Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyiz cok şükür canım evt bugün 49 sizinde yaklaşmıştır kırkınız betül nasıl canım

allah iyilikler versin maşallah baya olmuş bizde ayımızı doldurduk bugün 10 günümüz kaldı kırkımızı çıkarmaya ne çabuk geçti diyorum bugün sank dün gibi bi olsa diye beklerken ay oldu betül de iyi teyzesi uyuuyor işte

evet canım cabuk geciyo valla..MAŞALLAH uyusunda çabuk büyüsün İNŞALLAH bizimkide uyuyo uyanıyo bana bakıyo tekrar uyuyo

canlar benim cıkmam lazım öpüyorum hepinizii gelmeye calışırım yine..

gÜL CANIMM Sedamm paylaşmış bende isteğe bağlıyla ilgili bildiklerimi paylaşayım, önce sgk ya gidiyorsun ve günlerini toplattırıyorsun oradanda sanırım unkapanında sgk müdürlüğü var ya hani oraya başvuruyorsun senin çalışma günün baz alınarak kaçıncı basamaktan başlıyacağın netleşiyor, sana hem aylık ödeyebileceğin taban ve tavan ödeme miktarları bildiriliyorlar sende tercihini yapıp aylık olarak ödemeleri yapmaya başlıyorsun diye biliyorum.. seda demiş ki mesela min. 320 tl bildiğim senede 1 kez arttırıma gidiyor primler.. (yüksek miktar değil) ama sen yinede sskdan detaylı bilgi alabilirsin. belki unkapanına gitmene gerek kalmadan bağlı olduğunuz sskda da halledip bilgi alabilirsin.

büyüyo büyüyo teyzesi seninki de uyusun büyüsün tmm cnm iyi bak kendine ve oğluşuna Allaha emanet ol

teyzeleri taze şimdi çekip attım kızçemi

Eklentiler

• $036.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 40
slmlar herkese
kızlar bayaaa uzak kaLDIM giremiyorum ne zamandır temizlik boya iş güç bir türlü bitmedi onlarla uğraş uğraş girmeye halinizi hatırınızı sormaya hiç vaktim kalmadı kusura bakmayın
MESUDEcim allah bağışlasın kocaman olmuş maşallah doğduda büyüyo dimi kuzucun nasılsın umarım dikişin falan iyileşmiştir
K. GÜL VE B. GÜL umarım sizde iyisinizdir oğluşlar kocaman olmuştur bitanede benim için öpün emi kuzucuklarınızı
ah ahhh darısı başıma artık sona iyice yaklaşıyorum kuzucumun beşiğini kurdum bende teyzesiyle cibinliğine süsler yaptık keçeden dahada yapıyoruz kapı süsü falan bayaa kokoş bi odası oldu yavrumun inşallah bir ara çekip koyarım resimlerini
BURCU,TÜMAY,ÖZLEM,BİRCAN,ASLI,NAZAN,GÜLHAN,BAŞKAAAA ADINI unuttuğum kaldıysa affola inşallah sizde çok iyisinizdir banma dualarınızı eksik etmeyin emi öpüyorum çok hepinizi

Sizi unutmadım aslım hep aklımdasınız ama siz unuttunuz beni galiba unutmayınnn:))))) takım bulalım hayırlısıyla bakacağız o ınternet işine inşallah:)))
Gamzem nerelerdesin ozlettin kendini valla çabuk sahalara don artık
ve aleyhim selam CNm çok sagol bende betusde iyiyiz sen nasılsın dikislerimde iyileşiyor evet teyzesi doğan büyüyor iste benim kızımda büyüyor

canıııııııııııımmmmmmm arkadaşlarım.herkesler uykuda birazdan sahura kalkacak ben gene ayaktayım.memlektten döndüm.nete girme fırsatım olmadı.kim ne alemde bilmiyorum.biraz kendimden bahsedeyim sonra geçmişe dönücem.benim çıkmayan rapr nihayet çıktı.hemde tam zamanında.bu ayda erkenden regl oldum ve moralim alt üst oldu ama çok şükür işler tıkır tıkır yolunda gitti veeeeeeeeeeee 3. güne rapor yetişti.tedaviye başladım! bugün 2. iğnemi oldum.cuma günü kontrolüm var.tek sıkıntım bu yıl ramazan boyunca oruç tutamayacak olmam.iğneleri iftardan sonra yapsam olmazmı dedim ama olmazmış.elbet vardır bundada bir hayır.bu mübarek günlerin hatrına Rabbim dualarımızı kabul eder ve meleklerimizi bize bağışlar inşallah.

bu arada dua demişken memleketteyken 9 temmuza kadar olan duaları bitirdim araya regl girdi.bitince diğerlerinide tamamlayacağım inşallah

kızlarrrr çok teşekkür ederim Allah razı olsun ettiğiniz dualar sayesinde Rabbim yüzümü güldürdü çok şükür dün bir test daha yaptırdım 2 kat artmış çok şükür...

canım ya gözün aydın.çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

ne yazmışsınız arkadaşlar ya maşallah haftasonunun acısını çıkarmışsınız şaşı oldum okuyacam diye geçmişi
teyzeleri taze şimdi çekip attım kızçemi

maşallah fıstığına tatlım yaz bebeği işte sere serpe yemelik yatıyor
ÇATLIYORUMMM kızlarrrrrrr ilk çatlağımla tanıştım gebelikte canlar... göbek deliğimin solunda 2 cm uzunluğunda kırmızı bişi... aslında olacağını biliyordum ama işte görünce yine de morali bozuluyor insanın günde 2 defa çatlak önleyici krem sürüyorum ve bol su içiyorum demek bunları da yapmasam dünya haritası çıkacak böbeğimde (şekli çok müsait zira...)

ne güzel gelişmeler canım... mübarek ayda hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah...

burcuu budamı kimyasalmış Allah verdiğinin vereceğinin hayırlısını versin ama inan çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın.tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik ve kolaycana bide doğum nasip etsin inşallah

ne güzel gelişmeler canım... mübarek ayda hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah...

çok sağol canım.bu saatte bi sen bi ben oluruz zaten :) iyice yaklaştı artık bebişin gelişi çatlıcan patlıcan tabi :) ne heyecanlı ya 5 hafta sonra bebeğinlesin inşallah darısı benle birlikte isteyen tüüüüüüüüüm arkadaşlarımın başına inşallah

AMİN canım inşallah patır patır hamile kalır herkes hamileler çatır çatır doğurur zaman daraldı da çatlamayaydım iyiydi... nese artık yeni çatlakları düzeltecek bişiler arıyorum bu saatte nette

ağzına sağlık canım.dua eden dillerin dert görmesin,Rabbim tez zamanda muradını versin inşallah

canım rahim filminde rahime de bakıyorlar :) Allah korusun rahimde polip,miyom gibi bişey varsa yada yapısal bozukluk falan onlarda düşüğe neden olabilirmiş.(inşallah yoktur)

hiç kaçışım yok kesin isteyecekler demek ki off offf:26::26::26::26:

burcu gözünü seveyim gözünde büyütüp durma şu filmi.en olmadı istanbula gel bende gelirim senle fındıkzadede çektiririz.benim canım çok tatlıdır(tatlıydı) ama bebek için denemediğim,yapmadığım kalmadı.yeterki olsun hayırlısı ile gözü kapalı atlarım.Allah kulunu bilmezmi?kaldıramayacağı yükü yüklermi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…