- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.341
kızlar aslı yı aradım ramazanın 1.günü kuzeni trafik kazası geçirmiş vefat etmiş uçurumdan araba ile yuvarlanmış,kastamonudaymış sanırım aslı
Seda ben tefriciyeleri bitirdim canim sayiyi topla kesin net ikinciyide tamamlayalim ne dersin ???
canım bir yengemden de sayı alayım da ben okumayanları ama yazdıranları da ekledim tabi bu sayıya da çoğu okundu Aylin yazdı mı göremedim Aylin ve annesi vardı toplam 400 tane gözümden kaçmış olabilir yazdıysa. Tümay'ın 300 vardı, Meral ve Bircan'ın 100 er vardı onlar okuduysa zaten tamamdır. Ama onlar okumadıysa bile yine de tamamlanıyor galiba çünkü şu an ki sayıda sırf yengemin okuduğunu saysam 120 kalıyor geriye kızlar okuyamadıysa 900 de oradan oluyor ama yengemin bir komşusu zaten ben 500 okurum demiş, diğerleri filan yine tamamlanır.
Merak sen benim 100 tefriciyeyi okuyabilmiş miydin yazmışsındır belki ama gözümden kaçmış olabilir okuyamadıysan da sorun yok ben eklicem yengemden de toplam okunanları alıp düşücem daha bu akşam ve yarın öğlen var tamamladı geçti bile çoktan büyük ihtimalle ama sorayım dedim. Bu arada Memorial iyi diye bende çok duydum bu siteden bir arkadaşım da orada yaptırıyor bakalım güzel haberler verir o da inşallah.
kızlar aslı yı aradım ramazanın 1.günü kuzeni trafik kazası geçirmiş vefat etmiş uçurumdan araba ile yuvarlanmış,kastamonudaymış sanırım aslı
aaayy ne diyosuun Özleeemmm...ALLAH ııımm...çok acııı....aayy çok fena olduum...ne muhteşem birgün de kavuşmuş YARADAN a...ALLAH yattığı yeri nur etsin....
Seda ben tefriciyeleri bitirdim canim sayiyi topla kesin net ikinciyide tamamlayalim ne dersin ???
aaaa evet ikinci olabilir sayı fazla oldu sanki zaten bende adetliyim diye alamamıştım,sonrada sayı fazla oldu diye almadım
Sedacım 33 tane okudum sonrada hastalandım...yarın temzilenip öğle tatilinde yetiştirmeye çalışacaktım...ne yapim okumayım mı?
canım valla tam sayı bilemiyorum şimdi öğlenden sonra arıcam yengemi kursa giriyorum ancak 4 gibi arayabilirim. Bakalım Aylin'i göremedim annesi ve kendi adına 200 er almıştı okudu mu bilmiyorum okundu saydım. Yengemin komşusu 500 demişti, teyzem ne kadar okudu bilmiyorum filan ama öyle olurmu ki çünkü 2. için ayrıca niyetlenmek lazım herkes bu niyetlendiğime okudu on Yasonun dediğine göre cuma günü niyetlenmek lazımmış niyetlendikten sonra artık önceki okunanlar sayılmaz niyet ettikten sonra okunacaklar sayılır yani öyle olması lazım mantıken. Daha bir hafta dolmadı çünkü 1 haftalık niyetlenmiştim okunanlar fazla oldu artık şimdi ikinciyi okuyorum deyip ablalara okuturum burada ama insanları zorlamak istemiyorum sürekli. bu kadarı yeterli zaten bu dua illa 4444 olacak diye kural yokmuş çok önemli işler için 4444 ama bir dileğin olması için 1-3-7 olabilir ya da 41 olabilir diyor niyetine göre ne kadar niyetlenirsen diyor ben ezberledim zaten artık hergün 41 tane niyetlenir okurum bundan sonra çok sağol canım ben Meryem okuyorum ya reglime denk gelecek haftaya c.tesi gibi olmam lazım hap bu c.tesi bitiyor çünkü. O zaman regl iken meryemi alırsın belki birkaç gün okumaya.
valla canlarım işte dediğim gibi ona ayrıca bir cuma vakti yasin okuyup niyetlenmek lazım öyle başladım buna da. Önce okunanlar sayılmaz ki niyetlendikten sonra okunanlar sayılır. Ben 4444 diye niyetlendim fazlası fazla olacak artık şimdi bile niyet etsem o önce okunanları ekleyemem sanki. Niyetten sonrası önemli. :26:
Tamam canım sorun değil fazla olacak zaten sanırım ben düşerim sayıdan. 67 eklerim yengem tarafından okunanlar var zaten tamamlandı sanırımÇok sağol canım az çok farketmez dua etmeniz yeterli
bediryecim annecin için dua ettim inş. allahım yardımcısı olsun duamızı kabul buyursun
bedriyeciğim annen için ya şafi çektim canım,hayırlısı ile atlatırsınız bu günü inşallah
kızlar bende Bedriye'ye mesaj attım telden annesini sordum, bana dönünce size yazarım..
kısa süreliğine çıkıyorum geri gelicem
Kızlar BEDRIYE ile görüştüm, annesini daha anjiyoya almamışlar, acil hastalar gelmiş, önce onları almişlar, hala bekliyormuş annesi.Bedişim çok gerilmiş, çok yoğun olduğu içinde topiğe giremiyormuş, vakti olanlarımız annesi için bir iki tespih çeksin, bende çekecgim şimdi..sonuç olunca Bediş bize haber vereckmiş...
sedacım okudum ben.canım bir yengemden de sayı alayım da ben okumayanları ama yazdıranları da ekledim tabi bu sayıya da çoğu okundu Aylin yazdı mı göremedim Aylin ve annesi vardı toplam 400 tane gözümden kaçmış olabilir yazdıysa. Tümay'ın 300 vardı, Meral ve Bircan'ın 100 er vardı onlar okuduysa zaten tamamdır. Ama onlar okumadıysa bile yine de tamamlanıyor galiba çünkü şu an ki sayıda sırf yengemin okuduğunu saysam 120 kalıyor geriye kızlar okuyamadıysa 900 de oradan oluyor ama yengemin bir komşusu zaten ben 500 okurum demiş, diğerleri filan yine tamamlanır.
Merak sen benim 100 tefriciyeyi okuyabilmiş miydin yazmışsındır belki ama gözümden kaçmış olabilir okuyamadıysan da sorun yok ben eklicem yengemden de toplam okunanları alıp düşücem daha bu akşam ve yarın öğlen var tamamladı geçti bile çoktan büyük ihtimalle ama sorayım dedim. Bu arada Memorial iyi diye bende çok duydum bu siteden bir arkadaşım da orada yaptırıyor bakalım güzel haberler verir o da inşallah.
çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin...kızlar aslı yı aradım ramazanın 1.günü kuzeni trafik kazası geçirmiş vefat etmiş uçurumdan araba ile yuvarlanmış,kastamonudaymış sanırım aslı
bedişim rahatla biraz canım bebişi strese sokma, dualarımız annenle, Rabbim şifa verecek inşallah, ya şafi çektim Rabbim kabul etsin.AYY kızlar hepinizden Allah Razı olsun, gördüğüm görmediğim dua eden bize, yüreğinden geçiren, şifa dileyen hepinizden Allah bin kere razı olsun.. valla burcu ya dedim o kadar gerildim ki anlatamam bi türlü alamadılar anjiyoya bekleme odasına aldılar annemi anjıyo olduktan sonra alıcakları odaya orada yatırdılar bekliyorlar hala, hayırlısıyla bi alsalardı bi çıksaydı rahatlıyacaktım da bekliyoruz bakalım.. . Annemde bana kızıyor ki acil durumum olsaydı hemen alırlardı sen neden gerliyorsun diye.. Hayırlısı Allah tan.
aslı nın kuzenine çok üzüldüm Allah Rahmet eylesin, bu mubarek günün hatrına mevlam mekanını cennet etsin, ailelerine de sabır versin inşAllah.
Canim icin rahatsa tamam ben aklina takildiysa ogle yapariz dedim Meryemi okuyamadigin zaman haber ver canim okurum .....
AYY kızlar hepinizden Allah Razı olsun, gördüğüm görmediğim dua eden bize, yüreğinden geçiren, şifa dileyen hepinizden Allah bin kere razı olsun.. valla burcu ya dedim o kadar gerildim ki anlatamam bi türlü alamadılar anjiyoya bekleme odasına aldılar annemi anjıyo olduktan sonra alıcakları odaya orada yatırdılar bekliyorlar hala, hayırlısıyla bi alsalardı bi çıksaydı rahatlıyacaktım da bekliyoruz bakalım.. . Annemde bana kızıyor ki acil durumum olsaydı hemen alırlardı sen neden gerliyorsun diye.. Hayırlısı Allah tan.
aslı nın kuzenine çok üzüldüm Allah Rahmet eylesin, bu mubarek günün hatrına mevlam mekanını cennet etsin, ailelerine de sabır versin inşAllah.
sedacım okudum ben.
çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin...
Kızlar neredesiniz bakıyım kimse bir şey yazmamış ben yokken. Ya kursa gitmedim bugün. Dedim öğrenci işçi var ablaların odasına gideyim az orası daha serin meğer onu da çağırmışlar kursa çocuk öğrencileri çıkarmış kapıyı da açık bırakmış yanımda anahtar yok diye çekmiş gitmiş. Öğrenci işçilerde katılcakmış ee bende gidicem olmuyor öğrenci geliyor ders çalışmaya kapatamayız öğrenci işçi gitmicem kursa ben vazgeçer gitmezsem gidecek. Ya cep tel diye bir şey var çaldırsın geleyim dimi aramasına da gerek yok böyle bırakılır mı burası ay neyse sabrımı deniyorlar vallahi.
Bedriye'den haber yok mu almışlardır annesini herhalde inşallah birşeyi yoktur. Birkaç saat dinlendirir gönderirler.
Bu arada tefriciyeler bitti kızlar 480 kalmıştı zaten ki Aylin ve annesinin de okuduğunu farzettim artık okumamış bile olsalar yine de tamamlanmıştır. Yengem 300 küsür okumuş, bir komşusu okumuş 300 mü ne bir başka komşusu 500 okurum demiş 300 bile okumuş olsa karşı komşusu, teyzem, yengemin yiğeni filan da vardı daha fazla fazla oldu yani ama bu akşamda okucam yarına kadar oku yine de dedi yengem.
Allah razı olsun hepinizden. Okuyan dillerinize sağlık Rabbim bin katı sevabını size versin. Çocuk isteyenler en kısa zamanda güzel haberler alsın, hamileler sıkıntısız gebelik geçirsin, bir avazda doğursun sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar, bebeği olanlar sağlıkla büyütsünler Rabbim acılarını göstermesin. Hakkınızı helal edin canlarım beni sizleri çok seviyorum
hadi Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?