Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet canım bende Gülhanı çok uzun zamandır görmüyorum.. hayırlısı bakalım

selam hayırlı günler kızlar nasılsınız betüşümle uyandık ziyaretinize geldik
ama tarif uyuyoooo bacağa kalçadan uzanan çekme ve ağrı diyo çok çekiliyo zor oturuyorum
cnm bende de oluyordu mamilelikte daha da artmıştı bel fıtığı belirtileri bende ondan korktuğum için gidip doktora bakılmadım inşallah geçici birşeydir çok geçmiş olsun cnm
aaa çok kötü ya ALLAH RAHMET EYLESİN BAŞINIZ SAĞOLSUN CNM BEN DE OKUYABİLİR MİYİM Kİ ACABA DUA NİYETİNE

NE KUSURU CANIMSIN İYİ YApmışsın sağol bedişim betül de seni çok öpüyor ne güzel olurdu ya bana yakın biri olmaz mı bu topikde burcuyuda kaçırdık zaten bıkmam tatlım ben arkadaş canlısıyımdır seninki oluncada ben gelirdim sevmeye kızını
hayırlı sabahlar canım..ohh desene eşin geceye gitti mi kızın sana arkadaşlık edecek..yalnız kalmayacaksın..aman nazar mı değdi betül'ümüze acaba? sürekli oku annesi...

he ya burcu teyzesi babası işe gidince kızım benimle yatıyor koyun koyuna uyuyoruz babasının yerini kızı aldı ohh çok güzel

allah razı olsun canım..valla bilemedim ki okuyabilir misin..içinden geçirmiş olmanda yeter canım

oyyy miss kokulum uyandı mı hemen fabrika musluklarını daya ağzına bol bol emsin..büyüsün kocaman olsun sağlıkla.

Ozlem tutulmussundur hemen kotusunu dusunme klimaya dikkat et...

evet tutulmuşumdur kesin sanırım geçti ağrı çekilme falan yok şuan

burası zaten diyemediklerimizi dediğimiz yer..benimde eşim hastalıklarımdan sızlanmamı hiç sevmez..söylenmemi istemez..bende gelip size söylüyorumm..siz çekiyosunuz benim nazımı:)))

ben çok sızlanırım daha doğrusu nazlanırım şuram ağrıyo buram ağrıyo diye sonrada ilgilenmiyor diye alınganlık ederim ama sağolsun hiç bişey demez ona sızlanmayacaksında kime sızlanacaksın çeksinler biraz nazımızı ne var yaa

günde 1000 tane okusan bir haftada bitiremezsin seda daha çok okuman lazım , topicte kızlar toplu okuyordu artık nasıl okunması daha doğru onu ben bilmiyorum
doktora gitmekten nefret ediyorum adamın yüzüne bakıyorlar dinliyorlar teşhis koyuyorlar

amin cümlemizden sebep olandan da olsın cnm
evet uyandı emzirdim şimdi yine uyumak istiyor bende pışpışlıyorum uyusun diye

Allahım..!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım..!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım..!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..HAYIRLI CUMALAR

canım beniiiimmm çok sağol bana dua edeceksin demek ayy çok sevindim Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin
kk da mesajım duruyorsa kopyalar yollarım yoksa yine evden yazmam lazım
ağrım şuan geçti gibi inşallah geri gelmez ben kesin üşüttüm daha doğrusu sanırım klima çarptı ondanböyle oldum
bide çok utanıyorum amageçen gün şeederken de çok acı çektimhiç böyle olmazdı kasıklarım falan ağrıdı zorlandım üşütmüşsem oralarda etkilenmiştir dimi

olabiler:))))))))))

bedriyeeeeeeeee
hani seninle geçen gün konuşmuştuk ya ovulasyon testi için dün sipariş verdim bugün geldi kargom

Son düzenleme:
Burcuuu gönderilmiş mesajlarda yok mesajım üff tam yollarken sistem beni atmıştı ama bir daha yolladım olmamış demek o kadarşey silinmiş neyse akşam evden yazarım

YA NASIL uzun uzun yazdımm güzel güzell anlattım, ama bi yoğunluk bi bilmem ne derken formdan dışarıatılmışım şifre girince gönderiyorduk ama olmadı gönderemedimm. gitti yani tümm yazdıklarımm.. özet halinde

MERAL imm.. dediklerini çok iyi anladım canım, eşime söyledim dayanamadımm ve oda hak verdi ama bi söz vardır ya haklı olmak neye yarar üzülen ben olduktan sonra o misal.. sonra zaten rutin hemen ailesi aradı.. eşim ben demedim dedi ama klasiktir bu..
ve işin kötü yanı kırgınlığı içimde kalıyor hep, ama sinirim hemen geçiyor..

Burcu dediğin gibi Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah..

Burcu kaza yapan kuzene çok üzüldüm hele damadın vefat ettiğni anlamamışım daha sonra okudugumda farkettim Allah sabır versin, şifa versin inşAllah Ceren'e de.. ben onlara dua da kuranda okurum.. Ölenlerede Rahmet dileriz. Allah sabır versin inşAllah.
ne kadar boş şeylere üzülüyoruz böyle şeylerle karşılasınca di mi? Babamı kaybettiğimizde dedim ki çok aptalca şeylere can sıkıyorum bak acı bu işte dedim, bi dahada olur olmadıga uzulme dedim kendime de insanoglu çok garip hemen hayatın akışına kaptırıyoruz kendimizi işte..

bedriyeeeeeeeee
hani seninle geçen gün konuşmuştuk ya ovulasyon testi için dün sipariş verdim bugün geldi kargom

özleemm çok iyi yapmışsın.. inşAllah faydasını görüceksin.. bu aya yetişmez belki ama olsunn.. hemde testi izleyince daha bilinçli hareket ediyor insan..

burası zaten diyemediklerimizi dediğimiz yer..benimde eşim hastalıklarımdan sızlanmamı hiç sevmez..söylenmemi istemez..bende gelip size söylüyorumm..siz çekiyosunuz benim nazımı:)))

alla alla neden sızlanmayacakmışsınız hastalığımız derdimiz olamaz mı bizim onlar hasta olunca neler ediyorlar ama eşler sadece sağlıklı olduğumuzda mı eşlerimiz yani. Hastalıkta sağlıkt demiyor muyuz sanki naz yapacaksın bu halinle onlar taşısınlar 9 ay çocuk karınlarında bakalım ne naz yaparlardı peehh

bende yasin okudum canım öğlen tefriciye bağışlaması için önden inşallah kuzenine de gitsin tez zamanda iyileşsin inşallah.. Evet hep öyle derim canım dua ederken hayırlısı. Allah bir yerden verirken öbür yerden almasın eşlerimizi, ailemizi başımızdan eksik etmesin hele babasız çocuk büyütmek çok çok zor Allah'ım korusun evimizin huzuru olsun hayırlı zamanda hayırlısıyla Rabbimni takdir ettiği vakitte gelsin o yüzden bu tip tutmazsa da üzülürüm ama kahrolmucam vardır Rabbimin bir bildiği dicem.

Ay doğru ya 7.000 değil ki 70.000 o zaman tek başımıza okuyacaksak zaman sınırı koymamak lazım ya yetişmezse dimi sayı çok fazla zaten bunu dağıtmam ben kendim okurum.

Son düzenleme:
özleemm çok iyi yapmışsın.. inşAllah faydasını görüceksin.. bu aya yetişmez belki ama olsunn.. hemde testi izleyince daha bilinçli hareket ediyor insan..

yooo yetişiyor şimdi ben 30 günde adet olmaya başladım ya 13.gün test yapmaya başlanıyormuş bugün 10.gün

peeh aslanım benimm..yürü beeeyaahh...arkandayımm:))

kızlaaar ben burdayken kimsecikler konuşmuyor işim olsa 1 saatliğine çıksam sayfalar dolusu yazıyorsunuz hadi amaaaaa

slm kızlar ben geldim.doktor gelişimi güzel dedi.sayı söylemedi ama o hemşireye söylerken 6-7 tane saydım.en küçüğü 10mm en büyüğü 16mm.opu ya kadar daha büyüyenlerde olur herhalde.artık 2 iğne yapıcam biri yumurtayı geliştirme diğeri çatlamasını önlemek için.çok tırsıyorum şu iğnelerde ya gene geliyor saati.
neyse böyle giderse perşembe toplarız yumurtaları dedi.transfer daha belli değil tabi.na emriyoların kalitesine göre karar veriyorlar.

BURCU canım başın sağolsun.Allah ölenlerin mekanını cennet eylesin,kalanlara da acil şifalar versin inşallah.ben acık yatayımda iğnelerimi yapayım.akşama doğru tekrar girerim.öpüldünüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…