- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.401
canım inan bende bilmiyorum, ama ben kendim okuayacağım zaten çok kolay bir oturuşta 1000 tane okursun, ben ramazan bitimine kadar okumaya niyetlendim şimdi, zikirmatiğin varsa, sabah işe giderken bile en az 500 tane okursun...ama bende bilemedim , belki kızlardan bilen vardır
oktay ustayı izle balımm..bende kışın işe yaramaz yazın hamarat oluyorum mecbur
kızlar ben bugün doktora gittim tekrar kan verdim kan aldırırken alan kişiyle sohbet ettik oda tüp bebekle hamile kalmış banada cok dua
etti sağolsun neyse ben dedimki az çok bilginiz vardır dış gebelikte değerler nasıl artar dediki ya 2 katından az yada 3 katı gibi artar
kanı aldı sonucum cıktı bir baktım 3 katı artmış 1049 olmuş önceki 318 di. ben panik oldum çoküzüldüm ağladım ağlayacağım dr geldi sonucu gösterdim güzel artmış dedi ama dedim 3 katı artmış 2 katı artması gerekmiyormuydu tabi demek istediğimi anlamadı eşim
müdahele etti 3 katı artınca dış gebelik olablirmiş o yüzden telaşlandı dedi, dış gebeliğin bir çok belirtisi olur bunu bilemeyiz bu değerler gebe oldugunu gösterir şimdilik bizim için önemli olan bu dedi bir kaç gün sonra ultrasonda göreceğiz dedi, çoğul gebeliktede daha fazla
artar dedi ama benim tek yumurtam vardı bide sol kasığımda sürekli bir ağrı var bzaen geçiyor ama çok şiddetli olmamakla birlikte ağrı oluyor salı gününü beklemekten başka çarem yok, inşallah her şey normaldir
kızlar ben bugün doktora gittim tekrar kan verdim kan aldırırken alan kişiyle sohbet ettik oda tüp bebekle hamile kalmış banada cok dua
etti sağolsun neyse ben dedimki az çok bilginiz vardır dış gebelikte değerler nasıl artar dediki ya 2 katından az yada 3 katı gibi artar
kanı aldı sonucum cıktı bir baktım 3 katı artmış 1049 olmuş önceki 318 di. Ben panik oldum çoküzüldüm ağladım ağlayacağım dr geldi sonucu gösterdim güzel artmış dedi ama dedim 3 katı artmış 2 katı artması gerekmiyormuydu tabi demek istediğimi anlamadı eşim
müdahele etti 3 katı artınca dış gebelik olablirmiş o yüzden telaşlandı dedi, dış gebeliğin bir çok belirtisi olur bunu bilemeyiz bu değerler gebe oldugunu gösterir şimdilik bizim için önemli olan bu dedi bir kaç gün sonra ultrasonda göreceğiz dedi, çoğul gebeliktede daha fazla
artar dedi ama benim tek yumurtam vardı bide sol kasığımda sürekli bir ağrı var bzaen geçiyor ama çok şiddetli olmamakla birlikte ağrı oluyor salı gününü beklemekten başka çarem yok, inşallah her şey normaldir
canım hafta olarak gayet normal,zaman daralıyor, bu haftalarda hangi egzersizler faydalıysa onları yap,seni rahatlatır, bol bol yürüyüş iyi gelir belki Allah yardımcın olsun
canım çok geçmiş olsun..bol bol mevsim meyvası ve sebzesi ye, belki doktor multivitamin verir, ama ne yap ne et yemene çok dikkat et ve bol su
canım şu bir milyoncular varya, orda da satılır, ben normal bir kırtasiyeden almıştır, günde rahat 3000 tane okunuyor, bir zaman belirlemek gerekmiyor bence ,ben sadece içimden öyle geldiği için söyledim..haydi sedam kolay gele ben başladım
kanı aldı sonucum cıktı bir baktım 3 katı artmış 1049 olmuş önceki 318 di. ben panik oldum çoküzüldüm ağladım ağlayacağım dr geldi sonucu gösterdim güzel artmış dedi ama dedim 3 katı artmış 2 katı artması gerekmiyormuydu tabi demek istediğimi anlamadı eşim
ben biraz araştırayım bişeyler bulurum belki
oktay ustayı nasıl izliyim evde olmuyorum ama bayram seyran olunca evdeyken mutlaka izliyorum çok severim yemek programı izlemeyi ama hiç yapmamsadece izlerim
canım hiç kan değerlerine takılıp kendini yıpratma az kaldı keseyi göreceksin düşünme sen şimdi değerleri bak doktor çoğul gebeliktede artar demiş tek yumurta ikizi nasıl oluyor tek yumurtadan olmuyor mu belki seninki de ikizdir ayy inşallah öyledir (sanki gelip ben bakıcam)
kötü şeyler düşünmeHerşey yolunda gidecek inş keseyi göreceksin
sağolun canlarım kendime kızıyorum eger normal gebelikse 9 ay kendime zehir mi edicem diyorum çok araştırmak da iyi değil kafam karışıyor bu kasık ağrımda beni düşündürüyor tüplere mi yerleşti diyorum Allah korusun inşallah keseyi görmek nasip olurbir sorayım bakalım canım da alayım öyle başlıyım ona da inşallah bende mutfak temizledim.Çamaşır makinemin kapağının tutma yeri var ya kilitlediğimiz o bozuldu zaten sorun var gibiydi çamaşır attım bir çorap kalmış onu da atayım dedim açılmadı yandan kırılmış bir türlü açamadık neyse ki çalıştırmamıştım acaba dedim çalıştırsam bitince kolay açılır belki dedim ama açılacak gibi değil servisi çağırdık yarına sonra öyle kalktım dolap kapaklarımı, ekmekliğimi sildim yerleri süpürdüm sildim filan işte çok sıcak ya soğuk duşa girip yatıcam galiba meryem duamı da okuyayım da.
Canım doktorun çok doğru demiş dış gebelikte bildiğim dana anormal artıl oluyor. Ayrıca tek yumurtada döllenince bölünebiliyor tekrar ve işte tek yumurta ikizi dediğimiz olay oluyor. Keseyi rahminde gör rahatlarsın canım evham yapman normal ama kötü şeyler getirme aklına
DUAYA BAŞLAMA
1)EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirra him Kul hüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid velem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad (7 kez okunur)
2)Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad (7 kez okunur)
3)LEM YELİD (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.
sağolun canlarım kendime kızıyorum eger normal gebelikse 9 ay kendime zehir mi edicem diyorum çok araştırmak da iyi değil kafam karışıyor bu kasık ağrımda beni düşündürüyor tüplere mi yerleşti diyorum Allah korusun inşallah keseyi görmek nasip olur
Burcum dün söyledim komşuma da şutu gelmiş yetiyormuş kızına daha bende birsey diyemedim saka ile karışık sağduyum şutu getireyim mı dedim benim kızım doyuyor artık dediayyy mesude büyük sevap, hemde kızmış..Allahım belki onun rızkını senin göğsün de nasip etti, hele annesi bişey demiyorsa harika olur,hem de betüle süt kardeş gelir
Selam kızlar
Burcum dün söyledim komşuma da şutu gelmiş yetiyormuş kızına daha bende birsey diyemedim saka ile karışık sağduyum şutu getireyim mı dedim benim kızım doyuyor artık dedi
İyi geceler bedişim uyku mu tutmadı tatlın biraz önce de bı görünüp kayboldun tam yazacakken nasılsın annenin iyi olmasına çok sevindim inşallah sunucusunda çok güzel çıkar cnm
bir sorayım bakalım canım da alayım öyle başlıyım ona da inşallah bende mutfak temizledim.Çamaşır makinemin kapağının tutma yeri var ya kilitlediğimiz o bozuldu zaten sorun var gibiydi çamaşır attım bir çorap kalmış onu da atayım dedim açılmadı yandan kırılmış bir türlü açamadık neyse ki çalıştırmamıştım acaba dedim çalıştırsam bitince kolay açılır belki dedim ama açılacak gibi değil servisi çağırdık yarına sonra öyle kalktım dolap kapaklarımı, ekmekliğimi sildim yerleri süpürdüm sildim filan işte çok sıcak ya soğuk duşa girip yatıcam galiba meryem duamı da okuyayım da.
ben biraz araştırayım bişeyler bulurum belki
oktay ustayı nasıl izliyim evde olmuyorum ama bayram seyran olunca evdeyken mutlaka izliyorum çok severim yemek programı izlemeyi ama hiç yapmamsadece izlerim
)
bircan hastaneden eve yeni geldik.. öyle bir göz atayımda yatayım dedim şu yazdıgını görunce sana kızıp öyle gıdeyım dedım..
canımıniçi senin daha önceden dış gebelik geçirmişliğin yok neden ısrarla bunu düşünüyorsun ve Allah korusun düşünme lutfen çünkü senin bunu düşündürecek bir belirtin yok şükürler olsun bak ben sana daha önce detay yazmadım yumurtalıgındakı agrın senın hayırlısıyla yerlesme agrısıdır ve doktorlar teyıd edılmeden hıcbısey için zaten umut vermıyorlar kı bak ben dış gebelıkte 2000 dı değerim öğrendiğimde adetimede 7,8 gun vardı doktor keseyı gormedı en onemlısı rahım kalınlaşmamış rahim hamılelık hazırlıgında değil dedi neyse bı kan daha verdım 2400 olmuş değer.. dış diyorum ben dedi doktor, hiç duzenlı artış yok yanı, sonrakı ıkı gundekı 3200lerde bişeydi.. ve kasık ağrısı yok sırt, omuz şiddetli ağrı ve çok şiddetli gaz sancısı gibi bir sancı ama ben 40 dk yaklaşık zor nefes aldım meselaa.. yani bircanım Allah a bin şükür olsun senin değerlerin artıyor, ben ilk defa sende duydum 3 e katlarsa rısk dıye cıft katlamadan sonra aralıklı da katlanabılıyor sen masaAllah çok guzel bır gebelık yaşıyorsunn, yaşıyacaksın da inşAllah endişe hep oluyor ama bışeye odaklanmak çok kötü, benim gibi yap herşeyden kork genel davran
zeynepp zaman geçtikçe umutsuzluk değildir bence içindeki korku sonuca doğru gelmenın heyecanıdır.. yüreğimden çok güzel şeyler geçiyor inşAllah güzel de olucak..
kızlar annem hast çıktı çok şükür raporları yarın hazırlanıcak ama anneme sakınleştırıcı yapmıs sanırım doktr annem tum damarların acık gozun aydın teyze dedıler gıbıme gelıyor ama net değilim diyor.. hayırlısı artık.. uyumaya gıdıyorum çok ukum geldı..
hepinizi çok seviyorum
bedişim valla bende tam içimden geçiriyordum yarın bediş Bircan'a bi sopa atar diye, çok iyi yaptın...
Annene çok sevindim canım..sen o bacak ağrınla bu saate kadar hastanede kaldın demek ki..rabbim kolaylık versin..olsun annen iyi ya hamd olsun
haydi şimdi mışıl mışıl uyu Allah rahatlık versin
yaa bende bayılırım öyle şeylere..banada lazım arkadaş ama yok..gel biz senle kardeş olak:)
kız Allah seni davul etmesin..bu saate kadar oturdun oturdun..şimdi mi başlıyacan:))marifetli karıyım diyosun yani:))
zeynep inan ki, burda olaydın bize gelirdim beraber iftar yemeği yapardık, oktay ustayı izlerdik, geyik yapar konuşurduk...
bugün tadım yok demişsin..sürekli evdeysen ondandır tatlım..bide sona yaklaştıkça korkuyorsun ve çok haklısın korktukça Allah'a daha çok yakınlaş canım..bu korkunun sebei ondandır belki Allah'a daha yakın olup daha çok dua etmek için..hem sen neden tefriciye başlamıyorsun söle bakimm?? biz ne güne burdayız, bu cuma da sen başla sedoşun ki bitiyor haydi bismillah de...
hamarattan ziyade tembel diyelim :) kalktım önce tatlımı yaptım.bi evi süpürdüm.wc yi temizledim.balkonları yıkadım.sonra yemeğe başladım.duş aldım sofrayı hazırladım geldi arkadaşlar.artık yarında silerim :) annem çok kınardı benim yarım iş yapan kadınları.bende böyle oldum işte.hep anam yüzünden yoksaaaaaa bende seda gibi olurdummaşallah diyorum okudukça
canım çok şükür bak bitti geçti dedim sana ben hem birşeyi olsa çıkardı bakılırken canım bir yandan o anda görüntülüyorlar çünkü katater sokuyorlar ya tıkalı olan yer belli oluyor orada izliyorlar kataterin gidişini eğer bir şey olsaydı annene hemen derdi dr şu sorun vr stent lazım ya da başka bir şey daha lazım derlerdi demek ki bir şey yok ki bir şey demediler dinlenmeye aldılar çünkü annemi hemen o anda stent takmaya aldılar vakit kaybetmeyelim hazır girmişken diye. Hemen o gün taktılar. O yüzden için ferahlasın artık neyse bunu da atlattınız akşam da olsa taburcu ederler canım. Sen tabi göreceksin ki için rahatlayacak tabii.
Canımmm çok şükür hem de ne yağdı yengeme demiştim ben hiç tahmin etmiyordum 1000 küsür okunmuş düşün benim 480 kalmıştı zaten ki daha yiğenine, teyzeme, bir komşusu daha vardı 500 okuyacak onu bulamamış sormamış bile onlara kaç okundu diye çok çok fazlaca oldu yetişecek mi derken. Ama sen cumaya niyetlenmişsin bu akşamda oku dedi yengem zararı olmaz dedi. Ben şimdi öyle mi diyeyim fazlasını da niyetim için kabul et Rabbim diyeyim yasinle başladım yasin okuyup bitireyim o zaman. Allah hepinizden razı olsun
Canım sağol..
Sıcakalr mahvediyor insanı ya ben sabah uyanmak bilmiyorum. Tüm gün uyur gezer biçimdeyim evde olsam sık sık duşa girerim filan onu da yapamıyorum tüm gün duş hayal kuruyorum ya. Şmdi sen kalk evini toparla yemeklerini yap duş al bir güzel giyin misafirlerini karşıla muhabbet filan derken açılırsın
evet başlayalım bence de hem okudukça ezberleniyor daha kolay oluyor okuması ben zaten artık ezberledim ya unuturum ucunu bırakırsam artık hiç dilimden düşürmicem her gün 41 tane okucam.
aynen dediğin gibi oldu canım.muhabbet kadar kuvvetli bi ilaç yok insana.12ye kadar oturduk arkadaşlarla.onlar gittikten sonra ortalığı topladım.namazımı kıldım,kitabımı okudum.çok iyiyim şimdi şükürler olsun.bakalım yarın ne diyecek dr diye merak ediyorum sadece.acaba kaç tane yumurtladım
zeynooo gece kuşu
uyku tutmadı öyle geziniyordum.bak iyi olmuş biraz can sıkıntın gitti mi bari bunları yapınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?