Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selam kızlar beni unutmamış olmanızı diliyorum..
aslıcım aramış o ara sağlık ocağındaydım cvp veremedim bebeğim 1 aylık oldu bugünde aşısı vardı içim gitti çok ağladı ya..
aslıcım geri arayamıyorum şuanlık eşim glsin ondan arıcam seni öpüyorum tatlım..
Ben hayatım günüm bebişle geçiyor başka da yaptığım bişi yok yaptırmıyo zatn. Gündüzleri hiç uyumuyor yalandan 5 dk. GöLerini kapatıyor tam gidip evi toparlıcam başlıyo ağlamaya deli oluyorum.. Geceleride 2 saatte bir uyanıyor anlıcağınız şuanlık çok yoruluyorum ve hiç başka bişi yapamıyorum fırsatım olmuyo..
ama acıkınca gözlerimin içine bakıp ağlaması yok mu ölürüm ben ona hiç kıyamam..
aramızda yatıyo artık yatakodasondaki beşiğini hiç. Sevmiyo bizimle yatınca horul horul uyuyo tabi bizde yataığın iki kenarında takılıp kalıyorum kıpırdayamıuoruz hiç :))
çok alıştı napcaz bilmiyorum..
buarada eşimi işten çıkardılar şuaralar evde biraz sıkıntılıyız ama çok şükür bu günlerde geçicek biliyorum .
Dualarınokumaya çalışıyorum bazen günü aksıyo ama okumadığım yok hiç haberiniz olsun..
öpüyorum hepşnizi allaha emanet olun..

Yasemincim pc ye girmem gerek foto için şuan onu kurcak pozisyonda değilim malesef istersen bana özelden numaranı yaz sana msj atıyım sen paylaş yada mail adresi flnda olur .. Nolur ksra bakmayın şuan deli gibi ağlıyo benimki çıldırcam aşıdan sonra coştu iyice..

ayyy canım benim yaaa hoşgeldin sefa geldin. demek uyumuyor yaramaz. ayy birde yanınıza alışmış, hem güzel bir duygudur onun nefesi ile uyumak, hemde ilerleyen zamanlarda yatağına alıştırmak zor oluyormuş sanırım, Allah yardımcın olsun. ama artık yorgunluktan uykusuzluktan insan pes edip yanına alıyor değilmi, bakalım bizler ne yapacağız kuşum.
Büşranın eşininde işleri kötüydü hay Allah ya, rabbim ikinizinde yardımcısı olsun inşallah, en kısa zamanda en iyi yerlerde işe başlayıp ferahlarsınız inşallah.

Hoş geldin canım benim ewet merak ettim seni aradım canım uzun zamandır görünmeyincee :))Canım eşin inşallah en yakın zaman da iş bulur Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallahhfırsat buldukça gelmeye çalış canımm bebeişin de büyümüştür kesin ewet mutlaka resim paylaştya görelim nasıl olmuşÖpüyorum seniSelim beyi de öpüyorum kokluyorum sen benim için yaparsın annesi

kuzuna maşallah çigdem rabbim bir kapıyı kapar digeri açar şu mübarek günlerde inş. güzel bir iş bulur eşin

aayy yaso özelden atarım sana..bende 7 kilo almışım..asıl bundan sonra almak gerek biraz yavaşla dedi doktor. ama çokta takmıyorum..benim kontenjanım var daha..sen kaç kilo aldın.??.kasım topiğinede yazmışsın..ordakilerde kendi halinde ben artık takip etmiyorum orayı..:))

ay kuzumm..alıştırdın bide yanında yatmaya bırakırmı hiç kokunu seninç.Allah kolaylık versin..oğluşunun nasibine, eşinede bir hayırlı kapı açsın inşallah Allah..

Son düzenleme:

anammm ben 10 kg aldım:18:
kasım topiğini bende bırakmıştım bugün bi yazim bakim dedim, birisi cevap yazmış sağolsun, kız 17 kg almış içtiği bir vitamin yapıyormuş sanırım, şimdi bende onu sordum hangi vitamin diye. ben decavit kullanıyorum, kan ilacı kullanıyorum, bide magnezyum. yaz kuşum özelden ben sana hemen dönerim

e çok değil boşver..
bende elevit kullanıyorum folik asit kullanıyorum, kan sulandırrıcı iğnei balık yağı, bide haftada iki kere kan ilacı eklendi...
Allah kabul etsin:))

çiğdem canım eşin inşallah hayırlısı ile girer bi işe canım,oğlun kısmeti ile gelmiştir, belki şimdikinden daha iyi bi iş bulacaktır eşin, oğlunu yatağa alıştırmasan keşke yoksa ordan hiç çıkmaz,büyüdükçe daha fena oluyorlar benim yeğenim 4,5 yaşında ama daha annesinin babasının yatağına gelip yatıyor

e çok değil boşver..
bende elevit kullanıyorum folik asit kullanıyorum, kan sulandırrıcı iğnei balık yağı, bide haftada iki kere kan ilacı eklendi...
Allah kabul etsin:))

benim decavitin içinde folic filan var sanırım onun için ayrıca vermedi, sanırım beni kan ilaçları şurupları iğneleri filanda şişiriyor. ama diğer tarafta yazmışlar 40 kg bile alan varmış geçen tv ye çıkmış, halime binkere şükrettim düşünsene yeni bir insan kilosu yani eklenmiş kadına anammmm

anaaam kızlaar desenize benim acil kilo vermem lazım hamile kalınca bende sizin haftalarda 10 kg alırsam benim sonum ne olur düşünemiyorum, hemde ben çok çabuk kilo alıyorum

benimde bi tanıdığım 45 klo almış..nasıl oluyo bende bilmemde..ilaçlardan olabilir..ben,m maşallah iştahım yerinde ..yiyorum valla ne diyim..yedikçede şişiyorum.:.

anaaam kızlaar desenize benim acil kilo vermem lazım hamile kalınca bende sizin haftalarda 10 kg alırsam benim sonum ne olur düşünemiyorum, hemde ben çok çabuk kilo alıyorum
bebişim sen kaç kilosun şaunda, ben 63 ile hamile kaldım şimdiki kilomu hesapla ama söyleme utanıyorum
benimde bi tanıdığım 45 klo almış..nasıl oluyo bende bilmemde..ilaçlardan olabilir..ben,m maşallah iştahım yerinde ..yiyorum valla ne diyim..yedikçede şişiyorum.:.

maşallah aman aman kilo alamamaktan iyidir aslında varya hiçolmazsa bebeklerimiz bi şekilde besleniyordur biz kilo aldığımıza göre. ben çikolatayı kesiyorum, ama dondurmaya devam

Canım maşallah 1 aylık olmuş bile kıyamam ben ona aşı olurken nasıl da ağlamıştır. Oh anne baba arasında yatmak rahat geliyor tabi ayırıyor da sizi pek bir mutludur ama daha fazla alışırsa hiç uzaklaştıramazsınız canım yavaş yavaş alıştırın mesela uyuyunca yerine yatırın bir iki ağlar uyanınca sonra alışır. Rabbim inşallah mübarek günlerde rızk bolluğu versin eşinin işleri rast gitsin güzel bir iş bulsun elbet bir kapı açılır canım.

hiç kaçışım yok kesin isteyecekler demek ki off offf:26::26::26::26:

Belli olmaz canım istemeyebilirler ama isterlerse bile kasma kendini hayatım bak herkes çektiriyor anlık bir şey. Benim hastane anestezi ile çekti anlamadım bir şey ama çoğunluk yer normal çekiyor sen o kadar insandan dayanıksız mısın hiç sanmam canım kendini kasarsan korkarak girersen canın yanar elbette sakin olup doktora bırak nasıl hemen bitecek

canım asla kendine acıma asla. Kendine acıyana acırlar asla hem kendin böyle düşünme hem de çevrene hissettirme. Bak yengemin olmadı çocuğu mümkün değil yani çok çok düşük bir ihtimal gelmiş onu bulmuş hiç hamile bile kalamadı kalamayacakta ama asla dışarı yansıtmaz hep şen şakrak konuşur şakalaşır yiğeni, bizler yalnız bırakmayız doğumgünleri hep kalabalık olur anneler gününde memlekete giderler teyzem fişan çoluk çocuk kutlarlar asla suratını asmaz hiç olmazsa başkalarının yanında tabi içten içe içi yanıyordur ama asla belli etmez bir kere kendini koyverse başlar millet ah vah etmeye ama şimdi kimse laf bile edemiyor herkeste biliyor artık zaten. Birinin çocuğu olsun alır sever uyutur oynar örgüler örer ama benim neden yok diye hayıflanmaz kalabalık içinde. Öyle olmak lazım çok şükür dayımla da mutlular her şey çocuk demek değil canım Allah hayırlısını versin onu verip başka yerden alacaksa olmasın tatlım. Rabbim herşeyin hayırlısını bilir vermiyorsa vardır bir hikmeti elbet bir şey çok fazla istemekten sakınacaksın canım.

Canım ne şanslısın bak eşini de geç bulmuşsun ama mutlusun önemli olan da bu ama daha ilk gördüğün kişiyle aman evlenmem lazım mantığıyla evlenseydin millete karşı erken evlenmiş olacaktın ancak mutsuz olacaktın belki ayrılacaktın evlenmiş olmak için evlenilmez bebek işi de böyle olmayacağı varsa olmaz zamanını bekler. Bazıları çabuk elde eder istediklerini bazıları tırmalar ben hayatta hep mücadele ettim mesela ama eşim pırlanta gibi ilgi alaka hep onda gördüm bu seferde evlatla sınanıyorum ama yine de seviniyorum çünkü Rabbim unutmadığı kuluna dert verirmiş meşgul olurmuş hiç derdi tasası olmayan insan Yaradan tarafından da unutulmuştur elimizdekilerin elde ettiklerimizin değerini daha bileceğiz bu şekilde. Rabbim dua etmemizi seviyor al açalım dua edelim istiyor. Dün tefriciye okurken ezberlemeye çalıştım ve bir anda ezberledim nasıl olduğunu anlamadım normalde bir oturuşta 100 tane zor okurum 168 taneyi su gibi okudum anlamadım bile. Yani Allah'a Muhammed'e yeter ki dua etmek iste Rabbim kolaylık veriyor.

Canım sen de çalıştın demek biz gezerken ama benim gezme o kadar işte haftaya benim de bir yerlerim yer görmeyecek camlar kapılar, banyo amann ne ararsan var yani evde iş olarak.

Dillerine sağlık canım Allah bin kere razı olsun inşallah bu mübarek günde Rabbim muradını versin işlerini kolaylaştırsın bir an önce güzel haberleri ver bize hemen düşüyorum sayını

sedacım 50 tane tefriciyeni okudm. Alalh kabul etsin yerine ulaştırsın inşallah:)AMİN

Buketim Allah razı olsun canım benim Rabbim inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

Canımm geçmiş olsun zorlu geçiyor biraz senin de ihmal etme ilaçlarını canım son bulur inşallah geçer. Dikkat et kendine yat dinlen aman diyim canımm.. Bak iyiymiş kalp atışlarını da duymuşsun çok şükür. Bizim topiğin bebeleri hepten nazlı canım zaten

Cigdem yerim ben kucuk pasayi masallah 1ayllik olmus.Sakin uzulme canim esin is bulur hayirlisiyla Rabbim yardim eder bebisinizin rizkini verir.

bir kaç haftadır tartılmadım sanırım ama genelde 65 lerdeyim bazen iniyor bazen azıcık çıkıyor benim boyum kısa canım,senin boy uzun olduğu için pek farketmiyordur

off kilo vermekte zor iş yaa, belki bi 5 kg versen kendini çok süer hissedeceksin ama işte o 5 kiloyu vermek ölüm gibi, onun için bu haline razı olup daha fazla kilo almamak en güzel yol gibi geliyor bana. yoksa hayat kilolardan oluşan memnuniyetsizlik içinde gelip gidiyor kilo vermek zor hakkaten

ben çikolata hiç yemedimki..aramam öyle çikolatayı..bi adetken arardım..şimdi oda yok...sabahları sarelle bile yemek gelmiyo içimden..hep tuzlu hep tuzlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…