- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.461
günaydın ballarım, hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar..bugün bol bereketli bir gün olsun inşallah..
sizden bir dua ricasında bulunacağım..
dün eşimin kuzeni ,kocası ve ailesi çok kötü bir kaza yapmışlar,tır üzerlerine devrilmiş..bide daha 5 gün önce düğünü olmuştu kızın..damat ve damadın annesi ölmüş,kuzeni de yoğun bakımda bugün Allah rızası için ona bir tane fatiha okur musunuz? kızın adı: ceren karabulut...Allah razı olsun
kızlaaaar benim dün belimde ağrı var çekiliyor diyordum ya akşam daha bi şiddetlendi eğilemiyordum sanki belim yırtılacak gibi canım yanıyordu aklıma kas gevşetici içmek geldi içtim rahatladım, sonra sahuru yaptık yattık birden ağrı bi başladı ezanda okunduğu için ilaç içemedim ama yatamıyorum iki taraftanda ağrı var bacağımada vuruyor,havlu falan ısıtıp koyduk ama faydası olmadı kas gevşetici sürdük bide banyo havlusunu belime doladım yattım,nasıl rahat uyudum,ama şimdi yine başladı resmen çekiliyor belim bacağım, dün eşime diyorumki ben iyice hurdaya çıktım beni ver de git kendine yenisini al
kızlar yemek yaparken ben hiç tv de yemek programlarında izlediklerimi yapmam ama internette araştırırım hatta yorumları okurum yapanlar ne yazmış diye aynı yemeğin bir kaç tarifini okurum,sonra yapmamarada yaptığımda olur, haa birde uzman tv de izlerim bi kere reçel yapmıştım öyle izleyip ve çok güzel olmuştu annem çok beğenmişti
offff burcu bu nasıl kötü bir haber yaaa evleneli 5 gün olmuş bide Allah rahmet eylesin canım,Allah sabırlar versin,ben fatiha okudum rabbim acılarını dindirsin sabır ihsan eylesin
günaydın ballarım, hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar..bugün bol bereketli bir gün olsun inşallah..
dün eşimin kuzeni ,kocası ve ailesi çok kötü bir kaza yapmışlar,tır üzerlerine devrilmiş..bide daha 5 gün önce düğünü olmuştu kızın..damat ve damadın annesi ölmüş,kuzeni de yoğun bakımda bugün Allah rızası için ona bir tane fatiha okur musunuz? kızın adı: ceren karabulut...Allah razı olsun
böyle bişey buldum topic'in birinde topluca okuyorlarmış hemde
bircan hastaneden eve yeni geldik.. öyle bir göz atayımda yatayım dedim şu yazdıgını görunce sana kızıp öyle gıdeyım dedım..
canımıniçi senin daha önceden dış gebelik geçirmişliğin yok neden ısrarla bunu düşünüyorsun ve Allah korusun düşünme lutfen çünkü senin bunu düşündürecek bir belirtin yok şükürler olsun bak ben sana daha önce detay yazmadım yumurtalıgındakı agrın senın hayırlısıyla yerlesme agrısıdır ve doktorlar teyıd edılmeden hıcbısey için zaten umut vermıyorlar kı bak ben dış gebelıkte 2000 dı değerim öğrendiğimde adetimede 7,8 gun vardı doktor keseyı gormedı en onemlısı rahım kalınlaşmamış rahim hamılelık hazırlıgında değil dedi neyse bı kan daha verdım 2400 olmuş değer.. dış diyorum ben dedi doktor, hiç duzenlı artış yok yanı, sonrakı ıkı gundekı 3200lerde bişeydi.. ve kasık ağrısı yok sırt, omuz şiddetli ağrı ve çok şiddetli gaz sancısı gibi bir sancı ama ben 40 dk yaklaşık zor nefes aldım meselaa.. yani bircanım Allah a bin şükür olsun senin değerlerin artıyor, ben ilk defa sende duydum 3 e katlarsa rısk dıye cıft katlamadan sonra aralıklı da katlanabılıyor sen masaAllah çok guzel bır gebelık yaşıyorsunn, yaşıyacaksın da inşAllah endişe hep oluyor ama bışeye odaklanmak çok kötü, benim gibi yap herşeyden kork genel davran
zeynepp zaman geçtikçe umutsuzluk değildir bence içindeki korku sonuca doğru gelmenın heyecanıdır.. yüreğimden çok güzel şeyler geçiyor inşAllah güzel de olucak..
kızlar annem hast çıktı çok şükür raporları yarın hazırlanıcak ama anneme sakınleştırıcı yapmıs sanırım doktr annem tum damarların acık gozun aydın teyze dedıler gıbıme gelıyor ama net değilim diyor.. hayırlısı artık.. uyumaya gıdıyorum çok ukum geldı..
hepinizi çok seviyorum
Anam evde beyaz eşya bozuldumu sinir olurum..neyse inşallah yarına hallolur..ovv eski Seda sahalara döndü demek..peki mutfak fayanslarını sildin mi? sen onu söyleohhh be bana bunları anlatan seda'yı özlemişim..seni okudukça gaza geliyorum en kısa zamanda bende mutfak dolaplarının hepsini boşaltıp sileceğim inşallah
hamarattan ziyade tembel diyelim :) kalktım önce tatlımı yaptım.bi evi süpürdüm.wc yi temizledim.balkonları yıkadım.sonra yemeğe başladım.duş aldım sofrayı hazırladım geldi arkadaşlar.artık yarında silerim :) annem çok kınardı benim yarım iş yapan kadınları.bende böyle oldum işte.hep anam yüzünden yoksaaaaaa bende seda gibi olurdummaşallah diyorum okudukça
Günaydın kızlar hayırlı cumalar bol dualı Birgün olur înşallah YA EvVElİ unutmayalım
al bendende o kadar..benim de kociş dün isyan etti artık..yeettttterrr şu yemekleri baştan savma diyee..ben aceleye getiriyorum çoğu zaman sanırım..bide yeni denemelerimi eşimin üstünde test ediyorum:))
bu arada günaydın herkese...ben yine enkazım..gece bacağımın ağrısından uyuyamadım..kramp giriyo sonrada kaslar ağırıyo...ayağımı nasıl uzatacağımı bilemiyorum...acaba kas gevşetici kremler bebeğe zararlımıdır...bilgisi olan yada kullanan var mı???
kızlaaaar benim dün belimde ağrı var çekiliyor diyordum ya akşam daha bi şiddetlendi eğilemiyordum sanki belim yırtılacak gibi canım yanıyordu aklıma kas gevşetici içmek geldi içtim rahatladım, sonra sahuru yaptık yattık birden ağrı bi başladı ezanda okunduğu için ilaç içemedim ama yatamıyorum iki taraftanda ağrı var bacağımada vuruyor,havlu falan ısıtıp koyduk ama faydası olmadı kas gevşetici sürdük bide banyo havlusunu belime doladım yattım,nasıl rahat uyudum,ama şimdi yine başladı resmen çekiliyor belim bacağım, dün eşime diyorumki ben iyice hurdaya çıktım beni ver de git kendine yenisini al
bircan 3 ayına kadar alttan bakıyolar..endişelenmesen..bişey yoktur Allahın izniyle..kızlarrr çok sağolun desteğiniz için bende kendime kızıyorum okdar uğraştan sonra hamile kaldın tadını çıkar diyorum ama okudukça kafam karıştı kafam karıştıkça evhamlandım bide dün hastanedeki kadın 3 kat artmasıda dış gebelik olur diyince iyice çöktüm takmıcam artık Rabbim inşallah en hayırlısını verecek
bedişim burcum çok şükür o belirtiler yok sadece kasık ağrım var oda dediğiniz gibi gebeliktendir inşallah,
zeynebim dr salı dedi böyle giderse o günlerde 6000 lerde olacak inşallah karından mı bakacaksınız dedim yok alttan dedi bende anlamadım karındanda görünür oysaki, neyse vardır bir bildiği artık hiç bir şey okuyup düşünmeyeceğim.
okudum canım ne diyim ki çok üzücü Allah rahmet eylesingünaydın ballarım, hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar..bugün bol bereketli bir gün olsun inşallah..
verdi verdi de içebilen yok..hem suya katılanı var. hem emileni var.. nasıl yapacam bilmem..suya katılanını ayrana yada bişeye karıştırıp içeyim barı ne diyim ki..bacağım çok ağırıyo şu an..Allah korusun kötüyü çağırma diye bişey var gerçekten biliyor musunuz? ben dış gbee olduğumda daha hiçbişeyden şüphenilmemiş (adetime 7,8 gün var diye ) doktorlara sürekli soruyorum benden gitme ihtimali var mı diye, doktor diyor ki düşükten mi bahsediyorsun yok diyorum aslında bebek yokmuş gibi olabilir mi? Bir anda gider mi? öyle bişey olmaz en kötüsü düşük yaparsın diyorlar ve ben dış gebe oluyorum aslında bebekde yok düşükde olmadan kendiliğinden sona erdi gebeliğim müdahalede edilmedi tam korktuğum gibi oldu yani kendiliğinden gitti.. ve çok şükür bircan ın bi belirtisi, acaba diyecek bişeyi yok.. değer artıyorsa ki artmış çok şükür gebelik başlamış dışta hiç düzenli artış yok.. hiç yok.. Allah ın izniyle çok sağlıklı bir gebelik yaşıyacak vee hayırlı sağlıklı evladını inşAllah kucağına alıcak..
ayy canımm benimm ben burada hepinizi kendime kardeş görüyorum ve çok mutluyumm burada olmaktan o kadar huzur mutluluk bulduğum bi yer ki anlatamam burası.. ve hep yürekten hep diliyorum ne olur inşAllah herkesin yüzünü güldürecek mevlam inşAllah.
Mesudeemmm dün akşam kusura bakma o kadar uykum vardı ki zor duruyordumm hemen gidip uyudum.. görmedim de inan aşağıda adını.. betül e çok sarılıyorum, yakın olsaydık hep sevmeye gelirdik, sende bıkardın..
çok sağoll canımm benimm.. damar çekilmesi fıtık çıkabiliyor bazen ama her fıtık illa ameliyatlık olmuyor dönemsel böyle tutuyor sonra hoopp geçiyor.. inşAllah seninkide kendiliğinden geçer.. koltukaltında bişey vardı o geçti mi?
buketttt krampların mı varr.. çok geçmiş olsun.. bence doktora sormadan hiçbişey sürme, çok etkili olmayacaksa hiç sürme bence sen yorulduğundan yada sporda ters hareketden acımıyor ki kasların gebelik ağrısı bunlar, doktor sanada magnezyum verir inşAllah sende işe yarar..
Çok hamarat Buket hanım..litfen kocamızı daha çok önemsyelimzaten doğumda sonra adamın yüzüne bakmazsın
canım mutlaka magnezyum iç, amam aç karnına içme ishal yapar, hemen birşeyler ye karnını doyur üzerine iç..seni rahatlatır amam öyle bir tane içip bırakma..bir kaç gün devam et..kas gevşetici kremlerin nerdeyse hepsinin üzerin B kategorisinde yazıyor..yani olabilir de olmayabilir de...ama belki hamileler için olan vardır..netten bi bakıver..hamilelerin içeceği ilaçlar listesi var orda yazar
valla özlemim bende şimdiinternetten kaza fotolarına bakım çok kötü..bide eşimin halasıyla konuştum sabah , o da bel fıtığından hastanede yatıyormuş, üzülmesin diye kadına söylememişler..kadın televizyonda görmüş..kriz geçirmiş..Allah sabır versin..
Allah razı olsun canım dua için..
dur bi hemen fıtığa yorma..zordur fıtık..fıtıktan önce daha neler var..geçer inşallah..beimde bacağım şuan bana eziyet veriyo yaaa..
yaa kızlar söylemeden geçemiyeceğim, eşimin ailesinden bir kişi arayıpta geçmiş olsun demedi bana biliyor musunuz? O kadar gücendim ki, çok ayıp bence yanlış mıyım? Hiç bu sefer eşimede yorum yapmıyacağım normalde bu tarz şeylerde yorum yapıyorum hemmen eşimde onlara çıkışıyor hepsi bir arıyorlar ediyorlar, gördüğüm zamanda bişey demiyeceğim, içimde patlasın artıkkGelip size derim.. Ayy çok sinir oluyorum..
oyy oyy Rabbim sabırlar versin yaa. Çok kötü çok. Genç yaşında yazık yaa. Mübarek gün gitmişler Yaradanın yanına Rabbin sevgili kuluymuş. Allah'ım geride kalanlarda uzun ömür versin. Eşin nasıl o da çok üzüldü dimi tabi sende. Çok çok üzülüyorum böyle geçn vefat edenlere yaa. Bizimde Eskişehir'de 2 haziranda gezi parkı eylemleri vardı çocuk daha 19 yaşında üniversitede ing. öğrt. okuyormuş ara sokağa kaçıyor orada eli sopalı sivil birileri artık sivil polis mi halktan mı belli değil dövüyorlar beyin kanaması olmuş ilk hastane anlamamış göndermiş 2. hastane anlamış ameliyat oldu yoğun bakımdaydı 39 gündür eveli günü öldüğü haberi geldi nasıl içim yandı anlatamam nasıl ağladım 19 yaşında yaa. Zaten millet sokaklara döküldü katiller bulunamadı hiçbir delil yok kamera kaydı yok nasıl oluyorsa o caddede mobeseler var hep. Gizli tanıklık etmek isteyen biri varmış savcı kabul etmemiş neden yani. Olan çocuğa oldu.
buketim nedir bu hamişlerin bacak sıkıntısı..bedriyede aynen öyle..
Bide gebelikte parol'u gönül rahatlığıyla içebiliyormuşuz..o da ağrı keser
yaa kızlar söylemeden geçemiyeceğim, eşimin ailesinden bir kişi arayıpta geçmiş olsun demedi bana biliyor musunuz? o kadar gücendim ki, çok ayıp bence yanlış mıyım? Hiç bu sefer eşimede yorum yapmıyacağım normalde bu tarz şeylerde yorum yapıyorum hemmen eşimde onlara çıkışıyor hepsi bir arıyorlar ediyorlar, gördüğüm zamanda bişey demiyeceğim, içimde patlasın artıkkgelip size derim.. ayy çok sinir oluyorum..
hayır kuzum nerden attın? daha bilg. yeni açtım
çok sağoll canımm benimm.. damar çekilmesi fıtık çıkabiliyor bazen ama her fıtık illa ameliyatlık olmuyor dönemsel böyle tutuyor sonra hoopp geçiyor.. inşAllah seninkide kendiliğinden geçer.. koltukaltında bişey vardı o geçti mi?
Ayyy özlemim çok geçmiiş olsun ağrısını bilirim..devam ederse acilde bir iğne yaptır 2-3 gün onunla idare edersin..iğnenin etkisi geçti mi hooop ağrı başlar..daha önceden bel fıtığın varmıydı senin?
sen dur ..ben varım hurdaya çıkacak..düğüne 1 hafta kala..bende ne rahatsızlıklar çıktı duysan şaşarsın.. bel, kalp, romatizma...vs vs ...benimki baştan ikinci el aldı sayılır
(ama şimdi Allah benden o hastalıklarımı aldı hamdolsun)
sen sadece işin teorik kısmındasın demek ki uygulamaya hiç geçmedin sanırsam..adamı aç mı bırakıyon sen
valla özlemim bende şimdiinternetten kaza fotolarına bakım çok kötü..bide eşimin halasıyla konuştum sabah , o da bel fıtığından hastanede yatıyormuş, üzülmesin diye kadına söylememişler..kadın televizyonda görmüş..kriz geçirmiş..Allah sabır versin..
Allah razı olsun canım dua için..
offff burcu bu nasıl kötü bir haber yaaa evleneli 5 gün olmuş bide Allah rahmet eylesin canım,Allah sabırlar versin,ben fatiha okudum rabbim acılarını dindirsin sabır ihsan eylesin
ay burcuu çok üzücü alahım kuzeninize sifalar versin dua ettim canımm
canım lem yelidi biliyorum burada da konuştuk ya hatta ama o tek başına okunacak diye biliyorum ben tek başıma okucam zaten günde 1.000 tane rahat okunursa bir haftada biter kalmaz bile o zamana. Zikirmatik alırsam oturduğum yerden bile okucam ben işyerinde.
canım sevindim zaten biliyordum bir şey çıkmayacağını hem dedim ya tıkanıklık olsa stent takarlar onu da anjiyo olurken anlayıp hemen o an takmak isterlerdi ya da söylerlerdi anında tıkalı filan diye. Gözünüz aydın annen iyi dimi canım..
canım sorma ya tıktım çamaşırları sonra açayım dedim yok tam o kapanan yeri yandan çatlamış zorlasam mandalın tutma yeri de kırılacak. Mandal parası bir şey değil de kapak komple değişirse 400-500 tl alıyorlarmış yuh üstüne koyar yeni makine alırım be dedim. Ama mandal değişmesi yeterli olur. Dimiii özlemişsinizdir bende anlatayım dedim yok daha fayans aralarına geçmedin c.tesi günü inşallah. Ben ne yaparsam anlatcam kız kaç haftadır inan iş yaptığım yok sil süpür otur durumu. Artık el atmam lazım annem gelesiye kadar 3 hafta filan var vaktinde regl olursam, eh ancak işte camlar kapılar, gardırop, fayanslar, halılar yıkanmaya verilecek, koltuklar silincecek, banyo duvarları küvet yıkanacak, sandık boşaltılacak yıkanacak ütülenecek naftalinlenecek konacak. Çok iş var çookk..
canım o saatten sonra baya iş yapmışsın yine bende öyle değildim öyle oldum son zamanlar süpürdüm mü mutlaka yerleri silerim ama toz almaya üşenirim bazen eh o da tam temizlik olmuyor ki. Hep elimiz üzerinde olsa azar azar yapsak hiçbir yer kirlenmez aslında da nerdeee. Ben aştım artık yaa kaç haftadır bende de tembellik hat safhada ama silkelenmem lazım transfere kadar da tembelliğe devam edersem annem burada nasıl yaşıyorsunuz diyebilir
ya evvel 1.000 tane mi okunuyordu ? ben öğle vakti yasinimi okuyup tefriciye niyetimi bağışlıcam filan yemeğe de gidicem vakit bulamam ki ya yetiştiremem. Yemeğe gitmesem eşim kızıyor yemiyorum diye. :26:
canım dr spr istersen bakalım kullan derse kullanırsın geçmiş olsun kuzum yaa.
canım bacağa vuran bel ağrısı için fıtık derler ama illa fıtık olacak diye bir kural yok bir dr gitsen aslında iyi olur nereye kadar çekicen böyle teşhis konulur en azından. Alemsin canım yaa kolaydı yenisini almak sen makine misin kızım bozuldu ay yenisini al hayret bir şey yani.
ayy çok kötü yaa yazık kıza 5 günlük gelinken eşini mi kaybetti Rabbim evlerden ırak offf. Ederiz tabi etmez miyiz Rabbim na sağlık şifa versin inşallah ama yıkılacak ya haberi yoktur olanlardan. Rabbim sabır ve dayanma gücü versin öncelikle iyileşsin ayağa kalksında Rabbim elbet verecek sabrını.
bircan 3 ayına kadar alttan bakıyolar..endişelenmesen..bişey yoktur Allahın izniyle..
okudum canım ne diyim ki çok üzücü Allah rahmet eylesin
verdi verdi de içebilen yok..hem suya katılanı var. hem emileni var.. nasıl yapacam bilmem..suya katılanını ayrana yada bişeye karıştırıp içeyim barı ne diyim ki..bacağım çok ağırıyo şu an..
kocayı önemsiyorum zaten dün şakayla karışık takıldı bana yeter artık isyan ediyorum felan..sesini çıkarmaz Allah razı olsun ama bu onun sırtına binecem anlamına gelmiyo zatenn...dün takıldı bana hiç bişey demedim ses etmedim sucumu biliyom ben:)))
bayan çok bilmiş uyardığın için sağol bakalım nassıl yapacaz bu ağrıları
Gunaydin kizlar...Hayirli cumalar...
Bedis cok gecmis olsun ohh cok sukur buda gecti...
Burcu dua ederiz Rabbim sabir versin damadin ailesine Cerenede sifa versin..
Bircan benimde degerim 68 tu 5gun sonra 910 hesaplayinca iki katindan fazla artmisti degere takilma bence...
Ozlem tutulmussundur hemen kotusunu dusunme klimaya dikkat et...
Buket kas gevsetici kullanma doktora sormadan kasilmalar magnezyum eksikliginden olur doktor bana magnorm diye bi ilac vermisti birde sicak kompress yapiyordum ayagimin alti kasilinca bi kac gun topalliyordum ayagimi bile basamiiyordum ilac iyi gelmisti.
Tövbe estağfurullah...2 gündür noluyo yaa...Canım benim ALLAH kabul ederse ben de ettim duasını..RABBİM şifa versin kuzene İNŞALLAH...Ölenlere de ALLAH tan rahmet dilerim....
olabilir deniiycem..ben ilaç içmekten çekiniyom ama doktor bana demitiki gereksiz yere ağrı çekme bebeğede çektirme..anamm ben onu yeyim yeyim..ya onunda bacakı ayıyıyoysa:)))
özel mesaj attım hata verdi 2 sefer attım hemde offff, şu test sonuçlarını sormuştun ya onları yazmıştım
hadiii fıtık dönemsel olabiliyormu hiç bilmiyorum,inşallah geçer , yok canım daha geçmedi koltuk altım acıyor hala
yoooo çok şükür fıtık mıtık yoktu bende , ben panik yapıyorum yaa üşütmüşümdür kesin burda bizim bi arkadaşın babasıda aynı şekilde olmuş ağrı kesici iğne vuruyorlarmış
sen evlenmeden önce çok stres yaptın demekki,belinmi tutuldu benim kuzenimde öyle olmuştu kasılmış kalmış kızcağız kına gecesi gittiler iğne yaptırdılarda açıldı,demek sen en baştan hurdaya ayrıldın ben yeni ayrıldım bakalım toparlarmıyım
yok canım aç bırakmıyorum sağolsun bazen o yapar bazen ben bizim evde de öyle mükemmel yemekler pişmez yani bildik sıradan şeyler yapılır,o kadar kötü değilim yaptıklarım lezzetli olur
çok zor Allah sabır versin
yaa kızlar söylemeden geçemiyeceğim, eşimin ailesinden bir kişi arayıpta geçmiş olsun demedi bana biliyor musunuz? o kadar gücendim ki, çok ayıp bence yanlış mıyım? Hiç bu sefer eşimede yorum yapmıyacağım normalde bu tarz şeylerde yorum yapıyorum hemmen eşimde onlara çıkışıyor hepsi bir arıyorlar ediyorlar, gördüğüm zamanda bişey demiyeceğim, içimde patlasın artıkkgelip size derim.. ayy çok sinir oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?