Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar valla saatlerdir okuyorum yok bitmiyor.artık yatayım.gerisinide yarın kuyayım bari.hepinize iyi geceler.Allah a emante olun

Bugunde dukkani ben aaciimm dedim
Kim var kim yok goremiyorum cepten girdigim icin.
Benimde safak 3 geri sayim baslasiiiinn
Bu arada esimle konustum dedimki kizlar dediko imkanin varsa turkiyede yaptir tupu oturduk konustuk agustosta bi asilama daha yaptiririz oda tutnazsa eylulde zturkiyeye gidiyorup tupe. Simdi benim istanbul umraniyeye yakin iyi tupbebek merkezi bulmam lazim . Esimi birazda ikna etmemin sebebi bak turkiyede iki tane koydurabiliriz demem oda dusundu ok dedi.
Bana tavsiye edebileceginiz merkez hangisi umraniye yakin

hoş geldin canım bende ne zamandır seni bekliyordum,şu seda hanıma ulaşmak istediğinde nasıl ulaşıyordun diye sormak istemiştim belki okumuşsundur ben hormon testlerini yaptırabilmek için randevu istedim vermedi sinir oldum zaten artık ulaşmama da gerek kalmadı sanırım, bu arada herşeyi hazırlamış bitirmişsin anlaşılan ne güzel şimdi bitek kızın kaldı o da gelince herşey tam olacak.

zeynepciğim ne güzel bi haber canım raporun çıkmış adetine yetişmiş,bütün süreçleri hayırlısı ile atlatırsın inşallah sendende güzel haber alırız hayırlısı ile

Son düzenleme:
günaydın herkese..ben bugün enkaz gibi uyandımm.sıcaklardan ve kramplardan gına geldi artık...çok kötüyüm bugün benden kimseye fayda yok..

teyzeleri taze şimdi çekip attım kızçemi

çok tatluu canım bu maşallahh nasıl da uyuyor Rabbim nazarlardan korusun

oh ne güzel olmuştur kimbilir canım Rabbim sağlıkla kullanmasını nasip etsin bebeğinin. Resimlerini çekte göster bize. Hem hamile adayı olaraktan bize de fikir olur dimi.

Canım hadi inşallah güzel haberlerini verirsin raporun yetişmesi iyi olmuş. İşin rast gitmiş neyse ki. Bu sene mazaretimiz var artık telafi ederiz inşallah. Mübarek ayda inşallah yüzün güler canım

Canım olacağı varsa oluyor önüne geçemiyorsun vücut yapısı işte. Benim annemde hiç çatlak olmamış bende de olmaz inşallah ama belli de olmaz. Napalım bebişler için herşeye razı olucaz doğumdan sonra yavaş yavaş belirginliği azalır canım merak etme gözükmez bile.

Canım iyi etmişsin eşini ikna etmekle. Oranın şartları ile buranınkini bilmiyorum hani orada daha mu imtinalı olurlar diye ama burada da çok gelişti teknoloji. Ümraniye'de erdem hastanesi yapıyor diye biliyorum bakarım yine araştırırım sana isimler veririm görüşürsün.

hadi gözün aydın..sıkınrısız stressiz bitir hayırlı sonuçlar al inşallah..

günaydın herkese..ben bugün enkaz gibi uyandımm.sıcaklardan ve kramplardan gına geldi artık...çok kötüyüm bugün benden kimseye fayda yok..

valla canım sıcaklar bitiriyor insanı ben bile hamile değilim ama yataktan çıkmak istemiyorum sabahları gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum o durumdayım neyse ki bugün hava kapalı serin esiyor geldim odama açtım camları da iyi oldu. Napıcaz bilmem Allah tüm gebelere sabır versin. Bende transferden sonra yatıp durucam evde 1 haftadan evvel çıkmam dışarı sanırım ama dayanamam ki ben napcam yaa katlanıcam artık yeter ki tutsunda.

Günaydın ballarım super enerjik mutlu bir gün olsun

SEDA canım 200 tane tefriciyeni bitirdim, listeyi yayınlada kac eksik var bi görelim, yardım edelim

BEDRIYE annen icin dua ettim, anjiyo yarindı di mi, yarin da dua ederim ve tabiki bacağini unutmadım

AYSE canım pozitifi görmen için dua ettim, Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin

Bide buğun Aylin'in dua günüymüş onunda duasını hemen edeyim

herkese günaydınnnnn dün doktora gittim karnımdan baktı ilk defa buarada nasıl mutlu oldum tabi alttan da baksa göremeyeceğini biliyordu sanırım, neyse henüz çok erken bir şey görünmez dedi dış gebelik olmasından korkuyorum dedim onuda bilemeyiz 15-20 güne belli olur dedi bir test daha istedi çok şükür artmış, yarın bir test daha yapacağız Rabbim meleğimizi bize bağışlasın..

canım ya gözün aydın.çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
canım çok teşekkür ederim sende çok yaklaştın Rabbim kolaylaştırsın inşallah tedavin en iyi şekilde gider ve meleğine kavuşursun
evet burcum çok kısa sürüyor ağrımıyor değil ama dayanılmıcak da değil zaten kısa olduğu için bitiyor hemen aman bumuydu diceksin bak da gör

Canımm ikizim çok sağol Allah razı olsun. Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin kucağına aldığın günü tez zamanda göstersin İnşallahhh

Şimdi canım yayınlayayım ama bugün öğlen bir yengemi arıcam o ve onun komşuları da okuyor ne kadar okunmuş sayı alıcam bir de annemin arkadaşı okuyor ona da sorucam bir çıkarıcam ne kadar kalacak bakalım Şu anda 1170 tane kaldı. Ben akşamdan akşama 100 okuyabiliyorum dün de geçe kaldım okumada meryemde okuyorum ya. Bugün ve yarın baya okucam yani arttırıcam. Öğlende eşimin odasına gider okurum işi olmazsa eğer. Bir okuyanlara sorayım kaç olmuş ona göre listeyi yayınlıyım canım.

Canım maşallah istikrarlı bir artma varsa sorun yok demektir dış gebelik filan öyle ihtimalleri hiç düşünme. İnşallah keseyi de göreceksin kalp atışını da duyacaksın.

Günaydın canlar güzel Birgün olur înşallah benımdün geceden beri karın ağrım var

üşüttün mü acaba canım ya da yediğin bir şey mi dokundu ki aman dikkat et kendine..

Ya ben işyerimde kahvaltı edemiyorum şu an gerçekten açım eşimde sandviç yaptı çay yapıp yerim dedim öğrenci geldi oruçludur diye de yiyemiyorum ne olacak böyle ben kilo almaya çalışıyorum ama kahvaltı edemiyorum böyle olursa sabah erken kalkıp evde yicem de o saatte de uyku sersemi canım hiç istemiyor yaa. :26:

Zeyneeeeeeeeepppp çok şükür geldin ve çok iyisin...heyt be işte bu beee...Zeyneepp biz senle birlikte transfer olabiliriz biliyor musun? yok bee hatta sen benden önce olursun...canım benim yaa...başladın ya ne diim şükürler olsun...bu olayın başlığı Zeynep'in azmi olmalı....seninle gurur duyuyorum inan bana senin için çoook ama çoook dua edicem...ALLAH ım emeklerini boşa çıkarmasın çünkü sen tam anlamıyla emek harcadın....

Meral tüpçüler olarak çoğaldık ardı ardına haberler vericez inşallah. Hepimizin yüzü güler umarım. Ben artık gün saya saya bir hal oldum yapmıcam diyorum dayanamıyorum yaa bir başlasam hemen geçiyor vakit o zaman. İnşallah düzenleyici ile vaktinde regl olurumda beklemem. Annemde dün tel de konuşuyoruz bu tüp tutarsa ne zaman doğar diye hesaplamış nisan dedim he bende öyle hesapladım ohh güzel olacak ne sıcak ne soğuk diyor. Annem doğmayan çocuğu don biçmeye başladı.

Selam güzel topiğin güzel batımları herkese gunaydinlar gunümüz Aydın geceniz bereketli olur inşallah
Biz betusun kaka merasimine uyandık sanırım bitmek üzere değiştirip tekrar yatcaz bı topuğa bakım dedim herkes burda maşallah nasıldınız kızlar
Evet ya çok sıcak aylinim kızım yanıyor bugün artık dayanamadık klimayı actık
Çatlakları da takma kafana bende ilk catladigimda çok üzüldüm hatta ağladım ama suanda umrunda değil kızımın yüzüne bakınca feda olsun hersey iyiki catlatmissin kızım diyorum
Âmin âmin sedoşum Allah razı olsun daha tatlıları guzeleri de senin olsun inşallah

ZEYNEP kuzum gelmişsin hoş geldin güzel haberlerle geldin inşallah güzel sonuclarda alırsın
Herseyin hayırlısı bak bende oruç tutamıyorum sıkıntı yapma kendine

:))) süpermiş...ilk ben başladım ama hepiniz solladınız beni ...ben gariban geriden geriden:)) RABBİM hepimize hayIrlısını nasip etsin...Önce Bircan bebeğinin kalp atışlarını duysun...sonra Ayşe hamile olduğu haberini versin.. sonra da biz tüpçüler arka arkaya tuttuuuuu diye haykıralım İNŞALLAH...Tabii bu arada Aslı, Burcu, Özlem ve diğerleri de kendiliğinden oldu yihhu diye girsinler araya:))) İNŞALLAAAAHHHH.....

valla gece kaç kere uyandım hatırlamıyorum bile...bi krampauyanıyorum bi sıcaklığa uyanıyorum...buhar makinesi var onu çalıştırıyorum sabaha kadar..ayaklarımı uzatıyorum soğuk buuhara ama kaç kere uykum bölünüyo hatırlamaıyorum bile..

herkese günaydınnnn, bu haftayıda ortaladık hayırlısıyla.

ayyy betüş ablası dimi doğru yani abla oldu seninki ne güzel yatmış yaa ohh sere serpe keyifli olduğu yatışından belli maşallah rabbim nazarlardan korusun, hep böyle uslu sakn iyi huylu olsun inşallah canım.
sen nasılsın peki, doğımdan sonra herhang bir ağrın sancın filan kaldımı?
canmmmmm ayy çok sevindim Alllahım bütün tüp yaptıracak olan arkakadaşlarımızında işlerini rasgetirir inşallah, tüp bebek patlaması yaşarız, bütn tüpçülerden pozitif haberler alırız en kısa zamanda inşallah.
ayyy aylin kız 2 gündür benimde göbek deliğimin solu kaşınıyor sende yazınca korktum şimdi hemen krem yağ tereyağ ne varsa süreyim ozaman :)
bukeeettt al benden de okadar, resmen uyur gezer modundayım, sıcaklar çok fena klimayı açıp yatmiyim diyorum ama dün gece 3-4 defa yataktan kalkıp salona gittim, orda da uyuyamadım geri geldim, eşim de bana dar yer bırakıyor farkında olmadan, zaten gemi gibiyim biyere sığamıyorum, daralıyorum, ayyyy. en sonunda açtım klimayı yattım yaa, ondan sonra işte uyumuşum çok şükür. ama bu seferde sabah kalkmak bilmiyorum, sabahları kalkmak nekadar zorlaştı gerçekten, ben önceden ne olursa olsun hemen kalkardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…