- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.021
Ben 28haziran cuma asilama oldum. 27haziran catlatma ignesi vurdum ve 1temmuz pazartesi yine ovitrelle ihnesi vurulmami istedi vurdum. O yuzden bilemiyorum nezaman test ggunum.igneden sonra kac gun yapilmali doktorda bisry demedi sadece adet olursanda olmazsanda gel dediler
anaaam tam kaderdaş olduk ya şimdi
peki bazı sorularım olacak
1. ilk bebeğe krmozom analizi yapıldı mı
2. sen pıhtılaşma ve kromozom analizi yaptırdınmı?
3. eşinin spermlerine bakılıdı mı? morfoloji ne çıktı?
4. tek sebep yumurta rezervlerinin azalması mı ( bana d aynısını dediler onun üzerine 2 key hamile kaldım biliyorsun)
evet sınav başladı, kopya çekmek yok
özleeeem ben 1.70, kilom 65 ama göbek bölgemde bir simit var bebeğem..bide ben hamile kalınca ilk 2 ayda 4 kilo vermiştimm.devamında nasıl olurum bilemiyorum..henüz daha ilk 2 ay'a kadar ulaştım..level atlayamadım
Kızlar akşam iftarda ne yemek var fikirlerim farklı lezzetler buluruz belki bizde
mercimek çorbası
arap tava
pilav
turşu salata ve bol bol içeçek
Özlemiiimm ben ta geçen ay başladım kii...yumurtalarım da toplandı...döllendi...ve maleef donduruldu...dondurulmak zorunda kaldılar...benim değerlerim biraz fazla yükseldi ve tedaviye ara verildi...2 adet geçirildikten sonra vücut kendini arındırıp normal hale döndüğünde transfer yapılacak ALLAH ın izniyle....
Bugun asilama olali 11gun olmus yani asilama gununu degil ertesi gunu 1olarak saydim
OH be burcum rahatladim benim bi arkadasim hamile oldugunu bilmeyerek oruc tutmustu sapa saglam oglu var masallah haklisin. Iyi ozaman insaallah bu ay tam tutmak nasip olur)
Canım seninki nasıl belki onu yaparım
yasişim takvim için bende sabırsızlanıyorum ama hele bugün bir doktora gideyim bakalım neler dicek hevesim kursağımda kalmasın diye dualar ediyorum
buket bu arada yakup beye gitmicem eşimle karar verdik son bir kez gidecektik 15 gün izne ayrılmış bizde Fatma hanıma gideceğiz belki böylesi daha iyi olmuştur
çido hatay'ın tepsi kebabına benziyor bu arap tava sanırsam..benim eşim safradan dolayı yağlı yemiyor o yüzden taze fasulye, çorba , salata, sanırım belkide biraz biber közler üzerine soğurt dökerim ..ya zaten varye eşimde bende bol bol sıvı tüketiyoruz ifterde yaptığım yemekler hep kalıyor
Ayşemmm dün topikte ki herkese ayrı ayrı dua ettim , sıra sana geldi dedim ki Rabbim aşılamad asorunlar oldu ama hayırlısıyla mücize bir şekilde hamile kalmasını nasip et, inşallah bu aşılamda pozitif görür dedim..idrar testin hiçbişey çıkmaz canım eğer imlanın varsa kan testi yaptır hemen belli olur, ben malum geceden 9 gün sonra kan testi yaptırdım beta hcg 52 çıkmıştı
buketim o zman bol su ve kaysıya aban bakalım..benim ablamda çok çekti, sonra ameliyat oldu..daha bu kış..şimdi o kadar rahat ki..ama acıdan oturamazdı kıvranırdı ve sürekli kapı olurdu..şimid kapızlık yaşamıyor ve hiç ıkınmadan yapıyor..doğumdan sonra sende bir ameliyat çak olmazsa, epidural ve çok kısa bir ameliyatmış
1. Hayır
2. Hayır
3. Evet Morfoloji 3 mü 4 mü neydi sorun yok dediler
4. Evet ....Tek sebep buymuş bi de bana en son bu doktor bir genetik test yapıcam dedi ama inan sormadım bile ne olduğunu sadece temiz dedi...Hem bana hem de eşime yaptı...
aayy çok heyecanlandım...bilmem başarılı oldu mu ama:)))
merhaba kızlar.
uzun zaman olduu gorusmeyeli.
telden gıremıyorum artıkk kablosuz ağda sorun var.
pcden gırdıgımde de bişeyler indiriyodu virüs mü ne vardı artık anlamadım gırdım cıktım hep..
hepinizi çook özledim.
emir de yavas yavas emeklemeye başladı ve artık her yerı yara bere içinde olacak.
gecen yuzunu cızmıs az kala gozu gıdıyomus ALLAH KORUSUN.
gecen gun cektıgım bi resmını koydum.
emiri görmek istyenler albume bakabilir..
benimki simit değil direk topu yerleştirmişsin gibi arkada bişey yoklevel olayı iyiymiş bende tam level 3 e geçecektim 1 gün kalmıştı ama game over neyse artık önümüzdeki oyunlara konsantre olalım
k
benimki simit değil direk topu yerleştirmişsin gibi arkada bişey yoklevel olayı iyiymiş bende tam level 3 e geçecektim 1 gün kalmıştı ama game over neyse artık önümüzdeki oyunlara konsantre olalım
arap tava neymiş diye bende merak ettim ama yazmışsın,canım yaz günü turşu yeme yaaa salata yeter çıkar onu listedenyanar içiniz valla
üfffff meralll biliyorum tabiki niye bana böyle bi muamele yaptın şimdi ben 2.aşamayı sormuştum hani transfer yapacaklar ya ondan şeettiimm cık cık cık sanki takip etmiyoruz bilmiyoruz çok ayıp çooookkk
AYY büşra tatlım hoş geldin,demek emekliyor yaramaz..ee tabiki yara bere olacak..aman Allah esirgesin bir şey olmasında hemen bakıyorum canım fotoya, eşinin iş durumu ne oldu? sen nasılsın?
Bugun ise gitmek istemiyorum nedense dune kadar cok rahat gecirdim kafaya takmadim moralim yerindeydi son 3-4gun gecmicek sanki
Bide erken ogrenebilmek icin esime ya hamileysem ve ben oruc tutuyorum ilk zamanlar onemli ogrenipte rahat tutsam orucumu diyorum.))
Ahh sedoşum ağzından bal damlıyor..valla çok gaza geldim artık hiç bir yerde çocuğum olmuyor diye konuşmucam..
biz bu level'leri sanırım beraber atlıcaz , ben seni bekliyorum
Ben 28haziran cuma asilama oldum. 27haziran catlatma ignesi vurdum ve 1temmuz pazartesi yine ovitrelle ihnesi vurulmami istedi vurdum. O yuzden bilemiyorum nezaman test ggunum.igneden sonra kac gun yapilmali doktorda bisry demedi sadece adet olursanda olmazsanda gel dediler
ayyy özlem çok güldümelimizde joystik, play station oynar gibi tövbe tövbe..bide joystik deyince aklıma pis bişey geldi oruç ağzımla beni günaha sokacaksın tövbeeeeee
Belirtim varmi bilmiyomki daha dogrusu belirtimi onu bilmiyom.
Simdi soyle soylim sana cok siskinim bu bir karnim sis ve kilo aldim cok istahliyim acikinca yemezsem midem bulaniyor. Goguslerim normal seviyede devam ediyorlar agirma sisme yok. Kasigim bazen agriyor ozellikle sag kasigim ama cok fazla agri yok yurugunce sag kasigimda bi dolgunluk hissediyom bide namaz kilarken secdeye varinca bukadar haa bide proges vajina hapi kullanirken agri yapmaya basladi son iki gundur yani sizlama bunlar belirti oldugunu sanmiyorum
ayyy özlem çok güldümelimizde joystik, play station oynar gibi tövbe tövbe..bide joystik deyince aklıma pis bişey geldi oruç ağzımla beni günaha sokacaksın tövbeeeeee
hoşbuldummm burcucummm..
malesef eşim iş yerını kapattı...
olan benimm 15.000 liralık bileziklerime oldu..
bunda da vardır bir hayır.
şu an evde yatıyor..
bilmiyorum durumlar kötüü.
RABBİm hayırlı kapılar açsın inşllah ne diyelim
şeeeyyy been yanlış anlamışıımm...karnım çok ağrıyo ya ondan şeedemedim ben...
hoşbuldummm burcucummm..
malesef eşim iş yerını kapattı...
olan benimm 15.000 liralık bileziklerime oldu..
bunda da vardır bir hayır.
şu an evde yatıyor..
bilmiyorum durumlar kötüü.
RABBİm hayırlı kapılar açsın inşllah ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?