Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet doktora sormakta fayda var hem gösterirsin de

Ballar, ben geldim dua ettim .. Rabbim kabul etsin inşallah hepinize dua ettim, kiminizin adını tek tek söyledim kiminize toplu dua ettim..

Ayrıca hani eşimin kuzeni ceren vardı ya yogun bakımdan çıkmış gözünü açmış cok şükür dualrınız için Allah razı olsun..tabi eşinin öldüğünü öğrenince ne yapar yavrum bilemiyorum Allah sabır versin

şimdi gecmişi bir okuyayım

sağol Allah razı olsun. Allah kat be kat fazlasını versin karşı getirsin.
cerenede allah sabır versin

Allah sabır versin çok zor çok...
Allah razı olsun canım, kabul etsin, istediğinizin en hayırlısı versin inşallah...

amin canım amin Rabbim duası kabul olan kullarından eylesinbizi..

evet tatlım beline dua ettim bugün Rabbim şifa versin inşallah, Allah seninde muradını tez zamanda versin inşallah..kesin üşüttün sen tatlım, çünkü bende şeederken çok nadir ağrı olur, ama bilrim ki üşüttüğüm zaman olur, kasıklarım sancır hemen sıcak su torbasını dayarım bide ayağıma çorap giyer bol su içerim Allahım şifaımı verir..sen işte giyinmek için ince bir hırka götür yanına bide çorap koy, ofisteyken giyersin..eve giderken de orda bırakırsın ..bide klima kötü çarpar valla..
özlemim istersen faceden yaz akşam ,,merak ediyorum kendimle karşılaştırıp kendime bir teşhis koyacağım (biliyorum bunalttım seni)

bedriyeeeeeeeee
hani seninle geçen gün konuşmuştuk ya ovulasyon testi için dün sipariş verdim bugün geldi kargom

özlemim herşey Rabbimden şüphesiz, şirke koşmadan bize vesileyi yaşatsın inşallah..şimdi ben iki aydır hamile kalıyorum ya.tam ovu günlerime denk getiriyordum (tabiki Allahınmın nasibi) bide 2 seferdir hiç oraya odaklanmadım, dayanamadım yine ovu gülerinde yaptım ama olursa olur Rabbim ne derse o olur dedim..bide 30-40 dk yattım şey sonrası

Buket o ince damarlardan benimde kolumda bacqgimda cok var onceki doktorum kan sulandiricidan oldugunu soylemisti ilaci birakinca gorunumu biraz azalmisti bunada sormadim ama bendede var. Varis ayakta uzun sure kalinca cikar benim annemin cok vardi varis corabi giyerdi gebelikte...

Ay canım valla berbatıö inliye inliye yatıyorum yarın doktora gidecem ilaç verir belki sen nasılsın bebiş nasıl canım

Ahhh canim ya pekmez ic sabahlari bende ilk zamanlar grip oldum pekmezle meyveyle yendim.Bebisim iyidir insallah teyzesi pazartesi gorucem cok merak ediyorum birazcik korkuyorumda bol bol dua ediyorum baska yapicak bisey yok

SEDA VE BEDRİYA canlarım dularınız için allah razı olsun ,Rabbim yerine ulaştırsın inşallah, ceren gözlerini açmış çok şükür, şimdi bundan sonrası daha zor olacak ama Rabbim sabrını veriyor şüphesiz..Allahım hiç birimizin eşlerini başımızdan alması hep iyi günlarini göstersin, birbirinize acılarımızı göstermesin..amin

kızlar bu lem yelid topluca okunabiliyor sanırım ben biraz daha bakındım okuyanlar olmuş

özlem ben başladım 300 tane oldu..ama bence toplu okuma fikri çok mantıklı, sadece okumak isteyenleer bir liste yaparız.mesela 10 kişi katıldı diyelim, ilk sırada sen varsın 3 gün içinde herkes sana 7000 tane lem yelid okur..tabi bu sayılar kişiyi sayısına göre değişir..bunu bi düşünelim tolu okumak daha mantıklı..

zeynep canım 6-7 çok güzel bi sayı inşallah hepside sağlıklı bir embriyo oluşturur, bize toplama zamanını tam saatini yaz sana dua edelim,arkan sağlam git

bu arada Allah razı olsun canım Rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın

canım özleme'e de söyledim iş yerinde giyinmek için ince bir hırka götür bide çorap, sen yüklüsün bebene bakacaksın..bide magnezyumu iç..ben bile bacağımda ağrı kramp olsa hemen dikerim bir tane rahatlatır..bide varis kalçada ağrı yapmaz

ooo menü süper, dün eşim işetydi ben tek iftar yaptım..bugünde tek yapacaktım Allahtan bugün ki yemek eşli gidiliyormuş..yani akşama yemek derdim yok

burcu eşinin kuzeni için çok üzüldüm ölen eşine ve kayınvaldesine Allah rahmet eylesin kalanlarada sabır versin mekanları cennet olsun inşallah.

amin canım ALlah razı olsun

ben magnezyumu çok severim,içince de böyle bir enerji gelir üzerime..arasıra tarım bir tane..buket sen de iç.

Binbirgece \Gamze nerelerde acep ¿İnsallah kuzulari da kendide iyidir¿
Duamnur nasilsin ?Gribin nasil oldu ?

evet ya..bence kesin çok bulantısı vardır, ikizlerde bulantı daha çok oluyor..o yüzden gelemiyordur

Ay canım valla berbatıö inliye inliye yatıyorum yarın doktora gidecem ilaç verir belki sen nasılsın bebiş nasıl canım

burcu canım rabbim şifa versin..böyle acı çekme mutlaka doktora git vitamin al

sağol Allah razı olsun. Allah kat be kat fazlasını versin karşı getirsin.
cerenede allah sabır versin

Amin balım amin.....

Allah sabır versin çok zor çok...
Allah razı olsun canım, kabul etsin, istediğinizin en hayırlısı versin inşallah...

Amin canım amin....

kaşım bıyığım çok uzamış onları bir halledyim geri gelicem
bide ben bugün bir tane cam sildim..size bir tavsiyem var oruçluyken cam silmeyiiiiiiin

çok sağol canım Allah razı olsun,aşk olsun niye bunaltmış olasın aslında onlar yanımda olsa tarar sana mail atardım ama malesef yanımda değiller
ovu günlerine ovu.testi kullanarak denk getirmiyorsun değilmi akıntıya göre falan,yatma işi tamam onu yapıyorum hatta yarım saat falan ayaklarım havada yatıyorum

canım ben dün bi mesaj paylaşmıştım başlamadan önce okunan dualar var sen benim o mesajımı gördünmü?
bencede toplu okuyabiliriz

normaldir canım ya sen sıkma canını aklını öyle şeylerle bulandırma gerçi insanın elinde olmuyo tedirginlik ama hamilelikte hormonlar tavan yapıyo inş keseyi göreceksin bak bebişin orada emin ol annesi

oh oh bol bol büyüsün bebiş olsun inşallah canım en kısa zamanda transferde gerçekleştimi bitti gitti bak

canım hafta olarak gayet normal,zaman daralıyor, bu haftalarda hangi egzersizler faydalıysa onları yap,seni rahatlatır, bol bol yürüyüş iyi gelir belki Allah yardımcın olsun
yaşasın bebiş geliyor :) :) :)

kızlar valla bu gün gittim doktora kontrolüm vardı kuzucum sağlıklı çok şükür ntsye girdim ultrasonda gözlerini açıp kapıyo teyzeleri bi görseniz bayaa sevdim sıpamı ama doktor gelmeye pek niyeti yok bunun dedi daha bi kaç hafta beklemeyin dedi bizimkinin içerde keyfi yerinde anlaşılan eşim her ne kadar artık doğur yeter dese ve 18i doğum günü olsada benim nazlı kızım bekletecek bizi anlaşılan kadir gecesinde doğacakmış gibi geliyo bana ama Rabbim hayırlısını doğru zamanı bilir elbet benden böyle siz nasılsınız bakalım

burcucum başın sağolsun bu arada canım Rabbim kalanlara sabır versin

ooohh burcu bugün yemek derdin yokmuş benimde yok anneme gidiyorum ya ama pazartesi gününden itibaren olacak

çorap giy hırka giy demişsin bu sıcakta giyemem nasıl giyeyim,bizim iş yerinde yazın en sıcak kışın en soğuk yer benim bulunduğum yer,ama bugün klimayı açmadım doğal serinlik var kapıyı açtım

özlem bebekim ben başlarda çok ovu testi kullandım, ve iyi kötü artık kaçincı günde yumurtladıgımi biliyorum evet bide uzayan akıntım geliyor ondan biliyorum, bide kasıklarımda sızı olur benim..ama ben ovu kullanırken çok stres yapmıştım çok hırlanmıştım denk geleck diye, testleri bir süre kullan sonra sende anlayacaksın zamanını, zihninden geçenler çok önemli..evet bunu duymak insanı sinir ediyor ama ne zaman çok hırs yapmazsan o zaman bebekin geliyor zAllahın izniyle Rabbim şu mübarek günlerde sana da sağlıklı bir ramazan bebesi versin

Hayır be o mesajı görmedim neden neden? Bi daha paylaş burda benim gözüme sok kocaman burcu yaz başina

BEN GELDİMM
bugün ayrıntılı ultrason ve dr kontrolum vardı. gittim o işleri hallettim. ayakta kalınca göbek deliğim acıyor dedim beni nts ye bağladılar, azıcık bir iç sancı çıktı magnezyumumu günde 3 taneye çıkarttı. çok şükür onun dışında Allahın izniyle iyiyiz. minnoş 400 gr olmuş , fakat kafasını göbeğime yapıştırdığı için yüzünü net bişekilde göremedim çatladım ortadan

Aferin otur 5

Tamam o zamamn pamukliu don giy pamuklu atlet giyin, babaanne atleti aldım ben yüzde yüz pamuklu yazın bile giyerim,inan ki bel ve kalça ağrılamı azalttı..bak abla sözü dinle

Ayy iyiki anneler var..ama benim annem teeee uzakta.....

Didoş Allah razı olsun canım..

Oyy senin kuzu nazlı çıktı sanırım..valla hiç belli olmaz belki bir supriz yapar..37. Haftaya girmişsin maşallah..olurda suyun gelir sancın gelir yazabilirsen hemen burda yaz, toplu dua ederiz dualarla seni doğuma yollarız canım..Allah kolaylık versin en sağlıklı ve hayırlı zamanda gelsin inşallah

oyyy maşallah kuzuma..ovv kilosu da süper annesi gibi tombiş olacak denmek ki Allahıma emanet o..demek kafasını göbegine yasladı..edepli kız tabiki..yerim ben onu..maşallah yasom :)))

oy maşallah..hadi geçmiş olsun..kendine dikkat et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…