Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar çatlaklar için argan yağı çok iyimiş, ark. kullandı hiç çatlağı olmamış, badem yağı tüylenme yapıyormuş, tereyağda iyimiş ama oda kokar ya

aynıyız valla.serin olur diye yatak odasından dip odaya taşındık..o yatakda küçük..gece eşim bi kolunu attı..karnıma gelecek sandımm..refleks olarak uykudan uyandım..adamıda bi fırçaladım..ama bildiğin fırçaladım..ama adama sorki akşam karın sana ne dedi hiiiç hatırlamaz...

Gunaydin kuzularim hayirli mutlu habeerli birgun olsun..
Zeynep cok sevindim canim insallah hersey guzel bir sekilde ilerleyip pozitif sonuclansin..

nerdesin canım sen baya işler halletmişsin ellerine sağlık bebegin odasını çok çok havalandır boya kokusu iyice çekilsin biliyosundurda hatırlatayım dedim iyi bakın kendiize öptümm

inşallah canım inşallah

oo çok sevindim canım yaa rapor yetişmiş inş. bayrama güzel haberler alırız inş. guzel kuzuların gelsin onlar dogduktan sonra burda hep birlikte kazalarımızı tutarız

kızlar çatlaklar için argan yağı çok iyimiş, ark. kullandı hiç çatlağı olmamış, badem yağı tüylenme yapıyormuş, tereyağda iyimiş ama oda kokar ya
anammmm ben tereyağı diye yazmıştım demin ama uydurmuştum yani hakkaten mi sürülüyormuş ayyyy, üstüne bide pastırma yapıştıralım, kocalarımız iftarda göbeğimizden yesin serdar ortaçın klibi gibi

aynen yaa varya gece kalkıp gidiyorum gelyorum her seferinde nereye filan diye soruyor, yaaa çekil kenara yataktan düşücem nefes alamıyorum diye kızıyorum tamam çekiliyorum diyor, çok sıcak ölücem diyorum, klimayı aç diyor. sabah diyorumki ayyy ne biçim bir geceydi 50 kere uyandım, senide uyandrdım diyorum. yoooo ben hiç uyanmadımki haberim yok diyor

günaydın cankuşlarr sıcaklar çok fena bende vajinaya ve kasıklarıma giren bıçak saplanması agrılardan sikayetçiyim iki gündür çok kötü bakalım hayırlısı

AYLİN duanı okudum canım allah kabul etsi inş.

günaydın cankuşlarr sıcaklar çok fena bende vajinaya ve kasıklarıma giren bıçak saplanması agrılardan sikayetçiyim iki gündür çok kötü bakalım hayırlısı

nazancım benimde dün oldu, sol dizimden aşağısı yani baldırımı sanki çekip kopartıyorlar gibi br kramp girdi ki sorma. etkisi hala bugün bile devam ediyor.

Günaydınnn kızlaarr

Kızlar Annem hayırlısıyla yarın anjiyo olucak, ama ben hastaneye gidemiyeceğim sanırım da henuz annemle paylaşmadım onun refleksine göre hareket edicem birazda 1. işyerinde tekim 2. annemi orada öyle beklemek istemiyorum zaten çok geriliyorum hastanede bi de onu götürürlerken çok ağlıcam herkesi üzücem bilemiyorum yinede ama ablam gelirseee o başka şehirde gitmem diye düşünüyorum heralde.. Allah tan şifa sağlık istiyorum. tüm hastalara benim anneme de inşAllah.

Zeynep hadi gözün aydın tedavide başlamış..

Burcu anneme dua etmişsin sağol canım benimm.. Allah Razı olsun..

MEral, Seda, Zeynep Allah tüm emeklerinizin karşılığını, hayırlı sağlıklı evlatlar olarak versin inşAllah, Yarabbim..

Ayy mesudee bu kız çok tatlı, Allah ım bizlerede nasip etsin Yarabbim.. nasıl güzel uyuyorlar ya, çok güzel kokuyordur di mi? MaşaAllah.. Ayy çok büyümüşler ve vakit nasıl geçiyor gerçekten daha dün konuşuyorduk şöyle haber verirsiniz böyle haber verirsiniz diye bak hayırlısıyla hepiniz kollarınıza aldınız evlatlarınızı, Allah nazarlardan korusun hepinizi..

kızlar hepinizi öpüyorum buralardayım..

hee sedaa tefriciyeleri bitirdimm.. Allah inşAllah niyetini kabul etsin. inşAllah.

geçmiş olsun Allah şifa versin..

Bediş tam bende yazacaktım, yarın dua etmeyi unutmayalım kızlar diye bi baktım sen yazmışsın kalp kalbe karşıymış. haklısın orda bulunursan çok daha fazla etkilenirsin eğer annene destek olacak kişiler varsa sen gitmemeye çalış canım. benimde babam olmuştu anjiyo biliyorum, insan çok panik oluyor. ama aslında korkulacak bişey değilmiş ama insan korkuyor işte.

Sedacım tefriciyelerini okudum toplam 200 adet oldu. Allah kabul etsin inşallah. yarın bi topla bakalım kaç adet olmuş, eksikleri bize sabahtan bildir yine okuyabilecek olanlarımız aramızda paylaşmaya çalışırız

bukeet sen magnezyum kullanıyordun dimi o kramplara iyi gelir aslında bide süt yoğurt peynir bol bol tüketiyormusun

Son düzenleme:
Kızlar Rabbim hepinizin bebeğini sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, olmayanların da göbüşünü bebekle doldursun inşallah...

Benim dört haftalık bebeğim ultrasonda keseyi gördük ama dış gebelik olma ihtimali var mıdır? Nasıl anlaşılır dış gebelik?

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah,ultrasonda gördüysen zaten dış gebelik değildir,düşünme bunları hamileliğinin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…