Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

offff burcu bu nasıl kötü bir haber yaaa evleneli 5 gün olmuş bide Allah rahmet eylesin canım,Allah sabırlar versin,ben fatiha okudum rabbim acılarını dindirsin sabır ihsan eylesin

Ayyy özlemim çok geçmiiş olsun ağrısını bilirim..devam ederse acilde bir iğne yaptır 2-3 gün onunla idare edersin..iğnenin etkisi geçti mi hooop ağrı başlar..daha önceden bel fıtığın varmıydı senin?

sen dur ..ben varım hurdaya çıkacak..düğüne 1 hafta kala..bende ne rahatsızlıklar çıktı duysan şaşarsın.. bel, kalp, romatizma...vs vs ...benimki baştan ikinci el aldı sayılır

(ama şimdi Allah benden o hastalıklarımı aldı hamdolsun)

sen sadece işin teorik kısmındasın demek ki uygulamaya hiç geçmedin sanırsam..adamı aç mı bırakıyon sen

offff burcu bu nasıl kötü bir haber yaaa evleneli 5 gün olmuş bide Allah rahmet eylesin canım,Allah sabırlar versin,ben fatiha okudum rabbim acılarını dindirsin sabır ihsan eylesin

valla özlemim bende şimdiinternetten kaza fotolarına bakım çok kötü..bide eşimin halasıyla konuştum sabah , o da bel fıtığından hastanede yatıyormuş, üzülmesin diye kadına söylememişler..kadın televizyonda görmüş..kriz geçirmiş..Allah sabır versin..

Allah razı olsun canım dua için..

ay burcuu çok üzücü alahım kuzeninize sifalar versin dua ettim canımm

böyle bişey buldum topic'in birinde topluca okuyorlarmış hemde

canım lem yelidi biliyorum burada da konuştuk ya hatta ama o tek başına okunacak diye biliyorum ben tek başıma okucam zaten günde 1.000 tane rahat okunursa bir haftada biter kalmaz bile o zamana. Zikirmatik alırsam oturduğum yerden bile okucam ben işyerinde.

canım sevindim zaten biliyordum bir şey çıkmayacağını hem dedim ya tıkanıklık olsa stent takarlar onu da anjiyo olurken anlayıp hemen o an takmak isterlerdi ya da söylerlerdi anında tıkalı filan diye. Gözünüz aydın annen iyi dimi canım..

canım sorma ya tıktım çamaşırları sonra açayım dedim yok tam o kapanan yeri yandan çatlamış zorlasam mandalın tutma yeri de kırılacak. Mandal parası bir şey değil de kapak komple değişirse 400-500 tl alıyorlarmış yuh üstüne koyar yeni makine alırım be dedim. Ama mandal değişmesi yeterli olur. Dimiii özlemişsinizdir bende anlatayım dedim yok daha fayans aralarına geçmedin c.tesi günü inşallah. Ben ne yaparsam anlatcam kız kaç haftadır inan iş yaptığım yok sil süpür otur durumu. Artık el atmam lazım annem gelesiye kadar 3 hafta filan var vaktinde regl olursam, eh ancak işte camlar kapılar, gardırop, fayanslar, halılar yıkanmaya verilecek, koltuklar silincecek, banyo duvarları küvet yıkanacak, sandık boşaltılacak yıkanacak ütülenecek naftalinlenecek konacak. Çok iş var çookk..

canım o saatten sonra baya iş yapmışsın yine bende öyle değildim öyle oldum son zamanlar süpürdüm mü mutlaka yerleri silerim ama toz almaya üşenirim bazen eh o da tam temizlik olmuyor ki. Hep elimiz üzerinde olsa azar azar yapsak hiçbir yer kirlenmez aslında da nerdeee. Ben aştım artık yaa kaç haftadır bende de tembellik hat safhada ama silkelenmem lazım transfere kadar da tembelliğe devam edersem annem burada nasıl yaşıyorsunuz diyebilir

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bol dualı Birgün olur înşallah YA EvVElİ unutmayalım

ya evvel 1.000 tane mi okunuyordu ? ben öğle vakti yasinimi okuyup tefriciye niyetimi bağışlıcam filan yemeğe de gidicem vakit bulamam ki ya yetiştiremem. Yemeğe gitmesem eşim kızıyor yemiyorum diye. :26:

canım dr spr istersen bakalım kullan derse kullanırsın geçmiş olsun kuzum yaa.

canım bacağa vuran bel ağrısı için fıtık derler ama illa fıtık olacak diye bir kural yok bir dr gitsen aslında iyi olur nereye kadar çekicen böyle teşhis konulur en azından. Alemsin canım yaa kolaydı yenisini almak sen makine misin kızım bozuldu ay yenisini al hayret bir şey yani.

ayy çok kötü yaa yazık kıza 5 günlük gelinken eşini mi kaybetti Rabbim evlerden ırak offf. Ederiz tabi etmez miyiz Rabbim na sağlık şifa versin inşallah ama yıkılacak ya haberi yoktur olanlardan. Rabbim sabır ve dayanma gücü versin öncelikle iyileşsin ayağa kalksında Rabbim elbet verecek sabrını.

bircan 3 ayına kadar alttan bakıyolar..endişelenmesen..bişey yoktur Allahın izniyle..

okudum canım ne diyim ki çok üzücü Allah rahmet eylesin

verdi verdi de içebilen yok..hem suya katılanı var. hem emileni var.. nasıl yapacam bilmem..suya katılanını ayrana yada bişeye karıştırıp içeyim barı ne diyim ki..bacağım çok ağırıyo şu an..

kocayı önemsiyorum zaten dün şakayla karışık takıldı bana yeter artık isyan ediyorum felan..sesini çıkarmaz Allah razı olsun ama bu onun sırtına binecem anlamına gelmiyo zatenn...dün takıldı bana hiç bişey demedim ses etmedim sucumu biliyom ben:)))

bayan çok bilmiş uyardığın için sağol bakalım nassıl yapacaz bu ağrıları

oyy oyy Rabbim sabırlar versin yaa. Çok kötü çok. Genç yaşında yazık yaa. Mübarek gün gitmişler Yaradanın yanına Rabbin sevgili kuluymuş. Allah'ım geride kalanlarda uzun ömür versin. Eşin nasıl o da çok üzüldü dimi tabi sende. Çok çok üzülüyorum böyle geçn vefat edenlere yaa. Bizimde Eskişehir'de 2 haziranda gezi parkı eylemleri vardı çocuk daha 19 yaşında üniversitede ing. öğrt. okuyormuş ara sokağa kaçıyor orada eli sopalı sivil birileri artık sivil polis mi halktan mı belli değil dövüyorlar beyin kanaması olmuş ilk hastane anlamamış göndermiş 2. hastane anlamış ameliyat oldu yoğun bakımdaydı 39 gündür eveli günü öldüğü haberi geldi nasıl içim yandı anlatamam nasıl ağladım 19 yaşında yaa. Zaten millet sokaklara döküldü katiller bulunamadı hiçbir delil yok kamera kaydı yok nasıl oluyorsa o caddede mobeseler var hep. Gizli tanıklık etmek isteyen biri varmış savcı kabul etmemiş neden yani. Olan çocuğa oldu.

dur bi hemen fıtığa yorma..zordur fıtık..fıtıktan önce daha neler var..geçer inşallah..beimde bacağım şuan bana eziyet veriyo yaaa..

Buketim nedir bu hamişlerin bacak sıkıntısı..bedriyede aynen öyle..

bide gebelikte parol'u gönül rahatlığıyla içebiliyormuşuz..o da ağrı keser

burası zaten diyemediklerimizi dediğimiz yer..benimde eşim hastalıklarımdan sızlanmamı hiç sevmez..söylenmemi istemez..bende gelip size söylüyorumm..siz çekiyosunuz benim nazımı:)))

Gunaydin kizlar...Hayirli cumalar...
Bedis cok gecmis olsun ohh cok sukur buda gecti...
Burcu dua ederiz Rabbim sabir versin damadin ailesine Cerenede sifa versin..
Bircan benimde degerim 68 tu 5gun sonra 910 hesaplayinca iki katindan fazla artmisti degere takilma bence...
Ozlem tutulmussundur hemen kotusunu dusunme klimaya dikkat et...
Buket kas gevsetici kullanma doktora sormadan kasilmalar magnezyum eksikliginden olur doktor bana magnorm diye bi ilac vermisti birde sicak kompress yapiyordum ayagimin alti kasilinca bi kac gun topalliyordum ayagimi bile basamiiyordum ilac iyi gelmisti.

Tövbe estağfurullah...2 gündür noluyo yaa...Canım benim ALLAH kabul ederse ben de ettim duasını..RABBİM şifa versin kuzene İNŞALLAH...Ölenlere de ALLAH tan rahmet dilerim....

Amin,canım evet ikiside çok gençti..ben gece öğrendim eşimi uyandırıp söylemedim..sabah kalktığında söyledim..hemen diğer kuzenini aradı ağlaştılar falan..insan çok üzülüyor tabii..ben gece ki şoku atlattım..canım Ali İsmail, benim çok yakın bir arkadaşımın öğrencisiydi..dün onunla da görüştük kız çok üzgündü..bende çok üzüldüm hele annesini gördüm televizyonda rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın ya rabbim

buketim nedir bu hamişlerin bacak sıkıntısı..bedriyede aynen öyle..

Bide gebelikte parol'u gönül rahatlığıyla içebiliyormuşuz..o da ağrı keser

olabilir deniiycem..ben ilaç içmekten çekiniyom ama doktor bana demitiki gereksiz yere ağrı çekme bebeğede çektirme..anamm ben onu yeyim yeyim..ya onunda bacakı ayıyıyoysa:)))

Söyleme bedişim..eşinide üzme..içinde kalsın kendi ayıplarıyla otursun..bir ortam olursa laf çakarsın rahatlarsın-onu bile yapma aslında- Allah herkesin gönlüne göre versin

hayır kuzum nerden attın? daha bilg. yeni açtım

özel mesaj attım hata verdi 2 sefer attım hemde offff, şu test sonuçlarını sormuştun ya onları yazmıştım

hadiii fıtık dönemsel olabiliyormu hiç bilmiyorum,inşallah geçer , yok canım daha geçmedi koltuk altım acıyor hala

yoooo çok şükür fıtık mıtık yoktu bende , ben panik yapıyorum yaa üşütmüşümdür kesin burda bizim bi arkadaşın babasıda aynı şekilde olmuş ağrı kesici iğne vuruyorlarmış

sen evlenmeden önce çok stres yaptın demekki,belinmi tutuldu benim kuzenimde öyle olmuştu kasılmış kalmış kızcağız kına gecesi gittiler iğne yaptırdılarda açıldı,demek sen en baştan hurdaya ayrıldın ben yeni ayrıldım bakalım toparlarmıyım

sen sadece işin teorik kısmındasın demek ki uygulamaya hiç geçmedin sanırsam..adamı aç mı bırakıyon sen

yok canım aç bırakmıyorum sağolsun bazen o yapar bazen ben bizim evde de öyle mükemmel yemekler pişmez yani bildik sıradan şeyler yapılır,o kadar kötü değilim yaptıklarım lezzetli olur

çok zor Allah sabır versin

ay burcuu çok üzücü alahım kuzeninize sifalar versin dua ettim canımm

Tövbe estağfurullah...2 gündür noluyo yaa...Canım benim ALLAH kabul ederse ben de ettim duasını..RABBİM şifa versin kuzene İNŞALLAH...Ölenlere de ALLAH tan rahmet dilerim....

Allah bin kere razı olsun canlarımm.ben gece yasin okudum aklıma siz geldniz..dedim ki bizim kızların güznahsız ağızlarından dua gitsin Rabbim inşallah kabul eder..çok acı..
gece eşim uyuyordum bu haberi aldıktan sonra gittim baktım yüzüne..evet bir evladımız olmasını çok istiyoruz ama yanımızdaki sevdiklerimize bi şey olmasın, Rabbim onların acısıyla sınamasın bizi..geçen Seda'm çok güzel birşey demişti bununla alakalı..
Allah hepinizden bin kere razı olsun

olabilir deniiycem..ben ilaç içmekten çekiniyom ama doktor bana demitiki gereksiz yere ağrı çekme bebeğede çektirme..anamm ben onu yeyim yeyim..ya onunda bacakı ayıyıyoysa:)))

evet canım senin dediğini Bedriye'ye de söylüyorum oda hiç bişey içmiyor..tabiki bende ilaç yanlısı değilim ama ya kuzularda hissediyorsa ağrıyı kıyamam ben onlara..Bediş diyo ya bebeğimin hareketleri yavaş, belki de kuzum o bacak ağrısını hissediyordur da onlar çok hızlı hareket edemiyordur..bide benim bir arkadaşın migreni vardı..hamileliği boynca parol içti, hatta son aylarda günde 1 tane içiyordu..abartıyorsun diyordumm bişey olmaz canım bebeğimin ağrıyı hissetmesinden daha iyi derdi..hatta acilde ağrı kesicili serum alır öyle kendine gelridi, geçen kızı doğdu nur topu gibi sağlıklı maşallah

özlemim fıtık dönemsel olabilir, benimkine de fıtık dediler çok ağrı çektim, bölee bağımın içinden bir ip var yukarı doğru onu cekiyorlarmış gibi olurdu..yıllarca fıtık tedavisi gördüm..sonra manisada bir docente gittik Allah razı olsun , sende fıtık yok dedi,ben sürekli idrar yolu iltihabı yaşardım ama enfeksiyorn çok üst seviyede olurdu..meğersem o iltihap zamanla kalça eklemlerime yayılmışta ondan çekermişim o ağrıları..sonra penisilin tedavisi oldum %80 gecti..şimdi sadece çok iş yapınca ve belim terleyince oluyor..çünkü iltihap orda hasar yapmış kronikleşmiş hala çekerim ağrısını..tabiki senin durumun böyle bir şey değil..bide dün demiştinya her yerim ağrıyor diye, üşütmeden dolyı tutulmuşta olabilir, iftardan sonra acilde bir iğne çak, bir daha ortaya çıkarsa o zaman dok. gidersin şimdi hiç gidipte emar makinasında falan sıkıntı çekme..bide dolgit krem al..kas gevşeticiler arasında en iyisi o eşimin abisi verdi bana (ortopedi uzmanı) hem ağrıyıda kesiyor, sür bide havlu koy bak nasıl rahatlatacak seni..Allahım şifa versin canım bugün dualarımda sana da yer vereceğim inşallah

bide o mesajı facebokktan yolla diyecem sen iş yerineden giremiyon, dur mailimi yazayım...burju82@yahoo.com , oraya yolla canım bakarım hemen

Bedriyem öncelikle annenin sağlıklı olduğu haberini almak çok mutlu etti beni...Görüp göreceğiniz en kötü hastalık macerası bu olsun İNŞALLAH.... Şimdi gelelim senin iç burukluğuna...evet bence de söyleme ama eğer söylemeyip içinde büyütüceksen işte o zaman muhakkak söyle...çünkü o içinde büyüyüyecek büyüyecek ve saçma sapan bir yerde saçma sapan bir konu da patlayacak...ne asıl konu su yüzüne çıkacak ne de senin gönlün soğuyacak...eğer içinde eşinin ailesini affedebiliyorsan artık onları böyle kabullenebiliyorsan söyleme...söylemek ortalığı karıştırmak demek değil ki...söylemek istediğin şeyi "bana bi su verebilir misin?" derken ki ses tonuyla söylersen o zaman hiç sorun çıkmaz...herşey ses tonunda gizli...bi de hep ben dersen sorun olmaz..yani onlar artık benim de ailem...onlar beni aramadıklarında önemsnmediğimi düşünüyorum...hani kendi duyguların anladın mı? yani senin annen oğlunu önemseseydi arardı falan gibi değil...Bilmem şettirebildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…