Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anamm hamarat Seda sahalarda kızlarrr ..ohh yaptıklarını anlat bende motive olayım ..bende koltukları ve buzdolabını çektireyim eşimede altını sileyim du bak iyi akıl ettin

inşallah kötü bişey çıkmaz ve güzel haberlerle dönersin canım

yok canımcım ya misafirden bebişimle ilgilenemiyorum gibi geliyor anacım var allahtan yanımda napardım o olmasa... kvdem de sağolsun çok iyidir yardımcı olurdu hep de onun da başında yatılı misafirler hergün arıyor yazık kızım yardım edemiyorum kusura bakma diye... kolay kolay doğuracak gibi değilim Burcucanım ya dana gibiyim azıcık sancı sertleşme falan oluyor akşamları o da olsun artık de mi... oğlumuza babası bi isim bulmuş UTKU beğendim gibi bende de net değil henüz siz ne dersiniz?

maşallah canım

kas ağrısı olmasına çok sevindim..hemen geçer zaten
oyy maşallah kocaman olmuş kuzum Allahım korusun
bacağın ne durumda?
tatlım doğum şeklini ne sen ne doktor belirler bence Allah ne nasip ederse o..Rabbim senin ve kızın için en sağlıklı olan doğumu nasip etsin inşallah..
benim bir öğretmen arkadaşın hanımı normal doğum diye tutturdu..sancıyla hastaneye gitmişler..bebğin suyu bitmiş kalp atışları yavaşlamış,doktor sezeryan demiş..yok ben illa normal istiyorum diye tutturmuş (kocası anlatıyo) neyse zor bela gönülsüzce ikna etmişlerde sezeryan olmuş..töbe töbee

kalbini kuş gibi su gibi ferah tut canım..Allahımın sana güzel bir hediyesi olacak eminim

hayırlı uğurlu olsun canım.Allah nice yıllara 3-4-5 kişi girmeyi nasip etsin.mutluluğunuz huzurunuz daim olsun.Rabbim sağlık sıhat versin inşallah
amin canım cümlemiz inş ben 4 çocuk istiyorum hep daha bi tane doğuramadan kalabalık aile olmak istiyorum benim 1 kız kardeşim var sanırım ondan çok kardeşi olanlara hep özenmişimdir bakalım doğumdan sonra fikrim deişecekmi
amin canım cümlemiz inş
ohhh maşallah yorulmuşsundur kesin bende bugün kv leri iftara çağırsammı çağırmasammmı diye düşünüyorum üşeniyorum :44:

maşallah canım hem annene hem kv'ne iyi ki onlar var..

UTKU MU ayy şimdi gözümde canlandı yumuk yumuk beyaz eller, ufacık bir surat..ne de güzel yakışır bu isim, ismiyle doğsun ismiyle yaşasın..sağlıkla gelsin UTKU..annesini de babasını da hiç üzmesin

walla ne yalan söliim yoruluyor insan öyle ciddi bişi yaptırmıyor anacım saolsun da insan arada uzunmak istiyor artık çok oturunca bile ağrıyor oram buram... nese çok şikayet etmiim canım yardımcın yoksa yanında boşver dinlen son ayımızdayız... ya da kolay bişiler yapsam olur anlayışlıdırlar dersen o da olur gönüllerini alırsın sevaptır...

Tümayım bende senin gibi düşünüyorum ,anam Özlemim'in kafasını karıştırdık iyice..Rabbim ömür verirse bebesine her yol açılır..

Rabbim seninde evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kimse yok kociş evde oda oruç ama kv gelirken mutkla yemek getirir yada yardım eder evleri 15 dak bize bencede cağırım allah ne verdiyse yeriz dediğin gibi sevp olur bereket olur hem eşimde mutlu olur

Merhaba arkadaşlar, bu topiği yeni gördüm, çok beğendim çok güzel ...
Umarım birbirimize şans getiririz ettiiğimiz dualar kabul olur,
Bende bi pko'luyum ve aşılamanın 8.günündeyim. 20 temmuz Rabbim hayırlısıyla güzel haberlerim olur sizlere.
Burda hamile çok, onları görünce güç alıyorum.

şimdi aradım kayınvalidemi kadının yemekleri hazırmış hiçbişi yapma dedi ben erken gelirim çorbayıda yaparınm dedi bende belki bişiler yaparım yine klkim evimi toparlim

canlarr ben gidiyorum işyeri bir gergin oldu canım sıkıldı kendimi dışarı atayım biraz, bütün gıcıklar bugun burada toplanmış sanki neysee canları sağolsun..

burcuu niyetlen hadi lem yelid çekelim.. hadi olur hayırlısıylaa inşAllah vesile olur.. senden sonra da özlem niyetlenir belki cesaret gelir, heryerde çekeriz yollarda, evlerde, her an çekeriz tamamlarız evelAllah, bu arada haberin var di mi ben burada dua okuyoruz ya hani onu okumayıı unutmuşum, hiç aklımdan geçmedi, çok şaşırdım.. unutkanım

hoşgeldim masalalh hamile sayımız arttı çok şükür baya bi sesiizdi ortalık sonra rabbim teker teker nasip etti hepimize darsısı sizlere inş burası sıcak bi topictir herkes herkese yazar sever sayar

pazar günü çalışıyormusun sen,ne iş yapıyordun ki
tatlım otelde calışıyorum ben
rabbım mekanını cennet eğlesın

ıyıyı hamd olsun bende

ne denir bilmiyorum aslım.Allah sabırlar versin inşallah.her ölüm acıdır ama gençlerin ölümü başka türlü yakıyor insanın canını

kuzummm insalalh hamiş kalırsın sende bende pcosluyum burda pcoslu olup haiş kalan cok olmus hadi insallah 20 temmuz en güzel günün olsun insalalh

evet güzelmiş kızlar bende hatimlerinize katılmak isterim

lem yelidi ne içincekiyosunuz kızlar kac tana cekilyo ? ALLAH KABUL ETSİN

Canim benimde kafam cok karisik her doktor arasinda ucurumlar var biri farkli biri farkli konusuyor gerci Rabbim nasip ederse her turlu olurda bizimkisi tedbir Ozlemin icini rahatlatan tedbirli dikkatli bir doktora ihtiyaci var doktor insani cok rah
atlatiyor...
Amin canim insallah rabbim bu sefer kucagima alip buyutmeyi nasip eder insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…