Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

zaten iftardada sahurdada kavun karpuz insan başka bişey istemiyoki yemek bile yenmiyo

canım sevindim bişey çıkmadığına..aslında bazen bişey çıkmasını da bekliyosunki tedavi edebilesin:)))inşallah dermansız bişey çıkmayacak..bizler iyiyiz sana tatil iyi geldi mi??

canım bakalım eşimin sonuçlarıda çıksın ona göre ya böğüre böğüre ağlarım ya da mal olur etrafa boş boş bakarım kısmet!
tatil süper geldi kuzenlerim çok matraktır, bide herkes bana acıdı ve beni güldürmeye çalıştılar, ben de anıra anıra güldüm, kalbimde ince bir sızı vardı hep ama geçecek biliyorum çünkü daha kötüsünüde hissettim..hamdolsun bu sefer ki başlamadan bitti...

ay sıcaklarla benimde hiç aram yok...bunalıyorum..daralıyorum..uyuyamöıyorum..gece kalkıp kapı cam açıyorum..off

allah razı olsun:)

uyuya kalmışım:)))))

günaydın kuzum bak maşallah sende yokmuş inş. eşindede çıkmaz allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Günaydın canım kromozom sonuçların temiz çıkmasına sevindim inşallah diğerleri de iyi sonuçlanır

cnm benım cok sevındım hadı hayırlısı

Amin ballarım, allah razı olsun, inşallah eşimin testleri de hayırlısıyla sonuçlanır, inşallah.. bakalım bir yola girdim ucunu görmek üzereyim hayırlı haberler olur inşallah...

acıma !!!!kimse sana acımasın sende kendine acıma!!!
güzel olacak..ben eşime 'ama çikolata kisti olanlarda hamile kalabikliyo örnekleri vaaaar' diye böğürünce adam beni polyanna sanıyoduç....sende ol..acıların çocuğu olmakrtansa polyanna ol:))

Rahim filmi benden istediklerinde banada çok saçma gelmişti çünkü bende de gebelik oluşuyor ama düşük oluyordu mesela biz bilmiyorduk filmde öğrendik tek tüpüm kapalıymış dışta kaybetmişim.. Rahmin yapısınıda bi görelim diyorlar doktorlara göre çok basit bir işlem olduğundan gerek var yok diye uzatmıyorlar ki.. umarım gerek kalmaz..

Cancazım bekleyelim bakalım...1 hafta daha bekleriz ....hiç değilse yaşamak için sebep oluyo...senden güzel haberi alırız sonra da başka bişey için bekleme sürecine gireriz...bekleriz ALLAH bekleriz...sabrımızı ölçeriz...

Bedişim canım benim bak klima çarpar dikkat et, hafif bişeyler ye, olmadı izin al eve git yat, kendine çile çektirme tatlım, inşallah öğlene kadar düzelirsin, bacağın nasıl? bide bunlara onun ağrısı eklenirse ooo tam cümbüş..

tatlım valla doktorların ağzının içine bakıyoruz mecbur, ne derlerse ona inanacağım, ve tabiki de öncelikle Allah..... bende morfolojiden şupheleniyorum ama onda da deneme yanılmaya sağlıklı döllenmeyi yakalıyorsun, morfolojisi bozuk spermi rahim biliyor ve dölleme olsa bile kabul etmiyor ve tutunma olmuyor..tabiki bunlarım hepsi gereksiz ayrıntılar..Rabbim bizim için ne kısmet etti onu bekleyeceğiz, bu arada da elimizden ne geliyorsa onu yapacağız..inşallah rahim filmi istemezler bediş hala çok korkuyorum ama isterlerse de mecbur gideceğim,Rabbim güç verecek inşallah, benim bildiğim (yalnışta biliyor olabilirim) rahim filminin tedavi ettiği tek şey tıkalı tüplerin açılması ya da yarı tıkalı olanları tam açmak, böylelikle spermler yumurtaya ulaşabiliyor, sağlıklı gebelik derken, sağlıklı embriyo oluşmasına mı etki ediyor demek istedin? hemen beni bir aydınlat kuzum????

Allah razı olsun canım, ağzına sağlık, Rabbim sanada sağlıklı bir Ramazan ayı bebesi nasip etsin inşallah

hiç kaçışım yok kesin isteyecekler demek ki off offf:26::26::26::26:

ayy brcum çok şükür yaaa ohh temiz çıktığına çok sevindim tatlım. Allahım ramazan da hepinize mğbarek müberek çocuklar gönderin inşallah

Çok sağol canım inşalalh sonu hayırlı ve güzel olur, yasooom daha sık gel özletme..

haklısın Buketim , tam benim eşimi anlattın, bizim sağlıklı bir bebeğimiz olacak ben çok inanıyorum Allah verecek Burcu diyor sürekli..ben de diyorum ki kısmetimde %2 lik dilimde olmak varmış..nasibim neyse onu cekecem..alttan alttan kendime acıyorum sanırım sessizce..ama doğru olan hep iyiyi düşünmek ve beklemek...

evet Meralim biz hep doğru zamanın tam da bu zaman olduğunu düşünürüz ama elimizde olamayan nedenler -kaderizim- bizi hep bekletir bekletir bekletir..daha iyisini daha hayırlısını vermek için...

evet Meralim biz hep doğru zamanın tam da bu zaman olduğunu düşünürüz ama elimizde olamayan nedenler -kaderizim- bizi hep bekletir bekletir bekletir..daha iyisini daha hayırlısını vermek için...

Benim hayatım hep beklemekle geçti ama sonunda en güzeli nasip etti RABBİM...30 yaşıma kadar bekledim..RABBİM yeryüzünün en şahane adamını nasip etti çok şükür....senelerce Bankacılıkta zulüm gördüm...hergün dua ettim RABBİM bana yardım e diye...şimdi şükürlr olsun mükafatmı aldım...çalışırken mutluyum en azından....işte bu bebek olayı da böyle....bekletecek...bekletiyor...süreç üzüyor...ama sonundaaa...çoook mutlu olucaz İNŞALLAH çoookkk....Ay tutmayın beni dua edicem...çok duam geldi:))) bi de çok acıktııımm...ama çoookk...nefes alamıyorum açlıktan...

Öncelikle geçen haftanın dualarını tamamladım Allah kabul etsin inşallahBurcu canım birizim sonuçların iyi çıkmış çok sevindim inşallah eşinin değerleri de iyi çıkar hayırlısıyla bide acımak falan okudum duymayım öyle şeylerne acıması yaa En kısa zaman da alıcaz hayırlı haberlerini inşallahhMeral canımm anneme selamını ilettim :) annemde sana selam söyledi ben burdayım canım da sen nerelrdesin acep ??geçen haftalarda moral olarak yerlerdeydim şükür topladım kendimi şuan yoğunlaştığım tek konu çıkacak olan sonuçlarımız inşallah hayırlı haberler alırız öyle işte bide bana Firuze demişsin neden neden çok merak ettimTümay ve Seda bakıyorum pikniklere falan gidilmiş ohhh ne güzel ben cumartesi misafir ağırladım pazar da anneme yardıma gittim ve kapı boyadımfenalardayım her yanım ağrıyoo ( Sedacım bu arada tefriciyye yi tamamladım canımÖzlemm sahura ne yapacaksınız die sormuşsun benim korkulu rüyamm hep kahvaltıı :) zaten en az 10 yada 15 günde kalkamıyoruz uyuya kalıyoruz

çok mu duan geldi???:))

ne güzel laf:)))

Benim eşimin hayatını özetledin resmen..o yüzden o da hep sonunmuzun iyi olacağına inanır...sen şifreyi çözmüşsün inşallah yolları geçerken az üzülür az yıpranırsın, Rabbim güç versinn...koş koş boğaz önemli

Anaymmmm tamam peki
İnşallah Aslım eşimin sonuçalrında da olumlu şeyler duyarız inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…