- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.481
günaydın minnoşlar
BEDRİYE annen içi çok sevindim maşallah
ZEYNEP inş. doktordan hayırlı haberlerle dönersin kaliteli yumurtaların olmuş olsun
gülahncım duanı okudum rabbim kabul etsin
bu arada gülhan hiç ugramıyor buralara bi aksikilk yoktur inş.
cnm bende de oluyordu mamilelikte daha da artmıştı bel fıtığı belirtileri bende ondan korktuğum için gidip doktora bakılmadım inşallah geçici birşeydir çok geçmiş olsun cnmama tarif uyuyoooo bacağa kalçadan uzanan çekme ve ağrı diyo çok çekiliyo zor oturuyorum
aaa çok kötü ya ALLAH RAHMET EYLESİN BAŞINIZ SAĞOLSUN CNM BEN DE OKUYABİLİR MİYİM Kİ ACABA DUA NİYETİNEgünaydın ballarım, hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar..bugün bol bereketli bir gün olsun inşallah..
sizden bir dua ricasında bulunacağım..
dün eşimin kuzeni ,kocası ve ailesi çok kötü bir kaza yapmışlar,tır üzerlerine devrilmiş..bide daha 5 gün önce düğünü olmuştu kızın..damat ve damadın annesi ölmüş,kuzeni de yoğun bakımda bugün Allah rızası için ona bir tane fatiha okur musunuz? kızın adı: ceren karabulut...Allah razı olsun
NE KUSURU CANIMSIN İYİ YApmışsın sağol bedişim betül de seni çok öpüyor ne güzel olurdu ya bana yakın biri olmaz mı bu topikde burcuyuda kaçırdık zaten bıkmam tatlım ben arkadaş canlısıyımdır seninki oluncada ben gelirdim sevmeye kızınıAllah korusun kötüyü çağırma diye bişey var gerçekten biliyor musunuz? ben dış gbee olduğumda daha hiçbişeyden şüphenilmemiş (adetime 7,8 gün var diye ) doktorlara sürekli soruyorum benden gitme ihtimali var mı diye, doktor diyor ki düşükten mi bahsediyorsun yok diyorum aslında bebek yokmuş gibi olabilir mi? Bir anda gider mi? öyle bişey olmaz en kötüsü düşük yaparsın diyorlar ve ben dış gebe oluyorum aslında bebekde yok düşükde olmadan kendiliğinden sona erdi gebeliğim müdahalede edilmedi tam korktuğum gibi oldu yani kendiliğinden gitti.. ve çok şükür bircan ın bi belirtisi, acaba diyecek bişeyi yok.. değer artıyorsa ki artmış çok şükür gebelik başlamış dışta hiç düzenli artış yok.. hiç yok.. Allah ın izniyle çok sağlıklı bir gebelik yaşıyacak vee hayırlı sağlıklı evladını inşAllah kucağına alıcak..
ayy canımm benimm ben burada hepinizi kendime kardeş görüyorum ve çok mutluyumm burada olmaktan o kadar huzur mutluluk bulduğum bi yer ki anlatamam burası.. ve hep yürekten hep diliyorum ne olur inşAllah herkesin yüzünü güldürecek mevlam inşAllah.
Mesudeemmm dün akşam kusura bakma o kadar uykum vardı ki zor duruyordumm hemen gidip uyudum.. görmedim de inan aşağıda adını.. betül e çok sarılıyorum, yakın olsaydık hep sevmeye gelirdik, sende bıkardın..
çok sağoll canımm benimm.. damar çekilmesi fıtık çıkabiliyor bazen ama her fıtık illa ameliyatlık olmuyor dönemsel böyle tutuyor sonra hoopp geçiyor.. inşAllah seninkide kendiliğinden geçer.. koltukaltında bişey vardı o geçti mi?
buketttt krampların mı varr.. çok geçmiş olsun.. bence doktora sormadan hiçbişey sürme, çok etkili olmayacaksa hiç sürme bence sen yorulduğundan yada sporda ters hareketden acımıyor ki kasların gebelik ağrısı bunlar, doktor sanada magnezyum verir inşAllah sende işe yarar..
hayırlı sabahlar canım..ohh desene eşin geceye gitti mi kızın sana arkadaşlık edecek..yalnız kalmayacaksın..aman nazar mı değdi betül'ümüze acaba? sürekli oku annesi...
selam hayırlı günler kızlar nasılsınız betüşümle uyandık ziyaretinize geldik
cnm bende de oluyordu mamilelikte daha da artmıştı bel fıtığı belirtileri bende ondan korktuğum için gidip doktora bakılmadım inşallah geçici birşeydir çok geçmiş olsun cnm
aaa çok kötü ya ALLAH RAHMET EYLESİN BAŞINIZ SAĞOLSUN CNM BEN DE OKUYABİLİR MİYİM Kİ ACABA DUA NİYETİNE
NE KUSURU CANIMSIN İYİ YApmışsın sağol bedişim betül de seni çok öpüyor ne güzel olurdu ya bana yakın biri olmaz mı bu topikde burcuyuda kaçırdık zaten bıkmam tatlım ben arkadaş canlısıyımdır seninki oluncada ben gelirdim sevmeye kızını
he ya burcu teyzesi babası işe gidince kızım benimle yatıyor koyun koyuna uyuyoruz babasının yerini kızı aldı ohh çok güzel
Ozlem tutulmussundur hemen kotusunu dusunme klimaya dikkat et...
burası zaten diyemediklerimizi dediğimiz yer..benimde eşim hastalıklarımdan sızlanmamı hiç sevmez..söylenmemi istemez..bende gelip size söylüyorumm..siz çekiyosunuz benim nazımı:)))
canım lem yelidi biliyorum burada da konuştuk ya hatta ama o tek başına okunacak diye biliyorum ben tek başıma okucam zaten günde 1.000 tane rahat okunursa bir haftada biter kalmaz bile o zamana. Zikirmatik alırsam oturduğum yerden bile okucam ben işyerinde.
canım bacağa vuran bel ağrısı için fıtık derler ama illa fıtık olacak diye bir kural yok bir dr gitsen aslında iyi olur nereye kadar çekicen böyle teşhis konulur en azından. Alemsin canım yaa kolaydı yenisini almak sen makine misin kızım bozuldu ay yenisini al hayret bir şey yani.
allah razı olsun canım..valla bilemedim ki okuyabilir misin..içinden geçirmiş olmanda yeter canım
oyyy miss kokulum uyandı mı hemen fabrika musluklarını daya ağzına bol bol emsin..büyüsün kocaman olsun sağlıkla.
özlemim fıtık dönemsel olabilir, benimkine de fıtık dediler çok ağrı çektim, bölee bağımın içinden bir ip var yukarı doğru onu cekiyorlarmış gibi olurdu..yıllarca fıtık tedavisi gördüm..sonra manisada bir docente gittik Allah razı olsun , sende fıtık yok dedi,ben sürekli idrar yolu iltihabı yaşardım ama enfeksiyorn çok üst seviyede olurdu..meğersem o iltihap zamanla kalça eklemlerime yayılmışta ondan çekermişim o ağrıları..sonra penisilin tedavisi oldum %80 gecti..şimdi sadece çok iş yapınca ve belim terleyince oluyor..çünkü iltihap orda hasar yapmış kronikleşmiş hala çekerim ağrısını..tabiki senin durumun böyle bir şey değil..bide dün demiştinya her yerim ağrıyor diye, üşütmeden dolyı tutulmuşta olabilir, iftardan sonra acilde bir iğne çak, bir daha ortaya çıkarsa o zaman dok. gidersin şimdi hiç gidipte emar makinasında falan sıkıntı çekme..bide dolgit krem al..kas gevşeticiler arasında en iyisi o eşimin abisi verdi bana (ortopedi uzmanı) hem ağrıyıda kesiyor, sür bide havlu koy bak nasıl rahatlatacak seni..Allahım şifa versin canım bugün dualarımda sana da yer vereceğim inşallah
bide o mesajı facebokktan yolla diyecem sen iş yerineden giremiyon, dur mailimi yazayım...burju82@yahoo.com , oraya yolla canım bakarım hemen
canım beniiiimmm çok sağol bana dua edeceksin demek ayy çok sevindim Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin
kk da mesajım duruyorsa kopyalar yollarım yoksa yine evden yazmam lazım
ağrım şuan geçti gibi inşallah geri gelmez ben kesin üşüttüm daha doğrusu sanırım klima çarptı ondanböyle oldum
bide çok utanıyorum amageçen gün şeederken de çok acı çektimhiç böyle olmazdı kasıklarım falan ağrıdı zorlandım üşütmüşsem oralarda etkilenmiştir dimi
bedriyeeeeeeeee
hani seninle geçen gün konuşmuştuk ya ovulasyon testi için dün sipariş verdim bugün geldi kargom
burası zaten diyemediklerimizi dediğimiz yer..benimde eşim hastalıklarımdan sızlanmamı hiç sevmez..söylenmemi istemez..bende gelip size söylüyorumm..siz çekiyosunuz benim nazımı:)))
Allah bin kere razı olsun canlarımm.ben gece yasin okudum aklıma siz geldniz..dedim ki bizim kızların güznahsız ağızlarından dua gitsin Rabbim inşallah kabul eder..çok acı..
gece eşim uyuyordum bu haberi aldıktan sonra gittim baktım yüzüne..evet bir evladımız olmasını çok istiyoruz ama yanımızdaki sevdiklerimize bi şey olmasın, Rabbim onların acısıyla sınamasın bizi..geçen Seda'm çok güzel birşey demişti bununla alakalı..
Allah hepinizden bin kere razı olsun
evet tutulmuşumdur kesin sanırım geçti ağrı çekilme falan yok şuan
ben çok sızlanırım daha doğrusu nazlanırım şuram ağrıyo buram ağrıyo diye sonrada ilgilenmiyor diye alınganlık ederim ama sağolsun hiç bişey demez ona sızlanmayacaksında kime sızlanacaksın çeksinler biraz nazımızı ne var yaa
günde 1000 tane okusan bir haftada bitiremezsin seda daha çok okuman lazım, topicte kızlar toplu okuyordu artık nasıl okunması daha doğru onu ben bilmiyorum
doktora gitmekten nefret ediyorum adamın yüzüne bakıyorlar dinliyorlar teşhis koyuyorlar
özleemm çok iyi yapmışsın.. inşAllah faydasını görüceksin.. bu aya yetişmez belki ama olsunn.. hemde testi izleyince daha bilinçli hareket ediyor insan..
alla alla neden sızlanmayacakmışsınız hastalığımız derdimiz olamaz mı bizim onlar hasta olunca neler ediyorlar ama eşler sadece sağlıklı olduğumuzda mı eşlerimiz yani. Hastalıkta sağlıkt demiyor muyuz sanki naz yapacaksın bu halinle onlar taşısınlar 9 ay çocuk karınlarında bakalım ne naz yaparlardı peehh
bende yasin okudum canım öğlen tefriciye bağışlaması için önden inşallah kuzenine de gitsin tez zamanda iyileşsin inşallah.. Evet hep öyle derim canım dua ederken hayırlısı. Allah bir yerden verirken öbür yerden almasın eşlerimizi, ailemizi başımızdan eksik etmesin hele babasız çocuk büyütmek çok çok zor Allah'ım korusun evimizin huzuru olsun hayırlı zamanda hayırlısıyla Rabbimni takdir ettiği vakitte gelsin o yüzden bu tip tutmazsa da üzülürüm ama kahrolmucam vardır Rabbimin bir bildiği dicem.
Ay doğru ya 7.000 değil ki 70.000 o zaman tek başımıza okuyacaksak zaman sınırı koymamak lazım ya yetişmezse dimi sayı çok fazla zaten bunu dağıtmam ben kendim okurum.
zeyneeep sen konuş bari bukette çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?