- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.421
ondan canım.evde durdukça düşün düşün bunalıyorum valla.diyorum ya bana gezmek lazım.dua bende başlamak istiyorum aslında.yarın kontrolüm var ondan sonra niyetleneyim inşallah.aslında hatim başladım ama nasip olurda tutunursa bebeğim dğuma kadar diye niyetlendim.(taa kandil günü)
kızlar ya bu gün çok halsizim bebeşim aşağıya doğru iyice basınç yapmaya başladı artık canımı acıtıyo doğum kanalına girdimi ki acaba dsha erken gibide bilemedim:26:
Merhaba kızlar nasılsınız ben çok hastanın çok kötü grîp almıştım 1.80 yatıyorum
canıımmm ne yapayım ya evde oturuyorum her zamanki gibi,mukabeleye teravihe falan gidiyorum sonra oturuyorum,canım çok sıkılıyor
4.5 yıldır köydeyim ama bir türlü kabullenemiyorum,bazen uykudan ben köyde oturuyorum diye uyanıyorum,moralim çok bozuluyor,bu aralar kafam buna takıldı,bebek meselesi çıktı aklımdan hiiiççç gelmiyor bile aklıma,o yönden rahatladım biraz
bana dua edin ne olur buradan hayırlı bir şekilde kurtulayım,moralim çok bozuluyor
kızlar ben bugün doktora gittim tekrar kan verdim kan aldırırken alan kişiyle sohbet ettik oda tüp bebekle hamile kalmış banada cok dua
etti sağolsun neyse ben dedimki az çok bilginiz vardır dış gebelikte değerler nasıl artar dediki ya 2 katından az yada 3 katı gibi artar
kanı aldı sonucum cıktı bir baktım 3 katı artmış 1049 olmuş önceki 318 di. ben panik oldum çoküzüldüm ağladım ağlayacağım dr geldi sonucu gösterdim güzel artmış dedi ama dedim 3 katı artmış 2 katı artması gerekmiyormuydu tabi demek istediğimi anlamadı eşim
müdahele etti 3 katı artınca dış gebelik olablirmiş o yüzden telaşlandı dedi, dış gebeliğin bir çok belirtisi olur bunu bilemeyiz bu değerler gebe oldugunu gösterir şimdilik bizim için önemli olan bu dedi bir kaç gün sonra ultrasonda göreceğiz dedi, çoğul gebeliktede daha fazla
artar dedi ama benim tek yumurtam vardı bide sol kasığımda sürekli bir ağrı var bzaen geçiyor ama çok şiddetli olmamakla birlikte ağrı oluyor salı gününü beklemekten başka çarem yok, inşallah her şey normaldir
gitmezmi canım.elhamdülillah.kocacımı uyandırayımda sahur yapsın.insan bi garip oluyor ya böyle oruçsuz olunca.Allah sonumuzu hayreylesin
sağolun canlarım kendime kızıyorum eger normal gebelikse 9 ay kendime zehir mi edicem diyorum çok araştırmak da iyi değil kafam karışıyor bu kasık ağrımda beni düşündürüyor tüplere mi yerleşti diyorum Allah korusun inşallah keseyi görmek nasip olur
amin canım..bende gidip bir abdest alayım..duamda sanada yer vereceğim inşallah hayırlı geceler canım Allah'a emanet ol
böyle bişey buldum topic'in birinde topluca okuyorlarmış hemde
bircan hastaneden eve yeni geldik.. öyle bir göz atayımda yatayım dedim şu yazdıgını görunce sana kızıp öyle gıdeyım dedım..
canımıniçi senin daha önceden dış gebelik geçirmişliğin yok neden ısrarla bunu düşünüyorsun ve Allah korusun düşünme lutfen çünkü senin bunu düşündürecek bir belirtin yok şükürler olsun bak ben sana daha önce detay yazmadım yumurtalıgındakı agrın senın hayırlısıyla yerlesme agrısıdır ve doktorlar teyıd edılmeden hıcbısey için zaten umut vermıyorlar kı bak ben dış gebelıkte 2000 dı değerim öğrendiğimde adetimede 7,8 gun vardı doktor keseyı gormedı en onemlısı rahım kalınlaşmamış rahim hamılelık hazırlıgında değil dedi neyse bı kan daha verdım 2400 olmuş değer.. dış diyorum ben dedi doktor, hiç duzenlı artış yok yanı, sonrakı ıkı gundekı 3200lerde bişeydi.. ve kasık ağrısı yok sırt, omuz şiddetli ağrı ve çok şiddetli gaz sancısı gibi bir sancı ama ben 40 dk yaklaşık zor nefes aldım meselaa.. yani bircanım Allah a bin şükür olsun senin değerlerin artıyor, ben ilk defa sende duydum 3 e katlarsa rısk dıye cıft katlamadan sonra aralıklı da katlanabılıyor sen masaAllah çok guzel bır gebelık yaşıyorsunn, yaşıyacaksın da inşAllah endişe hep oluyor ama bışeye odaklanmak çok kötü, benim gibi yap herşeyden kork genel davran
zeynepp zaman geçtikçe umutsuzluk değildir bence içindeki korku sonuca doğru gelmenın heyecanıdır.. yüreğimden çok güzel şeyler geçiyor inşAllah güzel de olucak..
kızlar annem hast çıktı çok şükür raporları yarın hazırlanıcak ama anneme sakınleştırıcı yapmıs sanırım doktr annem tum damarların acık gozun aydın teyze dedıler gıbıme gelıyor ama net değilim diyor.. hayırlısı artık.. uyumaya gıdıyorum çok ukum geldı..
hepinizi çok seviyorum
özlem bende bayılırım yemek prog. kalkıp yaparım kimi iğrenç olur kimisi tutar, kobay olarakta eşimi kullanırım
bir oktay usta bide arda'nın mutfağını çok seviyorum..hatta ardanın mutf. çok pratik yemek tarfileri veriyor hemen kalkıp denerim ama tabiki yazın evde olduğumda..kışın nere izliceeem eve gelince pestilim çıkıyor
inşallah bir sürü yumurtan vardır ve hepside tosun gibi çok sağlıklıdır canım
mesude kızz iyi geceler anam senin ne işin var bu saatte..hadi benim bebem yok dolanıyorum..betül uyuyor mu?
demek ki komşunu kızının kısmeti değilmiş, düşünmüş olman bile yeter canaım , Allah gönlüne göre versin
kızlar ben bugün doktora gittim tekrar kan verdim kan aldırırken alan kişiyle sohbet ettik oda tüp bebekle hamile kalmış banada cok dua
etti sağolsun neyse ben dedimki az çok bilginiz vardır dış gebelikte değerler nasıl artar dediki ya 2 katından az yada 3 katı gibi artar
kanı aldı sonucum cıktı bir baktım 3 katı artmış 1049 olmuş önceki 318 di. ben panik oldum çoküzüldüm ağladım ağlayacağım dr geldi sonucu gösterdim güzel artmış dedi ama dedim 3 katı artmış 2 katı artması gerekmiyormuydu tabi demek istediğimi anlamadı eşim
müdahele etti 3 katı artınca dış gebelik olablirmiş o yüzden telaşlandı dedi, dış gebeliğin bir çok belirtisi olur bunu bilemeyiz bu değerler gebe oldugunu gösterir şimdilik bizim için önemli olan bu dedi bir kaç gün sonra ultrasonda göreceğiz dedi, çoğul gebeliktede daha fazla
artar dedi ama benim tek yumurtam vardı bide sol kasığımda sürekli bir ağrı var bzaen geçiyor ama çok şiddetli olmamakla birlikte ağrı oluyor salı gününü beklemekten başka çarem yok, inşallah her şey normaldir
Özlem CNm gecmis olsun göğsünün orda şişlik varmış Rabbim şifalar verdin önemli birsey değildir umarım
özlem bende bayılırım yemek prog. kalkıp yaparım kimi iğrenç olur kimisi tutar, kobay olarakta eşimi kullanırım
bir oktay usta bide arda'nın mutfağını çok seviyorum..hatta ardanın mutf. çok pratik yemek tarfileri veriyor hemen kalkıp denerim ama tabiki yazın evde olduğumda..kışın nere izliceeem eve gelince pestilim çıkıyor
çok sağol canım hemen başlıyorum.yarın evvel de okuyacağız zaten.dr a gidip gelirken okurum inşallah ikisini
bide refika var NTV de.ben arda yerine onu izliyorum.bıcır bıcır çok tatlı kız.anlattıklarını yapmasam da onu izlemeyi seviyorum
al bendende o kadar..benim de kociş dün isyan etti artık..yeettttterrr şu yemekleri baştan savma diyee..ben aceleye getiriyorum çoğu zaman sanırım..bide yeni denemelerimi eşimin üstünde test ediyorum:))özlem bende bayılırım yemek prog. kalkıp yaparım kimi iğrenç olur kimisi tutar, kobay olarakta eşimi kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?