Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım fazla da olsa merak etme daha iyi bile olur...
geçmiş olsun özlemcim, 1 ay kadar önce bende de oldu ultrasona girdim kötü görünmüyor dedi ama takip edilmeliymiş kullandığım hormon ilaçlarından olabilirmiş 2 ay sonra tekrar usg, ozaman araştırmıştım eğer ağrısız ise kötü olabilirmiş senin ağrılı bir şey yoktur korkma ama bir dra görün bence.
bediş annen için ya şafi çektim, Allah acil şifalar versin...

normal zamanlarda bendede varmı acaba:26:ben sadece bana acı erdiği zamanlarda dikkat ediyorum

hımm ben folikasit kullanıyorum o yapmaz herhalde değilmi,aa evet bende duymuştum bunu ağrılı olursa korkmaya gerek yok demiş doktor bizim bi arkadaşa

ya bugünbende bi gariplik var sanki bacaklarımdan biri asılmış gövdemden biri asılmış çekiyo belimde bir kas ağrısı mı desem öyle bi acı var bi ağrı var hayrola inşallah

sevgili dostlar ramazan ayınız mübarek olsun eviniz huzur ve bereket dolsun dualarınız kabul olsun
amin canım amin

gunaydın kısecelr naılsınız yarın doktor randevum var bakaım kac yımırtam oldu bu sefer hayırlısı
haydi bakalım tuğba..Allah sana ramazan bebesi nasip etsin inşallah , besmele ile başla şee etmeye :)

özlemim takip et mutlaka , ağrı ne zman başlıyor ne zman bitiyor gidince doktora söylersin, çünkü adet döneminde ağrıyanlarda sıkıntı yok derler hatta hamilelik belirtisi bile sayılır,hormonlardan ama senin ki her adet döneminin bitiminden sonra oluyorsa mutlaka git, kesin sendeki de içi su dolu zararsız kisttir,hatta benim dalağımda var , bir kan testi yapıyorlar fakültede o kitle kötü huylu mu iyi huylu mu diye, iyi huyluysa ellemiyorlar onunla yaşıyorsun ..bekletme fıstğım

yaa aslı nerde ben niye onu görmüyorum 1-2 gündür

evet bende merak ediyorum Aslı'yı..olmadı facebook tan bir mesaj atayım ona

tamam canım ..ne anlayışlı doktorlar var, bide son gittiğin deli kadına bak..töbe töbe

BEDRİYE canım şuan topikte olmadığına göre kesin annenin yanında hastanedesindir, Allah yardımcınız olsun ,inşallah çok kolay geçmiştir anjio, annene dua ettim canım, Allah'a emanet..gelince hemen sonuçları yaz...ayrıntıları anlat..

hımm ben folikasit kullanıyorum o yapmaz herhalde değilmi,aa evet bende duymuştum bunu ağrılı olursa korkmaya gerek yok demiş doktor bizim bi arkadaşa

yok canım folik asit yapmaz vitamin sonuçta, hormon ilaçları yapıyor nisan ve haziranda gonal f kullandım o yapmış olmalı ağrı devam ederse akıntı kızarıklık olursa hemen git doktora

tamam takip edeceğim, senin dalağındakini nasıl hissettin

aslıyı ben ararım da telefonlar yoğun konuşamam yanımda da kimse yok tekim

o doktorun yaklaşımı çok hoşuma gitmişti o erkekti valal her zaman erkek doktorlar daha iyi oluyor daha anlayışlı oluyor ,ayy o kadın bana daha neler söylemişti geçen hatırladım unutmuşum bana ne diyo cümleyi şuan tam hatırlamıyorum ama o zaman git çaput bağla ağaçlara öyle şey olurmu falan diyo, cık cık cık geldi beni buldu salak şey

özlem sen gecen cuma mı adet olsun? bat ne zmana bana yaz hemen

bat 1 ağustos canım neden sordun

canım dur üzülme bu kadar biraz daha arttırmaya çalış sadece. Bir de şöyle düşün Afrikada açlıkla yaşıyorlar ama çocuklar sapasağlam doğuyor yine de. Bir de çok fakir aileler var yada çok fakir olmaya da gerek yok herkes evine cevizini, pekmezini alamıyor, meyvesini yiyemiyor ama yine de çocuklar pekte güzel doğuyor yani biz biraz pimpirikliyiz ama bu sadece çocuk için değil sana da lazım bak süt üretimi var enerji lazım sana son aylar için, doğumdan sonrası için kendin içinde yemelisin bebek senin depondan besleniyor zaten bir şekilde ama lohusa zamanı kanama filan halsiz olacaksın enerji yüklemen lazım

Dualarımız annenle canım inşallah hemen bitecek ve bir şey de çıkmayacak Allah'ın izniyle.

Canım bende de böyle sertlik değil de bir hafta önce hani arı sokmuş gib sızı oldu baya yandı orası sivilce gibi de bir şey çıkmıştı ama geçti korkmuştum bende. Bir de deodoranat kullanıyoruz mecburen yazın parfümle olmuyor terliyor kol altları gündüz zaten benim burası yanıyor. Tüm gün de öyle olunca akşam artık kaşınmaya başlıyor bir de biz kaynanama gidiyoruz otuyoruz öyle olunca 12 saatten fazla kalıyor öyle kaşıntı yapıyor eve gidince hemen yıkıyorum ama gündüz o kadar saat kalması bile yetiyor ama başka çare de yok maalesef.

ayyy seda fazla olacak gibi..sen akşam okuma bari..dur listeye göre cuma öğlen bile tamamlarsın gerekirse ama gerek kalmaz sanırım ..du bakalım hayırlısı

Valla canım fazla oldu bile büyük ihtimal. Ben dün dayanamadım okumadan yine 100 tane okudum. 870 kalmıştı. Burada hizmetli bayanlardan okuyan olmuş 450 okunmuş. Kaldı 420. Eh zaten sadece yengem dün konuştuk benim 300 geçti dedi ki o karşı komşusuna demiş, yiğenine demiş, sırf bir komşusu daha ben 500 okurum demiş ,yarısını şimdiye kadar okumuş olsa hadi, ben teyzeme demedim tamamlanacak diye o teyzeme de demiş telde konuştuklarında, dün bir abla daha ezbere biliyormuş buradan o da okurum demişti belki o da 50 okumuştur. Çok çok fazla oldu yani ama yengem az olmasında fazla olsun bir şey olmaz dedi. En sevindiğim mutlu olduğumda o kadar insan beni tanıyan tanımayan yüzümü bile görmeyen insanlar dua okudular ne kadar güzel bir şey anlatamam dua okunduğunu bilmek.

Son düzenleme:
yok canım folik asit yapmaz vitamin sonuçta, hormon ilaçları yapıyor nisan ve haziranda gonal f kullandım o yapmış olmalı ağrı devam ederse akıntı kızarıklık olursa hemen git doktora

akıntı dediğin göğüstemi canım,tamam takip edicem ve gidicem çok korkuyordum ama sayenizde biraz daha rahatladım,çok sağolun

tatlım benim böbrekte taş vardı ona bakarken tesadüfen gördü dokdor,hem de en son bakıldığında 4 cm di tekrar gitmeliyim.ama iyi huylu ya inşallah sorun yoktur..

tatlım koltuk altının ağrısı bacak çekilmesi falan acaba hamile olabilrmisin diye düşündüm,ama daha yumurtlama günün gelmedi sanırım..üşşüttün mü acaba kuzum sen?

özlem bide bende aslıya faceden msj yazdım..

ayrıca senin o kadın doktorun ciddi psi. sorunları var bence,sakın bi daha gitme o manyağa, o çabutu kendi kıçına bağlasın...

SEDA tatlım evet fazla olacak ama bir sürü kişi sana dua etmiş olacak Allahın nasibi..eğer için rahat etmeyecekse burda kızlara dyuyuru yap daha okumayan okumasın

Gunaydin hayirli gunler...
Ozlem leblebi kadar bir sertlik bendede var dusukten sonra cikti doktor eger emzirirsen dagilir dedi korkma Allahin izniyle hepsi korkulacak bisey olmuyor benim kaynanamdada bir suru var koltuk altinda gogsunde doktor takip ediyor buyumesini falan o kadar....

iyiyiz caı hadi bakalım hayırlı haberler getirr bizee

günaydın

hadı hayırlısı bu sefer

geçmiş olsubnb canım takip et..

amin canım amin

haydi bakalım tuğba..Allah sana ramazan bebesi nasip etsin inşallah , besmele ile başla şee etmeye :)

e

inşallah busefer bırden fazla olmustur kıslar.hayırlısı rabbımden .Burcucum dıkkat edıyoruz besmeleye :) bı anda tuhhsafta oluyom tobe tobe dıyom sonra:)

inşallah sorun yoktur canım yaa , yok canım dediğin gibi hem yumurtlama zamanı değil hemde bişey olmadı dediğin üşütmüş olabilirim klima çarpmıştır belki

özlem bide bende aslıya faceden msj yazdım..

ayrıca senin o kadın doktorun ciddi psi. sorunları var bence,sakın bi daha gitme o manyağa, o çabutu kendi kıçına bağlasın...

ayyyy güldürdün beni,doğru diyorsun kendi kıçına bağlasın oohh canıma değsin

Ayşem Ayşem dün gördüm cevaplayamadım çok içimde kaldı...Kuzum, benim işlemler (toplama-transfer) Fulya da Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde yapıldı ama tedavimi takip eden doktor ordan bağımsız...Florya da özel muayenehanesi var.. Prof. Dr. Engin ORAL...Bahçeciyle ortak çalışıyor....dün de kızkardeşim mail atmış bana..."Bu haftaki eğitimde iki bayan vardı ikiside tüp bebekle doğum yapmış üstelik çocukları olmasına rağmen..diyorlarki memorial semra hanımı tek geçerizz" diye...bu Semra Hanım ın adını çok duydum...bi araştırsana geçen çok acayip bir hikaye okudum doktorun adını o kadar tekrarlamış ki aklımda kalmış...teeee gurbet ellerden buralara gelip yakın yer diye tutturm bence...en iyisi hangisiyse...ama tabii İNŞALLAH gerek kalmaz da hamilelik haberlerini alırız...

aaaa düşüktendemi oluyormuş belki bendede o yüzden vardır,küçük bişey bastırınca elime geliyor öyle görünen bişey yok yada çok hafif şiş gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…