- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.361
Aslıcım canım benim Allah sabır versin dyanma gücü versin ailesine ve sizlere inşallah, çok üzüldüminşanı mekanı cennet olur bu mübarek günlerde vefat ettiği için günahları var ise rabbim günahlarını affeyler.
Bedriyecim hep aklıma geldikçe geldikçe ya şafi çekiyorum içimden , inşallah biran evvel sağlıkla olupta biter, sende rahatlarsın.
Sedoşum çok şükür tefriciyeleri tamamladın sanırım, eksik olursa yardım ederim haber vermen yeterli.
Kızlar demin sağlık ocağını aradım tetenoz için ne zaman gelim diye, 20 ile 24. haftalar arası istediğin zaman gelebilirsin dedi acele etme ne zaman müsaitsen dedi. bende yarın gitmiycem zaten korkuyorum kolum ağrıycak diye.
Kızlar neredesiniz bakıyım kimse bir şey yazmamış ben yokken. Ya kursa gitmedim bugün. Dedim öğrenci işçi var ablaların odasına gideyim az orası daha serin meğer onu da çağırmışlar kursa çocuk öğrencileri çıkarmış kapıyı da açık bırakmış yanımda anahtar yok diye çekmiş gitmiş. Öğrenci işçilerde katılcakmış ee bende gidicem olmuyor öğrenci geliyor ders çalışmaya kapatamayız öğrenci işçi gitmicem kursa ben vazgeçer gitmezsem gidecek. Ya cep tel diye bir şey var çaldırsın geleyim dimi aramasına da gerek yok böyle bırakılır mı burası ay neyse sabrımı deniyorlar vallahi.
Bedriye'den haber yok mu almışlardır annesini herhalde inşallah birşeyi yoktur. Birkaç saat dinlendirir gönderirler.
Bu arada tefriciyeler bitti kızlar 480 kalmıştı zaten ki Aylin ve annesinin de okuduğunu farzettim artık okumamış bile olsalar yine de tamamlanmıştır. Yengem 300 küsür okumuş, bir komşusu okumuş 300 mü ne bir başka komşusu 500 okurum demiş 300 bile okumuş olsa karşı komşusu, teyzem, yengemin yiğeni filan da vardı daha fazla fazla oldu yani ama bu akşamda okucam yarına kadar oku yine de dedi yengem.
Allah razı olsun hepinizden. Okuyan dillerinize sağlık Rabbim bin katı sevabını size versin. Çocuk isteyenler en kısa zamanda güzel haberler alsın, hamileler sıkıntısız gebelik geçirsin, bir avazda doğursun sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar, bebeği olanlar sağlıkla büyütsünler Rabbim acılarını göstermesin. Hakkınızı helal edin canlarım beni sizleri çok seviyorum
Canlarım BEDRİYE'nin annesi çıkmış, herşey yolundaymış çok şükür...ay bende bedişin danışmanı oldum resmen
kızlar çok şükür annem çıktı ohh bee çok rahatladım, Allah a şükür.. çok rhaat geçmiş sonuçlar iyi çıkar diye umuyor hiç zorlanmadım çünkü diyor güzel konuşa konuşa yapmışlar anjiyoyu.. ayy sedaa evet insan bilmediğinden korkuyor bugun işçıkışı gidicem şimdi akşama 10 gibi falan çıkartabileceğiz sanırım 6 saat yatırcaz demişler ilk etapta umarım saat geç oldu diye taburcu etmemezlik yapmazlar. hepiniz çok çok sağolunn.. vallahi desteğinizi hiç unutmayacağım hiç bir konuda unutmayacağım, bana burada gerçektende sizler çok konuda çok yardımcı, destek oldunuz. Allah herşeyin hayırlısıyla gönlünüze göre versin inşAllah..
Seda tefriciylerinin geçtiğini okudum benim içimden geçen kısmete bak diyorum yağdı resmen Allah inşAllah böyle ikiz sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana inşAllah.. ayrıca bağışlarken istersen 4444 tanesını niyetim için üzerinide niyetim için okudum dersin Allah kabul etsin inşAllah.
tatildesin sen şimdi demi..ohh miss..ramazanda kolay geçer inşallah.sana..ne güzel yaa..benimde 1 ayım olsa keşke evle ilgilensem ev karısı olsam..konserve turşu reçel felan yapsam..
kızlar çok şükür annem çıktı ohh bee çok rahatladım, Allah a şükür.. çok rhaat geçmiş sonuçlar iyi çıkar diye umuyor hiç zorlanmadım çünkü diyor güzel konuşa konuşa yapmışlar anjiyoyu.. ayy sedaa evet insan bilmediğinden korkuyor bugun işçıkışı gidicem şimdi akşama 10 gibi falan çıkartabileceğiz sanırım 6 saat yatırcaz demişler ilk etapta umarım saat geç oldu diye taburcu etmemezlik yapmazlar. hepiniz çok çok sağolunn.. vallahi desteğinizi hiç unutmayacağım hiç bir konuda unutmayacağım, bana burada gerçektende sizler çok konuda çok yardımcı, destek oldunuz. Allah herşeyin hayırlısıyla gönlünüze göre versin inşAllah..
Seda tefriciylerinin geçtiğini okudum benim içimden geçen kısmete bak diyorum yağdı resmen Allah inşAllah böyle ikiz sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana inşAllah.. ayrıca bağışlarken istersen 4444 tanesını niyetim için üzerinide niyetim için okudum dersin Allah kabul etsin inşAllah.
tatildesin sen şimdi demi..ohh miss..ramazanda kolay geçer inşallah.sana..ne güzel yaa..benimde 1 ayım olsa keşke evle ilgilensem ev karısı olsam..konserve turşu reçel felan yapsam..
Ayy çok üzüldüm Aslı Allah rahmet eylesin başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin.
Bedriye annene çok geçmiş olsun inş sonuçları da çok iyi çıkar.
buket ya bende öyle diyodum ama bırak knsrve,turşu ,reçel yapmayı kalkıp evi süpürmüyrum bile.bana arkadaş lazım ya şöyle çıkayım dlaşayım,shbet edeyim,neşem de enerjimde yerine gelsin.ama herkes kendi aleminde şimdi.hem tatil hem ramazan.onlarda haklı napcan :)
kızlar ben çıkyrum.hepinize iyi akşamlar.iftara misafir gelecek.ben bu saate kadar yattım.6 ya kadar bi evi toparlayayım sonrada yemeğe başlayayım.transferden önce davet edeyim dedim ama hiçççççççççç halim yok.hadi bismillah.başlarsam biter :)
buket ya bende öyle diyodum ama bırak knsrve,turşu ,reçel yapmayı kalkıp evi süpürmüyrum bile.bana arkadaş lazım ya şöyle çıkayım dlaşayım,shbet edeyim,neşem de enerjimde yerine gelsin.ama herkes kendi aleminde şimdi.hem tatil hem ramazan.onlarda haklı napcan :)
kızlar ben çıkyrum.hepinize iyi akşamlar.iftara misafir gelecek.ben bu saate kadar yattım.6 ya kadar bi evi toparlayayım sonrada yemeğe başlayayım.transferden önce davet edeyim dedim ama hiçççççççççç halim yok.hadi bismillah.başlarsam biter :)
bugün hiç tadım tuzum yok.hiç bişey yapmak istemiyorum.sabahtan beri tv başında pinekliyorum.yazdıklarınızı okudum.yarım saatten fazla okusam başım ağrıyo artık herhalde sıcaklardan.
BEDRİYEM canım annen çok doğru söylüyor.kendine değilse kızına acı.çok şükür annenin acil bi durumu yok.bu denli stres yapma nolur.şimdiye çıkmıştır herhalde hayırlısı ile.Allah şifalar versin.
ASLI canım ne denir bilmiyorum.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.geride kalanlarada sabırlar versin.
TUBA yeni tedavin hayırlı olsun.inşallah bu defa kavuşursun meleğine.
YASEMİN geçmiş olsun canım.NAZAN ve senin ishalin,BUKET in kabızlığı...hamilelik zor meziyet.kalana kadar göbeğimiz çatlıyor sonrada böyle otla kökle uğraş.yavrularınz iyi olsunda unutursunuz hepsini.
BURCU canım dediğin gibi olur inşallah.gezmeye gelirsin,buluşuruz ve meralle benim bebişlerimiz karnımızda olur hayırlısı ile.zira ben gene korkmaya başladım ya olmazsa diye
SEDA tefriciyen bitmiş canım hayırlı uğurlu lur ve bu dualar sana bebişini getirir inşallah
NİLÜFER cim canım daha öncedende söyledim;sizinle bizim sorunumuz aynı değil.benim bi tüpüm alındı diğeride tıkalı.dolayısıyla bana aşılama yapılamaz.tubal faktör yada azosperm varsa direk tüp raporu veriliyor.diğer durumlarda önce 2 kez aşılama yaptırman gerekiyor.onlarda olmazsa ancak veriyorlar tüp bebek raporunu.aksilik olmazmı hiç,kızlar bilir neler çektiğimi.zeynep kamile ilk gittiğim gün 18 nisan 2012,raporun çıktığı gün 9 temmuz 2013.o arada kaç muayene,kaç tahlil geçirdim.bi kez daha rahim filmi çektirdim ve ameliyat oldum.eşimden sperm analizi ve kan tahlili istediler.onlarda sorun çıkmayınca(çok şükür) başka bişey istenmedi.bunlar için gitti,bide dosya açılacağı gün birlikte gitmemiz gerekiyor onun için.merkeze de bi kez geldi benle.ameliyat için de 2 randevuya geldi.2 gecede yanımda kaldı.diyeceğim şu sonuçta bu bebek ikimizin.işleri ne denli yoğun olursa olsun nlarda gelmek zorunda.tamam benim gittiğimin 1/4 ü kadar ancak gitmiştir ama gitmek zorunda.onların yerine kan yada sperm verecek halimiz yok.zahmetsiz rahmet olmaz.konuşun gidin beraberce
zeynep inan ki, burda olaydın bize gelirdim beraber iftar yemeği yapardık, oktay ustayı izlerdik, geyik yapar konuşurduk...
bugün tadım yok demişsin..sürekli evdeysen ondandır tatlım..bide sona yaklaştıkça korkuyorsun ve çok haklısın korktukça Allah'a daha çok yakınlaş canım..bu korkunun sebei ondandır belki Allah'a daha yakın olup daha çok dua etmek için..hem sen neden tefriciye başlamıyorsun söle bakimm?? biz ne güne burdayız, bu cuma da sen başla sedoşun ki bitiyor haydi bismillah de...
kızlar size bişey sorucam
hayırlı evlat sahibi olmak için 70.000 defa mı 700.000 defa birşey okuyorduk neydi? hatırlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?