Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tümay günaydın tatlım..ÖZLEDİM SENİ..son 2 hafta dayan..bulantılarınla barışık ol öp onları (ıyy ne pis biriyim ben)

inşallah busefer bırden fazla olmustur kıslar.hayırlısı rabbımden .Burcucum dıkkat edıyoruz besmeleye :) bı anda tuhhsafta oluyom tobe tobe dıyom sonra:)

ayy tuğba

bide ne dicem şeye başlamadan önce rabbi yesir vela... varya onu oku? bu ay sen klomen mi kullandın iğnemi?

Bedriyeeemm Bedriyeemm...bu yazdıkların aleyhinde delil olarak saklanacak haberin olsun...ola ki bana gelme konusu sümen altı yapılırsa yemin ediyorum çıkarır bu yazıyı kızına okuturum...bak evladım anacın böyle bir kadın verdiği sözleri tutmuyor derim...ALLAH 'ımm düşünemiyorum Burcu geliyo...biz onu hep beraber radyomar a götürüyoruz sonra bize gidiyoruz....rüya gibi...yemin ediyorum çok güzel ağırlıcam ...nolur nolur nolur bütün bunlar gerçek olsun....

Hayırlı günlerr, merhabalarr kızlar..
Bedişim Allah annene şifa versin inşallah zaten şimdiye çıkmıştır anjiyodan bende dua ettim Allahım kabul etsin.

oooo bakıyorum burcu meral filan buluşma planları yapıyorsunuz, valla çatlarım ortadan hee

kızlar ben gene ishalim yaa ne iğrencim hep bu haberle gelip midenizi bulandırıyorum ama anlamadım gitti. gerçi bunda da vardır bir hayır heralde, çok kilo alıyorum diyi duruyorum, bari pek kilo almam bu şekilde bebek beslensin yeter
ayy heyecanlıyım yarın dr a gidicem ayrıntılı utrason için,Allahm güzel haberlerle çıkmamı nasibetsin hayırlısıyla, bana ve herkese inşallah.
Özlemcim canım o sertlik için mutlaka doktora danış kuşum, herkesde olabilir kimi farkeder, kimi farketmez bile üzülme ama sadece kontrol altında tutki seninde kafanı meşgul etmesin acaba ney diye.

Aslı nerelerde yahuu hayırdır inşallah?

meral çok hoşşun yaa bedriyeyi kızına şikayet edeceksin demek

SEDA tatlım evet fazla olacak ama bir sürü kişi sana dua etmiş olacak Allahın nasibi..eğer için rahat etmeyecekse burda kızlara dyuyuru yap daha okumayan okumasın

canım bir yengemden de sayı alayım da ben okumayanları ama yazdıranları da ekledim tabi bu sayıya da çoğu okundu Aylin yazdı mı göremedim Aylin ve annesi vardı toplam 400 tane gözümden kaçmış olabilir yazdıysa. Tümay'ın 300 vardı, Meral ve Bircan'ın 100 er vardı onlar okuduysa zaten tamamdır. Ama onlar okumadıysa bile yine de tamamlanıyor galiba çünkü şu an ki sayıda sırf yengemin okuduğunu saysam 120 kalıyor geriye kızlar okuyamadıysa 900 de oradan oluyor ama yengemin bir komşusu zaten ben 500 okurum demiş, diğerleri filan yine tamamlanır.

Merak sen benim 100 tefriciyeyi okuyabilmiş miydin yazmışsındır belki ama gözümden kaçmış olabilir okuyamadıysan da sorun yok ben eklicem yengemden de toplam okunanları alıp düşücem daha bu akşam ve yarın öğlen var tamamladı geçti bile çoktan büyük ihtimalle ama sorayım dedim. Bu arada Memorial iyi diye bende çok duydum bu siteden bir arkadaşım da orada yaptırıyor bakalım güzel haberler verir o da inşallah.

ayyy detaylı ultrasonamı gireceksin çok güzeeeellll,hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
biraz takip edeyim gidecem canım sağol

Canım bol bol su iç su kaybı oluyor ishal olunca onun dışında zaten sen güzel besleniyorsun sorun olmaz. İnşallah ayrıntılıdan da güzel haberlerle döneceksin ay ne güzel herşeyini göreceksin Yaso elleri ayakları, burnu, kulağı off süper bir şey teknoloji ne güzel bir şey yaa garibim annem 9 ay hiç göremedim der o zaman yoktu der kalp atışı dinletiliyormuş o da şimdiki gibi değildir herhalde bir de her muayene dinletilmezdi zaten her ay da dr gidilmezdi dedi. Vitamin içiyorsun sen bize öyle şeyler verilmedi hiç dedi. Şimdi anneme herşeyine bakıyorlar ayrıntılı var diyorum bende gelirim bakarım o zaman diyor. Dün çocukların yarışması vardı starda ay ne tatlılardı ya bayıldık eşimle.

ohh ne güzel...kuzucuğunu izleyecen..yarım saat her yerine bakacan:))

kızlar aslı yı aradım ramazanın 1.günü kuzeni trafik kazası geçirmiş vefat etmiş uçurumdan araba ile yuvarlanmış,kastamonudaymış sanırım aslı

Meralim duana amin diyorum balım..ama inşallah radyomar için değilde gezmeye gelirim-hala kaytarmak peşindeyim- bakalım Rabbim ne nasip edecek..inşallah sende göbüşünde bebelerinle karşılarsın beni inşallah..

yasoooom hoş geldin sana da günaydın tatlım kıyamam ben sana belki seninlede görüşmek nasip olur-ay bende sanki geldim gittim gibi daha ortada bişey yok :))

canım ishal 3 günden fazla sürerse tehlikeli..bağırsakların temizleniyor aslınsa ishal olmak iyi bişey,sen bol bol su iç canım,şu kilo vermeyide aklından çıkar,doğumdan sonraki uykusuz gecelerde verirsin sen o kiloları...

kızlar aslı yı aradım ramazanın 1.günü kuzeni trafik kazası geçirmiş vefat etmiş uçurumdan araba ile yuvarlanmış,kastamonudaymış sanırım aslı

off off çok kötü,rabbim ailesine sabır versin..mekanı cennet olsun inşallah..hay Allahım..Rabbim kalanlara güzel hayırlı ölüm nasip etsin

offf ne diyosun yaa Allah rahmet eylesin. Sabırlar versin ailesine inşallah.. Nedir bu Aslı'nın başına gelenler yaa kız zaten iyi hissetmiyordu kendini bir de bu yaa. İnşallah bundan sonrası güzelliklerle dolu olur onun için ne durumdadır kimbilir :26:

canım görüşmeyede git bence.hele napılacağına bi karar verilsin.hormon sonuçların çıkınca al sonuçları git.ikisi beraber yürüsün işlerin.tabi sen bilirsin gene
haklisin cnm dimi isteyecekleri tahlilleri yaptiririm en azindan esiminde gelmesi lazimmi sadece sonuclarini gotursem olurmu uzak dio nasil gitcez dio isi stresli tek basima halletmeye calisiyorum asilamamdada tek basimaydim :-( hastanede oldugumuz halde cagirmislardi esimi hayirlisiyla bi gecsede su surec bide bisi sorcam zeynepcim simdi capa sonuclara gore asilama dicek cunku ilk gittigimizde ole demisti dort defa yapio orasi bizde iki yaptirinca heyet sonucu asilama derse tup icin rapor vermezse nasil olcak asilama raporuylada umutta yaptirabilirmiyim tup bebegi cnm aklim cok karisti ordada sorulmuyor.senin icin raporda bu anlattigim seyler yasandimi

aaaa düşüktendemi oluyormuş belki bendede o yüzden vardır,küçük bişey bastırınca elime geliyor öyle görünen bişey yok yada çok hafif şiş gibi görünüyor
Canim doktor bana dusukte hormonlarin yukselip dusmesinden oluyor dedi tipki hormon ilaclarinda oldugu gibi...

tümay günaydın tatlım..ÖZLEDİM SENİ..son 2 hafta dayan..bulantılarınla barışık ol öp onları (ıyy ne pis biriyim ben)
Canim bende diyorum bebegim iyi olsun ben mide bulantimi severim :)))

tamam tatlım klomen kullandım yarın yeterlı sevıyede olursa ıgne yapıcak cnm

kızlar bende Bedriye'ye mesaj attım telden annesini sordum, bana dönünce size yazarım..
kısa süreliğine çıkıyorum geri gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…