- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.141
okurum canım bütün gün evde boşum.canım sıkılıyor ben de isteyene yardım ediyorum
ohh süperrr yaa bende geliyommm
Canımm Allah razı olsun dillerine sağlık
aynıyız valla.serin olur diye yatak odasından dip odaya taşındık..o yatakda küçük..gece eşim bi kolunu attı..karnıma gelecek sandımm..refleks olarak uykudan uyandım..adamıda bi fırçaladım..ama bildiğin fırçaladım..ama adama sorki akşam karın sana ne dedi hiiiç hatırlamaz...herkese günaydınnnn, bu haftayıda ortaladık hayırlısıyla.
ayyy betüş ablası dimi doğru yani abla oldu seninkine güzel yatmış yaa ohh sere serpe keyifli olduğu yatışından belli maşallah rabbim nazarlardan korusun, hep böyle uslu sakn iyi huylu olsun inşallah canım.
sen nasılsın peki, doğımdan sonra herhang bir ağrın sancın filan kaldımı?
canmmmmm ayy çok sevindim Alllahım bütün tüp yaptıracak olan arkakadaşlarımızında işlerini rasgetirir inşallah, tüp bebek patlaması yaşarız, bütn tüpçülerden pozitif haberler alırız en kısa zamanda inşallah.
ayyy aylin kız 2 gündür benimde göbek deliğimin solu kaşınıyor sende yazınca korktum şimdi hemen krem yağ tereyağ ne varsa süreyim ozaman :)
bukeeettt al benden de okadar, resmen uyur gezer modundayım, sıcaklar çok fena klimayı açıp yatmiyim diyorum ama dün gece 3-4 defa yataktan kalkıp salona gittim, orda da uyuyamadım geri geldim, eşim de bana dar yer bırakıyor farkında olmadan, zaten gemi gibiyim biyere sığamıyorum, daralıyorum, ayyyy. en sonunda açtım klimayı yattım yaa, ondan sonra işte uyumuşum çok şükür. ama bu seferde sabah kalkmak bilmiyorum, sabahları kalkmak nekadar zorlaştı gerçekten, ben önceden ne olursa olsun hemen kalkardım.
slmlar herkese
kızlar bayaaa uzak kaLDIM giremiyorum ne zamandır temizlik boya iş güç bir türlü bitmedi onlarla uğraş uğraş girmeye halinizi hatırınızı sormaya hiç vaktim kalmadı kusura bakmayın
MESUDEcim allah bağışlasın kocaman olmuş maşallah doğduda büyüyo dimi kuzucunnasılsın umarım dikişin falan iyileşmiştir
K. GÜL VE B. GÜL umarım sizde iyisinizdir oğluşlar kocaman olmuştur bitanede benim için öpün emi kuzucuklarınızı
ah ahhh darısı başıma artık sona iyice yaklaşıyorumkuzucumun beşiğini kurdum bende teyzesiyle cibinliğine süsler yaptık keçeden dahada yapıyoruz kapı süsü falan bayaa kokoş bi odası oldu yavrumun inşallah bir ara çekip koyarım resimlerini
BURCU,TÜMAY,ÖZLEM,BİRCAN,ASLI,NAZAN,GÜLHAN,BAŞKAAAA ADINI unuttuğum kaldıysa affola inşallah sizde çok iyisinizdir banma dualarınızı eksik etmeyin emi öpüyorum çok hepinizi
:))) süpermiş...ilk ben başladım ama hepiniz solladınız beni ...ben gariban geriden geriden:)) RABBİM hepimize hayIrlısını nasip etsin...Önce Bircan bebeğinin kalp atışlarını duysun...sonra Ayşe hamile olduğu haberini versin.. sonra da biz tüpçüler arka arkaya tuttuuuuu diye haykıralım İNŞALLAH...Tabii bu arada Aslı, Burcu, Özlem ve diğerleri de kendiliğinden oldu yihhu diye girsinler araya:))) İNŞALLAAAAHHHH.....
canıııııııııııımmmmmmm arkadaşlarım.herkesler uykuda birazdan sahura kalkacak ben gene ayaktayım.memlektten döndüm.nete girme fırsatım olmadı.kim ne alemde bilmiyorum.biraz kendimden bahsedeyim sonra geçmişe dönücem.benim çıkmayan rapr nihayet çıktı.hemde tam zamanında.bu ayda erkenden regl oldum ve moralim alt üst oldu ama çok şükür işler tıkır tıkır yolunda gitti veeeeeeeeeeee 3. güne rapor yetişti.tedaviye başladım! bugün 2. iğnemi oldum.cuma günü kontrolüm var.tek sıkıntım bu yıl ramazan boyunca oruç tutamayacak olmam.iğneleri iftardan sonra yapsam olmazmı dedim ama olmazmış.elbet vardır bundada bir hayır.bu mübarek günlerin hatrına Rabbim dualarımızı kabul eder ve meleklerimizi bize bağışlar inşallah.
bu arada dua demişken memleketteyken 9 temmuza kadar olan duaları bitirdim araya regl girdi.bitince diğerlerinide tamamlayacağım inşallah
anammmm ben tereyağı diye yazmıştım demin ama uydurmuştum yani hakkaten mi sürülüyormuş ayyyy, üstüne bide pastırma yapıştıralım, kocalarımız iftarda göbeğimizden yesin serdar ortaçın klibi gibikızlar çatlaklar için argan yağı çok iyimiş, ark. kullandı hiç çatlağı olmamış, badem yağı tüylenme yapıyormuş, tereyağda iyimiş ama oda kokar ya
aynıyız valla.serin olur diye yatak odasından dip odaya taşındık..o yatakda küçük..gece eşim bi kolunu attı..karnıma gelecek sandımm..refleks olarak uykudan uyandım..adamıda bi fırçaladım..ama bildiğin fırçaladım..ama adama sorki akşam karın sana ne dedi hiiiç hatırlamaz...
günaydın cankuşlarr sıcaklar çok fena bende vajinaya ve kasıklarıma giren bıçak saplanması agrılardan sikayetçiyim iki gündür çok kötü bakalım hayırlısı
Günaydınnn kızlaarr
Kızlar Annem hayırlısıyla yarın anjiyo olucak, ama ben hastaneye gidemiyeceğim sanırım da henuz annemle paylaşmadım onun refleksine göre hareket edicem birazda 1. işyerinde tekim 2. annemi orada öyle beklemek istemiyorum zaten çok geriliyorum hastanede bi de onu götürürlerken çok ağlıcam herkesi üzücem bilemiyorum yinede ama ablam gelirseee o başka şehirde gitmem diye düşünüyorum heralde.. Allah tan şifa sağlık istiyorum. tüm hastalara benim anneme de inşAllah.
Zeynep hadi gözün aydın tedavide başlamış..
Burcu anneme dua etmişsin sağol canım benimm.. Allah Razı olsun..
MEral, Seda, Zeynep Allah tüm emeklerinizin karşılığını, hayırlı sağlıklı evlatlar olarak versin inşAllah, Yarabbim..
Ayy mesudee bu kız çok tatlı, Allah ım bizlerede nasip etsin Yarabbim.. nasıl güzel uyuyorlar ya, çok güzel kokuyordur di mi?MaşaAllah.. Ayy çok büyümüşler ve vakit nasıl geçiyor gerçekten daha dün konuşuyorduk şöyle haber verirsiniz böyle haber verirsiniz diye bak hayırlısıyla hepiniz kollarınıza aldınız evlatlarınızı, Allah nazarlardan korusun hepinizi..
kızlar hepinizi öpüyorum buralardayım..
hee sedaa tefriciyeleri bitirdimm.. Allah inşAllah niyetini kabul etsin. inşAllah.
anammmm ben tereyağı diye yazmıştım demin ama uydurmuştum yani hakkaten mi sürülüyormuş ayyyy, üstüne bide pastırma yapıştıralım, kocalarımız iftarda göbeğimizden yesin serdar ortaçın klibi gibi
fantaziye bak beeee , sen azdeğilsin yasemin
Kızlar Rabbim hepinizin bebeğini sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, olmayanların da göbüşünü bebekle doldursun inşallah...
Benim dört haftalık bebeğim ultrasonda keseyi gördük ama dış gebelik olma ihtimali var mıdır? Nasıl anlaşılır dış gebelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?