Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

amin inşallah..bende bi tuhafım bu ramazan..şuan su içiyorum felan..gecede uyuyamadım sıcaktan..ezan okunurken içimden allah tutanlarınkini kabul etsin diye sayıklıyodum:)

Canım benim kıyamam...ne olursa olsun sebebi insan kendini suçlu gibi hissediyor değil mi? yıllardır çalıştığım yerde kimseler bilmez tutmadığım günleri...kat'a yiyip içemem...sadece geçen yıl tutmayan bir arkadaşıma söyledim. Ammaannn söylemez olaydm çeke çeke ben yemeğe götürdü o garsonların yüzüne bakamadım sanki orda çıplak oturuyormuşum gibi...bi de ertesi gün herkesin içinde bağıra bağıra "Meraaalll hadi yemeğe gidiyoruz gelmiyor musun?" diye bağırmaz mı? nasıl kıvırıcamı bilemedim...

BALLARIM GÜNEYDIN GEÇMİŞİ OKUYUP HEMEN ARANIZA DALACAĞIM HERKES BURDA SÜPERRRR

canım Allah korsun , ama çok şükür kalp sesini duymuşsun, pıhtılaşma sorunu olmadan dayıyorlar iğneyi, iyi ki bırakmışsın, yat dinlen.Allahım nazardan korusun..

çidooooo canım hoşgeldin..Rabbim sabır ve kolaylık versin..inşallah eşin şimdikinden daha iyi ve daha bol kazançlı bir iş bulur, evladın kısmetiyle gelmiştir, içinizi ferah tutun, öpüyorum sizi

Doktor bana bu reglinde değil bir sonraki regline birkaç gün kala gel dedi...şimdi hesapladım ALLAH tan bir mani çıkmazsa 3 Ağustos gibi bir sonraki reglim...29 Temmuz a not aldm bende doktora gidilecek diye...Doktor bana önemsiz hatta çok önemsiz 1-2 ilaç vereceğim sonra 1 kere de kontrol edeceğim sonra da transfer dedi...ama tarih vermedi bana ben kendi kendime çıkardığım istatislikler sonucu sanırım 18 Ağustos ta falan olur transfer...İNŞALLAH yani ertelense de hiç üzülmicem...hayırlısı cahil cahil beklemeyi yeğliyorum...

ay yok bende yiyemiyorum öyle lokantaya filan gidemem hiç gidersem iftar vakti giderim yolda insanların olduğu yerde su içemem mesela bugün sandviç yaptım getirdim açtım kapıyı öğrenci geldi oturdu yemedim gittiler öyle su kaynattım çay yaptımda yedim. Yabancı dil kursu alıyoruz 4 haftalık dün başladı temel şeyleri çalışanlar olarak öğrenelim diye ne de olsa hazırlık okulu personeliyiz ama su alamam yanıma içemem orada şimdide öğrenci var susadım ama oruçlu vardır diye içemiyorum. Ben ortaokuldan beri tutuyorum hatta regliyken bile tutardım ben bırakmazdın etkilenmezdim ben tutayım kabul olmuyorsa da olsun diyordum o kadar bile bırakamıyordum evlendim daha 10 günlük gelindim ama 1 ay tuttum sonra hep her sene bebek düşüncemiz olduğundan eşim iyi beslenmen lazım diyerek tutturmadı bu seneye kadar geldim 2007 den sonra sadece kandilde arife gününde tuttum eşime de kızıyorum senin yüzünden onca sene tutamadım bebekte olmadı diye.

işte bunlar için herşey çok kolay..giden parayı psikolojiyi önemsemezler..ya o kadının umutlarının yıkılması..ne diyeyim vicdansızlık..allah inşallah o arkadaşa mucizevi bir şekilde bebek verir..benim halam menopoza girdikten sonra hamile kaldı utandılar kimseye diyemediler..nasıl mı oldu? AllahIn mucizesi tabikide.....

sen erken regl oluyorsun o zaman canım ben de ohss olsam ve düzenleyici almayıp kendi haline bıraksam 40-50 günü bulur yine umarım olmam ancak ayarladım yıllık iznime yaza dönem başlarsa zor olur baksana iki regl ara veriliyormuş. Napıyım ayarlarım ama bir şekilde. konuşurum amirle zaten transfer olamazsa yıllık izni başlatmam gelirim işimin başına çok korkuyorum dr ayarlarız dozu filan dedi ama işte olacağı varsa oluyor.

kesinlikle canım bunların dini imanı para olmuş kız bana demedi giderken tüpe gitmiş gelmiş eşime demiş işte böyle oldu sedayla konuşmak istiyorum diye bana dese pgt yani genetik tanı yaptırt embriyolara en sağlıklısı seçilsin derdim. O buraya güvenmedi yaşta olunca işte bilindik bir yer olsun dedi ama sonuca bak ben ona dedim olacağı varsa her yerde olur ama içine sinecekse orada yaptır dedim. Dünya para şehir dışı olunca tedavi dışında kalması yemesi içmesi bakalım bi dinlensin kendine gelsin ben de tedavimi yaptırayım iyi sonuç alırsam ya da almasam bile memnun kalırsam görüştürücem doktorumla.

Sedoşşş ne güzel yazmışsın..ayy inan ki bende herşeyi dalgaya alıyormuş gibi görünürüm, açıp içimi baksalar perişan..geçen bir arkadaş ikinciyi doğuracak dedim ki "ooo bize tur bindirdiniz valla, insan bizi bekler" herkes güldü bende.... ama arabaya binince böğüre böğüre ağladım..eşim de üzüldü..evet bazen kendime acıyorum ama büyük hata..yapmamam gerektiğini biliyorum..inşallah da az bile olsa yapmayacağım çünkü çok güzel demişsin çocuğu verirken başka bir yerden acı çekmek istemem..çok şükür ki sağlım ve sevdikleirm yerinde..hamd olsun

bir kaç haftadır tartılmadım sanırım ama genelde 65 lerdeyim bazen iniyor bazen azıcık çıkıyor benim boyum kısa canım,senin boy uzun olduğu için pek farketmiyordur

özleeeem ben 1.70, kilom 65 ama göbek bölgemde bir simit var bebeğem..bide ben hamile kalınca ilk 2 ayda 4 kilo vermiştimm.devamında nasıl olurum bilemiyorum..henüz daha ilk 2 ay'a kadar ulaştım..level atlayamadım

yasooo maşallah fotolar çok güzel,ellerine sağlık, tam yemelik bu selim bey, bal gibi lokum gibi bişey

Kızlar akşam iftarda ne yemek var fikirlerim farklı lezzetler buluruz belki bizde
mercimek çorbası
arap tava
pilav
turşu salata ve bol bol içeçek

Gunaydin canlarim ....
Oruclu olanlara Rabbim yardim etsin sicak onlari hic etkilemesin....
Ben ilk gun tutayim dedim ama uyanir uyanmaz midem bulandi vazgectim cesaret edemedim ..
yuhhh bide oruç mu tutacaksın..bol bol su iç tatlım şuan organlaı oluşuyor.aman diyim...sana da hayırlı güzel ramazanlar

tövbeee..sende mi oruç tutacaksın..bol su ve ceviz tatlım..rabbim biliyor..san da güzel ve bereketli ramazanlar..git git doktora olsun erken olsunn.

var kremi doktor verdi de pekte işe yaradığı söylenemez..ne güzel düzene girmişti..durup dururken kabız oldum birden..off..

buki,miğden alırsa sabah aç karnına 2 taze kaysı ve üzerine bir barsak su, 5 dk evin içinde dolan sonra koşa koşa wc ye gidersin..denedin mi?

Dun aksam evde yanlizdim burjumun dedigi gibi bogure bogure agladim niyederseniz bi cilginlik yaptim test tarihim ccuma cmtesi ve dun aksam ov test yaptim ilk dk tek cizgi belirgin basladim aglamaya olsaydi bi htomal bazen ovtestlerinde gebelik cikardi diye dusundum sonra ikinci cizgi cikti ortaya sonrada kesin kullandigim ilaclardan cikti ve bana oyun yapiyo ben gebeliktede gorecekmiyim bu cift cizgiyi diye qgladim sonra yattim uyudum. Ramazana bu sekil girdim. 3-4gun var test gunume yapsammi cikarmi dogru sonuc alirmiyim yanlis positof olursa daha cok uzulirum diye korkuyorum
Asilama yaptiran arkadaslar nezaman yapmistiniz gebelik testi

günaydın balım sana da hayırlı ramazanlar... tatlım ya mide ya bebek..ama 2. ihtimal daha kuvvetli..doktor buna cevap vermek zorunda tatlım,ara hemen sor kapat,için rahat eder hem...

Dur yahu yavaş...daha tedaviye başlamadın OHSS olursamın planını yapıyorsun...herşey çok güzel olacak...tedavi sürecinde bol su içmek çok önemliymiş ben çok içmemiştim o nedenle oldu galiba...ama var ya regl olur olmaz karnımın şişi bile indi...bu kadar olur...şükürler olsun RABBİM e...

günaydın fıstık sana da hayırlı ramazanlar. ayy meral bu reglden sonra transfer yaparlar mı acep?????????

denemedim ama benimkide belli olmuyo..sabah bi kalkıyorum bi bakıyorum kuruluk..zorlayıncada malum şey olluyo..afedersiniz açık açık yazdım ama çok belirsiz benim bu halim yaa...içtiğim balık yağı yumuşatıyo diye seviniyodum ne olduda böyle oldu anlamıyorum..off..

Meraaaall şimdi senin tüp bebek tedavin başlayacakmı adet oldun ya hangi aşamada ne zaman başlkanıyor bilmiyorum ama sorayım dedim

Özlemiiimm ben ta geçen ay başladım kii...yumurtalarım da toplandı...döllendi...ve maleef donduruldu...dondurulmak zorunda kaldılar...benim değerlerim biraz fazla yükseldi ve tedaviye ara verildi...2 adet geçirildikten sonra vücut kendini arındırıp normal hale döndüğünde transfer yapılacak ALLAH ın izniyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…