Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol mesudem Allah razı olsun, amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin
çok tatlı bir duygu olmalı buketim, rüyandada olsa görmek

sELAM KIZLAAARRR,

herşey herkes yolunda sanırım ben doktoru aradımmm asistanına anlattım sen sor ben seni ararım dedim sonra tekrar aradım ne dedi doktor diye kız dedi ki bana bağla arayınca dedi ayy dedimm kötü bişey mi var acabaa çok korktumm bee.. meğer batma nefes alırken acıma var mı falan diye sorucakmış tüm sıkıntımı anlattım buket sen mi demiştin seninde ağrıyor kas ağrısı diye, doktor da dedi mide yada kaburga diye düşünmüyorum adele yada kas ağrısı bence o ama onu bi takip edelim bakalım bi süre izleyelim dedi minoset iç de ağrın dursun dedi ona tmm dedim ama içmiyeceğim.. ctesi günü kısmetse gittiğimde bakıcak artık.. böyle oluncada doktoru aramamzlık yapmama gerek yokmuş diyorum.. ama çekiniyorum çok rahatsızlık vermekten..

amin amin Allah razı olsun bacım Rabbim sanada tez vakitte hayırlı salıklı evltlar nasip etsin ağzına sağlık
evet burcu teyzesi koca kız olduk biraz önce gaz sancısı vardı bi ılık banyo yaptırdım masaj yaptım karnına bi de emdi şimdide uyuyor mışıl mışıl öyle güzel uyuyor ki ya RABBİM SANADA BU DUYGULARI YAŞATSIN İNŞALLAH
BENİM KV BİLMEZ CNM SÜTTEN ŞİŞİYOR BETÜŞ HANIM UYUMAKTAN EMEMİYOR E HALİYLE SÜTLER BİRİKİYOR BANA SIKINTI VERİYOR SAĞAMIYORUMDA YARA OLUYOR BU SEFERDE

AMİN CNM CÜMLEMİZDEN OLSUN SENDE HAMİŞLİK KERVANINA KATILDIN SONUNDA ÇOK ŞÜKÜR

ayyyy kızlar sabahtan beri yoğundum maşallah, kk hep açıktı ama sorun bi bakabildimmi, baktıkça zaten okudum okudum geri küçülttüm aşağıya indrdim
Ayy Mesudeeeee ben yerim o betüşü yaaa, bende betül koyucam iyice netleşmeye başladı yani, ayy maşallah subhanallah hemde uyuyor çoğunlukla diyosun ya nasıl hoşuma gidiyor, betüller genelde sakin yumuşak huylu kızlar oluyor benim bildiğim. demek hakkaten öyle genel olarak, bak seninkide uykucu, darısı hayrlısıyla başıma

ALLAH ııımm sonunda menüyü oluşturabildim...eveett açıklıyorum...Şehriyeli Domates Çorbası, Fırında İzmir Köfte (İzmir Köfte zaten fırında mı oluyor acaba?) neyse...vee son olarak da biber dolması...bi de cack çaktım mı...heyt kim tutar beni...6 dan sonra boool bool vaktim olacak...

ya kızlar bişi sorcam size isteğe bağlı sigorta hakkında bilgisi olan yada sigortada arkadaşı olan var mı..

Son düzenleme:

anlatmam..anlatmamm

çok güzeldi..öyle bi gördüm gittii..rüya bile değildi belki..kucağımdaydı..ben daha öncede ne zaman çocuğum olacağını görmüştüm:))

ya kızlar bişi sorcam size isteğe bağlı sigorta hakkında bilgisi olan yada ortada arkadaşı olan var mı..

sağlık sigortası mı?

Canım benim güzel arkadaşım sabret geçecek inşallah bu günlerde. Benim tefriciyelerim var cumaya kadar bir de yanına Meryem okuyorum başka dua okumaya vaktim olmuyor şimdilik. Cuma günü tefriciye niyetim bitecek. O zaman sana okurum bol bol canım benim Allah rızk bolluğu versin inşallah tez zamanda.

Canım maşallah nice aylara, senelere uzun ömürlü, sağlıklı, hayırlı olsun inşallah.. Zaman ne çabuk geçiyor yahu ben hamileyim haberini verebilecek miyim burada ay hiç o günleri göremicem gibi geliyor bana. :26:

valla anlamadı bende çatlayan yumurtayı daha neresine çatlatacak anacım acaba arkadan gelen başka küçük yumurtların vardı da onlar için ayrıca mı vurdurdular dicem de çok yumurtada istenmez zaten aşılama da çoğul gebelik risk olur diye neyse bekle bakalım yapılmış bitmiş sonuçta öyleyse yöntemleri diyecek laf yok. İnşallah tutar da seviniriz.

Canım benim gönlümden geçen bu. Şu birkaç gündür benim dualara daldım yetişsin diye buranın dualarını ayrıca kişisel dua okuyamıyorum bir de meryeme başladım aynı anda ancak cuma sela vakti geçsin tefriciyem bitsin hem buranın dualarını bitiricem hem ismen dua edicem herkese

atla gel burcu annemler bagda ön tarafta ne ararsan domates biber çilek fasülye salatalık kabak vs. arkada 2 koca dut agacı koca koca dutlar sagda elma armut erik solda elma armut erik küfür küfür rüzgarr ohhh

ohh süperrr yaa bende geliyommm

sedoş 50 adet tefriciyeni okudum rabbim kabul etsin inş.

Canımm Allah razı olsun dillerine sağlık

SEDA 500 tane tefriciyeyi bitirdim.gecmise bakmadım belki yazmisindir eksik varsa devam edebilirim 200 tane daha
Okuyayım istersen

Maşallah canım ya sana ben ezberledim yeni ama o kadar okuyamıyorum evde olsam okurum sanırım da. Hemen düşüyorum 500 taneyi. Dillerine sağlık bitanemm.. Rabbim seni inşallah sağlıklı, hayırlı bir evlatla mükafatlandırsın canım arkadaşım. Şimdi bir bakayım duruma bende çünkü yengem, yengemin arkadaşları, annemin arkadaşı da okuyor yarın bir sayı alıcam kaç tane okunmuş ona göre bakarız olur mu canım benim

ohh süper menü valla ben de size geliyorum. Evet izmir köfte önce hafif kızartılır patates köfte sonra salça sosla fırına verilir zaten biliyorsundur o yüzden ayrıca fırında demene gerek yok efet çok bilmiş prof konuştu gene

ya kızlar bişi sorcam size isteğe bağlı sigorta hakkında bilgisi olan yada sigortada arkadaşı olan var mı..

Canım biz anneminkini yatıyoruz işten ayrıldı daha yatacak primi var. Annem sgk binasına gitti neler yaptı bilmiyorum ama oradan sanırım hesap açtılar dışarıdan yatması için. Böylece bankalardan otomatik isim ve yatacak miktar gözüküyor. Sonra annem söledi bizde birkaç banka var anlaşmalı birine her ay yatırıyorsun dekontu alıyorsun biz eşimin maaş vakıfa yattığından vakıfa yatıyoruz primi de halk bankası, ziraat felan da vardı sanırım sgk dan söylüyorlar. Tc yi söyledin mi görevli direkt görüyor ödemeyi yapıyor inetnetten de oluyor sanırım ama biz garanti olsun diye elden ödüyoruz.

canım inşallah sendende alıcaz güzel haberleri gönlünü ferah tut..

ya cnm ben 2002 den sigortalıyım 2614 gün prim var ödenmiş en az ne kadar ödenio ve nezamana kadar onlar öğrnmek istiyodum ileriyi düşünüorum şimdi fatih emir 2 yaşına gelse 1 kardeş daha yapsak onunda 3-4 yaşına gelene kadar çalışamam yaş alıp başını gider ondan sonrada nereye gircen kim alır işe die düşünüorum bakalım..annen ne kadar ödüo ayda

dünürüm benim hoşgeldin eskiden vardı isteğe bağlı sigortalılık ama sonradan kalktımı ne oldu bilmiyorum, ama sedoşum güzel bilgiler vermiş

kızlar bende 1 kg yufkayı sigara böreği olarak sardım attım buzluğa, hergün gerektiği kadar çıkartıp kızartıyorum, iftarların vazgeçilmezidir bende sigara böreği

evet canım sigortamı dışardan devam ettirmek için

ha seninki başka...emeklilik için diyosun sen..sgk yla görüşmen gerek önce..dışardan yatırabiliyosun sanırım..
sağlık sigortası yada bireysel emeklilik sigortaları özelde yapılıyor..sen sgk primini devam ettirmek istiyorsun sanırım.

var canım var hala devam edio benim annemde isteğe bağlıdan emekli oldu bende günlerimin yanmasını istemiyorum sigortam devam etsin die yaptırmak istiyorum işte eşimide ikna cabasındayım tabi bi yandan bakalım olursada zaten evin borcu bitince başlarız ödemeye..

evet canım emeklilik için..

hee özlemim sadece sana 10 :)) kız özlem bu topiğin demir başı olacam ben bu gidişle :)

demirbaş derken canım, hepimiz demirbaşız işte sen daha nasıl demirbaş olmak istiyorsun??

bence biber doldurma pilav yap biberide yarına yaparsın

Canım biz 320 veriyoruz sanırım eşim ödüyor. En düşüğü de bu oluyor galiba. Sen istersen emekli maaşımı fazla alayım fazla yatırıp dersen sanırım daha fazla yatırıp emekli olunca daha fazla para alabiliyorsun işte sen sgk ya gidip soracaksın canım..

sağol canım evet olmadı öyle yapcaz eşim izne çıkınca bi sorarız bakalım..

ayy çok sevindim kızımın adaşı olacak desene bilmiyorum bütün betüller öylemi ama benim betüş çok akıllı uslu teyzesi zahmetsiz evlat dedikleri bu olsa gerek yavrum bi gaz sıkıntısı çektiğinde az bişey mızırdanıyor yoksa sessiz sakin karnı tok olsun uyur hep şimdide babası ile yatıyorlar inşallah senin kız da betüş ablasına benzer tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…