- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.341
Bende günü geçenlerdenim, ama test yapmayı unutuyorum.
acaba eve gidince yapsam mı yok yok, yarın sabah yapim net olsun hem aç karnına, hem ilk idrar ile belki silik milik bişey çıkarda sevinir şu gariban arkadaşınız
trende son noktayı koydum kızlar adet olmuş bulunmaktayımm :S artık karar verdim ekimi mekimi beklemiycem şu adetim bitsin son gaz çalışmalar başlıycak. ama inşallah sizde vardır hamişlik sizin devam eder heyecanınız. kocişimle de konuştuk tüh dedi tutsaydı bu ay efsane olurduk 1 kereyle oldu diye diyor
acaba eve gidince yapsam mı yok yok, yarın sabah yapim net olsun hem aç karnına, hem ilk idrar ile belki silik milik bişey çıkarda sevinir şu gariban arkadaşınız
ooo yeni trendlerimizin sonucu da ortaya çıkmaya başladı, yine sonu adetle noktalanan bir trendmiş demekkitrende son noktayı koydum kızlar adet olmuş bulunmaktayımm :S artık karar verdim ekimi mekimi beklemiycem şu adetim bitsin son gaz çalışmalar başlıycak. ama inşallah sizde vardır hamişlik sizin devam eder heyecanınız. kocişimle de konuştuk tüh dedi tutsaydı bu ay efsane olurduk 1 kereyle oldu diye diyor
soğan suyundan sonra bu gibi düzensizlikler normal canım, hatta birkaç ay devam edebilir, bende öyle oldu, sonra hayıt suyuna başladım düzene girsin diye, şuanda içiyorum ama bu seferde adet olmadım dur bakalım, ortaya bi karışık yaptık, sonumuz hayrolsunben dayanamadım akşam yaptım. inşallah koyu koyu görürsün o çizgileri canım. ya artık ben de kırmızıları görsem. soğan suyu ben de ters mi tepti acaba:)
ınsallah bu sefer tutar arkadasımben de 2ay once eczaneye gttım kendıme nıkotın bantı almaya sıgara yuzunden nyse dedım bı de test alayım bılıyorum adet olacam ama işte heveslık aldım yaptım cıkmadı ana wc.gtım adet oldum sonra guldum bıle bıle yanı ınsallah benımde gunum gecıkırde bende alırım testen ama hevesım gıderdım en azından dımı
ooo yeni trendlerimizin sonucu da ortaya çıkmaya başladı, yine sonu adetle noktalanan bir trendmiş demekkiayy yedik kafayı resmen yaa, bakalım ben bu trende nasıl bir imza atacağım bekleyelim ve görelim dün ve evvelsi gün böyle saç gibi ince kırmızı bir uzantı vardı ama dedimki ya yumurtluyorum yada adet olucam, adet olmadığıma göre yumurtladımmı acaba, testte de koyu çizgi vardı zaten biraz, dünkü denemede biraz fiyaskoydu yarısı dışarı yarısı içeri filan anlamadım bişey zaten sinir oldum hemen kalktım duş aldım filan. yapmıyorum çocuk mocuk banane yaa diye diye yıkandım, kırdım kafayı ben yaa
soğan suyundan sonra bu gibi düzensizlikler normal canım, hatta birkaç ay devam edebilir, bende öyle oldu, sonra hayıt suyuna başladım düzene girsin diye, şuanda içiyorum ama bu seferde adet olmadım dur bakalım, ortaya bi karışık yaptık, sonumuz hayrolsun
işte umut dünyası, hevesimi alıyoruz dediğin gibibenimde ovulasyon testlerinin yanında hediye geldi hep 18 tane testim var ama yapmıyorum turşusunu kurucam heralde, yarın sabah alrm kurucam unutmiyimde yapim diye
2 gün geçti canım tamam saatimi kuruyorum kızma sabah yapıcamne sabırlısın tatlım ya yapsana test ben çatlardım heraldekaç gün geçti ki adetin?
canım benimm inşallah gelmiştir bu ay minnoşun allahın izniyleeeeeee
2 gün geçti canım tamam saatimi kuruyorum kızma sabah yapıcam
canım benim hayırlısıyla inşallah bakalım, çok zor bir iş ama varya nasıl olacak bilmiyorum, öyle ben yaptım tuttu diyemiyoruz artık, okudukça neler öğreniyor insan, yani uzun ince bir yol bakalım
ben de erzurumdayım buket malesef doğru çok güzel hastaneler var ama artık personel mi iyi değil tıbbi teknolojileri mi eksik yeterli değiller. kaç dr değiştirdim bende en son metin ingeçe gittim onun hakkında söylentilerde kafamı karıştırdı
Kuzular Mrb.ankaradayim.liselerim aspire edildi.tedavi başladı.bir sürü ilaç iğne.neyse.şimdide bir endokrinolog a geldim.bakalım telifime o ne diyecek.kendinize iyi bakin
ozlemcim rabbim sabir versin ins.cennette kavusucaz biz meleklerimize bak benim bes tane besi de cennettte hele sonuncusu oglum herseyi hazirdi onlari toplayip kaldirmak ne kadar zor rabbim buyuk sen sakin isyan etme ben yaptim cokpismanim.
kizlar ozlem arkadasimizin pihtikasma problemi var
tamam canım güzel haber olursa ne yapar ne eder hemen haberdar ederim, kötü haber çıkarsa yani negatif olursa depresyonik takılabilirim birkaç saat :)aha işte bir heyecan dahaaaaşimdi bak benim midemde bile bişiler kıpırdanmaya başladı sabah hemen haber istiyoruz ben erken kalkarım zaten hadi inşallah şimdi sen hamiş ol sonra bu aydan umudunu kesen bizler hamiş olalım sen 1 ay önceden gidip bizi yönlendirirsin bi de bişi sorucam ben ovulasyon testi kullansam mı ki? ne dersiniz yoksa ilk ay daha deyip öyle salla pati mi takılsam:44:
kuşum ALlah bütün işlerini rasgetirsin inşallah, dualarım seninle olacakKuzular Mrb.ankaradayim.liselerim aspire edildi.tedavi başladı.bir sürü ilaç iğne.neyse.şimdide bir endokrinolog a geldim.bakalım telifime o ne diyecek.kendinize iyi bakin
canım hoşgeldin, senin sorununu yaşayan arkadaşlarımız var, inşallah birbirinizi aydınlatırsınız ve faydalı olursunuz tedavi konusunda. ALlahım herkese önce sağlık sonra huzur versin,kızlar meehaba ben aranızda yeniyim, özlem arkadaşımızza çok üzüldüm çünkü bend eyaşadım aynısını çok zor, 8. haftada kalp sesi duyulmadı diye kürtaj oldum . Doktora gittim neden oldu öğrenmek istiyorum dedim" fakülte de bakarlar ama en az 3 düşükten sonra bakarlar, pıhtılaşma testinide en az 2 düşükten sonra yaparlar "dedi. ben şimdi yine hamile kalmak istiyorum ama aynı şey yine olacak diye çok korkuyorum. bu konuda tecrübesi olanlar birşeyler yazabilir mi sevgiler
cok gecmiş olsun tatlım İNŞALLAH tedavin etkili olur ve çalışmalara başlarsın hemen..sende kendine iyi bak şeker..Kuzular Mrb.ankaradayim.liselerim aspire edildi.tedavi başladı.bir sürü ilaç iğne.neyse.şimdide bir endokrinolog a geldim.bakalım telifime o ne diyecek.kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?