- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.921
ayyy canım benim yaaa hoşgeldin sefa geldin. demek uyumuyor yaramaz. ayy birde yanınıza alışmış, hem güzel bir duygudur onun nefesi ile uyumak, hemde ilerleyen zamanlarda yatağına alıştırmak zor oluyormuş sanırım, Allah yardımcın olsun. ama artık yorgunluktan uykusuzluktan insan pes edip yanına alıyor değilmi, bakalım bizler ne yapacağız kuşum.Selam kızlar beni unutmamış olmanızı diliyorum..
aslıcım aramış o ara sağlık ocağındaydım cvp veremedim bebeğim 1 aylık oldu bugünde aşısı vardı içim gitti çok ağladı ya..
aslıcım geri arayamıyorum şuanlık eşim glsin ondan arıcam seni öpüyorum tatlım..
Ben hayatım günüm bebişle geçiyor başka da yaptığım bişi yok yaptırmıyo zatn. Gündüzleri hiç uyumuyor yalandan 5 dk. GöLerini kapatıyor tam gidip evi toparlıcam başlıyo ağlamaya deli oluyorum.. Geceleride 2 saatte bir uyanıyor anlıcağınız şuanlık çok yoruluyorum ve hiç başka bişi yapamıyorum fırsatım olmuyo..
ama acıkınca gözlerimin içine bakıp ağlaması yok mu ölürüm ben ona hiç kıyamam..
aramızda yatıyo artık yatakodasondaki beşiğini hiç. Sevmiyo bizimle yatınca horul horul uyuyo tabi bizde yataığın iki kenarında takılıp kalıyorum kıpırdayamıuoruz hiç :))
çok alıştı napcaz bilmiyorum..
buarada eşimi işten çıkardılar şuaralar evde biraz sıkıntılıyız ama çok şükür bu günlerde geçicek biliyorum .
Dualarınokumaya çalışıyorum bazen günü aksıyo ama okumadığım yok hiç haberiniz olsun..
öpüyorum hepşnizi allaha emanet olun..
Hoş geldin canım benim ewet merak ettim seni aradım canım uzun zamandır görünmeyincee :))Canım eşin inşallah en yakın zaman da iş bulur Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallahhSelam kızlar beni unutmamış olmanızı diliyorum..
aslıcım aramış o ara sağlık ocağındaydım cvp veremedim bebeğim 1 aylık oldu bugünde aşısı vardı içim gitti çok ağladı ya..
aslıcım geri arayamıyorum şuanlık eşim glsin ondan arıcam seni öpüyorum tatlım..
Ben hayatım günüm bebişle geçiyor başka da yaptığım bişi yok yaptırmıyo zatn. Gündüzleri hiç uyumuyor yalandan 5 dk. GöLerini kapatıyor tam gidip evi toparlıcam başlıyo ağlamaya deli oluyorum.. Geceleride 2 saatte bir uyanıyor anlıcağınız şuanlık çok yoruluyorum ve hiç başka bişi yapamıyorum fırsatım olmuyo..
ama acıkınca gözlerimin içine bakıp ağlaması yok mu ölürüm ben ona hiç kıyamam..
aramızda yatıyo artık yatakodasondaki beşiğini hiç. Sevmiyo bizimle yatınca horul horul uyuyo tabi bizde yataığın iki kenarında takılıp kalıyorum kıpırdayamıuoruz hiç :))
buarada eşimi işten çıkardılar şuaralar evde biraz sıkıntılıyız ama çok şükür bu günlerde geçicek biliyorum .
Dualarınokumaya çalışıyorum bazen günü aksıyo ama okumadığım yok hiç haberiniz olsun..
kuzuna maşallah çigdem rabbim bir kapıyı kapar digeri açar şu mübarek günlerde inş. güzel bir iş bulur eşinSelam kızlar beni unutmamış olmanızı diliyorum..
evet cicişim yazdım yazmazmıyım kuşum, yahu senin numaran bende nye yokki sanki, Allahım yarabbim bu ne kopukluk, bu ne vurdumduymazlık, bu ne umursamazlık :))) tamam face'im yok cahilim ama cep telefonu teknolojisinde iyiyimdir
ayrıca varya sen kocanı anlatmışsın yaa, aynısı yaa bukadar olur benimkide aynı, gece sayıklar, bende sorarım ne diyosun diye, cevap verir, konu dışı bişey sorarım onada cevap verir. ama ben salak kafamla o gece konuşulanları unuturumve aynen gece bacağıma kramp girer bana masaj yapar, tuz eksikliğinden oluyor bu der, sabah sorarım hatırlamaz
ayyy demin kuaför arkadaşımla görüştüm o da senle ve benle aynı zamanda hamiş oldu, kız hala günde 1-2 kere kusuyormuş hergün hemde, daha 3-4 kg aldım diyor, anammm dedim ben rekordayım ozaman öküzmüyüm neyim ben yaaa
ayy canım çok şükür pıtpıtlar görüldüyse iyi. ama dr sana dedimi hep yatacaksın diye ayy o kanamalar yokmu onlar beni yatırdı aylarca biliyorsun. sakın bir iş miş yapayım deme, yerleri süpürme camları silme, koltuklrı itme,
Selam kızlar beni unutmamış olmanızı diliyorum..
aayy yaso özelden atarım sana..bende 7 kilo almışım..asıl bundan sonra almak gerek biraz yavaşla dedi doktor. ama çokta takmıyorum..benim kontenjanım var daha..sen kaç kilo aldın.??.kasım topiğinede yazmışsın..ordakilerde kendi halinde ben artık takip etmiyorum orayı..:))
anammm ben 10 kg aldım:18:
kasım topiğini bende bırakmıştım bugün bi yazim bakim dedim, birisi cevap yazmış sağolsun, kız 17 kg almış içtiği bir vitamin yapıyormuş sanırım, şimdi bende onu sordum hangi vitamin diye. ben decavit kullanıyorum, kan ilacı kullanıyorum, bide magnezyum. yaz kuşum özelden ben sana hemen dönerim
e çok değil boşver..
bende elevit kullanıyorum folik asit kullanıyorum, kan sulandırrıcı iğnei balık yağı, bide haftada iki kere kan ilacı eklendi...
Allah kabul etsin:))
benim decavitin içinde folic filan var sanırım onun için ayrıca vermedi, sanırım beni kan ilaçları şurupları iğneleri filanda şişiriyor. ama diğer tarafta yazmışlar 40 kg bile alan varmış geçen tv ye çıkmış, halime binkere şükrettimdüşünsene yeni bir insan kilosu yani eklenmiş kadına anammmm
bebişim sen kaç kilosun şaunda, ben 63 ile hamile kaldım şimdiki kilomu hesapla ama söyleme utanıyorumanaaam kızlaar desenize benim acil kilo vermem lazım hamile kalınca bende sizin haftalarda 10 kg alırsam benim sonum ne olur düşünemiyorum, hemde ben çok çabuk kilo alıyorum
benimde bi tanıdığım 45 klo almış..nasıl oluyo bende bilmemde..ilaçlardan olabilir..ben,m maşallah iştahım yerinde ..yiyorum valla ne diyim..yedikçede şişiyorum.:.
Selam kızlar beni unutmamış olmanızı diliyorum..
hiç kaçışım yok kesin isteyecekler demek ki off offf:26::26::26::26:
Çok sağol canım inşalalh sonu hayırlı ve güzel olur, yasooom daha sık gel özletme..
haklısın Buketim , tam benim eşimi anlattın, bizim sağlıklı bir bebeğimiz olacak ben çok inanıyorum Allah verecek Burcu diyor sürekli..ben de diyorum ki kısmetimde %2 lik dilimde olmak varmış..nasibim neyse onu cekecem..alttan alttan kendime acıyorum sanırım sessizce..ama doğru olan hep iyiyi düşünmek ve beklemek...
evet Meralim biz hep doğru zamanın tam da bu zaman olduğunu düşünürüz ama elimizde olamayan nedenler -kaderizim- bizi hep bekletir bekletir bekletir..daha iyisini daha hayırlısını vermek için...
Benim hayatım hep beklemekle geçti ama sonunda en güzeli nasip etti RABBİM...30 yaşıma kadar bekledim..RABBİM yeryüzünün en şahane adamını nasip etti çok şükür....senelerce Bankacılıkta zulüm gördüm...hergün dua ettim RABBİM bana yardım e diye...şimdi şükürlr olsun mükafatmı aldım...çalışırken mutluyum en azından....işte bu bebek olayı da böyle....bekletecek...bekletiyor...süreç üzüyor...ama sonundaaa...çoook mutlu olucaz İNŞALLAH çoookkk....Ay tutmayın beni dua edicem...çok duam geldi:))) bi de çok acıktııımm...ama çoookk...nefes alamıyorum açlıktan...
Öncelikle geçen haftanın dualarını tamamladım Allah kabul etsin inşallahBurcu canım birizim sonuçların iyi çıkmış çok sevindim inşallah eşinin değerleri de iyi çıkar hayırlısıyla bide acımak falan okudum duymayım öyle şeyler ne acıması yaa En kısa zaman da alıcaz hayırlı haberlerini inşallahh Meral canımm anneme selamını ilettim :) annemde sana selam söyledi ben burdayım canım da sen nerelrdesin acep ??geçen haftalarda moral olarak yerlerdeydim şükür topladım kendimi şuan yoğunlaştığım tek konu çıkacak olan sonuçlarımız inşallah hayırlı haberler alırız öyle işte bide bana Firuze demişsin neden neden çok merak ettim Tümay ve Seda bakıyorum pikniklere falan gidilmiş ohhh ne güzel ben cumartesi misafir ağırladım pazar da anneme yardıma gittim ve kapı boyadım fenalardayım her yanım ağrıyoo ( Sedacım bu arada tefriciyye yi tamamladım canım Özlemm sahura ne yapacaksınız die sormuşsun benim korkulu rüyamm hep kahvaltıı :) zaten en az 10 yada 15 günde kalkamıyoruz uyuya kalıyoruz
sedacım 50 tane tefriciyeni okudm. Alalh kabul etsin yerine ulaştırsın inşallah:)AMİN
Kızlar hastaneden geliyorum dün gece biraz kanamam oldu Sabah'ta tekrarlayınca gîttimki bebeğim iyiymiş kalp atışlarını da duydum çok şükür bebeğim iyi teyzelerine selamı var ilaçlardan kor aspirini kesti progestano günde 3 çıkardı
anaaam kızlaar desenize benim acil kilo vermem lazım hamile kalınca bende sizin haftalarda 10 kg alırsam benim sonum ne olur düşünemiyorum, hemde ben çok çabuk kilo alıyorum
bebişim sen kaç kilosun şaunda, ben 63 ile hamile kaldım şimdiki kilomu hesapla ama söyleme utanıyorum
ya sende bişey yok abartma:)))..boyla alakalı sadece biraz..
bir kaç haftadır tartılmadım sanırım ama genelde 65 lerdeyim bazen iniyor bazen azıcık çıkıyor benim boyum kısa canım,senin boy uzun olduğu için pek farketmiyordur
bebişim sen kaç kilosun şaunda, ben 63 ile hamile kaldım şimdiki kilomu hesapla ama söyleme utanıyorum
maşallah aman aman kilo alamamaktan iyidir aslında varya hiçolmazsa bebeklerimiz bi şekilde besleniyordur biz kilo aldığımıza göre. ben çikolatayı kesiyorum, ama dondurmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?