Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedacım bildiğimi söyleyim evli ise bebeği olacağına delalet edermiş..bende kendimi gelinlikle görmüştüm allah hayırlara wesile etsin inşallah...

hiç boş kalmıyoruzki canım ya gidiyoruz ya geliyolarAllah eksik etmesin yine de
Gamzecim canım benim hoş geldin iyice unuttun bizi söyle kocana eve internet bağlatsın

Sizi unutmadım aslım hep aklımdasınız ama siz unuttunuz beni galiba unutmayınnn:))))) takım bulalım hayırlısıyla bakacağız o ınternet işine inşallah:)))

Sizi unutmadım aslım hep aklımdasınız ama siz unuttunuz beni galiba unutmayınnn:))))) takım bulalım hayırlısıyla bakacağız o ınternet işine inşallah:)))

nankör daha geçen gün konuştukyaa en son ben aradım canım benim kocada araştırıyo haber gelince arıcam seni inşallah hayırlı bir yer olur hakkınız da hayırlısı olsun canımcımm

Oy yerimm seni.:) şikâyetim yok cnm unutmayın diye bi hatırlatma sadece:))) sağolsun sende eşinde tatlım:))) şimdi çıkıyorum öptüm görüşürük:)))

Sedacım bildiğimi söyleyim evli ise bebeği olacağına delalet edermiş..bende kendimi gelinlikle görmüştüm allah hayırlara wesile etsin inşallah...

Canım baktım ben de gelinlikte gördüm daha çok duvak gördüm duıvak takılıyordu onu net hatırlıyorum muradının olacağına delaletmiş. Hayırlısı inşallah dua ettim yattım Rabbim böyle güzel bir rüya nasip etti bana.

ahh canım inan ki bende senin gibi düşünüyorum,sonra kendimi cok kaptırmıyorum çünkü sonra isyan etmeye kadar gidiyor durum..belkide O'na daha cok yakınlaşmamız içindir bütün bu yaşananlar, inşallah sonu güzel olacak canım bol dua bol esenlik sabır...bende önlem almak istiyorum ama bak kendin yazmişsın elimden birsey gelmiyor diye, ve işte tam buyüzden Allah' a teslim olmaktan başka çaremiz yok....

Allah razı olsun yetiştiremicek gibi olursam haber veririm arkadaşım bugün başlıycam bakalım :)

Bende tefriciyene yardım edebilirim, sen bize haber ver

oo maşallah rüyan çok güzel, zaten beyaz beklediğin bir dileğin olacak demektir, inşallah bekledigine kavuşacaksın canım..ayy sedoş benimde ev işi yapmam lazım ama bir mayışıklık var üzerimde..seni okuyunca kendime geldim ya Allah ya bismillah deyip kalkayım bari.. :))

ayy Burcucanım ne güzel yazmışsın inşallah arkadaşının dediği gibidir yaa o kadar ihtiyacım var ki bugünlerde böyle şeyler duymaya :18:
bendim tatlım o krizi yaşayan doğru hatırlıyorsun canım benim Amin inşallah o günleri görürüz hepimiz de sen de baya kolayladın bebişi büyüttün ama şu 32. haftadan sonra anladım ben ağırlaştığımı öncesi çok eğlenceliydi...
ayyy Bediş yazınca düşündüm de kızlar geçen yıl eylül ayında katılmıştım aranıza tesadüfen görüp bişiler sormak için ne iyi yapmışım... o zaman daha net değildik bebek isteme konusunda eşimle... resmen hamilelik öncesi-hamilelik dönemini birlikte geçirdik... inşallah doğum ve bebeğimi büyütme aşamasında da birlikte oluruz ben inanıyorum seneye hepimizin ya eteğinde ya kucağında ya da göbeğinde bıcırıklar olacak...

BUKET
ASLI
SERAP
BIRCAN
GAMZE

Canlarım duanızı okudum kanamam başlayınca kaldı okuyamamıştım

Buketcim canım Allah evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cok koly bir doğum yaşa inşallah, ahlaklı hayırlı ve sağlıklı bir kız olsun, annesi gibi de güzel olsun inşallah

Aslıcım canım inşallah bütün sağlık sorunların kolaylıkla çözülür, hastaneye giderken Rabbim güc kuvvet versin, eşininde spermelrinin arasında çok saglıklı yumoşlar çıkar inşallah ve bu yaşadığın zahmetin sonunda sağlıkla evlatlarına kavüşursun

Serapcım Rabbim sana kolay dogum nasip etsin, evladım saglılı, hayırlı ve ahlaklı olsun inşallah, bol bol da sütün gelsin :)

Gamze canım Allah doğuma giderken güc kuvvet versin cok kolay ve sağlıklı bir doğum olsun inşallah, oğlun cok uslu olsun, hiç kaka sorunu olmasın inşallah :)

Bircan tatlım hamileliğin 9 ay boyunca sağlıkla ilerlesin,hiç kanman ağrın falan olmasın inşallahj ve sonunda evladını sağlıkla kucagına alırsin inşallah

Özlem,zeynep,didem,b.Gül,Tümay,çiğdem dualarınızı okudum geç oldu hakkınızı helal edin.allah kabul etsin inşallah...diğerlerini de en yakın zamanda tamamlıcam inşallah...kusuruma bakmayın arkadaşlar öptüm sizi..

Burcummm sağol cnm allah razı olsun:)) dualarımız kabul olsun sende tez vakitte kavuş bebeğine hayırlısıyla inşallah

ayy sedacım hayırlara çıksın inşallah ama bana muhteşem bir rüya gibi geldi hemde tefriciyeye başladığın gün görmen daha bir harika.

eveeet... yine gece gece kimsecikler yok topiğimizde ben yine yalnızım sıkıntıdan çatlayayım... neyse sabah gelecek arkadaşlara şimdiden günaydın diyeyim bari

ayy sedacım hayırlara çıksın inşallah ama bana muhteşem bir rüya gibi geldi hemde tefriciyeye başladığın gün görmen daha bir harika.

Vallahi bana da öyle geldi canım. Duvak özellikle gördüm takıyorduk saçıma. O gün başladım tefriciyeye ve gerçekten o gece de nasıl uykum vardı ama böyle şeytan git yat diyor yani neyse soğuk suyla iyice yıkadım yüzümü meryemi okudum ardından tefriciyemi 66 tane de olsa okudum gönül rahatlığıyla yattım böyle bir rüya gördüm. 10 tane de gündüz öğlen okumuştum başlamak için yasindne sonra dün gece de 100 tane okuyabildim ezbere bilmeyince de zor oluyor bir de meryem okuyorum ya. Bugün de pikniğe gitti arkadşaı kıramadım köyleri var yakında annesinin küçük evi var yazın durdukları gittik kaldı şimdi okucam inşallah.

Kızlarr merhabalar nasılsınız gerçi bu saatte kimse olmaz ama. Ben de bu sabah kalktım dün gece de geç yatmıştım kahvaltı ediyorudum arkadaş arad hadi pikniğe diye ne zamandır da istiyordu. Yakında köyleri varmış oraya gittik. Mangal yaptık yedil içtik baraj kıyısında çok güzeldi tabi dualarım kaldı şimdi devam edicem meryemi mi okucam tefriciyemi okucam ben toplamda 176 tane okuyabildim bu akşamda okyabildiğim kadar okucam yengeme söyledim o okuyacak. Teyzene de söyle dedi annem kendisi okuyamıyor bilmiyor. Teyzeme de sölücem. Yengem arkadaşlarına söyleyecek okurlarsa artık pikniğe gittiğimiz arkadaşoım okuyacak tamamlanır inşallah. 2076 tane kaldı olu herhalde cumaya kadar. Annemin arkadaşı var bir de ona sölücem işte bakalım. Bende sabah biraz erken kalkar okurum, öğlen eşimin odasına gider okurum akşam okurum bitiricem artık Rabbim nasip eder de biter inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…