- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.241
BURCCUUUUUU
YAZDım yazdım silinmiş bi kez daha yazıyorum radyomarı aradım, doktordan istek formuna gerek yokmuş, biz ghidip direk rahim filmi çektiricez diyebiliyormuşuz fiyatı 380 tl zamlanmamış, kısmetse gelirsen bende gelicem yanına, zeynep de uygun olsa gelsee, ayyy yasemin de gelebilir, çiğdemle gülde bebişlerini getirirlermişçok harika olur..
adetin ilk gününden itibaren geçti adetin 10. gününe kadar gidip çektireceğiz. randevu da alıcağız ohh miss..
doktoruna gittiğinde sor açıkca siz isteyecek misiniz gerek var mı diye? evet dersee hemen gelirsiniz,
ben çektirmen taraftarıyım ve bende diyordum gebelik oluşuyor ama düşüyor rahiö filmine ne gerek var diye ama doktor rahmin yapısına bakıyoruz dedi hoş gittiğim hiç bi doktor filmi eline alıp bi bakmadı bu arada mektup veriyorlar onu okuyorlar da ben temiz çıkıcağına çok inanıyorum rahim filminin ama kaç oldu diyorum ya ben de bi türlü çektiremezken diyorlardı ki filmi çektirdikten 2,3 ay içerisinde gebelik oluşabiliyor benimde öyle oldu, nerde anımsamıyorum ama doktorlada görüşmüştük tıbbi bir açıklaması yok ama filmden sonra kendiliğinden oluşan gebelikler oluyor vs.. demişti. inşAllah gerek kalmaz Rahim filmine ama bu da bir seçenek sonuçta.. ve ben inanıyorum ki benim kadar çok korkmuyorsundur yaa. doktor istiyorsa hemen çektirelim burada radyomarda çektirelimm.. tüm kızlar toplanıp
BURCCUUUUUU
YAZDım yazdım silinmiş bi kez daha yazıyorum radyomarı aradım, doktordan istek formuna gerek yokmuş, biz ghidip direk rahim filmi çektiricez diyebiliyormuşuz fiyatı 380 tl zamlanmamış, kısmetse gelirsen bende gelicem yanına, zeynep de uygun olsa gelsee, ayyy yasemin de gelebilir, çiğdemle gülde bebişlerini getirirlermişçok harika olur..
adetin ilk gününden itibaren geçti adetin 10. gününe kadar gidip çektireceğiz. randevu da alıcağız ohh miss..
doktoruna gittiğinde sor açıkca siz isteyecek misiniz gerek var mı diye? evet dersee hemen gelirsiniz,
ben çektirmen taraftarıyım ve bende diyordum gebelik oluşuyor ama düşüyor rahiö filmine ne gerek var diye ama doktor rahmin yapısına bakıyoruz dedi hoş gittiğim hiç bi doktor filmi eline alıp bi bakmadı bu arada mektup veriyorlar onu okuyorlar da ben temiz çıkıcağına çok inanıyorum rahim filminin ama kaç oldu diyorum ya ben de bi türlü çektiremezken diyorlardı ki filmi çektirdikten 2,3 ay içerisinde gebelik oluşabiliyor benimde öyle oldu, nerde anımsamıyorum ama doktorlada görüşmüştük tıbbi bir açıklaması yok ama filmden sonra kendiliğinden oluşan gebelikler oluyor vs.. demişti. inşAllah gerek kalmaz Rahim filmine ama bu da bir seçenek sonuçta.. ve ben inanıyorum ki benim kadar çok korkmuyorsundur yaa. doktor istiyorsa hemen çektirelim burada radyomarda çektirelimm.. tüm kızlar toplanıp
sağol teyzesi daha iyileri sizin olsun inşhoşgeldinn bebişinin eşyalarına hayranlıkla baktım güle güle kullanın inşAllah
ve dediğine çok katılıyorum.. Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdutmaz, istetmez , Allah ın nimetleri sonsuz, isteyin vereceğim diyor, şükürler olsun.. Dua etmeyi nasip ediyorsam mevlam karşılığınıda hayırlısıyla inşAllah vericek.. bende çok inanıyorum.. Herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir inşAllah.
Teşekkür ederiz CNm söylemen yeterli iyi günlerde kullanın saglicakla inşallah erkekler hep öyle ben bı doğurdum ama benim kociş 9 doğurdu İnan senin daha sakın olman gerekir No panik No stres:)))
CNm sorun betüş değil sanırım ben fabrika verimli ben napim birsey yiyip icmeye gelmiyor valla az olur sıkıntı çok olur oda sıkıntı benim bir komsum var aramizda 2 hafta var onunda sutu yetmiyor biraz önce kocise diyorum ki gidip onu mü emzirsem acaba/())
radyomar konusunda ben cok dıretıyorum tatlım hıc bısey hıssetmedım ben bıttı dedı sastım kaldım devletten yarıda kalktyım gıttım cok cnm yandı
[
canım benim,ben senin hakkını nasıl öderim..bende arayacaktım utandım..niyeyse..başka bişey olsa hemen atlardım..
tatlım bugün eşimle konuştuk,bayram sonrası bakalım ben izin alabilirsem gideriz dedi..ayy çok sevindim..gelirsem seni ararım mutlaka. Zeynep ve Meral gelemez bence onların o tarihlerde bebekleri tutunmaya çalışıyor olur,evde yan gelip yatarlar herhaldehaftaya sonuçları gösterirken sorucam doktora başka hangi tetkik lazım diye film derse eğer Allahımın izniyle cektireceğim..bakalım Rabbim ne nasip edecek..canım benim çok sağol çok mutlu oldum
bende direk bağlıyordu canmım ya hatta doktor meşgul olunca asistanı açıp not alıp kendi dönüyordu sana misait olduğunda bilgilendirmewk için bende senin gibi düşünüyorum o yüzden seda hanım demiştim sana ulaşmakta problem yaşamıyordun çok ilgileniyordu birde ama demekki tutunana kadarmış canım belirli hasta sayısına ulaşınca çok önemsememeye başlamışyazık
BURCCUUUUUU
bilmiyorum belkide gerçekten çok yoğundur sadece 1 sefer asistanını buldum not aldı biz arayalım dedi ondan sonra beni cepten aradı ve hemen kapattılar öyle olunca ben aradım doktor açtı asistanım sizi müsait olunca arayacaktı benim hastam var dedi öyle hemen baktı cevap verdi, benim daha önce gittiğim doktor cebini vermişti ne zaman istersen arayabilirsin demişti aradığımda bazen açmıyordu ama müsait olunca kendisi arıyordu
özlemcim öyle olmalı zaten sonuçta özele gidiyorsun o kadar ayrıcalığın olmalı iyi bir doktor çok övüyorlar diye gitmiştim bende onunla doğum yapanlarda çok memnundu hem ilgisinden hemde dikişleri falan çok iyi diyorlardı eşimde çok beğenmişti gittiğimizde yarım saat ilgileniyordu telefonla aradıklarında sorduğum her soruya cvp alabiliyordum çok güler yüzlülerdi ama demekki çok yoğunlaştı dediğin gibi insanlar öğrendikçe başı kalabalıklaştı ee testi nasıl yaptıracaksınki bu durumda tatlım zaten adette bakılıyo sadece bazı değerlere olmadı yapan bi devlet hastanesine git aradım ulaşamadım dersin en azından test günün gecikmez beklememiş olursun bir ay daha boşu boşuna
ooooo adet geçti gitti çok oldu devlete gittim oda yapmadı zaten o da ayrı bi macera neyse boşver
Aşkolsuuuunnn Bedriye...nolur bende gelsem...beni unutmuşsun derinden yaralandım...sarsıldım....
merhaba kıjlarr .. yahu 7 ay önce düşük yaptım daha bebişim olmuyor kafayı tırlatmak üzereyim bi sorun olup olmadığını anlamak için ne testi yaptırmam gerekiyor hastanede?bir de bu aralar yumurtlama zamanım gün aşırı birlikte oluyoruz
ne yesem ne içsem bilemedim
üzüldüm canım ya neyse birdahakine nasipse o zaman tam olarak ne dedi doktor sana muayeneden sonra
şaka değil gerçek kız hatta annesine dedim kocaların da izninii almak lazım dedi onunki de kız benim koçiş ne desin güldü işte birşey demez o hem ben rahatlarım hemde bebiş doymuş olur yazık biraz önce aradım hiç durmuyormuş gece uyutmuyormuş yaık kıza üzüldümMESUDE komşunun bebesini emzirme fikri şaka mı? ayy ne sevaba girersin.ama o da kız çocuğuysa uygun düşer sanırım.eşin ne dedi?
sağol teyzesi daha iyileri sizin olsun inş
aynen canım ya en önemlisi inanç ve Rabbimin murat ettiği vakit....
valla mesudem haklısın sanki onlar doğuracak he ben kendi kendimi sakinleştiriyorum sancım başlayınca sıklaşmasını bekleyelim hemen gitmeyelim hastaneye diyorum geçen eşime olurmu öyle şey ya bişey olursa falan diyip durdu yine iş başa düştü hem doğurup hem herkesi sakinleştiricem o an sanırım bu ağrı sancı nasıl bişey canım ya neye benziyo
rahimde,tüplerde sorun yok,2.düşüğün pıhtılaşma ile ilgisi yok genetik dedi,coraspin kullanıyordum gerek yok kullanma bırak dedi,coraspin yumurtaları bozuyor dedi,çinko düşükmüş ilaç verdi kullanamadım ama onun verdiğini sonra ben başka ilaç aldım onu kullanıyorum,bendeki pıhtılaşmanın pıhtılaşma bile sayılmayacağını 2 düşüğüm olduğu için önlem amaçlı hamile kaldığımda iğne başlayacağımı söyledi gerek kalmazsa 6,5 aydan sonra onuda bırakırız dedi
Geçmiş olsun, inşAllah bi daha tekrarlamadan sağlıklı bebeğine kavuşursun, yaşın kaç bilmiyorum ama normalde hastaneler 1 sene deneyin olmuyorsa bakalım diyorlar, inşAllah bu ay tutar, en önmeli konu stres elinden geldiğince strese girme konuyla ilgili rahat ol, hayırlısıyla olur.. hastanelerde adetinin 3. günü gittiğinde yaptıkları rutin testler var kan alıp bakıyorlar, fsh,tsh başka bir iki bişey daha var ama unuttum
Buketim ben neler yediğimi içtiğimi anlatayım sana;
Öncelikle aç karnıma maltofer isimli kan şurubumu içiyorum (küçük tek içimlik şişeleri var)
sabah mutlaka 1 adet yumurta haşlıyorum.
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 büyük bardak günlük süt içiyorum (sek'in çok güzel oluyor, 10 bardak içesim geliyor)
kahvaltı arasında decavit isimli vitaminimi içiyorum.
2 dilim ekmek
sonra öğlene kadar 1 litre su, tabi aralarda puding, çikolata gibi luzumsuz şeylerimde oluyor
öğlen evde ne yemek varsa, onu 1 kase yoğurtla yiyorum, yemek esnasında toz magnezyumumu suya karıştırıp yemek arasında onuda içiyorum.
sonra arada bir meyve yiyorum, ceviz filan çok iyiyimiş günde 1-2 tane yiyorum, çok yersem başım ağrıyor çünkü.
akşam; yine aç karnıma kan şurubumu içiyorum.
evde ne yemek varsa, ama tabiki haftada 2 defa et, 1-2 defa ciğer, 2 defa yeşil sebzeli yemek yapıyorum
ve yine yemekle birlikte magezyumumu içiyorum 1 bardak.
gece meyvemi yiyorum, suyumu 2 litreye tamamlamış oluyorum.
sonrada zaten artık boşanayımda semerimi yiyim dimi.
maşallah benim nasıl kilo aldığım ortada sanırım
korkma ilişkiye girince bebeğe bişey olmuyor o zaten kesenin içinde , eğer düşük tehlikesi yoksa doktorlar ilişkiyi yasaklamıyor ama istersen sen yinede bir süre ilişkiye girme,alttan bakıncada bişey olmuyor galiba ama yinede çok tansiye edilmeyen bir durum sanırım
canım benim bol bol yoğurt ye , bence meyveli süt değilde daha doğalını içsen iyi olur gibime geliyor,magnezyumu yediklerimizden almamız biraz zormuş sanırım mecburen takviye yapmak gerekiyormuş yani zorlansanda o ilacı içmen lazım,hapı neden içemiyorsun alışık olmadığın içinmi üzerine bol su iç alışırsın canım,ayrıca kahvaltını geçiştirme günün en öenmli öğünü kahvaltıdır,bence normal yemeğini yiyip sütünü içip yoğurdunu yedikten sonra az olmaz niye olsun ama biraz meyvede yemen lazım,ha birde et balık gerçi balığın mevsimi değil ama neyse
yasemiiinnn ciğer hamilelikte iyimiymişki ben sanki iyi değil diye okumuştum bi araştırsana
banada doktor sakatat yeme dedi ama bilemedim...kuşum çok faydalıymış, ben hamilelik öncesinde okuduğum bir kitaptada görümüştüm, vitaminin her türlüsünü içinde barındıran bir besin türü. ayrıca doktorum da özellikle balık ciğer et bol bol tüket diyor, he demin yazarken unuttum haftada 2 kerede balık yemeye çalışıyorum.
ciğer; kan yapıyor. özellikle kansızlığı olanlar için birebir, ve tam hatırlamıyorum ama onun içinde bulunan birkaç çeşit vitamin var, o sadece ciğerde bulunuyormuş o yüzden hamişlikte çok kıymetli bir besin kaynağıtavuk ciğeri değil tabi, diğer dana ciğerinden bahsediyorum yanlışlk olmasın.
Anamm kıyamam ..hemoroit ne alemde?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?