Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın canlar güzel Birgün olur înşallah benımdün geceden beri karın ağrım var

canım tam karnınsa, bağırsakların olabilir, kapızlık var mı?, eğer kasıklarınsa çok normal tatlımmm..senin kuzu evini yapıyor

ohh süper gözün aydın canım..haftaya görürsün inşallah
rahim filmi konusunda çok haklısın tatlım..sizi okudukça iyice yürekleniyorummmmm

tamam balım

ayy seda zaten 40 kilosun..buna bir çözüm bul,hiç içeri oda falan yokmu kahvaltı için..ne bilim öğrenciye de kusura bakma ilaç alıyorum birşeyler yemeliyim, oruç musun diye sor, o da anlar mutlaka, bak kan şekerin falan düşr, aman canım kendine bak...

kızlar çatlaklar için argan yağı çok iyimiş, ark. kullandı hiç çatlağı olmamış, badem yağı tüylenme yapıyormuş, tereyağda iyimiş ama oda kokar ya

bırak çatlasınnnnn patlasınnnnn bircanım..inanki ben şimdi hamile olsam umrumda bile olmaz...o göbeği asla çatlamaya fırsatı olmayacakları düşün ve mutlu ol

Gunaydin kuzularim hayirli mutlu habeerli birgun olsun..
Zeynep cok sevindim canim insallah hersey guzel bir sekilde ilerleyip pozitif sonuclansin..

tümay bulantıların gecti mi?

nazoo bu şikayetlerin aynılarını BEDRİYE de yaşamıştı sanırım, aynı haftalarda, ona bi sor normal sanırım..ama bilemedim..umarım normaldir

Ah maşallah canım ya kocaman olmuş bile bu kadar çabuk büyüyo demek bebekler ben hala hayal edemiyorum nasıl olacak kucağıma nasıl alcam çok minicik geliyo ya ilk doğduğunda

ya kızlar bişi sorcam size isteğe bağlı sigorta hakkında bilgisi olan yada sigortada arkadaşı olan var mı..

tatlım benm öyle ama onun zamanı geçti sanki biz zorunlu geçmiştik eşimle okuyordu daha evli olduğumuz için isteğe bağlıya geçtik aylık belirli bir ücret ödüyorsun hastanelerde falan normal sigorta gibi işliyo bi farkı yok diğerlerinden

iyiyim bende buyudu bakalım bi hareketlerii hissetsem dahada rahatlıcam teyzenide eşininde ellerine sağlık

gösterdi mi cinsiyetini bari annesi

valla canım hiç sorma ya benim ailem uzakta tek başıma ankara zor oluyo herşeye koşuştur Allahtan şimdi rahatım ayaklarım falan çok şişti sıcak acayip bunaltıyo zaten bide kızımın cicileri temizlik derken vaktim olmadı inan neyseki bitti çok şükür

Kuzucum iyi şükür gittiğim hastane hakkında biraz tereddütlerim vardı geçen ntsye bağlıyken yanımdaki kadınla konuştuk biraz onun ablasıda o hastanede doğum yapmış kvdesi orada ameliyat olmuş şehrin bi ucundan geliyorum dedi aynı doktordaymışız içim rahatladı valla şükür öyle işte canım benden böyle
sen nasılsın anlat bakem kimyasalmış gebeliğin üzüldüm ama umudu kaybetmek yok canım arkadaşım

MESUDECİM hmm ne güzel canım çok sevindim iyi dikişte yokmuş sütün ne alemde geldi mi

ÖZLEMCİM sen nasılsın bu arada en son seda hanıma gidecektin orada bırakmıştım ben seni nasıl memnun kaldın mı ne dedi

Eki Görüntüle 752192
en baştakiler bebek şekerlerimiz diğerleri de cibinliğe teyzesiyle yaptığımız süsler keçe artınca kendimize anahtarlıkta yaptık
Masallah Hz sana valla yakınımda olsaydın çalarsın bunları güle güle kullanın hepsi birbirinden güzel olmuş ellerine emegine Saglik
Süt konusunda sıkıntı çekmedim hatta maşallah nazar değmedin sezeryani olur olmaz odama gittim kuzumı emanetim hemen şutum geldi kızıma yarıyor şutum 1 ayda 1bucuk kilo almışız

ilk erkek dedi sonra kız dedi 1 agustosta gitçem ozaman ne dicek bilemiyorum
Nazo kurban bizimde öyle olmuştu hatırlarsan önce erkek dediler sonra kıza dondü ve öyle gitti seninde kız gibi artık değişmez kuzum arabbim hayırlı evlatlar eylesin

Canim ayni devam ediyor Allahtan yaz camlar acik ev surekli havalaniyor yoksa yasam zor olurdu benim icin hersey kokuyor...

Sen nasilsin?Esin ne zaman ameliyat olucak nasil oldu?

yaseminciğim ciğer fazla yenmemeliymiş yüksek miktarda a vitamini taşırmış oda bebeğe zarar verebilirmiş

hamilelikte alınan fazla a vitamini bebeğe çok zararlı,evet kesinlikle katılıyorum, hatta a vitamini içermeyen balık yağı hapı verilir, o da marincap zati ( bu son bilgiyi neden yazdım bilmiyorum)

Didem super olmus bunlar kizin iyi gunlerde kullansin.Siz ne yetenekliymissinuz oyle hepsi cok guzel olmus.....

sağol canım bizimde çok hoşumuza gitti bende bilmiyordım valla yapabileceğimi ama oldu kendime şaşıyorum en azından el emeği oldu seyretmeye doyamıyorum şimdi kızımın eşyalarını daha güzelleri senin ve bebişinin olsun teyzesi

sağol mesudem kokoş yaptık şimdiden kızcemi bakalım yakın olsak yapardım tabi ne demek birsürü keçe arttı daha
maşallah maşallah canım o zaman sanada kuzunada ya çok sevindim bol bol içsin kocaman olsun bal dudakın

Yani bi acibadem bide erdem hastanesi var
Benim yengemin kizkardesi erdemde oldu bi oglu var simdi
Ozlem bi yandan evet belki tamponla guzel bi yontem olmus olabilir ama dedigin gibi soyleseletdi bukadar korkmazdim bide hic kullanmamis biri olarak ne oldufunu bilemedimde

Tupbebek yaptiran arkadaslar nerde yaptirdiniz

hay ağzını yerim kaderdaşım

ayy mesude sen anlatırken içim bi tuhaf oldu uçlarını çekip çekip bırakıyor dedin ya uff ..valla senin prenses yemesine de dikkat ediyor herhalde, bol bol annesini emsin emsin hiç durmasın ayy canlı görüntümü süper olurdu

Eki Görüntüle 752192
en baştakiler bebek şekerlerimiz diğerleri de cibinliğe teyzesiyle yaptığımız süsler keçe artınca kendimize anahtarlıkta yaptık

didem kendim yapacam demiştin, bunların hepsini sen mi yaptın, kapı süsüne bayıldımmm, hepsi çok güzel, anahtarlıkta harika..ayy çok heveslendim

bu konuda haklısın tatlım bende haber vermediklerine sinir olmuştum bide 2 aşılamada da çatlama gününü ayarlayamadılar..valla hiç güvenim yok ordaki doktorlara..bizim bütün yurtdışında yaşayan akrabalar hastane işlerini Turkiye de yapıyor

Haha senin kokoş kızını yesinler e mı :) sende sagol didoşum ama ben yapardın değil çalardim dedim bu daha zevkli haha kızının cicislerini çalardim iste:))) âmin CNm Rabbim sanada sağlıklı kolay doğumlar versin inşallah

didem kendim yapacam demiştin, bunların hepsini sen mi yaptın, kapı süsüne bayıldımmm, hepsi çok güzel, anahtarlıkta harika..ayy çok heveslendim

evet canım kendim demeyeyim biz yaptık teyzersi babası bide ben
kapı süsü normal mutfak için netten gördüğüm bişeydi biz kızıma uyarladık patanti bizde yani babası kesti kalıpları ben pomponlarını yaptım yapıştırdık teyzesiyle
diğerleride aynen canım cibinliğim çok sadeydi süsledik bizde biraz fazla oldu gibi bile geldi
yapabilirsin burcucum çok zevkli inan yapması dolap süsü bile yapıyorlar magnetli bizim gibi anahtarlık falan yakın olaydı yapar gönderirdim canım

evet tatlım aileden uzak olmak zor, sen bide hamilesin, ben bu halimle yokluklarını çok hissediyorum..bi hastaneye gidecek olsam annemi yanıma alırdım güle oynaya giderdik, çok matraktır benim annem, alttan muayende bile bir keresinde yanım da girmişti beni çok güldürmüştü..valla bütün hastane işlerime onu bulaştırırdım..benimde arkadaşım var ama genelde yalnız yaparım işlerimi, eşim zaten yoğun çalışır..işte bende yalnış kuş misali gezinirim..
evet canım bu 4. kimyasal oldu, fakülteye başladım pıhtılaşma ve kromozom testleri verdim haftaya hepsi belli olacak inşallah bakalım Rabbim bize ne nasip ediyor...iyi şeyler var biliyorum bekliyorum inşallah....

Ayşem bizim topikte istanbulda tüp yaptıran kimse yok, ama MERAL ve ZEYNEP istanbulda tüp yaptıracak hemde çok yakında onlara bir sor, nerde yaptıracaklar diye..dediğim gibi benim görümcem acı bademde yaptırdı,çok memnun kaldılar, ilk seferde tuttu ikizleri var, bir kız bir oğlan ..Allahım sana da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…