Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yaaa şu dizi oyuncuları bi dizi için çok rahatlıkla kilo alıp veriyorlar nasıl başarıyorlar acaba

ben çikolata hiç yemedimki..aramam öyle çikolatayı..bi adetken arardım..şimdi oda yok...sabahları sarelle bile yemek gelmiyo içimden..hep tuzlu hep tuzlu..

e tabi ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler:)
ben normalde çok daha fazla çikolata severdim ama hamile oldum olalı görünce aklıma geli yiyiorum, evdeki stoklarım bitmediği için mecburen yiyorum yani, ama hepsini buzluğa atcam öyle depo yapmışım ki 9uncu aya kadar idare eder yoksa onlar beni

önlem olarak çikolatrayı kesebilirsin mesala:))

anaaammmm biri sana kıtlıkmı çıkacak dedi niye o kadar stok yaptın sen, insan evde olunca ister istemez yer e haliyle kilo alır

yasemin bi an için buzdolabının başınagidiyorum hepsini yiyimde görün yazacaksın sandım dondurucuya koymaya ne gerek var dolapta dursun işte bişey olurmuki

Ewet canım çok şükür duydum yat falan demedi ilaçların dozunu arttırdı yok zaten temizlik falan yapmıyorum bugünden sonra full yatacak

benimde bi tanıdığım 45 klo almış..nasıl oluyo bende bilmemde..ilaçlardan olabilir..ben,m maşallah iştahım yerinde ..yiyorum valla ne diyim..yedikçede şişiyorum.:.

Kızlar ben 40 kiloyum ya bir ben kadar kilo almışlar demek ki amanın.. Ben nasıl kilo alcam yaaa taşlar kafama gelecek ama :26:

yaa kilo almakta zor Yaseminim hamile kalmadan bir 5 kilo alam dedim yok alamıyorum ama yemiyorum da meyve alıyor eşim o kadar yicem diyorum yemiyorum, badem fındık alıyor yok geçen çekirdek almış bir de ceviz almış kabuklu yicem artık onu. Muzlu süt yapıcam içicem dedim adam kaçıncıya süt muz alıyor yok yine kendi yiyor bir türlü yemiyorum ya az zamanım kaldı besiye çekmem lazım kendimi

Ballarım ben geldim..öglen sizden ayrıldım evi temizledim süpürdüm..sonra semt pazarına gittim..cok iyi vakit gecirdim bayadır gitmemiştim süper an'da kaldım ve kafamı. Boşalttim sonra eve geldim aldiklarimi yerleştirdimyemek yaptım banyoyu yikadım, şimdide kendimi yikayacagım ve sonra dua edecegim inşallah hepinize edecgim...

BU ramazan bebek bekleyen herkes bebegine kavüşsün,DUALARLA DOLU BIR RAMAZAN OLSUN RUHUMUZU ARINDIRALIM INŞALLAH...

Seda inşallah hamile kalırsında 20 kilo alırsın, tommbiş bal gibi bir şey olursun inşallah, göbeginden ayağını göremezsin inşallah :)))))

kuzuna maşallah çigdem rabbim bir kapıyı kapar digeri açar şu mübarek günlerde inş. güzel bir iş bulur eşin

Cigdem yerim ben kucuk pasayi masallah 1ayllik olmus.Sakin uzulme canim esin is bulur hayirlisiyla Rabbim yardim eder bebisinizin rizkini verir.

Sağolun kızlar allah hepinizdrn razı olsun elbet rızkımız vardır biyerlerde rabbim büyük kimseyi darda koymaz eminim hayırlısı bakalım.. Yasemincim aynen dediğin gibi oluyor, uyutuyorum Daldı daha uyanmaz diyorum yatağjna koyuyorum arkamdan cıyaklıyo gece olunca ztn bende uykusuzum artık pes edip yatağa alıyorum sıpa mışıl mışıl uyuyor :) gündüzleri kendi odasına yatırıyorum mutfağa yakın orası sesini duyuyorum bari oraya alışsın dimş

bircan cım da hamileymiş çok sevimdim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aşılamayla tutan ilk kişi galiba bu topikte negüzel :)) hemen bir yıldız kaydırırlar şimdi aşağı oh oh az kaldı tüm listeler tek liste olacak inşallah :))

KIZLAAARRRR ÇİĞDEM VE MİNNAK SELİM'İN HİÇBİRYERDE BULAMAYACAĞINIZ FOTOĞRAFLARINI ALBÜMÜMDE BULABİLİRSİNİZ.
görenler görmeyenler, bakanlar bakmayanlar herkesten nazar duası bekliyor minik üyemiz, şimdiden ağzınıza sağlık cicişlerim

Sağol canım benim parmakcıkların dert görmesin :)

Özleeemmm doğru diyorsun buzdolabında da huzur içinde dururlardı ama ordaan alıp yemesi kolay oluyor, donsunlar taş gibi olsunlarda yiyemiyim diye buzluğa koydum

Burcummm ohhhh maşallah sana canım yaa nekadar güzel anlatmışsın, bende pazara gidip geldiğimde süper enerji dolu ve mutlu oluyordum, ayyy sanki içimde yay varmış gibi duramazdım yerimde, maşallah canım benim hep böle ol inşallah, ayrıca dualrına canı yürekten amin diyorum.

Sedoşum hakkaten yaa inşallah hamile olda 60'lı kiloları gör emi ve ayrca o sağlıklı beslenme olayını şöyle düşünerek yapabilirsin. düşün içinden de ki; ben şaunda hamile olsaydım yemesem olurmuydu hiç de, ben öyle der hep kendimi zorlardım, hamileliğe alıştırayım kendimi zorliyim diye öyle diye diye yerdim. şimdi de iyi oldu o alışkanlığım devam ediyor.

burcu canım kalp atışlarını duymuşsun masallah bebeişine kendine dikkat et emi çiğdem tatlım oğluşuna maşallah allah bi kapıyı kapatır birini açar imtihan dünyası sabır canım

kızlarrrr çok teşekkür ederim Allah razı olsun ettiğiniz dualar sayesinde Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür dün bir test daha yaptırdım 2 kat artmış çok şükür...
Çok sevindim canım Allahım böyle güzel devam ettirsin sonuna kadar inşallah...
tamam tatlım haberini bekliyorum....
bu çok güzel bi haber canım inşallah eşinin sonuçları da iyi gelir şansızlıktır düşüklerin... ya da çok kolay tedavisi olan bi sorun olur da zırt diye sağlıklıca hamile kalırsın...
kız çiğdem kızım olsa damadımdı senin yakışıklı ama kısmet değilmiş olsun belki benim 2. kızım olur onunla kerteris (kaçırmıycam yakışıklıyı ) MAŞALLAH canım sana da oğluşuna da babası da oğluşunun şansına daha güzel bi iş bulur inşallah...

Aylincim hatırlarsan bir aralar dünürdük seninle :)) senin bebişin cinsiyeti belli değilken hey gidi günler şimdi ha doğurdun doğuracan az kaldı .. Bebeği görmeye gelenler hiç bekleme hmn ikinciyi yap birlikte büyür diyor gülüyorum 40 ım çıksın hemen yapcsm ztn diyorum :)) ah ah nasıl doğurdum ben bilirim tabi yap demesi kolay .. Aman neyse gece gece konuşasım varmış ..
ben oruç tutamıyorum şimdilik 16 sında 40 ımız çıkcak ozmn bi deniycem sütüm ztn çok az iyice giderse tutamıycam bu sdne allah büyük kışa tutarım ozmn, yinede eşim yalnız kalmasın diye kalktım allah kabul etsin herkesin ramazanını hayırlı etsin, dualarını kabul niyetlerini makbul etsin..

Gunaydin canlarim ....
Oruclu olanlara Rabbim yardim etsin sicak onlari hic etkilemesin....
Ben ilk gun tutayim dedim ama uyanir uyanmaz midem bulandi vazgectim cesaret edemedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…