- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.321
tümay günaydın tatlım..ÖZLEDİM SENİ..son 2 hafta dayan..bulantılarınla barışık ol öp onları (ıyy ne pis biriyim ben)Gunaydin hayirli gunler...
Ozlem leblebi kadar bir sertlik bendede var dusukten sonra cikti doktor eger emzirirsen dagilir dedi korkma Allahin izniyle hepsi korkulacak bisey olmuyor benim kaynanamdada bir suru var koltuk altinda gogsunde doktor takip ediyor buyumesini falan o kadar....
inşallah busefer bırden fazla olmustur kıslar.hayırlısı rabbımden .Burcucum dıkkat edıyoruz besmeleye :) bı anda tuhhsafta oluyom tobe tobe dıyom sonra:)
Meral yaa insan beyni ne garip seni yazmamışımm hee, ama yazdım sanıyorum kafamda sen zaten geliyorsunn, hatta içimden dedim ki meral le kadına bi daha sarılırızdaha garibi burcu ne yazmış okudun mu? Meralle zeynep bebeklerine gebe olurlar yatar onlar o arada tarzı yazmışş.. vayy beee telepatiye bak.. bende onun üzerinee (deliyim ya kendi kendime konuşuyorum ) merale belki biz gideriz o zaman bköy zaten ayağımızın dibi diye.. ama senin adını yazmadan tümm bunları yazıp konuşuyor düşünüyor olmamz gerip de mi? garip de mi?
Bedriyeeemm Bedriyeemm...bu yazdıkların aleyhinde delil olarak saklanacak haberin olsun...ola ki bana gelme konusu sümen altı yapılırsa yemin ediyorum çıkarır bu yazıyı kızına okuturum...bak evladım anacın böyle bir kadın verdiği sözleri tutmuyor derim...ALLAH 'ımm düşünemiyorum Burcu geliyo...biz onu hep beraber radyomar a götürüyoruz sonra bize gidiyoruz....rüya gibi...yemin ediyorum çok güzel ağırlıcam ...nolur nolur nolur bütün bunlar gerçek olsun....
SEDA tatlım evet fazla olacak ama bir sürü kişi sana dua etmiş olacak Allahın nasibi..eğer için rahat etmeyecekse burda kızlara dyuyuru yap daha okumayan okumasın
Ayşem Ayşem dün gördüm cevaplayamadım çok içimde kaldı...Kuzum, benim işlemler (toplama-transfer) Fulya da Bahçeci Tüp Bebek Merkezinde yapıldı ama tedavimi takip eden doktor ordan bağımsız...Florya da özel muayenehanesi var.. Prof. Dr. Engin ORAL...Bahçeciyle ortak çalışıyor....dün de kızkardeşim mail atmış bana..."Bu haftaki eğitimde iki bayan vardı ikiside tüp bebekle doğum yapmış üstelik çocukları olmasına rağmen..diyorlarki memorial semra hanımı tek geçerizz" diye...bu Semra Hanım ın adını çok duydum...bi araştırsana geçen çok acayip bir hikaye okudum doktorun adını o kadar tekrarlamış ki aklımda kalmış...teeee gurbet ellerden buralara gelip yakın yer diye tutturm bence...en iyisi hangisiyse...ama tabii İNŞALLAH gerek kalmaz da hamilelik haberlerini alırız...
Hayırlı günlerr, merhabalarr kızlar..
Bedişim Allah annene şifa versin inşallah zaten şimdiye çıkmıştır anjiyodan bende dua ettim Allahım kabul etsin.
oooo bakıyorum burcu meral filan buluşma planları yapıyorsunuz, valla çatlarım ortadan hee
kızlar ben gene ishalim yaa ne iğrencim hep bu haberle gelip midenizi bulandırıyorum ama anlamadım gitti. gerçi bunda da vardır bir hayır heralde, çok kilo alıyorum diyi duruyorum, bari pek kilo almam bu şekildebebek beslensin yeter
ayy heyecanlıyım yarın dr a gidicem ayrıntılı utrason için,Allahm güzel haberlerle çıkmamı nasibetsin hayırlısıyla, bana ve herkese inşallah.
Özlemcim canım o sertlik için mutlaka doktora danış kuşum, herkesde olabilir kimi farkeder, kimi farketmez bile üzülme ama sadece kontrol altında tutki seninde kafanı meşgul etmesin acaba ney diye.
Aslı nerelerde yahuu hayırdır inşallah?
Bedişim Allah annene şifa versin inşallah zaten şimdiye çıkmıştır anjiyodan bende dua ettim Allahım kabul etsin.
oooo bakıyorum burcu meral filan buluşma planları yapıyorsunuz, valla çatlarım ortadan hee
kızlar ben gene ishalim yaa ne iğrencim hep bu haberle gelip midenizi bulandırıyorum ama anlamadım gitti. gerçi bunda da vardır bir hayır heralde, çok kilo alıyorum diyi duruyorum, bari pek kilo almam bu şekildebebek beslensin yeter
ayy heyecanlıyım yarın dr a gidicem ayrıntılı utrason için,Allahm güzel haberlerle çıkmamı nasibetsin hayırlısıyla, bana ve herkese inşallah.
Özlemcim canım o sertlik için mutlaka doktora danış kuşum, herkesde olabilir kimi farkeder, kimi farketmez bile üzülme ama sadece kontrol altında tutki seninde kafanı meşgul etmesin acaba ney diye.
ohh ne güzel...kuzucuğunu izleyecen..yarım saat her yerine bakacan:))Hayırlı günlerr, merhabalarr kızlar..
Meralim duana amin diyorum balım..ama inşallah radyomar için değilde gezmeye gelirim-hala kaytarmak peşindeyim- bakalım Rabbim ne nasip edecek..inşallah sende göbüşünde bebelerinle karşılarsın beni inşallah..Bedriyeeemm Bedriyeemm...bu yazdıkların aleyhinde delil olarak saklanacak haberin olsun...ola ki bana gelme konusu sümen altı yapılırsa yemin ediyorum çıkarır bu yazıyı kızına okuturum...bak evladım anacın böyle bir kadın verdiği sözleri tutmuyor derim...ALLAH 'ımm düşünemiyorum Burcu geliyo...biz onu hep beraber radyomar a götürüyoruz sonra bize gidiyoruz....rüya gibi...yemin ediyorum çok güzel ağırlıcam ...nolur nolur nolur bütün bunlar gerçek olsun....
kızlar aslı yı aradım ramazanın 1.günü kuzeni trafik kazası geçirmiş vefat etmiş uçurumdan araba ile yuvarlanmış,kastamonudaymış sanırım aslı
kızlar aslı yı aradım ramazanın 1.günü kuzeni trafik kazası geçirmiş vefat etmiş uçurumdan araba ile yuvarlanmış,kastamonudaymış sanırım aslı
haklisin cnm dimi isteyecekleri tahlilleri yaptiririm en azindan esiminde gelmesi lazimmi sadece sonuclarini gotursem olurmu uzak dio nasil gitcez dio isi stresli tek basima halletmeye calisiyorum asilamamdada tek basimaydim :-( hastanede oldugumuz halde cagirmislardi esimi hayirlisiyla bi gecsede su surec bide bisi sorcam zeynepcim simdi capa sonuclara gore asilama dicek cunku ilk gittigimizde ole demisti dort defa yapio orasi bizde iki yaptirinca heyet sonucu asilama derse tup icin rapor vermezse nasil olcak asilama raporuylada umutta yaptirabilirmiyim tup bebegi cnm aklim cok karisti ordada sorulmuyor.senin icin raporda bu anlattigim seyler yasandimicanım görüşmeyede git bence.hele napılacağına bi karar verilsin.hormon sonuçların çıkınca al sonuçları git.ikisi beraber yürüsün işlerin.tabi sen bilirsin gene
Canim doktor bana dusukte hormonlarin yukselip dusmesinden oluyor dedi tipki hormon ilaclarinda oldugu gibi...aaaa düşüktendemi oluyormuş belki bendede o yüzden vardır,küçük bişey bastırınca elime geliyor öyle görünen bişey yok yada çok hafif şiş gibi görünüyor
Canim bende diyorum bebegim iyi olsun ben mide bulantimi severim :)))tümay günaydın tatlım..ÖZLEDİM SENİ..son 2 hafta dayan..bulantılarınla barışık ol öp onları (ıyy ne pis biriyim ben)
tümay günaydın tatlım..ÖZLEDİM SENİ..son 2 hafta dayan..bulantılarınla barışık ol öp onları (ıyy ne pis biriyim ben)
ayy tuğba
bide ne dicem şeye başlamadan önce rabbi yesir vela... varya onu oku? bu ay sen klomen mi kullandın iğnemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?