Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayırlısıyla transferin olsunda canım kafan onunla meşgul olur, transfer öncesi gez toz dolaş bari..inşallah hatiminide umduğundan daha önce bitirirsin ,dua insanı içini ferahlatıyor hamdolsun

mukabele, teravih ;canım zamanını en güzel şekilde değerlendiryorsun maşallah.niye canını sıkıyorsun ki?köyde yaşamanında pek çok güzelliği var.onları görmeye çalış.üzme kendini.ama istersen dua ederiz tabiki.Rabbim gönlünde yatanı hakkında hayırlı eylesin,hakkında hayırlı olana gönlünü razı eylesin inşallah...

kızlar gerekli fırçayı çekmiş ama bide ben üstünden geçeyim.Allah aşkına nerden çıktı bu dış gebelik?tutturdun bi dış gebelik gidiyorsun.kan sonucun pozitif çıkmış,giderekte artıyor niye aklına kötü kötü şeyler getiriyosun durduk yere?araştırma bırak.1000 olduğuna göre çok yakında göreceksin inşallah keseyi/keseleri.yalnız niye salı?pazartesi gitsene.kafan rahatlasın bian önce.alttan baktırmak istemiyorsun onun için mi bekliyrsun salıyı?

gitmezmi canım.elhamdülillah.kocacımı uyandırayımda sahur yapsın.insan bi garip oluyor ya böyle oruçsuz olunca.Allah sonumuzu hayreylesin

amin canım..bende gidip bir abdest alayım..duamda sanada yer vereceğim inşallah hayırlı geceler canım Allah'a emanet ol

canıııım burda hep beraber okumadıkmı? hamile kalan tüm kızlarda oldu kasık ağrısı.hatta çoğu adet sancısı sandı.yalvarırım tadını çıkar artık.

amin canım..bende gidip bir abdest alayım..duamda sanada yer vereceğim inşallah hayırlı geceler canım Allah'a emanet ol

Allah razı olsun canım.tek güvendiğim şey dualar zaten.eğer bu sefer olursa bunun nedeni dualar olacak.çok inanıyorum buna ama benim değil sizin dualarınız.sanada hayırlı geceler.

canım öncelikle gözün aydın,hayırlısı ile çıkmış anneciğin.senin kalbinin temizliğine çok inanıyorum inşallah o temiz yüreğinden geçenler doğrudur,inşallah hayırlısı ile bu tedavide kavuşurum meleğime/meleklerime

bide refika var NTV de.ben arda yerine onu izliyorum.bıcır bıcır çok tatlı kız.anlattıklarını yapmasam da onu izlemeyi seviyorum

inşallah bir sürü yumurtan vardır ve hepside tosun gibi çok sağlıklıdır canım

inşallah canım.sağlıklı olsunda bir sürü olmasada olur.ilkinde 18 tane yumurtam olmuştu ama fos çıktı.12 tanesi döllendi,6 tanesi 5.güne kadar dayandı.1i transfer edildi.diğerleri ertesi güne çıkmadı.sonuç = koçman bi 0
onun için sayıya takılmıyorum.tabiki dondurulmuşum olsun isterim ama bu pozitif olup yavrumu kucağıma alacaksam oda önemli değil.Rabbim hayırlısını versin.

evet kızlar.ezanıda okuttuk hayırlısı ile.ben artık yatar.malum yarın erken kalkıp dr a gidicem.herkese iyi uykular

İyi geceler hatta hayırlı sabahlar gülüm ya evet bugün zorladı biraz Betül geç uyudu kociste gececi onuda ise uğurladım öyle bu bakayım dedim vakit gecmis iste senin ne isin var bu saatte bakım bacım
Evet ya nasip olmadı sagol gülüm niyetler önemli değil mı :))

kötü şeyler getirme aklına allahın izni ile hersey istedigin gibi olcak içini ferah tut

günaydın minnoşlar

BEDRİYE annen içi çok sevindim maşallah
ZEYNEP inş. doktordan hayırlı haberlerle dönersin kaliteli yumurtaların olmuş olsun
gülahncım duanı okudum rabbim kabul etsin

bu arada gülhan hiç ugramıyor buralara bi aksikilk yoktur inş.

günaydın hanımlar,cumanız mübarek olsun

Özlem CNm gecmis olsun göğsünün orda şişlik varmış Rabbim şifalar verdin önemli birsey değildir umarım

sağol canım benim,dün biraz tedirgin oldum aslında yeni bişey değil

amaan ben hiç yapmam ben izlemeyi severim,ardanın mutfağınıda severim arada onuda izlerim,mutfak aletleri ile arkadaşlar diye konuşuyor

çok sağol canım hemen başlıyorum.yarın evvel de okuyacağız zaten.dr a gidip gelirken okurum inşallah ikisini

rica ederim canım,bendemi başlasam yaa

bide refika var NTV de.ben arda yerine onu izliyorum.bıcır bıcır çok tatlı kız.anlattıklarını yapmasam da onu izlemeyi seviyorum

ayyy refikayı arada sırada denk gelirse izliyorum pratik şeyler yapıyor ama kadın bi yerinde duramıyor hiperaktif herhalde

al bendende o kadar..benim de kociş dün isyan etti artık..yeettttterrr şu yemekleri baştan savma diyee..ben aceleye getiriyorum çoğu zaman sanırım..bide yeni denemelerimi eşimin üstünde test ediyorum:))

bu arada günaydın herkese...ben yine enkazım..gece bacağımın ağrısından uyuyamadım..kramp giriyo sonrada kaslar ağırıyo...ayağımı nasıl uzatacağımı bilemiyorum...acaba kas gevşetici kremler bebeğe zararlımıdır...bilgisi olan yada kullanan var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…