- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.861
Benim sahur menümde böyle kırmızı biberi közlerim, bazende bunlara ek krep ve karpuz koyarım sofraya, geçi karpiuz hep olur :)
aman haaa sakkııınn..glisemik indeksi düşük gıdalar almak lazım ki kan şekeriniz bir anda ükselip hızla düşmesin......patates...hamur...aman diim...1 yumurta muhakkak olmalı mümkünse haşlama...kırmızı biber+fındık+ceviz+badem olmazsa olmaz...domates , salatalık, peynir, zeytin...ama zeytin çok az malum tuzlu susatır...ben geçen sene hep böyle yaptım..erkek kardeşim geldi Ramazan nın 1 haftasını beraber geçirdik...sahur soframı görünce hayal kırıklığını uğradı..eehh annem ballar böreklerle besliyo tabi oğlunu...dedim oğlum hele bi ye...yarın susar ya da acıkırsan beni bul...dilerim özrümü:))) valla var ya inanamadı...müthiş bişey tavsiye ederim...
Günaydın canlarım biz sabah erkenden eşimle fakülteye gittik geldik, benim kromozom sonuçlarım çıkmış hamdolsun hiçbir sorun yok, eşimin kromozom sonuçları da 1 hafta sonra çıkacakmış , ee öyle olunca tüm sonuçları toplayıp doktorun tanına gidemedim, eşimin spermlerini verdik sabah, sonuç bugün çıkacakmış, ama kromozom sonucunu almaya gittiğimde sperm sonucunu alacagım, genetiktedeki adam dedi ki bu kadar sık kimyasal yaşiyorsan mutlaka genetik bir sıkıntı vardır, sizde bişey çıkmamış belki eşinizde çıkar dedi, bende bunu eşime söylemedim tabiki Allah büyük, yani bugün elde ettiğim tek şey benim kromozomda birşey olmayışı..tam sonuçlar yine haftaya ertelendi..nasip
siz de ne var ne yok? nasılsınız? (bu sorum herkese) :)))))
Günaydın canlarım biz sabah erkenden eşimle fakülteye gittik geldik, benim kromozom sonuçlarım çıkmış hamdolsun hiçbir sorun yok, eşimin kromozom sonuçları da 1 hafta sonra çıkacakmış , ee öyle olunca tüm sonuçları toplayıp doktorun tanına gidemedim, eşimin spermlerini verdik sabah, sonuç bugün çıkacakmış, ama kromozom sonucunu almaya gittiğimde sperm sonucunu alacagım, genetiktedeki adam dedi ki bu kadar sık kimyasal yaşiyorsan mutlaka genetik bir sıkıntı vardır, sizde bişey çıkmamış belki eşinizde çıkar dedi, bende bunu eşime söylemedim tabiki Allah büyük, yani bugün elde ettiğim tek şey benim kromozomda birşey olmayışı..tam sonuçlar yine haftaya ertelendi..nasip
Günaydın canım kromozom sonuçların temiz çıkmasına sevindim inşallah diğerleri de iyi sonuçlanırGünaydın canlarım biz sabah erkenden eşimle fakülteye gittik geldik, benim kromozom sonuçlarım çıkmış hamdolsun hiçbir sorun yok, eşimin kromozom sonuçları da 1 hafta sonra çıkacakmış , ee öyle olunca tüm sonuçları toplayıp doktorun tanına gidemedim, eşimin spermlerini verdik sabah, sonuç bugün çıkacakmış, ama kromozom sonucunu almaya gittiğimde sperm sonucunu alacagım, genetiktedeki adam dedi ki bu kadar sık kimyasal yaşiyorsan mutlaka genetik bir sıkıntı vardır, sizde bişey çıkmamış belki eşinizde çıkar dedi, bende bunu eşime söylemedim tabiki Allah büyük, yani bugün elde ettiğim tek şey benim kromozomda birşey olmayışı..tam sonuçlar yine haftaya ertelendi..nasip
biz hep kahvaltı yapıyoruz bazen annem hamurişi veriyor falan ama benim elimden hamurişi gelmiyor öyle hamur yoğurup açamam ben ama yapmak istiyorum eşim seviyor,nazancım komposto daha çok susandırmasın
kızlar neler yapıyorsunuz bakalım,ablam bendeydi giremeim hiç,zaten canımhiç çocuk istemiyor bu aralar,onun için kafam rahat.
BİRCAN canım çok tebrik ederim çoook sevindim,inş çok güzel bir hamilelik geçirir ve hayırlı bir şekilde bebeğiniz kucağına alırsın.
SEDAA tefriciyeye başlamışsın,keşke daha önce görseydim,benden 500 tane al şimdilik,daha fazla okumaya çalışacağım ama, merak etme bitiririz Allah ın izni ile...
evim çok dağıldı,şimdikalkıp her tarafı temizlemem gerekiyor,bana kolay gelsin
Oyyy bedişim kıyamam ben sana oku üfle öyle yat dicem sen zaten sürekli okuyan birisin, Rabbim huzur versin, çok uzak kalma özlerim ben seni...Günaydınn kızlar,
Herkese iyi haftalar..
KAbus gibi bir gece geçirdim, rüyalar, korkular falan.. hiç uyumadım desem yeridir, çok şükür sabah oldu da rahatım şimdi..
ben bu hafta belki çok yoğun olmayabilirim kızlar, işyerinde izinde olan çok arkadaş var, işler yoğun olursa olmam iş olmazsaaa buradayımm.. hepinizi öptüm.
günaydın canım aynı endişe ve korkularla bendede var kasıklarımda artık bişey hissetmiyorum ya bebek yukarı çıktı yada bişey oldu okadar keyifsizimki allahım yardımcımız olsun hepimizin annecinede acil şifalar kuzum benim öptm
ama benimde elimden gelmez biz burda çok güzel katmer yapan bir yer keşfettik yaglı deil içinde öyle çok tahinde olmuyo eşimde seviyo ya televizyonda susuzluk için çay deilde komposto dedide o sebepten sence susatırmı çok şeker atmıcam az atcam
Gunaydin canlarim ...
Dun piknige gittik cok eglenceliydi ben bisey yapamadim bben oturdum onlar yapti ben yedim kafam dagildu iyi oldu...
maşallah subhanallah canım ,Rabbim 9 ay boyunca tutunmasını nasip etsin inşallahkızlarrrr çok teşekkür ederim Allah razı olsun ettiğiniz dualar sayesinde Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür dün bir test daha yaptırdım 2 kat artmış çok şükür...
ayyyy tümaayy biz geçen sene ramazanda eşimle iş çıkışı hazırlanıp pikniğe gidiyorduk çok güzel oluyordu,başbaşa da güzel oluyor vallabakalım kısmet olursa bu sene de yaparız, ramazandan önce son pikniğimizi geçen hafta pazatesi yapmıştık ama o gün hava çok soğuktu çok rüzgar esiyordu
ay bidakka BİRCANN HAMİLEMİSİN...........ANAAAAAAM..TEBRİK EDERİM..AŞILAMAYLA OLAN İKİNCİ KİŞİSİN DEMİ..AY ÇOK SEVİNDİM..GÖZÜN AYDIN:))ERZURUMLU BEBİK OLACAK:))
özleeeeem bu seferde araba ittin mi?
Oh çok şükür sanırım biraz silkelendik...geçen hafta herkes olumsuzken sanırım bu haftaya olumlu başladık...Bircan'nın rolü çok büyük tabi...Canım benim dün gece telefondan okudum...çoook ama çooook sevindim...RABBİM mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tamamına erdirsin ucağın almayı nasip etsin İNŞALLAH....Bedriye'm bu hafta güzel bir hafta o nedenle ALLAH ın izniyle annenin sağlık haberlerini de alıcaz...benim babam da anjiyo olmuştu ama o kalp krizi geçirmiş hiçbirimizin haberi yokken hastaneye kaldırılmış öyle kimsesizler gibi tövbe tövbe...duyunca bayılmıştım...ama mğerse anjiyo ultrason gibi bişeymiş...herşey çok güzel olacak...bi de şu bacağının ağrısı dinse...canım benim kim bilir nasıl canın yanıyo...Özlem'mim doktor dediğin insan önemli bir kişilik...benim ilk düşüğümde gittiğim adam da aynı senn bu manyak gibiydi...yok dedi bir problem gidin tatil yapın...evet belki haklıydı ama olmadı...belki vaar belki yok bilemeyiz ama güvenebileceğin bir doktor bulmak çok önemli...İnsan bilgisine sığınmak istiyor doktorunun...durmak yok yola devam...Burcu'm..ooyy Burcum ölcem meraktan hadi gel doktordan biran önce ve de ki; aaaa tüm değerler çok normalmiişş...Seda'cım haftasonu hepiniz vur patlasın çal oynasın yaparken ben hayatımda ilk defa...evet yanlış duymadınız çok utanıyorum ama hayatımda ilk defa evimi kendim temizledim...hala kıpırdayamıyorum...Ramazan öncesi şöyle dipli köşeli detaylı temizlik yapılsın diy her zaman gelen ablamı değil de temizlik şirketinden profesyonel bir ekip çağırdım...2 kişi gerçi ama...ütü temizlik herbişeyi yapacaklardı..vee gelmediler..ne bir mazeret ne bir telefon...ben de çok sinirlendim...arkadaş o sinirle bir kaldırmışım evi...hallaç pamuğu gibi attım valla...hala kolumu kıpırdatamıyorum:))) o nedenle henüz 23 tane okuyabildim ama merak etme o tefriciye bitecek arkadaş...Nazan'ım endişeni..ve endişenin sende yarattığı mutsuzluğu her haliyle hissedebiliyorum...ama bak herkes normal bunlar diyo...en olmadı atla git doktoruna...nolur rahatlat kendini...böyle düşün düşün bişey yoksa da stresten zarar vereceksin bebişe....dualarım seninle..vee Aslı'm neredesin be Firuzem...göremiyorum seni sahalarda...çok aktif giremediğimden mi acep? özlemişim yahuu...bu arada annene selam...onu seviyorum...bi daha söyleyeyim dedim...aayyy çok uzattım...tıkır tıkır müdürüm bakıyo bu kız ne yazıyo diye...sormadan bitereyim en iyisi....HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...VE HAYIRLI HAFTALAR diliyorum...hafta nasıl hayırlı olmasın RAMAZAN başlıyor...şimdiden hepinizin RAMAZAN ı da mübarek olsun...RABBİM hakkıyla layıkıyla yaşamayı nasip etsin İNŞALLAH....
Nazan kuzum içini rahat tutmaya çalış biliyorum zor, ama inan ki onu Rabbim koruyor, güven ve tevekkül et, demesi kolay biliyorum, zaten Allah esirgesin bişey olsaydı belirtiler cok ağır olurdu, şuna yaşadıların normal şeyler çünkü vucüdun ilk defa hamile kalıyor, Allahım ruhuna huzur versin
canımcım belki genetik değilde eşinin spermleri ile alakalı olabilir , belki hiç bişey çıkmaz bilemeyiz bekleyip göreceğiz inşallah bir sorun yoktur,gerçi sorun olmamasıda bizim için bir sorun madem sorun yok niye böyle oluyor diye yiyip duruyoruz beynimizi
günaydınn hayırlı sabahlar hayırlı haftalar sevgili arkdaşlarım
ohhh pikniklere gidllmiş sedacım ve tümayım hava değişikliği yaşamışlar ne güzel.
nazancım kasıkların ağrımıyo diye hiç korkma o haftalarda baen bütün belirtiler kyboluyor, insan bu sefer diyorki ayy midem bulansa da keşke bebeğimin iyi olduğunu anlasam filan gibi acayip dualar ediyor (örnek ben)
ohh tuba kafasından bebek fikrini flan çıkarmış keyfi yerndeymiş maşallah ne güzel, demekki bebeğinin gelişi yakındır inşallah.
ayyy bircannnn canım çok sevindim 2 kat artmasına maşallah kuşum benim, bakim hamişlik takvimin varmı???
Oh çok şükür sanırım biraz silkelendik...geçen hafta herkes olumsuzken sanırım bu haftaya olumlu başladık...Bircan'nın rolü çok büyük tabi...Canım benim dün gece telefondan okudum...çoook ama çooook sevindim...RABBİM mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tamamına erdirsin ucağın almayı nasip etsin İNŞALLAH....Bedriye'm bu hafta güzel bir hafta o nedenle ALLAH ın izniyle annenin sağlık haberlerini de alıcaz...benim babam da anjiyo olmuştu ama o kalp krizi geçirmiş hiçbirimizin haberi yokken hastaneye kaldırılmış öyle kimsesizler gibi tövbe tövbe...duyunca bayılmıştım...ama mğerse anjiyo ultrason gibi bişeymiş...herşey çok güzel olacak...bi de şu bacağının ağrısı dinse...canım benim kim bilir nasıl canın yanıyo...Özlem'mim doktor dediğin insan önemli bir kişilik...benim ilk düşüğümde gittiğim adam da aynı senn bu manyak gibiydi...yok dedi bir problem gidin tatil yapın...evet belki haklıydı ama olmadı...belki vaar belki yok bilemeyiz ama güvenebileceğin bir doktor bulmak çok önemli...İnsan bilgisine sığınmak istiyor doktorunun...durmak yok yola devam...Burcu'm..ooyy Burcum ölcem meraktan hadi gel doktordan biran önce ve de ki; aaaa tüm değerler çok normalmiişş...Seda'cım haftasonu hepiniz vur patlasın çal oynasın yaparken ben hayatımda ilk defa...evet yanlış duymadınız çok utanıyorum ama hayatımda ilk defa evimi kendim temizledim...hala kıpırdayamıyorum...Ramazan öncesi şöyle dipli köşeli detaylı temizlik yapılsın diy her zaman gelen ablamı değil de temizlik şirketinden profesyonel bir ekip çağırdım...2 kişi gerçi ama...ütü temizlik herbişeyi yapacaklardı..vee gelmediler..ne bir mazeret ne bir telefon...ben de çok sinirlendim...arkadaş o sinirle bir kaldırmışım evi...hallaç pamuğu gibi attım valla...hala kolumu kıpırdatamıyorum:))) o nedenle henüz 23 tane okuyabildim ama merak etme o tefriciye bitecek arkadaş...Nazan'ım endişeni..ve endişenin sende yarattığı mutsuzluğu her haliyle hissedebiliyorum...ama bak herkes normal bunlar diyo...en olmadı atla git doktoruna...nolur rahatlat kendini...böyle düşün düşün bişey yoksa da stresten zarar vereceksin bebişe....dualarım seninle..vee Aslı'm neredesin be Firuzem...göremiyorum seni sahalarda...çok aktif giremediğimden mi acep? özlemişim yahuu...bu arada annene selam...onu seviyorum...bi daha söyleyeyim dedim...aayyy çok uzattım...tıkır tıkır müdürüm bakıyo bu kız ne yazıyo diye...sormadan bitereyim en iyisi....HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...VE HAYIRLI HAFTALAR diliyorum...hafta nasıl hayırlı olmasın RAMAZAN başlıyor...şimdiden hepinizin RAMAZAN ı da mübarek olsun...RABBİM hakkıyla layıkıyla yaşamayı nasip etsin İNŞALLAH....
ama benimde elimden gelmez biz burda çok güzel katmer yapan bir yer keşfettik yaglı deil içinde öyle çok tahinde olmuyo eşimde seviyo ya televizyonda susuzluk için çay deilde komposto dedide o sebepten sence susatırmı çok şeker atmıcam az atcam
ayy kızlar midem falanda çok kötü bugun hayırlısıyla bi akşam olsada eve gitsem canım ağzımda gibi, sıcak onunda etkisi çok klimayı açtık inşAllah üşütmem.. Burcumm o adamın dediği boşa bi konuşma hiç takma, bizde de ben dedim bu kadar sıklıkta düşük olursa kromozomlarda bişey vasr heralde diye çok şükür hiç bişey yokmuş, eşimin spermi merfoloji 1 çıktı o değere çok üzülmüştüm sebeb bu diye bir sürü doktorla görüştüm eğer gebelik oluşuyorsa sperm ön planda kalmaz, çünkü dölleme yeteneğine sahip dediler, gittiğimiz hiçbir doktor üzerinde durmadı, bi doktor sadece eşime dedi ki tüm düşüklerin sebebi merfoloji işte bu kötü çıkmış dedi aşılamaya rapor çıkaracaktık biz üniver.hastanesiydi bize tüm işlemleri tekrar başlatıyordu resmen eşime randevu falan bizde gitmedik gebelik oluştu çok şükür. Allah ın izniyle eşinin sonuçlarıda teeerrtemiz çıkıcak inşAllah. Belki Rahim filmi çektirmeni isterler bi o kalıyor çünkü.. o da daha öncede demiştim ya rahim filmi çekilince sağlam gebelik tutma olasılığı artıyormuş 3 ay içinde, nbak bizim gebelikte o arada tuttu.
karpuzmuuu ben hiç meyve yada fındık fıstık gibi şeyler tüketmem ki sahurda, ama yumurta haşlarım ne oluyo du o rafadanmı deniyodu ona
ayyy canım yaa yk benmde öyle belirli zamanlarda belirli aralıklarda filan gibi olmuyor, hiç korkma. geçen cumamıyd neydi sanırım hıçkırık tuttu blemiyorum ama epey hissettim, hayatımda ilk defa resmen irkildim, yada eşim içerde film izliyordu yüksek sesle ondanmı rahatsız oldu, yada benm moralim bozuktu, ondan mı bana moral vermek istedi, yada yada yadayasooooooooooo hareketleri hissediyomusun..ben hiç bişey anlamıyorum..bi sisteme oturtamıyorum..kafayı yiycem yaavv..hareket mi etmiyo benimki nedir..zaten karnımda çok çıkmadı..off..
süper bir soru yaaa sabahtan beri onu düşünüyorum özlecim. ama yumurta kesin olacak tok tutuyor. ve birde süt.kızlaar sahura ne yapacaksınız??
muheşem bir ikilisiniz, kime benzerse benzesin yavaş bir çocuk olacağı belli oldu :))benimki anasına benzerse sakin olur babasına benzerse uyuşuk olur
canım menün muhteşe sana katılıyorum.aman haaa sakkııınn..glisemik indeksi düşük gıdalar almak lazım ki kan şekeriniz bir anda ükselip hızla düşmesin......patates...hamur...aman diim...1 yumurta muhakkak olmalı mümkünse haşlama...kırmızı biber+fındık+ceviz+badem olmazsa olmaz...domates , salatalık, peynir, zeytin...ama zeytin çok az malum tuzlu susatır...ben geçen sene hep böyle yaptım..erkek kardeşim geldi Ramazan nın 1 haftasını beraber geçirdik...sahur soframı görünce hayal kırıklığını uğradı..eehh annem ballar böreklerle besliyo tabi oğlunu...dedim oğlum hele bi ye...yarın susar ya da acıkırsan beni bul...dilerim özrümü:))) valla var ya inanamadı...müthiş bişey tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?