Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ARKADASIM ICIMDEN BI SES BYLESIN DIYOR INSALLAH BIDE TOPIKLERDE OKUYODUM OYLE UZAYAN AKINTI FALAN OLUNCA HAMIŞLIK BELIRTISI DERLER.RABBIM INSALLAH GONLUNE GRE VERIR TATLIM

Özlemcim canımın içi oh gelmişsin çok şükür, ben şimdi çıkacağım ama eve gfidince okurum hemen yazılarını.

canım benim hoşgelsdin sefa geldin, ben şimdi çıkıyorum arkadaşlarım seni bilgilendirirler sağolsunlar, bizi takip etmeye devam et seni arkadaş listemizede ekleriz
ARKADASIM ICIMDEN BI SES BYLESIN DIYOR INSALLAH BIDE TOPIKLERDE OKUYODUM OYLE UZAYAN AKINTI FALAN OLUNCA HAMIŞLIK BELIRTISI DERLER.RABBIM INSALLAH GONLUNE GRE VERIR TATLIM

ayyyy canım yaa ağzından bal damlıyor kuşum inşallah hayırlısı ile öyleyimdir. topiğimize artık yeni bir hamiş lazım, bayadır sessizlik hakim

canım benim çok üzüldüm ya....ne diyeceğimiz bilmiyorum ama RABBİM sabır versin..İNŞALLAH tez zamanda tekrar verir bebiş sana unutturur herşeyii..

inan bende ne diyeceğimi bilemedim canım üzülme ne olursun demmekki hayırlısı buymuşşş.allah yardımcın olsunn

özlemmm kıyamam sana yaa allahım sağlıklısından hayırlısından versin inş.

canım benim çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun. ne kadar üzülme desem boş biliyorum. ama biz inançlı insanlarız sabırlı olmalıyız. Rabbim yine verir inşallah, dualarımdasın.

cnm cok uzuldum okudumda sasırdım RABBIM HERSEYIN HAYIRLISINI BILIR UZULME INSALLAH EN KISA ZAMANDA VERIR RABBIM

canım çok üzücü bi olay ama mutlaka vardır bi hayır olmayışında. rabbim sabır versin tez zamanda acısını unutturacak sağlıklı bi evlat versin inşallah.

arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinize teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun, dualarınızı kabul etsin,inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepinize, dün normal kontrole gitmiştim ve doktor kontrol esnasında uzun uzun baktı ters giden bişeyler olduğunu anladım ama kalbinin durduğun düşünmek istemedim ama bebeğin kalbinin durduğunu söyledi, bende ordan çıkıp devlet hastanesine gittim ordada bebeğin kalbinin durduğunu onayladılar ve kürtaja karar verdiler, çok şükür bi aksilik yaşamadım dün kürtaj oldum bugün tekrar kontrol yapıldı 10:30 civarında hastaneden çıkışım yapıldı evdeyim

Son düzenleme:

teşekkür ederim, benim problemim kan pıhtılaşması bu 2.gebeliğimidi ikisininde kalbi durduğu için kürtaj oldum,tedavisi günde bir tane coraspin ama sanırım bana oda fayda etmedi belkide bilmediğim başka bir rahatsızlığım var bu sefer bebeğimi genetik için laboratuvara yolladılar sonuç 3 hafta sonra çıkacakmış
3 düşükten sonra bakılacağını banada söylediler,ama ben ilk kayıptan sonra gittim genetik testi yaptırdım ve orda heterozigot mutasyon çıktı yani kan pıhtılaşması bu kürtajımda doktor bebeğin genetiğe gönderilmesini istedi 3 düşükten sonra araştırdıklarını bildiğim için çok mutlu oldum inşallah bi souç çıkar

kızlar yaşadıklarım zor ama bir söz varya ''öldürmeyen dert güçlendirir'' sanırım şuan bende tamda bunu yaşıyorum ilk kürtajımdaki kadar etkilemedi, sanırım artık bu hale alışıyorum hem etraftaki örneklere bakınca daha önümde çoooook yolum var gibi geliyor belki bu kalp durmaları daha çok gelecek başıma bu son olmayacak, ilk kürtajımdan sonra korkmuştum ya yine olursa diyordum ama hamileliğimden sonra korkularım eskisi kadar değildi azalmıştı çok inanmıştım bu sefer olacak diyordum bebeğim bu sefer doğacaktı ama yine olmadı hayallerim sevincim yine yarıda kaldı 2.yi yaşadıktan sonra artık belkide hiç çocuğum olmayacağını düşünmeye başladım hatta bırakalım uğraşmayalım diyorum eşime ya yine olursa diyorum böyle ne olacak nereye kadar gidecek hiç bilmiyorum

canım benim allah sanada sabır versin senin durumun bendende zor ama benimde ne olacağım belli değil,hani derler ya yıldırım iki kez aynı yere düşmez ama demekki düşüyormuş düşmez diye bişey yokmuş, belkide allahın sevdiği kullarız isyan etmiyorum asla ama neden böyle oluyor anlam veremiyorum gücüm tükeniyor tekrar yaşayacakmıyım bu böyle nereye kadar devam edecek sorularına kendi kendime cevap veremiyorum

canım arkadaşım benim okuyunca duygulandım çok sevindim kararına sen herşeyi bırakmıştın bak herşeyde bir hayır vardır allah belkide bu sefer nasip edecektir,bence bu kadar çabanın sonucu boşa çıkmayacaktır benim için olmasa da senin için bu sefer olacak canım benim inşallah hayırlısı ile rabbim sana önce sağlıklı bi hamilelik nasip eder ve minik yavrunu kucağına almayı nasip eder inşallah, Allah emeklerini boşa çıkarmasın, yaa gerçekten çok mutlu oldum çok sevindim söyleyecek çok şey var ama yazıya dökemedim

Son düzenleme:
kızlar malum tesbihlerinizi çekemedim ama en kısa zamanda çekip yazıcam artık kusuruma bakmazsınız sanırım, hakkınızı helal edin

canım adete yakın uzayan akıntı oluyomuymuş ya ben bu ay şaşırdım ilk defa 23.gün öyle akıntı geldi:44:

özlemcim oh çok şükür gelmişsin ve moral olarak maşallah iyi gördüm seni canım arkadaşım.
işte müslüman olmanın ve Allahın kaderine inanmamızın faydaları bunlar, içindeki inanç nekadar sağlam demekki süpersin maşallah canım

merhaba canım moral olarak çok fena sayılmam artık tecrübeli olduğum için biliyorum herşeyi bu yoldan 2.kez geçiyorum ilkinde sanırım çok yıprattım kendimi eşimle bile arayı bozmaya başlamıştım,ama çok şükür sonra toparlamıştım şimdi de tecrübeli olmanın avantajını yaşıyorum sanırım, üzülüyorum tabi ama şu saatten sonra bana ne faydası olacak giden gitmiştir zaten,ama anladımki ben istediğim kadar bu sefer olacak desemde daha önümde gidilecek çok yolum var,allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hayırsız olanı vermesin demekki iki gebeliğimde benim için hayırlı değildi rabbim vermedi o herşeyi bizden iyi bilen ve görendir biz ancak bize biçilen hayatı yaşarız elimizden fazlası gelmez

kızlar günaydın bugün benim 25.günüm dayanamadım test yaptım silikte olsa çift çizgivar dua edin nolur bu ayda kaybetmiyim bebeğimiii

çook sevindim canım senin için ben de sabah sabah adet sancısıyla uyandım erkenden ne güzel habere vesile oldu inşallah canım allahım sağlıklı gebelik kolay doğum hayırlı evlat ve musmutlu aile nasip eder sana

AMİN canımm İNŞALLAH ama ben gecen ayda3 haftalıkken erken düşük yaşadım RABBİM İNŞALLAH bu ay bağışlar bebeğimi..rastlantıki bugün tesbih günüm arkadaşlarımda bana dua edecek herkesten ALLAH razı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…