Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedacim bende 27haziran igne vurdum 28 haziran hastanede esimin spermlerini yikayip asilama yapildi tamponuda bi guzel sokmuski akmasin diye akili sonra bide ayni aksam iliski onerdi salak kadin tamponla nasul olcaksa neyse 1 temmiz yani asilamadan 3 gun sonra yine igne vurulmami istedi catlatma ignesi herhalde ovitrelle cunku ayni igne. Sonrada normal iliskiye girin dedi ama pekte olmadi bisey diyecek kadar az

şeeeyyy been yanlış anlamışıımm...karnım çok ağrıyo ya ondan şeedemedim ben...

aman aman kıyamam, facebooktaki resminle birleştirdim bu yazdığını şimdi..şeker kız candy :)) bide sevgilisi vardı Teryy mı? tommy mi? neydi bilmedim

zaten Burcu'ya direkt Rabbim kucağına almayı nasip etsin diye dua ediyorum ederken çünkü hatun zaten maşallah hamile kalıyor onda sorun yok ama Rabbim kucağına aldırsın, kokusunu duyursun hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ki edecekte inşallah turp gibi hiçbirşeyi yok çıkmayacakta ama üst üste ihtimaller onu bulmuş bence sadece.

Amin canım Allah senden de razı olsun..
ayy bu avrupadaki hastanelere sinir oluyorum ya..ben acile gidiyorum gebelik testi yaptırıcam diyorum günün geçti mi diyorlar evet diyorum (geçmemiş oluyor tabi )başka bişey sormadan hoop kan veriyorum ..valla insanı çatlatırlar..sende mecbur bekleyeceksin..inşallah adetin gecikir tatlım hayırlısıyla inşallah

duydum canım benim ewet Rabbimin mucizeleri bitmez yeterki ol desin inşallah senin de yaşadığın son olur bi dahaki sefere yavrunu hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallahh

hatırlıyorum tampon maceranı da hayatım ben anlamadım kafam karıştı 2 aşılama yaptırdım çok okudum araştırdım hiç seninki gibi bir şey duymadım Şimdi 27 haziranda vurduğun çatlatma iğnesi olması lazım. Zaten o bir kere vurulur yumurta kaç kere çatlayacak 36 saat sonra da çatlayacağı zaman aşılama yapılır. Senin ki biraz daha erken olmuş olsun olabilir öyle de yapıyorlar amaa sonradan 3 gün sonra yapılan iğne neyin nesi anlamadım zaten aşılama olduğunda yumurta çatladı yani daha neyi çatlatacak. İki kere yapılmaz ki benim de 2-3 yumurtam vardı bir kere yapıldı küçük kalanlar sayılmıyor zaten. Ay neyse valla anlamadım ben bir şey. Ama normalde aşılama yapılan günden sonra sayman lazım yani.

:)))) Hocam Ramazandan sonrasına bıraksak sözlüyü malum açlık beyni durduruyo...Bi de Hocam ben 1 yılı aştı hamile kaladım..bi de hocam ayıptır söylemesi 35 e 1 kala durumundayım ya...riskliyim ya...yaşlıyım da...ondan sebep...ama ben de Aslı ya sesleniyorum..."Ey Genç...Diren...olacak...hem de kendiliğinden...bi de annenin ellerinden öpüyorum:)))"

inşallahh canımmmm sağol duaların ıcın..
eşimde biraz rahatlık varr doğru.
ne diyimm ya RABBİm bu günleri atlatmak için sabır versin bana kocama da akıl versin.
haber bırakıyo oraya buraya ama begenen yok iş..

sağol canım inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN..

şimdi az işim var emir uyanmadan halledeyim.
gene gelmeye calısacağım.
geçmişi özet gecersiniz sonra bana.
geçmişe gidecek zaman yok bnde
öpüyorum sizii çokkk..

meraaal sen facebook mu kullanıyorsun beni niye eklemedin bakim hııııı

ah be beybicim..Bu Burcu kardeşimizin 38 sayfalık arkadaş listesinde şeşi beş oldum sizi bulucam diye...kurban olim sen beni bi hal yoluna kat da ben de nasipleneyim senden....isimleri soyadlarıyla birlikte vermesine rağmen bulamadım...düşün...

selam kızlarr nasılsınız umarım herşey yolundadır RAMAZAN AYINA GİRDİK herkese mübarek olsun RABBİM sabır versin...40 ımızı doldurduk ve anneme gittim bir hafta orda kaldım değişiklik olsun die..bugün 49 günümüz..siz nasılsınız..

Sedam okadar degisikki bende anlamadim gitti. Asilamadan once vurdum igne ile sonraki igne ayni igne. Ben cok ikiz istiyorum ya ikiz boylemi oluyor acaba dicem ama oda kendi fikrim suan. Neyse bakalim ne olacak bu asamadan sonra bende tup dusunuyirum ama eaim 1asilama daha deneriz diyor bakalim Rabbim hayirlisini versin hepimize Insaallah opulduniz ben ise geldim

iyiyiz...sen nasılsın??

bebikin nasıl..??büyümüştür kocaman adam olmuştur o şimdi..off yaa yine bebek krizim geldiç....derhal bi bebek bulup kolunu ısırmam gerek..:))

bak burcu hocam sözlü notunu 0 verir, nasıl bulmazsın neyse ben akşam bulurum seni iş yerinde giremiyoruz facebook'a yasaklı orası
ayy Özlemim boşver anlama, sen de günaha girme akşam iftardan sonra ayrıntılı yazarım

kafasını kaşıyan smileyden sonra sırıtan smileyleri görmedin sanırım

hahahayyy valla ya aynı şeyi bende yaşamıştım

kendiliğinden hemde vay beee inşallahhben de senin annenin ellerinden öpüyorum :)
Güll hoş geldin canım özlettin valla oğluşun da büyümüştür maşşalh ona resim koysan da baksak sevsekk
ben anneme gidicem yemek derdi yok ohhh sefam olsunn
bende bende anneme gidicem iftara zaten 7/24 ordayız ama Nazoooo sen oruç tutmuyosun demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…