- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.261
şaka değil gerçek kız hatta annesine dedim kocaların da izninii almak lazım dedi onunki de kız benim koçiş ne desin güldü işte birşey demez o hem ben rahatlarım hemde bebiş doymuş olur yazık biraz önce aradım hiç durmuyormuş gece uyutmuyormuş yaık kıza üzüldüm
ayy didoş bu erkekler bizim çektiklerimizi çekseler yaşadıklarımıxın birzını yaşasalar ne olur acep merak ediyorum Yüce Rabbim bütün zorluğu biz kadınlara vermiş yine de onlar hallerinden daha bi şikayetçi neyse sen en iyisi hem sancı çek hem kocanı sakinleştir,
valla kuzum adet sancısına benziyor kramplar giriyor kasıklarına rahmine Allah hayırlı kolay doğumlar versin bir avazda kurtarsın seni
burcuuuu korkma şu hsg den bak eğer çekilirsen sende anlayacaksın korkulacak bişey yok,valla ben devlette çektirdim bir kaç saniye dayanınca bitiyor ki hiç zor değil,bence en zoru bi alet vardı ya adını unuttum açmak için kullanıyorlar o can yakıyo sadece
evet zeynebim bu 4. kimysal gebeliğim oldu..senin haberin varmıydı bilmiyorum, hem pıhtılaşmaya hemde kromozom analizine baktırdım, benim sonuçlar nisbeten temiz çıktı, eşiimin sonuçlarınıda haftaya alacağız inşallah..bakalım doktor ne diyecek
bide rahim filmi için bana yadıkların çok doğru..bu sonuçlar bir çıksın doktor film derse hemen AllahIn izniyle çektireceğim..istanbul fikri aslında aklıma yatıyor hem Bedriye ve Meral de orda çektirdiler, onlarda ısrar ettiler orası olsun diye..şimdi sana bişey soracağım sende şehir dışından gittin dimi , radyomarda çektirdin..oraya giderken doktorun istek kağıdı lazım mı? yani bir doktordan rahim filmi istek formumum alacağız..bizim Burdur da çeken yer yok, burdaki doktordan mı alacağım istek formunu? yoksa direk radyomar mı istek yapıyor, sen nasıl yaptın bana tüm ayrıntılarını bir anlat bakem????
aynen ya çıtımız çıkmıyo yinede tüm yük onların üstünde sankibide şikayet etmiyorum ben hiçbişeyinden kızımın ayaklarımın üstüne basınca canım acıyo artık canım ya acayip şiştim sanırım eşinin terlkleriyle doğuma gidenler kervanına katılcam bende
amin canım ya amin Rabbim o an o cesareti verecek gibi geliyo
veriyor cnm hiç kuşkusuz giderken korku yoktu heyecan ve merak vardı sadeceAllah iyiliğini versin e mi kimin terliğiile gitmen önemli değil yalınayak gitmede
ahh ahh o ayaklardan bende çok çektim cnm şimdi o ayakları bol bol öpüyorum
bunlar gerçekten çok güzel çok iç açıcı haberler özlemcim çok sevindim senin adınane zamana randevu alabildin şimdi ne zaman gideceksin birdaha
spekulumu diyorsun ah ah onu en iyi ben bilirim o takılıyken 1 saat bekledim dr beyimiz gelmedi, üstelik takan kız beceremedi 2-3 defa taktı çıkardı, takması acımadıda o halde okadar bekleyince canım yandı, kaç defa arattırdım dru tamam geliyorum diyor gelmiyor kıza dedim gelmiyorsa çıkarın ben gidicem demez mi bana istersen çıkarayım dr gelince taksın yok artık dedim neyse beyimiz geldi bende bu işkenceden kurtuldum
almadım sinir oldum çünkü doktorlara araya ramazan girdi diye erteledim artık doktor işini,hamile kaldığımda kime giderim bilmiyorum
hıııh evet spekulum o benim canımı yakıyo işte takarken değil dediğin gibi içerde durduğu sürede can yakıyo çok fena bişey,ayyyy hatırladım birden
Yani bi acibadem bide erdem hastanesi var
Benim yengemin kizkardesi erdemde oldu bi oglu var simdi
Ozlem bi yandan evet belki tamponla guzel bi yontem olmus olabilir ama dedigin gibi soyleseletdi bukadar korkmazdim bide hic kullanmamis biri olarak ne oldufunu bilemedimde
Tupbebek yaptiran arkadaslar nerde yaptirdiniz
bu konuda haklısın tatlım bende haber vermediklerine sinir olmuştum bide 2 aşılamada da çatlama gününü ayarlayamadılar..valla hiç güvenim yok ordaki doktorlara..bizim bütün yurtdışında yaşayan akrabalar hastane işlerini Turkiye de yapıyor
BURCCUUUUUU
YAZDım yazdım silinmiş bi kez daha yazıyorum radyomarı aradım, doktordan istek formuna gerek yokmuş, biz ghidip direk rahim filmi çektiricez diyebiliyormuşuz fiyatı 380 tl zamlanmamış, kısmetse gelirsen bende gelicem yanına, zeynep de uygun olsa gelsee, ayyy yasemin de gelebilir, çiğdemle gülde bebişlerini getirirlermişçok harika olur..
adetin ilk gününden itibaren geçti adetin 10. gününe kadar gidip çektireceğiz. randevu da alıcağız ohh miss..
doktoruna gittiğinde sor açıkca siz isteyecek misiniz gerek var mı diye? evet dersee hemen gelirsiniz,
ben çektirmen taraftarıyım ve bende diyordum gebelik oluşuyor ama düşüyor rahiö filmine ne gerek var diye ama doktor rahmin yapısına bakıyoruz dedi hoş gittiğim hiç bi doktor filmi eline alıp bi bakmadı bu arada mektup veriyorlar onu okuyorlar da ben temiz çıkıcağına çok inanıyorum rahim filminin ama kaç oldu diyorum ya ben de bi türlü çektiremezken diyorlardı ki filmi çektirdikten 2,3 ay içerisinde gebelik oluşabiliyor benimde öyle oldu, nerde anımsamıyorum ama doktorlada görüşmüştük tıbbi bir açıklaması yok ama filmden sonra kendiliğinden oluşan gebelikler oluyor vs.. demişti. inşAllah gerek kalmaz Rahim filmine ama bu da bir seçenek sonuçta.. ve ben inanıyorum ki benim kadar çok korkmuyorsundur yaa. doktor istiyorsa hemen çektirelim burada radyomarda çektirelimm.. tüm kızlar toplanıp
Yasemin MaşaAllah neler yiyorsun öyle ben hiç birini yemiyorum desem yeridir, hafta içi ya poğaça falan kahvaltıda , bugun ekmek arası peynir falan sandviç yaptım mesela, sonraa öğlenleri şirkete gelen yemeklerden genelde sebze yemeği oluyor bende pek sevmediğimden ucundan azıcık yiyorum, ete düşkünüm ama çok yiyemiyorum, 15 günde bir balık yiyorum cevizden falan çok tiksindim yiyemiyorum, yumurtayı bi pazar kahvaltımda yiyorum, su içiyorum artık ama.. kötü besleniyorum sanırım.. hee bide meyve yiyorum ama.. en azından evet meyve bolca yiyorum..
[
canım benim,ben senin hakkını nasıl öderim..bende arayacaktım utandım..niyeyse..başka bişey olsa hemen atlardım..
tatlım bugün eşimle konuştuk,bayram sonrası bakalım ben izin alabilirsem gideriz dedi..ayy çok sevindim..gelirsem seni ararım mutlaka. Zeynep ve Meral gelemez bence onların o tarihlerde bebekleri tutunmaya çalışıyor olur,evde yan gelip yatarlar herhaldehaftaya sonuçları gösterirken sorucam doktora başka hangi tetkik lazım diye film derse eğer Allahımın izniyle cektireceğim..bakalım Rabbim ne nasip edecek..canım benim çok sağol çok mutlu oldum
Kızlarr napıyosunuz ben kursa gidiyorum okulda kurs var personele yabancı dil hani derdimizi anlatabilelim diye bizim ki biraz tarzanca datemmuz grubu ve ağutostos grubu var gerçi ilk günden sonra azaldık sadece bayanlarız ve 5 kişiyiz ne komik rakam kendi hocalarımız veriyor dersler 14.00 16.00 arası oaraya gidiyorum p.tesi den beri. Ben yokken kim en yaptı okuyayım dedim ama bitmedi artık vazgeçtim çıkışım gelecek. 970 tefriciyem kaldı ay yetişecek mi derken yengeme de söylemiştim onu aradım o söylemedik kimse bırakmamış camidem mukabeleye gidiyorlar ordakilere demiş, apartmanından birkaç kişiye, karşı komşusuna, yiğenine, teyzeme hep demiş biri zaten ezbere biliyorum 500 okurum demiş, yengem 300 küsür okumuş diğerleri de baya okumuştur dedi. Yani bitti gibi bir şey sanırım tam sayıyı yarın alıcam cuma alacaktım ama dedim sor söyle bana tamamlanmış olursa okumasınlar boşuna dedim de kızlar fazla olacak gibi tam sayı mı olması lazım yengem eksik olmasında fazla olsun bir şey olmaz dedi ama. Ben yine de bu akşamda okucam :26:
seda ben başını kaçırdım herhalde bebek için okuyorsun tefriciye başlamışsın.ben adetim biliyorsun ama biterse bende alabilirim.cuma mı son gün?yarın bitecek lursa haber vereyim 200 tanede ben alayım canım.ama bitmezse söz vermeyeyim
çok sağol .. 25 yaşımdayım. düşükten s onra hiç doktoraa gitmemiştim ne durumdayım diye geçen ay gittim tam kan tahlili yaptırdım bir sorun yok dedi ama niyese doktora bu kan testinden herşey belli oluyor mu diye sormayı unuttum. kan testinde herşey iyi kanım az çıkmıştı onu düzeltmeye çalışıyorum. merak ettiğim yani yumurtalıkların düzenli çalışıp çalışmadığına yani alt tarafta bi sorun olmadığı kanda çıkıyor mu ekstra bir başka muayenede gerek var mı ? saygılar
Zeynocum beni unuttun galiba yazdim bisiler sana ama gormedin heralde.. canim tedavin hayirli olsun ne guzel tam zamaninda olmus hersey yolunda gider sonucunda guzel olur insALLAH sen vesveselere kapilma onlar bos birakmazlar ii dusun ii olsun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?