Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydınlaaaaaarrr hafta sonunuz güzel geçsin

tümaycığım bugün ankara serin hava kapalı ve rüzgarlı ama iyi böyle ohh serin serin

çok sağol Allah razı olsun ay çok sevindim ya,niyetim hayırlı bir şekilde buradan kurtulup hayırlısyla istanbul a taşınmam için,bide hayırlı sağlıklı evlat,2 tane niye olmaz mı bence olur

Canım tefriciyelerin hayırlı olsun inşallah dileklerin kabul olur. Bana da 300 yaz canım şimdilik ezberledim ya çabuk okuyorum bitirirsem yine alırım olur mu. Haftaya cumaya kadar mı.

Günaydın kızlar. İnşaat gürültüsünden erkenden uyandım eşimi kursa gönderdim kahvaltı edicem şimdi. Bir tane düzenleyici hapım kaldı bu akşam içicem sonra reglimi beklemek kalacak geriye. Bugün temizlik günüm akşama kadar temizlik yapmayı planlıyorum bu sıcakta nasıl olacak bakalım eşim gelince onu da çalıştırıcam bazayı kaldırması lazım ,buzdolabını fırını çekecek arkalarını temizlicem işte yapabildiğim kadar iş yapıcam. Pazara da gidicez tabii. Hadi ben kaçar öpüyorum hepinizi akşam işlerim bitince gelirim. Bu arada tefriciyelerimden dolayı buranın dualarını okuyamadım 1 hafta bugün onları da bitiricem inşallahh.

Son düzenleme:
topicte birtek ben varım o zman cevap vereyim ben çok iyiyim sen nasılsın canım bugün cumartesi ya iş yarım gün bende böyle bi mutlu oluyorum oooohhh yarın pazar iş yok

bende ıyıyım hamd olsun cnm kımsecıkler yok bugun buralarda.oh ne guzzel erkenden gıdıcen evıne dun hafta tatılımdı benımde ıftraım vardı kosusturmaca gectı haftaya cumaya kadar calımaya devam :)

GÜNAydın kızlaar nasılsınız?

doktordan geldik herşey yolunda çok şükür o göğüs altı ağrım için kas ağrısı dedi, bebek iyiymiş, 998 gr olmuş eliyüzünde ööle düşünceli duruyordu kuzucuk ultrason cihazı da doktorun iyice bozuldu bozulucak galiba hiç böyle anlattıgım gibi net değil yani, hayal mayal görüyoruz bişeyler doktor bugun sezeryanla alıcam dedi neden dedim normale de bakıcaz da sezeryen yaparız dedi bende bakarız tarzı takıldım ben zaten hissediyorum bu adam normali desteklemiyor çok sabırlı bir tip de değil bence ama sempatik ama sinirli bir hali hep var hep hissediyorum.. 15 gün sonra bi daha gidicem kısmetse 32. haftaya kadar yasal çalışma süresiymiş bu arada, muayene ediceğim dedi sıkıntı yoksa 36 ya kadar çalışır raporu vericem dedi.. hayırlısı bakalım..
bu arada seda yazmış ki duaları okumadım ben bu hafta dua okudumuzu unutmuşum inanamıyorum şok oldum beynim nasıl bu kadar silmiş bu hafta ben hiç okumadım bugun kısmetse okurum eve geçince haberdarda ederim.. kusura bakmayın ne olur..

Kızlar baş sağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun.Ramazan'ın ilk günü iftarımızı açtıktan hemen sonra aldık haberi inanamadık hala inanamıyorum beynim almıyor şaka gibi geliyo...3 yıldır memurluk bekliyodu sonun da oldu ama ilk iş günün de kaybettik.Dayanmak çok zor kızlar içim acıyo biz hep beraber büyüdük hep bir aradaydık Rabbim bizlerden çok sevmiş onu Annesi,babası ve 2 kardeşi onları gördükçe hiç dayanamıyorum Rabbim bolca sabır versin 2 yıl önce yine Ramazan ayında teyzemi kaybetmiştik korkuyorum artık...ama ne güze lki oruçlu ağızlarıyla bu mübarek günlerde kime nasip olur...Bugn biraz dağılayım die işe geldim akşama yine cenaze evindeyiz hemen bırakıp gelmek zaten olmaz öle işte kızlar Allah'ım sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bizlere Allah sıralı ölüm versin

Burcu canım sizin de başınız sağolsun diğer yaralılara Rabbim acil şifalar versin bol sabırlar versin...Tubacım canım 500 tane de ben okurum canım Allah kabul etsin Allah gönlünün muradını versin

Ve aleykum selam cnm his geldin ohh maşallah maşallah ne güzel inşallah embriyoların çok sagliklidir ve sağlıklı bı transfer olur hadi hayırlısı zeyno
Suc bende bütçenin ozlettim baya olmuş dua yazmayalım ya hu neyse bundan sonra daha sık yazarım tatlım

hoş geldin yasom ohh maşallah kuzuna ve sana dikkat et kendine bol bol dinlen
gunaydın kısceler naıslınız
Sanada yumaydın CNm ben iyiyim sen nasılsın

cnm başın sağolsun kalanlara allaha sabır versin canım

günaydın kızlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle bizde doktordan geldik hersey yolundaymış çok şükür bebeğim daha küçüçük allaha emanet olsun herkesin evladı 15 gün sonra yine çağırdı

Hoş geldin aslicim çok kötü bı durum halkadan Rabbim sana ve bütün akrabalarına bol sabır versin Rabbim hayırlı ömürler hayırlı ölümler nasip etsin benimde annem trafik kazasından ölmüştü o yüzden trafik kazasından vefat edenlere ayrı bı empatim var Rabbim mekanlarını cennet etsin inşallah

çok şükür herşey yolundaymış canım , kas ağrısı için bişey verdimi peki doktor? bide neden direk sezeryan diyor,senin rahim aşağıdaydı galiba onun içinmi,yoksa öyle kendi zevkine göremi takılıyo

Bedisim ohhh masallah kocaman olmus kizin doktor ne derse uymak lazim canim sezeryansa sezeryan korkma canim Allah izin verirse bende 35.haftada sezeryan olucam yeterki bebegim saglikli olsun.

burcu ve aslı başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin ​kim öldü noldu haberim yok ama MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…