Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hadi bakalım inşallah hepsi kalite olurlar , hayırlısı ile atlatırsın toplama ve transfer işini

hadi gözün aydın çok iyi maşallah..haftaya kadar sabret..sonu hayırlı olur umarım..iğnelerden ve opudan korkma transfer zaten 10 dk lık bişey:))

zeyneeep sen konuş bari bukette çıktı

özlem barii sana biraz dır dır yapayım...bacağım hala ağırıyo..öğlen dışarı çıktım tıka basa yedim aedersin(oruçlulardan özür dilerim) sıcakta bayılmak üzereydim işe geldim klımalı serin ama saatlerce açıyolar bu seferde donuyorum soğuktan..yada baş ağrısından duramıyorum:...

Akşamada yemeğim yok gidince ne yapacam ben şimdi???söyle çabuk..

buketciğim kapattır o klimaları çarpar bak rahatsız oluyorum de , afiyet olsun canım löp löp et olsun sana yarasın yediklerin
yemek konusunda bi fikrim yok ama bir kaç gündür aklımda hep mercimek çorbası var ben severim mesela sende mercimek çorbası yapabilirsin,başkaaa patlıcanlı kıymalı bi yemek yapabilirsin,yanına bi cacık bide bulgur pilavı ooohhhh mis

valla ytam aklımdakini söyledin çorba hariç..bak işte mercimek yada ezogelin çorbam çok güzel olur..eşim ona bişey diyemez..bende patlıcanlı patatesli türlü yapayım diyordum..kıyma yada parça etle..yanınada cacık..içinede doktorun verdiği magnezyum şaseden katarım:))eşimde magnezyumlu içsin benimle beraber:))içsin noolcak:))ama ayağımda ağırıyo yani haa:))

adama içirmeye gerek yok kendi cacığının içine koyarsın, yoğurtla birlikte tüketilebiliyormu peki?

burcu eşinin kuzeni için çok üzüldüm ölen eşine ve kayınvaldesine Allah rahmet eylesin kalanlarada sabır versin mekanları cennet olsun inşallah.

alt bacağım ağırıyo..baldırım..ama yorulunca iş yapınca felanda kalçam ağırıyo..asıl kalça bel fıtıığı belirtisi olabilir biliyo musun?

hımm varis falan olabilirmi peki o genelde alt bacakta oluyor ya hani,ama bence sen şu klima işini çözmelisin oda üşüdüğün için sebep olabilir

Son düzenleme:
mesude senin dualarını özlemişim....
kızlar bu lem yelid topluca okunabiliyor sanırım ben biraz daha bakındım okuyanlar olmuş
aslında dua listesi bitince okuyamaz mıyız her gün bir kişi için, kaç kişiysek 70000i böleriz çok mu olur:26:
hadi bismillah canım n kadar cok yumurta okadar iyi inşallah hepsi çok kaliteli olur, şu göbekten yapılan iğnelerse korkma kıl kadar bişi hiç acımıyor, inşallah şu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine her şey çok güzel olur ve Rabbim meleğine kavuşturur seni inşallah...

Bacak krampları ve kabızlığı gidermek için "magnezyum"...
Eğer gebeliğe bağlı bacak kramplarınız oluyorsa jinekoloğunuzun önerisi ile "Magnezyum" kullanılabilirsiniz.

Magnezyum barsakları çalıştırıcı etkisi ile kabızlık şikayeti olan hamilelere de iyi gelecektir.

Magnezyum kas gevşetici etkisi ile geceleri ve sabaha karşı karşılaştığınız bacak kramplarınız için işe yarayacaktır. Hatta erken doğum sancılarını azaltmada da magnezyumun olumlu etkileri gösterilmiştir.

ne bileyim ben öyle düşümdüm..doktor demiştiki meyve suyuna kat felan..ha meyve suyu ha ayran ne farkeder ki??meyve suyunu zaten öyle bi dikişte içemem:))

çinko ilacını süt ürünleri ile birlikte kullanmayın dedikleri için merak etmiştim,demir emilimi ile alakalı hani ama magnezyum için durum farklı olabilir belki bilmiyorum

Binbirgece \Gamze nerelerde acep ¿İnsallah kuzulari da kendide iyidir¿
Duamnur nasilsin ?Gribin nasil oldu ?

hımm varis falan olabilirmi peki o genelde alt bacakta oluyor ya hani,ama bence sen şu klima işini çözmelisin oda üşüdüğün için sebep olabilir

bugün sabah benimde aklıma geldi..hamilelikte ortaya çıkar felan diye okumuştum...inceledim biraz..bende kılcal damarlar vardı ayağımın altında topuüğumun yanında yukarıya doğru bi yerde ama..sanki artmışlar gibi me geldi..psikolojikte olabilir..haftaya doktora bi soracağım..nedir diye.. Gerçi bu ağrı içerden içerden gelen bi ağrı ya belki olabilir..ama öyle mosmor olan büyük varislerden yok.kılcal damarlar var sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…