tanede ben ekleyeyim
7 gün içinde 70 yasin
her gün 3 tane duhan suresi
her gün bir tane fetih suresi
bunların hepsini bir anda yapmak zor olur tabikide Bedriye'nin yazdıklarıda daha kolay yapılacak şeyler, sen kalbinden hangisi geciyorsa onları yaparsın Allah hayırlı bir transfer nasip etsin inşallah hamile kalırsın sağlıkla..
haah şöyle akışına bırak ve bol bol boğazına bak..bugünler en güzel günler
Amanınnnnnn Bircannnnn şükürler olsun Rabbimeeekızlar benim için dua eden edemeyen herkesten Allah binlerce kez razı olsun. Hamileyim.....
yarın test günümdü dayanamadım evde test yaptım oda ne 2. çizgi diğerine göre silik ama çok net şok oldum ama dedimki kesin çatlatma iğnesindendir vurulalı15 gün olmuştu neyse kana gittik 70.5 çıktı şükürler olsun Rabbime
bu arada günaydın herkese, güzel bi hafta son geçirirsiniz inşallah,Allah hepinizi mutlu etsin gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah (içimden geldi)
inşallah canım çok sağol tefriceye başalamak istiyorum bugün yetiştirebilirim umarım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah emanetlerimizi nasip etsin isteyen herkese...
inşallah canım çok sağol tefriceye başalamak istiyorum bugün yetiştirebilirim umarım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah emanetlerimizi nasip etsin isteyen herkese...
Ben tüm testlerimi araştırma hastanesinde yaptırmıştım Özlem imm, şimdi adını hatırlamıyorum ama bi testin değeri referans aralığından 5 değer gibi fazla mıydı neydi öyle bişeydi, oradaki doktor baktığında gebeliğinde pıhtılaşma için iğnelere başlıyacaksın dedi, ne zaman bırakacağına da gebeliğinde karar verilir dedi, ama tam olarak pıhtılaşma var da demediler o değer tek başına öyle çıkması önemli değil demişti hatta sanırım önlem amaçlı düşündü doktor.. ama gittiğim doktor kullandırmadı hoş testlere bile bakmadı o da ayrı gıcık olduğum bir konu bu doktorada
Özlemim canım benim...
doktor gerizekalısı doğruları söylemiş belki ama öküz gibi söylemiş..uslüp ne kadar önemli bir anlasa şu doktorlar,inan ki okurken neler hissettiğini çok çok iyi anladım..Bak bu durumu yaşayan kadınlar %2 lik dilime giriyormuş, bende o dilimin içndeyim Rabbim bize bu %2 lik dilimde olmayı nasip etti, neden mi? bende bilmiyorum cevabı ama içime hep güzel şeyler doğuyor, bunları yaşadıkça imanımız biraz daha artıyor, Allah'a biraz daha yaklaşıyoruz, ruhumuz bedenimiz biraz daha arınıyor..bakıyorum arkadaşlarıma kazayla hamile kalıyor ve pıt diye doğuruyor, diyorum ki bende olanlardan biri olamazmıydım olurdum elbette ama peki bu işin ruhani, imani boyutu ne olurdu, geriye dönüp bakıyorum kayıplardan sonra bende inanılmaz değişiklikler olmuş,eminim sende de olmuştur eminim..artık hayattaki bir çok şeyin kendi kontrolümün dışında Allah'ın nasibi olduğuna inanıyorum hatta herşeyin öyle olduğuna inanıyorum ve diyorum ki bekle direnme..sende bekleyeceksin..her ilişkinde çocuk sahibi olabilmek için sevişeceksin..bak biz dün eşimle konuştuk aman dikkat edelim bu ay hamile kalmayayım diye ..bu nasıl insanı üzen bişey..ama benimde sonuçalrım çıksın aynı senin gibi düşüneceğim, ben denerim olursa olur ..haa düşük yapmak basit bir şey değil, fiziksel sıkıntısını geçtim psikolojik olarak yıpratan bişey..ama elimizdeki güç bunları engellemeye yetmiyorsa,kısmatim bu deyip,o kısmete sıkı sıksı sarılmamız lazım.....
Canımmmm yazdıklarını okudum doktor hanımcımm patavatsızmı diim gerçekçimi diyim Özlemm canım bak şükürler olsun sağlıklısınız eşin ve sende tamam kayupların oldu keşke olmasaydı ama hamile kalabiliyosun kafanı biraz rahatlat gelecek o bebiş elbet ama vakti zamanı var iştee biraz daha sabır arkadaşım az daha sabır çok yakınn hayırlı haberlerini alacağımız vakittseviyorum seniii
o bebek buraya gelecek!!!!
Tefriciyeye niyetlenirsen bizimlede paylaş istersen bizde müsait olanlarımız yardımcı olmaya çalışırız sayıyı tamamlamana.. (cümlede çok devrik oldu ama
Kızlar benim akşama yine misafirim varrrayy çıldıracam yaa çarşamba misafir perşembe misafir delimiyim neyimm hemen eve gidip temizlik yapıp akşama hazırlık yapmam gerek
Bircan cok sevindim cok mutlu oldum sukurler olsun Rabbime darisi diger arkadaslarin basina..
Bedriye canim Rabbim sifa versin annene...
Ozlem soyle akli basinda seni rahatlaticak bir doktor lazim benim esim hep kufur eder bunlarin hepsi ayni dersi gormuyormu nasil bu jadar farkli konusuyorlar diye
kızlar ben bugün horrmon testleri yaptırmak için hastaneye gittim ama malesef yapmadılar,garip bi doktora denk geldim,sen zaten herşeye baktırmışssın herşeyi yaptırmışsın,senin şanssızlığın piyango sana iki kez vurmuş dedi,düşüğün sebebi pıhtılaşma değil,sendekide pıhtılaşma sayılmaz,ne aspirine nede iğneye gerek yok hiç bir test yaptırmanada gerek yok dedi,vücut sağlıksız olanı atıyor doğanın kanunu bu eğer böyle olmasaydı etraf sağlıksız kolu bacağı kafası olmayan insanlarla dolu olurdu dedi,bu testler boş şeyler avrupada bunlar yapılmıyor bile çok istiyorsan para verir yaparsın ama hiç bi değeri yok bi önemi yok ve buna benzer bir sürü laf,bu testler çok pahalı biliyormusun falan dedi biliyorum dedim,belki bi daha düşük yaparsın bunu bilemeyiz senin tek yapacağın kafanı biraz rahat bırakmak dedi,iğne kullansanda olacak yine olur bişey yapamazsın 5 haftalıkken değilde 7 haftalıkken kaybedersin sadece zamanı uzatırsın dedi belki doğar 1 sene sonra kaybedersin dedi,bunu bilemezsin dedi,önlemde alamazsın dedi,çinko ekskliği falan düşüğe sebep olmaz kullanmasanda olur dedi , folik asit iç içmesen bile sorun değil gibi konuştu kadın resmen azarlar gibi konuştu ağlayacaktım nerdeyse,aspirin falan kullanma dedi senin tek yapacağın beklemek adetin gecikince test yapmak dedi, birde dediki sen adet oluyormusun evet dedim e tamam ozaman o testlere gerek yok zaten guatır'a falan da bakılmış herşeye bakılmış dedi
ben şimdi ne yapacağım bilmiyorum
geçen gittiğim doktorda buna benzer şeyler söyledi,aspirine gerek yok aspirin yumurtaları bozar bırak dedi,iğneyede sadece önlem amaçlı başlarsın oda 2 düşüğün olduğu için demişti aslında seninki pıhtılaşma sayılmıyor toplumun çoğunda var demişti,düşüğe sebep olmaz dedi.
daha önce etlik zübeyde hanımda infertilite bölümünde doktor hamile kalınca iğneye başlarsın kalana kadar aspirin iç demişti
2.hamileliğimden önce doktor sendeki pıhtılaşma normal gebelere göre düşük riskini 7-8 kat arttrır ama homozigot olsaydı 10 kat arttırrırdı sana aspirin yeterli gelir,iğneye gerek yok demişti
ama şimdiye kadar doktorların hem fikir oldukları konu 1.düşük araştırılmadığı için bilmiyoruz ama 2.için pıhtılaşma ile alakası yok genetik nedenden olmuş,bu durum sadece o gebeliği ilgilendirir bundan sonraki de aynı olacak diye bir kural yok.....
sanırım bundan sonra uğraşmayacağım araştırmayacağım tekrar hamile kalmak için çabalayacağım hamilelikle birlikte gideceğim doktor gerek görürse iğne kullanırım ,düşük olursada olur ne yapayım Allah yazdıysa ben ne kadar uğraşsamda boş nasıl olsa deneme tahtası gibi olduk, rabbimden ne gelirse razıyım , hem zaten artık düşük yapmaya bile alıştım demekki bu işler deneme yanılma yöntemi ile oluyor,ben ne kadar kendimi paralasamda bişey değişmiyor,Allah nasip ettiyse eğer eninde sonunda olacaktır,zaten olmayacağına dair bi korkumda yok inanıyorum ama önümde ne kadar zaman var daha ne kadar zaman bunları yaşarım onu bilmiyorum
kızlar benim için dua eden edemeyen herkesten Allah binlerce kez razı olsun. Hamileyim.....
yarın test günümdü dayanamadım evde test yaptım oda ne 2. çizgi diğerine göre silik ama çok net şok oldum ama dedimki kesin çatlatma iğnesindendir vurulalı15 gün olmuştu neyse kana gittik 70.5 çıktı şükürler olsun Rabbime
ayy sedamla sen tahminde bulunmuşsunuz çok sağolun bu akşam bayagı ağrım oldu annemlere gıtmıştık ağrım çoktu tadım kaçtı eve geldimm yatıyorum şu an, ayakta kalmadım,üşütmedımde sanmam kızlar yaa bilemedımm.. yasemınımm o acı gobegın buyudunden rahat ol,kızlar kısmetse annem haftaya perş sabahı anjıyo olucak dualarınıza bızıde ortak eder mısınız,inşAllah hayırlısıyla gecer gıder.
tebrikler tatlım Allahım tamamına erdirsin inşallah...gece gece ne güzel haber bu
tatlım anneciğin dualarımda olacak artık anjiyo çok kolay rahat oluyor anneciğin de hemencik atlatır inşallah merak etme...
herkesler uyudu ben yine burdayım kızlaryarın hastane çantalarını hazırlayacağız Allah kısmet ederse anam ıvır zıvır çok iş çıkıyor 1 günlük iş dediğim şeyler 3-4 güne anca oluyor yahu... neyse zamanımız var henüz ama iyice ağırlaşmadan halletmeye çalışıyorum...
Burcucum dönmüşsün canım pazartesi doktorunun diyeceklerini çok merak ediyorum tatlım inşallah güzel haberlerle gelirsin....
Sedoşum canım annem de 200 tefriciye alacak bugün konuştuk seni tatlım...
Nazancım ultrason ölçümleri bu haftalardan sonra çok değişiyor fıstığım benim bi ay 3 gün geride bi ay 1 hafta ileride geçen ay 6 gün geride çıktı miniğimin kilosu ama takmıyorum ben doktor ölçüyor sonuçta insan... 1 milim kaydırsa sonuç kaç gün atar acaba... aman takma sakın canım benim...
bURCUMMM Hoşgellddiiinnnn... anneminn düşmeyen bir tansiyonu oldu, Rahatsızlık olarak çok şükür öyle kalple ilgili çok çok sıkıntısı yok ama tansiyonda hem korkutuyor hemde yoruluyor da doktorlar bi de böyle bakalım dediler, inşAllah kuş gibi bi anda gelir geçer Burcum ya, ben kısmetse size çarşamba günü haberdar ederim uygun olanlarımız dua okursa çok sevinirim gerçekten..
Burcumm bacağım ağrıyor çok acıyor inan ben gebeliğim başlayalıdan beri bi kere dolaşmaya çıktık eşimle onda da kaldırımlara oturmaktan bişey yapamadım ve bugun giyecek elbise bulamadım enn bolunu giyimde bacağıma temas etmesin diye ama şimdi deli diyeceksin o kadar özdeşleşmişim ki ağrıyla geçen hafifler gibi oldu acaba bebeğe mi bişey oldu diye aklım da çıktı yani..
Bu arada sedaa tefriciyeni bitirdim ctesi günleri seda gelmiyor ya kızlar ben 100 taneye daha niyetlensemm seda adedini tamamlar mı ki sizce hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?