- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.101
iyiz cok şükür canım evt bugün 49 sizinde yaklaşmıştır kırkınız betül nasıl canımgül cnm nasılsın emir nasıllar kırkınız doldu sanırım
iyiz cok şükür canım evt bugün 49 sizinde yaklaşmıştır kırkınız betül nasıl canım
evet canım cabuk geciyo valla..MAŞALLAH uyusunda çabuk büyüsün İNŞALLAH bizimkide uyuyo uyanıyo bana bakıyo tekrar uyuyoallah iyilikler versin maşallah baya olmuş bizde ayımızı doldurduk bugün 10 günümüz kaldı kırkımızı çıkarmaya ne çabuk geçti diyorum bugün sank dün gibi bi olsa diye beklerken ay oldu betül de iyi teyzesi uyuuyor işte
evet canım cabuk geciyo valla..MAŞALLAH uyusunda çabuk büyüsün İNŞALLAH bizimkide uyuyo uyanıyo bana bakıyo tekrar uyuyo
canlar benim cıkmam lazım öpüyorum hepinizii gelmeye calışırım yine..
herkese iyi akşamlar, iyi iftarlar hayırlı ramazanlar...
Gamzem nerelerdesin ozlettin kendini valla çabuk sahalara don artıkSizi unutmadım aslım hep aklımdasınız ama siz unuttunuz beni galiba unutmayınnn:))))) takım bulalım hayırlısıyla bakacağız o ınternet işine inşallah:)))
ve aleyhim selam CNm çok sagol bende betusde iyiyiz sen nasılsın dikislerimde iyileşiyor evet teyzesi doğan büyüyor iste benim kızımda büyüyorslmlar herkese
kızlar bayaaa uzak kaLDIM giremiyorum ne zamandır temizlik boya iş güç bir türlü bitmedi onlarla uğraş uğraş girmeye halinizi hatırınızı sormaya hiç vaktim kalmadı kusura bakmayın
MESUDEcim allah bağışlasın kocaman olmuş maşallah doğduda büyüyo dimi kuzucunnasılsın umarım dikişin falan iyileşmiştir
K. GÜL VE B. GÜL umarım sizde iyisinizdir oğluşlar kocaman olmuştur bitanede benim için öpün emi kuzucuklarınızı
ah ahhh darısı başıma artık sona iyice yaklaşıyorumkuzucumun beşiğini kurdum bende teyzesiyle cibinliğine süsler yaptık keçeden dahada yapıyoruz kapı süsü falan bayaa kokoş bi odası oldu yavrumun inşallah bir ara çekip koyarım resimlerini
BURCU,TÜMAY,ÖZLEM,BİRCAN,ASLI,NAZAN,GÜLHAN,BAŞKAAAA ADINI unuttuğum kaldıysa affola inşallah sizde çok iyisinizdir banma dualarınızı eksik etmeyin emi öpüyorum çok hepinizi
kızlarrrr çok teşekkür ederim Allah razı olsun ettiğiniz dualar sayesinde Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür dün bir test daha yaptırdım 2 kat artmış çok şükür...
teyzeleri taze şimdi çekip attım kızçemi
canıııııııııııımmmmmmm arkadaşlarım.herkesler uykuda birazdan sahura kalkacak ben gene ayaktayım.memlektten döndüm.nete girme fırsatım olmadı.kim ne alemde bilmiyorum.biraz kendimden bahsedeyim sonra geçmişe dönücem.benim çıkmayan rapr nihayet çıktı.hemde tam zamanında.bu ayda erkenden regl oldum ve moralim alt üst oldu ama çok şükür işler tıkır tıkır yolunda gitti veeeeeeeeeeee 3. güne rapor yetişti.tedaviye başladım! bugün 2. iğnemi oldum.cuma günü kontrolüm var.tek sıkıntım bu yıl ramazan boyunca oruç tutamayacak olmam.iğneleri iftardan sonra yapsam olmazmı dedim ama olmazmış.elbet vardır bundada bir hayır.bu mübarek günlerin hatrına Rabbim dualarımızı kabul eder ve meleklerimizi bize bağışlar inşallah.
bu arada dua demişken memleketteyken 9 temmuza kadar olan duaları bitirdim araya regl girdi.bitince diğerlerinide tamamlayacağım inşallah
Günaydın canlarım biz sabah erkenden eşimle fakülteye gittik geldik, benim kromozom sonuçlarım çıkmış hamdolsun hiçbir sorun yok, eşimin kromozom sonuçları da 1 hafta sonra çıkacakmış , ee öyle olunca tüm sonuçları toplayıp doktorun tanına gidemedim, eşimin spermlerini verdik sabah, sonuç bugün çıkacakmış, ama kromozom sonucunu almaya gittiğimde sperm sonucunu alacagım, genetiktedeki adam dedi ki bu kadar sık kimyasal yaşiyorsan mutlaka genetik bir sıkıntı vardır, sizde bişey çıkmamış belki eşinizde çıkar dedi, bende bunu eşime söylemedim tabiki Allah büyük, yani bugün elde ettiğim tek şey benim kromozomda birşey olmayışı..tam sonuçlar yine haftaya ertelendi..nasip
siz de ne var ne yok? nasılsınız? (bu sorum herkese) :)))))
ne güzel gelişmeler canım... mübarek ayda hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah...
çok sağol canım.bu saatte bi sen bi ben oluruz zaten :) iyice yaklaştı artık bebişin gelişi çatlıcan patlıcan tabi :) ne heyecanlı ya 5 hafta sonra bebeğinlesin inşallahdarısı benle birlikte isteyen tüüüüüüüüüm arkadaşlarımın başına inşallah
barısozlem/ Özlem 17.06.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx/ Zeynep 18.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
didemss_23/ Didem 19.06.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum
gul1982/ B. Gül 20.06.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
tmyomar/ Tümay 21.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
akyuzcigdem / Çiğdem 24.06.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
dejavu_one / Seda 25.06.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
tb_fb/ tuba 26.06.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik
bdroner/ bedriye 27.06.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum
buketdemet/ buket 28.06.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
ecrinn07/ aslı 01.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
burju82 / B. burcu 02.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
serap-serap/ serap 03.07.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
btskn/ bircan 04.07.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
hayatumuttur / K. Gamze 05.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum
ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
şekerkiz67/ tuğba 15.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
binbirgece/ b. gamze 16.07.2013 salı sağlıklı hamişlik kolay doğum
duamnur/ k. burcu 17.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik
graphicdesigner / yasemin 18.07.2013 perşembe sağlıklı hamişlik+kolay doğum
nartanesii/ ayşe 19.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum
maralam/ meral 22.07.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
Valla iyi oldu Yaseminim ya kısa sürdü geç gittik çünkü ama temiz hava, sessizlik çok güzeldi açık hava da yemekte çok güzel oluyor hani. Bir daha bayramdan sonra gidelim dedik eşimde kurstan erken çıkar hem ben daha çok şey hazırlarım tam bir piknik olur diyoruz da benim hamileliğim olursa yarım saat yok pek iyi değil yollar gidemem ama ola ki inşallah olmaz ama tutmazsa ya da ertelenirse yine tekrarlıcaz.
Canım ohh iyi yapmışsın sinirle kaldırmışsın etmişsin yormuşsun kendini ama kendin yaptım mı daha bir içine siniyor ben evi kaldırırım silerim süpürürüm sonra gezer gezer bakarım oh be ne güzel temizledim evimi diye havalanırım bir dedün cam silecektim kim görürse de kaldı haftaya belki haftaiçi bi oda bir oda silerim işten gidince serinlikte. Ben de manyağım kadın almıyorum işte ama gebe kalırsam alıcam valla.
Canım inşallah eşinde de bir sorun çıkmaz. Bazen böyle düşükler hiçbir sebebe de bağlı olmayabiliyor sağlıksızsa vücut atmaya uğraşıyor ama insan işte yine de bir sebebi olsun tedavi edilsin istiyor. Sonu iyi olsun yeter ki canım beklersin bir hafta daha.
komposto iyiymiş evet çok su içmeyenler için sahurda yemekle iyi gidiyor su ihtiyacını karşılıyor annem hep yapardı kayısı kompostosu.
Rahim filmi istemesine gerek yok ki aslında çünkü tüplere bakıyorlar tıkanıklık var mı diye ancak tıkanıklık olsa hiç gebe kalamazdı tüplerde bulup döllenemezdi sperm ve yumurta bunda dölleniyor ancak tutunamıyor. Belki çekerler yine de başka birşeyler de gözüküyorsa.
hiç kaçışım yok kesin isteyecekler demek ki off offf:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?