Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aaa ama ben anlayabiliyorum yımırtladığım zamanı,bedriyem dedi diye aldım, tamam paylaşıcam

oooyy maşallah 400 gr olmuş demek,seninki kafasını göbeğine dayamış ya ondandır senin göbek ağrın

neee pamuklu donmu sıcak basmıyormu onunla

burcuuuuuuuuuuuuuuuuu işte bahsettiğim mesaj

özlemmm o donlar hiçte öyle yakan bi sıcak tutması yok, hatta biliyon cok sağlıklı, yani bildiğin külot ama pamuklu olacak..onun dışında ben hiç bi don giymem belimi kalçamı tutar çok iyi olur

Ya ben bu başlama duasını görmedimmmm (( ve 3700 tane lem yalid cektim..ne yapacam özlem bişey yaz ? çektiklerimi iptal mi etsem..sen bilirsin????

özlemcim dün sana geçmiş olsun dememişim çok özür allah şifa versin küçük burcum sanada geçmiş olsun bol bol dinlen dr git mutlaka burcum burcum başınız sağolsun çok zor bir durum allah sabırlar versin zeynepçim maşallah herşey hızla ilerliyor transfer yakında ozaman ben senin tedaviye başladığını kaçırmışım şimdi farkettim hayırlısı olsun inş meral ve sen güzel haberlerle gelin darsısı sedoşumuzun başına inş yasemincim masalalh bebeişine seninkide poz vermedi demek bizim kızlar zilli anacım zilliibu günleride görürüz inş

magnezyum ii geliyormuş kramplara bi çok krem yasak benimde sırtım çok ağrıyordu prospektüslerine baktım kullanaılamz yazıyo ama dr lar verirmi bilmiyorum benim drum hiç bişi vermedi sadece sırt kasalrını güçlendirmem gerektiğini söyledi şuan deli gibi ağrıyoo

peeh aslanım benimm..yürü beeeyaahh...arkandayımm:))

yaa canım sende eşine diyeceksin vallahi canım susa susa nasılsa susuyor sesi çıkmıyor deyip ilgilenmiyorlar ne demekmiş canım sızlanıyorsun diye şikayet etmek alla alla. Benimki yapsa bak bir laf derim bir daha diyemez bile sen gebesin bir de yani. Onun çocuğunu taşıyorsun kul köle olması lazım sana hıhhhh gelmiyim orayaaa

kızlar bu lem yelid topluca okunabiliyor sanırım ben biraz daha bakındım okuyanlar olmuş

okunabilir sanırım ama ben kendim niyetlenicem.

Canım yumurtan gayet güzel benim gibi pco olmayıp tek bir yumurtadan sayılı yumurtlayanlar için iğneyle çok iyi bir yumurta sayısı. İnşallah kaliteli yumoşların olur canım biliyorsun önemlisi kaliteli inşallah hepsi ya da çoğu kaliteli olsunlar. Gonal f mi vuruyorsun canım aşılamada vurdum ben çok ince iğne hiç acımıyor biraz daha dayan canım

Allah razı olsun Rabbim kabul etsin canım. Gözünüz aydın canım çok şükür kurtuldu artık ama eşini duyunca ne yapacak canım ya çok zor Rabbim sabırlar versin inşallahh.

kaşım bıyığım çok uzamış onları bir halledyim geri gelicem
bide ben bugün bir tane cam sildim..size bir tavsiyem var oruçluyken cam silmeyiiiiiiin

oruçlu cam silinmez canım tabii ki kan şekerin düşüyor zaten Allah korusun bir başın dönse ne olacak. Gerçi bende oruölu çok sildim de silmemek lazım hele bu sıcaklarda. Silinecekse sabah erken serinlikte sileceksin daha acıkmamışta oluyordun sorun olmuyor ben öyle yapıyordum ama her gün bir cam olacak şekilde.

Ay maşallah canım bebeğine. Boşver gelmesin canım ya daha 37. haftadasın 3-4 hafta daha vaktin var yani ne kadar anne karnında kalsa o kadar kardır canım orada beslenmesi büyümesi daha iyi. İnşallah herşey gönlüne göre olur hayırlısı canım keyfi de yerinde kızının.

Hoşgeldinn amanın sende mi gittin kontrole. Maşallah canım nerdeyse yarım kilo oldu demek vay be Yaso daha dün gibi gebelik haberini verişin bak ne kadar oldu ya senin mercimeğin. Nasıl rahat ediyorsa öyle yatıyor annesi rahatsız edilmek istemiyor eh özele de saygı ama dimi annesi.

aslında evet pamuklu çamaşır giymek lazım daha sağlıklı, canımcım sen bilirsin demişsin ben nerden bileyim bu soruyu tuba yanıtlasın bence o bilir ama bence niyet önemliyse sonradan etsende duasını olmazmı bence olabiler

ayyyy sündüzcüğüm çok sağol canım rica ederim ne önemi var , sanada geçmiş olsun canım sır ağrısı zordur şimdi bide ön tarafa doğru ağırlık arttıkça daha çok ağrı yapar Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

sorma tatlım sol kaburgam sırtımın sol yanı ağrıdan çöktü öne eğiliyorum olmuyo arkaya doğruluyorum olmuyooo ahh bebeğim doğsada bi mıncıklasammmm bugünde yıl dönümümüz 3 yıla girdik 3 kişiyiz artık tabi inş sağ salim doğar kuşum ama eşim işte ben yalnız kaldım evde sahurda kutlarız artık

ooo ne güzel nice 3-13-23-33-43....... yıllara canım Allah mutluluğunuzu daim etsin yakında gelecek bebeğinizlede evinizi şenlendirsin,bizim evlilik yıl dönümümüzdede eşim akşam işe gitmişti kutlama falan hiç bişey yapmadık,artık sizde sahurda birbirinizi öper koklar kutlamış olursunuz

amin canım cümlemizin evi huzur dolsun inş hayat kısa mutlu olmak en güzeli zaten sadece öperim gerisi eşim tarafından yasak

ayyy kızlar var ya bugun yazdım ettim hep ama hiç gönderemedim işyeri yoğundu bayağı yazıpta gönderemeyince gıcık oluyor insan hee emeğimize yazık

*özlemm testler stres yapıyor evet ama bende ilk aylarda yapmamıştı ve testlerin bende şöyle bi olumlu yönü olmuştu mesela o ay pozitifi görüyorsam çok rahat oluyordum strese girmeden belki sendede böyle olumlu bir etkisi olur inşAllah, bu arada ben testleri gündüz işyerindeyim diye akşam 6-7 den sonra sıvı almadan 9 gibi test yapıyordum akşam saatlerinde bu arada.. inşAllah çok guzel haberler vericeksin inşAllah

*buket bak sündüz de demiş kremleri kullanmıyormuş, sende sormadan kullanma yatmadan önce magnezyum iç şifa olur inşAllah, sündüz seninde hayırlısıyla gecer inşAllah sırt ağrıların..

*yasemiinn gözün aydın, ayrıntılıda güzel geçmiş çok şükür, doktorunuda tebrik ederim göbek deliğinin arkası mı ağrıyordu hemen nst ye bağlamış benimde ağrımıştı ya benim doktor geçer o gazdır demişti direk.. gerçi çok şükür geçmişti ama bende doktor olsam nst ye bağlayığ bakardım ama doktor gel bi nstye bağlayalım deseydi bana var ya çok gerilirimdim ama doktruna yinede güvenle güvenebileceğinin göstergesi bence bu tarz şeyler.. bu arada tetenozu olmadın sanırım, hayırlısıyla ol da o da geçsin gitsin..

ve kızlarr yarın kısmetse bende doktora gidiyorum sizler uyurken ben gidip gelirim hayırlısıyla inşAllah.. yarın tsh içinde test yaptırıcam ayrıyetten de inşAllah güzel haberlerle gelmek nasip olur, yarın doktora bu göğüs altımda ağrı var diyordum ya onuda sorarımm.inşAllah kötü bişey çıkmaz bayağı ağrı var çünkü.. ben yıne uyuyorumm çok öptum kızlar

benimde yazdığım özel mesaj silinmiş sinir oldum,.çok sinir bozucu bir durum
canım ben akşam 18:30 gibi yapmayı düşünüyorum nasıl olsa oruç olduğum için sıvı alımı zaten yok testte 8 den sonra yapmayın yazıyor hem evde olacağım için rahat olur,bakalım stres olurmu olmazmı zaten beklerken stres çok olmuyor adet günü gelip çattığında hele bide gecikme olduysa stres o zaman oluyor işte

yarın inşallah güzel haberler alırsın canım,inşallah göğsünün altındaki ağrıda önemsiz bi ağrıdır hemen geçer gider

ben de burayı sevmek için uğraşıyorum ama elle tutulur hiçbir yanı yok,zaten toplamda 20 ev falan var,bir kaç tanesi güzel kiraya verin bize diyoruz kimse yanaşmıyor,bzim ev başkalarının evlerine göre güzel eşyalarımla falan daha iyi oldu biz de masraf yaptık ama burayı yıkıp yeni ev yapacaklarmış diye 2 senedir boya dışında hiçbir şey yapmıyoruz yoksa ben şimdiye kadar kapı pencere herşeyi değiştirmiştim ama madem yıkılacak boşuna uğraşmayalım diyoruz...

ay valla tefriciye okusak ne güzel olur gerçekten,kimin ağzından kabul olacağı belli olmaz,ben bugün başlasam bana yardım eder misiniz?çok fazla okumanıza gerek yok ben okurum ama siz sadece içinde bulunun yeter..

Iyi gecelr tubi ve özlem

Canlarım duaya başlama duası konusunda beni aydınlatmişsınız Allah razi olsun, ağzımla sesli olarak niyetimi ettim, şimdide başlma duasını okyup devam edeyim o zaman ikisinide yapmış olurum

Tuba tatlım tefriciyeyi cok kişiye dağıt günahsız ağızlar dua etsin senin için hepsini sen yüklenme, bir kişi 10 tane bile okusa bolluk olur, bana 200 yaz, bide tam ne diye niyetlenicez onuda yaz tatlım haydi bismillah, seni çok iyi anlıyorum canım köy hayatı kolay değil ben köylerde çok çalıştım, şimdide bi köyde çalışıyorum Rabbim içine ferahlık versin

özlem pamuklu giy babağem :))))

çok sağol Allah razı olsun ay çok sevindim ya,niyetim hayırlı bir şekilde buradan kurtulup hayırlısyla istanbul a taşınmam için,bide hayırlı sağlıklı evlat,2 tane niye olmaz mı bence olur

uykum dağıldı..

tuba haydi tefriciyelerin kabul lsun inşAllah, banada yaz canım benimm 200 adet.. Allah hayırlısını versin inşAllah.. iki dilek olur tabi Rabbim büyük sen yürekten dile inşAllah gönlüne göre vericek..

özlem burcu siz lem yelid mi okuyorsunuz, dagıtıyorsanız bizede verin..

hadi bakalım güle güle gidin güzel haberlelrle gelin göğsümün altı derken kaburganmı benim sol göğsümün hemen altındaki kaburgalarım nasıl ağrıyor sırtım bi yandan kaburgam bi yandan senkronize şekilde ağrışıyorlar buna şükür başaka sorun olmasında

Gunaydin kuzular hayirli sabahlar bugun istanbul yaniyir resmeen Rabbim oruclularin yardimcisi olsun...
Tuba bende 100 tane aliyim simdilik pazartesiden sonra yine alirim....

ben başlasammıııı başlamasammmııı modundayım canım başlamadım sayı gözümü korkutuyor bide bu aralar iyice saldım yapabilirmiyim emin olamıyorum

tuba canım banada 100 tane yazarmısın ne zamandan itibaren başlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…