- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.121
slmlar herkese
kızlar bayaaa uzak kaLDIM giremiyorum ne zamandır temizlik boya iş güç bir türlü bitmedi onlarla uğraş uğraş girmeye halinizi hatırınızı sormaya hiç vaktim kalmadı kusura bakmayın
MESUDEcim allah bağışlasın kocaman olmuş maşallah doğduda büyüyo dimi kuzucunnasılsın umarım dikişin falan iyileşmiştir
K. GÜL VE B. GÜL umarım sizde iyisinizdir oğluşlar kocaman olmuştur bitanede benim için öpün emi kuzucuklarınızı
ah ahhh darısı başıma artık sona iyice yaklaşıyorumkuzucumun beşiğini kurdum bende teyzesiyle cibinliğine süsler yaptık keçeden dahada yapıyoruz kapı süsü falan bayaa kokoş bi odası oldu yavrumun inşallah bir ara çekip koyarım resimlerini
BURCU,TÜMAY,ÖZLEM,BİRCAN,ASLI,NAZAN,GÜLHAN,BAŞKAAAA ADINI unuttuğum kaldıysa affola inşallah sizde çok iyisinizdir banma dualarınızı eksik etmeyin emi öpüyorum çok hepinizi
canıııııııııııımmmmmmm arkadaşlarım.herkesler uykuda birazdan sahura kalkacak ben gene ayaktayım.memlektten döndüm.nete girme fırsatım olmadı.kim ne alemde bilmiyorum.biraz kendimden bahsedeyim sonra geçmişe dönücem.benim çıkmayan rapr nihayet çıktı.hemde tam zamanında.bu ayda erkenden regl oldum ve moralim alt üst oldu ama çok şükür işler tıkır tıkır yolunda gitti veeeeeeeeeeee 3. güne rapor yetişti.tedaviye başladım! bugün 2. iğnemi oldum.cuma günü kontrolüm var.tek sıkıntım bu yıl ramazan boyunca oruç tutamayacak olmam.iğneleri iftardan sonra yapsam olmazmı dedim ama olmazmış.elbet vardır bundada bir hayır.bu mübarek günlerin hatrına Rabbim dualarımızı kabul eder ve meleklerimizi bize bağışlar inşallah.
bu arada dua demişken memleketteyken 9 temmuza kadar olan duaları bitirdim araya regl girdi.bitince diğerlerinide tamamlayacağım inşallah
teyzeleri taze şimdi çekip attım kızçemi
slmlar herkese
kızlar bayaaa uzak kaLDIM giremiyorum ne zamandır temizlik boya iş güç bir türlü bitmedi onlarla uğraş uğraş girmeye halinizi hatırınızı sormaya hiç vaktim kalmadı kusura bakmayın
MESUDEcim allah bağışlasın kocaman olmuş maşallah doğduda büyüyo dimi kuzucunnasılsın umarım dikişin falan iyileşmiştir
K. GÜL VE B. GÜL umarım sizde iyisinizdir oğluşlar kocaman olmuştur bitanede benim için öpün emi kuzucuklarınızı
ah ahhh darısı başıma artık sona iyice yaklaşıyorumkuzucumun beşiğini kurdum bende teyzesiyle cibinliğine süsler yaptık keçeden dahada yapıyoruz kapı süsü falan bayaa kokoş bi odası oldu yavrumun inşallah bir ara çekip koyarım resimlerini
BURCU,TÜMAY,ÖZLEM,BİRCAN,ASLI,NAZAN,GÜLHAN,BAŞKAAAA ADINI unuttuğum kaldıysa affola inşallah sizde çok iyisinizdir banma dualarınızı eksik etmeyin emi öpüyorum çok hepinizi
canıııııııııııımmmmmmm arkadaşlarım.herkesler uykuda birazdan sahura kalkacak ben gene ayaktayım.memlektten döndüm.nete girme fırsatım olmadı.kim ne alemde bilmiyorum.biraz kendimden bahsedeyim sonra geçmişe dönücem.benim çıkmayan rapr nihayet çıktı.hemde tam zamanında.bu ayda erkenden regl oldum ve moralim alt üst oldu ama çok şükür işler tıkır tıkır yolunda gitti veeeeeeeeeeee 3. güne rapor yetişti.tedaviye başladım! bugün 2. iğnemi oldum.cuma günü kontrolüm var.tek sıkıntım bu yıl ramazan boyunca oruç tutamayacak olmam.iğneleri iftardan sonra yapsam olmazmı dedim ama olmazmış.elbet vardır bundada bir hayır.bu mübarek günlerin hatrına Rabbim dualarımızı kabul eder ve meleklerimizi bize bağışlar inşallah.
bu arada dua demişken memleketteyken 9 temmuza kadar olan duaları bitirdim araya regl girdi.bitince diğerlerinide tamamlayacağım inşallah
ne yazmışsınız arkadaşlar ya maşallah haftasonunun acısını çıkarmışsınız şaşı oldum okuyacam diye geçmişi
maşallah fıstığına tatlım yaz bebeği işte sere serpe yemelik yatıyor
ÇATLIYORUMMM kızlarrrrrrrilk çatlağımla tanıştım gebelikte canlar... göbek deliğimin solunda 2 cm uzunluğunda kırmızı bişi... aslında olacağını biliyordum ama işte görünce yine de morali bozuluyor insanın günde 2 defa çatlak önleyici krem sürüyorum ve bol su içiyorum demek bunları da yapmasam dünya haritası çıkacak böbeğimde (şekli çok müsait zira...)
Bugunde dukkani ben aaciimm dedim
Kim var kim yok goremiyorum cepten girdigim icin.
Benimde safak 3 geri sayim baslasiiiinn
Bu arada esimle konustum dedimki kizlar dediko imkanin varsa turkiyede yaptir tupu oturduk konustuk agustosta bi asilama daha yaptiririz oda tutnazsa eylulde zturkiyeye gidiyorup tupe. Simdi benim istanbul umraniyeye yakin iyi tupbebek merkezi bulmam lazim . Esimi birazda ikna etmemin sebebi bak turkiyede iki tane koydurabiliriz demem oda dusundu ok dedi.
Bana tavsiye edebileceginiz merkez hangisi umraniye yakin
günaydın herkese..ben bugün enkaz gibi uyandımm.sıcaklardan ve kramplardan gına geldi artık...çok kötüyüm bugün benden kimseye fayda yok..
canım çok teşekkür ederim sende çok yaklaştın Rabbim kolaylaştırsın inşallah tedavin en iyi şekilde gider ve meleğine kavuşursuncanım ya gözün aydın.çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
evet burcum çok kısa sürüyor ağrımıyor değil ama dayanılmıcak da değil zaten kısa olduğu için bitiyor hemen aman bumuydu diceksin bak da görburcu gözünü seveyim gözünde büyütüp durma şu filmi.en olmadı istanbula gel bende gelirim senle fındıkzadede çektiririz.benim canım çok tatlıdır(tatlıydı) ama bebek için denemediğim,yapmadığım kalmadı.yeterki olsun hayırlısı ile gözü kapalı atlarım.Allah kulunu bilmezmi?kaldıramayacağı yükü yüklermi hiç?
Günaydın ballarım super enerjik mutlu bir gün olsun
SEDA canım 200 tane tefriciyeni bitirdim, listeyi yayınlada kac eksik var bi görelim, yardım edelim
BEDRIYE annen icin dua ettim, anjiyo yarindı di mi, yarin da dua ederim ve tabiki bacağini unutmadım
AYSE canım pozitifi görmen için dua ettim, Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin
Bide buğun Aylin'in dua günüymüş onunda duasını hemen edeyim
herkese günaydınnnnndün doktora gittim karnımdan baktı ilk defa buarada nasıl mutlu oldum tabi alttan da baksa göremeyeceğini biliyordu sanırım, neyse henüz çok erken bir şey görünmez dedi dış gebelik olmasından korkuyorum dedim onuda bilemeyiz 15-20 güne belli olur dedi bir test daha istedi çok şükür artmış, yarın bir test daha yapacağız Rabbim meleğimizi bize bağışlasın..
canım çok teşekkür ederim sende çok yaklaştın Rabbim kolaylaştırsın inşallah tedavin en iyi şekilde gider ve meleğine kavuşursun
evet burcum çok kısa sürüyor ağrımıyor değil ama dayanılmıcak da değil zaten kısa olduğu için bitiyor hemen aman bumuydu diceksin bak da gör
Günaydın canlar güzel Birgün olur înşallah benımdün geceden beri karın ağrım var
Zeyneeeeeeeeepppp çok şükür geldin ve çok iyisin...heyt be işte bu beee...Zeyneepp biz senle birlikte transfer olabiliriz biliyor musun? yok bee hatta sen benden önce olursun...canım benim yaa...başladın ya ne diim şükürler olsun...bu olayın başlığı Zeynep'in azmi olmalı....seninle gurur duyuyorum inan bana senin için çoook ama çoook dua edicem...ALLAH ım emeklerini boşa çıkarmasın çünkü sen tam anlamıyla emek harcadın....
Evet ya çok sıcak aylinim kızım yanıyor bugün artık dayanamadık klimayı actıkne yazmışsınız arkadaşlar ya maşallah haftasonunun acısını çıkarmışsınız şaşı oldum okuyacam diye geçmişi
ÇATLIYORUMMM kızlarrrrrrrilk çatlağımla tanıştım gebelikte canlar... göbek deliğimin solunda 2 cm uzunluğunda kırmızı bişi... aslında olacağını biliyordum ama işte görünce yine de morali bozuluyor insanın günde 2 defa çatlak önleyici krem sürüyorum ve bol su içiyorum demek bunları da yapmasam dünya haritası çıkacak böbeğimde (şekli çok müsait zira...)
Âmin âmin sedoşum Allah razı olsun daha tatlıları guzeleri de senin olsun inşallahçok tatluu canım bu maşallahh nasıl da uyuyor Rabbim nazarlardan korusun
oh ne güzel olmuştur kimbilir canım Rabbim sağlıkla kullanmasını nasip etsin bebeğinin. Resimlerini çekte göster bize. Hem hamile adayı olaraktan bize de fikir olur dimi.
Canım hadi inşallah güzel haberlerini verirsin raporun yetişmesi iyi olmuş. İşin rast gitmiş neyse ki. Bu sene mazaretimiz var artık telafi ederiz inşallah. Mübarek ayda inşallah yüzün güler canım
Canım olacağı varsa oluyor önüne geçemiyorsun vücut yapısı işte. Benim annemde hiç çatlak olmamış bende de olmaz inşallah ama
belli de olmaz. Napalım bebişler için herşeye razı olucaz doğumdan sonra yavaş yavaş belirginliği azalır canım merak etme gözükmez bile.
Canım iyi etmişsin eşini ikna etmekle. Oranın şartları ile buranınkini bilmiyorum hani orada daha mu imtinalı olurlar diye ama burada da çok gelişti teknoloji. Ümraniye'de erdem hastanesi yapıyor diye biliyorum bakarım yine araştırırım sana isimler veririm görüşürsün.
Meral tüpçüler olarak çoğaldık ardı ardına haberler vericez inşallah. Hepimizin yüzü güler umarım. Ben artık gün saya saya bir hal oldum yapmıcam diyorum dayanamıyorum yaa bir başlasam hemen geçiyor vakit o zaman. İnşallah düzenleyici ile vaktinde regl olurumda beklemem. Annemde dün tel de konuşuyoruz bu tüp tutarsa ne zaman doğar diye hesaplamış nisan dedim he bende öyle hesapladım ohh güzel olacak ne sıcak ne soğuk diyor. Annem doğmayan çocuğu don biçmeye başladı.
valla canım sıcaklar bitiriyor insanı ben bile hamile değilim ama yataktan çıkmak istemiyorum sabahları gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum o durumdayım neyse ki bugün hava kapalı serin esiyor geldim odama açtım camları da iyi oldu. Napıcaz bilmem Allah tüm gebelere sabır versin. Bende transferden sonra yatıp durucam evde 1 haftadan evvel çıkmam dışarı sanırım ama dayanamam ki ben napcam yaa katlanıcam artık yeter ki tutsunda.
ayyy betüş ablası dimi doğru yani abla oldu seninkiayy çok sevindim kızımın adaşı olacak desene bilmiyorum bütün betüller öylemi ama benim betüş çok akıllı uslu teyzesi zahmetsiz evlat dedikleri bu olsa gerek yavrum bi gaz sıkıntısı çektiğinde az bişey mızırdanıyor yoksa sessiz sakin karnı tok olsun uyur hep şimdide babası ile yatıyorlar inşallah senin kız da betüş ablasına benzer tatlım
canmmmmm ayy çok sevindim Alllahım bütün tüp yaptıracak olan arkakadaşlarımızında işlerini rasgetirir inşallah, tüp bebek patlaması yaşarız, bütn tüpçülerden pozitif haberler alırız en kısa zamanda inşallah.canıııııııııııımmmmmmm arkadaşlarım.herkesler uykuda birazdan sahura kalkacak ben gene ayaktayım.memlektten döndüm.nete girme fırsatım olmadı.kim ne alemde bilmiyorum.biraz kendimden bahsedeyim sonra geçmişe dönücem.benim çıkmayan rapr nihayet çıktı.hemde tam zamanında.bu ayda erkenden regl oldum ve moralim alt üst oldu ama çok şükür işler tıkır tıkır yolunda gitti veeeeeeeeeeee 3. güne rapor yetişti.tedaviye başladım! bugün 2. iğnemi oldum.cuma günü kontrolüm var.tek sıkıntım bu yıl ramazan boyunca oruç tutamayacak olmam.iğneleri iftardan sonra yapsam olmazmı dedim ama olmazmış.elbet vardır bundada bir hayır.bu mübarek günlerin hatrına Rabbim dualarımızı kabul eder ve meleklerimizi bize bağışlar inşallah.
ayyy aylin kız 2 gündür benimde göbek deliğimin solu kaşınıyor sende yazınca korktum şimdi hemen krem yağ tereyağ ne varsa süreyim ozaman :)ne yazmışsınız arkadaşlar ya maşallah haftasonunun acısını çıkarmışsınız şaşı oldum okuyacam diye geçmişi
bukeeettt al benden de okadar, resmen uyur gezer modundayım, sıcaklar çok fena klimayı açıp yatmiyim diyorum ama dün gece 3-4 defa yataktan kalkıp salona gittim, orda da uyuyamadım geri geldim, eşim de bana dar yer bırakıyor farkında olmadan, zaten gemi gibiyim biyere sığamıyorum, daralıyorum, ayyyy. en sonunda açtım klimayı yattım yaa, ondan sonra işte uyumuşum çok şükür. ama bu seferde sabah kalkmak bilmiyorum, sabahları kalkmak nekadar zorlaştı gerçekten, ben önceden ne olursa olsun hemen kalkardım.günaydın herkese..ben bugün enkaz gibi uyandımm.sıcaklardan ve kramplardan gına geldi artık...çok kötüyüm bugün benden kimseye fayda yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?