- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.061
zaten Burcu'ya direkt Rabbim kucağına almayı nasip etsin diye dua ediyorum ederken çünkü hatun zaten maşallah hamile kalıyor onda sorun yok ama Rabbim kucağına aldırsın, kokusunu duyursun hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin ki edecekte inşallah turp gibi hiçbirşeyi yok çıkmayacakta ama üst üste ihtimaller onu bulmuş bence sadece.
Ayy Sedam valla ğlıcam..ne güzel dua ediyorsunuz..Allah bin kere razı olsun..inşallah tüp bebğin sağlıkla tutunur bütün süreç sorunsuzca kolayca geçer ve senin hamileliğini bağıra bağıra kutlarız burda inşallah
Ben bu cuma idrar testi yaparim ve pztesi olmazsam eger kan tahlili yaptiririm belki
haydi bismillah..
duydum canım benimewet Rabbimin mucizeleri bitmez yeterki ol desin inşallah senin de yaşadığın son olur bi dahaki sefere yavrunu hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallahh
aslım yerim ben senin o pozitif enerjini..hey maşallah...
:)))) Hocam Ramazandan sonrasına bıraksak sözlüyü malum açlık beyni durduruyo...Bi de Hocam ben 1 yılı aştı hamile kaladım..bi de hocam ayıptır söylemesi 35 e 1 kala durumundayım ya...riskliyim ya...yaşlıyım da...ondan sebep...ama ben de Aslı ya sesleniyorum..."Ey Genç...Diren...olacak...hem de kendiliğinden...bi de annenin ellerinden öpüyorum:)))"
Bunlar hep bahane..1 yıl..yaş..efendim sular gitti falan ben anlamam ramazan çıkışı o bebek göbekte olacak (allahın izniyle) yoksa sınıfta bırakırım bakkk
selam kızlarr nasılsınız umarım herşey yolundadır RAMAZAN AYINA GİRDİK herkese mübarek olsun RABBİM sabır versin...40 ımızı doldurduk ve anneme gittim bir hafta orda kaldım değişiklik olsun die..bugün 49 günümüz..siz nasılsınız..
gülcüm hoşgeldin..ben iyiyim, bilgisayar ekranına bakmaktan gözbebeğimim kurudu
Sedam okadar degisikki bende anlamadim gitti. Asilamadan once vurdum igne ile sonraki igne ayni igne. Ben cok ikiz istiyorum ya ikiz boylemi oluyor acaba dicem ama oda kendi fikrim suan. Neyse bakalim ne olacak bu asamadan sonra bende tup dusunuyirum ama eaim 1asilama daha deneriz diyor bakalim Rabbim hayirlisini versin hepimize Insaallah opulduniz ben ise geldim
Ayşe keşke imkanınız olsada tüp bebği Turkiyede yaptırsanız keşke..gerçi inşallah gerek kalmaz, senin ki de ramazan bebesi olur inşallah
bak burcu hocam sözlü notunu 0 verir, nasıl bulmazsın neyse ben akşam bulurum seni iş yerinde giremiyoruz facebook'a yasaklı orası
kafasını kaşıyan smileyden sonra sırıtan smileyleri görmedin sanırım
vallaha 0 verecem
, arkadaş listesini açınca sağ üstte arama yeri var oraya isimleri yazınca geliyor..teneffüs yasak size..
şey Özlemmm kem kümm oruçtan herhalde
hahahayyy valla ya aynı şeyi bende yaşamıştım
bak sen bir sıfır daha geliyorrrr