Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ballarım bedriye'nin annesini 15.15 gibi almışlar içeri.bakalım çıkınca yazacak..Allah'a emanet..

yasoooo korkma balım..ne olacak...anlık bişey zaten, kaçış yok mecbur gideceksin Allah güç versin..ay yarında ayrıntılı var dimi, çok heyecanlı..koyabilirsen bize fotosunu koy sevelim biraz betül'ü..y ada melike'yi

Sedacım Allah kabul etsin canım..valla topik bugün durgun..meryem surene bende yardım ederim haberin olsun

AYLİN canım dün duanı ettim yazamadım, Rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşallah,oğlunu sağlıkla kucağına al, öp kokla, bu arada bir isim buldunuz mu paşana?

7VERENGÜL canım duanı ettim Rabbim sna güç kuvvet ve kolaylık verisn, evladını sağlıkla kolaylıkla büyüt, hiç hastalık yüzü görmesin inşallah

GÜLHAN canım duanı ettim, Allahım sana da kolay doğum nasip etsin, sağlıkla evladını kucağına al inşallah, uzun zamandır yoksun nasıl gidiyor hamilelik, doum ne zaman

Son düzenleme:
kızlar çok şükür annem çıktı ohh bee çok rahatladım, Allah a şükür.. çok rhaat geçmiş sonuçlar iyi çıkar diye umuyor hiç zorlanmadım çünkü diyor güzel konuşa konuşa yapmışlar anjiyoyu.. ayy sedaa evet insan bilmediğinden korkuyor bugun işçıkışı gidicem şimdi akşama 10 gibi falan çıkartabileceğiz sanırım 6 saat yatırcaz demişler ilk etapta umarım saat geç oldu diye taburcu etmemezlik yapmazlar. hepiniz çok çok sağolunn.. vallahi desteğinizi hiç unutmayacağım hiç bir konuda unutmayacağım, bana burada gerçektende sizler çok konuda çok yardımcı, destek oldunuz. Allah herşeyin hayırlısıyla gönlünüze göre versin inşAllah..

Seda tefriciylerinin geçtiğini okudum benim içimden geçen kısmete bak diyorum yağdı resmen Allah inşAllah böyle ikiz sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana inşAllah.. ayrıca bağışlarken istersen 4444 tanesını niyetim için üzerinide niyetim için okudum dersin Allah kabul etsin inşAllah.

Canlarım BEDRİYE'nin annesi çıkmış, herşey yolundaymış çok şükür...ay bende bedişin danışmanı oldum resmen

tatildesin sen şimdi demi..ohh miss..ramazanda kolay geçer inşallah.sana..ne güzel yaa..benimde 1 ayım olsa keşke evle ilgilensem ev karısı olsam..konserve turşu reçel felan yapsam..

bugün hiç tadım tuzum yok.hiç bişey yapmak istemiyorum.sabahtan beri tv başında pinekliyorum.yazdıklarınızı okudum.yarım saatten fazla okusam başım ağrıyo artık herhalde sıcaklardan.

BEDRİYEM canım annen çok doğru söylüyor.kendine değilse kızına acı.çok şükür annenin acil bi durumu yok.bu denli stres yapma nolur.şimdiye çıkmıştır herhalde hayırlısı ile.Allah şifalar versin.

ASLI canım ne denir bilmiyorum.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.geride kalanlarada sabırlar versin.

TUBA yeni tedavin hayırlı olsun.inşallah bu defa kavuşursun meleğine.

YASEMİN geçmiş olsun canım.NAZAN ve senin ishalin,BUKET in kabızlığı...hamilelik zor meziyet.kalana kadar göbeğimiz çatlıyor sonrada böyle otla kökle uğraş.yavrularınz iyi olsunda unutursunuz hepsini.

BURCU canım dediğin gibi olur inşallah.gezmeye gelirsin,buluşuruz ve meralle benim bebişlerimiz karnımızda olur hayırlısı ile.zira ben gene korkmaya başladım ya olmazsa diye

SEDA tefriciyen bitmiş canım hayırlı uğurlu lur ve bu dualar sana bebişini getirir inşallah

NİLÜFER cim canım daha öncedende söyledim;sizinle bizim sorunumuz aynı değil.benim bi tüpüm alındı diğeride tıkalı.dolayısıyla bana aşılama yapılamaz.tubal faktör yada azosperm varsa direk tüp raporu veriliyor.diğer durumlarda önce 2 kez aşılama yaptırman gerekiyor.onlarda olmazsa ancak veriyorlar tüp bebek raporunu.aksilik olmazmı hiç,kızlar bilir neler çektiğimi.zeynep kamile ilk gittiğim gün 18 nisan 2012,raporun çıktığı gün 9 temmuz 2013.o arada kaç muayene,kaç tahlil geçirdim.bi kez daha rahim filmi çektirdim ve ameliyat oldum.eşimden sperm analizi ve kan tahlili istediler.onlarda sorun çıkmayınca(çok şükür) başka bişey istenmedi.bunlar için gitti,bide dosya açılacağı gün birlikte gitmemiz gerekiyor onun için.merkeze de bi kez geldi benle.ameliyat için de 2 randevuya geldi.2 gecede yanımda kaldı.diyeceğim şu sonuçta bu bebek ikimizin.işleri ne denli yoğun olursa olsun nlarda gelmek zorunda.tamam benim gittiğimin 1/4 ü kadar ancak gitmiştir ama gitmek zorunda.onların yerine kan yada sperm verecek halimiz yok.zahmetsiz rahmet olmaz.konuşun gidin beraberce

Burcu sağoll valla canım benimm paylaşmış sizlerle haberleşmemizide parmaklarına yüreğine sağlık canım benimm

Yaseminn sen yarın ayrıntılıya mı giriyorsunn oyyy çokheyecanlı :)) inşAllah güzel sağlıklı haberlerle gelip güzel fotosu olur, bizim foto kötü bir fotoydu yırttık attık ilk fotosunu beğenmedik ( sizin çok güzell olur inşAllah.. bence sen yarın gidip iğnenide ol kolun ağrıyacak yani bu kadar benim çok ağrıdı düşün üzerine yatamadım, saçlarımı toplayacak kadar bile kaldıramadım ammaa her vücudda aynısı olucak diye bişey yok, 2. turda çok acıyınca buz koydum acısı daha çabuk geçti hemde bende ağrısı 1gün sonra başlamıştı mesela vuruldumm sonra başlamıştı ctesi pazar eşinde evde olur ona naz yaparsın bu vesileyle

Ayy çok üzüldüm Aslı Allah rahmet eylesin başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin.

Bedriye annene çok geçmiş olsun inş sonuçları da çok iyi çıkar.

hadi gözün aydın canım.Allah başka dert vermesin inşallah

tatildesin sen şimdi demi..ohh miss..ramazanda kolay geçer inşallah.sana..ne güzel yaa..benimde 1 ayım olsa keşke evle ilgilensem ev karısı olsam..konserve turşu reçel felan yapsam..

buket ya bende öyle diyodum ama bırak knsrve,turşu ,reçel yapmayı kalkıp evi süpürmüyrum bile.bana arkadaş lazım ya şöyle çıkayım dlaşayım,shbet edeyim,neşem de enerjimde yerine gelsin.ama herkes kendi aleminde şimdi.hem tatil hem ramazan.onlarda haklı napcan :)

Allah annene sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin..torunlarını büyütsün inşallah

ayyy evet Buketim hamd olsun son bir kaç yıldır ramazanı evde geçirmek nasip oluyor, hiç dışarı çıkmıyorum, çok şükür evimlede ilgileniyorum , hergün bir iş yapıyorum , konserve zamanı ağustoa sonu yapıcam inşallah, hem de bayılırım öyle işlere..evet tatlım sene de 2 ay ev karısı oluyorum..evimle ilgileniyrum..kıyamam ben sana keşkem sende ing. öğretmeni olsaydım keşkemmm

Ayy çok üzüldüm Aslı Allah rahmet eylesin başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin.

Bedriye annene çok geçmiş olsun inş sonuçları da çok iyi çıkar.

tubaaaa nerelerdesin..anlat bakıyımmmmm özlettin kendini

kızlar ben çıkyrum.hepinize iyi akşamlar.iftara misafir gelecek.ben bu saate kadar yattım.6 ya kadar bi evi toparlayayım sonrada yemeğe başlayayım.transferden önce davet edeyim dedim ama hiçççççççççç halim yok.hadi bismillah.başlarsam biter :)

yaa bende bayılırım öyle şeylere..banada lazım arkadaş ama yok..gel biz senle kardeş olak:)

kız Allah seni davul etmesin..bu saate kadar oturdun oturdun..şimdi mi başlıyacan:))marifetli karıyım diyosun yani:))

zeynep inan ki, burda olaydın bize gelirdim beraber iftar yemeği yapardık, oktay ustayı izlerdik, geyik yapar konuşurduk...
bugün tadım yok demişsin..sürekli evdeysen ondandır tatlım..bide sona yaklaştıkça korkuyorsun ve çok haklısın korktukça Allah'a daha çok yakınlaş canım..bu korkunun sebei ondandır belki Allah'a daha yakın olup daha çok dua etmek için..hem sen neden tefriciye başlamıyorsun söle bakimm?? biz ne güne burdayız, bu cuma da sen başla sedoşun ki bitiyor haydi bismillah de...

yaa bende bayılırım öyle şeylere..banada lazım arkadaş ama yok..gel biz senle kardeş olak:)

kız Allah seni davul etmesin..bu saate kadar oturdun oturdun..şimdi mi başlıyacan:))marifetli karıyım diyosun yani:))

canım çok şükür bak bitti geçti dedim sana ben hem birşeyi olsa çıkardı bakılırken canım bir yandan o anda görüntülüyorlar çünkü katater sokuyorlar ya tıkalı olan yer belli oluyor orada izliyorlar kataterin gidişini eğer bir şey olsaydı annene hemen derdi dr şu sorun vr stent lazım ya da başka bir şey daha lazım derlerdi demek ki bir şey yok ki bir şey demediler dinlenmeye aldılar çünkü annemi hemen o anda stent takmaya aldılar vakit kaybetmeyelim hazır girmişken diye. Hemen o gün taktılar. O yüzden için ferahlasın artık neyse bunu da atlattınız akşam da olsa taburcu ederler canım. Sen tabi göreceksin ki için rahatlayacak tabii.

Canımmm çok şükür hem de ne yağdı yengeme demiştim ben hiç tahmin etmiyordum 1000 küsür okunmuş düşün benim 480 kalmıştı zaten ki daha yiğenine, teyzeme, bir komşusu daha vardı 500 okuyacak onu bulamamış sormamış bile onlara kaç okundu diye çok çok fazlaca oldu yetişecek mi derken. Ama sen cumaya niyetlenmişsin bu akşamda oku dedi yengem zararı olmaz dedi. Ben şimdi öyle mi diyeyim fazlasını da niyetim için kabul et Rabbim diyeyim yasinle başladım yasin okuyup bitireyim o zaman. Allah hepinizden razı olsun

Canım sağol..

Sıcakalr mahvediyor insanı ya ben sabah uyanmak bilmiyorum. Tüm gün uyur gezer biçimdeyim evde olsam sık sık duşa girerim filan onu da yapamıyorum tüm gün duş hayal kuruyorum ya. Şmdi sen kalk evini toparla yemeklerini yap duş al bir güzel giyin misafirlerini karşıla muhabbet filan derken açılırsın

evet başlayalım bence de hem okudukça ezberleniyor daha kolay oluyor okuması ben zaten artık ezberledim ya unuturum ucunu bırakırsam artık hiç dilimden düşürmicem her gün 41 tane okucam.

bedriyeciğim geçmiş olsun canım çok şükür annen atlatmış sonuçlarıda çok güzel çıkar inşallah

kızlar size bişey sorucam

hayırlı evlat sahibi olmak için 70.000 defa mı 700.000 defa birşey okuyorduk neydi? hatırlayamadım?

Kızlar bir de buradaki abla dedi ki bir duaya başlarken niyetlenirken özellikle yasin, tefriciye gibi sayılı okunacak dualar varsa niyet edilecek dedi her ne dua olursa olsun önce fatiha okuyup öyle başlamak lazımmış. Aklınızda bulunsun ben yasin okudum öyle başladım dedim yasinden de önce fatiha dedi 3 kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…