Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar kaç saattir burdayım.kaç sayfa okudum bilmiyorum.iftar gelmiş nerdeyse.gidim de kocama yemek falan yapayım bari.hepinizi öpüyorum.iyi akşamlar

ayy sedaa bende çok vicdan yapıyorum kendime ama süt yoğurt falan hiç yemiyorum, 9 ay maşaAllah uzun bir süre insan ister istemez kendi düzenine dönüyor kaldı ki ben pek damak tadı olmadan sadece doymak için yiyenlerdenim, ama günde bir kez ayran içmeye çalışıyorum o sayılır heralde artık dediğin gibi daha da dikkat edeyim, en azından yumurta pişireyimm cevizde bişekilde bişeylerin arasına koyup yiyeyim, off kötü hissettim kendimi çok..

Zeyyyneeeepppp hep dualarımdasınız ve hayırlısıyla çok güzel haberler alacağız ben çok inanıyorum.. Allah emeklerinizin karşılığını inşAllah tatlı tatlı hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar olarak vericek ve herşey çok güzel olucak inşAllah.

ve kızlar ben yavaştan çıkayım anneme gideceğim bakmayın kafayı dağıtmaya çalışsamda bir yanım hep buruk, Allah hastanelerin eksikliğini göstermesin kimseyide düşürmesin, yarın sabah 8,30da anjiyoya giriyor annem inşAllah güzel haberlerle karşılaşıp güzel haberler vermeyi kısmet eder Allah. TÜm hastalarla beraber benim anneme de şifa diliyorum, herkesi çok öpüyorum.. görüşürüz.

Dimi bende dalınca cikamiyorum ) yok cnm yarin hormon testleri icin capaya gidicem biraz yol alayim rapor icin gidicem insALLAH

sevgili dostlar ramazan ayınız mübarek olsun eviniz huzur ve bereket dolsun dualarınız kabul olsun

ağzına sağlık canım Allah razı olsun.Annenede Allah acil şifalar versin inşallah güzel haberlerle girip çıkar inşallah

Dimi bende dalınca cikamiyorum ) yok cnm yarin hormon testleri icin capaya gidicem biraz yol alayim rapor icin gidicem insALLAH

canım görüşmeyede git bence.hele napılacağına bi karar verilsin.hormon sonuçların çıkınca al sonuçları git.ikisi beraber yürüsün işlerin.tabi sen bilirsin gene

ramazan uygulaması normalde 5 bırakıyorum

gunaydın kısecelr naılsınız yarın doktor randevum var bakaım kac yımırtam oldu bu sefer hayırlısı

hepinize günaydın

bedriyeciğim annen için dua etim canım Allah şifalar versin,bugün rahatlıkla atlatsın anjioyu

kızlar yaa benim canım çok sıkkın koltuk altımda bi sertlik var sabah acısını farkettim gerçi bende oluyor böyle adetten sonra çıkıyor 1-2 günde gidiyor, bir kaç aydır bu şekilde görünürde bişey yok acı var elimi dokunduğumdada şiş gibi bi sertlik var gibi

günaydın

gunaydın kısecelr naılsınız yarın doktor randevum var bakaım kac yımırtam oldu bu sefer hayırlısı
hadı hayırlısı bu sefer

geçmiş olsubnb canım takip et..

hemen bir genel cerraha git ultrasonla baksınlar aklındanda kaygısı gitmiş olur ben çok ertelemiştim ama uykularım kaçardı öyle çok korkardımki gittim neyseki korkulcak bişey deildi aldılar kesip

hemen bir genel cerraha git ultrasonla baksınlar aklındanda kaygısı gitmiş olur ben çok ertelemiştim ama uykularım kaçardı öyle çok korkardımki gittim neyseki korkulcak bişey deildi aldılar kesip

sendedemi böyleydi hep varmıydı bende adeten sonra çıkıyor ya çok düzenli takip etmedim aslında ama bir kaç aydır oluyor koltuk altım çok acıyor bazen ama dışarıdahiç bişey yok,kesmelerindende korkuyorum zaten

Ayy tatlım hem sen bakırköydeydin di mi,fındıkzzadeye yakın ..dün sen ardıktan sonra internette araştırdım tatlım,fındıkzade şubesiymiş..tel numarasını telefonuma kayıt ettim..bide Bedişim siz burda bana o kadar çok destek vediniz ki, belki bu fakültede bile çektiririm..Allah nereyi nasip edcek ve ne nasip edecek bakalım....bide Bediş benim eşimin ablası istanbulda uzun zamandır onlara gitmek istiyoruz..belki filme falan gerek kalmazsa bile gelirsem , senin iş yerine uğrarım inşallah, yani tabi sanada uyarsa, bide Meral'in bankasına da giderim zeynep'le yaso'da evde hamiş hamiş yatıyor olcaklar zaten..ee Meral'de de tosun gücü var, o kesin hamile olur olmaz işe tekrar başlar ama kesin göbüş dolu olur

Aşkolsuuuunnn Bedriye...nolur bende gelsem...beni unutmuşsun derinden yaralandım...sarsıldım....

Oyyy kıyamam Bediş gerekli açıklamayı yapmış ama ben dedim ki şimdi onların yani sen ve Zeynebin göbüşleri dolu olur, belki evde yatarsınız falan gelemezsiniz dedim..yoksa başrol artistimiz unutulur mu? hem gelirseniz içeri odaya sokarım elimden tuttururum ha o na göre (ıyyy sahne pek hoş olmadı..benim bacaklar açık..neyse vazgeçtim)

evet tatlım spekulum du sanırım adı,alttan muaynede de o canımı çok yakıyor ama dayanıyorum..eğer öyleyse ooooo göbek ata ata çektiririm inşallah..o aleti takarken eğer kasmazsan hiç anlamıyorsun..benim ilk muaynelerimde daha hiçbirşeyden korkmazken spekulumun takıldığını anlamzdım çünkü iananılmaz rahattım, ee ordaki kaslarda gevşek oluyor..en son gittiğimde ne varsa sanki çok korkuyordum kastım kendimi kadın zor soktu ve canım yanmıştı..aslında yapabilsek bizim elimizde olan bişey ya....

merhabe lili...düşüğün nasıl oldu? şimdi yumurtaların normal olup olmadığına devlette bakmazlar ama nazının gectiği bir özele gidersen istediğin tün muayneyi yaptırırsın sonuçta para veriyorsun ama sana bir abla tavsiyesi...ilk bebeklerde dşük yaşanması doğalır hatta iyidir çünkü bebek sağlıklı olmadığı için vucüt kabul etmemiştir, kimse sakat bir bebeği olsun istemz..7 ay olmuş demişsin 12 ayı bir tamamla, hala olmuyorsa..önce hormon testleri yapılır, adet düzensizliğin var mı on abakılır, sonra eşinin spermelerine bakılır..sonra yumurta geliş ilaç alırsın...vs .vs.. dünya kadar tetkik var, ama önce kafanı boşalt ve hiç gün hesabı yapmadan eşinle ilşki yaşa..12 ayı bi doldur hem daha yeni evlisin bunlara üzülmek için çok erken yıpratma kendini..akışa bırak Allahım inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder sana ( ben bunları 5 yıllık ecvli, 5 kaybı olanbiri söylüyor, yan, tecrübe konuşuyor)

özlem bir ara bana pıhtılaşma sonuçlarını yazarmısın,potein s ve c,ve diğer hepsini,kendiminkiyle karşılaştırmak istiyorum

ayyy mesude büyük sevap, hemde kızmış..Allahım belki onun rızkını senin göğsün de nasip etti, hele annesi bişey demiyorsa harika olur,hem de betüle süt kardeş gelir

yok canım bende hep vardı adette belirgileşirdi bende hala var ama onlar çok buyuk deiller her 6 ayda bir doktora gidiyorum ultrasonna giriyorum takip ediliyo sadece içi su dolu folipmiş 5 tane filan heralde ama elime gelmiyo daha içerilerde

ben o aletle doktor smear testi alırken tanıştım ve hiç sevmedim canım yandı,bi sonraki doktora gidişim de adam bana pek üzülmüştü o kadar kastımki kendimi,zor şeyler yaşamışsın demişti bana ayy çok sevmiştim o doktoru onamı gitsem

canım benim sonuçları evden yazarım dosyam yanımda değil

Son düzenleme:

ayy ne mal, doktor gelince taksaya sonuçta bir saniyelik onu takmak, gerizekalı..neyse bircan uzunbir süre spekulumu görmezsin artık

canım senin ve Bedriyenin hakkını nasıl öderim Allah razı olsun, Bedriye aramış, bende internetten baktım tel ve adresini aldım bakaılm zeyno Allahım ne nasip edecek, 2 ay önce rahim filmine gideyim diye kendimi motive ederken hamiile kaldım.. o kadar mutlu olmuştum ki..nasip...gezeriz bebeğem gezeriz tabiki :))) ama sen 3 kişi gel emi :)))

ayy didem ben zaten 40 giyiyorum desene benimkiler ayı ayağı olacak :))

evet kesinlikle kötü besleniyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valla çok kızdım, kendini zorla kuzum..yiyebileceklerini ye bari..

ayyy seda fazla olacak gibi..sen akşam okuma bari..dur listeye göre cuma öğlen bile tamamlarsın gerekirse ama gerek kalmaz sanırım ..du bakalım hayırlısı

canım benim biliyorum..Allah bin kere razı olsun ..valla iyice gelesim geldi :)))

GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE. Hayırlı akşamlar iyi iftarlar kızlar

amin kuzum amin

hay ağzını öpeyimmmm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…