Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

[

canım benim,ben senin hakkını nasıl öderim..bende arayacaktım utandım..niyeyse..başka bişey olsa hemen atlardım..
tatlım bugün eşimle konuştuk,bayram sonrası bakalım ben izin alabilirsem gideriz dedi..ayy çok sevindim..gelirsem seni ararım mutlaka. Zeynep ve Meral gelemez bence onların o tarihlerde bebekleri tutunmaya çalışıyor olur,evde yan gelip yatarlar herhalde haftaya sonuçları gösterirken sorucam doktora başka hangi tetkik lazım diye film derse eğer Allahımın izniyle cektireceğim..bakalım Rabbim ne nasip edecek..canım benim çok sağol çok mutlu oldum

radyomar konusunda ben cok dıretıyorum tatlım hıc bısey hıssetmedım ben bıttı dedı sastım kaldım devletten yarıda kalktyım gıttım cok cnm yandı

MESUDE komşunun bebesini emzirme fikri şaka mı? ayy ne sevaba girersin.ama o da kız çocuğuysa uygun düşer sanırım.eşin ne dedi?

sağol teyzesi daha iyileri sizin olsun inş
aynen canım ya en önemlisi inanç ve Rabbimin murat ettiği vakit....

valla mesudem haklısın sanki onlar doğuracak he ben kendi kendimi sakinleştiriyorum sancım başlayınca sıklaşmasını bekleyelim hemen gitmeyelim hastaneye diyorum geçen eşime olurmu öyle şey ya bişey olursa falan diyip durdu yine iş başa düştü hem doğurup hem herkesi sakinleştiricem o an sanırım bu ağrı sancı nasıl bişey canım ya neye benziyo

inşAllah gerek kalmaz Burcu, ama çektirmek de bir vesileyse eğer burada çektirelimm, hiç ne can acısı ne bişey, meral sarılmış kadına , ben sarıldım bunların hepsi tesadüf değil siz geliceğiniz zamanı söyleyin ben randevuyu alırım.. şimdi çeşit çeşit şubesi var, fındıkzade den alıcağız, meralde bende orada çektirdik ayrıca randevuyu da ctesi gününe alırız Burcu.. rahatça gidip çektiririz.. ayy bende çok mutlu oldum.. inşAllah gerek kalmaz ama diyorum ya bu bir vesileyse Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşAllah.. herşey güzel olucak..

bilmiyorum belkide gerçekten çok yoğundur sadece 1 sefer asistanını buldum not aldı biz arayalım dedi ondan sonra beni cepten aradı ve hemen kapattılar öyle olunca ben aradım doktor açtı asistanım sizi müsait olunca arayacaktı benim hastam var dedi öyle hemen baktı cevap verdi, benim daha önce gittiğim doktor cebini vermişti ne zaman istersen arayabilirsin demişti aradığımda bazen açmıyordu ama müsait olunca kendisi arıyordu

Son düzenleme:

Aşkolsuuuunnn Bedriye...nolur bende gelsem...beni unutmuşsun derinden yaralandım...sarsıldım....

özlemcim öyle olmalı zaten sonuçta özele gidiyorsun o kadar ayrıcalığın olmalı iyi bir doktor çok övüyorlar diye gitmiştim bende onunla doğum yapanlarda çok memnundu hem ilgisinden hemde dikişleri falan çok iyi diyorlardı eşimde çok beğenmişti gittiğimizde yarım saat ilgileniyordu telefonla aradıklarında sorduğum her soruya cvp alabiliyordum çok güler yüzlülerdi ama demekki çok yoğunlaştı dediğin gibi insanlar öğrendikçe başı kalabalıklaştı ee testi nasıl yaptıracaksınki bu durumda tatlım zaten adette bakılıyo sadece bazı değerlere olmadı yapan bi devlet hastanesine git aradım ulaşamadım dersin en azından test günün gecikmez beklememiş olursun bir ay daha boşu boşuna

burcuuuu korkma şu hsg den bak eğer çekilirsen sende anlayacaksın korkulacak bişey yok,valla ben devlette çektirdim bir kaç saniye dayanınca bitiyor ki hiç zor değil,bence en zoru bi alet vardı ya adını unuttum açmak için kullanıyorlar o can yakıyo sadece

ooooo adet geçti gitti çok oldu devlete gittim oda yapmadı zaten o da ayrı bi macera neyse boşver

merhaba kıjlarr .. yahu 7 ay önce düşük yaptım daha bebişim olmuyor kafayı tırlatmak üzereyim bi sorun olup olmadığını anlamak için ne testi yaptırmam gerekiyor hastanede?bir de bu aralar yumurtlama zamanım gün aşırı birlikte oluyoruz
ne yesem ne içsem bilemedim

Aşkolsuuuunnn Bedriye...nolur bende gelsem...beni unutmuşsun derinden yaralandım...sarsıldım....

Meral yaa insan beyni ne garip seni yazmamışımm hee, ama yazdım sanıyorum kafamda sen zaten geliyorsunn, hatta içimden dedim ki meral le kadına bi daha sarılırız daha garibi burcu ne yazmış okudun mu? Meralle zeynep bebeklerine gebe olurlar yatar onlar o arada tarzı yazmışş.. vayy beee telepatiye bak.. bende onun üzerinee (deliyim ya kendi kendime konuşuyorum) merale belki biz gideriz o zaman bköy zaten ayağımızın dibi diye.. ama senin adını yazmadan tümm bunları yazıp konuşuyor düşünüyor olmamz gerip de mi? garip de mi?

Geçmiş olsun, inşAllah bi daha tekrarlamadan sağlıklı bebeğine kavuşursun, yaşın kaç bilmiyorum ama normalde hastaneler 1 sene deneyin olmuyorsa bakalım diyorlar, inşAllah bu ay tutar, en önmeli konu stres elinden geldiğince strese girme konuyla ilgili rahat ol, hayırlısıyla olur.. hastanelerde adetinin 3. günü gittiğinde yaptıkları rutin testler var kan alıp bakıyorlar, fsh,tsh başka bir iki bişey daha var ama unuttum

üzüldüm canım ya neyse birdahakine nasipse o zaman tam olarak ne dedi doktor sana muayeneden sonra

rahimde,tüplerde sorun yok,2.düşüğün pıhtılaşma ile ilgisi yok genetik dedi,coraspin kullanıyordum gerek yok kullanma bırak dedi,coraspin yumurtaları bozuyor dedi,çinko düşükmüş ilaç verdi kullanamadım ama onun verdiğini sonra ben başka ilaç aldım onu kullanıyorum,bendeki pıhtılaşmanın pıhtılaşma bile sayılmayacağını 2 düşüğüm olduğu için önlem amaçlı hamile kaldığımda iğne başlayacağımı söyledi gerek kalmazsa 6,5 aydan sonra onuda bırakırız dedi

MESUDE komşunun bebesini emzirme fikri şaka mı? ayy ne sevaba girersin.ama o da kız çocuğuysa uygun düşer sanırım.eşin ne dedi?
şaka değil gerçek kız hatta annesine dedim kocaların da izninii almak lazım dedi onunki de kız benim koçiş ne desin güldü işte birşey demez o hem ben rahatlarım hemde bebiş doymuş olur yazık biraz önce aradım hiç durmuyormuş gece uyutmuyormuş yaık kıza üzüldüm

ayy didoş bu erkekler bizim çektiklerimizi çekseler yaşadıklarımıxın birzını yaşasalar ne olur acep merak ediyorum Yüce Rabbim bütün zorluğu biz kadınlara vermiş yine de onlar hallerinden daha bi şikayetçi neyse sen en iyisi hem sancı çek hem kocanı sakinleştir,
valla kuzum adet sancısına benziyor kramplar giriyor kasıklarına rahmine Allah hayırlı kolay doğumlar versin bir avazda kurtarsın seni

bunlar gerçekten çok güzel çok iç açıcı haberler özlemcim çok sevindim senin adına ne zamana randevu alabildin şimdi ne zaman gideceksin birdaha

çok sağol .. 25 yaşımdayım. düşükten s onra hiç doktoraa gitmemiştim ne durumdayım diye geçen ay gittim tam kan tahlili yaptırdım bir sorun yok dedi ama niyese doktora bu kan testinden herşey belli oluyor mu diye sormayı unuttum. kan testinde herşey iyi kanım az çıkmıştı onu düzeltmeye çalışıyorum. merak ettiğim yani yumurtalıkların düzenli çalışıp çalışmadığına yani alt tarafta bi sorun olmadığı kanda çıkıyor mu ekstra bir başka muayenede gerek var mı ? saygılar

ay senin bu yediklerini görünce şuan kendimi kötü hissettim..
ya ben her sabah bir yumurta haşlayıp yiyip gidiyorum..sonra işte peynirli poğaça gözleme vs yiyorum..fındık fıstık çekmecemde..günde 3 lt su içiyorum(2 tane 1,5 lt sadece işte bitiyo zaten) 2 gündür kabızım diye zeytinyağlı yiyorum..akşamları et türevi yiyorum.balık haftada 2 kere yemem hayall.nereden bulayım..balıkçıya gitmem gerek onuda şimdiye kadar 3-4 defa yaptım. meyve eve alıyorum..yiyorum son 1 aydır düzenli yemiyor olabilirim..bu gün elma yedim..dün üzüm felan yedimm..
oofff

ben biraz sütle peyniri az yiyorum heralde..yaa off..süt sevmiyorum işte..yoğurt yemeye çalışıyorumm.yiyyip yiyip şişiyorum ama kof mu besleniyrum bilemedim..beni biliyorsunuz?senelerdir okurum bu konuyla ilgili şeyler..kendimce düzenli ve sağlıklı beslendiğimi sanıyodumç...neyse artıkzaten uyku yok..sabah kahvaltısına önem vermem gerekk..muhakkak yumurta yemem gerek..

banada doktor sakatat yeme dedi ama bilemedim...

Anamm kıyamam ..hemoroit ne alemde?????

zeytinyağlıları yiyince düzeldi biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…