- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.521
bugün sabah benimde aklıma geldi..hamilelikte ortaya çıkar felan diye okumuştum...inceledim biraz..bende kılcal damarlar vardı ayağımın altında topuüğumun yanında yukarıya doğru bi yerde ama..sanki artmışlar gibi me geldi..psikolojikte olabilir..haftaya doktora bi soracağım..nedir diye.. Gerçi bu ağrı içerden içerden gelen bi ağrı ya belki olabilir..ama öyle mosmor olan büyük varislerden yok.kılcal damarlar var sadece:)
evet doktora sormakta fayda var hem gösterirsin de
Ballar, ben geldim dua ettim .. Rabbim kabul etsin inşallah hepinize dua ettim, kiminizin adını tek tek söyledim kiminize toplu dua ettim..
Ayrıca hani eşimin kuzeni ceren vardı ya yogun bakımdan çıkmış gözünü açmış cok şükür dualrınız için Allah razı olsun..tabi eşinin öldüğünü öğrenince ne yapar yavrum bilemiyorum Allah sabır versin
şimdi gecmişi bir okuyayım
Ballar, ben geldim dua ettim .. Rabbim kabul etsin inşallah hepinize dua ettim, kiminizin adını tek tek söyledim kiminize toplu dua ettim..
Ayrıca hani eşimin kuzeni ceren vardı ya yogun bakımdan çıkmış gözünü açmış cok şükür dualrınız için Allah razı olsun..tabi eşinin öldüğünü öğrenince ne yapar yavrum bilemiyorum Allah sabır versin
şimdi gecmişi bir okuyayım
Allahım..!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım..!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım..!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım..!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver..
Allahım..!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım..!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle..HAYIRLI CUMALAR
canım beniiiimmm çok sağol bana dua edeceksin demek ayy çok sevindim Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin
kk da mesajım duruyorsa kopyalar yollarım yoksa yine evden yazmam lazım
ağrım şuan geçti gibi inşallah geri gelmez ben kesin üşüttüm daha doğrusu sanırım klima çarptı ondanböyle oldum
bide çok utanıyorum amageçen gün şeederken de çok acı çektimhiç böyle olmazdı kasıklarım falan ağrıdı zorlandım üşütmüşsem oralarda etkilenmiştir dimi
bedriyeeeeeeeee
hani seninle geçen gün konuşmuştuk ya ovulasyon testi için dün sipariş verdim bugün geldi kargom
Buket o ince damarlardan benimde kolumda bacqgimda cok var onceki doktorum kan sulandiricidan oldugunu soylemisti ilaci birakinca gorunumu biraz azalmisti bunada sormadim ama bendede var. Varis ayakta uzun sure kalinca cikar benim annemin cok vardi varis corabi giyerdi gebelikte...bugün sabah benimde aklıma geldi..hamilelikte ortaya çıkar felan diye okumuştum...inceledim biraz..bende kılcal damarlar vardı ayağımın altında topuüğumun yanında yukarıya doğru bi yerde ama..sanki artmışlar gibi me geldi..psikolojikte olabilir..haftaya doktora bi soracağım..nedir diye.. Gerçi bu ağrı içerden içerden gelen bi ağrı ya belki olabilir..ama öyle mosmor olan büyük varislerden yok.kılcal damarlar var sadece:)
Ay canım valla berbatıö inliye inliye yatıyorum yarın doktora gidecem ilaç verir belki sen nasılsın bebiş nasıl canım
YA NASIL uzun uzun yazdımm güzel güzell anlattım, ama bi yoğunluk bi bilmem ne derken formdan dışarıatılmışım şifre girince gönderiyorduk ama olmadı gönderemedimm. gitti yani tümm yazdıklarımm.. özet halinde
MERAL imm.. dediklerini çok iyi anladım canım, eşime söyledim dayanamadımm ve oda hak verdi ama bi söz vardır ya haklı olmak neye yarar üzülen ben olduktan sonra o misal.. sonra zaten rutin hemen ailesi aradı.. eşim ben demedim dedi ama klasiktir bu..
ve işin kötü yanı kırgınlığı içimde kalıyor hep, ama sinirim hemen geçiyor..
Burcu dediğin gibi Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah..
Burcu kaza yapan kuzene çok üzüldüm hele damadın vefat ettiğni anlamamışım daha sonra okudugumda farkettim Allah sabır versin, şifa versin inşAllah Ceren'e de.. ben onlara dua da kuranda okurum.. Ölenlerede Rahmet dileriz. Allah sabır versin inşAllah.
ne kadar boş şeylere üzülüyoruz böyle şeylerle karşılasınca di mi? Babamı kaybettiğimizde dedim ki çok aptalca şeylere can sıkıyorum bak acı bu işte dedim, bi dahada olur olmadıga uzulme dedim kendime de insanoglu çok garip hemen hayatın akışına kaptırıyoruz kendimizi işte..
özleemm çok iyi yapmışsın.. inşAllah faydasını görüceksin.. bu aya yetişmez belki ama olsunn.. hemde testi izleyince daha bilinçli hareket ediyor insan..
alla alla neden sızlanmayacakmışsınız hastalığımız derdimiz olamaz mı bizim onlar hasta olunca neler ediyorlar ama eşler sadece sağlıklı olduğumuzda mı eşlerimiz yani. Hastalıkta sağlıkt demiyor muyuz sanki naz yapacaksın bu halinle onlar taşısınlar 9 ay çocuk karınlarında bakalım ne naz yaparlardı peehh
bende yasin okudum canım öğlen tefriciye bağışlaması için önden inşallah kuzenine de gitsin tez zamanda iyileşsin inşallah.. Evet hep öyle derim canım dua ederken hayırlısı. Allah bir yerden verirken öbür yerden almasın eşlerimizi, ailemizi başımızdan eksik etmesin hele babasız çocuk büyütmek çok çok zor Allah'ım korusun evimizin huzuru olsun hayırlı zamanda hayırlısıyla Rabbimni takdir ettiği vakitte gelsin o yüzden bu tip tutmazsa da üzülürüm ama kahrolmucam vardır Rabbimin bir bildiği dicem.
Ay doğru ya 7.000 değil ki 70.000 o zaman tek başımıza okuyacaksak zaman sınırı koymamak lazım ya yetişmezse dimi sayı çok fazla zaten bunu dağıtmam ben kendim okurum.
kızlar bu lem yelid topluca okunabiliyor sanırım ben biraz daha bakındım okuyanlar olmuş
slm kızlar ben geldim.doktor gelişimi güzel dedi.sayı söylemedi ama o hemşireye söylerken 6-7 tane saydım.en küçüğü 10mm en büyüğü 16mm.opu ya kadar daha büyüyenlerde olur herhalde.artık 2 iğne yapıcam biri yumurtayı geliştirme diğeri çatlamasını önlemek için.çok tırsıyorum şu iğnelerde yagene geliyor saati.
neyse böyle giderse perşembe toplarız yumurtaları dedi.transfer daha belli değil tabi.na emriyoların kalitesine göre karar veriyorlar.
BURCU canım başın sağolsun.Allah ölenlerin mekanını cennet eylesin,kalanlara da acil şifalar versin inşallah.ben acık yatayımda iğnelerimi yapayım.akşama doğru tekrar girerim.öpüldünüz :)
hadi gözün aydın çok iyi maşallah..haftaya kadar sabret..sonu hayırlı olur umarım..iğnelerden ve opudan korkma transfer zaten 10 dk lık bişey:))
özlem barii sana biraz dır dır yapayım...bacağım hala ağırıyo..öğlen dışarı çıktım tıka basa yedim aedersin(oruçlulardan özür dilerim) sıcakta bayılmak üzereydim işe geldim klımalı serin ama saatlerce açıyolar bu seferde donuyorum soğuktan..yada baş ağrısından duramıyorum:...
Akşamada yemeğim yok gidince ne yapacam ben şimdi???söyle çabuk..
buketciğim kapattır o klimaları çarpar bak rahatsız oluyorum de , afiyet olsun canım löp löp et olsun sana yarasın yediklerin
yemek konusunda bi fikrim yok ama bir kaç gündür aklımda hep mercimek çorbası var ben severim mesela sende mercimek çorbası yapabilirsin,başkaaa patlıcanlı kıymalı bi yemek yapabilirsin,yanına bi cacık bide bulgur pilavı ooohhhh mis
burcu eşinin kuzeni için çok üzüldüm ölen eşine ve kayınvaldesine Allah rahmet eylesin kalanlarada sabır versin mekanları cennet olsun inşallah.
Bacak krampları ve kabızlığı gidermek için "magnezyum"...
Eğer gebeliğe bağlı bacak kramplarınız oluyorsa jinekoloğunuzun önerisi ile "Magnezyum" kullanılabilirsiniz.
Magnezyum barsakları çalıştırıcı etkisi ile kabızlık şikayeti olan hamilelere de iyi gelecektir.
Magnezyum kas gevşetici etkisi ile geceleri ve sabaha karşı karşılaştığınız bacak kramplarınız için işe yarayacaktır. Hatta erken doğum sancılarını azaltmada da magnezyumun olumlu etkileri gösterilmiştir.
Binbirgece \Gamze nerelerde acep ¿İnsallah kuzulari da kendide iyidir¿
Duamnur nasilsin ?Gribin nasil oldu ?
Ay canım valla berbatıö inliye inliye yatıyorum yarın doktora gidecem ilaç verir belki sen nasılsın bebiş nasıl canım
sağol Allah razı olsun. Allah kat be kat fazlasını versin karşı getirsin.
cerenede allah sabır versin
Allah sabır versin çok zor çok...
Allah razı olsun canım, kabul etsin, istediğinizin en hayırlısı versin inşallah...
evet tatlım beline dua ettim bugün Rabbim şifa versin inşallah, Allah seninde muradını tez zamanda versin inşallah..kesin üşüttün sen tatlım, çünkü bende şeederken çok nadir ağrı olur, ama bilrim ki üşüttüğüm zaman olur, kasıklarım sancır hemen sıcak su torbasını dayarım bide ayağıma çorap giyer bol su içerim Allahım şifaımı verir..sen işte giyinmek için ince bir hırka götür yanına bide çorap koy, ofisteyken giyersin..eve giderken de orda bırakırsın ..bide klima kötü çarpar valla..
özlemim istersen faceden yaz akşam ,,merak ediyorum kendimle karşılaştırıp kendime bir teşhis koyacağım (biliyorum bunalttım seni)
özlemim herşey Rabbimden şüphesiz, şirke koşmadan bize vesileyi yaşatsın inşallah..şimdi ben iki aydır hamile kalıyorum ya.tam ovu günlerime denk getiriyordum (tabiki Allahınmın nasibi) bide 2 seferdir hiç oraya odaklanmadım, dayanamadım yine ovu gülerinde yaptım ama olursa olur Rabbim ne derse o olur dedim..bide 30-40 dk yattım şey sonrası
özlem ben başladım 300 tane oldu..ama bence toplu okuma fikri çok mantıklı, sadece okumak isteyenleer bir liste yaparız.mesela 10 kişi katıldı diyelim, ilk sırada sen varsın 3 gün içinde herkes sana 7000 tane lem yelid okur..tabi bu sayılar kişiyi sayısına göre değişir..bunu bi düşünelim tolu okumak daha mantıklı..
kızlar ben bugün doktora gittim tekrar kan verdim kan aldırırken alan kişiyle sohbet ettik oda tüp bebekle hamile kalmış banada cok dua
etti sağolsun neyse ben dedimki az çok bilginiz vardır dış gebelikte değerler nasıl artar dediki ya 2 katından az yada 3 katı gibi artar
kanı aldı sonucum cıktı bir baktım 3 katı artmış 1049 olmuş önceki 318 di. ben panik oldum çoküzüldüm ağladım ağlayacağım dr geldi sonucu gösterdim güzel artmış dedi ama dedim 3 katı artmış 2 katı artması gerekmiyormuydu tabi demek istediğimi anlamadı eşim
müdahele etti 3 katı artınca dış gebelik olablirmiş o yüzden telaşlandı dedi, dış gebeliğin bir çok belirtisi olur bunu bilemeyiz bu değerler gebe oldugunu gösterir şimdilik bizim için önemli olan bu dedi bir kaç gün sonra ultrasonda göreceğiz dedi, çoğul gebeliktede daha fazla
artar dedi ama benim tek yumurtam vardı bide sol kasığımda sürekli bir ağrı var bzaen geçiyor ama çok şiddetli olmamakla birlikte ağrı oluyor salı gününü beklemekten başka çarem yok, inşallah her şey normaldir
slm kızlar ben geldim.doktor gelişimi güzel dedi.sayı söylemedi ama o hemşireye söylerken 6-7 tane saydım.en küçüğü 10mm en büyüğü 16mm.opu ya kadar daha büyüyenlerde olur herhalde.artık 2 iğne yapıcam biri yumurtayı geliştirme diğeri çatlamasını önlemek için.çok tırsıyorum şu iğnelerde yagene geliyor saati.
neyse böyle giderse perşembe toplarız yumurtaları dedi.transfer daha belli değil tabi.na emriyoların kalitesine göre karar veriyorlar.
BURCU canım başın sağolsun.Allah ölenlerin mekanını cennet eylesin,kalanlara da acil şifalar versin inşallah.ben acık yatayımda iğnelerimi yapayım.akşama doğru tekrar girerim.öpüldünüz :)
öyle oldu canım mübarek ezanlar okunuyor Rabbim sizden de tüm okuyanlardan da razı olsun muradınızı versin
Normaldir canım sonlara yaklaşıyorsun artık aşağılara inmiştir ama kanala girmemiştir sanırım o kadar kolay değldir kanala girmesi ama doğum yaklaştıkça aşağıya inmeye başlar karnında iner zaten. Az kaldı canım inşallah yakında kavuşacaksın bebeğine. .
canım hafta olarak gayet normal,zaman daralıyor, bu haftalarda hangi egzersizler faydalıysa onları yap,seni rahatlatır, bol bol yürüyüş iyi gelir belki Allah yardımcın olsun
yaşasın bebiş geliyor :) :) :)
çok sağol canım Allah razı olsun,aşk olsun niye bunaltmış olasın aslında onlar yanımda olsa tarar sana mail atardım ama malesef yanımda değiller
ovu günlerine ovu.testi kullanarak denk getirmiyorsun değilmi akıntıya göre falan,yatma işi tamam onu yapıyorum hatta yarım saat falan ayaklarım havada yatıyorum
canım ben dün bi mesaj paylaşmıştım başlamadan önce okunan dualar var sen benim o mesajımı gördünmü?
bencede toplu okuyabiliriz
ooohh burcu bugün yemek derdin yokmuş benimde yok anneme gidiyorum ya ama pazartesi gününden itibaren olacak
çorap giy hırka giy demişsin bu sıcakta giyemem nasıl giyeyim,bizim iş yerinde yazın en sıcak kışın en soğuk yer benim bulunduğum yer,ama bugün klimayı açmadım doğal serinlik var kapıyı açtım
normaldir canım ya sen sıkma canını aklını öyle şeylerle bulandırma gerçi insanın elinde olmuyo tedirginlik ama hamilelikte hormonlar tavan yapıyo inş keseyi göreceksin bak bebişin orada emin ol annesi
oh oh bol bol büyüsün bebiş olsun inşallah canım en kısa zamanda transferde gerçekleştimi bitti gitti bak
kızlar valla bu gün gittim doktora kontrolüm vardı kuzucum sağlıklı çok şükür ntsye girdim ultrasonda gözlerini açıp kapıyo teyzeleri bi görsenizbayaa sevdim sıpamı ama doktor gelmeye pek niyeti yok bunun dedi daha bi kaç hafta beklemeyin dedi bizimkinin içerde keyfi yerinde anlaşılan eşim her ne kadar artık doğur yeter dese ve 18i doğum günü olsada benim nazlı kızım bekletecek bizi anlaşılan kadir gecesinde doğacakmış gibi geliyo bana ama Rabbim hayırlısını doğru zamanı bilir elbet benden böyle siz nasılsınız bakalım
burcucum başın sağolsun bu arada canım Rabbim kalanlara sabır versin
BEN GELDİMM
bugün ayrıntılı ultrason ve dr kontrolum vardı. gittim o işleri hallettim. ayakta kalınca göbek deliğim acıyor dedim beni nts ye bağladılar, azıcık bir iç sancı çıktı magnezyumumu günde 3 taneye çıkarttı. çok şükür onun dışında Allahın izniyle iyiyiz. minnoş 400 gr olmuş, fakat kafasını göbeğime yapıştırdığı için yüzünü net bişekilde göremedim çatladım ortadan
BEN GELDİMM
bugün ayrıntılı ultrason ve dr kontrolum vardı. gittim o işleri hallettim. ayakta kalınca göbek deliğim acıyor dedim beni nts ye bağladılar, azıcık bir iç sancı çıktı magnezyumumu günde 3 taneye çıkarttı. çok şükür onun dışında Allahın izniyle iyiyiz. minnoş 400 gr olmuş, fakat kafasını göbeğime yapıştırdığı için yüzünü net bişekilde göremedim çatladım ortadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?