Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım benim Rabbim öncelikle kuzeninin annesine babasına ve kardeşlerine çok çok sabır versin..sonrada size tüm sevdiklerine sabır versin..inan ki çok zor..Yavrum inşallah Rabbim şehit metebesinde yanına almıştır,mekanı cennet olsun inşallah..Rabbim size başka acı yaşatmasın caım

Burcu canım sizin de başınız sağolsun diğer yaralılara Rabbim acil şifalar versin bol sabırlar versin...Tubacım canım 500 tane de ben okurum canım Allah kabul etsin Allah gönlünün muradını versin

Allah razı olsun canım..Rabbim bizleri eşimizin ,evladımızın,sevdiklerimizin kaybıyla sınamasın

özleeeemmmmm

telefonum 10 kere çaldı bir türlü yazamadım sana. testlerini aldım.Allah bin kere razı olsun ..

bide haddime düşmez ama senin sonuçlarını incelerken yani benimkilerle karşılaştırırken şöyle düşündümm..senin protein s 71 çıkmışya..şimdi hamilelikte protein s hızla düşermiş,ee bu değer 60 ın altına düştümüde pıhtılaşma oluşurmuş..hani deli kadın son gittiğinde sende pıhtılaşma yok demişya,bence yanılmış(tabiki koca doktor benden daha iyi bilecek ama belki gözünden kaçmıştır) sen ne diyon bu duruma????

pen protein s yi çok araştırdım çünkü benimki 340 daha doktora göstermedim bakalım ne diyecek

Son düzenleme:

Allah gidene rahmet kalanlara sabır versin inşAllah çok haklısın dayanmak zor helede erken ölümler daha bi zor, gerçi her ölüm erken ölüm ama Rabbim sizlerden daha çok sevmiş kulunu oruçlu ağzıyla gitti inşAllah. Allah dayanma gücü versin sizlere. çok öpüyorum.

benim bu konuda bi bilgim yok ama 71 nerde ben niye görmüyorum,benim protein c de sorun var sanırım hani doktor yuvarlak içine almış ya ona düşük diyor ama çokdeğil dedi koru daki kadın deliyi boşver

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidiir..

burcu ve aslı başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin ​kim öldü noldu haberim yok ama MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH..

gül canım iyiyiz, ben sabah 10 da kalktım mutfağı topladım bide neye derdim mutfak dolaplarını sildim ..ve şuan pert :)))

ya anne olmak ne güzel maşallah sana ve oğluna, gecen fotolara baktım ama yorum yapamadım maşallah hem yakışıklı hem kocaman olmuş

Allah razı olsun canım,Aslım kuzenini kaybetti, benimde eşimin yeni evli kuzeni kaza yaptı eşi öldü..Allah cennetine alsın onları

benim bu konuda bi bilgim yok ama 71 nerde ben niye görmüyorum,benim protein c de sorun var sanırım hani doktor yuvarlak içine almış ya ona düşük diyor ama çokdeğil dedi koru daki kadın deliyi boşver

canım ikinsci sayfada 71 değil pardon 73 ama yine düşüğe yakın refernas aralığın 59-118..
şimdi internetten bir bak istersen ben çok araştırdım..protein s gebelikte zaten düşermiş ve düşük olması pıhtı oluştururmuş..

nasılınız?keyifler moraller nasıl?ben bi geçmişe bakıp geleyim

zeyno hoşgeldin..hoşgeldim..ben iyiyim sabah kalktım evi topladım,çamaşırları katladım, bulaşıkları makinaya dizdim, ve mal gibi mutfak dolaplarını sildim..gün boyu harcayacağım enerjinin hepsini 1 saatte yedim bitirdim..şimdi ayaklarımı orta sehbaya uzattım kucağıma laptopı aldım..ve çok mutlu olduğum burda geziniyorum

hee diyosunki araştır sonra otur kafanı ona tak o kadar doktora gidiyoruz bişey yok diyorlar işte araştırmayacağım boşver ,ben çıkıyorum size bol sohbetler

çok sağol canım amin diyorum :)

Maşallah canım, Allahım nazardan korusun peki gribin için doktor ilaç verdi mi? ağrıların ne durumda ?

hee diyosunki araştır sonra otur kafanı ona tak o kadar doktora gidiyoruz bişey yok diyorlar işte araştırmayacağım boşver ,ben çıkıyorum size bol sohbetler

haklısın bebeğem ben şimdi senin aklını iyice karıştırdım özür..
sen bildiğini yap tatlım doktor bende daha mı iyi bilecek....

öptüm fıstığım görüşürüz

Ozlem benimde protein c dusuk alt sinir 70 ust sinir 140 benimki 67 bi cok doktor bu pihtilasma degil desede ben igne kullanmayinca ilerlemiyor gebeligim igne dozununda iyi ayarlanmasi gerekiyor.
Protein S de 60-130 benim degerimde 84 gebelikte buda dusuyorsa doktor oyuzden tekbir degere degil hepsine birlikte bakilmali diyor.

selam fıstıklar... nasıl misafirim var kaç gündür nasıl bilemezsiniz maşallah yağmur gibiler yatılı bi de... okuyamadım geçmişi herkesler iyidir inşallah hatta süperdir... fırsat buldum bi selam vereyim güzel arkadaşlarıma dedim

100 tefriciye okuyabildiğine göre aynı sürede kaçtane lemyelid dersin özlemcim korkmasın gözün bizde yardım ederiz canım
başınız sağolsun allah sabırlar versin ani ölümler çok zor oluyor ailesine allahım güç kuvvet versin

maşallah sezeryanmı dedi hayırlısı olsun sağlıklı olunda hangisi olsa farketmez bizimkide bi normal dio sonra bebeişim tombik olursa sezeryan dio dioda dio bakalım biz neler yasıcaz ben hayırlısı neyse o olsun diorum kader kısmet

Allah razı olsun canım ..

evli mutlu çocuklu maşşalh canım Rabbim sizi hiç ayırmasın

çok sağol Allah razı olsun ay çok sevindim ya,niyetim hayırlı bir şekilde buradan kurtulup hayırlısyla istanbul a taşınmam için,bide hayırlı sağlıklı evlat,2 tane niye olmaz mı bence olur

olur balım miss gibi olur hemde Allah kabul etsin

Ayyy Bedriye dağıtmak benim aklım ahiç gelmemişti , dur ben yayın yapayım olmazsa.ÖZLEEEEEEM duydun mu hep çok ağızdan okunmuş olur..

Aylin sbah gözümü açtım aklıma sen geldin, nerde bu kız yoksa doğurdu mu dedim valla....

anamm hem hamile hem sıcak hem ramazan hem de yatılı misafir Allah kolaylık versin tatlım ..oğlunuza bir isim buldunuz mu?

hayırlı uğurlu olsun canım.Allah nice yıllara 3-4-5 kişi girmeyi nasip etsin.mutluluğunuz huzurunuz daim olsun.Rabbim sağlık sıhat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…