Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bugun asilama olali 11gun olmus yani asilama gununu degil ertesi gunu 1olarak saydim
OH be burcum rahatladim benim bi arkadasim hamile oldugunu bilmeyerek oruc tutmustu sapa saglam oglu var masallah haklisin. Iyi ozaman insaallah bu ay tam tutmak nasip olur)

merhaba kızlar.

uzun zaman olduu gorusmeyeli.
telden gıremıyorum artıkk kablosuz ağda sorun var.
pcden gırdıgımde de bişeyler indiriyodu virüs mü ne vardı artık anlamadım gırdım cıktım hep..
hepinizi çook özledim.
emir de yavas yavas emeklemeye başladı ve artık her yerı yara bere içinde olacak.
gecen yuzunu cızmıs az kala gozu gıdıyomus ALLAH KORUSUN.
gecen gun cektıgım bi resmını koydum.
emiri görmek istyenler albume bakabilir..

tatlım aşılama olalı 11 gün olmuş, kanda mutlaka çıkar, bide senin adet günün ne zaman, ben adete 5 gün kala kanda pozitifi görmüştüm o yüzden sordum

1. Hayır
2. Hayır
3. Evet Morfoloji 3 mü 4 mü neydi sorun yok dediler
4. Evet ....Tek sebep buymuş bi de bana en son bu doktor bir genetik test yapıcam dedi ama inan sormadım bile ne olduğunu sadece temiz dedi...Hem bana hem de eşime yaptı...

aayy çok heyecanlandım...bilmem başarılı oldu mu ama:)))

özleeeem ben 1.70, kilom 65 ama göbek bölgemde bir simit var bebeğem..bide ben hamile kalınca ilk 2 ayda 4 kilo vermiştimm.devamında nasıl olurum bilemiyorum..henüz daha ilk 2 ay'a kadar ulaştım..level atlayamadım

benimki simit değil direk topu yerleştirmişsin gibi arkada bişey yok level olayı iyiymiş bende tam level 3 e geçecektim 1 gün kalmıştı ama game over neyse artık önümüzdeki oyunlara konsantre olalım

Kızlar akşam iftarda ne yemek var fikirlerim farklı lezzetler buluruz belki bizde
mercimek çorbası
arap tava
pilav
turşu salata ve bol bol içeçek

arap tava neymiş diye bende merak ettim ama yazmışsın,canım yaz günü turşu yeme yaaa salata yeter çıkar onu listeden yanar içiniz valla

üfffff meralll biliyorum tabiki niye bana böyle bi muamele yaptın şimdi ben 2.aşamayı sormuştum hani transfer yapacaklar ya ondan şeettiimm cık cık cık sanki takip etmiyoruz bilmiyoruz çok ayıp çooookkk

canım hamile olduğunu öğrenene kadar tut, hamile olduğunu öğrenince tutmazsın, 4. haftadan sonra ki yediğin içtiğin bebeği etkilemeye başlari o yüzden folik asit falan veriyorlar ya organlar gelişmeye başlıyor..tabiki de 9 ay boyunca Allah'a emanet,ama ilk 4 haftada sıkıntı yokmuş..inşallah hamilesindir ayşeee, belirti falan varmı? ne durumdasın?

Canım seninki nasıl belki onu yaparım

benimki basit..soğanı küp küp doğra..ama elle doğra sulanmasın..içine tuz biber kekik ne baharat istiyosan kat..bol soğanlı olacak..sonra onu tepsiye bastır..yayacaksın yani..sonra üstüne küçük küçük tereyağ parçaları koy..bastır arsına girsin parçalar..tepsiyi fırına ver..harika oluyo..

aa evet..o tüp le uğraşıyoya boşver onu..zaen asabi..fatma hanım çok tatlı bi kadın:...

onuda geç lazerle 15 dakkalık bi ameliyat var...lazeri tutuyolar damarı kurutuyolar yatıp kalkıyosun..

eveeeet cevaplar kısa ve net..100 üzerinden 99 aldın, 1 puanı doktora sormadığın için kesiyorum , onun cevabınıda ben vereyim, eşine ve sana kromozom uyuşmazlığı var mı yok mu diye test yapmışlar şuan benim sonucunu beklediğim şey, ilk bebeğin ölüm nedeni de ortaya çıkmış olacaktı ama hamdolsun hiç bişey çıkmamış, demek ki fiziksel olarak bir engelin yok, çok şükür..ama şunu bir daha yazıyorum doktor bana FSH YÜKSEK,YUMURTA REZERVLERİ AZALMIŞ NORMAL YOLLA GEBE KALAMAZSIN TÜP BEBEK ŞART dedikten sonra 2 kez HAMİLE KALDIM , hatta doktorun rahim filmi çekelim dediği ay hamileydim ve hemen ondan sonraki ay hamile kaldım yani..ASLI VE MERAL ikinize sesleniyorum ahanda önünüzde koskaca bir örnek benim..bunlar hamile kalmaya engel değil..
bak bu anlattıklarımdan sözlü yapacağım ona göre iyi belle çalış gel ,otur 5

Belirtim varmi bilmiyomki daha dogrusu belirtimi onu bilmiyom.
Simdi soyle soylim sana cok siskinim bu bir karnim sis ve kilo aldim cok istahliyim acikinca yemezsem midem bulaniyor. Goguslerim normal seviyede devam ediyorlar agirma sisme yok. Kasigim bazen agriyor ozellikle sag kasigim ama cok fazla agri yok yurugunce sag kasigimda bi dolgunluk hissediyom bide namaz kilarken secdeye varinca bukadar haa bide proges vajina hapi kullanirken agri yapmaya basladi son iki gundur yani sizlama bunlar belirti oldugunu sanmiyorum

AYY büşra tatlım hoş geldin,demek emekliyor yaramaz..ee tabiki yara bere olacak..aman Allah esirgesin bir şey olmasında hemen bakıyorum canım fotoya, eşinin iş durumu ne oldu? sen nasılsın?

ayyy özlem çok güldüm elimizde joystik, play station oynar gibi tövbe tövbe..bide joystik deyince aklıma pis bişey geldi oruç ağzımla beni günaha sokacaksın tövbeeeeee

şeeeyyy been yanlış anlamışıımm...karnım çok ağrıyo ya ondan şeedemedim ben...

AYY büşra tatlım hoş geldin,demek emekliyor yaramaz..ee tabiki yara bere olacak..aman Allah esirgesin bir şey olmasında hemen bakıyorum canım fotoya, eşinin iş durumu ne oldu? sen nasılsın?

hoşbuldummm burcucummm..
malesef eşim iş yerını kapattı...
olan benimm 15.000 liralık bileziklerime oldu..
bunda da vardır bir hayır.
şu an evde yatıyor..
bilmiyorum durumlar kötüü.
RABBİm hayırlı kapılar açsın inşllah ne diyelim

canım öğrenene kadar tutabilirsin ama öğrenirsen tutma bak onca zorluk çekiyoruz tehlikeye atma bol su içmen lazım kabız olmaman lazım filan.. İnşallah vardır 14. gün kana gidebilirsin canımm

Ahh sedoşum ağzından bal damlıyor..valla çok gaza geldim artık hiç bir yerde çocuğum olmuyor diye konuşmucam..

biz bu level'leri sanırım beraber atlıcaz , ben seni bekliyorum

İnşallah canım senin de sonuçlar çıksın bende başlıyım tedavime hayırlısıyla da beraber güzel haberler alırız inşallah.

canım sana nasıl aşılama yapıldı çatlatma iğnesi vurulup ilişkiye mi bıraktı doktorun yoksa hastanede işlem yapıldı mı hani tampon filan koymuşlar diyordun hastanede yani eşinin spermleri yıkanıp sana enjekte edildi mi eğer öyle yapıldıysa aşılama yapılan günden itibaren 12-14 gün arası sonuç belli oluyor ama çatlatma iğnesi yapılı ilişkiye bıraktıysa çatlatma iğnesini olduğun günden 2 gün sonrasını başlangıç alıp o günden itibaren 12-14 gün sayacaksın yumurta çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlıyor balım.

Allah razi olsun burjum Rabbim bu mubarek ayin hurmetine evladini sag salim kucagina almani nasip etsin Insaallah farkindaysan duada level atladim hamile olmani nasip etsin demedim direk kucagina versin;)
Ah keske trdeki gibi olsa burda adet gunu gecmeden yapmiyorlar en az 1hafta gececek. Gerci benim okadar gecikmez gecikirse hamileyimdir.benim adet gunum cuma cmtesi

ayyy özlem çok güldüm elimizde joystik, play station oynar gibi tövbe tövbe..bide joystik deyince aklıma pis bişey geldi oruç ağzımla beni günaha sokacaksın tövbeeeeee

Allah Allah bozma ağzını banane suçu benim üstüme atmak için bahane arama,hem neymiş bu pis bişey anlamadım ben:44:

ayşem ben bir mallık yaptım belirti var mı diye sordum ama , bu anlattıkların hepsi hamilelik belirtisi olabir de olmayabilir de..herkeste her hamilelikte farklı ama inşallah sağlıkla hamilesinde inşallah ..ne zman kan testine gideceksin?

tövbe tövbe uslu durun bakıyım bir şey çağrıştıracak şeyler yazmayın mübarek günn hmmm

Canımm inşallah mübarek ay Rabbim bir kapı açar canım benim rızkınızı gönderir bu aralar öyle sıkıntıda olan öyle çok arkadaşım var ki işsizlik almış başını gidiyor. Eşin iş aramıyor mu hiç arasa, tanıdıklara haber bıraksa hani tanıdıklarına söyleyen olur birini arıyorum diye onlarda eşine söyler bu işler böyle olur evde yatmayla olmaz ki eşin biraz rahat biri sanırım bak bileziklerinde gitmiş yazık değil mi ama. Allah'ım eşine de kuvvet versin çalışma azmi versin yolunu açık etsin canımm..

canım çok zordur tahmin edebiliyorum..bugün senin için dua edyim..rabbim kimi zaman evlatla kimi zaman mallarımızla test eder bizi..aman olan mallara olsun..inşallah yeniden feraha kavuşursunuz inşallah..rabbim emir'in kısmetine iyi bir iş çıkarır inşalla karşınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…