- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.441
al bendende o kadar..benim de kociş dün isyan etti artık..yeettttterrr şu yemekleri baştan savma diyee..ben aceleye getiriyorum çoğu zaman sanırım..bide yeni denemelerimi eşimin üstünde test ediyorum:))
bu arada günaydın herkese...ben yine enkazım..gece bacağımın ağrısından uyuyamadım..kramp giriyo sonrada kaslar ağırıyo...ayağımı nasıl uzatacağımı bilemiyorum...acaba kas gevşetici kremler bebeğe zararlımıdır...bilgisi olan yada kullanan var mı???
kızlaaaar ben,m dün belimde ağrı var çekiliyor diyordum ya akşam daha bi şiddetlendi eğilemiyordum sanki belim yurtılacak gibi canım yanıyorduaklıma kas gevşetici içmek geldi içtim rahatladım, sonra sahuru yaptık yattık birdenağrı bi başladı ezanda okunduğu için ilaç içemedim ama yatamıyorum iki taraftanda ağrı var bacağımada vuruyor,havlu falanısıtıp koyduk ama faydası olmadı kas gevşetici sürdük bide banyo havlusunu belime doladım yattım,nasıl rahat uyudum,ama şimdi yine başladı resmen çekiliyor belim bacağım, dün eşime diyorumki ben iyice hurdaya çıktım beni ver de git kendine yenisini al
geçmiş olsun özlem üşütme agrısı deilmi bu dikkat et kendine
şimdi okudumda fıtık olabilir tarif ona uyuyor offf
canım benim hamilelikte kasık ağrısı normal senin bide şuan adet döneminse ondan ağrın vardır o zamanla geçer
bircan hastaneden eve yeni geldik.. öyle bir göz atayımda yatayım dedim şu yazdıgını görunce sana kızıp öyle gıdeyım dedım..
canımıniçi senin daha önceden dış gebelik geçirmişliğin yok neden ısrarla bunu düşünüyorsun ve Allah korusun düşünme lutfen çünkü senin bunu düşündürecek bir belirtin yok şükürler olsun bak ben sana daha önce detay yazmadım yumurtalıgındakı agrın senın hayırlısıyla yerlesme agrısıdır ve doktorlar teyıd edılmeden hıcbısey için zaten umut vermıyorlar kı bak ben dış gebelıkte 2000 dı değerim öğrendiğimde adetimede 7,8 gun vardı doktor keseyı gormedı en onemlısı rahım kalınlaşmamış rahim hamılelık hazırlıgında değil dedi neyse bı kan daha verdım 2400 olmuş değer.. dış diyorum ben dedi doktor, hiç duzenlı artış yok yanı, sonrakı ıkı gundekı 3200lerde bişeydi.. ve kasık ağrısı yok sırt, omuz şiddetli ağrı ve çok şiddetli gaz sancısı gibi bir sancı ama ben 40 dk yaklaşık zor nefes aldım meselaa.. yani bircanım Allah a bin şükür olsun senin değerlerin artıyor, ben ilk defa sende duydum 3 e katlarsa rısk dıye cıft katlamadan sonra aralıklı da katlanabılıyor sen masaAllah çok guzel bır gebelık yaşıyorsunn, yaşıyacaksın da inşAllah endişe hep oluyor ama bışeye odaklanmak çok kötü, benim gibi yap herşeyden kork genel davran
Bircanim kuzum bosuna kendini uzuyorsun inşallah hayırlısı ile keseyi göreceksin iyi seyler duşun iyi seyler olsun kuzum
canım şimdi benim bildiğim dış gebelik belirtisi 2 tanedir, birincisi kasıklarad inanılmaz bir ağrı olur, ama böyle duramazsın yerinde kıvranırsın, 2. vajinal kanama..anladığım kadarıyla bu belirtiler sende yok-Allah esirgesin olmasında- maşallah değerin çok iyi kalbini kötüye yorma
Meral ve Bedriye dış gebelik yaşadı sabah sana yazarlar..ama kalbini ferah tut bebeğin Allah'a emenat canım..
bide sana ne anlatacağım, benim adaya gittiğim kız bir akşam inanılmaz bir kasık ağrısı ve vajinal kanamayla hast. gitmiş, kadın doğumcu bu belirtiler dış gebelik, kesin dış gebelik geciriyorsun demiş..neyse sabah olmuş başka doktora gitmiş, dış gebelik falan yokmuş, kız 1,5 aylık hamileymiş ve normal bir kanama geçiriyormuş, iğneyle serumla kanamayı durdurmuşlar..özetle Allah esirgesin bu durumun yok hamdolsun..bide belirti ne olursa olsun Rabbimin nasibi yaşanacak..güzele inan...
bedişim valla bende tam içimden geçiriyordum yarın bediş Bircan'a bi sopa atar diye, çok iyi yaptın...
Annene çok sevindim canım..sen o bacak ağrınla bu saate kadar hastanede kaldın demek ki..rabbim kolaylık versin..olsun annen iyi ya hamd olsun
haydi şimdi mışıl mışıl uyu Allah rahatlık versin
kızlar gerekli fırçayı çekmiş ama bide ben üstünden geçeyim.Allah aşkına nerden çıktı bu dış gebelik?tutturdun bi dış gebelik gidiyorsun.kan sonucun pozitif çıkmış,giderekte artıyorniye aklına kötü kötü şeyler getiriyosun durduk yere?araştırma bırak.1000 olduğuna göre çok yakında göreceksin inşallah keseyi/keseleri.yalnız niye salı?pazartesi gitsene.kafan rahatlasın bian önce.alttan baktırmak istemiyorsun onun için mi bekliyrsun salıyı?
kızlarrr çok sağolun desteğiniz için bende kendime kızıyorum okdar uğraştan sonra hamile kaldın tadını çıkar diyorum ama okudukça kafam karıştı kafam karıştıkça evhamlandım bide dün hastanedeki kadın 3 kat artmasıda dış gebelik olur diyince iyice çöktüm takmıcam artık Rabbim inşallah en hayırlısını verecekkötü şeyler getirme aklına allahın izni ile hersey istedigin gibi olcak içini ferah tut
dur bi hemen fıtığa yorma..zordur fıtık..fıtıktan önce daha neler var..geçer inşallah..beimde bacağım şuan bana eziyet veriyo yaaa..
kızlaaaar benim dün belimde ağrı var çekiliyor diyordum ya akşam daha bi şiddetlendi eğilemiyordum sanki belim yırtılacak gibi canım yanıyordu aklıma kas gevşetici içmek geldi içtim rahatladım, sonra sahuru yaptık yattık birden ağrı bi başladı ezanda okunduğu için ilaç içemedim ama yatamıyorum iki taraftanda ağrı var bacağımada vuruyor,havlu falan ısıtıp koyduk ama faydası olmadı kas gevşetici sürdük bide banyo havlusunu belime doladım yattım,nasıl rahat uyudum,ama şimdi yine başladı resmen çekiliyor belim bacağım, dün eşime diyorumki ben iyice hurdaya çıktım beni ver de git kendine yenisini al
canım geçmiş olsun bol bol dinler ağır kaldırma birde dra görün göğsün içinde gidecektin ikisini çıkarırsın bir günde.
inşallah canım.sağlıklı olsunda bir sürü olmasada olur.ilkinde 18 tane yumurtam olmuştu ama fos çıktı.12 tanesi döllendi,6 tanesi 5.güne kadar dayandı.1i transfer edildi.diğerleri ertesi güne çıkmadı.sonuç = koçman bi 0
onun için sayıya takılmıyorum.tabiki dondurulmuşum olsun isterim ama bu pozitif olup yavrumu kucağıma alacaksam oda önemli değil.Rabbim hayırlısını versin.
burcu dün sana mesaj attım canım aldınmı
bedişim valla bende tam içimden geçiriyordum yarın bediş Bircan'a bi sopa atar diye, çok iyi yaptın...
Annene çok sevindim canım..sen o bacak ağrınla bu saate kadar hastanede kaldın demek ki..rabbim kolaylık versin..olsun annen iyi ya hamd olsun
haydi şimdi mışıl mışıl uyu Allah rahatlık versin
kızlar gerekli fırçayı çekmiş ama bide ben üstünden geçeyim.Allah aşkına nerden çıktı bu dış gebelik?tutturdun bi dış gebelik gidiyorsun.kan sonucun pozitif çıkmış,giderekte artıyorniye aklına kötü kötü şeyler getiriyosun durduk yere?araştırma bırak.1000 olduğuna göre çok yakında göreceksin inşallah keseyi/keseleri.yalnız niye salı?pazartesi gitsene.kafan rahatlasın bian önce.alttan baktırmak istemiyorsun onun için mi bekliyrsun salıyı?
canım öncelikle gözün aydın,hayırlısı ile çıkmış anneciğin.senin kalbinin temizliğine çok inanıyorum inşallah o temiz yüreğinden geçenler doğrudur,inşallah hayırlısı ile bu tedavide kavuşurum meleğime/meleklerime
İyi geceler hatta hayırlı sabahlar gülüm ya evet bugün zorladı biraz Betül geç uyudu kociste gececi onuda ise uğurladım öyle bu bakayım dedim vakit gecmis iste senin ne isin var bu saatte bakım bacım
Evet ya nasip olmadı sagol gülüm niyetler önemli değil mı :))
bedriye canım çok şükür annenin damarları açıkmış canım,gözünüz aydın geçmiş olsun
al bendende o kadar..benim de kociş dün isyan etti artık..yeettttterrr şu yemekleri baştan savma diyee..ben aceleye getiriyorum çoğu zaman sanırım..bide yeni denemelerimi eşimin üstünde test ediyorum:))
bu arada günaydın herkese...ben yine enkazım..gece bacağımın ağrısından uyuyamadım..kramp giriyo sonrada kaslar ağırıyo...ayağımı nasıl uzatacağımı bilemiyorum...acaba kas gevşetici kremler bebeğe zararlımıdır...bilgisi olan yada kullanan var mı???
İyi geceler hatta hayırlı sabahlar gülüm ya evet bugün zorladı biraz Betül geç uyudu kociste gececi onuda ise uğurladım öyle bu bakayım dedim vakit gecmis iste senin ne isin var bu saatte bakım bacım
Evet ya nasip olmadı sagol gülüm niyetler önemli değil mı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?