- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.881
karpuz olmadan sahur yapmayız valla, çünkü karpuz susatmıyor, bide elma suyu tutuyor o da susatmıyor yani yine susuyonda işte daha az..bide özlem ben hamur işine bayılırım her öğün yerim ama sahurdaki tek hamur işim krep olacak sanırım
canım sevindim bişey çıkmadığına..aslında bazen bişey çıkmasını da bekliyosunki tedavi edebilesin:)))inşallah dermansız bişey çıkmayacak..bizler iyiyiz sana tatil iyi geldi mi??
ayy kızlar midem falanda çok kötü bugun hayırlısıyla bi akşam olsada eve gitsem canım ağzımda gibi, sıcak onunda etkisi çok klimayı açtık inşAllah üşütmem.. Burcumm o adamın dediği boşa bi konuşma hiç takma, bizde de ben dedim bu kadar sıklıkta düşük olursa kromozomlarda bişey vasr heralde diye çok şükür hiç bişey yokmuş, eşimin spermi merfoloji 1 çıktı o değere çok üzülmüştüm sebeb bu diye bir sürü doktorla görüştüm eğer gebelik oluşuyorsa sperm ön planda kalmaz, çünkü dölleme yeteneğine sahip dediler, gittiğimiz hiçbir doktor üzerinde durmadı, bi doktor sadece eşime dedi ki tüm düşüklerin sebebi merfoloji işte bu kötü çıkmış dedi aşılamaya rapor çıkaracaktık biz üniver.hastanesiydi bize tüm işlemleri tekrar başlatıyordu resmen eşime randevu falan bizde gitmedik gebelik oluştu çok şükür. Allah ın izniyle eşinin sonuçlarıda teeerrtemiz çıkıcak inşAllah. Belki Rahim filmi çektirmeni isterler bi o kalıyor çünkü.. o da daha öncede demiştim ya rahim filmi çekilince sağlam gebelik tutma olasılığı artıyormuş 3 ay içinde, nbak bizim gebelikte o arada tuttu.
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
Good morning
günaydın kuzum bak maşallah sende yokmuş inş. eşindede çıkmaz allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Günaydın canım kromozom sonuçların temiz çıkmasına sevindim inşallah diğerleri de iyi sonuçlanır
cnm benım cok sevındım hadı hayırlısı
canım bakalım eşimin sonuçlarıda çıksın ona göre ya böğüre böğüre ağlarım ya da mal olur etrafa boş boş bakarımkısmet!
tatil süper geldi kuzenlerim çok matraktır, bide herkes bana acıdı ve beni güldürmeye çalıştılar, ben de anıra anıra güldüm, kalbimde ince bir sızı vardı hep ama geçecek biliyorum çünkü daha kötüsünüde hissettim..hamdolsun bu sefer ki başlamadan bitti...
Valla iyi oldu Yaseminim ya kısa sürdü geç gittik çünkü ama temiz hava, sessizlik çok güzeldi açık hava da yemekte çok güzel oluyor hani. Bir daha bayramdan sonra gidelim dedik eşimde kurstan erken çıkar hem ben daha çok şey hazırlarım tam bir piknik olur diyoruz da benim hamileliğim olursa yarım saat yok pek iyi değil yollar gidemem ama ola ki inşallah olmaz ama tutmazsa ya da ertelenirse yine tekrarlıcaz.
Rahim filmi istemesine gerek yok ki aslında çünkü tüplere bakıyorlar tıkanıklık var mı diye ancak tıkanıklık olsa hiç gebe kalamazdı tüplerde bulup döllenemezdi sperm ve yumurta bunda dölleniyor ancak tutunamıyor. Belki çekerler yine de başka birşeyler de gözüküyorsa.
tatlım sen çıkmışsın aynı saniyede ben topiğe girmişim
HEPİMİZİN RAMAZANI BOL BEREKETLİ OLSUN..HEM RUHUMUZU HEM DE BEDENİMİZİ ARINDIRALIM İNŞALLAH...
Meralim sadece benim krom. sonucu aldım o da temiz çıktı , haftaya inşallah eşimin krom. ve sperm sonucunu alacağız..yani bir hafta daha bekleme süresi başladı..bide ben kötü bişey duyacağımı düşündüğüm için ertelenince hiç üzülmedimbir anormallik var sanırım bende
ayy kızlar midem falanda çok kötü bugun hayırlısıyla bi akşam olsada eve gitsem canım ağzımda gibi, sıcak onunda etkisi çok klimayı açtık inşAllah üşütmem.. Burcumm o adamın dediği boşa bi konuşma hiç takma, bizde de ben dedim bu kadar sıklıkta düşük olursa kromozomlarda bişey vasr heralde diye çok şükür hiç bişey yokmuş, eşimin spermi merfoloji 1 çıktı o değere çok üzülmüştüm sebeb bu diye bir sürü doktorla görüştüm eğer gebelik oluşuyorsa sperm ön planda kalmaz, çünkü dölleme yeteneğine sahip dediler, gittiğimiz hiçbir doktor üzerinde durmadı, bi doktor sadece eşime dedi ki tüm düşüklerin sebebi merfoloji işte bu kötü çıkmış dedi aşılamaya rapor çıkaracaktık biz üniver.hastanesiydi bize tüm işlemleri tekrar başlatıyordu resmen eşime randevu falan bizde gitmedik gebelik oluştu çok şükür. Allah ın izniyle eşinin sonuçlarıda teeerrtemiz çıkıcak inşAllah. Belki Rahim filmi çektirmeni isterler bi o kalıyor çünkü.. o da daha öncede demiştim ya rahim filmi çekilince sağlam gebelik tutma olasılığı artıyormuş 3 ay içinde, nbak bizim gebelikte o arada tuttu.
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
yok beee o herzaman olmaz istanbul maceramıza münhasır bişeydi
Rahim filmi benden istediklerinde banada çok saçma gelmişti çünkü bende de gebelik oluşuyor ama düşük oluyordu mesela biz bilmiyorduk filmde öğrendik tek tüpüm kapalıymış dışta kaybetmişim.. Rahmin yapısınıda bi görelim diyorlar doktorlara göre çok basit bir işlem olduğundan gerek var yok diye uzatmıyorlar ki.. umarım gerek kalmaz..
hiç kaçışım yok kesin isteyecekler demek ki off offf:26::26::26::26:
ayy brcum çok şükür yaaa ohh temiz çıktığına çok sevindim tatlım. Allahım ramazan da hepinize mğbarek müberek çocuklar gönderin inşallah
acıma !!!!kimse sana acımasın sende kendine acıma!!!
güzel olacak..ben eşime 'ama çikolata kisti olanlarda hamile kalabikliyo örnekleri vaaaar' diye böğürünce adam beni polyanna sanıyoduç....sende ol..acıların çocuğu olmakrtansa polyanna ol:))
Cancazım bekleyelim bakalım...1 hafta daha bekleriz ....hiç değilse yaşamak için sebep oluyo...senden güzel haberi alırız sonra da başka bişey için bekleme sürecine gireriz...bekleriz ALLAH bekleriz...sabrımızı ölçeriz...
isteseler bile korkmanı gerektircek bişey deil ben çektirdiysem herkes çektirir emin ol
Allah razı olsun canım, ağzına sağlık, Rabbim sanada sağlıklı bir Ramazan ayı bebesi nasip etsin inşallah
evet Meralim biz hep doğru zamanın tam da bu zaman olduğunu düşünürüz ama elimizde olamayan nedenler -kaderizim- bizi hep bekletir bekletir bekletir..daha iyisini daha hayırlısını vermek için...
Benim hayatım hep beklemekle geçti ama sonunda en güzeli nasip etti RABBİM...30 yaşıma kadar bekledim..RABBİM yeryüzünün en şahane adamını nasip etti çok şükür....senelerce Bankacılıkta zulüm gördüm...hergün dua ettim RABBİM bana yardım e diye...şimdi şükürlr olsun mükafatmı aldım...çalışırken mutluyum en azından....işte bu bebek olayı da böyle....bekletecek...bekletiyor...süreç üzüyor...ama sonundaaa...çoook mutlu olucaz İNŞALLAH çoookkk....Ay tutmayın beni dua edicem...çok duam geldi:))) bi de çok acıktııımm...ama çoookk...nefes alamıyorum açlıktan...
Benim hayatım hep beklemekle geçti ama sonunda en güzeli nasip etti RABBİM...30 yaşıma kadar bekledim..RABBİM yeryüzünün en şahane adamını nasip etti çok şükür....senelerce Bankacılıkta zulüm gördüm...hergün dua ettim RABBİM bana yardım e diye...şimdi şükürlr olsun mükafatmı aldım...çalışırken mutluyum en azından....işte bu bebek olayı da böyle....bekletecek...bekletiyor...süreç üzüyor...ama sonundaaa...çoook mutlu olucaz İNŞALLAH çoookkk....Ay tutmayın beni dua edicem...çok duam geldi:))) bi de çok acıktııımm...ama çoookk...nefes alamıyorum açlıktan...
Öncelikle geçen haftanın dualarını tamamladım Allah kabul etsin inşallahBurcu canım birizim sonuçların iyi çıkmış çok sevindim inşallah eşinin değerleri de iyi çıkar hayırlısıyla bide acımak falan okudum duymayım öyle şeyler ne acıması yaa En kısa zaman da alıcaz hayırlı haberlerini inşallahh Meral canımm anneme selamını ilettim :) annemde sana selam söyledi ben burdayım canım da sen nerelrdesin acep ??geçen haftalarda moral olarak yerlerdeydim şükür topladım kendimi şuan yoğunlaştığım tek konu çıkacak olan sonuçlarımız inşallah hayırlı haberler alırız öyle işte bide bana Firuze demişsin neden neden çok merak ettim Tümay ve Seda bakıyorum pikniklere falan gidilmiş ohhh ne güzel ben cumartesi misafir ağırladım pazar da anneme yardıma gittim ve kapı boyadım fenalardayım her yanım ağrıyoo ( Sedacım bu arada tefriciyye yi tamamladım canım Özlemm sahura ne yapacaksınız die sormuşsun benim korkulu rüyamm hep kahvaltıı :) zaten en az 10 yada 15 günde kalkamıyoruz uyuya kalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?