- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.381
kızlar size bişey sorucam
hayırlı evlat sahibi olmak için 70.000 defa mı 700.000 defa birşey okuyorduk neydi? hatırlayamadım?
canım çok şükür bak bitti geçti dedim sana ben hem birşeyi olsa çıkardı bakılırken canım bir yandan o anda görüntülüyorlar çünkü katater sokuyorlar ya tıkalı olan yer belli oluyor orada izliyorlar kataterin gidişini eğer bir şey olsaydı annene hemen derdi dr şu sorun vr stent lazım ya da başka bir şey daha lazım derlerdi demek ki bir şey yok ki bir şey demediler dinlenmeye aldılar çünkü annemi hemen o anda stent takmaya aldılar vakit kaybetmeyelim hazır girmişken diye. Hemen o gün taktılar. O yüzden için ferahlasın artık neyse bunu da atlattınız akşam da olsa taburcu ederler canım. Sen tabi göreceksin ki için rahatlayacak tabii.
Canımmm çok şükür hem de ne yağdı yengeme demiştim ben hiç tahmin etmiyordum 1000 küsür okunmuş düşün benim 480 kalmıştı zaten ki daha yiğenine, teyzeme, bir komşusu daha vardı 500 okuyacak onu bulamamış sormamış bile onlara kaç okundu diye çok çok fazlaca oldu yetişecek mi derken. Ama sen cumaya niyetlenmişsin bu akşamda oku dedi yengem zararı olmaz dedi. Ben şimdi öyle mi diyeyim fazlasını da niyetim için kabul et Rabbim diyeyim yasinle başladım yasin okuyup bitireyim o zaman. Allah hepinizden razı olsun
Canım sağol..
Sıcakalr mahvediyor insanı ya ben sabah uyanmak bilmiyorum. Tüm gün uyur gezer biçimdeyim evde olsam sık sık duşa girerim filan onu da yapamıyorum tüm gün duş hayal kuruyorum ya. Şmdi sen kalk evini toparla yemeklerini yap duş al bir güzel giyin misafirlerini karşıla muhabbet filan derken açılırsın
evet başlayalım bence de hem okudukça ezberleniyor daha kolay oluyor okuması ben zaten artık ezberledim ya unuturum ucunu bırakırsam artık hiç dilimden düşürmicem her gün 41 tane okucam.
70.000 okunuyor
70.00 defa lem yelid canım bende yapacaktım bak iyi ki hatırlattın.
sağolun canlarım hemen başlayayım Allahın izniyle,sizde okuyun ballarım
yaa ben düşündüm ama sayı çok fazla kaç günde okumak lazım,tek başınamı okunuyor mesela eşler okuyabiliyormu hiç bilmiyorum bi aydınlatın beni
buket hanım buket hanım arkdaşım yok demişsiniz biz ne güne duruyoruz hııııı
hanımlar bu arada siz ne becerikli hatunlarmışsınız turşular konserveler ooohh bende kadınmıyım beeeee utandım vallaaa
burcu canım ist geliyormuşsun bende isterim senle tanışmak ama ne halde olurum bilemiyorum malum son 42 gün bende radyotomda çektirdim fındukzadede çok memnun kaldım bedriyecim çok geçmiş olsun annene acil şifa diliyorum sonuçlarınız temiz çıkar inş beslenmene gelince sen yemessen bebiş senin depolarını kullanır mesela omega 3 almaşsan beyin dokundan omega 3 alır süt yoğurt yemessen kemiklerinden calsiyum alır sende yemelisinki sağlığın yerinde olsun tatlım aslının kuzeni vefat etmiş allah rahmet eylesin sabırlar versin çok üzücü bi durum yasemincim yarın kızçeni mlim milim göreceksin çok keyifli benim sıpam o gün bi hareketliydi ki poz yakalayamadık dr organlarını zor inceledi inş sen güzel fotolarla dönersin tetanoz zşısındanda korkma ağrı oluyo buz koy geçer benim şişmişti bile tuba kaç yumurtan olmuş canımsizi kocaman muckkkkk
sündüz canımm inşalalh bakalım Allah nasip ederse geleceğimm benim ki kendimce yaptığım bir plan..ayy çok az kalmış doğuma bayrama doğurusun sen Allahın izniyle..bakıyorumda jet hızıyla geçmişi okumuşsun
tubaaaa nerelerdesin..anlat bakıyımmmmm özlettin kendini
hey maşallah maşallah..yağmış valla..Allahım kabul etsin inşallah...
sağolun canlarım hemen başlayayım Allahın izniyle,sizde okuyun ballarım
kızlar ya bu gün çok halsizim bebeşim aşağıya doğru iyice basınç yapmaya başladı artık canımı acıtıyo doğum kanalına girdimi ki acaba dsha erken gibide bilemedim:26:
Merhaba kızlar nasılsınız ben çok hastanın çok kötü grîp almıştım 1.80 yatıyorum
kızlar ya bu gün çok halsizim bebeşim aşağıya doğru iyice basınç yapmaya başladı artık canımı acıtıyo doğum kanalına girdimi ki acaba dsha erken gibide bilemedim:26:
Merhaba kızlar nasılsınız ben çok hastanın çok kötü grîp almıştım 1.80 yatıyorum
öyle oldu canım mübarek ezanlar okunuyor Rabbim sizden de tüm okuyanlardan da razı olsun muradınızı versin
canım bende okucam da zikirmatik yok bende almam lazım işyerinde filanda okurum oturduğum yerden nereden alınır kuran kitapları satan yerlerde var mıdır. Bir de zaman söylemek gerekiyor mu yani şu zamana kadar okucam demek mi lazım.
r.
canıımmm ne yapayım ya evde oturuyorum her zamanki gibi,mukabeleye teravihe falan gidiyorum sonra oturuyorum,canım çok sıkılıyor
4.5 yıldır köydeyim ama bir türlü kabullenemiyorum,bazen uykudan ben köyde oturuyorum diye uyanıyorum,moralim çok bozuluyor,bu aralar kafam buna takıldı,bebek meselesi çıktı aklımdan hiiiççç gelmiyor bile aklıma,o yönden rahatladım biraz
bana dua edin ne olur buradan hayırlı bir şekilde kurtulayım,moralim çok bozuluyor
kızlar çok şükür annem çıktı ohh bee çok rahatladım, Allah a şükür.. çok rhaat geçmiş sonuçlar iyi çıkar diye umuyor hiç zorlanmadım çünkü diyor güzel konuşa konuşa yapmışlar anjiyoyu.. ayy sedaa evet insan bilmediğinden korkuyor bugun işçıkışı gidicem şimdi akşama 10 gibi falan çıkartabileceğiz sanırım 6 saat yatırcaz demişler ilk etapta umarım saat geç oldu diye taburcu etmemezlik yapmazlar. hepiniz çok çok sağolunn.. vallahi desteğinizi hiç unutmayacağım hiç bir konuda unutmayacağım, bana burada gerçektende sizler çok konuda çok yardımcı, destek oldunuz. Allah herşeyin hayırlısıyla gönlünüze göre versin inşAllah..
Seda tefriciylerinin geçtiğini okudum benim içimden geçen kısmete bak diyorum yağdı resmen Allah inşAllah böyle ikiz sağlıklı hayırlı evlatlar versin sana inşAllah.. ayrıca bağışlarken istersen 4444 tanesını niyetim için üzerinide niyetim için okudum dersin Allah kabul etsin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?