- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.041
şeeeyyy been yanlış anlamışıımm...karnım çok ağrıyo ya ondan şeedemedim ben...
Allah razi olsun burjum Rabbim bu mubarek ayin hurmetine evladini sag salim kucagina almani nasip etsin Insaallah farkindaysan duada level atladim hamile olmani nasip etsin demedim direk kucagina versin;)
Ah keske trdeki gibi olsa burda adet gunu gecmeden yapmiyorlar en az 1hafta gececek. Gerci benim okadar gecikmez gecikirse hamileyimdir.benim adet gunum cuma cmtesi
aman aman kıyamam, facebooktaki resminle birleştirdim bu yazdığını şimdi..şeker kız candy :)) bide sevgilisi vardı Teryy mı? tommy mi? neydi bilmedim
Allah razi olsun burjum Rabbim bu mubarek ayin hurmetine evladini sag salim kucagina almani nasip etsin Insaallah farkindaysan duada level atladim hamile olmani nasip etsin demedim direk kucagina versin;)
Ah keske trdeki gibi olsa burda adet gunu gecmeden yapmiyorlar en az 1hafta gececek. Gerci benim okadar gecikmez gecikirse hamileyimdir.benim adet gunum cuma cmtesi
eveeeet cevaplar kısa ve net..100 üzerinden 99 aldın, 1 puanı doktora sormadığın için kesiyorum , onun cevabınıda ben vereyim, eşine ve sana kromozom uyuşmazlığı var mı yok mu diye test yapmışlar şuan benim sonucunu beklediğim şey, ilk bebeğin ölüm nedeni de ortaya çıkmış olacaktı ama hamdolsun hiç bişey çıkmamış, demek ki fiziksel olarak bir engelin yok, çok şükür..ama şunu bir daha yazıyorum doktor bana FSH YÜKSEK,YUMURTA REZERVLERİ AZALMIŞ NORMAL YOLLA GEBE KALAMAZSIN TÜP BEBEK ŞART dedikten sonra 2 kez HAMİLE KALDIM , hatta doktorun rahim filmi çekelim dediği ay hamileydim ve hemen ondan sonraki ay hamile kaldım yani..ASLI VE MERAL ikinize sesleniyorum ahanda önünüzde koskaca bir örnek benim..bunlar hamile kalmaya engel değil..
bak bu anlattıklarımdan sözlü yapacağım ona göre iyi belle çalış gel ,otur 5
Sedacim bende 27haziran igne vurdum 28 haziran hastanede esimin spermlerini yikayip asilama yapildi tamponuda bi guzel sokmuski akmasin diye akili sonra bide ayni aksam iliski onerdi salak kadin tamponla nasul olcaksa neyse 1 temmiz yani asilamadan 3 gun sonra yine igne vurulmami istedi catlatma ignesi herhalde ovitrelle cunku ayni igne. Sonrada normal iliskiye girin dedi ama pekte olmadi bisey diyecek kadar az
eveeeet cevaplar kısa ve net..100 üzerinden 99 aldın, 1 puanı doktora sormadığın için kesiyorum , onun cevabınıda ben vereyim, eşine ve sana kromozom uyuşmazlığı var mı yok mu diye test yapmışlar şuan benim sonucunu beklediğim şey, ilk bebeğin ölüm nedeni de ortaya çıkmış olacaktı ama hamdolsun hiç bişey çıkmamış, demek ki fiziksel olarak bir engelin yok, çok şükür..ama şunu bir daha yazıyorum doktor bana FSH YÜKSEK,YUMURTA REZERVLERİ AZALMIŞ NORMAL YOLLA GEBE KALAMAZSIN TÜP BEBEK ŞART dedikten sonra 2 kez HAMİLE KALDIM , hatta doktorun rahim filmi çekelim dediği ay hamileydim ve hemen ondan sonraki ay hamile kaldım yani..ASLI VE MERAL ikinize sesleniyorum ahanda önünüzde koskaca bir örnek benim..bunlar hamile kalmaya engel değil..
bak bu anlattıklarımdan sözlü yapacağım ona göre iyi belle çalış gel ,otur 5
inşallahh canımmmm sağol duaların ıcın..tövbe tövbe uslu durun bakıyım bir şey çağrıştıracak şeyler yazmayın mübarek günn hmmm
Canımm inşallah mübarek ay Rabbim bir kapı açar canım benim rızkınızı gönderir bu aralar öyle sıkıntıda olan öyle çok arkadaşım var ki işsizlik almış başını gidiyor. Eşin iş aramıyor mu hiç arasa, tanıdıklara haber bıraksa hani tanıdıklarına söyleyen olur birini arıyorum diye onlarda eşine söyler bu işler böyle olur evde yatmayla olmaz ki eşin biraz rahat biri sanırım bak bileziklerinde gitmiş yazık değil mi ama. Allah'ım eşine de kuvvet versin çalışma azmi versin yolunu açık etsin canımm..
canım çok zordur tahmin edebiliyorum..bugün senin için dua edyim..rabbim kimi zaman evlatla kimi zaman mallarımızla test eder bizi..aman olan mallara olsun..inşallah yeniden feraha kavuşursunuz inşallah..rabbim emir'in kısmetine iyi bir iş çıkarır inşalla karşınıza
meraaal sen facebook mu kullanıyorsun beni niye eklemedin bakim hııııı
Allah Allah bozma ağzını banane suçu benim üstüme atmak için bahane arama,hem neymiş bu pis bişey anlamadım ben:44:
selam kızlarr nasılsınız umarım herşey yolundadır RAMAZAN AYINA GİRDİK herkese mübarek olsun RABBİM sabır versin...40 ımızı doldurduk ve anneme gittim bir hafta orda kaldım değişiklik olsun die..bugün 49 günümüz..siz nasılsınız..
ah be beybicim..Bu Burcu kardeşimizin 38 sayfalık arkadaş listesinde şeşi beş oldum sizi bulucam diye...kurban olim sen beni bi hal yoluna kat da ben de nasipleneyim senden....isimleri soyadlarıyla birlikte vermesine rağmen bulamadım...düşün...
ayy Özlemim boşver anlama, sen de günaha girmeakşam iftardan sonra ayrıntılı yazarım
ah be beybicim..Bu Burcu kardeşimizin 38 sayfalık arkadaş listesinde şeşi beş oldum sizi bulucam diye...kurban olim sen beni bi hal yoluna kat da ben de nasipleneyim senden....isimleri soyadlarıyla birlikte vermesine rağmen bulamadım...düşün...
Kızlar akşam iftarda ne yemek var fikirlerim farklı lezzetler buluruz belki bizde
mercimek çorbası
arap tava
pilav
turşu salata ve bol bol içeçek
ben anneme gidicem yemek derdi yok ohhh sefam olsunn
:)))) Hocam Ramazandan sonrasına bıraksak sözlüyü malum açlık beyni durduruyo...Bi de Hocam ben 1 yılı aştı hamile kaladım..bi de hocam ayıptır söylemesi 35 e 1 kala durumundayım ya...riskliyim ya...yaşlıyım da...ondan sebep...ama ben de Aslı ya sesleniyorum..."Ey Genç...Diren...olacak...hem de kendiliğinden...bi de annenin ellerinden öpüyorum:)))"
Güll hoş geldin canım özlettin vallaselam kızlarr nasılsınız umarım herşey yolundadır RAMAZAN AYINA GİRDİK herkese mübarek olsun RABBİM sabır versin...40 ımızı doldurduk ve anneme gittim bir hafta orda kaldım değişiklik olsun die..bugün 49 günümüz..siz nasılsınız..
bende bende anneme gidicem iftara zaten 7/24 ordayız amaben anneme gidicem yemek derdi yok ohhh sefam olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?