Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın hanımlar hayırlı ramazanlar,Allah hepinizin yardımcısı olsunihiç zorlanmadan iftarvakti gelsin

Gunaydin canlarim ....
Oruclu olanlara Rabbim yardim etsin sicak onlari hic etkilemesin....
Ben ilk gun tutayim dedim ama uyanir uyanmaz midem bulandi vazgectim cesaret edemedim ..

tümaycığım sen tutma zaten bebeğin suya ihtiyacı var daha sonra tutarsın borçlarını

Oh iyi yapmışsın bende yapıca bir semt pazarı da işten geliyoruz gitmeye halim olmuyor haftasonu kapalı bir pazar var ev alışverişi için oraya gidiyoruz ama bizim semtte kurulanda güzel kıyafet filan oluyor evde giymeye rahat bişiler istiyorum beli rahat transferden sonra giymeye bakıcam bende yarın kurulacak gidebilirsem. İnşallah canım hepimiz oluruz da tombiş tombiş olur kilolardan şikayet ederiz ama ben 20 kilo almıyım yaa top gibi olurum yuvarlarsınız beni artık

hemen bakıyorum

ay yok 60 lı kiloları görürsem yerimden kalkamam ben boy yok bende. 55 iyidir hadi. Ah hayal gibi geliyor o kadar kilo almak ömrümde en yüksek kilom ortaokulda ergenlik başladığında sürekli birşeyler yediğimden 45 kiloydu üzerini görmedim
Zorlucam artık kendimi Yaseminim muhtemel transfere 1 ay filan kaldı o zamana kadar kilo almayı da geç hadi alamıyım ama iyi beslenmem lazım. Adam alıyor ne istesem yicem içicem diyorum ama yok. Bugün kabuklu ceviz almıştı onu kırdı yanıma koydu işyerinde yiyeyim diye yapıcam artık birşeyler.

Gunaydin canlarim ....
Oruclu olanlara Rabbim yardim etsin sicak onlari hic etkilemesin....
Ben ilk gun tutayim dedim ama uyanir uyanmaz midem bulandi vazgectim cesaret edemedim ..

Canım aman hiç kalkışma sen can taşıyorsun gülüm yemek neyse de su çok önemli o kadar süre bebeğini susuz bırakamazsın kese içinde önemli su tek bir gün bile tutma mazaretin var kazasını tutarsın inşallah bu sene fitresini verirsin benimde eşim tutamıyor kan şekeri düşüyor hemen ben zaten düzenleyici kullanıyorum aynı saatte almam lazım iftar öncesine denk geliyor o bitince 1 haftam var sonra tedavi başlıcan regl olunca iğneler filan mümkün olmayacak napalım Allah uzun ömürler versinde tutarız inşallah..

Günaydın canlarım Ramazan hepimiz için hayırlı olsun ama ben kendimi kötü hissediyorum çünkü oruç tutmadım herkes tutma diye üstüme geldi eşimde düşer bayılırsın hemde ilk aylar beyin gelişimi açısından önemli diyor, bugün doktora gideceğim birde ona sorayım doktora gitmek için erken bide dimi ama aradık gelin demiş
ay bidakka BİRCANN HAMİLEMİSİN...........ANAAAAAAM..TEBRİK EDERİM..AŞILAMAYLA OLAN İKİNCİ KİŞİSİN DEMİ..AY ÇOK SEVİNDİM..GÖZÜN AYDIN:))ERZURUMLU BEBİK OLACAK:))
sağol buketim evet kuzum inşallah dünyaya gelirse dadaş olacak:)))
meralcim ccanım çok sağol Rabbim inşallah herkese nasip edecek dualarımız sayesinde kuşum Allah herkesten binlerce kez razı olsun
burcum çok sevindim seninkiler temiz cıkmış inşallah eşininkide temiz çıkar, dualarımdasın.
canım cok geçmiş olsun kuzucuk iyiymiş çok şükür sende dikkat et dinlen canım...
çiğdemcim çok sağol canım inşallah hamile olmayan kalmayacak burda o yukarıdaki liste biticek inşallah:)
seninde işin zordur sürekli ilgi gerekiyor Allah yardımcın olsun canım....

gunaydin canlarim ....
Oruclu olanlara rabbim yardim etsin sicak onlari hic etkilemesin....

ay bende cesaret edemedim..ankara 34 derece..yanıyo kavruluyo..bende yanıp kavuluyorum

tutuma kuzum...kısa kış günleri olsa hadi diyecem ama hem yaz hem sıcak hem susuz kalmamamız gerek..durum bu yanii..

Benimde hemoroid azdı yine offf off..

evet ya heleki susuzluk zor Allah herkesin yardımcısı olsun büroda 3 kişiyiz biri erkek o hamileliğimi bilmiyor onun yanında su içemiyorum da lavaboya su koyayım da gider orda içerim.
ah bu hemoroid bende çok baharat ve acı yediğimde depreşir, hamilelikte arttığını duymuştum krem kullansan bebeğe zararı olur mu acaba

canımm hayırlara vesile olsun inşallah Ramazan. Sağlıklı bir gebelik geçir sağlıkla al bebeğini kucağına. Bak zor buldun bebeğini canım oruç filan bu ay düşünme eşinin dediği gibi evet çok ufak ama en önemli ayları şu anda organları, sinir sistemi gelişiyor suya çok ihtiyacı var doktorda onaylamaz böyle birşeyi mazaretin var senin canın kazasını tutarsın inşallah.

var kremi doktor verdi de pekte işe yaradığı söylenemez..ne güzel düzene girmişti..durup dururken kabız oldum birden..off..

amin inşallah..evet canım, kaza ederim artık

Kızlar bir şey sorucam size. Şimdi ben çok şükür okuya okuya tefriciyeyi ezberledim. 1.400 kaldı sayı olarak yengem, annemin arkadaşı benim bir arkadaşım daha okuyacakta neyse. Şimdi ben ezberledim ya işyerinde abdest alsam ama başımı örtemem hoca geliyor öğrenci geliyor. Başörtümü aldım yanıma eşimin odasında öğle tatilinde orada okucam da. Oturduğum yerden başım açık olarak olkuyabilir miyim sakıncası var mıdır illa başım örtülü mü okumam lazım burada böyle oturuyorum zamanım bol okurum sürekli diğer türlü yemek yiyip koşturup eşimin odasına okucam akşam yemekti işti mesela bugün kaynanaya gidicez yemek var ama ütü yapıcam bu seferde dün akşam çok halsizdim yemekten sonra yattım kalktım yemeğimi koydum meryemde okuyorum bir de dün akşam 100 tane tefriciye okuyabildim ama burda otururken okuyabilsem çok iyi olur.

GÜNAYDIN KIZLARR

herkese Güzel, bereketli, hayırlı Ramazanlar diliyorum, bende tabi oruç tutmuyorum ama içimde bişeyde önceden herkes tutuyormuş ama diye konuşuyor benimle..

çiğdem Allah nazarlardan korusun bebeğini çok çok tatlı.. MaşaAllah ona.. Babasıda hayırlısıyla çok daha iyi koşullarda bir iş bulur inşAllah.
Yasemin niminde ellerine sağlık paylaşmış fotoları bizimle.. sağoll kuzu..

Ayy kızlar benim tam göğsümün altında göbeğimin başladığı yerde yukarıda yani bi ağrı var ama dokunamıyorum daha öncede bahsetmiştim acıyor ağrı değilde şimdi eşim diyor ki doktoru arayıp sorsana bi diyorda nefret ediyorum şu adamı tlfla aramaktan başka arayabileceğim iletişim cihazıda yok gerçi de önemli bişey değil diye aramıyacağım, oda ara ara deyip ısrar etti gitti..:26: düşünüyorum böölee.. hayır tlf ultrason cihazı mı ne bilsin gelince bakarız der en fazlası..

bi işim var gelirim

günaydınnn hayırlı ramazanlarrr,
ayy sabah kalktım bitürlü acıkmıyorum şaştım kendime, meğer eşimle sahurda yemiştim o beni tok tutuyormuş sonra kafam çalıştı
şimdi kendim tutamıyorum diye ona ne yapacağımı şaşırıyorum, aman çok yesn doysun, iyi beslensin, acıkmasın, susamasın filan diye. hem yemek yedirdim hem kahvaltılık yedirdim, süt içirdim hurma yedirdim sahurda. dün yufka aldırdım bu akşam iftar için sigara böreği sarıcam, masaya çeşitler yapayım çok severim ramazanda masanın dolu dolu ve bereketli olmasını. Rabbim herkese bolluk bereket huzur maddi manevi rahatlıklar versin inşallah. sıkıntı olanlarımızı feraha çıkartsın, tüm duaları kabul etsn. aminnnnn.

sedacım başım açık okuyabilirmiyim demişsin ama hiç fikrim yok, ben senin 100 taneyi okudum, bu gün 100 tane daha okuyayım yani bana toplamda 200 adet yaz olurmu canım.

Bircannn ayy hamişlik takvimini hayırlısıyla yapta seni de indirim aşşağıya yaa yukarda kalabalık yapma kuşum, o listeyi azaltmaya bakıyorum ben

Bedşim bence sor, için içini yiyeceğine, adamla konuşurken 2-3 dk stres yaşa bitsin gitsin.

Günaydınnn kızlarr , Hayırlı Ramazanlarr...Allah tuttuğumuz oruçlarımızı,yaptığımız ibadetleri,ettiğimiz duaları kabul etsin inşallahhHuzur dolu bir ay olacak inşallahh

abdestli ve örtülü olmak daha efdal tabi ama gerekli değil..oturduğun yerden okursun..

benimde göğsümün bittiği kaburgamın başladığğı yer ağırıyo..ama böyle fiziksel bişey sanki..soluma yatıca daha çok ağırıyo..kas ağrısı gibi..çok önemsemiyorum ama nedir bilemem..

Günaydın güzel insanlar grubu....Bende büyük bir heyecanla adım attığım Ramazan nın ilk günün de cörtledim...Şaka gibi ama regl oldum...ilk gün yaaa...neden yaaa....bu demek oluyo ki ne başı ne sonu nasip olmayacak bana...neyse en azından regl olabildim...heyecanla beklediğim bir durumdu....ben yine de kocama kıyamadığımdan kalktım ve bir daha da uyuyamadım...zombi gibiyim...ALLAH tan ekipte fire yok bu yıl o nedenle hepimiz özellikle de müdürüm tam zombi modundayız..herkesin yüzler kireç...gözler kan çanağı:))) üstüne bi de müthiş bir karın ağrısıyla uğraşıyorum....Şahane birgün anlayacağınız...

Hepinize teek teekk hayırlı Ramazan'lar diliyorum....Ramazan nın kıymetini bilen...nurundan faydalanan ve en sonunda da mükafatlandırılan kullardan olmayı nasip eder RABBİM İNŞALLAH....

canımm 100 daha mı alıyorsun Allah razı olsun canım okuduğun 100 ü düşüyorum bunu da yazıyorum çok sağol bak sende okurken ezberlemeye çalış bana da zor karışık geliyordu ezberleyemem diyordum ama biraz baktım biraz bakmadım öyle öyle bir akşamda geçen akşam hiç bakmadan okuyabildim şimdi okuyabiliyorum dilimizden düşürmememiz lazım aslında başörtüsüz okunması lazım salavat bu günün her anı okunabilir büyüklerimiz sürekli okurmuş tabi anneannem zaten kapalıydı benim işte bilemiyorum riske atmıyım yine de ben hem sayı da karışır öyle bir anda hoca gelir öğrenci gelir ben en iyisi öğlen eşimin odasına gidiyim başörtüm orda abdestimi alayım yarım saatte yemek yesem 1 saatte 100 den fazla okurum dün Meryem duamla birlikte ki o da uzun 100 tane tefriciyeyi 1 saatte bitirdim ezberlediğim için iyi okunuyor. Şimdi akşam kaynanama gidicem ama yemeğim var azcıkta ütüm var akşam 200 tane okurum gidince. Kağıdı da yanımda taşıyorum da 444 tane okumuşum bugüne kadar daha olur da pikniğe filan gidince aksadı işte ama pikniğin akşamında 168 tane okudum öyle küsürat vardı onu bitirmiştim dün akşam da 100 okuyabildim.

amin inşallah..bende bi tuhafım bu ramazan..şuan su içiyorum felan..gecede uyuyamadım sıcaktan..ezan okunurken içimden allah tutanlarınkini kabul etsin diye sayıklıyodum:)

bende öyle biliyorum canım ama vazgeçtim öğle tatilimde ve akşamları okucam yapıyorum bari tam olsun. Hem gelen giden oluyor sayı karışmasın.

canım hayırlısı böyleymiş napalım bu sene bana da oruç yok tüpçüler olaraktan mazaretimiz var ama Rabbim inşallah sağlık uzun ömür versin tutarız inşallah. Ben düzenleyici alıyorum daha 5 günü var tam saatinde içilmesi lazım gerçi unutup yarım saat oynamalarım oldu ama ilaç saatimle iftar arasında 1 saatten fazla var ilacı o kadar geciktiremem. İlaçtan sonra 1 hafta aram var o arada tutarım belki diyorum. Ama 3-4 günde de gelebilir. Sen şimdi bu ay mı yaptıracaksın canım transferi neler yapılacak rahmini hazırlayacaklar bir takım hap felan kullanacaksın sanırım ne zaman gideceksin doktora.

Bu arada dün canımı çok sıkan birşeyde oldu çok üzüldüm. Eşimin işyerinde bir bayan var 41 yaşında sanırım öyle bir şey aşılama yaptırdı tutmadı konuşmuştuk benden de fikirler aldı neyse İstanbul'a gitmiş tüp bebeğe buraya güvenmedi yeni açıldı diye, bahçeci kliniği gibi çok övülen çok başarı oranı yüksek denilen bir yer kocasıyla gitmişler kalma yeme içme parası filan tabii muayene olurken orda olmak zorunda transferden birkaç gün sonra da dönmüşler azar azar kanaması gelmiş sonucu öğrenmeye yakın dr aramış biz döneriz demiş hemşire tam 5 gün hiçbir şekilde dönmemişler kanaması da artmış zaten gitmiş yani ama dr arasa gidemese bile bir hastaneye git diyebilirdi progestan verdiyse arttırabilirdi. Sonra aramışlar verdiği cevapta sizin yaşınızda çok normal tutmama olasılığı yüksekti zaten 3-4 kere daha denemeniz lazım belki sonuç alırısınız demiş ama gittiğimiz de hiç öyle konuşmadı demiş. Bir de pat kapamış teli tamam yaş olarak şansının fazla olmadığını o da biliyordu ama insan daha iyi bir konuşma ilgi alaka bekliyor paralarını aldılar ya işleri bitti tabii yaa off valla Allah kimseyi vicdansız insanların eline düşürmesin. Bunun pgt si var, mikrosu var neden denenmedi bunlar o zaman dimi yaşı varsa tutması için her teknolojiyi kullansalardı hiçbiri yapılmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…