Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben biraz araştırayım bişeyler bulurum belki

oktay ustayı izle balımm..bende kışın işe yaramaz yazın hamarat oluyorum mecbur

oktay ustayı nasıl izliyim evde olmuyorum ama bayram seyran olunca evdeyken mutlaka izliyorum çok severim yemek programı izlemeyi ama hiç yapmam sadece izlerim

canım hiç kan değerlerine takılıp kendini yıpratma az kaldı keseyi göreceksin düşünme sen şimdi değerleri bak doktor çoğul gebeliktede artar demiş tek yumurta ikizi nasıl oluyor tek yumurtadan olmuyor mu belki seninki de ikizdir ayy inşallah öyledir (sanki gelip ben bakıcam )

kötü şeyler düşünme Herşey yolunda gidecek inş keseyi göreceksin

bir sorayım bakalım canım da alayım öyle başlıyım ona da inşallah bende mutfak temizledim.Çamaşır makinemin kapağının tutma yeri var ya kilitlediğimiz o bozuldu zaten sorun var gibiydi çamaşır attım bir çorap kalmış onu da atayım dedim açılmadı yandan kırılmış bir türlü açamadık neyse ki çalıştırmamıştım acaba dedim çalıştırsam bitince kolay açılır belki dedim ama açılacak gibi değil servisi çağırdık yarına sonra öyle kalktım dolap kapaklarımı, ekmekliğimi sildim yerleri süpürdüm sildim filan işte çok sıcak ya soğuk duşa girip yatıcam galiba meryem duamı da okuyayım da.

Canım doktorun çok doğru demiş dış gebelikte bildiğim dana anormal artıl oluyor. Ayrıca tek yumurtada döllenince bölünebiliyor tekrar ve işte tek yumurta ikizi dediğimiz olay oluyor. Keseyi rahminde gör rahatlarsın canım evham yapman normal ama kötü şeyler getirme aklına

kötü şeyler düşünme Herşey yolunda gidecek inş keseyi göreceksin

sağolun canlarım kendime kızıyorum eger normal gebelikse 9 ay kendime zehir mi edicem diyorum çok araştırmak da iyi değil kafam karışıyor bu kasık ağrımda beni düşündürüyor tüplere mi yerleşti diyorum Allah korusun inşallah keseyi görmek nasip olur

böyle bişey buldum topic'in birinde topluca okuyorlarmış hemde

canım benim hamilelikte kasık ağrısı normal senin bide şuan adet döneminse ondan ağrın vardır o zamanla geçer

bircan hastaneden eve yeni geldik.. öyle bir göz atayımda yatayım dedim şu yazdıgını görunce sana kızıp öyle gıdeyım dedım..
canımıniçi senin daha önceden dış gebelik geçirmişliğin yok neden ısrarla bunu düşünüyorsun ve Allah korusun düşünme lutfen çünkü senin bunu düşündürecek bir belirtin yok şükürler olsun bak ben sana daha önce detay yazmadım yumurtalıgındakı agrın senın hayırlısıyla yerlesme agrısıdır ve doktorlar teyıd edılmeden hıcbısey için zaten umut vermıyorlar kı bak ben dış gebelıkte 2000 dı değerim öğrendiğimde adetimede 7,8 gun vardı doktor keseyı gormedı en onemlısı rahım kalınlaşmamış rahim hamılelık hazırlıgında değil dedi neyse bı kan daha verdım 2400 olmuş değer.. dış diyorum ben dedi doktor, hiç duzenlı artış yok yanı, sonrakı ıkı gundekı 3200lerde bişeydi.. ve kasık ağrısı yok sırt, omuz şiddetli ağrı ve çok şiddetli gaz sancısı gibi bir sancı ama ben 40 dk yaklaşık zor nefes aldım meselaa.. yani bircanım Allah a bin şükür olsun senin değerlerin artıyor, ben ilk defa sende duydum 3 e katlarsa rısk dıye cıft katlamadan sonra aralıklı da katlanabılıyor sen masaAllah çok guzel bır gebelık yaşıyorsunn, yaşıyacaksın da inşAllah endişe hep oluyor ama bışeye odaklanmak çok kötü, benim gibi yap herşeyden kork genel davran

zeynepp zaman geçtikçe umutsuzluk değildir bence içindeki korku sonuca doğru gelmenın heyecanıdır.. yüreğimden çok güzel şeyler geçiyor inşAllah güzel de olucak..

kızlar annem hast çıktı çok şükür raporları yarın hazırlanıcak ama anneme sakınleştırıcı yapmıs sanırım doktr annem tum damarların acık gozun aydın teyze dedıler gıbıme gelıyor ama net değilim diyor.. hayırlısı artık.. uyumaya gıdıyorum çok ukum geldı..

hepinizi çok seviyorum

Selam kızlar
Aslım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin basın dağılsın CNm Rabbim mekanını cennet eylesin yakınlarına da sabırlar versin inşallah

Bircanim kuzum bosuna kendini uzuyorsun inşallah hayırlısı ile keseyi göreceksin iyi seyler duşun iyi seyler olsun kuzum
Özlem CNm gecmis olsun göğsünün orda şişlik varmış Rabbim şifalar verdin önemli birsey değildir umarım
Yasemincim sanada çok gecmis olsun kuzum yine isak olmussun acaba kullandığın ilaçlar mı yapıyor ki dikkat et kendine bol bol sıvı tuket cnm
Duamnur CNm sanada çok gecmis olsun Rabbim şifalar versin
ayyy mesude büyük sevap, hemde kızmış..Allahım belki onun rızkını senin göğsün de nasip etti, hele annesi bişey demiyorsa harika olur,hem de betüle süt kardeş gelir
Burcum dün söyledim komşuma da şutu gelmiş yetiyormuş kızına daha bende birsey diyemedim saka ile karışık sağduyum şutu getireyim mı dedim benim kızım doyuyor artık dedi

İyi geceler bedişim uyku mu tutmadı tatlın biraz önce de bı görünüp kayboldun tam yazacakken nasılsın annenin iyi olmasına çok sevindim inşallah sunucusunda çok güzel çıkar cnm

Son düzenleme:

canım şimdi benim bildiğim dış gebelik belirtisi 2 tanedir, birincisi kasıklarad inanılmaz bir ağrı olur, ama böyle duramazsın yerinde kıvranırsın, 2. vajinal kanama..anladığım kadarıyla bu belirtiler sende yok-Allah esirgesin olmasında- maşallah değerin çok iyi kalbini kötüye yorma
Meral ve Bedriye dış gebelik yaşadı sabah sana yazarlar..ama kalbini ferah tut bebeğin Allah'a emenat canım..
bide sana ne anlatacağım, benim adaya gittiğim kız bir akşam inanılmaz bir kasık ağrısı ve vajinal kanamayla hast. gitmiş, kadın doğumcu bu belirtiler dış gebelik, kesin dış gebelik geciriyorsun demiş..neyse sabah olmuş başka doktora gitmiş, dış gebelik falan yokmuş, kız 1,5 aylık hamileymiş ve normal bir kanama geçiriyormuş, iğneyle serumla kanamayı durdurmuşlar..özetle Allah esirgesin bu durumun yok hamdolsun..bide belirti ne olursa olsun Rabbimin nasibi yaşanacak..güzele inan...

mesude kızz iyi geceler anam senin ne işin var bu saatte..hadi benim bebem yok dolanıyorum..betül uyuyor mu?
demek ki komşunu kızının kısmeti değilmiş, düşünmüş olman bile yeter canaım , Allah gönlüne göre versin

Anam evde beyaz eşya bozuldumu sinir olurum..neyse inşallah yarına hallolur..ovv eski Seda sahalara döndü demek..peki mutfak fayanslarını sildin mi? sen onu söyle ohhh be bana bunları anlatan seda'yı özlemişim..seni okudukça gaza geliyorum en kısa zamanda bende mutfak dolaplarının hepsini boşaltıp sileceğim inşallah

ben biraz araştırayım bişeyler bulurum belki

oktay ustayı nasıl izliyim evde olmuyorum ama bayram seyran olunca evdeyken mutlaka izliyorum çok severim yemek programı izlemeyi ama hiç yapmam sadece izlerim

)

özlem bende bayılırım yemek prog. kalkıp yaparım kimi iğrenç olur kimisi tutar, kobay olarakta eşimi kullanırım
bir oktay usta bide arda'nın mutfağını çok seviyorum..hatta ardanın mutf. çok pratik yemek tarfileri veriyor hemen kalkıp denerim ama tabiki yazın evde olduğumda..kışın nere izliceeem eve gelince pestilim çıkıyor

bedişim valla bende tam içimden geçiriyordum yarın bediş Bircan'a bi sopa atar diye, çok iyi yaptın...
Annene çok sevindim canım..sen o bacak ağrınla bu saate kadar hastanede kaldın demek ki..rabbim kolaylık versin..olsun annen iyi ya hamd olsun
haydi şimdi mışıl mışıl uyu Allah rahatlık versin

iyi geceler burcu.nasılsın?

hamarattan ziyade tembel diyelim :) kalktım önce tatlımı yaptım.bi evi süpürdüm.wc yi temizledim.balkonları yıkadım.sonra yemeğe başladım.duş aldım sofrayı hazırladım geldi arkadaşlar.artık yarında silerim :) annem çok kınardı benim yarım iş yapan kadınları.bende böyle oldum işte.hep anam yüzünden yoksaaaaaa bende seda gibi olurdum maşallah diyorum okudukça

ondan canım.evde durdukça düşün düşün bunalıyorum valla.diyorum ya bana gezmek lazım.dua bende başlamak istiyorum aslında.yarın kontrolüm var ondan sonra niyetleneyim inşallah.aslında hatim başladım ama nasip olurda tutunursa bebeğim dğuma kadar diye niyetlendim.(taa kandil günü)

zeynooo gece kuşu
uyku tutmadı öyle geziniyordum.bak iyi olmuş biraz can sıkıntın gitti mi bari bunları yapınca?

aynen dediğin gibi oldu canım.muhabbet kadar kuvvetli bi ilaç yok insana.12ye kadar oturduk arkadaşlarla.onlar gittikten sonra ortalığı topladım.namazımı kıldım,kitabımı okudum.çok iyiyim şimdi şükürler olsun.bakalım yarın ne diyecek dr diye merak ediyorum sadece.acaba kaç tane yumurtladım

inşallah bir sürü yumurtan vardır ve hepside tosun gibi çok sağlıklıdır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…