Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın canım benim bize zorda rabbime kolay o yeterki istesin inş. bizlerinde nasibinde vardırda tadarız bu duyguyu inş.

yasemin dün nerelerdeydin, gelmedin sıkıntı yoktur inşallah, bu arada geçmişi okuyamadım ama özlem ne yaptı kürtaj oldu mu çok üzüldüm ya aklımdan çıkmadı hiç, inşallah iyidir

ben de erzurumdayım buket malesef doğru çok güzel hastaneler var ama artık personel mi iyi değil tıbbi teknolojileri mi eksik yeterli değiller. kaç dr değiştirdim bende en son metin ingeçe gittim onun hakkında söylentilerde kafamı karıştırdı

günaydın canım benim bize zorda rabbime kolay o yeterki istesin inş. bizlerinde nasibinde vardırda tadarız bu duyguyu inş.
Nazo'cum günaydın, ne güzel dedin yaaaa "bize zor da Rabbime kolay" aynen öyle valla, sıla'dan yoruldum şarkısını kendime armağan ediyorum...
Yoruldum (Sıla) - YouTube

yasemin dün nerelerdeydin, gelmedin sıkıntı yoktur inşallah, bu arada geçmişi okuyamadım ama özlem ne yaptı kürtaj oldu mu çok üzüldüm ya aklımdan çıkmadı hiç, inşallah iyidir

bircan'cım kuşum benim dün işyerindeydim de işlerim yoğundu sallamıştım kaç gündür biraz toparladım o arada gelemedim bi türlü
Özlemciğime dün çok üzüldüm yaa yatağa yattım hep onu düşündüm, bugün hepimiz özleme özellikle dua edelim, Allah kolaylık versin kürtaj işleminde inşallah, birde içine ferahlık versin Rabbim, buna sabretme gücü versin, ve inşallah bu son kötü tecrübesi olsun, birdaha hamile kaldığında rabbim onu hiç üzmesin, herşeyin en güzelini nasibetsin arkadaşımıza inşallah..

Dün akşam bugüne kadar olan arkadaşlarımın hepsini okudum tesbihlerini bitirdim Allah kabul etsin İnşallahh.. Valla gözüm kararıyordu artık uykudan hatta tesbihi bile çekerken zor gördüm öyleydim ama bitirdim içim rahat etmeyecekti yoksa. Bugünde kimdeyse sıra bakmadım daha ondan devam edicem Allah izin verirse eve gidince işten. Yoğunluk başlayacak sınav var yine hoca gelmeden haber vereyim dedim görşürüz kızlar fırsat buldukça gelmeye çalışıcam.

Allah kabul etsin tatlım, oh iyi yapmışsın.
Neyse bugün son iş günü birçoğumuz için, onun için artık ne olsa çekilir heralde, ALlah kaldıramayacağımız yükler vermesin, iş güç hepsi geçer gider de , sağlıksızlık ve huzursuzluk olmasın yeterki...

canım yokluğun hissedildi baya alışmışız sana. evet çok üzücü ya Allah yardımcısı olsun Rabbimin vardır bir bildiği. burda kendimize ve birbirimize dua ederken hep hayırlısını istiyoruz biz aciz kullarız rabbimin bize verdiklerini şerse hayır, hayırsa şer olarak düşünüyoruz belkide ama eminim özlem arkadaşımız da atlatacaktır bu durumu Allahın izniyle. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin hayırlı değilse bile hayra çevirsin inşallah.

Son düzenleme:

ayy canım benim yaa Allah razı olsun bitaneciğim beni böyle candan sevdiğin için.
Bende hep aklım burdaydı ama şöyle işlerimi halledeyimde rahat rahat gelim dedim gelemedim:26:

Bugün çok beklediğimiz haberler var;
- Özlemin operasyonu acaba nasıl geçti, kendni toparlayıp topiğe gelecekmi acaba?
- Bakalım bugün Buket ankaraya gidecekmi?
- Adet günü gelenler, gelipte geçenler adet olacakmı, yoksa çift çizgi haberi mi verecekler?
- Aynur bize bir süpriz yapıp tekrardan gelip bizi merakımızdan arındıracakmı?
- Mervenin bacağındaki tümör ile ilgili inşallah temiz haberi alacakmıyız?
- Kevok08 Aylin arkadaşımızın hamişlik kan testi sonucu ne çıktı acaba?
ve aklıma gelmeyenlerde vardır mutlaka, bekleyelim ve görelim...

günaydın kızlar nasılsınız? ya özlem arkadasımız neden kurtaj oluyo soyleyebılırmısınız? cok zordur suan yasadıkları daha once yasadıgım ıcın bılıyorum allah sabır versın

kader arkadaşımızın tesbihini çektim. Rabbim kabul etsin. ayrıca özlem için de tesbih çekip dua ettim Allah kabul etsin.

sağol canım Allah senden de razı olsun.
herkesin işi rast gitsin inşallah bugün. bu arada dün akşam dayanamayıp test yaptım. her zamanki gibi kopkoyu bir tek çizgi. öyle görmek istiyorumki o çizgiyi. hamile kalsam ve kan testiyle kesin olduğunu öğrensem bile o testi yapacağım dedim eşime. neden hala regl olmadım ya ilaç kullandım okadar

Canlarrr günaydın... geçmişi okuyamadım hep kısa süreliğine girdim okuyup cvp yazayım dedim olmadı malesef... daha geniş zamanda okurum artık umarım herkesler çook iyidir... dün test yaptırdım ama negatif çıktı yine kızlar 0.4 çıktı ama ben hala adet olamadım ve olacakmışım gibi de değil ağrı sancı göğüs acısı da geçti hiçbişi yok sabah son bi test kalmıştı dayanamadım yaptım yine silik çizgi birileri dalga geçiomuş gibi hissediyorum benimle hayırlısı bakalım misafirlerim falan gelicek bugün ve haftasonu iş çok hala gelmezse pazartesi doktora gidicem artık... ara ara fırsat buldukça girmeye çalışıcam fıstıklar.

günaydın kızlar nasılsınız? ya özlem arkadasımız neden kurtaj oluyo soyleyebılırmısınız? cok zordur suan yasadıkları daha once yasadıgım ıcın bılıyorum allah sabır versın

günaydın. ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın.bebeğinin kalp atışları durmuş. kürtaja gideceğim yazmıştı dün. çok üzüldü herkes ama hayırlısı ne diyelim.

yaa çok umutluyduk senden o silik çizgilerden sonra ama Allahtan umut kesilmez canım, benimde aynı ne regl oldum ne bebiş var.

kızlar bende olmadım daha galiba, belirtide yok hakkaten olacağıma dair, normal bir gün gibi geçiyor son günlerim, demekki bu ay trend bu, geçen aylarda hatırlarsanız lekelenmeler ve düzensilikler ön plandaydı popülerdi, bu ay da gecikme ve bilirtisizlik number one

canım benim, bircan cevap yazmış sağolsun, özlemciğimize dua ediyoruz napaılım...
sen nasılsın o tatlı minicik kızın nasıl, iştahı filan sağlığı iyidir inşallah minik kuş ya çok tatlı

canım sen bi kan testi yaptır bence..

Naonya ve k. Yasemin sizin tesbihlerinizi cekmistim ama dun buraya girdigimde haber edemedim

Kader arkadasim seninde tesbihini az once cektim Rabbim dualarinizi kabul etsin ve saglikli hamilelik versin hepinize Insaallah

Suan ise gidiyorum ve zar zor cepten yaziyorum

!uarada cumaniz .ubarek olsun 'izlar hepinizi opuyorum
Allaha emanet olun canlarim

İnşaalah ıyı hbrlerı hepbırlıkte paylaşırız.ınanırmısın bu hafta resmen bıtmek bılmıyor.nasıp bakalım.yanı gunumu bekleyım ıkı guncuk kaldı dımı

inanırım canım aynı dertten muzdaribiz gece kalktım testielime aldım geri bıraktım erken yapmıycam dedim..İNŞALLAH hakkımızda hayırlısı olur.. Bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…