Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlaaaar benim dün belimde ağrı var çekiliyor diyordum ya akşam daha bi şiddetlendi eğilemiyordum sanki belim yırtılacak gibi canım yanıyordu aklıma kas gevşetici içmek geldi içtim rahatladım, sonra sahuru yaptık yattık birden ağrı bi başladı ezanda okunduğu için ilaç içemedim ama yatamıyorum iki taraftanda ağrı var bacağımada vuruyor,havlu falan ısıtıp koyduk ama faydası olmadı kas gevşetici sürdük bide banyo havlusunu belime doladım yattım,nasıl rahat uyudum,ama şimdi yine başladı resmen çekiliyor belim bacağım, dün eşime diyorumki ben iyice hurdaya çıktım beni ver de git kendine yenisini al

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım belki hatırlarsın hamileyken boynum ağrıyordu tutulmuştu,ben mecburen kas gevşetici krem kullanmıştım

geçmiş olsun özlem üşütme agrısı deilmi bu dikkat et kendine

kızlar yemek yaparken ben hiç tv de yemek programlarında izlediklerimi yapmam ama internette araştırırım hatta yorumları okurum yapanlar ne yazmış diye aynı yemeğin bir kaç tarifini okurum,sonra yapmam arada yaptığımda olur, haa birde uzman tv de izlerim bi kere reçel yapmıştım öyle izleyip ve çok güzel olmuştu annem çok beğenmişti

canım benim hamilelikte kasık ağrısı normal senin bide şuan adet döneminse ondan ağrın vardır o zamanla geçer

Bircanim kuzum bosuna kendini uzuyorsun inşallah hayırlısı ile keseyi göreceksin iyi seyler duşun iyi seyler olsun kuzum

kötü şeyler getirme aklına allahın izni ile hersey istedigin gibi olcak içini ferah tut
kızlarrr çok sağolun desteğiniz için bende kendime kızıyorum okdar uğraştan sonra hamile kaldın tadını çıkar diyorum ama okudukça kafam karıştı kafam karıştıkça evhamlandım bide dün hastanedeki kadın 3 kat artmasıda dış gebelik olur diyince iyice çöktüm takmıcam artık Rabbim inşallah en hayırlısını verecek
bedişim burcum çok şükür o belirtiler yok sadece kasık ağrım var oda dediğiniz gibi gebeliktendir inşallah,
zeynebim dr salı dedi böyle giderse o günlerde 6000 lerde olacak inşallah karından mı bakacaksınız dedim yok alttan dedi bende anlamadım karındanda görünür oysaki, neyse vardır bir bildiği artık hiç bir şey okuyup düşünmeyeceğim.

canım geçmiş olsun bol bol dinler ağır kaldırma birde dra görün göğsün içinde gidecektin ikisini çıkarırsın bir günde.

günaydın ballarım, hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar..bugün bol bereketli bir gün olsun inşallah..

sizden bir dua ricasında bulunacağım..
dün eşimin kuzeni ,kocası ve ailesi çok kötü bir kaza yapmışlar,tır üzerlerine devrilmiş..bide daha 5 gün önce düğünü olmuştu kızın..damat ve damadın annesi ölmüş,kuzeni de yoğun bakımda bugün Allah rızası için ona bir tane fatiha okur musunuz? kızın adı: ceren karabulut...Allah razı olsun

zeynep canım Rabbim işallah sana sağlıkı ramazan bebeleri nasip eder..inşallah hayırlsısıyla vakti gelmiştir..senden haber bekliyorum doktora gittin mi? kaç yumurta var? ne zaman toplanacak? transfer ne zman?

bide transfer öncesi tefriciyeyi ayarla mutlaka

Allah korusun kötüyü çağırma diye bişey var gerçekten biliyor musunuz? ben dış gbee olduğumda daha hiçbişeyden şüphenilmemiş (adetime 7,8 gün var diye ) doktorlara sürekli soruyorum benden gitme ihtimali var mı diye, doktor diyor ki düşükten mi bahsediyorsun yok diyorum aslında bebek yokmuş gibi olabilir mi? Bir anda gider mi? öyle bişey olmaz en kötüsü düşük yaparsın diyorlar ve ben dış gebe oluyorum aslında bebekde yok düşükde olmadan kendiliğinden sona erdi gebeliğim müdahalede edilmedi tam korktuğum gibi oldu yani kendiliğinden gitti.. ve çok şükür bircan ın bi belirtisi, acaba diyecek bişeyi yok.. değer artıyorsa ki artmış çok şükür gebelik başlamış dışta hiç düzenli artış yok.. hiç yok.. Allah ın izniyle çok sağlıklı bir gebelik yaşıyacak vee hayırlı sağlıklı evladını inşAllah kucağına alıcak..

ayy canımm benimm ben burada hepinizi kendime kardeş görüyorum ve çok mutluyumm burada olmaktan o kadar huzur mutluluk bulduğum bi yer ki anlatamam burası.. ve hep yürekten hep diliyorum ne olur inşAllah herkesin yüzünü güldürecek mevlam inşAllah.

Mesudeemmm dün akşam kusura bakma o kadar uykum vardı ki zor duruyordumm hemen gidip uyudum.. görmedim de inan aşağıda adını.. betül e çok sarılıyorum, yakın olsaydık hep sevmeye gelirdik, sende bıkardın..

bedriye canım çok şükür annenin damarları açıkmış canım,gözünüz aydın geçmiş olsun

çok sağoll canımm benimm.. damar çekilmesi fıtık çıkabiliyor bazen ama her fıtık illa ameliyatlık olmuyor dönemsel böyle tutuyor sonra hoopp geçiyor.. inşAllah seninkide kendiliğinden geçer.. koltukaltında bişey vardı o geçti mi?

buketttt krampların mı varr.. çok geçmiş olsun.. bence doktora sormadan hiçbişey sürme, çok etkili olmayacaksa hiç sürme bence sen yorulduğundan yada sporda ters hareketden acımıyor ki kasların gebelik ağrısı bunlar, doktor sanada magnezyum verir inşAllah sende işe yarar..

hayırlı sabahlar canım..ohh desene eşin geceye gitti mi kızın sana arkadaşlık edecek..yalnız kalmayacaksın..aman nazar mı değdi betül'ümüze acaba? sürekli oku annesi...

Çok hamarat Buket hanım..litfen kocamızı daha çok önemsyelim zaten doğumda sonra adamın yüzüne bakmazsın

canım mutlaka magnezyum iç, amam aç karnına içme ishal yapar, hemen birşeyler ye karnını doyur üzerine iç..seni rahatlatır amam öyle bir tane içip bırakma..bir kaç gün devam et..kas gevşetici kremlerin nerdeyse hepsinin üzerin B kategorisinde yazıyor..yani olabilir de olmayabilir de...ama belki hamileler için olan vardır..netten bi bakıver..hamilelerin içeceği ilaçlar listesi var orda yazar

yaa kızlar söylemeden geçemiyeceğim, eşimin ailesinden bir kişi arayıpta geçmiş olsun demedi bana biliyor musunuz? o kadar gücendim ki, çok ayıp bence yanlış mıyım? Hiç bu sefer eşimede yorum yapmıyacağım normalde bu tarz şeylerde yorum yapıyorum hemmen eşimde onlara çıkışıyor hepsi bir arıyorlar ediyorlar, gördüğüm zamanda bişey demiyeceğim, içimde patlasın artıkk gelip size derim.. ayy çok sinir oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…