- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.201
Günaydın canlar güzel Birgün olur înşallah benımdün geceden beri karın ağrım var
canım tam karnınsa, bağırsakların olabilir, kapızlık var mı?, eğer kasıklarınsa çok normal tatlımmm..senin kuzu evini yapıyor
herkese günaydınnnnndün doktora gittim karnımdan baktı ilk defa buarada nasıl mutlu oldum tabi alttan da baksa göremeyeceğini biliyordu sanırım, neyse henüz çok erken bir şey görünmez dedi dış gebelik olmasından korkuyorum dedim onuda bilemeyiz 15-20 güne belli olur dedi bir test daha istedi çok şükür artmış, yarın bir test daha yapacağız Rabbim meleğimizi bize bağışlasın..
canım çok teşekkür ederim sende çok yaklaştın Rabbim kolaylaştırsın inşallah tedavin en iyi şekilde gider ve meleğine kavuşursun
evet burcum çok kısa sürüyor ağrımıyor değil ama dayanılmıcak da değil zaten kısa olduğu için bitiyor hemen aman bumuydu diceksin bak da gör
ohh süper gözün aydın canım..haftaya görürsün inşallah
rahim filmi konusunda çok haklısın tatlım..sizi okudukça iyice yürekleniyorummmmm
Canımm ikizim çok sağol Allah razı olsun. Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin kucağına aldığın günü tez zamanda göstersin İnşallahhh
Şimdi canım yayınlayayım ama bugün öğlen bir yengemi arıcam o ve onun komşuları da okuyor ne kadar okunmuş sayı alıcam bir de annemin arkadaşı okuyor ona da sorucam bir çıkarıcam ne kadar kalacak bakalım Şu anda 1170 tane kaldı. Ben akşamdan akşama 100 okuyabiliyorum dün de geçe kaldım okumada meryemde okuyorum ya. Bugün ve yarın baya okucam yani arttırıcam. Öğlende eşimin odasına gider okurum işi olmazsa eğer. Bir okuyanlara sorayım kaç olmuş ona göre listeyi yayınlıyım canım.
tamam balım
Ya ben işyerimde kahvaltı edemiyorum şu an gerçekten açım eşimde sandviç yaptı çay yapıp yerim dedim öğrenci geldi oruçludur diye de yiyemiyorum ne olacak böyle ben kilo almaya çalışıyorum ama kahvaltı edemiyorum böyle olursa sabah erken kalkıp evde yicem de o saatte de uyku sersemi canım hiç istemiyor yaa. :26:
ayy seda zaten 40 kilosun..buna bir çözüm bul,hiç içeri oda falan yokmu kahvaltı için..ne bilim öğrenciye de kusura bakma ilaç alıyorum birşeyler yemeliyim, oruç musun diye sor, o da anlar mutlaka, bak kan şekerin falan düşr, aman canım kendine bak...
kızlar çatlaklar için argan yağı çok iyimiş, ark. kullandı hiç çatlağı olmamış, badem yağı tüylenme yapıyormuş, tereyağda iyimiş ama oda kokar ya
bırak çatlasınnnnn patlasınnnnn bircanım..inanki ben şimdi hamile olsam umrumda bile olmaz...o göbeği asla çatlamaya fırsatı olmayacakları düşün ve mutlu ol
Gunaydin kuzularim hayirli mutlu habeerli birgun olsun..
Zeynep cok sevindim canim insallah hersey guzel bir sekilde ilerleyip pozitif sonuclansin..
tümay bulantıların gecti mi?
günaydın cankuşlarr sıcaklar çok fena bende vajinaya ve kasıklarıma giren bıçak saplanması agrılardan sikayetçiyim iki gündür çok kötü bakalım hayırlısı
AYLİN duanı okudum canım allah kabul etsi inş.
nazoo bu şikayetlerin aynılarını BEDRİYE de yaşamıştı sanırım, aynı haftalarda, ona bi sor normal sanırım..ama bilemedim..umarım normaldir