Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buketciğim senin için canım;

Bebeğinizin ve sizin sağlığınız için doğru beslenmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Günlük besin alımının üçte biri nişastalı yiyeceklerden olmalıdır. Bunun için patates, makarna, pirinç, tahıl ürünleri ve ekmek yemelisiniz. Günde 5 porsiyon meyve ve sebze ile 1 porsiyon et ve balık yemeye çalışın.

Somon balığı, uskumru gibi balıklar ve koyu yeşil yapraklı sebzeler, bebeğinizin göz sağlığı ve beyin gelişimi için ihtiyaç duyduğu yağ asitleri bakımından oldukça zengin birer kaynaktırlar. Enerji için demir zengini yiyecekleri tercih edin. Sütü, tereyağı ve tabii ki suyu asla ihmal etmeyin.

Son düzenleme:
canım bende hamilelikte sakatat yenmemeli die biliyorum hatta kayınvalide ciğer yapmıştı koktu die 1 tane almıştım..bende yemedim

yani aslında hergün hergün yemiyorsan sorun yoktur ayda yılda bir yemekle bişey olacağını zannetmiyorum,

kızlar bu arada hurafe falan diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama, daha önce bu konuyu konuşmuşmuyduk onuda hatırlamıyorum ama, ciğer doğrayıp yada elleyip bi yerinize dokunursanız dokunduğunuz yer neresiyse çocuğunuzun orasında leke oluyormuş,artık doğruluğundan çok emin değilim ama yinede dikkat edin, arkadaş inanmamış denemiş gerçekten dokunduğu yerde çocuğunda iz varmış

Son düzenleme:

iyiyim bende buyudu bakalım bi hareketlerii hissetsem dahada rahatlıcam teyzenide eşininde ellerine sağlık

üfff hamileliktede dertler bitmiyorki arkadaş önce hamilemiyim değilmiyim diye stres başlıyor,sonra kan değeri,sonra kese,sonra kalp atışı,sonra 2 li tarama,3 lü tarama,sonra cinsiyet merakı,sonra neden daha hareket etmiyor,hareket eder neden az hareket ediyor,sonra doğum korkusu telaşı,çatlaklar,kilolar derken ooooooo biz bizlikten çıkıyoruz resmen zor iş valla anne olmak zor daha bebek gelmeden önceki aşamalar böyleyse bu kadar stresli ve zorsa bebek sonrası alacağımız hali düşünmek bile zor

Ayy bedişim inşallahh basit bir kas ağrısıdır..ki öyle olduğuna inanıyorum neyse cmrt gelince hemen özet geçersin bize

mesude balım sen sağma makinası aldın mı?

oyyy yerim ben onu miss kokulu

YASEMİn teyzesi de kuzusunun adını betül koyacakmışş, ayy süper

demirbaş derken canım, hepimiz demirbaşız işte sen daha nasıl demirbaş olmak istiyorsun??

özlem şimdi yazıcam kızacaksın..o cümleyi yazarken şöyle düşünmüştüm..herkes bebeğini doğurunca uzun soluklu ayrılıyor , yani evlat telaşı çok yoğun ya hiç gelemiyorlar ya da çok az gelebiliyorlar ( haklılar) işte bende hep burada takılanlardan olacağım demiştim...

ama bu sabah kalktım kendime kızdım dedim ki olmayacağına inanıyorsun Burcu o yüzden bebeğin gelmiyor, olacak de inan benim sağlıklı bir bebeğim olacak de...
işte bölee ...

ayyy didem kalp kalbe karşı..dün bütüngün sen aklımdaydın, nerde bu kız doğurdu mu acaba, hiç sesi çıkmıyor, en son kermeste bırakmıştık seni, kafan 2 aydır yoksun yani

tatlım Bircan hamile hemen haberi duymadıysan ben vereyim..
bende iyiyim ,ramazan olunca sıcakta dışarı çıkmıyorum, keyfim yerinde..hemen ayrıntılı özet geç bakalım gelmeyeli neler yaptın? ne temizliği? son aylardaki enerjini temizliğe mi vereceksin yoksa????

zeynoooo süper haberlerle dönmüşsün harika maşallah
yumurta toplama gününü önceden yaz, dua edelim ve tabiki transfer gününde de toplu dua ayarlayayım sana, ama son anda yazma bir gün önceden yaz..ayyy haydi işler çok yolunda gider inşallah, ve senin evladında ramazan bebesi olur, bereketiyle gelir

amaaaan boşver kuzummm, karnında o çatlağın oluşacağı günleri görmek isteyen ne çok insan var..Allah sana o çatlağı nasip etmiş, öp onu okşa sev (delimiyim neyim)

evet zeynebim bu 4. kimysal gebeliğim oldu..senin haberin varmıydı bilmiyorum, hem pıhtılaşmaya hemde kromozom analizine baktırdım, benim sonuçlar nisbeten temiz çıktı, eşiimin sonuçlarınıda haftaya alacağız inşallah..bakalım doktor ne diyecek

bide rahim filmi için bana yadıkların çok doğru..bu sonuçlar bir çıksın doktor film derse hemen AllahIn izniyle çektireceğim..istanbul fikri aslında aklıma yatıyor hem Bedriye ve Meral de orda çektirdiler, onlarda ısrar ettiler orası olsun diye..şimdi sana bişey soracağım sende şehir dışından gittin dimi , radyomarda çektirdin..oraya giderken doktorun istek kağıdı lazım mı? yani bir doktordan rahim filmi istek formumum alacağız..bizim Burdur da çeken yer yok, burdaki doktordan mı alacağım istek formunu? yoksa direk radyomar mı istek yapıyor, sen nasıl yaptın bana tüm ayrıntılarını bir anlat bakem????

canım benim istanbulda bildiğimbiryer yok, ama eşimin ablası acıbadem de yaptırmıştı çok memmun kaldılar, tabiki bizim kızlar daha iyi bilir, ama imkanın varsa kesinlikle Turkiye de yaptır, sizin ordaki doktorlara güvenmiyorum ben maalesef hele ki senin tampon olayından sonra

aferin sana kendi kendine doğru yolu bulmuşsun aslında dün sen yazdığında ne demek istediğini anladımama anlamamazlıktan geldim,hatta içimden olsa olsa burda ben demirbaş olurum dedim canımın içi burdaki kızların hepsi anne olacak ben inanıyorum ama biraz zaman var onu bekliyoruz ben olmayacağına inanmıyorum

Evet abla olduk biz ya sorma pek bı rahatımıza düşkünüz öyle dar yerlerde yatamıyoruz annemin babamin yatağında yatiyoyum:) biraz önce babasına verdim uyutsun diye yazık adamcagiz uyutmaya çalışırken kendisi uyumuş aldım betüşü yanından kızım baba seni değil sen babayı uyutmuşsun diye aldım bende hemen uyuyor ben olmazsam uyumuyor
Valla cnm daha iyiye gidiyorum ara ara sancım ağrım oluyor ama oda bana normal hiç durup dinlenmedim ki tatlım

teşekkür ederim bedişim eminim senin kızında çok tatlı olacaktır Rabbim sana bağışlasin
Evet ya çok güzel kokuyorlar cennet kokuyor süt kokuyor müminim suanda göğsümde uyuyor nasıl huzurlu uyuyorlar ya
İste sayılı gün geçiyor daha dün gibi geliyor hamile kaldığım sanki şimdi kucağımda bir de bakmissin yürüyor zaman geçiyor bedişim biz ne dersek diyelim
Bu arada çok gecmis olsun Rabbim şifalar verdin annene hersey güzel olur inşallah

Allah razı olsun CNm sende iyisindir inşallah CNm dikiş yok yapistiriyorlar artık normal olursa alttan bı kaç dikiş yapıyorlar ama sezeryanda dikiş yok hatta doktorum 3. Gün bandı çıkarabilirsiniz dedi ben korktum bir haftada çıkardım ne olur olmaz diye

mesude balım sen sağma makinası aldın mı?

oyyy yerim ben onu miss kokulu

YASEMİn teyzesi de kuzusunun adını betül koyacakmışş, ayy süper
CNm elektirikli almadım ama aldığım alet güzel sağıyor ana uçlarını sagarken çekip çekip bırakıyor oda yara ve şişlik yapıyor bu seferde emzirirken zorluk çekiyorum
Oda seni yer teyzesi ahh bı teyzesini görebilseydi valla msn olsa canlı canlı gösterirsin kuzumu sana tatlım

Son düzenleme:

en baştakiler bebek şekerlerimiz diğerleri de cibinliğe teyzesiyle yaptığımız süsler keçe artınca kendimize anahtarlıkta yaptık

Eklentiler

• $Fotoğraf-0204.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $Fotoğraf-0211.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $Fotoğraf-0212.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $Fotoğraf-0213.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $Fotoğraf-0214.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf-0215.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf-0216.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoğraf-0217.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

ya bence ayşenin tampon olayı iyi bişeydi sadece bilgi vermemeleri kötüydü spermlerin biraz daha içeride kalmasını sağlamışlar ne kadar güzel,ayşe poşetini çıkarmamışlar demişti onun içinde şöyle düşündüm eğer çıkarmış olsalar pamuksu bişeydir o bütün spermleri emerdi (adet olurken kullandıklarına göre kanı emiyor demekki)

Son düzenleme:
Ahh kuzum evet bunlar zor tarafı ama güzel tarafinı düşünecek olursan İnan ki seve seve çekersin bunları zahmette rahmet var demişler anne olmak zor olduğu için bu kadar kutsal ve cennet ayaklarının altında İnan ki bende çok sıkıntılı geçirdim ama suanda o kucagimdayken o güzel yüzüne bakınca iyiki katlanmisim ve iyiki olmussun bilseydim bu kadar güzel bir duygu daha önce evlenir daha önce dogururdum onun bir yeri ağrısa Alkahim benim ağrısın ona birsey olmadın diyecek kadar Rabbim bu duyguları sana ve bütün herkese yaşatsın inşallah
anammm o nasıl bir yatış maşallah, tam yemelik maşallah mesudeeee

Ye helal olsun burcu teyzesine ya hu suanda göğsümde uyuyor kuzum benim

Bu arada kızlar çatlaklar için bazı seyler yazmışsınız tmm surun ama catlayacagin varsa çatlıyorsun hicbirsey fayda etmiyor siz bol bol su için vücudu dıştan değil içten nenlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…