- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.181
canım bende hamilelikte sakatat yenmemeli die biliyorum hatta kayınvalide ciğer yapmıştı koktu die 1 tane almıştım..bende yemedim
hiç sorma canım ya haklısın bayaa ihmal ettim burayıama ramazan girdi malum ev işleri yapmayıncada olmuyo doğumda birsürü gelen giden olacak malum boya kokusuna hiç dayanamam nasıl olur diyordum ama çok kokmadı şükür ya artık su bazlıya boyalar ondan sanırım eşimle teyzesi boyadılar sağolsunlar tertemiz oldu halılarımda cuma gelcek inş bakalım
sELAM KIZLAAARRR,
herşey herkes yolunda sanırım ben doktoru aradımmm asistanına anlattım sen sor ben seni ararım dedim sonra tekrar aradım ne dedi doktor diye kız dedi ki bana bağla arayınca dedi ayy dedimm kötü bişey mi var acabaa çok korktumm bee.. meğer batma nefes alırken acıma var mı falan diye sorucakmış tüm sıkıntımı anlattım buket sen mi demiştin seninde ağrıyor kas ağrısı diye, doktor da dedi mide yada kaburga diye düşünmüyorum adele yada kas ağrısı bence o ama onu bi takip edelim bakalım bi süre izleyelim dedi minoset iç de ağrın dursun dedi ona tmm dedim ama içmiyeceğim.. ctesi günü kısmetse gittiğimde bakıcak artık.. böyle oluncada doktoru aramamzlık yapmama gerek yokmuş diyorum..ama çekiniyorum çok rahatsızlık vermekten..
amin amin Allah razı olsun bacım Rabbim sanada tez vakitte hayırlı salıklı evltlar nasip etsin ağzına sağlık
evet burcu teyzesi koca kız olduk biraz önce gaz sancısı vardı bi ılık banyo yaptırdım masaj yaptım karnına bi de emdi şimdide uyuyor mışıl mışıl öyle güzel uyuyor ki ya RABBİM SANADA BU DUYGULARI YAŞATSIN İNŞALLAH
BENİM KV BİLMEZ CNM SÜTTEN ŞİŞİYOR BETÜŞ HANIM UYUMAKTAN EMEMİYOR E HALİYLE SÜTLER BİRİKİYOR BANA SIKINTI VERİYOR SAĞAMIYORUMDA YARA OLUYOR BU SEFERDE
AMİN CNM CÜMLEMİZDEN OLSUN SENDE HAMİŞLİK KERVANINA KATILDIN SONUNDA ÇOK ŞÜKÜR
ya kızlar bişi sorcam size isteğe bağlı sigorta hakkında bilgisi olan yada sigortada arkadaşı olan var mı..
demirbaş derken canım, hepimiz demirbaşız iştesen daha nasıl demirbaş olmak istiyorsun??
teyzeleri taze şimdi çekip attım kızçemi
slmlar herkese
kızlar bayaaa uzak kaLDIM giremiyorum ne zamandır temizlik boya iş güç bir türlü bitmedi onlarla uğraş uğraş girmeye halinizi hatırınızı sormaya hiç vaktim kalmadı kusura bakmayın
MESUDEcim allah bağışlasın kocaman olmuş maşallah doğduda büyüyo dimi kuzucunnasılsın umarım dikişin falan iyileşmiştir
K. GÜL VE B. GÜL umarım sizde iyisinizdir oğluşlar kocaman olmuştur bitanede benim için öpün emi kuzucuklarınızı
ah ahhh darısı başıma artık sona iyice yaklaşıyorumkuzucumun beşiğini kurdum bende teyzesiyle cibinliğine süsler yaptık keçeden dahada yapıyoruz kapı süsü falan bayaa kokoş bi odası oldu yavrumun inşallah bir ara çekip koyarım resimlerini
BURCU,TÜMAY,ÖZLEM,BİRCAN,ASLI,NAZAN,GÜLHAN,BAŞKAAAA ADINI unuttuğum kaldıysa affola inşallah sizde çok iyisinizdir banma dualarınızı eksik etmeyin emi öpüyorum çok hepinizi
canıııııııııııımmmmmmm arkadaşlarım.herkesler uykuda birazdan sahura kalkacak ben gene ayaktayım.memlektten döndüm.nete girme fırsatım olmadı.kim ne alemde bilmiyorum.biraz kendimden bahsedeyim sonra geçmişe dönücem.benim çıkmayan rapr nihayet çıktı.hemde tam zamanında.bu ayda erkenden regl oldum ve moralim alt üst oldu ama çok şükür işler tıkır tıkır yolunda gitti veeeeeeeeeeee 3. güne rapor yetişti.tedaviye başladım! bugün 2. iğnemi oldum.cuma günü kontrolüm var.tek sıkıntım bu yıl ramazan boyunca oruç tutamayacak olmam.iğneleri iftardan sonra yapsam olmazmı dedim ama olmazmış.elbet vardır bundada bir hayır.bu mübarek günlerin hatrına Rabbim dualarımızı kabul eder ve meleklerimizi bize bağışlar inşallah.
bu arada dua demişken memleketteyken 9 temmuza kadar olan duaları bitirdim araya regl girdi.bitince diğerlerinide tamamlayacağım inşallah
ne yazmışsınız arkadaşlar ya maşallah haftasonunun acısını çıkarmışsınız şaşı oldum okuyacam diye geçmişi
maşallah fıstığına tatlım yaz bebeği işte sere serpe yemelik yatıyor
ÇATLIYORUMMM kızlarrrrrrrilk çatlağımla tanıştım gebelikte canlar... göbek deliğimin solunda 2 cm uzunluğunda kırmızı bişi... aslında olacağını biliyordum ama işte görünce yine de morali bozuluyor insanın günde 2 defa çatlak önleyici krem sürüyorum ve bol su içiyorum demek bunları da yapmasam dünya haritası çıkacak böbeğimde (şekli çok müsait zira...)
burcuu budamı kimyasalmışAllah verdiğinin vereceğinin hayırlısını versin ama inan çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın.tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik ve kolaycana bide doğum nasip etsin inşallah
Bugunde dukkani ben aaciimm dedim
Kim var kim yok goremiyorum cepten girdigim icin.
Benimde safak 3 geri sayim baslasiiiinn
Bu arada esimle konustum dedimki kizlar dediko imkanin varsa turkiyede yaptir tupu oturduk konustuk agustosta bi asilama daha yaptiririz oda tutnazsa eylulde zturkiyeye gidiyorup tupe. Simdi benim istanbul umraniyeye yakin iyi tupbebek merkezi bulmam lazim . Esimi birazda ikna etmemin sebebi bak turkiyede iki tane koydurabiliriz demem oda dusundu ok dedi.
Bana tavsiye edebileceginiz merkez hangisi umraniye yakin
özlem şimdi yazıcam kızacaksın..o cümleyi yazarken şöyle düşünmüştüm..herkes bebeğini doğurunca uzun soluklu ayrılıyor , yani evlat telaşı çok yoğun ya hiç gelemiyorlar ya da çok az gelebiliyorlar ( haklılar) işte bende hep burada takılanlardan olacağım demiştim...
ama bu sabah kalktım kendime kızdım dedim ki olmayacağına inanıyorsun Burcu o yüzden bebeğin gelmiyor, olacak de inan benim sağlıklı bir bebeğim olacak de...
işte bölee ...
Evet abla olduk biz ya sorma pek bı rahatımıza düşkünüz öyle dar yerlerde yatamıyoruz annemin babamin yatağında yatiyoyum:) biraz önce babasına verdim uyutsun diye yazık adamcagiz uyutmaya çalışırken kendisi uyumuş aldım betüşü yanından kızım baba seni değil sen babayı uyutmuşsun diye aldım bende hemen uyuyor ben olmazsam uyumuyorherkese günaydınnnn, bu haftayıda ortaladık hayırlısıyla.
ayyy betüş ablası dimi doğru yani abla oldu seninkine güzel yatmış yaa ohh sere serpe keyifli olduğu yatışından belli maşallah rabbim nazarlardan korusun, hep böyle uslu sakn iyi huylu olsun inşallah canım.
sen nasılsın peki, doğımdan sonra herhang bir ağrın sancın filan kaldımı?
canmmmmm ayy çok sevindim Alllahım bütün tüp yaptıracak olan arkakadaşlarımızında işlerini rasgetirir inşallah, tüp bebek patlaması yaşarız, bütn tüpçülerden pozitif haberler alırız en kısa zamanda inşallah.
ayyy aylin kız 2 gündür benimde göbek deliğimin solu kaşınıyor sende yazınca korktum şimdi hemen krem yağ tereyağ ne varsa süreyim ozaman :
bukeeettt al benden de okadar, resmen uyur gezer modundayım, sıcaklar çok fena klimayı açıp yatmiyim diyorum ama dün gece 3-4 defa yataktan kalkıp salona gittim, orda da uyuyamadım geri geldim, eşim de bana dar yer bırakıyor farkında olmadan, zaten gemi gibiyim biyere sığamıyorum, daralıyorum, ayyyy. en sonunda açtım klimayı yattım yaa, ondan sonra işte uyumuşum çok şükür. ama bu seferde sabah kalkmak bilmiyorum, sabahları kalkmak nekadar zorlaştı gerçekten, ben önceden ne olursa olsun hemen kalkardım.
teşekkür ederim bedişim eminim senin kızında çok tatlı olacaktır Rabbim sana bağışlasinGünaydınnn kızlaarr
Kızlar Annem hayırlısıyla yarın anjiyo olucak, ama ben hastaneye gidemiyeceğim sanırım da henuz annemle paylaşmadım onun refleksine göre hareket edicem birazda 1. işyerinde tekim 2. annemi orada öyle beklemek istemiyorum zaten çok geriliyorum hastanede bi de onu götürürlerken çok ağlıcam herkesi üzücem bilemiyorum yinede ama ablam gelirseee o başka şehirde gitmem diye düşünüyorum heralde.. Allah tan şifa sağlık istiyorum. tüm hastalara benim anneme de inşAllah.
Zeynep hadi gözün aydın tedavide başlamış..
Burcu anneme dua etmişsin sağol canım benimm.. Allah Razı olsun..
MEral, Seda, Zeynep Allah tüm emeklerinizin karşılığını, hayırlı sağlıklı evlatlar olarak versin inşAllah, Yarabbim..
Ayy mesudee bu kız çok tatlı, Allah ım bizlerede nasip etsin Yarabbim.. nasıl güzel uyuyorlar ya, çok güzel kokuyordur di mi?MaşaAllah.. Ayy çok büyümüşler ve vakit nasıl geçiyor gerçekten daha dün konuşuyorduk şöyle haber verirsiniz böyle haber verirsiniz diye bak hayırlısıyla hepiniz kollarınıza aldınız evlatlarınızı, Allah nazarlardan korusun hepinizi..
kızlar hepinizi öpüyorum buralardayım..
hee sedaa tefriciyeleri bitirdimm.. Allah inşAllah niyetini kabul etsin. inşAllah.
Allah razı olsun CNm sende iyisindir inşallah CNm dikiş yok yapistiriyorlar artık normal olursa alttan bı kaç dikiş yapıyorlar ama sezeryanda dikiş yok hatta doktorum 3. Gün bandı çıkarabilirsiniz dedi ben korktum bir haftada çıkardım ne olur olmaz diyeah kuzucuk ya maşallahiyi olmana çok sevindim mesudecim dikişleri aldırıyormusun epiduralde vücuda uyumlu yapıyorlar diye biliyorum ben ama:26:
zeynepçim hayırlısı olsun hakkında canım inşallah bu mübarek günler hatrına Rabbim çabucak bi evlatta sana nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş
valla bayaa kokoş oldu teyzesi odamız ya kardeşimle bi başladık duramadık bu gün çekip koyarım inşallah resimleriniinş
tatlım içinde e vitamini olan her yağ tüylenme yapıyo badem yağının d vitaminli olanı var onu kullan ben onu kullanıyorum renklerinde açıklık oldu çatlaklarımın iyileşiyo yavaş yavaş hissediyorum
hiç sorma canım ya haklısın bayaa ihmal ettim burayıama ramazan girdi malum ev işleri yapmayıncada olmuyo doğumda birsürü gelen giden olacak malum boya kokusuna hiç dayanamam nasıl olur diyordum ama çok kokmadı şükür ya artık su bazlıya boyalar ondan sanırım eşimle teyzesi boyadılar sağolsunlar tertemiz oldu halılarımda cuma gelcek inş bakalım
sen nasılsın büyüdümü bakalım bebişin bayaaa
Ben bi kahvaltı yapayım geleyim kızlar Ramazanda çok tuhafmış tutmamak ya kötü hissediyorum kendimi ama bebişimin sağlığı herşeyden önemli naapiiim
CNm elektirikli almadım ama aldığım alet güzel sağıyor ana uçlarını sagarken çekip çekip bırakıyor oda yara ve şişlik yapıyor bu seferde emzirirken zorluk çekiyorummesude balım sen sağma makinası aldın mı?
oyyy yerim ben onu miss kokulu
YASEMİn teyzesi de kuzusunun adını betül koyacakmışş, ayy süper
günaydın herkese..ben bugün enkaz gibi uyandımm.sıcaklardan ve kramplardan gına geldi artık...çok kötüyüm bugün benden kimseye fayda yok..
canım benim istanbulda bildiğimbiryer yok, ama eşimin ablası acıbadem de yaptırmıştı çok memmun kaldılar, tabiki bizim kızlar daha iyi bilir, ama imkanın varsa kesinlikle Turkiye de yaptır, sizin ordaki doktorlara güvenmiyorum ben maalesef hele ki senin tampon olayından sonra
Ahh kuzum evet bunlar zor tarafı ama güzel tarafinı düşünecek olursan İnan ki seve seve çekersin bunları zahmette rahmet var demişler anne olmak zor olduğu için bu kadar kutsal ve cennet ayaklarının altında İnan ki bende çok sıkıntılı geçirdim ama suanda o kucagimdayken o güzel yüzüne bakınca iyiki katlanmisim ve iyiki olmussun bilseydim bu kadar güzel bir duygu daha önce evlenir daha önce dogururdum onun bir yeri ağrısa Alkahim benim ağrısın ona birsey olmadın diyecek kadar Rabbim bu duyguları sana ve bütün herkese yaşatsın inşallahüfff hamileliktede dertler bitmiyorki arkadaş önce hamilemiyim değilmiyim diye stres başlıyor,sonra kan değeri,sonra kese,sonra kalp atışı,sonra 2 li tarama,3 lü tarama,sonra cinsiyet merakı,sonra neden daha hareket etmiyor,hareket eder neden az hareket ediyor,sonra doğum korkusu telaşı,çatlaklar,kilolar derken ooooooo biz bizlikten çıkıyoruz resmen zor iş valla anne olmak zor daha bebek gelmeden önceki aşamalar böyleyse bu kadar stresli ve zorsa bebek sonrası alacağımız hali düşünmek bile zor
anammm o nasıl bir yatış maşallah, tam yemelik maşallah mesudeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?