- 13 Aralık 2012
- 1.031
- 460
- 83
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.801
hiç boş kalmıyoruzki canım ya gidiyoruz ya geliyolarevet sen delisin tamam misafir gelirde sizinki biraz abartı her zaman herzamanda olmaz yaaa, sen ne zaman dinleneceksin
eveeettt bende aynı şeyi soruyorum bunların hepsiaynı eğitimi almıyormu birinin ak dediğine öbürü neden kara diyor???????
Gamzecim canım benim hoş geldin iyice unuttun bizi söyle kocana eve internet bağlatsınBircan cnm çok sevindim gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin inşallah ne güzel haber.:))))))) yanlarım özledim sizi dua eden dilleriniz dert görmesin inşallah..ben başlayamadım henüz listeye ne yazıkki hakkınızı helal edin başlayıp bitirecem hemen inşallah...bi duramadım evde kaç zamandır düzenim bozuldu..biz bebişle iyiz çok şükür rabbime binlerce şükür dualarınız ve rabbimizin izniyle... öpüyorum sizi çok allaha emanet olun inşallah...görüşmek üzere...
Sizi unutmadım aslım hep aklımdasınız ama siz unuttunuz beni galiba unutmayınnn:))))) takım bulalım hayırlısıyla bakacağız o ınternet işine inşallah:)))
Oy yerimm seni.:) şikâyetim yok cnm unutmayın diye bi hatırlatma sadece:))) sağolsun sende eşinde tatlım:))) şimdi çıkıyorum öptüm görüşürük:)))
Sedacım bildiğimi söyleyim evli ise bebeği olacağına delalet edermiş..bende kendimi gelinlikle görmüştüm allah hayırlara wesile etsin inşallah...
herkes ayrı bişey söylüyo doktorlar bile yaptıkları işte hem fikir değiller,hayırlısı Allahtan
Allah bizim daha çok dua etmemizi istiyor olabilir , bende buraya gelince başladım dua etmeye ama bu aralar eskisi kadar edemiyorum sanırım biraz daha sarılmam lazım dualara,ben neden arıyorum bi sebep arıyorum başkaları her denemesinde çocuk sahibi oluyor benim iki seferdir niye böyle oluyor diyorum,belki bi sebebi var belki yok bilmiyorum ama varsa önlem almak istiyorum ama bişeyde gelmiyor elimden yoruldum da zaten
Allah razı olsun yetiştiremicek gibi olursam haber veririm arkadaşım bugün başlıycam bakalım :)
Kızlar nasılsınız. Herkes çok mutlu eminim ki Bircan'ın haberinden sonra bende öyle
Dün akşam nasıl bir uykum geldi anlatamam ama savaşıyorum kendimle resmen. Meryem duamı okumam lazım, tefriciyemi okumam lazım neyse yüzümü yıkadım abdestimi aldım başladım meryemi okudum 10 tane gündüz okmuştum 66 tane de akşam okudum. Ama tv ye bakıyorum yazıları okuyamıyorum birbirine giriyor yazılar gözler gitmiş daha okuyamadım yattım. Sabahta uyudum kalktım kahvaltı ettim eşim kurstan gelecek pazara gidicez gelicez işlere girişicem. Sonra yine devam tefriciyelere tabii önce meryemi okucam, gece okurum vakit bukdukça okucam işte. Rüyamda gelinlik giymiştim çok telaşlıydım ne demek acaba :26:
ayy Burcucanım ne güzel yazmışsın inşallah arkadaşının dediği gibidir yaa o kadar ihtiyacım var ki bugünlerde böyle şeyler duymaya :18:Aylin tatlım doğum yaklaşıyor, sende gece kuşu olmuşsun kıyamam.. oo son hazırlıklar Allah kolaylık versin..hakan Bey normal doğumda çok iyiyiymiş ( bu adamla ilgili ilk defa iyi bişey yazıyorum) benim bir arkadaşımın normal doğumunu yaptırmış psikolojik olarak çok destek veriyormuş insanı çok rahatlatıyormuş..Rabbim sana çok kolay bir doğum nasip etsin ..sonuçları alır almaz mutlaka yazarım talım
bendim tatlım o krizi yaşayan doğru hatırlıyorsunTansiyok yüksekliği yoktu normalde babamı kaybedince oldu.. herkes üzüntüsünü her ne kadar paylaşsada içine attıgı büyük kısm oluyor o da zamanla böyle açığa çıkıyor. Allah herkese şifa versin sağlık versin inşAllah, bizede ..
Burcu biraz önce yazmıştın yaa %2 lik kesim diye bende çok inanıyorum öylesine bunları Rabbim in yaşatmadığına, Ben normalde dua eder, kuran okurdum ama çok değil, bu konuları yaşamaya başladıkça dualarım arttı çok şükür, bu topiği bulmam bile nete dua yazarken çıktı burası karşıma herşeyde bir hayır var işte..
Aylinnn canım benimmm daha dün gibi sen değil miydin yanlış mı anımsıyorum bi sürü test yapan testde pozitif gören ama kanda negatif çıkıyordu bizde ısrar ediyorduk gebesin diyesendin di mi o, yanlış anımsıyorsam gerçekten kusura bakmayın, ama sensende zaman bu kadar çabuk geçiyor .. İnşAllah seniinde böölee güzel güzell doğum haberlerini alıcağız. Dualarla göndereceğiz seni de doğuma inşAllah.
Burcummm sağol cnm allah razı olsun:)) dualarımız kabul olsun sende tez vakitte kavuş bebeğine hayırlısıyla inşallah
Kızlar nasılsınız. Herkes çok mutlu eminim ki Bircan'ın haberinden sonra bende öyle
Dün akşam nasıl bir uykum geldi anlatamam ama savaşıyorum kendimle resmen. Meryem duamı okumam lazım, tefriciyemi okumam lazım neyse yüzümü yıkadım abdestimi aldım başladım meryemi okudum 10 tane gündüz okmuştum 66 tane de akşam okudum. Ama tv ye bakıyorum yazıları okuyamıyorum birbirine giriyor yazılar gözler gitmiş daha okuyamadım yattım. Sabahta uyudum kalktım kahvaltı ettim eşim kurstan gelecek pazara gidicez gelicez işlere girişicem. Sonra yine devam tefriciyelere tabii önce meryemi okucam, gece okurum vakit bukdukça okucam işte. Rüyamda gelinlik giymiştim çok telaşlıydım ne demek acaba :26:
günaydın iyi pazarlar
Canım yaza girdiğimizden beri yatmak yok sıcaklardan buralar kaynıyorgünaydın canım erkencisin, bende gözümü 9 da açtım , yayıldım şimdi hem tv hem pc :))
ayy sedacım hayırlara çıksın inşallah ama bana muhteşem bir rüya gibi geldi hemde tefriciyeye başladığın gün görmen daha bir harika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?