Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ayy Sedam valla ğlıcam..ne güzel dua ediyorsunuz..Allah bin kere razı olsun..inşallah tüp bebğin sağlıkla tutunur bütün süreç sorunsuzca kolayca geçer ve senin hamileliğini bağıra bağıra kutlarız burda inşallah

Ben bu cuma idrar testi yaparim ve pztesi olmazsam eger kan tahlili yaptiririm belki

haydi bismillah..

duydum canım benim ewet Rabbimin mucizeleri bitmez yeterki ol desin inşallah senin de yaşadığın son olur bi dahaki sefere yavrunu hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallahh

aslım yerim ben senin o pozitif enerjini..hey maşallah...

Bunlar hep bahane..1 yıl..yaş..efendim sular gitti falan ben anlamam ramazan çıkışı o bebek göbekte olacak (allahın izniyle) yoksa sınıfta bırakırım bakkk bide benim halam menopoza girdin dediler yaşı 41 di sanırım ,veee hamile kaldı,kimseye söyleyemdi utancından doğurdu da tabiki..Allahın mücizesi biter mi?? evet soruyorum biter mi?

gülcüm hoşgeldin..ben iyiyim, bilgisayar ekranına bakmaktan gözbebeğimim kurudu göğüslerin nasıl? yara falan oldu mu?

Ayşe keşke imkanınız olsada tüp bebği Turkiyede yaptırsanız keşke..gerçi inşallah gerek kalmaz, senin ki de ramazan bebesi olur inşallah

vallaha 0 verecem
, arkadaş listesini açınca sağ üstte arama yeri var oraya isimleri yazınca geliyor..teneffüs yasak size..

şey Özlemmm kem kümm oruçtan herhalde

hahahayyy valla ya aynı şeyi bende yaşamıştım

bak sen bir sıfır daha geliyorrrr

iyiyiz...sen nasılsın??

bebikin nasıl..??büyümüştür kocaman adam olmuştur o şimdi..off yaa yine bebek krizim geldiç....derhal bi bebek bulup kolunu ısırmam gerek..:))
cok şükür canım oğluşumda bende iyiz büyüyo valla :)) ayy buket sende mi ısıranlardansın kocamda öle daha küçük die zor tutuyo kendini zor kaçırıyoum elinden :))

hoşbuldum canım sağolasın du bakıym koyyım bi resim

kızlarrr ben çıkıyorum biraz mutfakta iş var onları yapayımmm..bşde ekrana bakmaktan göz bebğem çekildi
göz pınarlarım kurudu işte böle oldum

biraz da dua edeyim inşallah gene gelicemmmmm

vallaha 0 verecem
, arkadaş listesini açınca sağ üstte arama yeri var oraya isimleri yazınca geliyor..teneffüs yasak size..

şey Özlemmm kem kümm oruçtan herhalde

bugün herkes leyla meral 1 sen 2, yoksa bendemi var bi problem hayallah:26::44:
burcum baksana bunlara kk da takır takır yazıyorlar facebook ta takılıyorlar cık cık cık ver valla 0 bana da 5 ver 10 ver hatta sen 10 10

Son düzenleme:
HOŞBULDUM canım ALLAH kolaylık versin yok tatlım benim göğüslerim yara olmadı çok şükür 3. aydan 6.aya kadar badem yağı
sürdüm 6 aydan sonrada lansinoh sürdüm artık sürmüyorum bile :)

selam hayırlı bereketli ramazanlar kızlar RABBİM tutmuş olduğunuz oruçları ve ibadetleri kabul eylesin inşallah
kızlar kusura bakmayın fazla giremiyorum benim gögüslerim yine şişti acıyor dua listesine de yazmışsınız yeni farkettim dua eden herkesten allah rzı olsun bende en kısa zaman da dualarınızı okuyup bildririm

hoş bulduk cnm kusurab bakma 2 defa yazdım birinde telin şarzı bitti birinde de zaman aşımından paylaşmamış kızım bugün 1 aylık oldu teyzesi
çok sevindim ya valla BiRCAN tebrik ederim cnm çok çok mutlu oldum gözün , gözümüz aydın olsun Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin darısı diğer arkadaşlarımızın başına olsun

aayy ben ısıra ısıra sıkıştıra sıka sallaya sallaya poposuna vura vura severim..ogggggggghhhhhhhhh..parçalarım ben..aaaaayy..yine krizim geldi..
benim kocada alır kucağına yüzüne bakar..bi öper yada öpmez..uzaktan uzaktan sever..
bende kucağıma alır sıkarım sıkarım sıkarım sallarım dağıtırım parçalarım..of yaaaaaaaaaaa..

geçen gün rüyamda kızışımı gördüm biliyo musun?

görümcemde görmüş rüyasında..kuzenimin karısı da kızı mı rüüyasında görmüş..

SEDA 500 tane tefriciyeyi bitirdim.gecmise bakmadım belki yazmisindir eksik varsa devam edebilirim 200 tane daha
Okuyayım istersen

MESUDE canım duanı okudum, evladın sağlıkla büyüsün, yemesi uyuması cok güzel olsun inşallah, hem ahlaklı hemde hayırlı bir evlat olsun, seni hiç üzmesin

NAZAN balım duanı okudum, inşallah bebeginın gelişimi tam yerindedir ve hiçbir fiziki sorun yaşmadan sağsalım doğar, kolay ve sağlıklı bir doğum olur ve inşallah her an hareketlerini hissedersin hatt inşallah gece tepiklemekten seni uyutmaz :))) sağlıklı ve ahlaklı bir evlat olur inşallah

allah razı olsun dilin dert anlatmasın kuzuuuuuuuuuu
akşama kocanıda al annemlere gelin iftara babannem oturur öyle sorguya çeker seni

atla gel burcu annemler bagda ön tarafta ne ararsan domates biber çilek fasülye salatalık kabak vs. arkada 2 koca dut agacı koca koca dutlar sagda elma armut erik solda elma armut erik küfür küfür rüzgarr ohhh

oyy oyy Nazoo valla nasıl gelsim geldi oraya, bayılırım bağ evlerine, Kayseride olsaydım, sabah sen yokken giderdim, babaannenlede dedikodu yapardık, dutları toplar eve götürürdüm, onların kızı olurdum :)) senin saatin gelmiş gidiyosun, öptüm canım bağ havasının tadını çıkar

bugün herkes leyla meral 1 sen 2, yoksa bendemi var bi problem hayallah:26::44:
burcum baksana bunlara kk da takır takır yazıyorlar facebook ta takılıyorlar cık cık cık ver valla 0 bana da 5 ver 10 ver hatta sen 10 10

hee özlemim sadece sana 10 :)) kız özlem bu topiğin demir başı olacam ben bu gidişle :)

HOŞBULDUM canım ALLAH kolaylık versin yok tatlım benim göğüslerim yara olmadı çok şükür 3. aydan 6.aya kadar badem yağı
sürdüm 6 aydan sonrada lansinoh sürdüm artık sürmüyorum bile :)

ovvv ne kadar bilinçli bir anne, ya rabbim..kızlar biraz örnek alın..maşallah size :)

mesude ayyy yesin onu teyzesi koca kız olmuş, maşallah size, tatlım göğusünü kaynanna bir sor, eski toprak belki bir bildiği vardır niye oldu ki gene acaba?? Geçer inşallah

eee kime benziyordun kızın, nasıldı anlat biraz?

hmm knedi bebişine yapamıycan gör bak :)
bizimkide ısıra ısra sever büyüsün yapcam dio ama sanmıyoum yapamaz kıyamaz yaparsada kapışırız kein ağlatınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…