- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.961
Gunaydin canlarim ....
Oruclu olanlara Rabbim yardim etsin sicak onlari hic etkilemesin....
Ben ilk gun tutayim dedim ama uyanir uyanmaz midem bulandi vazgectim cesaret edemedim ..
Ballarım ben geldim..öglen sizden ayrıldım evi temizledim süpürdüm..sonra semt pazarına gittim..cok iyi vakit gecirdim bayadır gitmemiştim süper an'da kaldım ve kafamı. Boşalttim sonra eve geldim aldiklarimi yerleştirdimyemek yaptım banyoyu yikadım, şimdide kendimi yikayacagım ve sonra dua edecegim inşallah hepinize edecgim...
BU ramazan bebek bekleyen herkes bebegine kavüşsün,DUALARLA DOLU BIR RAMAZAN OLSUN RUHUMUZU ARINDIRALIM INŞALLAH...
Seda inşallah hamile kalırsında 20 kilo alırsın, tommbiş bal gibi bir şey olursun inşallah, göbeginden ayağını göremezsin inşallah :)))))
KIZLAAARRRR ÇİĞDEM VE MİNNAK SELİM'İN HİÇBİRYERDE BULAMAYACAĞINIZ FOTOĞRAFLARINI ALBÜMÜMDE BULABİLİRSİNİZ.
görenler görmeyenler, bakanlar bakmayanlar herkesten nazar duası bekliyor minik üyemiz, şimdiden ağzınıza sağlık cicişlerim
Özleeemmm doğru diyorsun buzdolabında da huzur içinde dururlardı ama ordaan alıp yemesi kolay oluyor, donsunlar taş gibi olsunlarda yiyemiyim diye buzluğa koydum
Burcummm ohhhh maşallah sana canım yaa nekadar güzel anlatmışsın, bende pazara gidip geldiğimde süper enerji dolu ve mutlu oluyordum, ayyy sanki içimde yay varmış gibi duramazdım yerimde, maşallah canım benim hep böle ol inşallah, ayrıca dualrına canı yürekten amin diyorum.
Sedoşum hakkaten yaa inşallah hamile olda 60'lı kiloları gör emive ayrca o sağlıklı beslenme olayını şöyle düşünerek yapabilirsin. düşün içinden de ki; ben şaunda hamile olsaydım yemesem olurmuydu hiç de, ben öyle der hep kendimi zorlardım, hamileliğe alıştırayım kendimi zorliyim diye öyle diye diye yerdim. şimdi de iyi oldu o alışkanlığım devam ediyor.
Gunaydin canlarim ....
Oruclu olanlara Rabbim yardim etsin sicak onlari hic etkilemesin....
Ben ilk gun tutayim dedim ama uyanir uyanmaz midem bulandi vazgectim cesaret edemedim ..
sağol buketim evet kuzum inşallah dünyaya gelirse dadaş olacak:)))ay bidakka BİRCANN HAMİLEMİSİN...........ANAAAAAAM..TEBRİK EDERİM..AŞILAMAYLA OLAN İKİNCİ KİŞİSİN DEMİ..AY ÇOK SEVİNDİM..GÖZÜN AYDIN:))ERZURUMLU BEBİK OLACAK:))
meralcim ccanım çok sağol Rabbim inşallah herkese nasip edecek dualarımız sayesinde kuşum Allah herkesten binlerce kez razı olsunOh çok şükür sanırım biraz silkelendik...geçen hafta herkes olumsuzken sanırım bu haftaya olumlu başladık...Bircan'nın rolü çok büyük tabi...Canım benim dün gece telefondan okudum...çoook ama çooook sevindim...RABBİM mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tamamına erdirsin ucağın almayı nasip etsin İNŞALLAH....
burcum çok sevindim seninkiler temiz cıkmış inşallah eşininkide temiz çıkar, dualarımdasın.Günaydın canlarım biz sabah erkenden eşimle fakülteye gittik geldik, benim kromozom sonuçlarım çıkmış hamdolsun hiçbir sorun yok, eşimin kromozom sonuçları da 1 hafta sonra çıkacakmış , ee öyle olunca tüm sonuçları toplayıp doktorun tanına gidemedim, eşimin spermlerini verdik sabah, sonuç bugün çıkacakmış, ama kromozom sonucunu almaya gittiğimde sperm sonucunu alacagım, genetiktedeki adam dedi ki bu kadar sık kimyasal yaşiyorsan mutlaka genetik bir sıkıntı vardır, sizde bişey çıkmamış belki eşinizde çıkar dedi, bende bunu eşime söylemedim tabiki Allah büyük, yani bugün elde ettiğim tek şey benim kromozomda birşey olmayışı..tam sonuçlar yine haftaya ertelendi..nasip
siz de ne var ne yok? nasılsınız? (bu sorum herkese) :)))))
canım cok geçmiş olsun kuzucuk iyiymiş çok şükür sende dikkat et dinlen canım...Kızlar hastaneden geliyorum dün gece biraz kanamam oldu Sabah'ta tekrarlayınca gîttimki bebeğim iyiymiş kalp atışlarını da duydum çok şükür bebeğim iyi teyzelerine selamı var ilaçlardan kor aspirini kesti progestano günde 3 çıkardı
çiğdemcim çok sağol canım inşallah hamile olmayan kalmayacak burda o yukarıdaki liste biticek inşallah:)Sağolun kızlar allah hepinizdrn razı olsun elbet rızkımız vardır biyerlerde rabbim büyük kimseyi darda koymaz eminim hayırlısı bakalım.. Yasemincim aynen dediğin gibi oluyor, uyutuyorum Daldı daha uyanmaz diyorum yatağjna koyuyorum arkamdan cıyaklıyo gece olunca ztn bende uykusuzum artık pes edip yatağa alıyorum sıpa mışıl mışıl uyuyor :) gündüzleri kendi odasına yatırıyorum mutfağa yakın orası sesini duyuyorum bari oraya alışsın dimş
bircan cım da hamileymiş çok sevimdim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aşılamayla tutan ilk kişi galiba bu topikte negüzel :)) hemen bir yıldız kaydırırlar şimdi aşağı oh oh az kaldı tüm listeler tek liste olacak inşallah :))
gunaydin canlarim ....
Oruclu olanlara rabbim yardim etsin sicak onlari hic etkilemesin....
günaydın canlarım ramazan hepimiz için hayırlı olsun ama ben kendimi kötü hissediyorum çünkü oruç tutmadım herkes tutma diye üstüme geldi eşimde düşer bayılırsın hemde ilk aylar beyin gelişimi açısından önemli diyor, bugün doktora gideceğim birde ona sorayım doktora gitmek için erken bide dimi ama aradık gelin demiş
sağol buketim evet kuzum inşallah dünyaya gelirse dadaş olacak:)))
meralcim ccanım çok sağol rabbim inşallah herkese nasip edecek dualarımız sayesinde kuşum allah herkesten binlerce kez razı olsun
burcum çok sevindim seninkiler temiz cıkmış inşallah eşininkide temiz çıkar, dualarımdasın.
Canım cok geçmiş olsun kuzucuk iyiymiş çok şükür sende dikkat et dinlen canım...
çiğdemcim çok sağol canım inşallah hamile olmayan kalmayacak burda o yukarıdaki liste biticek inşallah:)
seninde işin zordur sürekli ilgi gerekiyor allah yardımcın olsun canım....
ay bende cesaret edemedim..ankara 34 derece..yanıyo kavruluyo..bende yanıp kavuluyorum
tutuma kuzum...kısa kış günleri olsa hadi diyecem ama hem yaz hem sıcak hem susuz kalmamamız gerek..durum bu yanii..
Benimde hemoroid azdı yine offf off..
Günaydın canlarım Ramazan hepimiz için hayırlı olsun ama ben kendimi kötü hissediyorum çünkü oruç tutmadım herkes tutma diye üstüme geldi eşimde düşer bayılırsın hemde ilk aylar beyin gelişimi açısından önemli diyor, bugün doktora gideceğim birde ona sorayım doktora gitmek için erken bide dimi ama aradık gelin demiş
evet ya heleki susuzluk zor Allah herkesin yardımcısı olsun büroda 3 kişiyiz biri erkek o hamileliğimi bilmiyor onun yanında su içemiyorum da lavaboya su koyayım da gider orda içerim.
ah bu hemoroid bende çok baharat ve acı yediğimde depreşir, hamilelikte arttığını duymuştum krem kullansan bebeğe zararı olur mu acaba
canımm hayırlara vesile olsun inşallah Ramazan. Sağlıklı bir gebelik geçir sağlıkla al bebeğini kucağına. Bak zor buldun bebeğini canım oruç filan bu ay düşünme eşinin dediği gibi evet çok ufak ama en önemli ayları şu anda organları, sinir sistemi gelişiyor suya çok ihtiyacı var doktorda onaylamaz böyle birşeyi mazaretin var senin canın kazasını tutarsın inşallah.
kızlar bir şey sorucam size. şimdi ben çok şükür okuya okuya tefriciyeyi ezberledim. 1.400 kaldı sayı olarak yengem, annemin arkadaşı benim bir arkadaşım daha okuyacakta neyse. şimdi ben ezberledim ya işyerinde abdest alsam ama başımı örtemem hoca geliyor öğrenci geliyor. Başörtümü aldım yanıma eşimin odasında öğle tatilinde orada okucam da. Oturduğum yerden başım açık olarak olkuyabilir miyim sakıncası var mıdır illa başım örtülü mü okumam lazım burada böyle oturuyorum zamanım bol okurum sürekli diğer türlü yemek yiyip koşturup eşimin odasına okucam akşam yemekti işti mesela bugün kaynanaya gidicez yemek var ama ütü yapıcam bu seferde dün akşam çok halsizdim yemekten sonra yattım kalktım yemeğimi koydum meryemde okuyorum bir de dün akşam 100 tane tefriciye okuyabildim ama burda otururken okuyabilsem çok iyi olur.
günaydın kızlarr
herkese güzel, bereketli, hayırlı ramazanlar diliyorum, bende tabi oruç tutmuyorum ama içimde bişeyde önceden herkes tutuyormuş ama diye konuşuyor benimle..
çiğdem allah nazarlardan korusun bebeğiniçok çok tatlı.. Maşaallah ona.. Babasıda hayırlısıyla çok daha iyi koşullarda bir iş bulur inşallah.
Yasemin niminde ellerine sağlık paylaşmış fotoları bizimle.. Sağoll kuzu..
Ayy kızlar benim tam göğsümün altında göbeğimin başladığı yerde yukarıda yani bi ağrı var ama dokunamıyorum daha öncede bahsetmiştim acıyor ağrı değilde şimdi eşim diyor ki doktoru arayıp sorsana bi diyorda nefret ediyorum şu adamı tlfla aramaktan başka arayabileceğim iletişim cihazıda yok gerçi deönemli bişey değil diye aramıyacağım, oda ara ara deyip ısrar etti gitti..:26: Düşünüyorum böölee.. Hayır tlf ultrason cihazı mı ne bilsin gelince bakarız der en fazlası..
Bi işim var gelirim
günaydınnn hayırlı ramazanlarrr,
ayy sabah kalktım bitürlü acıkmıyorum şaştım kendime, meğer eşimle sahurda yemiştim o beni tok tutuyormuş sonra kafam çalıştı
şimdi kendim tutamıyorum diye ona ne yapacağımı şaşırıyorum, aman çok yesn doysun, iyi beslensin, acıkmasın, susamasın filan diye. hem yemek yedirdim hem kahvaltılık yedirdim, süt içirdim hurma yedirdim sahurda.dün yufka aldırdım bu akşam iftar için sigara böreği sarıcam, masaya çeşitler yapayım çok severim ramazanda masanın dolu dolu ve bereketli olmasını. Rabbim herkese bolluk bereket huzur maddi manevi rahatlıklar versin inşallah. sıkıntı olanlarımızı feraha çıkartsın, tüm duaları kabul etsn. aminnnnn.
sedacım başım açık okuyabilirmiyim demişsin ama hiç fikrim yok, ben senin 100 taneyi okudum, bu gün 100 tane daha okuyayım yani bana toplamda 200 adet yaz olurmu canım.
Bircannn ayy hamişlik takvimini hayırlısıyla yapta seni de indirim aşşağıya yaa yukarda kalabalık yapma kuşum, o listeyi azaltmaya bakıyorum ben
Bedşim bence sor, için içini yiyeceğine, adamla konuşurken 2-3 dk stres yaşa bitsin gitsin.
günaydın güzel insanlar grubu....bende büyük bir heyecanla adım attığım ramazan nın ilk günün de cörtledim...şaka gibi ama regl oldum...ilk gün yaaa...neden yaaa....bu demek oluyo ki ne başı ne sonu nasip olmayacak bana...neyse en azından regl olabildim...heyecanla beklediğim bir durumdu....ben yine de kocama kıyamadığımdan kalktım ve bir daha da uyuyamadım...zombi gibiyim...allah tan ekipte fire yok bu yıl o nedenle hepimiz özellikle de müdürüm tam zombi modundayız..herkesin yüzler kireç...gözler kan çanağı:))) üstüne bi de müthiş bir karın ağrısıyla uğraşıyorum....şahane birgün anlayacağınız...
Hepinize teek teekk hayırlı ramazan'lar diliyorum....ramazan nın kıymetini bilen...nurundan faydalanan ve en sonunda da mükafatlandırılan kullardan olmayı nasip eder rabbim inşallah....
abdestli ve örtülü olmak daha efdal tabi ama gerekli değil..oturduğun yerden okursun..
benimde göğsümün bittiği kaburgamın başladığğı yer ağırıyo..ama böyle fiziksel bişey sanki..soluma yatıca daha çok ağırıyo..kas ağrısı gibi..çok önemsemiyorum ama nedir bilemem..
Günaydın güzel insanlar grubu....Bende büyük bir heyecanla adım attığım Ramazan nın ilk günün de cörtledim...Şaka gibi ama regl oldum...ilk gün yaaa...neden yaaa....bu demek oluyo ki ne başı ne sonu nasip olmayacak bana...neyse en azından regl olabildim...heyecanla beklediğim bir durumdu....ben yine de kocama kıyamadığımdan kalktım ve bir daha da uyuyamadım...zombi gibiyim...ALLAH tan ekipte fire yok bu yıl o nedenle hepimiz özellikle de müdürüm tam zombi modundayız..herkesin yüzler kireç...gözler kan çanağı:))) üstüne bi de müthiş bir karın ağrısıyla uğraşıyorum....Şahane birgün anlayacağınız...
Hepinize teek teekk hayırlı Ramazan'lar diliyorum....Ramazan nın kıymetini bilen...nurundan faydalanan ve en sonunda da mükafatlandırılan kullardan olmayı nasip eder RABBİM İNŞALLAH....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?