- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.001
Canım çok kolay bir yemek kıymayı tepsinin en altına bırakıp üstüne küp küp doğranmış domates ve biberi bırakıyoruz 2-3diş sarımsak atıyoruz pul biber ve tuz döküp fırına veriliyor çok lezzetli oluyor
özleeeem ben 1.70, kilom 65 ama göbek bölgemde bir simit var bebeğem..bide ben hamile kalınca ilk 2 ayda 4 kilo vermiştimm.devamında nasıl olurum bilemiyorum..henüz daha ilk 2 ay'a kadar ulaştım..level atlayamadım
arap tava neymiş anlat bakalım:))
Canım seninki nasıl belki onu yaparımhıımm bi değişiğini biliyorum bende:))
günaydınnn hayırlı ramazanlarrr,
ayy sabah kalktım bitürlü acıkmıyorum şaştım kendime, meğer eşimle sahurda yemiştim o beni tok tutuyormuş sonra kafam çalıştı
şimdi kendim tutamıyorum diye ona ne yapacağımı şaşırıyorum, aman çok yesn doysun, iyi beslensin, acıkmasın, susamasın filan diye. hem yemek yedirdim hem kahvaltılık yedirdim, süt içirdim hurma yedirdim sahurda.dün yufka aldırdım bu akşam iftar için sigara böreği sarıcam, masaya çeşitler yapayım çok severim ramazanda masanın dolu dolu ve bereketli olmasını. Rabbim herkese bolluk bereket huzur maddi manevi rahatlıklar versin inşallah. sıkıntı olanlarımızı feraha çıkartsın, tüm duaları kabul etsn. aminnnnn.
sedacım başım açık okuyabilirmiyim demişsin ama hiç fikrim yok, ben senin 100 taneyi okudum, bu gün 100 tane daha okuyayım yani bana toplamda 200 adet yaz olurmu canım.
Bircannn ayy hamişlik takvimini hayırlısıyla yapta seni de indirim aşşağıya yaa yukarda kalabalık yapma kuşum, o listeyi azaltmaya bakıyorum ben
Bedşim bence sor, için içini yiyeceğine, adamla konuşurken 2-3 dk stres yaşa bitsin gitsin.
günaydın fıstık sana da hayırlı ramazanlar. ayy meral bu reglden sonra transfer yaparlar mı acep?????????
Kızlar akşam iftarda ne yemek var fikirlerim farklı lezzetler buluruz belki bizde
mercimek çorbası
arap tava
pilav
turşu salata ve bol bol içeçek
Dun aksam evde yanlizdim burjumun dedigi gibi bogure bogure agladim niyederseniz bi cilginlik yaptim test tarihim ccuma cmtesi ve dun aksam ov test yaptim ilk dk tek cizgi belirgin basladim aglamaya olsaydi bi htomal bazen ovtestlerinde gebelik cikardi diye dusundum sonra ikinci cizgi cikti ortaya sonrada kesin kullandigim ilaclardan cikti ve bana oyun yapiyo ben gebeliktede gorecekmiyim bu cift cizgiyi diye qgladim sonra yattim uyudum. Ramazana bu sekil girdim. 3-4gun var test gunume yapsammi cikarmi dogru sonuc alirmiyim yanlis positof olursa daha cok uzulirum diye korkuyorum
Asilama yaptiran arkadaslar nezaman yapmistiniz gebelik testi
denemedim ama benimkide belli olmuyo..sabah bi kalkıyorum bi bakıyorum kuruluk..zorlayıncada malum şey olluyo..afedersiniz açık açık yazdım ama çok belirsiz benim bu halim yaa...içtiğim balık yağı yumuşatıyo diye seviniyodum ne olduda böyle oldu anlamıyorum..off..
Sedoşşş ne güzel yazmışsın..ayy inan ki bende herşeyi dalgaya alıyormuş gibi görünürüm, açıp içimi baksalar perişan..geçen bir arkadaş ikinciyi doğuracak dedim ki "ooo bize tur bindirdiniz valla, insan bizi bekler" herkes güldü bende.... ama arabaya binince böğüre böğüre ağladım..eşim de üzüldü..evet bazen kendime acıyorum ama büyük hata..yapmamam gerektiğini biliyorum..inşallah da az bile olsa yapmayacağım çünkü çok güzel demişsin çocuğu verirken başka bir yerden acı çekmek istemem..çok şükür ki sağlım ve sevdikleirm yerinde..hamd olsun
özleeeem ben 1.70, kilom 65 ama göbek bölgemde bir simit var bebeğem..bide ben hamile kalınca ilk 2 ayda 4 kilo vermiştimm.devamında nasıl olurum bilemiyorum..henüz daha ilk 2 ay'a kadar ulaştım..level atlayamadım
Kızlar akşam iftarda ne yemek var fikirlerim farklı lezzetler buluruz belki bizde
mercimek çorbası
arap tava
pilav
turşu salata ve bol bol içeçek
Dun aksam evde yanlizdim burjumun dedigi gibi bogure bogure agladim niyederseniz bi cilginlik yaptim test tarihim ccuma cmtesi ve dun aksam ov test yaptim ilk dk tek cizgi belirgin basladim aglamaya olsaydi bi htomal bazen ovtestlerinde gebelik cikardi diye dusundum sonra ikinci cizgi cikti ortaya sonrada kesin kullandigim ilaclardan cikti ve bana oyun yapiyo ben gebeliktede gorecekmiyim bu cift cizgiyi diye qgladim sonra yattim uyudum. Ramazana bu sekil girdim. 3-4gun var test gunume yapsammi cikarmi dogru sonuc alirmiyim yanlis positof olursa daha cok uzulirum diye korkuyorum
Dur yahu yavaş...daha tedaviye başlamadın OHSS olursamın planını yapıyorsun...herşey çok güzel olacak...tedavi sürecinde bol su içmek çok önemliymiş ben çok içmemiştim o nedenle oldu galiba...ama var ya regl olur olmaz karnımın şişi bile indi...bu kadar olur...şükürler olsun RABBİM e...
aaaaaaaa ben deee...yani ben de 2 aya kadar ulaşabildim:))))))
Meral ne guzel demek dollendiler ve seni bekliyorlar cok sirin ya. Toplarken anesteziylemi topladilar
Üzgünüm ama malesef...Ağustos a kadar beklicez...kader be beybi...ama olsun daha önce de söylemiştim ya ben bu durumdan çok mutluyum...başı ve sonu nasip olmasa da Ramazan nasip oldu ya ben daha ne diim...
canım en azından çevreye öyle görünmek lazım şimdi yengem napsın zaten olmuyor sürekli ağlasın mı kucağına aldığında ah neden benim yok mu desin bak o zaman nasıl konuşmalar başlar. Herkeslerde biliyor olmadığını deşmiyorlar ben hatırlıyorum yaşım daha çok büyük değildi 14-15 yaşlarındaydım yengeme o zaman diyordu teyzem şunu yap bunu yap diye akıl veriyorlardı yengem de o zaman sorununu bilmiyordu tabi denerim diyordu ne desin şimdi herşey ortada ama öyle şakraktır ki hiç yani kimse laf diyemez. Napalım olmazsa da olmaz yani ucunda ölüm yok kim ölmüş çocuğum yok diye can tatlıdır tek getirdi Rabbim bu dünyaya tek gidicez evlatlarımızı ardımızda bırakıcaz. Biz Allah'a karşı kendimiz sorumluyuz onun her verdiğini iyi şekilde karşılamak lazım. Asıl Rabbim dert vermezse kork Rabbim beni unuttu diye çoğumuzun tek derdi bebek başka derdimiz var mı Allah vermesin. Hayırlı evlat bahşetsin bir yerden verirken öbür yerden başka dert vermesin bugünlerimizi aratmasın evimizin huzurunu bozmasın.
canım sen 2 ye kadar level atladın yine ben daha hiç göremedim o levelleri. Ama bir atlıvaz bir atlıcaz ikizim
sin
Bugun ise gitmek istemiyorum nedense dune kadar cok rahat gecirdim kafaya takmadim moralim yerindeydi son 3-4gun gecmicek sanki
Bide erken ogrenebilmek icin esime ya hamileysem ve ben oruc tutuyorum ilk zamanlar onemli ogrenipte rahat tutsam orucumu diyorum.))
sen inşallah 9 ayı tamamlarsın da , böyle tostoparlak bir hamile olursun inşallah..yanakların tombiş tombiş olur, ellerin puf puf
2 ay konusunda şaka yapıyorsun dimi? çok safım anlayamadım
:))) hayırr şaka yapmıyorum ben de 9+2 de düşürdüm...:)) tutamadım düştü...o nedenle benim de rekorum 2 ay...ondan sonraki zaten dış gebelik o sayılmaz...onu tuttum:)) veeeeeeee AMİİİNNN....Hepimiz için...bin kere yüzbin kere AMİİİNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?