Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özleeeem ben 1.70, kilom 65 ama göbek bölgemde bir simit var bebeğem..bide ben hamile kalınca ilk 2 ayda 4 kilo vermiştimm.devamında nasıl olurum bilemiyorum..henüz daha ilk 2 ay'a kadar ulaştım..level atlayamadım

aaaaaaaa ben deee...yani ben de 2 aya kadar ulaşabildim:))))))

yasişim takvim için bende sabırsızlanıyorum ama hele bugün bir doktora gideyim bakalım neler dicek hevesim kursağımda kalmasın diye dualar ediyorum
buket bu arada yakup beye gitmicem eşimle karar verdik son bir kez gidecektik 15 gün izne ayrılmış bizde Fatma hanıma gideceğiz belki böylesi daha iyi olmuştur

günaydın fıstık sana da hayırlı ramazanlar. ayy meral bu reglden sonra transfer yaparlar mı acep?????????

Üzgünüm ama malesef...Ağustos a kadar beklicez...kader be beybi...ama olsun daha önce de söylemiştim ya ben bu durumdan çok mutluyum...başı ve sonu nasip olmasa da Ramazan nasip oldu ya ben daha ne diim...

Kızlar akşam iftarda ne yemek var fikirlerim farklı lezzetler buluruz belki bizde
mercimek çorbası
arap tava
pilav
turşu salata ve bol bol içeçek

çido hatay'ın tepsi kebabına benziyor bu arap tava sanırsam..benim eşim safradan dolayı yağlı yemiyor o yüzden taze fasulye, çorba , salata, sanırım belkide biraz biber közler üzerine soğurt dökerim ..ya zaten varye eşimde bende bol bol sıvı tüketiyoruz ifterde yaptığım yemekler hep kalıyor

Ayşemmm dün topikte ki herkese ayrı ayrı dua ettim , sıra sana geldi dedim ki Rabbim aşılamad asorunlar oldu ama hayırlısıyla mücize bir şekilde hamile kalmasını nasip et, inşallah bu aşılamda pozitif görür dedim..idrar testin hiçbişey çıkmaz canım eğer imlanın varsa kan testi yaptır hemen belli olur, ben malum geceden 9 gün sonra kan testi yaptırdım beta hcg 52 çıkmıştı

buketim o zman bol su ve kaysıya aban bakalım..benim ablamda çok çekti, sonra ameliyat oldu..daha bu kış..şimdi o kadar rahat ki..ama acıdan oturamazdı kıvranırdı ve sürekli kapı olurdu..şimid kapızlık yaşamıyor ve hiç ıkınmadan yapıyor..doğumdan sonra sende bir ameliyat çak olmazsa, epidural ve çok kısa bir ameliyatmış

canım en azından çevreye öyle görünmek lazım şimdi yengem napsın zaten olmuyor sürekli ağlasın mı kucağına aldığında ah neden benim yok mu desin bak o zaman nasıl konuşmalar başlar. Herkeslerde biliyor olmadığını deşmiyorlar ben hatırlıyorum yaşım daha çok büyük değildi 14-15 yaşlarındaydım yengeme o zaman diyordu teyzem şunu yap bunu yap diye akıl veriyorlardı yengem de o zaman sorununu bilmiyordu tabi denerim diyordu ne desin şimdi herşey ortada ama öyle şakraktır ki hiç yani kimse laf diyemez. Napalım olmazsa da olmaz yani ucunda ölüm yok kim ölmüş çocuğum yok diye can tatlıdır tek getirdi Rabbim bu dünyaya tek gidicez evlatlarımızı ardımızda bırakıcaz. Biz Allah'a karşı kendimiz sorumluyuz onun her verdiğini iyi şekilde karşılamak lazım. Asıl Rabbim dert vermezse kork Rabbim beni unuttu diye çoğumuzun tek derdi bebek başka derdimiz var mı Allah vermesin. Hayırlı evlat bahşetsin bir yerden verirken öbür yerden başka dert vermesin bugünlerimizi aratmasın evimizin huzurunu bozmasın.

özleeeem ben 1.70, kilom 65 ama göbek bölgemde bir simit var bebeğem..bide ben hamile kalınca ilk 2 ayda 4 kilo vermiştimm.devamında nasıl olurum bilemiyorum..henüz daha ilk 2 ay'a kadar ulaştım..level atlayamadım

canım sen 2 ye kadar level atladın yine ben daha hiç göremedim o levelleri. Ama bir atlıvaz bir atlıcaz ikizim

Kızlar akşam iftarda ne yemek var fikirlerim farklı lezzetler buluruz belki bizde
mercimek çorbası
arap tava
pilav
turşu salata ve bol bol içeçek

güzelmiş menün canım ama yazın turşu tavsiye etmem iftarda hele ki yazın çünkü tüm akşam susatacak su içince yemeğin üzerine şişkinlik yapacak. Yanarsınız suya. Karpuz kavun iyidir. salata da var.

canım ne zaman yapılmış tarih olarak aşılaman. Normalde 12. gün test çağırıyorlar aşılamadan itibaren sayıyorsun senin kaçıncı günün ben hep 12. gün sabah regl oldum iki aşılamamda da. Ovu da çizgi çıkması iyi ama bekle bakalım canım. 3-4 gün varsa bekle canım idrarda geç çıkıyor hadi mübarek gün yüzü suyu hürmetine güzel haberler alırız inşallah..

canımm napıyım evde olsam hiç takmam o kadar bekledim beklerim derim ama kütüphanede her iş benden sorulunca işte olmuyor öğrenci işçilerle yürümüyor. Şimdi tam ayarladım vaktini yani artık olmazsa amirle erkek filan demicem konuşucam durumu anlatıcam anlayış gösterir öyle düşünüyorum dönemde tam öğrenciler başlayacak yoğun olacak onu düşünüyorum. Keşke bu ay reglimde başlasaydım ama gerçekten hazır hissetmedim kendimi eşimin de işi olunca o gün testlere gidemeyecekti kaldı vardır bir hayır mutlaka bekleyp görücez benim aklıma gelmeyen başıma gelir de o yüzden ben en kötüsünü düşüneyim de başıma gelmesin

ayşecim ben senden önce 22 haziranda aşılama yaptırdım aşılamanın 14. günü yani gecen cuma gebe olduğumu öğrendim. canım şimdiden stres yapma belki kuzucuk tutunmaya çalışıyordur Rabbim inşallah seninde güzel haberini verdirir bize

aaaaaaaa ben deee...yani ben de 2 aya kadar ulaşabildim:))))))

sen inşallah 9 ayı tamamlarsın da , böyle tostoparlak bir hamile olursun inşallah..yanakların tombiş tombiş olur, ellerin puf puf

2 ay konusunda şaka yapıyorsun dimi? çok safım anlayamadım

Son düzenleme:
Bugun ise gitmek istemiyorum nedense dune kadar cok rahat gecirdim kafaya takmadim moralim yerindeydi son 3-4gun gecmicek sanki
Bide erken ogrenebilmek icin esime ya hamileysem ve ben oruc tutuyorum ilk zamanlar onemli ogrenipte rahat tutsam orucumu diyorum.))

Üzgünüm ama malesef...Ağustos a kadar beklicez...kader be beybi...ama olsun daha önce de söylemiştim ya ben bu durumdan çok mutluyum...başı ve sonu nasip olmasa da Ramazan nasip oldu ya ben daha ne diim...

bebeklerin doğru zamanı bekliyor canım..hem "beklemek" bize çok tanıdık bir kelime

Ahh sedoşum ağzından bal damlıyor..valla çok gaza geldim artık hiç bir yerde çocuğum olmuyor diye konuşmucam..

biz bu level'leri sanırım beraber atlıcaz , ben seni bekliyorum

tatlım döllendikten sonraki ilk 4 hafta yadiğin içtiğin hiçbir şey bebeğe zarar ya da fayda getirmiyor, enbriyor kendini korumaya alıyor yani ne yapsak boş..içini rahat tut, istersen orucunuda gönül rahatlığıyla tut, 10. günün ne zaman?

sen inşallah 9 ayı tamamlarsın da , böyle tostoparlak bir hamile olursun inşallah..yanakların tombiş tombiş olur, ellerin puf puf

2 ay konusunda şaka yapıyorsun dimi? çok safım anlayamadım

:))) hayırr şaka yapmıyorum ben de 9+2 de düşürdüm...:)) tutamadım düştü...o nedenle benim de rekorum 2 ay...ondan sonraki zaten dış gebelik o sayılmaz...onu tuttum:)) veeeeeeee AMİİİNNN....Hepimiz için...bin kere yüzbin kere AMİİİNN...

Ben 28haziran cuma asilama oldum. 27haziran catlatma ignesi vurdum ve 1temmuz pazartesi yine ovitrelle ihnesi vurulmami istedi vurdum. O yuzden bilemiyorum nezaman test ggunum.igneden sonra kac gun yapilmali doktorda bisry demedi sadece adet olursanda olmazsanda gel dediler

anaaam tam kaderdaş olduk ya şimdi
peki bazı sorularım olacak
1. ilk bebeğe krmozom analizi yapıldı mı
2. sen pıhtılaşma ve kromozom analizi yaptırdınmı?
3. eşinin spermlerine bakılıdı mı? morfoloji ne çıktı?
4. tek sebep yumurta rezervlerinin azalması mı ( bana d aynısını dediler onun üzerine 2 key hamile kaldım biliyorsun)

evet sınav başladı, kopya çekmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…