- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.281
canım sen 26 haftalık gebesin bugüne bugün biraz yemeye çalış anacım ben senden çok yerim gebe olsam bu iştahsız halimlen. Bir kere yumurtayı arttır hiç olmazsa her gün yiyemesen de haftada 3 kere ye sabah haşla hemen hazırlanırken atıver ağzına. Ben de buranın yemeklerini yiyemiyorum ya köfte filan berbat. Hamile kalınca almadığım günlerde evden getiricem. Kartla bizim pcden de görebiliyoruz hangi gün hangi yemek var istemediğimizi seçmiyoruz her gün parayla olduğundan yükletmiyoruz. hadi ceviz yağlı tiksinme olabiliyor ama süt iç mutlaka bir bardak hatta iki bardağa bile çıkarsan olur artık. Biraz zorla az az sık sık ye herşeyden ye canım ya ben iki gündür baya iyi ceviz yiyorum mesela eşim almış kabuklu kırdı verdi yanıma baya iki günde bitirdim günde 5-6 tane yedim valla.
kocan izin alamzsa da sorun yapma bak kaç tane kardeşin var burda.du bakalım o günler bi gelsin hayırlısı ile.geliriz inşallah niye gelmeyelim.ben hemen olacak sandımda transfere gelirmiki demiştim.o zamana inşallah çoktan tutunmuş olur bebişim teyzesi(amin)derken bile korkuyorum burcu ya.dün çok umutluydum ama bugün bi garip sanki boşuna gidiyormuş gibi geliyor.dillendirme olumlu konuş diyorum kendi kendime....
çok sağol nilüfercim.başladık hayırlısı ile.sonu iyi olsun inşallah.seninde Allah yardımcın olsun.diğer topicte yazdıklarını okudum ama buraya bi daldım kaç saattir geçmişi okuyorum.oraya dönme fırsatım olmadı daha.öngörüşmeye gittinmi?
ayy sedaa bende çok vicdan yapıyorum kendime ama süt yoğurt falan hiç yemiyorum, 9 ay maşaAllah uzun bir süre insan ister istemez kendi düzenine dönüyor kaldı ki ben pek damak tadı olmadan sadece doymak için yiyenlerdenim, ama günde bir kez ayran içmeye çalışıyorum o sayılır heralde artık dediğin gibi daha da dikkat edeyim, en azından yumurta pişireyimm cevizde bişekilde bişeylerin arasına koyup yiyeyim, off kötü hissettim kendimi çok..
Zeyyyneeeepppp hep dualarımdasınız ve hayırlısıyla çok güzel haberler alacağız ben çok inanıyorum.. Allah emeklerinizin karşılığını inşAllah tatlı tatlı hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar olarak vericek ve herşey çok güzel olucak inşAllah.
ve kızlar ben yavaştan çıkayım anneme gideceğim bakmayın kafayı dağıtmaya çalışsamda bir yanım hep buruk, Allah hastanelerin eksikliğini göstermesin kimseyide düşürmesin, yarın sabah 8,30da anjiyoya giriyor annem inşAllah güzel haberlerle karşılaşıp güzel haberler vermeyi kısmet eder Allah. TÜm hastalarla beraber benim anneme de şifa diliyorum, herkesi çok öpüyorum.. görüşürüz.
Dimi bende dalınca cikamiyorum) yok cnm yarin hormon testleri icin capaya gidicem biraz yol alayim rapor icin gidicem insALLAH
ramazan uygulaması normalde 5 bırakıyorumsağlıklı olsun nazomm, önce sağlıklı olsun (biliyorum sende Öyle düşünüyorsun)
sağlıklı, ahlaklı ve hayırlı olsun..cinsiyetin ne önemi var
bu arada senin çıkış saatin yaklaşıyor..bu yaz saati uygulaması mı, sen kışın 5 te bırakıyordun sanırım di mi?
gunaydın kısecelr naılsınız yarın doktor randevum var bakaım kac yımırtam oldu bu sefer hayırlısı
hadı hayırlısı bu sefergunaydın kısecelr naılsınız yarın doktor randevum var bakaım kac yımırtam oldu bu sefer hayırlısı
geçmiş olsubnb canım takip et..hepinize günaydın
bedriyeciğim annen için dua etim canım Allah şifalar versin,bugün rahatlıkla atlatsın anjioyu
kızlar yaa benim canım çok sıkkın koltuk altımda bi sertlik var sabah acısını farkettim gerçi bende oluyor böyle adetten sonra çıkıyor 1-2 günde gidiyor, bir kaç aydır bu şekilde görünürde bişey yok acı var elimi dokunduğumdada şiş gibi bi sertlik var gibi
günaydın
geçmiş olsubnb canım takip et..
hepinize günaydın
bedriyeciğim annen için dua etim canım Allah şifalar versin,bugün rahatlıkla atlatsın anjioyu
kızlar yaa benim canım çok sıkkın koltuk altımda bi sertlik var sabah acısını farkettim gerçi bende oluyor böyle adetten sonra çıkıyor 1-2 günde gidiyor, bir kaç aydır bu şekilde görünürde bişey yok acı var elimi dokunduğumdada şiş gibi bi sertlik var gibi
hemen bir genel cerraha git ultrasonla baksınlar aklındanda kaygısı gitmiş olur ben çok ertelemiştim ama uykularım kaçardı öyle çok korkardımki gittim neyseki korkulcak bişey deildi aldılar kesip
inşAllah gerek kalmaz Burcu, ama çektirmek de bir vesileyse eğer burada çektirelimm, hiç ne can acısı ne bişey, meral sarılmış kadına , ben sarıldım bunların hepsi tesadüf değilsiz geliceğiniz zamanı söyleyin ben randevuyu alırım.. şimdi çeşit çeşit şubesi var, fındıkzade den alıcağız, meralde bende orada çektirdik ayrıca randevuyu da ctesi gününe alırız Burcu.. rahatça gidip çektiririz.. ayy bende çok mutlu oldum.. inşAllah gerek kalmaz ama diyorum ya bu bir vesileyse Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşAllah.. herşey güzel olucak..
Aşkolsuuuunnn Bedriye...nolur bende gelsem...beni unutmuşsun derinden yaralandım...sarsıldım....
burcuuuu korkma şu hsg den bak eğer çekilirsen sende anlayacaksın korkulacak bişey yok,valla ben devlette çektirdim bir kaç saniye dayanınca bitiyor ki hiç zor değil,bence en zoru bi alet vardı ya adını unuttum açmak için kullanıyorlar o can yakıyo sadece
merhabe lili...düşüğün nasıl oldu? şimdi yumurtaların normal olup olmadığına devlette bakmazlar ama nazının gectiği bir özele gidersen istediğin tün muayneyi yaptırırsın sonuçta para veriyorsun ama sana bir abla tavsiyesi...ilk bebeklerde dşük yaşanması doğalır hatta iyidir çünkü bebek sağlıklı olmadığı için vucüt kabul etmemiştir, kimse sakat bir bebeği olsun istemz..7 ay olmuş demişsin 12 ayı bir tamamla, hala olmuyorsa..önce hormon testleri yapılır, adet düzensizliğin var mı on abakılır, sonra eşinin spermelerine bakılır..sonra yumurta geliş ilaç alırsın...vs .vs.. dünya kadar tetkik var, ama önce kafanı boşalt ve hiç gün hesabı yapmadan eşinle ilşki yaşa..12 ayı bi doldur hem daha yeni evlisin bunlara üzülmek için çok erken yıpratma kendini..akışa bırak Allahım inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder sana ( ben bunları 5 yıllık ecvli, 5 kaybı olanbiri söylüyor, yan, tecrübe konuşuyormerhaba kıjlarr .. yahu 7 ay önce düşük yaptım daha bebişim olmuyor kafayı tırlatmak üzereyim bi sorun olup olmadığını anlamak için ne testi yaptırmam gerekiyor hastanede?bir de bu aralar yumurtlama zamanım gün aşırı birlikte oluyoruz
ne yesem ne içsem bilemedim
rahimde,tüplerde sorun yok,2.düşüğün pıhtılaşma ile ilgisi yok genetik dedi,coraspin kullanıyordum gerek yok kullanma bırak dedi,coraspin yumurtaları bozuyor dedi,çinko düşükmüş ilaç verdi kullanamadım ama onun verdiğini sonra ben başka ilaç aldım onu kullanıyorum,bendeki pıhtılaşmanın pıhtılaşma bile sayılmayacağını 2 düşüğüm olduğu için önlem amaçlı hamile kaldığımda iğne başlayacağımı söyledi gerek kalmazsa 6,5 aydan sonra onuda bırakırız dedi
şaka değil gerçek kız hatta annesine dedim kocaların da izninii almak lazım dedi onunki de kız benim koçiş ne desin güldü işte birşey demez o hem ben rahatlarım hemde bebiş doymuş olur yazık biraz önce aradım hiç durmuyormuş gece uyutmuyormuş yaık kıza üzüldüm
ayy didoş bu erkekler bizim çektiklerimizi çekseler yaşadıklarımıxın birzını yaşasalar ne olur acep merak ediyorum Yüce Rabbim bütün zorluğu biz kadınlara vermiş yine de onlar hallerinden daha bi şikayetçi neyse sen en iyisi hem sancı çek hem kocanı sakinleştir,
valla kuzum adet sancısına benziyor kramplar giriyor kasıklarına rahmine Allah hayırlı kolay doğumlar versin bir avazda kurtarsın seni
sendedemi böyleydi hep varmıydı bende adeten sonra çıkıyor ya çok düzenli takip etmedim aslında ama bir kaç aydır oluyor koltuk altım çok acıyor bazen ama dışarıdahiç bişey yok,kesmelerindende korkuyorum zaten
evet tatlım spekulum du sanırım adı,alttan muaynede de o canımı çok yakıyor ama dayanıyorum..eğer öyleyse ooooo göbek ata ata çektiririm inşallah..o aleti takarken eğer kasmazsan hiç anlamıyorsun..benim ilk muaynelerimde daha hiçbirşeyden korkmazken spekulumun takıldığını anlamzdım çünkü iananılmaz rahattım, ee ordaki kaslarda gevşek oluyor..en son gittiğimde ne varsa sanki çok korkuyordum kastım kendimi kadın zor soktu ve canım yanmıştı..aslında yapabilsek bizim elimizde olan bişey ya....
özlem bir ara bana pıhtılaşma sonuçlarını yazarmısın,potein s ve c,ve diğer hepsini,kendiminkiyle karşılaştırmak istiyorum
spekulumu diyorsun ah ah onu en iyi ben bilirim o takılıyken 1 saat bekledim dr beyimiz gelmedi, üstelik takan kız beceremedi 2-3 defa taktı çıkardı, takması acımadıda o halde okadar bekleyince canım yandı, kaç defa arattırdım dru tamam geliyorum diyor gelmiyor kıza dedim gelmiyorsa çıkarın ben gidicem demez mi bana istersen çıkarayım dr gelince taksın yok artık dedim neyse beyimiz geldi bende bu işkenceden kurtuldum
canım benim tüp bebek merkezindeki doktor önermişti orayı.bi kağıt verdi adres falan yazılıydı.adetin ilk günü aradım radyomarı.randevu aldım.tam randevu saatimde aldılar beni.girmem hazırlanmam,sonucumun elime verilmesi 15 dk sürmüştü.ben kocaelide oturuyorum.otobüsle harem e gittim sonra vapurla karşıya geçtim ordan da metroya bindim.zaten durağa çok yakın.internette yazmışlar hep gidenler.zor olmadı bulmam.yanımda bi arkadaşım vardı.çıkışta otrup bişeyler yedik sonrada buraya kadar gelmişken gezelim diye akşama kadar gezdik :) dediğim gibi bu kadar ertelemene değmez.Tel: (0212) 586 50 50 ara sor istek kağıdı istiyorlarmı diye.sonra atla gel.randevunu aldıktan sonra haberleşiriz.transfer zamanına denk gelmezse bende gelirim.çıkar gezeriz hemde
ayy didem ben zaten 40 giyiyorum desene benimkiler ayı ayağı olacak :))valla canım 37 giyiyordum şimdi 40 küçük geliyo düşün naaparım bilmem yürürken canım acıyo bakalım inş eşimin 45 maşallah ya o olur en kötü diyorum işte
bende bi doğsunda azcık ısırayım o ayakları diyorum ama kıyamıyorsun kimseye veresin gelmiyor bebeği diyorlar
Yasemin MaşaAllah neler yiyorsun öyle ben hiç birini yemiyorum desem yeridir, hafta içi ya poğaça falan kahvaltıda , bugun ekmek arası peynir falan sandviç yaptım mesela, sonraa öğlenleri şirkete gelen yemeklerden genelde sebze yemeği oluyor bende pek sevmediğimden ucundan azıcık yiyorum, ete düşkünüm ama çok yiyemiyorum, 15 günde bir balık yiyorum cevizden falan çok tiksindim yiyemiyorum, yumurtayı bi pazar kahvaltımda yiyorum, su içiyorum artık ama.. kötü besleniyorum sanırım.. hee bide meyve yiyorum ama.. en azından evet meyve bolca yiyorum..
Kızlarr napıyosunuz ben kursa gidiyorum okulda kurs var personele yabancı dil hani derdimizi anlatabilelim diye bizim ki biraz tarzanca datemmuz grubu ve ağutostos grubu var gerçi ilk günden sonra azaldık sadece bayanlarız ve 5 kişiyiz ne komik rakam kendi hocalarımız veriyor dersler 14.00 16.00 arası oaraya gidiyorum p.tesi den beri. Ben yokken kim en yaptı okuyayım dedim ama bitmedi artık vazgeçtim çıkışım gelecek. 970 tefriciyem kaldı ay yetişecek mi derken yengeme de söylemiştim onu aradım o söylemedik kimse bırakmamış camidem mukabeleye gidiyorlar ordakilere demiş, apartmanından birkaç kişiye, karşı komşusuna, yiğenine, teyzeme hep demiş biri zaten ezbere biliyorum 500 okurum demiş, yengem 300 küsür okumuş diğerleri de baya okumuştur dedi. Yani bitti gibi bir şey sanırım tam sayıyı yarın alıcam cuma alacaktım ama dedim sor söyle bana tamamlanmış olursa okumasınlar boşuna dedim de kızlar fazla olacak gibi tam sayı mı olması lazım yengem eksik olmasında fazla olsun bir şey olmaz dedi ama. Ben yine de bu akşamda okucam :26:
canım benim biliyorum..Allah bin kere razı olsun ..valla iyice gelesim geldi :)))kocan izin alamzsa da sorun yapma bak kaç tane kardeşin var burda.du bakalım o günler bi gelsin hayırlısı ile.geliriz inşallah niye gelmeyelim.ben hemen olacak sandımda transfere gelirmiki demiştim.o zamana inşallah çoktan tutunmuş olur bebişim teyzesi(amin)derken bile korkuyorum burcu ya.dün çok umutluydum ama bugün bi garip sanki boşuna gidiyormuş gibi geliyor.dillendirme olumlu konuş diyorum kendi kendime....
GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE. Hayırlı akşamlar iyi iftarlar kızlar
canım merak etme boş ver.25 yaşındasın 8 aylık evlisin,7 ay önce düşük yapmışsın.böyle düşünerek stres yaparak hayatı kendine zehir etmek yerine gençliğinin tadını çıkar,evliliğin en güzel zamanlarındasın kıymetini bil,doya doya yaşa.sen böyle yaparsan hayırlısı ile gelir zaten bebişin.öylemi böylemi diye çağırma kendine kötülüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?