- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.161
nazancım benimde dün oldu, sol dizimden aşağısı yani baldırımı sanki çekip kopartıyorlar gibi br kramp girdi ki sorma. etkisi hala bugün bile devam ediyor.
bak şimdi yaaa fantazi deyipte , senin kırmızı gecelik muhabbetini hatırlattın bana o geceliğin göbeğini delipte birde bu dediğimi uygularsan tadından yenmezsin kuşum bugün yine zekam fazla çalışıyor galiba şu hayal dünyama bakarmısın
anammmm ben tereyağı diye yazmıştım demin ama uydurmuştum yani hakkaten mi sürülüyormuş ayyyy, üstüne bide pastırma yapıştıralım, kocalarımız iftarda göbeğimizden yesin serdar ortaçın klibi gibi
aynen yaa varya gece kalkıp gidiyorum gelyorum her seferinde nereye filan diye soruyor, yaaa çekil kenara yataktan düşücem nefes alamıyorum diye kızıyorum tamam çekiliyorum diyor, çok sıcak ölücem diyorum, klimayı aç diyor. sabah diyorumki ayyy ne biçim bir geceydi 50 kere uyandım, senide uyandrdım diyorum. yoooo ben hiç uyanmadımki haberim yok diyor
Nazan ımm, Yasemin immm geçmiş olsun canlar magnezyum içmiyor musunuz? ben 2 aydır düzenli içiyordum bacağım için bacağıma bir faydası olmayınca bıraktım ama bi kaç gündür bacağımı kesiyorlarmış, yada elektrik veriyorlarmış gibi şiddetli ağrı başlayınca dün itibariyle tekrar başladım magnezyuma yatarken içicem ama midem alsın diye, sizde için.. ve korkmayın sakın, bi anda kısmetsee görüceksiniz bebeğiniz boy atmış olucakyer açıyor içeride kendisine, onun ağrısı.. bende korkmuştum, öyle demişlerdi..
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah,ultrasonda gördüysen zaten dış gebelik değildir,düşünme bunları hamileliğinin tadını çıkar
geçmiş olsun Allah şifa versin..
Bediş tam bende yazacaktım, yarın dua etmeyi unutmayalım kızlar diye bi baktım sen yazmışsın kalp kalbe karşıymış. haklısın orda bulunursan çok daha fazla etkilenirsin eğer annene destek olacak kişiler varsa sen gitmemeye çalış canım. benimde babam olmuştu anjiyo biliyorum, insan çok panik oluyor. ama aslında korkulacak bişey değilmiş ama insan korkuyor işte.
Sedacım tefriciyelerini okudum toplam 200 adet oldu. Allah kabul etsin inşallah. yarın bi topla bakalım kaç adet olmuş, eksikleri bize sabahtan bildir yine okuyabilecek olanlarımız aramızda paylaşmaya çalışırız
:))) süpermiş...ilk ben başladım ama hepiniz solladınız beni ...ben gariban geriden geriden:)) RABBİM hepimize hayIrlısını nasip etsin...Önce Bircan bebeğinin kalp atışlarını duysun...sonra Ayşe hamile olduğu haberini versin.. sonra da biz tüpçüler arka arkaya tuttuuuuu diye haykıralım İNŞALLAH...Tabii bu arada Aslı, Burcu, Özlem ve diğerleri de kendiliğinden oldu yihhu diye girsinler araya:))) İNŞALLAAAAHHHH.....
aynıyız valla.serin olur diye yatak odasından dip odaya taşındık..o yatakda küçük..gece eşim bi kolunu attı..karnıma gelecek sandımm..refleks olarak uykudan uyandım..adamıda bi fırçaladım..ama bildiğin fırçaladım..ama adama sorki akşam karın sana ne dedi hiiiç hatırlamaz...
anammmm ben tereyağı diye yazmıştım demin ama uydurmuştum yani hakkaten mi sürülüyormuş ayyyy, üstüne bide pastırma yapıştıralım, kocalarımız iftarda göbeğimizden yesin serdar ortaçın klibi gibi
aynen yaa varya gece kalkıp gidiyorum gelyorum her seferinde nereye filan diye soruyor, yaaa çekil kenara yataktan düşücem nefes alamıyorum diye kızıyorum tamam çekiliyorum diyor, çok sıcak ölücem diyorum, klimayı aç diyor. sabah diyorumki ayyy ne biçim bir geceydi 50 kere uyandım, senide uyandrdım diyorum. yoooo ben hiç uyanmadımki haberim yok diyor
Günaydınnn kızlaarr
Kızlar Annem hayırlısıyla yarın anjiyo olucak, ama ben hastaneye gidemiyeceğim sanırım da henuz annemle paylaşmadım onun refleksine göre hareket edicem birazda 1. işyerinde tekim 2. annemi orada öyle beklemek istemiyorum zaten çok geriliyorum hastanede bi de onu götürürlerken çok ağlıcam herkesi üzücem bilemiyorum yinede ama ablam gelirseee o başka şehirde gitmem diye düşünüyorum heralde.. Allah tan şifa sağlık istiyorum. tüm hastalara benim anneme de inşAllah.
Zeynep hadi gözün aydın tedavide başlamış..
Burcu anneme dua etmişsin sağol canım benimm.. Allah Razı olsun..
MEral, Seda, Zeynep Allah tüm emeklerinizin karşılığını, hayırlı sağlıklı evlatlar olarak versin inşAllah, Yarabbim..
Ayy mesudee bu kız çok tatlı, Allah ım bizlerede nasip etsin Yarabbim.. nasıl güzel uyuyorlar ya, çok güzel kokuyordur di mi?MaşaAllah.. Ayy çok büyümüşler ve vakit nasıl geçiyor gerçekten daha dün konuşuyorduk şöyle haber verirsiniz böyle haber verirsiniz diye bak hayırlısıyla hepiniz kollarınıza aldınız evlatlarınızı, Allah nazarlardan korusun hepinizi..
kızlar hepinizi öpüyorum buralardayım..
hee sedaa tefriciyeleri bitirdimm.. Allah inşAllah niyetini kabul etsin. inşAllah.
Bediş tam bende yazacaktım, yarın dua etmeyi unutmayalım kızlar diye bi baktım sen yazmışsın kalp kalbe karşıymış. haklısın orda bulunursan çok daha fazla etkilenirsin eğer annene destek olacak kişiler varsa sen gitmemeye çalış canım. benimde babam olmuştu anjiyo biliyorum, insan çok panik oluyor. ama aslında korkulacak bişey değilmiş ama insan korkuyor işte.
Sedacım tefriciyelerini okudum toplam 200 adet oldu. Allah kabul etsin inşallah. yarın bi topla bakalım kaç adet olmuş, eksikleri bize sabahtan bildir yine okuyabilecek olanlarımız aramızda paylaşmaya çalışırız
bukeet sen magnezyum kullanıyordun dimi o kramplara iyi gelir aslında bide süt yoğurt peynir bol bol tüketiyormusun
Sağolasın canım içim rahatladı sayende internetten bazı şeyleri okudukça kafama takılıyor düşünüp duruyorum.
Kızlar yine cahilliğime verin boşa okul yüzü görmüşlüğüme verin ya sizlere bişey sormak istiyorum.
Ben doktora gittiğimde kaç günlük merak ettim ultrasondan anlamayacak kadar küçük alttan bakalım dedi.
Bende korktum baktırmadım. Zaten yeni evliyim o bölgeden korkuyorum olmaz dedim o zaman haftaya bakalım dedi. Neyse şimdi cinsellikte (alttan bişeyle kadın bakalım diyince) sanki çocuğa dokunup zarar verecek gibi geliyor. Bu düşünceyi aklımdan atamıyorum. Hamilelikte cinsellikle ilgili bişey demedi doktor. Bi kere yapacaktık bebeğe dokunuyor diye ağladım bi anda çektim kendimi. Zararı olduğunu bilsem zaten 9 ay yapmam nolcak. Ama ordan bebeğe dokunma gibi bi durum olabilir mi of ne safım ben ya
Tam net yazamadım umarım anlamışsınızdır.
Günaydınnn kızlaarr
Kızlar Annem hayırlısıyla yarın anjiyo olucak, ama ben hastaneye gidemiyeceğim sanırım da henuz annemle paylaşmadım onun refleksine göre hareket edicem birazda 1. işyerinde tekim 2. annemi orada öyle beklemek istemiyorum zaten çok geriliyorum hastanede bi de onu götürürlerken çok ağlıcam herkesi üzücem bilemiyorum yinede ama ablam gelirseee o başka şehirde gitmem diye düşünüyorum heralde.. Allah tan şifa sağlık istiyorum. tüm hastalara benim anneme de inşAllah.
Zeynep hadi gözün aydın tedavide başlamış..
Burcu anneme dua etmişsin sağol canım benimm.. Allah Razı olsun..
MEral, Seda, Zeynep Allah tüm emeklerinizin karşılığını, hayırlı sağlıklı evlatlar olarak versin inşAllah, Yarabbim..
Ayy mesudee bu kız çok tatlı, Allah ım bizlerede nasip etsin Yarabbim.. nasıl güzel uyuyorlar ya, çok güzel kokuyordur di mi?MaşaAllah.. Ayy çok büyümüşler ve vakit nasıl geçiyor gerçekten daha dün konuşuyorduk şöyle haber verirsiniz böyle haber verirsiniz diye bak hayırlısıyla hepiniz kollarınıza aldınız evlatlarınızı, Allah nazarlardan korusun hepinizi..
kızlar hepinizi öpüyorum buralardayım..
hee sedaa tefriciyeleri bitirdimm.. Allah inşAllah niyetini kabul etsin. inşAllah.
sağol canım benimm.. inşAllah Allah şifa verir..
Yaseminnn baban anjiyo olduğunda stent taktılar mı? Taktılar yada takmadılar hastanede kaldı mı? çok da geçmiş olsun, Allah şifa versin. Ablam geliyor şu an yolda, Anjiyoya sabah 8,30 da alıcaklar kısmetse zaten, ben gitmiyeceğim öyle konuştuk, dualarla destek olucam inşAllah. Hayırlısıyla bi atlatırız inşAllah.
Sağolasın canım içim rahatladı sayende internetten bazı şeyleri okudukça kafama takılıyor düşünüp duruyorum.
Kızlar yine cahilliğime verin boşa okul yüzü görmüşlüğüme verin ya sizlere bişey sormak istiyorum.
Ben doktora gittiğimde kaç günlük merak ettim ultrasondan anlamayacak kadar küçük alttan bakalım dedi.
Bende korktum baktırmadım. Zaten yeni evliyim o bölgeden korkuyorum olmaz dedim o zaman haftaya bakalım dedi. Neyse şimdi cinsellikte (alttan bişeyle kadın bakalım diyince) sanki çocuğa dokunup zarar verecek gibi geliyor. Bu düşünceyi aklımdan atamıyorum. Hamilelikte cinsellikle ilgili bişey demedi doktor. Bi kere yapacaktık bebeğe dokunuyor diye ağladım bi anda çektim kendimi. Zararı olduğunu bilsem zaten 9 ay yapmam nolcak. Ama ordan bebeğe dokunma gibi bi durum olabilir mi of ne safım ben ya
içmiyorum.içemiyorum..emşlecek ilaç verdi bana..ben normal hapı içemiyorum..bide suya dökülenleri var..onuda yapamıyorum..içmiyorum yani..süüt yoğurt olayına gelince..meyveli sütlerden işyerinde bulunduruyorum arada içiyorum onun dışında öğlenleri muhakkak cacık yemeye çalışıyorumm...sabah bu aralar kahvaltı yapamıyorum pey nmirli gözleme felan yedim bugün(burada kimse tutmuyo zaten..bizde üç kız çalışıyoz) ne bileyim özlem yaa az mı yapıyorum yetersiz mi besleniyorum bilemedimç..tıkabasa yiyorum ama fos mu yiyorum yaa bi akıl versene...??
12. haftaya kadar cinsell,ik önerilmiyo..sonrasında zararı yok ama bende senin gibiyimççseni anlıyorumm..kötü hissediyorum zaten konsantre olamıyorum:))
ah kuzucuk ya maşallahGamzem nerelerdesin ozlettin kendini valla çabuk sahalara don artık
ve aleyhim selam CNm çok sagol bende betusde iyiyiz sen nasılsın dikislerimde iyileşiyor evet teyzesi doğan büyüyor iste benim kızımda büyüyor
canıııııııııııımmmmmmm arkadaşlarım.herkesler uykuda birazdan sahura kalkacak ben gene ayaktayım.memlektten döndüm.nete girme fırsatım olmadı.kim ne alemde bilmiyorum.biraz kendimden bahsedeyim sonra geçmişe dönücem.benim çıkmayan rapr nihayet çıktı.hemde tam zamanında.bu ayda erkenden regl oldum ve moralim alt üst oldu ama çok şükür işler tıkır tıkır yolunda gitti veeeeeeeeeeee 3. güne rapor yetişti.tedaviye başladım! bugün 2. iğnemi oldum.cuma günü kontrolüm var.tek sıkıntım bu yıl ramazan boyunca oruç tutamayacak olmam.iğneleri iftardan sonra yapsam olmazmı dedim ama olmazmış.elbet vardır bundada bir hayır.bu mübarek günlerin hatrına Rabbim dualarımızı kabul eder ve meleklerimizi bize bağışlar inşallah.
bu arada dua demişken memleketteyken 9 temmuza kadar olan duaları bitirdim araya regl girdi.bitince diğerlerinide tamamlayacağım inşallah
valla bayaa kokoş oldu teyzesi odamız ya kardeşimle bi başladık duramadık bu gün çekip koyarım inşallah resimleriniçok tatluu canım bu maşallahh nasıl da uyuyor Rabbim nazarlardan korusun
oh ne güzel olmuştur kimbilir canım Rabbim sağlıkla kullanmasını nasip etsin bebeğinin. Resimlerini çekte göster bize. Hem hamile adayı olaraktan bize de fikir olur dimi.
kızlar çatlaklar için argan yağı çok iyimiş, ark. kullandı hiç çatlağı olmamış, badem yağı tüylenme yapıyormuş, tereyağda iyimiş ama oda kokar ya
nerdesin canım sen baya işler halletmişsin ellerine sağlık bebegin odasını çok çok havalandır boya kokusu iyice çekilsin biliyosundurda hatırlatayım dedim iyi bakın kendiize öptümm
bedriyecim sağol verdiğin bilgiler için İNŞALLAH unkapanına gitmeden hallederiz..gÜL CANIMM Sedamm paylaşmış bende isteğe bağlıyla ilgili bildiklerimi paylaşayım, önce sgk ya gidiyorsun ve günlerini toplattırıyorsun oradanda sanırım unkapanında sgk müdürlüğü var ya hani oraya başvuruyorsun senin çalışma günün baz alınarak kaçıncı basamaktan başlıyacağın netleşiyor, sana hem aylık ödeyebileceğin taban ve tavan ödeme miktarları bildiriliyorlar sende tercihini yapıp aylık olarak ödemeleri yapmaya başlıyorsun diye biliyorum.. seda demiş ki mesela min. 320 tl bildiğim senede 1 kez arttırıma gidiyor primler.. (yüksek miktar değil) ama sen yinede sskdan detaylı bilgi alabilirsin. belki unkapanına gitmene gerek kalmadan bağlı olduğunuz sskda da halledip bilgi alabilirsin.
canım iyiz cok şükür büyüyo bebişler ALBÜME resim koydum 0ordan görebilirsinslmlar herkese
kızlar bayaaa uzak kaLDIM giremiyorum ne zamandır temizlik boya iş güç bir türlü bitmedi onlarla uğraş uğraş girmeye halinizi hatırınızı sormaya hiç vaktim kalmadı kusura bakmayın
MESUDEcim allah bağışlasın kocaman olmuş maşallah doğduda büyüyo dimi kuzucunnasılsın umarım dikişin falan iyileşmiştir
K. GÜL VE B. GÜL umarım sizde iyisinizdir oğluşlar kocaman olmuştur bitanede benim için öpün emi kuzucuklarınızı
ah ahhh darısı başıma artık sona iyice yaklaşıyorumkuzucumun beşiğini kurdum bende teyzesiyle cibinliğine süsler yaptık keçeden dahada yapıyoruz kapı süsü falan bayaa kokoş bi odası oldu yavrumun inşallah bir ara çekip koyarım resimlerini
BURCU,TÜMAY,ÖZLEM,BİRCAN,ASLI,NAZAN,GÜLHAN,BAŞKAAAA ADINI unuttuğum kaldıysa affola inşallah sizde çok iyisinizdir banma dualarınızı eksik etmeyin emi öpüyorum çok hepinizi
canım İNŞALLAH dışgebelik dğeildir sen gönlünü ferah tut..herkese günaydınnnnndün doktora gittim karnımdan baktı ilk defa buarada nasıl mutlu oldum tabi alttan da baksa göremeyeceğini biliyordu sanırım, neyse henüz çok erken bir şey görünmez dedi dış gebelik olmasından korkuyorum dedim onuda bilemeyiz 15-20 güne belli olur dedi bir test daha istedi çok şükür artmış, yarın bir test daha yapacağız Rabbim meleğimizi bize bağışlasın..
canım çok teşekkür ederim sende çok yaklaştın Rabbim kolaylaştırsın inşallah tedavin en iyi şekilde gider ve meleğine kavuşursun
evet burcum çok kısa sürüyor ağrımıyor değil ama dayanılmıcak da değil zaten kısa olduğu için bitiyor hemen aman bumuydu diceksin bak da gör
yasemiiinnn ciğer hamilelikte iyimiymişki ben sanki iyi değil diye okumuştum bi araştırsana
kuşum çok faydalıymış, ben hamilelik öncesinde okuduğum bir kitaptada görümüştüm, vitaminin her türlüsünü içinde barındıran bir besin türü. ayrıca doktorum da özellikle balık ciğer et bol bol tüket diyor, he demin yazarken unuttum haftada 2 kerede balık yemeye çalışıyorum.
ciğer; kan yapıyor. özellikle kansızlığı olanlar için birebir, ve tam hatırlamıyorum ama onun içinde bulunan birkaç çeşit vitamin var, o sadece ciğerde bulunuyormuş o yüzden hamişlikte çok kıymetli bir besin kaynağıtavuk ciğeri değil tabi, diğer dana ciğerinden bahsediyorum yanlışlk olmasın.
canım bende hamilelikte sakatat yenmemeli die biliyorum hatta kayınvalide ciğer yapmıştı koktu die 1 tane almıştım..bende yemedimyaseminciğim ciğer fazla yenmemeliymiş yüksek miktarda a vitamini taşırmış oda bebeğe zarar verebilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?