- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.581
İYİ DİYELİM İYİ OLALAIM CANIM oğlum iyi çok şükür banyo yaptırdım uyuyo ..iyiyz canım sen nasılsın oğlun nasıl
Kızlar baş sağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun.Ramazan'ın ilk günü iftarımızı açtıktan hemen sonra aldık haberi inanamadık hala inanamıyorum beynim almıyor şaka gibi geliyo...3 yıldır memurluk bekliyodu sonun da oldu ama ilk iş günün de kaybettik.Dayanmak çok zor kızlar içim acıyo biz hep beraber büyüdük hep bir aradaydık Rabbim bizlerden çok sevmiş onu Annesi,babası ve 2 kardeşi onları gördükçe hiç dayanamıyorumRabbim bolca sabır versin 2 yıl önce yine Ramazan ayında teyzemi kaybetmiştik korkuyorum artık...ama ne güze lki oruçlu ağızlarıyla bu mübarek günlerde kime nasip olur...Bugn biraz dağılayım die işe geldim akşama yine cenaze evindeyiz hemen bırakıp gelmek zaten olmaz öle işte kızlar Allah'ım sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bizlere Allah sıralı ölüm versin
Burcu canım sizin de başınız sağolsun diğer yaralılara Rabbim acil şifalar versin bol sabırlar versin...Tubacım canım 500 tane de ben okurum canım Allah kabul etsin Allah gönlünün muradını versin
Kızlar baş sağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun.Ramazan'ın ilk günü iftarımızı açtıktan hemen sonra aldık haberi inanamadık hala inanamıyorum beynim almıyor şaka gibi geliyo...3 yıldır memurluk bekliyodu sonun da oldu ama ilk iş günün de kaybettik.Dayanmak çok zor kızlar içim acıyo biz hep beraber büyüdük hep bir aradaydık Rabbim bizlerden çok sevmiş onu Annesi,babası ve 2 kardeşi onları gördükçe hiç dayanamıyorumRabbim bolca sabır versin 2 yıl önce yine Ramazan ayında teyzemi kaybetmiştik korkuyorum artık...ama ne güze lki oruçlu ağızlarıyla bu mübarek günlerde kime nasip olur...Bugn biraz dağılayım die işe geldim akşama yine cenaze evindeyiz hemen bırakıp gelmek zaten olmaz öle işte kızlar Allah'ım sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bizlere Allah sıralı ölüm versin
özleeeemmmmm
telefonum 10 kere çaldı bir türlü yazamadım sana. testlerini aldım.Allah bin kere razı olsun ..
bide haddime düşmez ama senin sonuçlarını incelerken yani benimkilerle karşılaştırırken şöyle düşündümm..senin protein s 71 çıkmışya..şimdi hamilelikte protein s hızla düşermiş,ee bu değer 60 ın altına düştümüde pıhtılaşma oluşurmuş..hani deli kadın son gittiğinde sende pıhtılaşma yok demişya,bence yanılmış(tabiki koca doktor benden daha iyi bilecek ama belki gözünden kaçmıştır) sen ne diyon bu duruma????
pen protein s yi çok araştırdım çünkü benimki 340daha doktora göstermedim bakalım ne diyecek
selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidiir..
burcu ve aslı başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin ​kim öldü noldu haberim yok ama MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH..
benim bu konuda bi bilgim yok ama 71 nerde ben niye görmüyorum,benim protein c de sorun var sanırım hani doktor yuvarlak içine almış ya ona düşük diyor ama çokdeğil dedi koru daki kadın deliyi boşver
nasılınız?keyifler moraller nasıl?ben bi geçmişe bakıp geleyim
canım ikinsci sayfada 71 değil pardon 73 ama yine düşüğe yakın refernas aralığın 59-118..
şimdi internetten bir bak istersen ben çok araştırdım..protein s gebelikte zaten düşermiş ve düşük olması pıhtı oluştururmuş..
özlemcim dün sana geçmiş olsun dememişim çok özürallah şifa versin küçük burcum sanada geçmiş olsun bol bol dinlen dr git mutlaka burcum burcum başınız sağolsun çok zor bir durum allah sabırlar versin zeynepçim maşallah herşey hızla ilerliyor transfer yakında ozaman ben senin tedaviye başladığını kaçırmışım şimdi farkettim hayırlısı olsun inş meral ve sen güzel haberlerle gelin darsısı sedoşumuzun başına inş yasemincim masalalh bebeişine seninkide poz vermedi demek bizim kızlar zilli anacım zillii bu günleride görürüz inş
günaydın kızlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle bizde doktordan geldik hersey yolundaymış çok şükür bebeğim daha küçüçük allaha emanet olsun herkesin evladı 15 gün sonra yine çağırdı
hee diyosunki araştır sonra otur kafanı ona tak o kadar doktora gidiyoruz bişey yok diyorlar işte araştırmayacağım boşver ,ben çıkıyorum size bol sohbetler
benim bu konuda bi bilgim yok ama 71 nerde ben niye görmüyorum,benim protein c de sorun var sanırım hani doktor yuvarlak içine almış ya ona düşük diyor ama çokdeğil dedi koru daki kadın deliyi boşver
yaa canım sende eşine diyeceksin vallahi canım susa susa nasılsa susuyor sesi çıkmıyor deyip ilgilenmiyorlar ne demekmiş canım sızlanıyorsun diye şikayet etmek alla alla. Benimki yapsa bak bir laf derim bir daha diyemez bile sen gebesin bir de yani. Onun çocuğunu taşıyorsun kul köle olması lazım sana hıhhhh gelmiyim orayaaa
okunabilir sanırım ama ben kendim niyetlenicem.
Canım yumurtan gayet güzel benim gibi pco olmayıp tek bir yumurtadan sayılı yumurtlayanlar için iğneyle çok iyi bir yumurta sayısı. İnşallah kaliteli yumoşların olur canım biliyorsun önemlisi kaliteli inşallah hepsi ya da çoğu kaliteli olsunlar. Gonal f mi vuruyorsun canım aşılamada vurdum ben çok ince iğne hiç acımıyor biraz daha dayan canım
evet canım gonal f ve cetrotide kullanıyorum şimdi.tabi glucophage,elevit,folbiol ve ocean plus ta var ama onlar can yakmıyr :) canım iğnenin ucu değil benim paniklemem can yakan.hemşire yapsa sinek ısırığı duymam bile ama kendim yaparken korkuyrum,terliyrum,titriyorum...iğneyi batırıyorum batırıyorum gitmiyor içeri,dışarı akıyo,kanıyo derken canım sıkılıyo.yoksa ilk gün hemşire yaptı merkezde duymadım bilebide yumurtalar büyüdükçe şişkinlik yapmaya başladı.ilkinde oturamaz olmuştum.bu sefer sayı o kadar fazla olmaz herhalde ama hissediyorum resmen büyüdüklerini :)
100 tefriciye okuyabildiğine göre aynı sürede kaçtane lemyelid dersin özlemcim korkmasın gözün bizde yardım ederiz canımben başlasammıııı başlamasammmııı modundayım canım başlamadım sayı gözümü korkutuyor bide bu aralar iyice saldım yapabilirmiyim emin olamıyorum
tuba canım banada 100 tane yazarmısın ne zamandan itibaren başlıyoruz
başınız sağolsun allah sabırlar versin ani ölümler çok zor oluyor ailesine allahım güç kuvvet versinKızlar baş sağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun.Ramazan'ın ilk günü iftarımızı açtıktan hemen sonra aldık haberi inanamadık hala inanamıyorum beynim almıyor şaka gibi geliyo...3 yıldır memurluk bekliyodu sonun da oldu ama ilk iş günün de kaybettik.Dayanmak çok zor kızlar içim acıyo biz hep beraber büyüdük hep bir aradaydık Rabbim bizlerden çok sevmiş onu Annesi,babası ve 2 kardeşi onları gördükçe hiç dayanamıyorumRabbim bolca sabır versin 2 yıl önce yine Ramazan ayında teyzemi kaybetmiştik korkuyorum artık...ama ne güze lki oruçlu ağızlarıyla bu mübarek günlerde kime nasip olur...Bugn biraz dağılayım die işe geldim akşama yine cenaze evindeyiz hemen bırakıp gelmek zaten olmaz öle işte kızlar Allah'ım sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bizlere Allah sıralı ölüm versin
GÜNAydın kızlaar nasılsınız?
doktordan geldik herşey yolunda çok şükür o göğüs altı ağrım için kas ağrısı dedi, bebek iyiymiş, 998 gr olmuş eliyüzünde ööle düşünceli duruyordu kuzucuk ultrason cihazı da doktorun iyice bozuldu bozulucak galiba hiç böyle anlattıgım gibi net değil yani, hayal mayal görüyoruz bişeylerdoktor bugun sezeryanla alıcam dedi neden dedim normale de bakıcaz da sezeryen yaparız dedi bende bakarız tarzı takıldım ben zaten hissediyorum bu adam normali desteklemiyor çok sabırlı bir tip de değil bence ama sempatik ama sinirli bir hali hep var hep hissediyorum.. 15 gün sonra bi daha gidicem kısmetse 32. haftaya kadar yasal çalışma süresiymiş bu arada, muayene ediceğim dedi sıkıntı yoksa 36 ya kadar çalışır raporu vericem dedi.. hayırlısı bakalım..
bu arada seda yazmış ki duaları okumadım ben bu hafta dua okudumuzu unutmuşuminanamıyorum şok oldum beynim nasıl bu kadar silmiş bu hafta ben hiç okumadım bugun kısmetse okurum eve geçince haberdarda ederim.. kusura bakmayın ne olur..
özlemcim dün sana geçmiş olsun dememişim çok özürallah şifa versin küçük burcum sanada geçmiş olsun bol bol dinlen dr git mutlaka burcum burcum başınız sağolsun çok zor bir durum allah sabırlar versin zeynepçim maşallah herşey hızla ilerliyor transfer yakında ozaman ben senin tedaviye başladığını kaçırmışım şimdi farkettim hayırlısı olsun inş meral ve sen güzel haberlerle gelin darsısı sedoşumuzun başına inş yasemincim masalalh bebeişine seninkide poz vermedi demek bizim kızlar zilli anacım zillii bu günleride görürüz inş
sorma tatlım sol kaburgam sırtımın sol yanı ağrıdan çöktüöne eğiliyorum olmuyo arkaya doğruluyorum olmuyooo ahh bebeğim doğsada bi mıncıklasammmm bugünde yıl dönümümüz 3 yıla girdik 3 kişiyiz artık tabi inş sağ salim doğar kuşum ama eşim işte ben yalnız kaldım evde sahurda kutlarız artık
çok sağol Allah razı olsun ay çok sevindim ya,niyetim hayırlı bir şekilde buradan kurtulup hayırlısyla istanbul a taşınmam için,bide hayırlı sağlıklı evlat,2 tane niye olmaz mı bence olur
uykum dağıldı..
tuba haydi tefriciyelerin kabul lsun inşAllah, banada yaz canım benimm 200 adet.. Allah hayırlısını versin inşAllah.. iki dilek olur tabi Rabbim büyük sen yürekten dile inşAllah gönlüne göre vericek..
özlem burcu siz lem yelid mi okuyorsunuz, dagıtıyorsanız bizede verin..
selam fıstıklar... nasıl misafirim var kaç gündür nasıl bilemezsiniz maşallah yağmur gibiler yatılı bi de...okuyamadım geçmişi herkesler iyidir inşallah hatta süperdir... fırsat buldum bi selam vereyim güzel arkadaşlarıma dedim
sorma tatlım sol kaburgam sırtımın sol yanı ağrıdan çöktüöne eğiliyorum olmuyo arkaya doğruluyorum olmuyooo ahh bebeğim doğsada bi mıncıklasammmm bugünde yıl dönümümüz 3 yıla girdik 3 kişiyiz artık tabi inş sağ salim doğar kuşum ama eşim işte ben yalnız kaldım evde sahurda kutlarız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?