- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.841
kızlar neler yapıyorsunuz bakalım,ablam bendeydi giremeim hiç,zaten canımhiç çocuk istemiyor bu aralar,onun için kafam rahat.
BİRCAN canım çok tebrik ederim çoook sevindim,inş çok güzel bir hamilelik geçirir ve hayırlı bir şekilde bebeğiniz kucağına alırsın.
SEDAA tefriciyeye başlamışsın,keşke daha önce görseydim,benden 500 tane al şimdilik,daha fazla okumaya çalışacağım ama, merak etme bitiririz Allah ın izni ile...
evim çok dağıldı,şimdikalkıp her tarafı temizlemem gerekiyor,bana kolay gelsin
bircanım tebrik ederim kuzum rabbime şükürler olsunn allah tamamına erdirsin inş.:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
kızlarrrr çok teşekkür ederim Allah razı olsun ettiğiniz dualar sayesinde Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür dün bir test daha yaptırdım 2 kat artmış çok şükür...
ayyyy tümaayy biz geçen sene ramazanda eşimle iş çıkışı hazırlanıp pikniğe gidiyorduk çok güzel oluyordu,başbaşa da güzel oluyor vallabakalım kısmet olursa bu sene de yaparız, ramazandan önce son pikniğimizi geçen hafta pazatesi yapmıştık ama o gün hava çok soğuktu çok rüzgar esiyordu
valla iyi oluyor canım bizim gittiğimiz köyde nerdeyse kütahyaya yakındı yani 40 km filan gittik sanırım ama sessiz sakin baraj gölü var manzara çok güzeldi. Bir şey yapmadım yani öyle çok detaylı bir piknik değildi tavukları aldı arkadaşımın eşi onları mangal yaptı eşim anlamaz biz de salata yaptık öle yedik maksat hava değişikliği olsun. Canım şimdi baya dağıttım ben bakalım son duruma göre söylerim olur mu
Canımm 500 tane mi okuyacaksın ayy çok sevindim şu anda Allah razı olsun canım benim. 2000 kalmıştı zaten 1.500 düşer böylelikle ama okuyabilecek misin canım cumaya kadar vakti var. Çok sağol canım benim.
Canım şimdi tuba aldı 500 tane ee ben dün yengeme söyledim, annemin arkadaşına söyledim, yengem arkadaşlarına da diyecekokuyan olursa diye. Bir arkadaşım daha okuyacak. Hatta teyzeme de diyecektim ama bu durumda ona demem artık yeter. Bende okuyorum zaten ama gerek olursa perşembe ben duruma bakar haber veririm.
Canımm çok sevindim ohh çok şükür inşallah keseyi de göreceksin kalp atışlarını da duyacaksın ve sağlıkla da alcaksın kucağına canım
manyak işte vardır öyle tipler yaa. Güzelce dese ne olacak sanki hayır dediklerinde bişi yok mantıklı olabilir ama ister istemez öyle konuşunca insan iyiyi de kötü olarak algılar sana sorunun yok demesine rağmen gerilmişsindir yani beni de gerer öyle insanlar. Ne sanıyorsa artık kendini
Biz de gittik dün tabii eşimin kursu vardı geç çıktık filan ama güzel oldu yaa hava aldık.
yasooooooooooo hareketleri hissediyomusun..ben hiç bişey anlamıyorum..bi sisteme oturtamıyorum..kafayı yiycem yaavv..hareket mi etmiyo benimki nedir..zaten karnımda çok çıkmadı..off..günaydınn hayırlı sabahlar hayırlı haftalar sevgili arkdaşlarım
ohhh pikniklere gidllmiş sedacım ve tümayım hava değişikliği yaşamışlar ne güzel.
nazancım kasıkların ağrımıyo diye hiç korkma o haftalarda baen bütün belirtiler kyboluyor, insan bu sefer diyorki ayy midem bulansa da keşke bebeğimin iyi olduğunu anlasam filan gibi acayip dualar ediyor (örnek ben)
ohh tuba kafasından bebek fikrini flan çıkarmış keyfi yerndeymiş maşallah ne güzel, demekki bebeğinin gelişi yakındır inşallah.
ayyy bircannnn canım çok sevindim 2 kat artmasına maşallah kuşum benim, bakim hamişlik takvimin varmı???
bukeeeeetttt dün aklıma ne geldi biliyormusuuuuunnnn biz seninle bebek varmış gibi yapıyorduk sen hep takla atıyo benimki falan diyordun bak senin bebiş var hemde doktor kontrollerinde seninki hakikaten taklalar parendeler atıyo
yasooooooooooo hareketleri hissediyomusun..ben hiç bişey anlamıyorum..bi sisteme oturtamıyorum..kafayı yiycem yaavv..hareket mi etmiyo benimki nedir..zaten karnımda çok çıkmadı..off..
kızlaar sahura ne yapacaksınız??
kızlaar sahura ne yapacaksınız??
evet eveeet..benimki ters takla atıyodu hemde..son gittiğimde sadece eliyle oynuyodu..tırstım:))şimdi bizim test de kötü çıktı felanya..nooldu acaba diye doktorun gözünün içine baktım..doktorda anlamsız anlamsız bişeyler yaptı..sonra herşey yolunda dedi..:)yalan söyleyecek hali yok demi..??hakkaten bu sorular kafamda dönüp duruyo..
şimdide o taklaları hissedemiyorum diye sinir oldum...karnım eşşek derisi heralde benim..kayış..bişey anlamıyoorum:))
neyse sende hayaller kuruyodun benimkii öle böle diyee..bakalım seninki nasıl olacak.
buket bu haftalarda anne bebegin hareketlerii %20-30 hissedermiş
Oh çok şükür sanırım biraz silkelendik...geçen hafta herkes olumsuzken sanırım bu haftaya olumlu başladık...Bircan'nın rolü çok büyük tabi...Canım benim dün gece telefondan okudum...çoook ama çooook sevindim...RABBİM mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tamamına erdirsin ucağın almayı nasip etsin İNŞALLAH....Bedriye'm bu hafta güzel bir hafta o nedenle ALLAH ın izniyle annenin sağlık haberlerini de alıcaz...benim babam da anjiyo olmuştu ama o kalp krizi geçirmiş hiçbirimizin haberi yokken hastaneye kaldırılmış öyle kimsesizler gibi tövbe tövbe...duyunca bayılmıştım...ama mğerse anjiyo ultrason gibi bişeymiş...herşey çok güzel olacak...bi de şu bacağının ağrısı dinse...canım benim kim bilir nasıl canın yanıyo...Özlem'mim doktor dediğin insan önemli bir kişilik...benim ilk düşüğümde gittiğim adam da aynı senn bu manyak gibiydi...yok dedi bir problem gidin tatil yapın...evet belki haklıydı ama olmadı...belki vaar belki yok bilemeyiz ama güvenebileceğin bir doktor bulmak çok önemli...İnsan bilgisine sığınmak istiyor doktorunun...durmak yok yola devam...Burcu'm..ooyy Burcum ölcem meraktan hadi gel doktordan biran önce ve de ki; aaaa tüm değerler çok normalmiişş...Seda'cım haftasonu hepiniz vur patlasın çal oynasın yaparken ben hayatımda ilk defa...evet yanlış duymadınız çok utanıyorum ama hayatımda ilk defa evimi kendim temizledim...hala kıpırdayamıyorum...Ramazan öncesi şöyle dipli köşeli detaylı temizlik yapılsın diy her zaman gelen ablamı değil de temizlik şirketinden profesyonel bir ekip çağırdım...2 kişi gerçi ama...ütü temizlik herbişeyi yapacaklardı..vee gelmediler..ne bir mazeret ne bir telefon...ben de çok sinirlendim...arkadaş o sinirle bir kaldırmışım evi...hallaç pamuğu gibi attım valla...hala kolumu kıpırdatamıyorum:))) o nedenle henüz 23 tane okuyabildim ama merak etme o tefriciye bitecek arkadaş...Nazan'ım endişeni..ve endişenin sende yarattığı mutsuzluğu her haliyle hissedebiliyorum...ama bak herkes normal bunlar diyo...en olmadı atla git doktoruna...nolur rahatlat kendini...böyle düşün düşün bişey yoksa da stresten zarar vereceksin bebişe....dualarım seninle..vee Aslı'm neredesin be Firuzem...göremiyorum seni sahalarda...çok aktif giremediğimden mi acep? özlemişim yahuu...bu arada annene selam...onu seviyorum...bi daha söyleyeyim dedim...aayyy çok uzattım...tıkır tıkır müdürüm bakıyo bu kız ne yazıyo diye...sormadan bitereyim en iyisi....HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...VE HAYIRLI HAFTALAR diliyorum...hafta nasıl hayırlı olmasın RAMAZAN başlıyor...şimdiden hepinizin RAMAZAN ı da mübarek olsun...RABBİM hakkıyla layıkıyla yaşamayı nasip etsin İNŞALLAH....
benimki anasına benzerse sakin olur babasına benzerse uyuşuk olur
kahvaltıyla yada çorbasyla başlamak gerek sanki..belki bi patates salatası..yada hamur işi diyecem ama ilk günden ağır mı olur..tok tutacak bişeyler gerek...
katmer alıyoruz çay kahvaltılık arada yagda yumurta yada patates kızartıyorum okaaa benimkisi kolay ama bu sene kayısı kompostosu yapmayı planlıyorum susuzluga iyi geliyomuş
kahvaltıyla yada çorbasyla başlamak gerek sanki..belki bi patates salatası..yada hamur işi diyecem ama ilk günden ağır mı olur..tok tutacak bişeyler gerek...
aman haaa sakkııınn..glisemik indeksi düşük gıdalar almak lazım ki kan şekeriniz bir anda ükselip hızla düşmesin......patates...hamur...aman diim...1 yumurta muhakkak olmalı mümkünse haşlama...kırmızı biber+fındık+ceviz+badem olmazsa olmaz...domates , salatalık, peynir, zeytin...ama zeytin çok az malum tuzlu susatır...ben geçen sene hep böyle yaptım..erkek kardeşim geldi Ramazan nın 1 haftasını beraber geçirdik...sahur soframı görünce hayal kırıklığını uğradı..eehh annem ballar böreklerle besliyo tabi oğlunu...dedim oğlum hele bi ye...yarın susar ya da acıkırsan beni bul...dilerim özrümü:))) valla var ya inanamadı...müthiş bişey tavsiye ederim...
Günaydın canlarım biz sabah erkenden eşimle fakülteye gittik geldik, benim kromozom sonuçlarım çıkmış hamdolsun hiçbir sorun yok, eşimin kromozom sonuçları da 1 hafta sonra çıkacakmış , ee öyle olunca tüm sonuçları toplayıp doktorun tanına gidemedim, eşimin spermlerini verdik sabah, sonuç bugün çıkacakmış, ama kromozom sonucunu almaya gittiğimde sperm sonucunu alacagım, genetiktedeki adam dedi ki bu kadar sık kimyasal yaşiyorsan mutlaka genetik bir sıkıntı vardır, sizde bişey çıkmamış belki eşinizde çıkar dedi, bende bunu eşime söylemedim tabiki Allah büyük, yani bugün elde ettiğim tek şey benim kromozomda birşey olmayışı..tam sonuçlar yine haftaya ertelendi..nasip
siz de ne var ne yok? nasılsınız? (bu sorum herkese) :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?