- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.601
Günaydın kızlar. İnşaat gürültüsünden erkenden uyandım eşimi kursa gönderdim kahvaltı edicem şimdi. Bir tane düzenleyici hapım kaldı bu akşam içicem sonra reglimi beklemek kalacak geriye. Bugün temizlik günüm akşama kadar temizlik yapmayı planlıyorum bu sıcakta nasıl olacak bakalım eşim gelince onu da çalıştırıcam bazayı kaldırması lazım ,buzdolabını fırını çekecek arkalarını temizlicem işte yapabildiğim kadar iş yapıcam. Pazara da gidicez tabii. Hadi ben kaçar öpüyorum hepinizi akşam işlerim bitince gelirim. Bu arada tefriciyelerimden dolayı buranın dualarını okuyamadım 1 hafta bugün onları da bitiricem inşallahh.
ayyy kızlar var ya bugun yazdım ettim hep ama hiç gönderemedim işyeri yoğundu bayağı yazıpta gönderemeyince gıcık oluyor insan hee emeğimize yazık
*özlemm testler stres yapıyor evet ama bende ilk aylarda yapmamıştı ve testlerin bende şöyle bi olumlu yönü olmuştu mesela o ay pozitifi görüyorsam çok rahat oluyordum strese girmeden belki sendede böyle olumlu bir etkisi olur inşAllah, bu arada ben testleri gündüz işyerindeyim diye akşam 6-7 den sonra sıvı almadan 9 gibi test yapıyordum akşam saatlerinde bu arada.. inşAllah çok guzel haberler vericeksin inşAllah
*buket bak sündüz de demiş kremleri kullanmıyormuş, sende sormadan kullanma yatmadan önce magnezyum iç şifa olur inşAllah, sündüz seninde hayırlısıyla gecer inşAllah sırt ağrıların..
*yasemiinn gözün aydın, ayrıntılıda güzel geçmiş çok şükür, doktorunuda tebrik ederim göbek deliğinin arkası mı ağrıyordu hemen nst ye bağlamış benimde ağrımıştı ya benim doktor geçer o gazdır demişti direk.. gerçi çok şükür geçmişti ama bende doktor olsam nst ye bağlayığ bakardım ama doktor gel bi nstye bağlayalım deseydi bana var ya çok gerilirimdimama doktruna yinede güvenle güvenebileceğinin göstergesi bence bu tarz şeyler.. bu arada tetenozu olmadın sanırım, hayırlısıyla ol da o da geçsin gitsin..
ve kızlarr yarın kısmetse bende doktora gidiyorum sizler uyurken ben gidip gelirim hayırlısıyla inşAllah.. yarın tsh içinde test yaptırıcam ayrıyetten de inşAllah güzel haberlerle gelmek nasip olur, yarın doktora bu göğüs altımda ağrı var diyordum ya onuda sorarımm.inşAllah kötü bişey çıkmaz bayağı ağrı var çünkü.. ben yıne uyuyorumm çok öptum kızlar
Aylin sbah gözümü açtım aklıma sen geldin, nerde bu kız yoksa doğurdu mu dedim valla....
anamm hem hamile hem sıcak hem ramazan hem de yatılı misafir Allah kolaylık versin tatlım ..oğlunuza bir isim buldunuz mu?
GÜNAydın kızlaar nasılsınız?
doktordan geldik herşey yolunda çok şükür o göğüs altı ağrım için kas ağrısı dedi, bebek iyiymiş, 998 gr olmuş eliyüzünde ööle düşünceli duruyordu kuzucuk ultrason cihazı da doktorun iyice bozuldu bozulucak galiba hiç böyle anlattıgım gibi net değil yani, hayal mayal görüyoruz bişeylerdoktor bugun sezeryanla alıcam dedi neden dedim normale de bakıcaz da sezeryen yaparız dedi bende bakarız tarzı takıldım ben zaten hissediyorum bu adam normali desteklemiyor çok sabırlı bir tip de değil bence ama sempatik ama sinirli bir hali hep var hep hissediyorum.. 15 gün sonra bi daha gidicem kısmetse 32. haftaya kadar yasal çalışma süresiymiş bu arada, muayene ediceğim dedi sıkıntı yoksa 36 ya kadar çalışır raporu vericem dedi.. hayırlısı bakalım..
bu arada seda yazmış ki duaları okumadım ben bu hafta dua okudumuzu unutmuşuminanamıyorum şok oldum beynim nasıl bu kadar silmiş bu hafta ben hiç okumadım bugun kısmetse okurum eve geçince haberdarda ederim.. kusura bakmayın ne olur..
amin canım cümlemiz inş ben 4 çocuk istiyorum hep daha bi tane doğuramadan kalabalık aile olmak istiyorum benim 1 kız kardeşim var sanırım ondan çok kardeşi olanlara hep özenmişimdir bakalım doğumdan sonra fikrim deişecekmihayırlı uğurlu olsun canım.Allah nice yıllara 3-4-5 kişi girmeyi nasip etsin.mutluluğunuz huzurunuz daim olsun.Rabbim sağlık sıhat versin inşallah
amin canım cümlemiz inşAllah razı olsun canım ..
evli mutlu çocuklumaşşalh canım Rabbim sizi hiç ayırmasın
olur balım miss gibi olur hemde Allah kabul etsin
Ayyy Bedriye dağıtmak benim aklım ahiç gelmemişti , dur ben yayın yapayım olmazsa.ÖZLEEEEEEM duydun mu hep çok ağızdan okunmuş olur..
ohhh maşallah yorulmuşsundur kesin bende bugün kv leri iftara çağırsammı çağırmasammmı diye düşünüyorum üşeniyorum :44:selam fıstıklar... nasıl misafirim var kaç gündür nasıl bilemezsiniz maşallah yağmur gibiler yatılı bi de...okuyamadım geçmişi herkesler iyidir inşallah hatta süperdir... fırsat buldum bi selam vereyim güzel arkadaşlarıma dedim
yok canımcım ya misafirden bebişimle ilgilenemiyorum gibi geliyor anacım var allahtan yanımda napardım o olmasa... kvdem de sağolsun çok iyidir yardımcı olurdu hep de onun da başında yatılı misafirler hergün arıyor yazık kızım yardım edemiyorum kusura bakma diye... kolay kolay doğuracak gibi değilim Burcucanım ya dana gibiyimazıcık sancı sertleşme falan oluyor akşamları o da olsun artık de mi... oğlumuza babası bi isim bulmuş UTKU beğendim gibi bende de net değil henüz siz ne dersiniz?
amin canım cümlemiz inş ben 4 çocuk istiyorum hep daha bi tane doğuramadan kalabalık aile olmak istiyorum benim 1 kız kardeşim var sanırım ondan çok kardeşi olanlara hep özenmişimdir bakalım doğumdan sonra fikrim deişecekmi
amin canım cümlemiz inş
ohhh maşallah yorulmuşsundur kesin bende bugün kv leri iftara çağırsammı çağırmasammmı diye düşünüyorum üşeniyorum :44:
Ozlem benimde protein c dusuk alt sinir 70 ust sinir 140 benimki 67 bi cok doktor bu pihtilasma degil desede ben igne kullanmayinca ilerlemiyor gebeligim igne dozununda iyi ayarlanmasi gerekiyor.
Protein S de 60-130 benim degerimde 84 gebelikte buda dusuyorsa doktor oyuzden tekbir degere degil hepsine birlikte bakilmali diyor.
walla ne yalan söliim yoruluyor insan öyle ciddi bişi yaptırmıyor anacım saolsun da insan arada uzunmak istiyor artık çok oturunca bile ağrıyor oram buram... nese çok şikayet etmiim canım yardımcın yoksa yanında boşver dinlen son ayımızdayız... ya da kolay bişiler yapsam olur anlayışlıdırlar dersen o da olur gönüllerini alırsın sevaptır...
Merhaba arkadaşlar, bu topiği yeni gördüm, çok beğendim çok güzel ...
Umarım birbirimize şans getiririz ettiiğimiz dualar kabul olur,
Bende bi pko'luyum ve aşılamanın 8.günündeyim. 20 temmuz Rabbim hayırlısıyla güzel haberlerim olur sizlere.
Burda hamile çok, onları görünce güç alıyorum.
tatlım otelde calışıyorum benpazar günü çalışıyormusun sen,ne iş yapıyordun ki
rabbım mekanını cennet eğlesınKızlar baş sağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun.Ramazan'ın ilk günü iftarımızı açtıktan hemen sonra aldık haberi inanamadık hala inanamıyorum beynim almıyor şaka gibi geliyo...3 yıldır memurluk bekliyodu sonun da oldu ama ilk iş günün de kaybettik.Dayanmak çok zor kızlar içim acıyo biz hep beraber büyüdük hep bir aradaydık Rabbim bizlerden çok sevmiş onu Annesi,babası ve 2 kardeşi onları gördükçe hiç dayanamıyorumRabbim bolca sabır versin 2 yıl önce yine Ramazan ayında teyzemi kaybetmiştik korkuyorum artık...ama ne güze lki oruçlu ağızlarıyla bu mübarek günlerde kime nasip olur...Bugn biraz dağılayım die işe geldim akşama yine cenaze evindeyiz hemen bırakıp gelmek zaten olmaz öle işte kızlar Allah'ım sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bizlere Allah sıralı ölüm versin
Ve aleykum selam cnm his geldin ohh maşallah maşallah ne güzel inşallah embriyoların çok sagliklidir ve sağlıklı bı transfer olur hadi hayırlısı zeyno
Suc bende bütçenin ozlettim baya olmuş dua yazmayalım ya hu neyse bundan sonra daha sık yazarım tatlım
hoş geldin yasom ohh maşallah kuzuna ve sana dikkat et kendine bol bol dinlen
Sanada yumaydın CNm ben iyiyim sen nasılsın
günaydın kızlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle bizde doktordan geldik hersey yolundaymış çok şükür bebeğim daha küçüçük allaha emanet olsun herkesin evladı 15 gün sonra yine çağırdı
Kızlar baş sağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun.Ramazan'ın ilk günü iftarımızı açtıktan hemen sonra aldık haberi inanamadık hala inanamıyorum beynim almıyor şaka gibi geliyo...3 yıldır memurluk bekliyodu sonun da oldu ama ilk iş günün de kaybettik.Dayanmak çok zor kızlar içim acıyo biz hep beraber büyüdük hep bir aradaydık Rabbim bizlerden çok sevmiş onu Annesi,babası ve 2 kardeşi onları gördükçe hiç dayanamıyorumRabbim bolca sabır versin 2 yıl önce yine Ramazan ayında teyzemi kaybetmiştik korkuyorum artık...ama ne güze lki oruçlu ağızlarıyla bu mübarek günlerde kime nasip olur...Bugn biraz dağılayım die işe geldim akşama yine cenaze evindeyiz hemen bırakıp gelmek zaten olmaz öle işte kızlar Allah'ım sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bizlere Allah sıralı ölüm versin
Merhaba arkadaşlar, bu topiği yeni gördüm, çok beğendim çok güzel ...
Umarım birbirimize şans getiririz ettiiğimiz dualar kabul olur,
Bende bi pko'luyum ve aşılamanın 8.günündeyim. 20 temmuz Rabbim hayırlısıyla güzel haberlerim olur sizlere.
Burda hamile çok, onları görünce güç alıyorum.
canlarr ben gidiyorum işyeri bir gergin oldu canım sıkıldı kendimi dışarı atayım biraz, bütün gıcıklar bugun burada toplanmış sanki neysee canları sağolsun..
burcuu niyetlen hadi lem yelid çekelim.. hadi olur hayırlısıylaa inşAllah vesile olur.. senden sonra da özlem niyetlenir belki cesaret gelir, heryerde çekeriz yollarda, evlerde, her an çekeriz tamamlarız evelAllah, bu arada haberin var di mi ben burada dua okuyoruz ya hani onu okumayıı unutmuşum, hiç aklımdan geçmedi, çok şaşırdım.. unutkanım
Tümayım bende senin gibi düşünüyorum ,anam Özlemim'in kafasını karıştırdık iyice..Rabbim ömür verirse bebesine her yol açılır..
Rabbim seninde evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?