- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.621
haklısın bebeğem ben şimdi senin aklını iyice karıştırdımözür..
sen bildiğini yap tatlım doktor bende daha mı iyi bilecek....
öptüm fıstığım görüşürüz
hımmm şimdi şöyle araştırsamda elimden gelen bişey yok önemli olan iyi bi doktor bulmam meral'in dediği gibi doktoruma güvenip onunla devam etmek şimdi ben bunu araştırsam ki rahat durmam araştırırım internette bir sürü bilgiye ulaşıp bi noktada takılıp eşimin burnundan getiriyorum ya şöyle olursa ya böyle olursa ya yine olursa ya bendede varsa ya ya ya bu böyle uzuyor gidiyor,son gittiğim doktora kızsamda ne dedi kafayı rahat bırakmak lazım dedi bende onu yapmaya çalışıyorum en azından şu ramazan boyunca öyle yapmayı planlıyorum sonuçta anladığım kadarıyla gebelik öncesi bana yapılacak bişey yok gebelik başlayıncada iki ihtimal var ya iğne kullanıcam yada kullanmayacağım sonuçta bi tarafımızıda yırtsak Allah ne nasip ettiyse onu yaşayacağız
Ozlem benimde protein c dusuk alt sinir 70 ust sinir 140 benimki 67 bi cok doktor bu pihtilasma degil desede ben igne kullanmayinca ilerlemiyor gebeligim igne dozununda iyi ayarlanmasi gerekiyor.
Protein S de 60-130 benim degerimde 84 gebelikte buda dusuyorsa doktor oyuzden tekbir degere degil hepsine birlikte bakilmali diyor.
bu protein c yada s ile ilgili hiç bi doktor fazla açıklama yapmadı hatta ilk doktorum hiç bahsetmedi bile sadece pıhtılaşma ile uyumlu dedi yani doğruluyor gibi bi laf etti son gittiğim doktor da düşük dedi ama önemsemedi bilmiyorum ama demekki çok fazla bi etkisi olmayabilir,tümaycığım senin daha önceki gebeliğinde iğne kullanmışmıydın canım?
100 tefriciye okuyabildiğine göre aynı sürede kaçtane lemyelid dersin özlemcim korkmasın gözün bizde yardım ederiz canım
doğru diyorsun
Ayyy Bedriye dağıtmak benim aklım ahiç gelmemişti , dur ben yayın yapayım olmazsa.ÖZLEEEEEEM duydun mu hep çok ağızdan okunmuş olur..
gaza geldim başlayacam yakında süresi yoksa kendim bile okurum beeee
Tümayım bende senin gibi düşünüyorum ,anam Özlemim'in kafasını karıştırdık iyice..Rabbim ömür verirse bebesine her yol açılır..
Rabbim seninde evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
evet Allah ol dedikten sonra olur,o ömür versin yeter
tatlım otelde calışıyorum ben
hımmmm Allah kolaylık versin
Canim benimde kafam cok karisik her doktor arasinda ucurumlar var biri farkli biri farkli konusuyor gerci Rabbim nasip ederse her turlu olurda bizimkisi tedbir Ozlemin icini rahatlatan tedbirli dikkatli bir doktora ihtiyaci var doktor insani cok rahatlatiyor...
Amin canim insallah rabbim bu sefer kucagima alip buyutmeyi nasip eder insallah....
kesinlikle benim iyi bir doktora ihtiyacım var
Son düzenleme: