- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #32.981
amin inşallah..bende bi tuhafım bu ramazan..şuan su içiyorum felan..gecede uyuyamadım sıcaktan..ezan okunurken içimden allah tutanlarınkini kabul etsin diye sayıklıyodum:)
canım Allah korsun , ama çok şükür kalp sesini duymuşsun, pıhtılaşma sorunu olmadan dayıyorlar iğneyi, iyi ki bırakmışsın, yat dinlen.Allahım nazardan korusun..Kızlar hastaneden geliyorum dün gece biraz kanamam oldu Sabah'ta tekrarlayınca gîttimki bebeğim iyiymiş kalp atışlarını da duydum çok şükür bebeğim iyi teyzelerine selamı var ilaçlardan kor aspirini kesti progestano günde 3 çıkardı
Selam kızlar beni unutmamış olmanızı diliyorum..
aslıcım aramış o ara sağlık ocağındaydım cvp veremedim bebeğim 1 aylık oldu bugünde aşısı vardı içim gitti çok ağladı ya..
aslıcım geri arayamıyorum şuanlık eşim glsin ondan arıcam seni öpüyorum tatlım..
Ben hayatım günüm bebişle geçiyor başka da yaptığım bişi yok yaptırmıyo zatn. Gündüzleri hiç uyumuyor yalandan 5 dk. GöLerini kapatıyor tam gidip evi toparlıcam başlıyo ağlamaya deli oluyorum.. Geceleride 2 saatte bir uyanıyor anlıcağınız şuanlık çok yoruluyorum ve hiç başka bişi yapamıyorum fırsatım olmuyo..
ama acıkınca gözlerimin içine bakıp ağlaması yok mu ölürüm ben ona hiç kıyamam..
aramızda yatıyo artık yatakodasondaki beşiğini hiç. Sevmiyo bizimle yatınca horul horul uyuyo tabi bizde yataığın iki kenarında takılıp kalıyorum kıpırdayamıuoruz hiç :))
çok alıştı napcaz bilmiyorum..
buarada eşimi işten çıkardılar şuaralar evde biraz sıkıntılıyız ama çok şükür bu günlerde geçicek biliyorum .
Dualarınokumaya çalışıyorum bazen günü aksıyo ama okumadığım yok hiç haberiniz olsun..
öpüyorum hepşnizi allaha emanet olun..
bende öyle biliyorum canım ama vazgeçtim öğle tatilimde ve akşamları okucam yapıyorum bari tam olsun. Hem gelen giden oluyor sayı karışmasın.
canım hayırlısı böyleymiş napalım bu sene bana da oruç yok tüpçüler olaraktan mazaretimiz var ama Rabbim inşallah sağlık uzun ömür versin tutarız inşallah. Ben düzenleyici alıyorum daha 5 günü var tam saatinde içilmesi lazım gerçi unutup yarım saat oynamalarım oldu ama ilaç saatimle iftar arasında 1 saatten fazla var ilacı o kadar geciktiremem. İlaçtan sonra 1 hafta aram var o arada tutarım belki diyorum. Ama 3-4 günde de gelebilir. Sen şimdi bu ay mı yaptıracaksın canım transferi neler yapılacak rahmini hazırlayacaklar bir takım hap felan kullanacaksın sanırım ne zaman gideceksin doktora.
Canım benim kıyamam...ne olursa olsun sebebi insan kendini suçlu gibi hissediyor değil mi? yıllardır çalıştığım yerde kimseler bilmez tutmadığım günleri...kat'a yiyip içemem...sadece geçen yıl tutmayan bir arkadaşıma söyledim. Ammaannn söylemez olaydm çeke çeke ben yemeğe götürdü o garsonların yüzüne bakamadım sanki orda çıplak oturuyormuşum gibi...bi de ertesi gün herkesin içinde bağıra bağıra "Meraaalll hadi yemeğe gidiyoruz gelmiyor musun?" diye bağırmaz mı? nasıl kıvırıcamı bilemedim...
Bu arada dün canımı çok sıkan birşeyde oldu çok üzüldüm. Eşimin işyerinde bir bayan var 41 yaşında sanırım öyle bir şey aşılama yaptırdı tutmadı konuşmuştuk benden de fikirler aldı neyse İstanbul'a gitmiş tüp bebeğe buraya güvenmedi yeni açıldı diye, bahçeci kliniği gibi çok övülen çok başarı oranı yüksek denilen bir yer kocasıyla gitmişler kalma yeme içme parası filan tabii muayene olurken orda olmak zorunda transferden birkaç gün sonra da dönmüşler azar azar kanaması gelmiş sonucu öğrenmeye yakın dr aramış biz döneriz demiş hemşire tam 5 gün hiçbir şekilde dönmemişler kanaması da artmış zaten gitmiş yani ama dr arasa gidemese bile bir hastaneye git diyebilirdi progestan verdiyse arttırabilirdi. Sonra aramışlar verdiği cevapta sizin yaşınızda çok normal tutmama olasılığı yüksekti zaten 3-4 kere daha denemeniz lazım belki sonuç alırısınız demiş ama gittiğimiz de hiç öyle konuşmadı demiş. Bir de pat kapamış teli tamam yaş olarak şansının fazla olmadığını o da biliyordu ama insan daha iyi bir konuşma ilgi alaka bekliyor paralarını aldılar ya işleri bitti tabii yaa off valla Allah kimseyi vicdansız insanların eline düşürmesin. Bunun pgt si var, mikrosu var neden denenmedi bunlar o zaman dimi yaşı varsa tutması için her teknolojiyi kullansalardı hiçbiri yapılmamış.
Doktor bana bu reglinde değil bir sonraki regline birkaç gün kala gel dedi...şimdi hesapladım ALLAH tan bir mani çıkmazsa 3 Ağustos gibi bir sonraki reglim...29 Temmuz a not aldm bende doktora gidilecek diye...Doktor bana önemsiz hatta çok önemsiz 1-2 ilaç vereceğim sonra 1 kere de kontrol edeceğim sonra da transfer dedi...ama tarih vermedi bana ben kendi kendime çıkardığım istatislikler sonucu sanırım 18 Ağustos ta falan olur transfer...İNŞALLAH yani ertelense de hiç üzülmicem...hayırlısı cahil cahil beklemeyi yeğliyorum...
işte bunlar için herşey çok kolay..giden parayı psikolojiyi önemsemezler..ya o kadının umutlarının yıkılması..ne diyeyim vicdansızlık..allah inşallah o arkadaşa mucizevi bir şekilde bebek verir..benim halam menopoza girdikten sonra hamile kaldı utandılar kimseye diyemediler..nasıl mı oldu? AllahIn mucizesi tabikide.....
Canım maşallah 1 aylık olmuş bile kıyamam ben ona aşı olurken nasıl da ağlamıştır. Oh anne baba arasında yatmak rahat geliyor tabi ayırıyor da sizi pek bir mutludur ama daha fazla alışırsa hiç uzaklaştıramazsınız canım yavaş yavaş alıştırın mesela uyuyunca yerine yatırın bir iki ağlar uyanınca sonra alışır. Rabbim inşallah mübarek günlerde rızk bolluğu versin eşinin işleri rast gitsin güzel bir iş bulsun elbet bir kapı açılır canım.
Belli olmaz canım istemeyebilirler ama isterlerse bile kasma kendini hayatım bak herkes çektiriyor anlık bir şey. Benim hastane anestezi ile çekti anlamadım bir şey ama çoğunluk yer normal çekiyor sen o kadar insandan dayanıksız mısın hiç sanmam canım kendini kasarsan korkarak girersen canın yanar elbette sakin olup doktora bırak nasıl hemen bitecek
canım asla kendine acıma asla. Kendine acıyana acırlar asla hem kendin böyle düşünme hem de çevrene hissettirme. Bak yengemin olmadı çocuğu mümkün değil yani çok çok düşük bir ihtimal gelmiş onu bulmuş hiç hamile bile kalamadı kalamayacakta ama asla dışarı yansıtmaz hep şen şakrak konuşur şakalaşır yiğeni, bizler yalnız bırakmayız doğumgünleri hep kalabalık olur anneler gününde memlekete giderler teyzem fişan çoluk çocuk kutlarlar asla suratını asmaz hiç olmazsa başkalarının yanında tabi içten içe içi yanıyordur ama asla belli etmez bir kere kendini koyverse başlar millet ah vah etmeye ama şimdi kimse laf bile edemiyor herkeste biliyor artık zaten. Birinin çocuğu olsun alır sever uyutur oynar örgüler örer ama benim neden yok diye hayıflanmaz kalabalık içinde. Öyle olmak lazım çok şükür dayımla da mutlular her şey çocuk demek değil canım Allah hayırlısını versin onu verip başka yerden alacaksa olmasın tatlım. Rabbim herşeyin hayırlısını bilir vermiyorsa vardır bir hikmeti elbet bir şey çok fazla istemekten sakınacaksın canım.
bir kaç haftadır tartılmadım sanırım ama genelde 65 lerdeyim bazen iniyor bazen azıcık çıkıyor benim boyum kısa canım,senin boy uzun olduğu için pek farketmiyordur
KIZLAAARRRR ÇİĞDEM VE MİNNAK SELİM'İN HİÇBİRYERDE BULAMAYACAĞINIZ FOTOĞRAFLARINI ALBÜMÜMDE BULABİLİRSİNİZ.
görenler görmeyenler, bakanlar bakmayanlar herkesten nazar duası bekliyor minik üyemiz, şimdiden ağzınıza sağlık cicişlerim
arap tava neymiş anlat bakalım:))Kızlar akşam iftarda ne yemek var fikirlerim farklı lezzetler buluruz belki bizde
mercimek çorbası
arap tava
pilav
turşu salata ve bol bol içeçek
yuhhh bide oruç mu tutacaksın..bol bol su iç tatlım şuan organlaı oluşuyor.aman diyim...sana da hayırlı güzel ramazanlarGunaydin canlarim ....
Oruclu olanlara Rabbim yardim etsin sicak onlari hic etkilemesin....
Ben ilk gun tutayim dedim ama uyanir uyanmaz midem bulandi vazgectim cesaret edemedim ..
Günaydın canlarım Ramazan hepimiz için hayırlı olsun ama ben kendimi kötü hissediyorum çünkü oruç tutmadım herkes tutma diye üstüme geldi eşimde düşer bayılırsın hemde ilk aylar beyin gelişimi açısından önemli diyor, bugün doktora gideceğim birde ona sorayım doktora gitmek için erken bide dimi ama aradık gelin demiş
sağol buketim evet kuzum inşallah dünyaya gelirse dadaş olacak:)))
meralcim ccanım çok sağol Rabbim inşallah herkese nasip edecek dualarımız sayesinde kuşum Allah herkesten binlerce kez razı olsun
burcum çok sevindim seninkiler temiz cıkmış inşallah eşininkide temiz çıkar, dualarımdasın.
canım cok geçmiş olsun kuzucuk iyiymiş çok şükür sende dikkat et dinlen canım...
çiğdemcim çok sağol canım inşallah hamile olmayan kalmayacak burda o yukarıdaki liste biticek inşallah:)
seninde işin zordur sürekli ilgi gerekiyor Allah yardımcın olsun canım....
var kremi doktor verdi de pekte işe yaradığı söylenemez..ne güzel düzene girmişti..durup dururken kabız oldum birden..off..
GÜNAYDIN KIZLARR
herkese Güzel, bereketli, hayırlı Ramazanlar diliyorum, bende tabi oruç tutmuyorum ama içimde bişeyde önceden herkes tutuyormuş ama diye konuşuyor benimle..
çiğdem Allah nazarlardan korusun bebeğiniçok çok tatlı.. MaşaAllah ona.. Babasıda hayırlısıyla çok daha iyi koşullarda bir iş bulur inşAllah.
Yasemin niminde ellerine sağlık paylaşmış fotoları bizimle.. sağoll kuzu..
Ayy kızlar benim tam göğsümün altında göbeğimin başladığı yerde yukarıda yani bi ağrı var ama dokunamıyorum daha öncede bahsetmiştim acıyor ağrı değilde şimdi eşim diyor ki doktoru arayıp sorsana bi diyorda nefret ediyorum şu adamı tlfla aramaktan başka arayabileceğim iletişim cihazıda yok gerçi deönemli bişey değil diye aramıyacağım, oda ara ara deyip ısrar etti gitti..:26: düşünüyorum böölee.. hayır tlf ultrason cihazı mı ne bilsin gelince bakarız der en fazlası..
bi işim var gelirim
sen erken regl oluyorsun o zaman canım ben de ohss olsam ve düzenleyici almayıp kendi haline bıraksam 40-50 günü bulur yine umarım olmam ancak ayarladım yıllık iznime yaza dönem başlarsa zor olur baksana iki regl ara veriliyormuş. Napıyım ayarlarım ama bir şekilde. konuşurum amirle zaten transfer olamazsa yıllık izni başlatmam gelirim işimin başına çok korkuyorum dr ayarlarız dozu filan dedi ama işte olacağı varsa oluyor.
Canım çok kolay bir yemek kıymayı tepsinin en altına bırakıp üstüne küp küp doğranmış domates ve biberi bırakıyoruz 2-3diş sarımsak atıyoruz pul biber ve tuz döküp fırına veriliyor çok lezzetli oluyorarap tava neymiş anlat bakalım:))
Günaydın güzel insanlar grubu....Bende büyük bir heyecanla adım attığım Ramazan nın ilk günün de cörtledim...Şaka gibi ama regl oldum...ilk gün yaaa...neden yaaa....bu demek oluyo ki ne başı ne sonu nasip olmayacak bana...neyse en azından regl olabildim...heyecanla beklediğim bir durumdu....ben yine de kocama kıyamadığımdan kalktım ve bir daha da uyuyamadım...zombi gibiyim...ALLAH tan ekipte fire yok bu yıl o nedenle hepimiz özellikle de müdürüm tam zombi modundayız..herkesin yüzler kireç...gözler kan çanağı:))) üstüne bi de müthiş bir karın ağrısıyla uğraşıyorum....Şahane birgün anlayacağınız...
Hepinize teek teekk hayırlı Ramazan'lar diliyorum....Ramazan nın kıymetini bilen...nurundan faydalanan ve en sonunda da mükafatlandırılan kullardan olmayı nasip eder RABBİM İNŞALLAH....
yuhhh bide oruç mu tutacaksın..bol bol su iç tatlım şuan organlaı oluşuyor.aman diyim...sana da hayırlı güzel ramazanlar
tövbeee..sende mi oruç tutacaksın..bol su ve ceviz tatlım..rabbim biliyor..san da güzel ve bereketli ramazanlar..git git doktora olsun erken olsunn.
buki,miğden alırsa sabah aç karnına 2 taze kaysı ve üzerine bir barsak su, 5 dk evin içinde dolan sonra koşa koşa wc ye gidersin..denedin mi?
Meraaaall şimdi senin tüp bebek tedavin başlayacakmı adet oldun ya hangi aşamada ne zaman başlkanıyor bilmiyorum ama sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?