Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen ya çıtımız çıkmıyo yinede tüm yük onların üstünde sanki bide şikayet etmiyorum ben hiçbişeyinden kızımın ayaklarımın üstüne basınca canım acıyo artık canım ya acayip şiştim sanırım eşinin terlkleriyle doğuma gidenler kervanına katılcam bende
amin canım ya amin Rabbim o an o cesareti verecek gibi geliyo

spekulumu diyorsun ah ah onu en iyi ben bilirim o takılıyken 1 saat bekledim dr beyimiz gelmedi, üstelik takan kız beceremedi 2-3 defa taktı çıkardı, takması acımadıda o halde okadar bekleyince canım yandı, kaç defa arattırdım dru tamam geliyorum diyor gelmiyor kıza dedim gelmiyorsa çıkarın ben gidicem demez mi bana istersen çıkarayım dr gelince taksın yok artık dedim neyse beyimiz geldi bende bu işkenceden kurtuldum

canım benim tüp bebek merkezindeki doktor önermişti orayı.bi kağıt verdi adres falan yazılıydı.adetin ilk günü aradım radyomarı.randevu aldım.tam randevu saatimde aldılar beni.girmem hazırlanmam,sonucumun elime verilmesi 15 dk sürmüştü.ben kocaelide oturuyorum.otobüsle harem e gittim sonra vapurla karşıya geçtim ordan da metroya bindim.zaten durağa çok yakın.internette yazmışlar hep gidenler.zor olmadı bulmam.yanımda bi arkadaşım vardı.çıkışta otrup bişeyler yedik sonrada buraya kadar gelmişken gezelim diye akşama kadar gezdik :) dediğim gibi bu kadar ertelemene değmez.Tel: (0212) 586 50 50 ara sor istek kağıdı istiyorlarmı diye.sonra atla gel.randevunu aldıktan sonra haberleşiriz.transfer zamanına denk gelmezse bende gelirim.çıkar gezeriz hemde

veriyor cnm hiç kuşkusuz giderken korku yoktu heyecan ve merak vardı sadeceAllah iyiliğini versin e mi kimin terliğiile gitmen önemli değil yalınayak gitmede
ahh ahh o ayaklardan bende çok çektim cnm şimdi o ayakları bol bol öpüyorum

valla canım 37 giyiyordum şimdi 40 küçük geliyo düşün naaparım bilmem yürürken canım acıyo bakalım inş eşimin 45 maşallah ya o olur en kötü diyorum işte
bende bi doğsunda azcık ısırayım o ayakları diyorum ama kıyamıyorsun kimseye veresin gelmiyor bebeği diyorlar

bunlar gerçekten çok güzel çok iç açıcı haberler özlemcim çok sevindim senin adına ne zamana randevu alabildin şimdi ne zaman gideceksin birdaha

almadım sinir oldum çünkü doktorlara araya ramazan girdi diye erteledim artık doktor işini,hamile kaldığımda kime giderim bilmiyorum

hıııh evet spekulum o benim canımı yakıyo işte takarken değil dediğin gibi içerde durduğu sürede can yakıyo çok fena bişey,ayyyy hatırladım birden

sinirlenmekte çok haklısın canım sana hak veriyorum gerçekten şu doktor bulma çok zor iş ya o kadar çok doktor değiştirdimki bence çok iyi anlıyorum seni sonuçta önemli olan iyi haberler alman gerisini boşver artık naapcan doktora güvenmek çok önemli ama valla takmıyorum ben artık gerçi aylin hanımdan memnunum ilk soğuk gelsede seni tanıdıkça ilgileniyo artık zaten doğurdum doğurcam bide başka doktor arayamam en kötüsü birinden başkasına gittin mi tüm testler yeniden başlıyo.....
sen içini ferah tut canım ya en önemli cevabını almışsın sorun yoksa Rabbimin taktir ettiği vakiti beklemek kalıyor demekki daha dua et istiyor Rabbim senden

canım ben umut tüp bebek merkezinde yaptırıyorum tedavimi.koşuyolunda.ümraniyeye çokta uzak sayılmaz.ben kocaeliden gidip geliyrum.sonuç ne olur bilmiyorum ama(innnnnşallah olumlu olur) benim içime sindi.bi araştır istersen

ee boşuna mı demiş atam beni Türk hekimlerine emanet edin diye :)

Yasemin MaşaAllah neler yiyorsun öyle ben hiç birini yemiyorum desem yeridir, hafta içi ya poğaça falan kahvaltıda , bugun ekmek arası peynir falan sandviç yaptım mesela, sonraa öğlenleri şirkete gelen yemeklerden genelde sebze yemeği oluyor bende pek sevmediğimden ucundan azıcık yiyorum, ete düşkünüm ama çok yiyemiyorum, 15 günde bir balık yiyorum cevizden falan çok tiksindim yiyemiyorum, yumurtayı bi pazar kahvaltımda yiyorum, su içiyorum artık ama.. kötü besleniyorum sanırım.. hee bide meyve yiyorum ama.. en azından evet meyve bolca yiyorum..

canım ya ne güzel yazmışsın.süper olur valla.banada doping olur.hayırlısı inşallah.bi gitsin bakalım doktor ne dicek

Kızlarr napıyosunuz ben kursa gidiyorum okulda kurs var personele yabancı dil hani derdimizi anlatabilelim diye bizim ki biraz tarzanca da temmuz grubu ve ağutostos grubu var gerçi ilk günden sonra azaldık sadece bayanlarız ve 5 kişiyiz ne komik rakam kendi hocalarımız veriyor dersler 14.00 16.00 arası oaraya gidiyorum p.tesi den beri. Ben yokken kim en yaptı okuyayım dedim ama bitmedi artık vazgeçtim çıkışım gelecek. 970 tefriciyem kaldı ay yetişecek mi derken yengeme de söylemiştim onu aradım o söylemedik kimse bırakmamış camidem mukabeleye gidiyorlar ordakilere demiş, apartmanından birkaç kişiye, karşı komşusuna, yiğenine, teyzeme hep demiş biri zaten ezbere biliyorum 500 okurum demiş, yengem 300 küsür okumuş diğerleri de baya okumuştur dedi. Yani bitti gibi bir şey sanırım tam sayıyı yarın alıcam cuma alacaktım ama dedim sor söyle bana tamamlanmış olursa okumasınlar boşuna dedim de kızlar fazla olacak gibi tam sayı mı olması lazım yengem eksik olmasında fazla olsun bir şey olmaz dedi ama. Ben yine de bu akşamda okucam :26:

canım sen 26 haftalık gebesin bugüne bugün biraz yemeye çalış anacım ben senden çok yerim gebe olsam bu iştahsız halimlen. Bir kere yumurtayı arttır hiç olmazsa her gün yiyemesen de haftada 3 kere ye sabah haşla hemen hazırlanırken atıver ağzına. Ben de buranın yemeklerini yiyemiyorum ya köfte filan berbat. Hamile kalınca almadığım günlerde evden getiricem. Kartla bizim pcden de görebiliyoruz hangi gün hangi yemek var istemediğimizi seçmiyoruz her gün parayla olduğundan yükletmiyoruz. hadi ceviz yağlı tiksinme olabiliyor ama süt iç mutlaka bir bardak hatta iki bardağa bile çıkarsan olur artık. Biraz zorla az az sık sık ye herşeyden ye canım ya ben iki gündür baya iyi ceviz yiyorum mesela eşim almış kabuklu kırdı verdi yanıma baya iki günde bitirdim günde 5-6 tane yedim valla.

Son düzenleme:

kocan izin alamzsa da sorun yapma bak kaç tane kardeşin var burda.du bakalım o günler bi gelsin hayırlısı ile.geliriz inşallah niye gelmeyelim.ben hemen olacak sandımda transfere gelirmiki demiştim.o zamana inşallah çoktan tutunmuş olur bebişim teyzesi(amin)derken bile korkuyorum burcu ya.dün çok umutluydum ama bugün bi garip sanki boşuna gidiyormuş gibi geliyor.dillendirme olumlu konuş diyorum kendi kendime....

GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE. Hayırlı akşamlar iyi iftarlar kızlar

seda ben başını kaçırdım herhalde bebek için okuyorsun tefriciye başlamışsın.ben adetim biliyorsun ama biterse bende alabilirim.cuma mı son gün?yarın bitecek lursa haber vereyim 200 tanede ben alayım canım.ama bitmezse söz vermeyeyim

canım çok sağol düşünmen bile yeterli ama yazdım ya fazla bile oldu galiba yengeme demiştim o baya kişiye söylemiş 970 kaldı zaten e bir kişi ben ezbere biliyorum 500 okurum demiş, yengem 300 okumuş, karşı komşusu 50 okumuş, yiğeni okuyormuş, teyzeme demiş ben ona dememiştim yetişecek diye ee o da okuyormuş fazla bile olacak. Yarın yengem sorup tam sayıyı öğrenecek canımm bakalım ee bende okuyorum bu akşamda okucam artık yarın sayı tamamlandıysa bitiricem.

Zeynocum beni unuttun galiba yazdim bisiler sana ama gormedin heralde.. canim tedavin hayirli olsun ne guzel tam zamaninda olmus hersey yolunda gider sonucunda guzel olur insALLAH sen vesveselere kapilma onlar bos birakmazlar ii dusun ii olsun cnm.

canım merak etme boş ver.25 yaşındasın 8 aylık evlisin,7 ay önce düşük yapmışsın.böyle düşünerek stres yaparak hayatı kendine zehir etmek yerine gençliğinin tadını çıkar,evliliğin en güzel zamanlarındasın kıymetini bil,doya doya yaşa.sen böyle yaparsan hayırlısı ile gelir zaten bebişin.öylemi böylemi diye çağırma kendine kötülüğü

Zeynocum beni unuttun galiba yazdim bisiler sana ama gormedin heralde.. canim tedavin hayirli olsun ne guzel tam zamaninda olmus hersey yolunda gider sonucunda guzel olur insALLAH sen vesveselere kapilma onlar bos birakmazlar ii dusun ii olsun cnm.

çok sağol nilüfercim.başladık hayırlısı ile.sonu iyi olsun inşallah.seninde Allah yardımcın olsun.diğer topicte yazdıklarını okudum ama buraya bi daldım kaç saattir geçmişi okuyorum.oraya dönme fırsatım olmadı daha.öngörüşmeye gittinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…