- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.081
sağol mesudem Allah razı olsun, amin inşallah Rabbim herkese nasip etsinselam hayırlı bereketli ramazanlar kızlar RABBİM tutmuş olduğunuz oruçları ve ibadetleri kabul eylesin inşallah
kızlar kusura bakmayın fazla giremiyorum benim gögüslerim yine şişti acıyor dua listesine de yazmışsınız yeni farkettim dua eden herkesten allah rzı olsun bende en kısa zaman da dualarınızı okuyup bildririm
hoş bulduk cnm kusurab bakma 2 defa yazdım birinde telin şarzı bitti birinde de zaman aşımından paylaşmamış kızım bugün 1 aylık oldu teyzesi
çok sevindim ya valla BiRCAN tebrik ederim cnm çok çok mutlu oldum gözün , gözümüz aydın olsun Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı da nasip etsin darısı diğer arkadaşlarımızın başına olsun
çok tatlı bir duygu olmalı buketim, rüyandada olsa görmekaayy ben ısıra ısıra sıkıştıra sıka sallaya sallaya poposuna vura vura severim..ogggggggghhhhhhhhh..parçalarım ben..aaaaayy..yine krizim geldi..
benim kocada alır kucağına yüzüne bakar..bi öper yada öpmez..uzaktan uzaktan sever..
bende kucağıma alır sıkarım sıkarım sıkarım sallarım dağıtırım parçalarım..of yaaaaaaaaaaa..
geçen gün rüyamda kızışımı gördüm biliyo musun?
görümcemde görmüş rüyasında..kuzenimin karısı da kızı mı rüüyasında görmüş..
amin amin Allah razı olsun bacım Rabbim sanada tez vakitte hayırlı salıklı evltlar nasip etsin ağzına sağlıkMESUDE canım duanı okudum, evladın sağlıkla büyüsün, yemesi uyuması cok güzel olsun inşallah, hem ahlaklı hemde hayırlı bir evlat olsun, seni hiç üzmesin
NAZAN balım duanı okudum, inşallah bebeginın gelişimi tam yerindedir ve hiçbir fiziki sorun yaşmadan sağsalım doğar, kolay ve sağlıklı bir doğum olur ve inşallah her an hareketlerini hissedersin hatt inşallah gece tepiklemekten seni uyutmaz :))) sağlıklı ve ahlaklı bir evlat olur inşallah
evet burcu teyzesi koca kız olduk biraz önce gaz sancısı vardı bi ılık banyo yaptırdım masaj yaptım karnına bi de emdi şimdide uyuyor mışıl mışıl öyle güzel uyuyor ki ya RABBİM SANADA BU DUYGULARI YAŞATSIN İNŞALLAHoyy oyy Nazoo valla nasıl gelsim geldi oraya, bayılırım bağ evlerine, Kayseride olsaydım, sabah sen yokken giderdim, babaannenlede dedikodu yapardık, dutları toplar eve götürürdüm, onların kızı olurdum :)) senin saatin gelmiş gidiyosun, öptüm canım bağ havasının tadını çıkar
hee özlemim sadece sana 10 :)) kız özlem bu topiğin demir başı olacam ben bu gidişle :)
ovvv ne kadar bilinçli bir anne, ya rabbim..kızlar biraz örnek alın..maşallah size :)
mesude ayyy yesin onu teyzesi koca kız olmuş, maşallah size, tatlım göğusünü kaynanna bir sor, eski toprak belki bir bildiği vardır niye oldu ki gene acaba?? Geçer inşallah
eee kime benziyordun kızın, nasıldı anlat biraz?
AMİN CNM CÜMLEMİZDEN OLSUN SENDE HAMİŞLİK KERVANINA KATILDIN SONUNDA ÇOK ŞÜKÜRsağol mesudem Allah razı olsun, amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin
çok tatlı bir duygu olmalı buketim, rüyandada olsa görmek
oyy oyy Nazoo valla nasıl gelsim geldi oraya, bayılırım bağ evlerine, Kayseride olsaydım, sabah sen yokken giderdim, babaannenlede dedikodu yapardık, dutları toplar eve götürürdüm, onların kızı olurdum :)) senin saatin gelmiş gidiyosun, öptüm canım bağ havasının tadını çıkar
hee özlemim sadece sana 10 :)) kız özlem bu topiğin demir başı olacam ben bu gidişle :)
ovvv ne kadar bilinçli bir anne, ya rabbim..kızlar biraz örnek alın..maşallah size :)
mesude ayyy yesin onu teyzesi koca kız olmuş, maşallah size, tatlım göğusünü kaynanna bir sor, eski toprak belki bir bildiği vardır niye oldu ki gene acaba?? Geçer inşallah
eee kime benziyordun kızın, nasıldı anlat biraz?
sağol mesudem Allah razı olsun, amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin
çok tatlı bir duygu olmalı buketim, rüyandada olsa görmek
ya kızlar bişi sorcam size isteğe bağlı sigorta hakkında bilgisi olan yada ortada arkadaşı olan var mı..
evet canım sigortamı dışardan devam ettirmek içinanlatmam..anlatmamm
çok güzeldi..öyle bi gördüm gittii..rüya bile değildi belki..kucağımdaydı..ben daha öncede ne zaman çocuğum olacağını görmüştüm:))
sağlık sigortası mı?
tuba maşşallah canım ya bende hatmimi yetiştiremezsem kafadan iki cüz sana güveiyorum nedense
inşallahh canımmmm sağol duaların ıcın..
eşimde biraz rahatlık varr doğru.
ne diyimm ya RABBİm bu günleri atlatmak için sabır versin bana kocama da akıl versin.
haber bırakıyo oraya buraya ama begenen yok iş..
selam kızlarr nasılsınız umarım herşey yolundadır RAMAZAN AYINA GİRDİK herkese mübarek olsun RABBİM sabır versin...40 ımızı doldurduk ve anneme gittim bir hafta orda kaldım değişiklik olsun die..bugün 49 günümüz..siz nasılsınız..
Sedam okadar degisikki bende anlamadim gitti. Asilamadan once vurdum igne ile sonraki igne ayni igne. Ben cok ikiz istiyorum ya ikiz boylemi oluyor acaba dicem ama oda kendi fikrim suan. Neyse bakalim ne olacak bu asamadan sonra bende tup dusunuyirum ama eaim 1asilama daha deneriz diyor bakalim Rabbim hayirlisini versin hepimize Insaallah opulduniz ben ise geldim
Ayy Sedam valla ğlıcam..ne güzel dua ediyorsunuz..Allah bin kere razı olsun..inşallah tüp bebğin sağlıkla tutunur bütün süreç sorunsuzca kolayca geçer ve senin hamileliğini bağıra bağıra kutlarız burda inşallah
atla gel burcu annemler bagda ön tarafta ne ararsan domates biber çilek fasülye salatalık kabak vs. arkada 2 koca dut agacı koca koca dutlar sagda elma armut erik solda elma armut erik küfür küfür rüzgarr ohhh
sedoş 50 adet tefriciyeni okudum rabbim kabul etsin inş.
SEDA 500 tane tefriciyeyi bitirdim.gecmise bakmadım belki yazmisindir eksik varsa devam edebilirim 200 tane daha
Okuyayım istersen
ALLAH ııımm sonunda menüyü oluşturabildim...eveett açıklıyorum...Şehriyeli Domates Çorbası, Fırında İzmir Köfte (İzmir Köfte zaten fırında mı oluyor acaba?) neyse...vee son olarak da biber dolması...bi de cack çaktım mı...heyt kim tutar beni...6 dan sonra boool bool vaktim olacak...
ya kızlar bişi sorcam size isteğe bağlı sigorta hakkında bilgisi olan yada sigortada arkadaşı olan var mı..
canım inşallah sendende alıcaz güzel haberleri gönlünü ferah tut..Canım benim güzel arkadaşım sabret geçecek inşallah bu günlerde. Benim tefriciyelerim var cumaya kadar bir de yanına Meryem okuyorum başka dua okumaya vaktim olmuyor şimdilik. Cuma günü tefriciye niyetim bitecek. O zaman sana okurum bol bol canım benim Allah rızk bolluğu versin inşallah tez zamanda.
Canım maşallah nice aylara, senelere uzun ömürlü, sağlıklı, hayırlı olsun inşallah.. Zaman ne çabuk geçiyor yahu ben hamileyim haberini verebilecek miyim burada ay hiç o günleri göremicem gibi geliyor bana. :26:
valla anlamadı bende çatlayan yumurtayı daha neresine çatlatacak anacım acaba arkadan gelen başka küçük yumurtların vardı da onlar için ayrıca mı vurdurdular dicem de çok yumurtada istenmez zaten aşılama da çoğul gebelik risk olur diye neyse bekle bakalım yapılmış bitmiş sonuçta öyleyse yöntemleri diyecek laf yok. İnşallah tutar da seviniriz.
Canım benim gönlümden geçen bu. Şu birkaç gündür benim dualara daldım yetişsin diye buranın dualarını ayrıca kişisel dua okuyamıyorum bir de meryeme başladım aynı anda ancak cuma sela vakti geçsin tefriciyem bitsin hem buranın dualarını bitiricem hem ismen dua edicem herkese
ohh süperrr yaa bende geliyommm
Canımm Allah razı olsun dillerine sağlık
Maşallah canım ya sana ben ezberledim yeni ama o kadar okuyamıyorum evde olsam okurum sanırım da. Hemen düşüyorum 500 taneyi. Dillerine sağlık bitanemm.. Rabbim seni inşallah sağlıklı, hayırlı bir evlatla mükafatlandırsın canım arkadaşım. Şimdi bir bakayım duruma bende çünkü yengem, yengemin arkadaşları, annemin arkadaşı da okuyor yarın bir sayı alıcam kaç tane okunmuş ona göre bakarız olur mu canım benim
ohh süper menü valla ben de size geliyorum. Evet izmir köfte önce hafif kızartılır patates köfte sonra salça sosla fırına verilir zaten biliyorsundur o yüzden ayrıca fırında demene gerek yok efet çok bilmiş prof konuştu gene
Canım biz anneminkini yatıyoruz işten ayrıldı daha yatacak primi var. Annem sgk binasına gitti neler yaptı bilmiyorum ama oradan sanırım hesap açtılar dışarıdan yatması için. Böylece bankalardan otomatik isim ve yatacak miktar gözüküyor. Sonra annem söledi bizde birkaç banka var anlaşmalı birine her ay yatırıyorsun dekontu alıyorsun biz eşimin maaş vakıfa yattığından vakıfa yatıyoruz primi de halk bankası, ziraat felan da vardı sanırım sgk dan söylüyorlar. Tc yi söyledin mi görevli direkt görüyor ödemeyi yapıyor inetnetten de oluyor sanırım ama biz garanti olsun diye elden ödüyoruz.
ya kızlar bişi sorcam size isteğe bağlı sigorta hakkında bilgisi olan yada sigortada arkadaşı olan var mı..
evet canım sigortamı dışardan devam ettirmek için
var canım var hala devam edio benim annemde isteğe bağlıdan emekli oldu bende günlerimin yanmasını istemiyorum sigortam devam etsin die yaptırmak istiyorum işte eşimide ikna cabasındayım tabi bi yandan bakalım olursada zaten evin borcu bitince başlarız ödemeye..dünürüm benim hoşgeldineskiden vardı isteğe bağlı sigortalılık ama sonradan kalktımı ne oldu bilmiyorum, ama sedoşum güzel bilgiler vermiş
kızlar bende 1 kg yufkayı sigara böreği olarak sardım attım buzluğa, hergün gerektiği kadar çıkartıp kızartıyorum, iftarların vazgeçilmezidir bende sigara böreği
evet canım emeklilik için..ha seninki başka...emeklilik için diyosun sen..sgk yla görüşmen gerek önce..dışardan yatırabiliyosun sanırım..
sağlık sigortası yada bireysel emeklilik sigortaları özelde yapılıyor..sen sgk primini devam ettirmek istiyorsun sanırım.
ALLAH ııımm sonunda menüyü oluşturabildim...eveett açıklıyorum...Şehriyeli Domates Çorbası, Fırında İzmir Köfte (İzmir Köfte zaten fırında mı oluyor acaba?) neyse...vee son olarak da biber dolması...bi de cack çaktım mı...heyt kim tutar beni...6 dan sonra boool bool vaktim olacak...
canım inşallah sendende alıcaz güzel haberleri gönlünü ferah tut..
ya cnm ben 2002 den sigortalıyım 2614 gün prim var ödenmiş en az ne kadar ödenio ve nezamana kadar onlar öğrnmek istiyodum ileriyi düşünüorum şimdi fatih emir 2 yaşına gelse 1 kardeş daha yapsak onunda 3-4 yaşına gelene kadar çalışamam yaş alıp başını gider ondan sonrada nereye gircen kim alır işe die düşünüorum bakalım..annen ne kadar ödüo ayda
sağol canım evet olmadı öyle yapcaz eşim izne çıkınca bi sorarız bakalım..Canım biz 320 veriyoruz sanırım eşim ödüyor. En düşüğü de bu oluyor galiba. Sen istersen emekli maaşımı fazla alayım fazla yatırıp dersen sanırım daha fazla yatırıp emekli olunca daha fazla para alabiliyorsun işte sen sgk ya gidip soracaksın canım..
ayy çok sevindim kızımın adaşı olacak desene bilmiyorum bütün betüller öylemi ama benim betüş çok akıllı uslu teyzesi zahmetsiz evlat dedikleri bu olsa gerek yavrum bi gaz sıkıntısı çektiğinde az bişey mızırdanıyor yoksa sessiz sakin karnı tok olsun uyur hep şimdide babası ile yatıyorlar inşallah senin kız da betüş ablasına benzer tatlımayyyy kızlar sabahtan beri yoğundum maşallah, kk hep açıktı ama sorun bi bakabildimmi, baktıkça zaten okudum okudum geri küçülttüm aşağıya indrdim
Ayy Mesudeeeee ben yerim o betüşü yaaa, bende betül koyucam iyice netleşmeye başladı yani, ayy maşallah subhanallah hemde uyuyor çoğunlukla diyosun ya nasıl hoşuma gidiyor, betüller genelde sakin yumuşak huylu kızlar oluyor benim bildiğim. demek hakkaten öyle genel olarak, bak seninkide uykucu, darısı hayrlısıyla başıma
sağol canım evet olmadı öyle yapcaz eşim izne çıkınca bi sorarız bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?