Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hey maşallah maşallah..yağmış valla..Allahım kabul etsin inşallah...

buket hanım buket hanım arkdaşım yok demişsiniz biz ne güne duruyoruz hııııı

hanımlar bu arada siz ne becerikli hatunlarmışsınız turşular konserveler ooohh bende kadınmıyım beeeee utandım vallaaa

lem yelid anlamına baktım

yelid: doğurur lem lumsuzluk eki lem yelid: doğurulmamıştır

Alalh için söylenmiş, ne güzel rabbim..

yaa ben düşündüm ama sayı çok fazla kaç günde okumak lazım,tek başınamı okunuyor mesela eşler okuyabiliyormu hiç bilmiyorum bi aydınlatın beni

canım inan bende bilmiyorum, ama ben kendim okuayacağım zaten çok kolay bir oturuşta 1000 tane okursun, ben ramazan bitimine kadar okumaya niyetlendim şimdi, zikirmatiğin varsa, sabah işe giderken bile en az 500 tane okursun...ama bende bilemedim , belki kızlardan bilen vardır

oktay ustayı izle balımm..bende kışın işe yaramaz yazın hamarat oluyorum mecbur

burcu canım ist geliyormuşsun bende isterim senle tanışmak ama ne halde olurum bilemiyorum malum son 42 gün bende radyotomda çektirdim fındukzadede çok memnun kaldım bedriyecim çok geçmiş olsun annene acil şifa diliyorum sonuçlarınız temiz çıkar inş beslenmene gelince sen yemessen bebiş senin depolarını kullanır mesela omega 3 almaşsan beyin dokundan omega 3 alır süt yoğurt yemessen kemiklerinden calsiyum alır sende yemelisinki sağlığın yerinde olsun tatlım aslının kuzeni vefat etmiş allah rahmet eylesin sabırlar versin çok üzücü bi durum yasemincim yarın kızçeni mlim milim göreceksin çok keyifli benim sıpam o gün bi hareketliydi ki poz yakalayamadık dr organlarını zor inceledi inş sen güzel fotolarla dönersin tetanoz zşısındanda korkma ağrı oluyo buz koy geçer benim şişmişti bile tuba kaç yumurtan olmuş canım sizi kocaman muckkkkk

sündüz canımm inşalalh bakalım Allah nasip ederse geleceğimm benim ki kendimce yaptığım bir plan..ayy çok az kalmış doğuma bayrama doğurusun sen Allahın izniyle..bakıyorumda jet hızıyla geçmişi okumuşsun

hayırlısı olsun canım ben gelemessem siz gelirsiniz toplanıp Zeytinburnu çokta uzak değil seve seve ağırlarız sizleri

kızlar ya bu gün çok halsizim bebeşim aşağıya doğru iyice basınç yapmaya başladı artık canımı acıtıyo doğum kanalına girdimi ki acaba dsha erken gibide bilemedim:26:

tubaaaa nerelerdesin..anlat bakıyımmmmm özlettin kendini

canıımmm ne yapayım ya evde oturuyorum her zamanki gibi,mukabeleye teravihe falan gidiyorum sonra oturuyorum,canım çok sıkılıyor
4.5 yıldır köydeyim ama bir türlü kabullenemiyorum,bazen uykudan ben köyde oturuyorum diye uyanıyorum,moralim çok bozuluyor,bu aralar kafam buna takıldı,bebek meselesi çıktı aklımdan hiiiççç gelmiyor bile aklıma,o yönden rahatladım biraz

bana dua edin ne olur buradan hayırlı bir şekilde kurtulayım,moralim çok bozuluyor

hey maşallah maşallah..yağmış valla..Allahım kabul etsin inşallah...

öyle oldu canım mübarek ezanlar okunuyor Rabbim sizden de tüm okuyanlardan da razı olsun muradınızı versin

sağolun canlarım hemen başlayayım Allahın izniyle,sizde okuyun ballarım

canım bende okucam da zikirmatik yok bende almam lazım işyerinde filanda okurum oturduğum yerden nereden alınır kuran kitapları satan yerlerde var mıdır. Bir de zaman söylemek gerekiyor mu yani şu zamana kadar okucam demek mi lazım.

kızlar ya bu gün çok halsizim bebeşim aşağıya doğru iyice basınç yapmaya başladı artık canımı acıtıyo doğum kanalına girdimi ki acaba dsha erken gibide bilemedim:26:

Normaldir canım sonlara yaklaşıyorsun artık aşağılara inmiştir ama kanala girmemiştir sanırım o kadar kolay değldir kanala girmesi ama doğum yaklaştıkça aşağıya inmeye başlar karnında iner zaten. Az kaldı canım inşallah yakında kavuşacaksın bebeğine.

Merhaba kızlar nasılsınız ben çok hastanın çok kötü grîp almıştım 1.80 yatıyorum

geçmiş olsun canım dikkat et bitki çayları içme sakın ama antibiyotik içebilirsin doktorun verdiğinden bir sorun olmuyor.

canım hafta olarak gayet normal,zaman daralıyor, bu haftalarda hangi egzersizler faydalıysa onları yap,seni rahatlatır, bol bol yürüyüş iyi gelir belki Allah yardımcın olsun

Merhaba kızlar nasılsınız ben çok hastanın çok kötü grîp almıştım 1.80 yatıyorum

canım çok geçmiş olsun..bol bol mevsim meyvası ve sebzesi ye, belki doktor multivitamin verir, ama ne yap ne et yemene çok dikkat et ve bol su

canım şu bir milyoncular varya, orda da satılır, ben normal bir kırtasiyeden almıştır, günde rahat 3000 tane okunuyor, bir zaman belirlemek gerekmiyor bence ,ben sadece içimden öyle geldiği için söyledim..haydi sedam kolay gele ben başladım

canım kabul etmeye direndikçe kabul etmek daha zor olacak.. bak biz doğuda çalıştık üç sene tayine uğraştık olmadı, sonra dedik ki bizim tayinimiz çıkmayacak burayı yaşanır bir hale getirelim dedik, salonumuzu boyadık, duvar kağıdı yaptık, evimize eşyalar aldık, hiç beğenmediğimiz öncedenburun kıvırdığımız yerlere pikniğe gittik, arkadaşlarımızla geziler düzenledik ve orayı çok sevmeye başladık-3 yılın sonunda sevdik düşün- neyse ve tayinimiz çıktı ve ben ağlay aağlaya ayrıldım ordan..bazen zor olsada kabul etmek o düğümü çözüyor AllahIn izniyle

bide neden sizin tayiniiz çıkması için tefriciye okumuyoruz ki,bak en az brda 20 kişi tefriciye okur, 20 günahsız ağız senin için dua eder ne dersin..bi düşün canım..bugün inşallah senin içinde dua edeceğim tatlım

canım hadi gözün aydın çok sevindim, süratle sağlığına kavussun annecin inşallah

kızlar ben bugün doktora gittim tekrar kan verdim kan aldırırken alan kişiyle sohbet ettik oda tüp bebekle hamile kalmış banada cok dua
etti sağolsun neyse ben dedimki az çok bilginiz vardır dış gebelikte değerler nasıl artar dediki ya 2 katından az yada 3 katı gibi artar

kanı aldı sonucum cıktı bir baktım 3 katı artmış 1049 olmuş önceki 318 di. ben panik oldum çoküzüldüm ağladım ağlayacağım dr geldi sonucu gösterdim güzel artmış dedi ama dedim 3 katı artmış 2 katı artması gerekmiyormuydu tabi demek istediğimi anlamadı eşim

müdahele etti 3 katı artınca dış gebelik olablirmiş o yüzden telaşlandı dedi, dış gebeliğin bir çok belirtisi olur bunu bilemeyiz bu değerler gebe oldugunu gösterir şimdilik bizim için önemli olan bu dedi bir kaç gün sonra ultrasonda göreceğiz dedi, çoğul gebeliktede daha fazla

artar dedi ama benim tek yumurtam vardı bide sol kasığımda sürekli bir ağrı var bzaen geçiyor ama çok şiddetli olmamakla birlikte ağrı oluyor salı gününü beklemekten başka çarem yok, inşallah her şey normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…