- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.541
özlem bebekim ben başlarda çok ovu testi kullandım, ve iyi kötü artık kaçincı günde yumurtladıgımi biliyorum evet bide uzayan akıntım geliyor ondan biliyorum, bide kasıklarımda sızı olur benim..ama ben ovu kullanırken çok stres yapmıştım çok hırlanmıştım denk geleck diye, testleri bir süre kullan sonra sende anlayacaksın zamanını, zihninden geçenler çok önemli..evet bunu duymak insanı sinir ediyor ama ne zaman çok hırs yapmazsan o zaman bebekin geliyor zAllahın izniyle Rabbim şu mübarek günlerde sana da sağlıklı bir ramazan bebesi versin
Hayır be o mesajı görmedim neden neden? Bi daha paylaş burda benim gözüme sok kocaman burcu yaz başina
BEN GELDİMM
bugün ayrıntılı ultrason ve dr kontrolum vardı. gittim o işleri hallettim. ayakta kalınca göbek deliğim acıyor dedim beni nts ye bağladılar, azıcık bir iç sancı çıktı magnezyumumu günde 3 taneye çıkarttı. çok şükür onun dışında Allahın izniyle iyiyiz. minnoş 400 gr olmuş, fakat kafasını göbeğime yapıştırdığı için yüzünü net bişekilde göremedim çatladım ortadan
Aferin otur 5
Tamam o zamamn pamukliu don giy pamuklu atlet giyin, babaanne atleti aldım ben yüzde yüz pamuklu yazın bile giyerim,inan ki bel ve kalça ağrılamı azalttı..bak abla sözü dinle
Ayy iyiki anneler var..ama benim annem teeee uzakta.....
DUAYA BAŞLAMA
1)“EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirra him Kul hüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid velem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 kez okunur)
2)”Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 kez okunur)
3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.
al bendende o kadar..benim de kociş dün isyan etti artık..yeettttterrr şu yemekleri baştan savma diyee..ben aceleye getiriyorum çoğu zaman sanırım..bide yeni denemelerimi eşimin üstünde test ediyorum:))
bu arada günaydın herkese...ben yine enkazım..gece bacağımın ağrısından uyuyamadım..kramp giriyo sonrada kaslar ağırıyo...ayağımı nasıl uzatacağımı bilemiyorum...acaba kas gevşetici kremler bebeğe zararlımıdır...bilgisi olan yada kullanan var mı???
peeh aslanım benimm..yürü beeeyaahh...arkandayımm:))
kızlar bu lem yelid topluca okunabiliyor sanırım ben biraz daha bakındım okuyanlar olmuş
slm kızlar ben geldim.doktor gelişimi güzel dedi.sayı söylemedi ama o hemşireye söylerken 6-7 tane saydım.en küçüğü 10mm en büyüğü 16mm.opu ya kadar daha büyüyenlerde olur herhalde.artık 2 iğne yapıcam biri yumurtayı geliştirme diğeri çatlamasını önlemek için.çok tırsıyorum şu iğnelerde yagene geliyor saati.
neyse böyle giderse perşembe toplarız yumurtaları dedi.transfer daha belli değil tabi.na emriyoların kalitesine göre karar veriyorlar.
BURCU canım başın sağolsun.Allah ölenlerin mekanını cennet eylesin,kalanlara da acil şifalar versin inşallah.ben acık yatayımda iğnelerimi yapayım.akşama doğru tekrar girerim.öpüldünüz :)
Ballar, ben geldim dua ettim .. Rabbim kabul etsin inşallah hepinize dua ettim, kiminizin adını tek tek söyledim kiminize toplu dua ettim..
Ayrıca hani eşimin kuzeni ceren vardı ya yogun bakımdan çıkmış gözünü açmış cok şükür dualrınız için Allah razı olsun..tabi eşinin öldüğünü öğrenince ne yapar yavrum bilemiyorum Allah sabır versin
şimdi gecmişi bir okuyayım
kaşım bıyığım çok uzamış onları bir halledyim geri gelicem
bide ben bugün bir tane cam sildim..size bir tavsiyem var oruçluyken cam silmeyiiiiiiin
kızlar valla bu gün gittim doktora kontrolüm vardı kuzucum sağlıklı çok şükür ntsye girdim ultrasonda gözlerini açıp kapıyo teyzeleri bi görsenizbayaa sevdim sıpamı ama doktor gelmeye pek niyeti yok bunun dedi daha bi kaç hafta beklemeyin dedi bizimkinin içerde keyfi yerinde anlaşılan eşim her ne kadar artık doğur yeter dese ve 18i doğum günü olsada benim nazlı kızım bekletecek bizi anlaşılan kadir gecesinde doğacakmış gibi geliyo bana ama Rabbim hayırlısını doğru zamanı bilir elbet benden böyle siz nasılsınız bakalım
burcucum başın sağolsun bu arada canım Rabbim kalanlara sabır versin
BEN GELDİMM
bugün ayrıntılı ultrason ve dr kontrolum vardı. gittim o işleri hallettim. ayakta kalınca göbek deliğim acıyor dedim beni nts ye bağladılar, azıcık bir iç sancı çıktı magnezyumumu günde 3 taneye çıkarttı. çok şükür onun dışında Allahın izniyle iyiyiz. minnoş 400 gr olmuş, fakat kafasını göbeğime yapıştırdığı için yüzünü net bişekilde göremedim çatladım ortadan
özlemmm o donlar hiçte öyle yakan bi sıcak tutması yok, hatta biliyon cok sağlıklı, yani bildiğin külot ama pamuklu olacak..onun dışında ben hiç bi don giymem belimi kalçamı tutar çok iyi olur
Ya ben bu başlama duasını görmedimmmm(( ve 3700 tane lem yalid cektim..ne yapacam özlem bişey yaz ? çektiklerimi iptal mi etsem..sen bilirsin????
özlemcim dün sana geçmiş olsun dememişim çok özürallah şifa versin küçük burcum sanada geçmiş olsun bol bol dinlen dr git mutlaka burcum burcum başınız sağolsun çok zor bir durum allah sabırlar versin zeynepçim maşallah herşey hızla ilerliyor transfer yakında ozaman ben senin tedaviye başladığını kaçırmışım şimdi farkettim hayırlısı olsun inş meral ve sen güzel haberlerle gelin darsısı sedoşumuzun başına inş yasemincim masalalh bebeişine seninkide poz vermedi demek bizim kızlar zilli anacım zillii bu günleride görürüz inş
aslında evet pamuklu çamaşır giymek lazım daha sağlıklı, canımcım sen bilirsin demişsin ben nerden bileyim bu soruyu tuba yanıtlasın bence o bilirama bence niyet önemliyse sonradan etsende duasını olmazmı bence olabiler
ayyyy sündüzcüğüm çok sağol canım rica ederim ne önemi var , sanada geçmiş olsun canım sır ağrısı zordur şimdi bide ön tarafa doğru ağırlık arttıkça daha çok ağrı yapar Allah yardımcın olsun
sorma tatlım sol kaburgam sırtımın sol yanı ağrıdan çöktüöne eğiliyorum olmuyo arkaya doğruluyorum olmuyooo ahh bebeğim doğsada bi mıncıklasammmm bugünde yıl dönümümüz 3 yıla girdik 3 kişiyiz artık tabi inş sağ salim doğar kuşum ama eşim işte ben yalnız kaldım evde sahurda kutlarız artık
ooo ne güzel nice 3-13-23-33-43....... yıllara canımAllah mutluluğunuzu daim etsin yakında gelecek bebeğinizlede evinizi şenlendirsin,bizim evlilik yıl dönümümüzdede eşim akşam işe gitmişti kutlama falan hiç bişey yapmadık,artık sizde sahurda birbirinizi öper koklar kutlamış olursunuz
ayyy kızlar var ya bugun yazdım ettim hep ama hiç gönderemedim işyeri yoğundu bayağı yazıpta gönderemeyince gıcık oluyor insan hee emeğimize yazık
*özlemm testler stres yapıyor evet ama bende ilk aylarda yapmamıştı ve testlerin bende şöyle bi olumlu yönü olmuştu mesela o ay pozitifi görüyorsam çok rahat oluyordum strese girmeden belki sendede böyle olumlu bir etkisi olur inşAllah, bu arada ben testleri gündüz işyerindeyim diye akşam 6-7 den sonra sıvı almadan 9 gibi test yapıyordum akşam saatlerinde bu arada.. inşAllah çok guzel
ve kızlarr yarın kısmetse bende doktora gidiyorum sizler uyurken ben gidip gelirim hayırlısıyla inşAllah.. yarın tsh içinde test yaptırıcam ayrıyetten de inşAllah güzel haberlerle gelmek nasip olur, yarın doktora bu göğüs altımda ağrı var diyordum ya onuda sorarımm.inşAllah kötü bişey çıkmaz bayağı ağrı var çünkü.. ben yıne uyuyorumm çok öptum kızlar
canım kabul etmeye direndikçe kabul etmek daha zor olacak.. bak biz doğuda çalıştık üç sene tayine uğraştık olmadı, sonra dedik ki bizim tayinimiz çıkmayacak burayı yaşanır bir hale getirelim dedik, salonumuzu boyadık, duvar kağıdı yaptık, evimize eşyalar aldık, hiç beğenmediğimiz öncedenburun kıvırdığımız yerlere pikniğe gittik, arkadaşlarımızla geziler düzenledik ve orayı çok sevmeye başladık-3 yılın sonunda sevdik düşün- neyse ve tayinimiz çıktı ve ben ağlay aağlaya ayrıldım ordan..bazen zor olsada kabul etmek o düğümü çözüyor AllahIn izniyle
bide neden sizin tayiniiz çıkması için tefriciye okumuyoruz ki,bak en az brda 20 kişi tefriciye okur, 20 günahsız ağız senin için dua eder ne dersin..bi düşün canım..bugün inşallah senin içinde dua edeceğim tatlım
aslında evet pamuklu çamaşır giymek lazım daha sağlıklı, canımcım sen bilirsin demişsin ben nerden bileyim bu soruyu tuba yanıtlasın bence o bilirama bence niyet önemliyse sonradan etsende duasını olmazmı bence olabiler
evet canım bence de niyet önemli,zaten farz değil bişey değil yani sonunda bile okunabilir diye tahmin ediyorum
Iyi gecelr tubi ve özlem
Canlarım duaya başlama duası konusunda beni aydınlatmişsınız Allah razi olsun, ağzımla sesli olarak niyetimi ettim, şimdide başlma duasını okyup devam edeyim o zaman ikisinide yapmış olurum
Tuba tatlım tefriciyeyi cok kişiye dağıt günahsız ağızlar dua etsin senin için hepsini sen yüklenme, bir kişi 10 tane bile okusa bolluk olur, bana 200 yaz, bide tam ne diye niyetlenicez onuda yaz tatlım haydi bismillah, seni çok iyi anlıyorum canım köy hayatı kolay değil ben köylerde çok çalıştım, şimdide bi köyde çalışıyorum Rabbim içine ferahlık versin
özlem pamuklu giy babağem :))))
hadi bakalım güle güle gidin güzel haberlelrle gelin göğsümün altı derken kaburganmı benim sol göğsümün hemen altındaki kaburgalarım nasıl ağrıyor sırtım bi yandan kaburgam bi yandanayyy kızlar var ya bugun yazdım ettim hep ama hiç gönderemedim işyeri yoğundu bayağı yazıpta gönderemeyince gıcık oluyor insan hee emeğimize yazık
*özlemm testler stres yapıyor evet ama bende ilk aylarda yapmamıştı ve testlerin bende şöyle bi olumlu yönü olmuştu mesela o ay pozitifi görüyorsam çok rahat oluyordum strese girmeden belki sendede böyle olumlu bir etkisi olur inşAllah, bu arada ben testleri gündüz işyerindeyim diye akşam 6-7 den sonra sıvı almadan 9 gibi test yapıyordum akşam saatlerinde bu arada.. inşAllah çok guzel haberler vericeksin inşAllah
*buket bak sündüz de demiş kremleri kullanmıyormuş, sende sormadan kullanma yatmadan önce magnezyum iç şifa olur inşAllah, sündüz seninde hayırlısıyla gecer inşAllah sırt ağrıların..
*yasemiinn gözün aydın, ayrıntılıda güzel geçmiş çok şükür, doktorunuda tebrik ederim göbek deliğinin arkası mı ağrıyordu hemen nst ye bağlamış benimde ağrımıştı ya benim doktor geçer o gazdır demişti direk.. gerçi çok şükür geçmişti ama bende doktor olsam nst ye bağlayığ bakardım ama doktor gel bi nstye bağlayalım deseydi bana var ya çok gerilirimdimama doktruna yinede güvenle güvenebileceğinin göstergesi bence bu tarz şeyler.. bu arada tetenozu olmadın sanırım, hayırlısıyla ol da o da geçsin gitsin..
ve kızlarr yarın kısmetse bende doktora gidiyorum sizler uyurken ben gidip gelirim hayırlısıyla inşAllah.. yarın tsh içinde test yaptırıcam ayrıyetten de inşAllah güzel haberlerle gelmek nasip olur, yarın doktora bu göğüs altımda ağrı var diyordum ya onuda sorarımm.inşAllah kötü bişey çıkmaz bayağı ağrı var çünkü.. ben yıne uyuyorumm çok öptum kızlar
uykum dağıldı..
tuba haydi tefriciyelerin kabul lsun inşAllah, banada yaz canım benimm 200 adet.. Allah hayırlısını versin inşAllah.. iki dilek olur tabi Rabbim büyük sen yürekten dile inşAllah gönlüne göre vericek..
özlem burcu siz lem yelid mi okuyorsunuz, dagıtıyorsanız bizede verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?