- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.901
inşallah canımm mutlu olacağımız haberler alırızAnaymmmm tamampeki
İnşallah Aslım eşimin sonuçalrında da olumlu şeyler duyarız inşallah....
Öncelikle geçen haftanın dualarını tamamladım Allah kabul etsin inşallahBurcu canım birizim sonuçların iyi çıkmış çok sevindim inşallah eşinin değerleri de iyi çıkar hayırlısıyla bide acımak falan okudum duymayım öyle şeyler ne acıması yaa En kısa zaman da alıcaz hayırlı haberlerini inşallahh Meral canımm anneme selamını ilettim :) annemde sana selam söyledi ben burdayım canım da sen nerelrdesin acep ??geçen haftalarda moral olarak yerlerdeydim şükür topladım kendimi şuan yoğunlaştığım tek konu çıkacak olan sonuçlarımız inşallah hayırlı haberler alırız öyle işte bide bana Firuze demişsin neden neden çok merak ettim Tümay ve Seda bakıyorum pikniklere falan gidilmiş ohhh ne güzel ben cumartesi misafir ağırladım pazar da anneme yardıma gittim ve kapı boyadım fenalardayım her yanım ağrıyoo ( Sedacım bu arada tefriciyye yi tamamladım canım Özlemm sahura ne yapacaksınız die sormuşsun benim korkulu rüyamm hep kahvaltıı :) zaten en az 10 yada 15 günde kalkamıyoruz uyuya kalıyoruz
inşallah canımm mutlu olacağımız haberler alırız
benim eşimin hayatını özetledin resmen..o yüzden o da hep sonunmuzun iyi olacağına inanır...sen şifreyi çözmüşsünInşallah yolları geçerken az üzülür az yıpranırsın, rabbim güç versinn...koş koş boğaz önemli
hımmm peki hep öyle olsam ne şahane olurrrBilmem içimden geldi herhal...ama çook severim Firuze taşını...rengini...sen de öyle rengarenk ol...mavili yeşilli umutlu heyecanlı ışıl ışıl ol...ki zaten öylesin hissediyorum...Firuzem...
aslıı nasılsın??
,hımmm peki hep öyle olsam ne şahane olurrr
Canım psikolojikmen iyiyim umut doluyum sıfırladım beynimi gelecek iyi haberlere de kötü haberlere de hazırlıklıyımBeden olarak ise çokk yorgunum bacaklarım ,kollarım ,kaburgalarım bile ağrıyoo (( genel olarak hamdolsun iyiyim sen nasılsın canımcım?
,
iyiyim..bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ona sinir oluyorum..:))karnımda büyümedi??:))
neyse boşver..senin yasin de duruyo..ramazan girsin daha makbul olur..bende kendimi bu işlere vereceğim zaten:) o zaman okur sana da bildiririm.
Aslıcımmm bence vitamin almalısın heryerin ağrıyor halsiz bitkinsen ilacın belli bebişimmaşallah ruh hali olarak seni çok iyi gördüm Allahım nazarlardan korusun hep böyle mutlu olmanı nasibetsin inşallah.
Buketciğime sabah yazdım ama hala kafasına takıyor, kuşum benimkide oynamıyor, hamişlik takvimimizde geçen gün yazmıştı ya, normal bir bebek kadar uykuya dalıyorlarmış artık. hele benimki babasına çektyse onun normali tüm günü kaplayacak şekilde bir uyku tarzı da olabilirbugün göbeğimin sağ tarafı batıyor nedense, ayağınımı soktu, parmağı ile mi deldi ne yaptı anlamadım yaramaz
karpuz olmadan sahur yapmayız valla, çünkü karpuz susatmıyor, bide elma suyu tutuyor o da susatmıyor yani yine susuyonda işte daha az..bide özlem ben hamur işine bayılırım her öğün yerim ama sahurdaki tek hamur işim krep olacak sanırım
süper bir soru yaaa sabahtan beri onu düşünüyorum özlecim. ama yumurta kesin olacak tok tutuyor. ve birde süt.
Tamam anladım sadece uzun mesafelerde arabayı sen kullanıyorsun
Özlemm sahura ne yapacaksınız die sormuşsun benim korkulu rüyammhep kahvaltıı :) zaten en az 10 yada 15 günde kalkamıyoruz uyuya kalıyoruz
Aslıcımmm bence vitamin almalısın heryerin ağrıyor halsiz bitkinsen ilacın belli bebişimmaşallah ruh hali olarak seni çok iyi gördüm Allahım nazarlardan korusun hep böyle mutlu olmanı nasibetsin inşallah.
Buketciğime sabah yazdım ama hala kafasına takıyor, kuşum benimkide oynamıyor, hamişlik takvimimizde geçen gün yazmıştı ya, normal bir bebek kadar uykuya dalıyorlarmış artık. hele benimki babasına çektyse onun normali tüm günü kaplayacak şekilde bir uyku tarzı da olabilirbugün göbeğimin sağ tarafı batıyor nedense, ayağınımı soktu, parmağı ile mi deldi ne yaptı anlamadım yaramaz
,
iyiyim..bebeğin hareketlerini hissetmiyorum ona sinir oluyorum..:))karnımda büyümedi??:))
neyse boşver..senin yasin de duruyo..ramazan girsin daha makbul olur..bende kendimi bu işlere vereceğim zaten:) o zaman okur sana da bildiririm.
Kızlar hastaneden geliyorum dün gece biraz kanamam oldu Sabah'ta tekrarlayınca gîttimki bebeğim iyiymiş kalp atışlarını da duydum çok şükür bebeğim iyi teyzelerine selamı var ilaçlardan kor aspirini kesti progestano günde 3 çıkardı
Sağol canım bu doktorun ultrasyonu eski tip birşey anlaşılmıyor bak burda diyor bende hımm ewet dîyorum görmeden diyorum Cumartesi yine çağırdı o zaman sarılırım doktorum şakası o da sarılır benleAllah sağlık sıhhat versin, sende öpeydin bizim yerimize de bi sarılsaydın şööle ultrason cihazınada doktor şok olsaydı bi
Progestan ı iyi ki 3 e çıkarmış bende 3 tane içtiydim 4. aya kadar Allah sağlık şifa versin inşAllah.
evet cicişim yazdım yazmazmıyım kuşum, yahu senin numaran bende nye yokki sanki, Allahım yarabbim bu ne kopukluk, bu ne vurdumduymazlık, bu ne umursamazlık :))) tamam face'im yok cahilim ama cep telefonu teknolojisinde iyiyimdirsabah cevap yazdın mı?* ben görmemişim..bende senden haber bekliyodum..ne bileyim takıyorum kafaya işte..neyse sonra acısını çıkartmasın da:))valla benimkide babaya çektiyse top atsan duymaz...benimki gece uyurken telefon çalsa telefonu açar konuşur sabah kimle ne konuştuğunu hatırlamaz..:))gece kalkar bana bişeyler sayar ama sabah tık yok hatırlamaz..gece benim bacağıma kramp girer yataktan sıçrayıp ayğımı yere basarım benimki yavaş yavaş der, sabah bişey hatırlamaz:))dün gecede sanki biriyle karşılıklı konuşuyomuş gibi sdayıklıyodu..gece aklımda tutu yorum sonra unutuyıorum bende konuştuklarımı..sanki sölesem ne olacak yine hatırlamaz...:))
ayy canım çok şükür pıtpıtlar görüldüyse iyi. ama dr sana dedimi hep yatacaksın diye ayy o kanamalar yokmu onlar beni yatırdı aylarca biliyorsun. sakın bir iş miş yapayım deme, yerleri süpürme camları silme, koltuklrı itme,Kızlar hastaneden geliyorum dün gece biraz kanamam oldu Sabah'ta tekrarlayınca gîttimki bebeğim iyiymiş kalp atışlarını da duydum çok şükür bebeğim iyi teyzelerine selamı var ilaçlardan kor aspirini kesti progestano günde 3 çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?