Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ooh Sedacım iyi yapmışsın,biz öğrenciyken fidanlık ardı oraya pikniğe giderdik :) bayılırım pikniklere ben :) tefriciyen yetişir tatlım hiç telaş etme,ben 200 ü bitirince okuyabilirsem üzerine okurum inşallah :)

kızlar neler yapıyorsunuz bakalım,ablam bendeydi giremeim hiç,zaten canımhiç çocuk istemiyor bu aralar,onun için kafam rahat.
BİRCAN canım çok tebrik ederim çoook sevindim,inş çok güzel bir hamilelik geçirir ve hayırlı bir şekilde bebeğiniz kucağına alırsın.
SEDAA tefriciyeye başlamışsın,keşke daha önce görseydim,benden 500 tane al şimdilik,daha fazla okumaya çalışacağım ama, merak etme bitiririz Allah ın izni ile...

evim çok dağıldı,şimdikalkıp her tarafı temizlemem gerekiyor,bana kolay gelsin

doktorlara göre herşey kolay sedacığım onlara göre ne var ne demişler ateş düştüğü yeri yakar,yaa testlerde çıkan bi pıhtılaşma varda doktorlar onu pıhtılaşma olarak görmüyormuş çoğu insanda varmış falan filan

evet kesinlikle yakınlaşmamız için bunları yaşıyoruz bence, ama kendi adıma söylüyorum bu konuda çok da bişey yapmıyorum yapmak istiyorum ama nedense sadece istemekle kalıyor icraat'a geçemiyorum

sağol gamzeciğim Allah razı olsun,aşk olsun ben hakkımı helal ederim niye etmeyelim önemli olan birbirimize dua etmemiz ,belki Allah senin daha geç dua etmeni istemiştir bunda da bir hayır vardır mutlaka

canım annemle bitirdik bugün tefriciyeleri 200 er tane daha alırız istersen ama ne kadar çok kişi alırsa o kadar iyi... zamanın dolmasına yakın ihtiyacın olursa haber ver mutlaka tatlım...

Günaydınn kızlar,
Herkese iyi haftalar..
KAbus gibi bir gece geçirdim, rüyalar, korkular falan.. hiç uyumadım desem yeridir, çok şükür sabah oldu da rahatım şimdi..
ben bu hafta belki çok yoğun olmayabilirim kızlar, işyerinde izinde olan çok arkadaş var, işler yoğun olursa olmam iş olmazsaaa buradayımm.. hepinizi öptüm.

bircanım tebrik ederim kuzum rabbime şükürler olsunn allah tamamına erdirsin inş.:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın canım aynı endişe ve korkularla bendede var kasıklarımda artık bişey hissetmiyorum ya bebek yukarı çıktı yada bişey oldu okadar keyifsizimki allahım yardımcımız olsun hepimizin annecinede acil şifalar kuzum benim öptm

özlemim ne accayip doktora denk gelmişsin öyle ama sanki kadının dedigi dogru gibime geldi ama yine bilemiyorum allah yardımcın olsun gönlüne göre bir doktor bulursun inş.

sağol canım benimm, sen hiç korkma bu haftalarda bebeğini zaten net hissetmiyorsun, kasıklarında ağrı da olmasın ne güzel işte, ben olunca endişelenirdim.. ya ben doktora bu sefer kısmetse 3. haftada gideceğim yani bu ctesi ve 3 haftalık zaman dilimi bana çok uzun geliyor, korkuyla duruyorum resmen, bide hareketleri beni endişelendiriyor isterse kuvvetli tekmeler atabiliyorken atmıyor, anlamıyorum neden inşAllah herşey yolundadır.. Annem de hayırlısıyla perşembe günü olsaydı atlatsaydık şu anjiyoyu çok rahatlıyacağım ..

bircanım tebrik ederim kuzum rabbime şükürler olsunn allah tamamına erdirsin inş.:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızlarrrr çok teşekkür ederim Allah razı olsun ettiğiniz dualar sayesinde Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür dün bir test daha yaptırdım 2 kat artmış çok şükür...

özlemim ne accayip doktora denk gelmişsin öyle ama sanki kadının dedigi dogru gibime geldi ama yine bilemiyorum allah yardımcın olsun gönlüne göre bir doktor bulursun inş.

evet doğru şeyler söylüyor aslında hepside bildiğimiz şeyler ama kadın gerçekten bi garipti görmeniz lazımdı benimle kavga eder gibi bağıra bağıra konuşuyordu

Gunaydin canlarim ...
Dun piknige gittik cok eglenceliydi ben bisey yapamadim bben oturdum onlar yapti ben yedim kafam dagildu iyi oldu...

kızlarrrr çok teşekkür ederim Allah razı olsun ettiğiniz dualar sayesinde Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür dün bir test daha yaptırdım 2 kat artmış çok şükür...

Bircancim insallah kalp atislarini kucagina aldigin gunleride gostersin Rabbim...

Son düzenleme:
evet doğru şeyler söylüyor aslında hepside bildiğimiz şeyler ama kadın gerçekten bi garipti görmeniz lazımdı benimle kavga eder gibi bağıra bağıra konuşuyordu

bende gitmiştim öyle bi doktora yumurta takibi yapcaktı kadın okadar degişkendiki bi bebegim derdi bi kızardı bana bi problemin olmasa çocugunn olur mutlaka var bi problemin demiş çok üzmüştü beni rahim filmini ona gazla çektirmiştim bişey çıkmamıştı birdaha gitmedim o kadına korkuyorum çükü

ayyyy tümaayy biz geçen sene ramazanda eşimle iş çıkışı hazırlanıp pikniğe gidiyorduk çok güzel oluyordu,başbaşa da güzel oluyor valla bakalım kısmet olursa bu sene de yaparız, ramazandan önce son pikniğimizi geçen hafta pazatesi yapmıştık ama o gün hava çok soğuktu çok rüzgar esiyordu

valla iyi oluyor canım bizim gittiğimiz köyde nerdeyse kütahyaya yakındı yani 40 km filan gittik sanırım ama sessiz sakin baraj gölü var manzara çok güzeldi. Bir şey yapmadım yani öyle çok detaylı bir piknik değildi tavukları aldı arkadaşımın eşi onları mangal yaptı eşim anlamaz biz de salata yaptık öle yedik maksat hava değişikliği olsun. Canım şimdi baya dağıttım ben bakalım son duruma göre söylerim olur mu

Canımm 500 tane mi okuyacaksın ayy çok sevindim şu anda Allah razı olsun canım benim. 2000 kalmıştı zaten 1.500 düşer böylelikle ama okuyabilecek misin canım cumaya kadar vakti var. Çok sağol canım benim.

canım annemle bitirdik bugün tefriciyeleri 200 er tane daha alırız istersen ama ne kadar çok kişi alırsa o kadar iyi... zamanın dolmasına yakın ihtiyacın olursa haber ver mutlaka tatlım...

Canım şimdi tuba aldı 500 tane ee ben dün yengeme söyledim, annemin arkadaşına söyledim, yengem arkadaşlarına da diyecekokuyan olursa diye. Bir arkadaşım daha okuyacak. Hatta teyzeme de diyecektim ama bu durumda ona demem artık yeter. Bende okuyorum zaten ama gerek olursa perşembe ben duruma bakar haber veririm.

Canımm çok sevindim ohh çok şükür inşallah keseyi de göreceksin kalp atışlarını da duyacaksın ve sağlıkla da alcaksın kucağına canım

manyak işte vardır öyle tipler yaa. Güzelce dese ne olacak sanki hayır dediklerinde bişi yok mantıklı olabilir ama ister istemez öyle konuşunca insan iyiyi de kötü olarak algılar sana sorunun yok demesine rağmen gerilmişsindir yani beni de gerer öyle insanlar. Ne sanıyorsa artık kendini

Gunaydin canlarim ...
Dun piknige gittik cok eglenceliydi ben bisey yapamadim bben oturdum onlar yapti ben yedim kafam dagildu iyi oldu...

Biz de gittik dün tabii eşimin kursu vardı geç çıktık filan ama güzel oldu yaa hava aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…