Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canın sağolsun canım ne demek sen yolun ankaraya düşerse bana haber ver adresi yazar kapıyıda aralık bırakırım sen iste ne demek
aminnnnnnnnnnnn canım aminnnn artık başladı iyice doğum stresimiz babası teyzesi bendende panik naaparız bilmem

yasemin maşallah inanki okurken imrendim boş ver kiloyu bebişi ve sen sağlıklı ol da gerisi önemli değil, ciğer konusunda özleme katılıyorum hamilelerin aşırı tüketmemesi gerektiğini duymuştum
çok sağol canım inşallah öyledir
vallahi özlem nekadar doğru dedin her şeyi kafaya takmaktan tadını bile çıkarmıyoruz.
hıhhh sana yakışan da budur aferim, herkesi gaza getiriyorsun azcık da kendini getir böyle
Eki Görüntüle 752192
en baştakiler bebek şekerlerimiz diğerleri de cibinliğe teyzesiyle yaptığımız süsler keçe artınca kendimize anahtarlıkta yaptık

canım bebişinin eşyaları çok güzel güle güle kullanın inşallah...yok ben şimdiden çatlaklara takılmadım bilgi olsun diye yazmıştım kısmet olursa ilerki aylarda takılcam
ilk erkek dedi sonra kız dedi 1 agustosta gitçem ozaman ne dicek bilemiyorum
hadi ya ben hala erkek sanıyordum hayırlısı olsun nazancım eli ayağı düz sağlıklı olsunda farketmez

Yani burcum aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali iki uç gün önce ağrısına dayanamayip sağmak zorunda kaldım bu seferde uçları acımaya başladı sağmaya devam etsem uçları yirtilip yara oluyor bu seferde betüş emerjen acıyor çok sıkıntı çektim bu göğüslerden olsa bı dert olmasa bı dert CNm ona da birsey diyemiyorum emıyor kız ama ben Hollanda montofon ineği gibi su icsem süt yapıyorum yemeye korkuyorum artık kendime sutlac yapmıştım söylemesi ayıp ondan yemiştim mandıraya dondüm resmen bı daha yemem valla
Bencede güzel olurdu da iste nasıl olacak

ilk erkek dedi sonra kız dedi 1 agustosta gitçem ozaman ne dicek bilemiyorum

sağlıklı olsun nazomm, önce sağlıklı olsun (biliyorum sende Öyle düşünüyorsun)
sağlıklı, ahlaklı ve hayırlı olsun..cinsiyetin ne önemi var

bu arada senin çıkış saatin yaklaşıyor..bu yaz saati uygulaması mı, sen kışın 5 te bırakıyordun sanırım di mi?

daha dur bismillah sonucu almadan tüp ne demek.hayırlısı ile senin sonucun pozitif olacak inşallah.kana gitsen bugün bile çıkar bence

Canim ayni devam ediyor Allahtan yaz camlar acik ev surekli havalaniyor yoksa yasam zor olurdu benim icin hersey kokuyor...

Sen nasilsin?Esin ne zaman ameliyat olucak nasil oldu?

canım 2 hafta sonra şıp diye kesilecek biraz daha dayan tatlım, bol bol soğuk suyla yüzünü yıka, sık sık az az ye, ağzın boş durmasın

tatlım bende iyyiim evden dışarı çıkmıyor, hava sıcak..biraz bilgisayar, biraz ev işi biraz uyku..keyfim yerinde..zaten siz varsınız kendimi hiç yalnız hissetmiyorum, eşimin ameliyatı sanırım 10 gün sonra falan..burda bir doktora görünecez tamam safar ameliyata hazır derse gidecez, bakalım Allah ne nasip edecek

oyy kıyamam ya zor valla..maşallah mesudem seninki fabrika gibi desene betül az mı emiyor da öyle oluyor yoksa gerçekten senin memişler süt üretim robatu mu? maşallah sanırım Buket'te fabrika olacak

mutlaka güzel duygulardır canım inşallah bizlerde tadacağız,en çok neyi seviyorum biliyormusun hani çocuklar ağlarda kimselerde susmaz ama annesinin kucağına gelir gelmez kokusunu alınca susar ya o anı yaşamak istiyorum,bi çocuğun herşeyi olmak istiyorum

ÖZLEMCİM sen nasılsın bu arada en son seda hanıma gidecektin orada bırakmıştım ben seni nasıl memnun kaldın mı ne dedi

ben iyiyim canım sana dün yazdım ama görmedin sanırım,bende kaçgündür gelirsin diye seni beklemiştim bu seda hanıma ulaşmak istediğinde nasıl ulaşıyorsun diye sormak için , ben bir sefer gittim pek bişey anlamadım iyiydi sanırım ama adetin 3.günü gel hormon testleri yapalım dedi adet olunca aradım randevu vermedi yoğunmuş bende bir daha aramadım sinirlendim, zaten ilk randevumuda 1 hafta ertelemişti

desene ailecek hamaratsınız..valla bend bayılırım böyle el işi şeylere..malzeme olduktan sonra..ama yine de çok hamaratsın maşallah didoş..kızın çok şanslı hele bir kış gelsin de sen ona neler öğrersin..oyy canım yakın olsak beraber yapardık güle oynaya

ayy özlemmmm bende onu çok istiyorum.. hiç bir çocuk daha benim kucağıma gelipte susmadı..belki benim kuzuma kısmet olur..özlemmmmmmmmmmmmmm ağlıcammmmmmmm

aynen burcucum kardeşim geldi de Allahtan rahatım camımı falan sildi sağolsun paspas yapsam elimden alıyo eğilme diye alim kolum oldu vallla ultrasona gittik beraber kızım artık gözlerini açıp kapıyo ilk bizede görmek teyzesiyle nasip oldu
ne gü<el canım arkadaş gibisiniz annenle uzaklık zor evet ama Rabbim bi bebiş verince o yeter inşallah güzelim
Rabbim bir kulun dua etmesini çok istediğinde vereceğini geciktirir o kulun daha çok dua etmesini istermiş ve eğer dua etmeyi nasip ettiyse muhakkak karşılığınıda verirmiş burcucum ben çok inanırım buna

sağol canım çatlaklar için erkenden az az başla bence bende 6.ayın sonuna kadar bişey yoktu birden nasıl oldu anlamadım

bizim doktorlarda avrupayı örnek veriyor geçen gün gittiğim deli kadın öyle yapıyordu en azından
ayy özlemmmm bende onu çok istiyorum.. hiç bir çocuk daha benim kucağıma gelipte susmadı..belki benim kuzuma kısmet olur..özlemmmmmmmmmmmmmm ağlıcammmmmmmm

ağlama ağlama ama inan en çooook istediğim şeydir bu

BURCCUUUUUU

YAZDım yazdım silinmiş bi kez daha yazıyorum radyomarı aradım, doktordan istek formuna gerek yokmuş, biz ghidip direk rahim filmi çektiricez diyebiliyormuşuz fiyatı 380 tl zamlanmamış, kısmetse gelirsen bende gelicem yanına, zeynep de uygun olsa gelsee, ayyy yasemin de gelebilir, çiğdemle gülde bebişlerini getirirlermiş çok harika olur..
adetin ilk gününden itibaren geçti adetin 10. gününe kadar gidip çektireceğiz. randevu da alıcağız ohh miss..

doktoruna gittiğinde sor açıkca siz isteyecek misiniz gerek var mı diye? evet dersee hemen gelirsiniz,

ben çektirmen taraftarıyım ve bende diyordum gebelik oluşuyor ama düşüyor rahiö filmine ne gerek var diye ama doktor rahmin yapısına bakıyoruz dedi hoş gittiğim hiç bi doktor filmi eline alıp bi bakmadı bu arada mektup veriyorlar onu okuyorlar da ben temiz çıkıcağına çok inanıyorum rahim filminin ama kaç oldu diyorum ya ben de bi türlü çektiremezken diyorlardı ki filmi çektirdikten 2,3 ay içerisinde gebelik oluşabiliyor benimde öyle oldu, nerde anımsamıyorum ama doktorlada görüşmüştük tıbbi bir açıklaması yok ama filmden sonra kendiliğinden oluşan gebelikler oluyor vs.. demişti. inşAllah gerek kalmaz Rahim filmine ama bu da bir seçenek sonuçta.. ve ben inanıyorum ki benim kadar çok korkmuyorsundur yaa. doktor istiyorsa hemen çektirelim burada radyomarda çektirelimm.. tüm kızlar toplanıp

ah canım ya kusura bakma görmemişim inan tatlım stesinde randevu için numarası var oradan ulaşmıştım ben ya kendi yada yanındaki arzu hanım varya o açıyo telefonu ama bende bıraktıktan sonra bayaa kalabalıklaştı orası diye biliyorum gittiğimde o kadar yoğun değildi netten profiline gir dahili numarasını tuşla direk bağlar

canım aynen ben ince işleri çok sevmem bide ama güle oynaya yaptık kendi kızımız olunca temiz kalbine sağlık canım aynen bizi ayıran yollar utansın
valla kış için sağolsun annem halam kvdem bide teyzekleri bir iki yaptı bana bişey bırakmadılar iki tarafında ilk torunu olunca sana pek düşmüyo anasıyım acır emzirmeden emzirmeye kucağıma verirler belki diyorum

hoşgeldinn bebişinin eşyalarına hayranlıkla baktım güle güle kullanın inşAllah

ve dediğine çok katılıyorum.. Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdutmaz, istetmez , Allah ın nimetleri sonsuz, isteyin vereceğim diyor, şükürler olsun.. Dua etmeyi nasip ediyorsam mevlam karşılığınıda hayırlısıyla inşAllah vericek.. bende çok inanıyorum.. Herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir inşAllah.

yok canım yanlış anladın numarası var kadın kendi kartını verip dahili numarasını söyledi ama açmıyor telefonu,bazende santrale düşüyor meşgul diyorlar bi sonuç için nerdeyse bütün gün aradım kadını ve iki arada bir derede hastası varken konuşabildim sonunda bence bişey sormak istediğin zaman kolay ulaşılabilir olmalı doktor,tabi bu benim şahsi fikrim

Teşekkür ederiz CNm söylemen yeterli iyi günlerde kullanın saglicakla inşallah erkekler hep öyle ben bı doğurdum ama benim kociş 9 doğurdu İnan senin daha sakın olman gerekir No panik No stres:)))
oyy kıyamam ya zor valla..maşallah mesudem seninki fabrika gibi desene betül az mı emiyor da öyle oluyor yoksa gerçekten senin memişler süt üretim robatu mu? maşallah sanırım Buket'te fabrika olacak
CNm sorun betüş değil sanırım ben fabrika verimli ben napim birsey yiyip icmeye gelmiyor valla az olur sıkıntı çok olur oda sıkıntı benim bir komsum var aramizda 2 hafta var onunda sutu yetmiyor biraz önce kocise diyorum ki gidip onu mü emzirsem acaba/())

bende direk bağlıyordu canmım ya hatta doktor meşgul olunca asistanı açıp not alıp kendi dönüyordu sana misait olduğunda bilgilendirmewk için bende senin gibi düşünüyorum o yüzden seda hanım demiştim sana ulaşmakta problem yaşamıyordun çok ilgileniyordu birde ama demekki tutunana kadarmış canım belirli hasta sayısına ulaşınca çok önemsememeye başlamış yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…