- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.221
Haha senin kokoş kızını yesinler e mı :) sende sagol didoşum ama ben yapardın değil çalardim dedim bu daha zevkli haha kızının cicislerini çalardim iste:))) âmin CNm Rabbim sanada sağlıklı kolay doğumlar versin inşallah
Öncelikle hayırlısı olsun,
Bircan canım benimm sende bu arkadaşımızda dış gebelikten korkmayın çünkü sizin değerler maşaAllah artıyor düzenli, ayrıca dışta hiç değer artışı olmuyor, düzenli olarak yani..
inşallah canım öyle umut ediyorum
vee şizofrenciimm :) sen gönlünü ferah tut doktor alttan muayene edince çocuğa bir zararı yok zaten kibar davranıyorlar, ben 3 aylık olana kadarr hep alttan muayene oldum, sonraaa göbeğe geçti ama ilişkiden uzak durduk hepsıfır ilişki yani.. doktorda bize ısrarla ilişkiye girin demedi ama bu arada, (ısrar nie etsin gerçi de ) ben önceki düşüklerimin birinde başka bir doktora sormuştum ilişkiye girebiliyor muyuz diye o da ilk aylarda ben tavsiye etmiyorum pek demişti..
yasemin maşallah inanki okurken imrendim boş ver kiloyu bebişi ve sen sağlıklı ol da gerisi önemli değil, ciğer konusunda özleme katılıyorum hamilelerin aşırı tüketmemesi gerektiğini duymuştumBuketim ben neler yediğimi içtiğimi anlatayım sana;
Öncelikle aç karnıma maltofer isimli kan şurubumu içiyorum (küçük tek içimlik şişeleri var)
sabah mutlaka 1 adet yumurta haşlıyorum.
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 büyük bardak günlük süt içiyorum (sek'in çok güzel oluyor, 10 bardak içesim geliyor)
kahvaltı arasında decavit isimli vitaminimi içiyorum.
2 dilim ekmek
sonra öğlene kadar 1 litre su, tabi aralarda puding, çikolata gibi luzumsuz şeylerimde oluyor
öğlen evde ne yemek varsa, onu 1 kase yoğurtla yiyorum, yemek esnasında toz magnezyumumu suya karıştırıp yemek arasında onuda içiyorum.
sonra arada bir meyve yiyorum, ceviz filan çok iyiyimiş günde 1-2 tane yiyorum, çok yersem başım ağrıyor çünkü.
akşam; yine aç karnıma kan şurubumu içiyorum.
evde ne yemek varsa, ama tabiki haftada 2 defa et, 1-2 defa ciğer, 2 defa yeşil sebzeli yemek yapıyorum
ve yine yemekle birlikte magezyumumu içiyorum 1 bardak.
gece meyvemi yiyorum, suyumu 2 litreye tamamlamış oluyorum.
sonrada zaten artık boşanayımda semerimi yiyim dimi.
maşallah benim nasıl kilo aldığım ortada sanırım
çok sağol canım inşallah öyledirbedriyecim sağol verdiğin bilgiler için İNŞALLAH unkapanına gitmeden hallederiz..
canım iyiz cok şükür büyüyo bebişler ALBÜME resim koydum 0ordan görebilirsin
canım İNŞALLAH dışgebelik dğeildir sen gönlünü ferah tut..
vallahi özlem nekadar doğru dedin her şeyi kafaya takmaktan tadını bile çıkarmıyoruz.üfff hamileliktede dertler bitmiyorki arkadaş önce hamilemiyim değilmiyim diye stres başlıyor,sonra kan değeri,sonra kese,sonra kalp atışı,sonra 2 li tarama,3 lü tarama,sonra cinsiyet merakı,sonra neden daha hareket etmiyor,hareket eder neden az hareket ediyor,sonra doğum korkusu telaşı,çatlaklar,kilolar derken ooooooo biz bizlikten çıkıyoruz resmen zor iş valla anne olmak zor daha bebek gelmeden önceki aşamalar böyleyse bu kadar stresli ve zorsa bebek sonrası alacağımız hali düşünmek bile zor
hıhhh sana yakışan da budur aferim, herkesi gaza getiriyorsun azcık da kendini getir böyleözlem şimdi yazıcam kızacaksın..o cümleyi yazarken şöyle düşünmüştüm..herkes bebeğini doğurunca uzun soluklu ayrılıyor , yani evlat telaşı çok yoğun ya hiç gelemiyorlar ya da çok az gelebiliyorlar ( haklılar) işte bende hep burada takılanlardan olacağım demiştim...
ama bu sabah kalktım kendime kızdım dedim ki olmayacağına inanıyorsun Burcu o yüzden bebeğin gelmiyor, olacak de inan benim sağlıklı bir bebeğim olacak de...
işte bölee ...
Eki Görüntüle 752192
en baştakiler bebek şekerlerimiz diğerleri de cibinliğe teyzesiyle yaptığımız süsler keçe artınca kendimize anahtarlıkta yaptık
canım bebişinin eşyaları çok güzel güle güle kullanın inşallah...yok ben şimdiden çatlaklara takılmadım bilgi olsun diye yazmıştım kısmet olursa ilerki aylarda takılcamcanım tam karnınsa, bağırsakların olabilir, kapızlık var mı?, eğer kasıklarınsa çok normal tatlımmm..senin kuzu evini yapıyor
ohh süper gözün aydın canım..haftaya görürsün inşallah
rahim filmi konusunda çok haklısın tatlım..sizi okudukça iyice yürekleniyorummmmm
tamam balım
ayy seda zaten 40 kilosun..buna bir çözüm bul,hiç içeri oda falan yokmu kahvaltı için..ne bilim öğrenciye de kusura bakma ilaç alıyorum birşeyler yemeliyim, oruç musun diye sor, o da anlar mutlaka, bak kan şekerin falan düşr, aman canım kendine bak...
bırak çatlasınnnnn patlasınnnnn bircanım..inanki ben şimdi hamile olsam umrumda bile olmaz...o göbeği asla çatlamaya fırsatı olmayacakları düşün ve mutlu ol
tümay bulantıların gecti mi?
nazoo bu şikayetlerin aynılarını BEDRİYE de yaşamıştı sanırım, aynı haftalarda, ona bi sor normal sanırım..ama bilemedim..umarım normaldir
hadi ya ben hala erkek sanıyordum hayırlısı olsun nazancım eli ayağı düz sağlıklı olsunda farketmezilk erkek dedi sonra kız dedi 1 agustosta gitçem ozaman ne dicek bilemiyorum
hay ağzını yerim kaderdaşım
ayy mesude sen anlatırken içim bi tuhaf oldu uçlarını çekip çekip bırakıyor dedin ya uff ..valla senin prenses yemesine de dikkat ediyor herhalde, bol bol annesini emsin emsin hiç durmasınayy canlı görüntümü süper olurdu
ilk erkek dedi sonra kız dedi 1 agustosta gitçem ozaman ne dicek bilemiyorum
Bugunde dukkani ben aaciimm dedim
Kim var kim yok goremiyorum cepten girdigim icin.
Benimde safak 3 geri sayim baslasiiiinn
Bu arada esimle konustum dedimki kizlar dediko imkanin varsa turkiyede yaptir tupu oturduk konustuk agustosta bi asilama daha yaptiririz oda tutnazsa eylulde zturkiyeye gidiyorup tupe. Simdi benim istanbul umraniyeye yakin iyi tupbebek merkezi bulmam lazim . Esimi birazda ikna etmemin sebebi bak turkiyede iki tane koydurabiliriz demem oda dusundu ok dedi.
Bana tavsiye edebileceginiz merkez hangisi umraniye yakin
Canim ayni devam ediyor Allahtan yaz camlar acik ev surekli havalaniyor yoksa yasam zor olurdu benim icin hersey kokuyor...
Sen nasilsin?Esin ne zaman ameliyat olucak nasil oldu?
Yani burcum aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali iki uç gün önce ağrısına dayanamayip sağmak zorunda kaldım bu seferde uçları acımaya başladı sağmaya devam etsem uçları yirtilip yara oluyor bu seferde betüş emerjen acıyor çok sıkıntı çektim bu göğüslerden olsa bı dert olmasa bı dert CNm ona da birsey diyemiyorum emıyor kız ama ben Hollanda montofon ineği gibi su icsem süt yapıyorum yemeye korkuyorum artık kendime sutlac yapmıştım söylemesi ayıp ondan yemiştim mandıraya dondüm resmen bı daha yemem valla
Bencede güzel olurdu da iste nasıl olacak
Ahh kuzum evet bunlar zor tarafı ama güzel tarafinı düşünecek olursan İnan ki seve seve çekersin bunları zahmette rahmet var demişler anne olmak zor olduğu için bu kadar kutsal ve cennet ayaklarının altında İnan ki bende çok sıkıntılı geçirdim ama suanda o kucagimdayken o güzel yüzüne bakınca iyiki katlanmisim ve iyiki olmussun bilseydim bu kadar güzel bir duygu daha önce evlenir daha önce dogururdum onun bir yeri ağrısa Alkahim benim ağrısın ona birsey olmadın diyecek kadar Rabbim bu duyguları sana ve bütün herkese yaşatsın inşallah
ÖZLEMCİM sen nasılsın bu arada en son seda hanıma gidecektin orada bırakmıştım ben seni nasıl memnun kaldın mı ne dedi
evet canım kendim demeyeyim biz yaptık teyzersi babası bide ben
kapı süsü normal mutfak için netten gördüğüm bişeydi biz kızıma uyarladık patanti bizde yani babası kesti kalıpları ben pomponlarını yaptım yapıştırdık teyzesiyle
diğerleride aynen canım cibinliğim çok sadeydi süsledik bizde biraz fazla oldu gibi bile geldi
yapabilirsin burcucum çok zevkli inan yapması dolap süsü bile yapıyorlar magnetli bizim gibi anahtarlık falan yakın olaydı yapar gönderirdim canım
mutlaka güzel duygulardır canım inşallah bizlerde tadacağız,en çok neyi seviyorum biliyormusun hani çocuklar ağlarda kimselerde susmaz ama annesinin kucağına gelir gelmez kokusunu alınca susar ya o anı yaşamak istiyorum,bi çocuğun herşeyi olmak istiyorum
evet tatlım aileden uzak olmak zor, sen bide hamilesin, ben bu halimle yokluklarını çok hissediyorum..bi hastaneye gidecek olsam annemi yanıma alırdım güle oynaya giderdik, çok matraktır benim annem, alttan muayende bile bir keresinde yanım da girmişti beni çok güldürmüştü..valla bütün hastane işlerime onu bulaştırırdım..benimde arkadaşım var ama genelde yalnız yaparım işlerimi, eşim zaten yoğun çalışır..işte bende yalnış kuş misali gezinirim..
evet canım bu 4. kimyasal oldu, fakülteye başladım pıhtılaşma ve kromozom testleri verdim haftaya hepsi belli olacak inşallah bakalım Rabbim bize ne nasip ediyor...iyi şeyler var biliyorum bekliyorum inşallah....
yasemin maşallah inanki okurken imrendim boş ver kiloyu bebişi ve sen sağlıklı ol da gerisi önemli değil, ciğer konusunda özleme katılıyorum hamilelerin aşırı tüketmemesi gerektiğini duymuştum
çok sağol canım inşallah öyledir
vallahi özlem nekadar doğru dedin her şeyi kafaya takmaktan tadını bile çıkarmıyoruz.
hıhhh sana yakışan da budur aferim, herkesi gaza getiriyorsun azcık da kendini getir böyle
canım bebişinin eşyaları çok güzel güle güle kullanın inşallah...yok ben şimdiden çatlaklara takılmadım bilgi olsun diye yazmıştım kısmet olursa ilerki aylarda takılcam
hadi ya ben hala erkek sanıyordum hayırlısı olsun nazancım eli ayağı düz sağlıklı olsunda farketmez
bu konuda haklısın tatlım bende haber vermediklerine sinir olmuştum bide 2 aşılamada da çatlama gününü ayarlayamadılar..valla hiç güvenim yok ordaki doktorlara..bizim bütün yurtdışında yaşayan akrabalar hastane işlerini Turkiye de yapıyor
ayy özlemmmm bende onu çok istiyorum..hiç bir çocuk daha benim kucağıma gelipte susmadı..belki benim kuzuma kısmet olur..özlemmmmmmmmmmmmmm ağlıcammmmmmmm
mutlaka güzel duygulardır canım inşallah bizlerde tadacağız,en çok neyi seviyorum biliyormusun hani çocuklar ağlarda kimselerde susmaz ama annesinin kucağına gelir gelmez kokusunu alınca susar ya o anı yaşamak istiyorum,bi çocuğun herşeyi olmak istiyorum
ben iyiyim canım sana dün yazdım ama görmedin sanırım,bende kaçgündür gelirsin diye seni beklemiştim bu seda hanıma ulaşmak istediğinde nasıl ulaşıyorsun diye sormak için , ben bir sefer gittim pek bişey anlamadım iyiydi sanırım ama adetin 3.günü gel hormon testleri yapalım dedi adet olunca aradım randevu vermedi yoğunmuş bende bir daha aramadım sinirlendim, zaten ilk randevumuda 1 hafta ertelemişti
desene ailecek hamaratsınız..valla bend bayılırım böyle el işi şeylere..malzeme olduktan sonra..ama yine de çok hamaratsın maşallah didoş..kızın çok şanslı hele bir kış gelsin de sen ona neler öğrersin..oyy canım yakın olsak beraber yapardık güle oynaya
aynen burcucum kardeşim geldi de Allahtan rahatım camımı falan sildi sağolsun paspas yapsam elimden alıyo eğilme diye alim kolum oldu vallla ultrasona gittik beraber kızım artık gözlerini açıp kapıyo ilk bizede görmek teyzesiyle nasip oldu
ne gü<el canım arkadaş gibisiniz annenle uzaklık zor evet ama Rabbim bi bebiş verince o yeter inşallah güzelim
Rabbim bir kulun dua etmesini çok istediğinde vereceğini geciktirir o kulun daha çok dua etmesini istermiş ve eğer dua etmeyi nasip ettiyse muhakkak karşılığınıda verirmiş burcucum ben çok inanırım buna
sağol canımçatlaklar için erkenden az az başla bence bende 6.ayın sonuna kadar bişey yoktu birden nasıl oldu anlamadım
ah canım ya kusura bakma görmemişim inantatlım stesinde randevu için numarası var oradan ulaşmıştım ben ya kendi yada yanındaki arzu hanım varya o açıyo telefonu ama bende bıraktıktan sonra bayaa kalabalıklaştı orası diye biliyorum gittiğimde o kadar yoğun değildi netten profiline gir dahili numarasını tuşla direk bağlar
Teşekkür ederiz CNm söylemen yeterli iyi günlerde kullanın saglicakla inşallah erkekler hep öyle ben bı doğurdum ama benim kociş 9 doğurdu İnan senin daha sakın olman gerekir No panik No stres:)))canın sağolsun canım ne demek sen yolun ankaraya düşerse bana haber ver adresi yazar kapıyıda aralık bırakırım sen iste ne demek
aminnnnnnnnnnnn canım aminnnn artık başladı iyice doğum stresimiz babası teyzesi bendende panik naaparız bilmem
CNm sorun betüş değil sanırım ben fabrika verimli ben napim birsey yiyip icmeye gelmiyor valla az olur sıkıntı çok olur oda sıkıntı benim bir komsum var aramizda 2 hafta var onunda sutu yetmiyor biraz önce kocise diyorum ki gidip onu mü emzirsem acaba/())oyy kıyamam ya zor valla..maşallah mesudem seninki fabrika gibi desenebetül az mı emiyor da öyle oluyor yoksa gerçekten senin memişler süt üretim robatu mu? maşallah sanırım Buket'te fabrika olacak
Aynen öyle bak bir neşen bile yeter bu dünyalara beden iste ne güzel bir duygu birinin sana ihtiyacının olması herseyi ile sana bağlı muhtaç olması Eabbim en kısa zaman da bu duyguyu yaşatır inşallah özlemim
ben iyiyim canım sana dün yazdım ama görmedin sanırım,bende kaçgündür gelirsin diye seni beklemiştim bu seda hanıma ulaşmak istediğinde nasıl ulaşıyorsun diye sormak için , ben bir sefer gittim pek bişey anlamadım iyiydi sanırım ama adetin 3.günü gel hormon testleri yapalım dedi adet olunca aradım randevu vermedi yoğunmuş bende bir daha aramadım sinirlendim, zaten ilk randevumuda 1 hafta ertelemişti
yok canım yanlış anladın numarası var kadın kendi kartını verip dahili numarasını söyledi ama açmıyor telefonu,bazende santrale düşüyor meşgul diyorlar bi sonuç için nerdeyse bütün gün aradım kadını ve iki arada bir derede hastası varken konuşabildim sonunda bence bişey sormak istediğin zaman kolay ulaşılabilir olmalı doktor,tabi bu benim şahsi fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?