- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.361
kadercim tesbihini çektim .allah kabul etsin
canım benim hoşgelsdin sefa geldin, ben şimdi çıkıyorum arkadaşlarım seni bilgilendirirler sağolsunlar, bizi takip etmeye devam et seni arkadaş listemizede eklerizslm arkadaşlar bende uzun süredir bebek hasreti çekenlerdenim YÜCE RABBİM henüz nasip etmedi inşallah birbirimizin dualarıyla kucaklarımız dolar ..
topiğide tesadüfen buldum çok güzel bir topik olmuş .. banada yazarmısınız hangi duaları ne zaman okuduğunuz
umarım YÜCE RABBİM en kısa zamanda kucağımızı doldurur.
ARKADASIM ICIMDEN BI SESB YLESIN DIYOR INSALLAH BIDE TOPIKLERDE OKUYODUM OYLE UZAYAN AKINTI FALAN OLUNCA HAMIŞLIK BELIRTISI DERLER.RABBIM INSALLAH GONLUNE GRE VERIR TATLIM
canım benim çok üzüldüm ya....ne diyeceğimiz bilmiyorum ama RABBİM sabır versin..İNŞALLAH tez zamanda tekrar verir bebiş sana unutturur herşeyii..
inan bende ne diyeceğimi bilemedim canım üzülme ne olursun demmekki hayırlısı buymuşşş.allah yardımcın olsunn
canım benim yaaa..çok üzüldüm..Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin..uzun ömür versin..yine olur sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah..sez iyi ollun yeterki gerisi boş..sağlıkla dön inşallah canım benim ya..
özlemmm kıyamam sana yaa allahım sağlıklısından hayırlısından versin inş.
canım benim çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. ne kadar üzülme desem boş biliyorum. ama biz inançlı insanlarız sabırlı olmalıyız. Rabbim yine verir inşallah, dualarımdasın.
canım benimm Allah geçmiş etsin çok çok çok üzüldüm.. ama mutlaka bir hayır vardır.. mutlaka.. biz sadece şer gibi yaşıyoruz.. Allah ım inşAllah en yakın ayda en önde sana yine kısmet etsin.. ve tam sebebini de açıklayabilirler umarım.. Allah hayırlısıyla kürtajdan hemmen çıkmanı nasip etsin.. üzülme desem boş ama duaya sığınalım.. dua ediceğim senin için Rabbim alsın sıkıntılarını inşAllah sabır versin. Şifa versin mevlam
Hadi bakalım hayırlısı inşallah, güzel haberlerini alırız
Canım o eşinle olan birliktelikten sonra gelen akıntıda olabilir :26: Bende bazen karşılaşıyorum öyle, hatta adetin 12. günü halvet oldu dün 13. gündü öyle bi sıvı benden yine geldi ve ben ayırd edemedim acaba hangisi diye :97: Ovulasyonuda aldım hiç kullanmadım ya unutuyorum wc.de iş bitince aklıma geliyo, aaa ben test yapıcaktım diyorum
Özlem canım çok üzüldüm mesajını okuyunca, Rabbim sabır versin, demekki hayırlısı böyle imiş. Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşursun, dualarımız seninle canım
cnm cok uzuldum okudumda sasırdım RABBIM HERSEYIN HAYIRLISINI BILIR UZULME INSALLAH EN KISA ZAMANDA VERIR RABBIM
canım arkadaşım inan çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır umudunu yitirme olur mu daha bugün yeni girdim mesajını gördüm çok üzüldüm işi bıraktım o yüzden nete de giremiyorum ama hep aklımdasınız
yaa ne gördüm ben geröek mi barisözlem ne desem bilemiyorum çok üzüldüm. Allah yeniden tatrıracak sana bu duyguyu umudunu kaybetme bak hamile kalabiliyorsun hiç olmazsa bunu biliyorsun sorunun yok. İnşallah bir dahakine tamamına erdirecek Rabbim dua etmekten vazgeçme herşey Rabbimden herşeyin hayırlısı canım..
canım çok üzücü bi olay ama mutlaka vardır bi hayır olmayışında. rabbim sabır versin tez zamanda acısını unutturacak sağlıklı bi evlat versin inşallah.
ozlemcim rabbim sabir versin ins.cennette kavusucaz biz meleklerimize bak benim bes tane besi de cennettte hele sonuncusu oglum herseyi hazirdi onlari toplayip kaldirmak ne kadar zor rabbim buyuk sen sakin isyan etme ben yaptim cokpismanim.
kizlar ozlem arkadasimizin pihtikasma problemi var
canım arkadaşım, Allahım sana buna dayanacak sabır versin öncelikle inşallah. ayy kalbimin içinden üzüldüm yaa, nekadar gzel gidiyordu herşey, ama isyankar konuşmaktan da korkuyorum ama çok üzülüyorumoff ya ne desek boş ne yapsak anlamsız, Allahtan herşey, bazen diyorum duygusuz mu yaşamak lazım, hiçbişey istememek, hiçbişey düşünmemek lazım, zaten kaderimizde ne varsa o oluyor, bize ne oluyor ki diyorum. bilmiyorum şeytana mı uyuyorum ama çok zor şuan yaşadığın şey bitanecik arkadaşım. bizler kalben hep senin yanındayız lğtfen kendini bırakma olurmu
canım benim bugün işlerim çok yoğundu ha geldim ha geliyorum derken gelemedim
geçmişi okudum zate moralim çok yüksek değildi, bide özlemciğimin haberini okudum iyice yıkıldım ya
ah canım benim bu ne güzel bir yakıştırma olmuş "ayrılmaz ikili" çok sevdim bunu sağol
valla ben olmadım henüz ama oldum olucam gibi tuhaf bir durmdayım
canım buketim, Allah bütün işlerini rasgetirsin inşallah tatlım, dualarım seninle, ankaraya gidince eşinede kavuşacaksın inşallah çok daha iyi olacağını umuyorum
süpersin maşallah sana 41 kee maşallah
Allah bu azmi bu kuvveti senden hiç lmasın, her işini yoluna koysun, emeklerini boşa çıkartmasın kuşum benim.
Allah yardımcın olsun rabbim sabrını versin, bu kaçıncı?? eğer daha öncede olduysa mutlaka bi fakültenin kadın doğumuna git ve pıhtılaşma testi yaptır. benim de bebeğimin 8. haftada kalp sesi duyulmadı kürtaj oldum, inşallah bi daha böyle bir şey yaşamam ve sen de yaşamazsın. Acı zor, Allah sabır versn ne çektiğini anlıyorum
kızlar meehaba ben aranızda yeniyim, özlem arkadaşımızza çok üzüldüm çünkü bend eyaşadım aynısını çok zor, 8. haftada kalp sesi duyulmadı diye kürtaj oldum . Doktora gittim neden oldu öğrenmek istiyorum dedim" fakülte de bakarlar ama en az 3 düşükten sonra bakarlar, pıhtılaşma testinide en az 2 düşükten sonra yaparlar "dedi. ben şimdi yine hamile kalmak istiyorum ama aynı şey yine olacak diye çok korkuyorum. bu konuda tecrübesi olanlar birşeyler yazabilir mi sevgiler
ozlemcim rabbim sabir versin ins.cennette kavusucaz biz meleklerimize bak benim bes tane besi de cennettte hele sonuncusu oglum herseyi hazirdi onlari toplayip kaldirmak ne kadar zor rabbim buyuk sen sakin isyan etme ben yaptim cokpismanim.
kizlar ozlem arkadasimizin pihtikasma problemi var
bende haşimoto tipi troid var..bu hastalık anti tpo diye bir değerin ölçülmesiyle biliniyor..malumunuz bendeniz erzurumda ikamet etmekteyim..ancak erzurumdaki koskoca erzurumdaki hiç bir hastane bu değeri ölçemiyor, ölçebilen birtek üniversite hastanesi, onlarda 1 haftaya cevap veriyorlar..oysaki benim bugün sonucmu öğrenip yarın ona göre tedaviye devam etmem gerekli..neyse..önce özel hastaneye gittim.işlemlerimi yaptılar tam kanımı hemşire alacak dedim kaç saate alırım ..didi şunu şunu 3 saate alırsınız öteki 1 haftaya gelir...dedim nasıl yani..dedi bunun aleti bizde yok taaaaaaaaaaa ankaraya gönderiyoruz..ordan çıktım başka bir özel hastaneyi aradım, dedi onun aleti bizde yok taaaaaaaaaaaaa ankaraya gönderiyoruz, neyse üniv hastanesinde yapılıyormuş öğrendim kalktım gittim deeeev gibi bir hastane yaklaşık yarım saat hastanenin içinde yürümek asansöre binmek koridorda dolaşmak suretiyle zaman harcadım..en sonunda mikrobiyolojiye gidip sordum..onlarda 1 haftadan önce cevap veremediklerini belirttiler:))koskoca erzurum sağlık bakanıda erzurumlu buralara nasıl hastaneler yaptı bi görseniz aklınız mafsalınız almaz..
neyse..ben birdaha gittin özel hastaneye dedimki benim kanımı alın nasıl yapılıyorsa yapın ben bu kanı ankaradaki kliniğe gönderecem dedim..onlarda Allahrazı olsun para almadan kanımı aldılar tüpe koyup bi makinede serum haline getirdiler ve bana verdiler..eczaneye gittim buz kalıı istedim üstüne tüpü koydum sardım sarmaladım hava alanına gittim bu arada orada ankaraya gidecek tanıdık bulmaya çalıştım hava alanında bi tanıdık bulup, tüp içindeki kanımı buz kalıbıyla birlikte ankaraya gidecek olan yolcuya verdim, yolcu ankaraya götürdü eşim ankaradan hava alanından aldı(ALlahtan ankaradaydı) 1 saat sonra kliniğe götürdü teslim etti..klinik yarın sabah bana sonucumu bildirecek..anlayacağınız..sabah 8 itibariyle başlayan kan verme maratonum öğlen 14:35 sularında ankarada sonuçlandı ve ben yarın ankaraya gitmeliyim..ama henüz müdürlerimin haberi yok..:))başıma gelenler bunlar
canım adete yakın uzayan akıntı oluyomuymuş ya ben bu ay şaşırdım ilk defa 23.gün öyle akıntı geldi:44:ARKADASIM ICIMDEN BI SESB YLESIN DIYOR INSALLAH BIDE TOPIKLERDE OKUYODUM OYLE UZAYAN AKINTI FALAN OLUNCA HAMIŞLIK BELIRTISI DERLER.RABBIM INSALLAH GONLUNE GRE VERIR TATLIM
özlemcim oh çok şükür gelmişsin ve moral olarak maşallah iyi gördüm seni canım arkadaşım.
işte müslüman olmanın ve Allahın kaderine inanmamızın faydaları bunlar, içindeki inanç nekadar sağlam demekki süpersin maşallah canım
özlemcim oh çok şükür gelmişsin ve moral olarak maşallah iyi gördüm seni canım arkadaşım.
işte müslüman olmanın ve Allahın kaderine inanmamızın faydaları bunlar, içindeki inanç nekadar sağlam demekki süpersin maşallah canım
AMİN canımm İNŞALLAH ama ben gecen ayda3 haftalıkken erken düşük yaşadım RABBİM İNŞALLAH bu ay bağışlar bebeğimi..rastlantıki bugün tesbih günüm arkadaşlarımda bana dua edecek herkesten ALLAH razı olsun şimdidençook sevindim canım senin için ben de sabah sabah adet sancısıyla uyandım erkenden ne güzel habere vesile olduinşallah canım allahım sağlıklı gebelik kolay doğum hayırlı evlat ve musmutlu aile nasip eder sana
kızlar günaydın bugün benim 25.günüm dayanamadım test yaptım silikte olsa çift çizgivar dua edin nolur bu ayda kaybetmiyim bebeğimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?