Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aslında pazartesi bile kanda çıkar biliyorsun di mi :)) 20 temmuz çok gec diğil mi test için? Inşallah sağlıkla pozitifi görürsün, idrar testi yanıltır haberin olsun

geçen hafta bugün oldum aşılamamı, evet idrar testlerinden korkuyorum yanıltır diye...
Ne yapsam ki

Merve ben çıkıyorum, haydi sana iyi akşamlar ve hayırlı iftarala..sonucunu mutlaka yaz inşallah pozitifi görürsün hayırlısıyla, Rabbim bekletmez...

Merve ben çıkıyorum, haydi sana iyi akşamlar ve hayırlı iftarala..sonucunu mutlaka yaz inşallah pozitifi görürsün hayırlısıyla, Rabbim bekletmez...

Saol sana da iyi akşamlar, düşürdün içime bi ateş şimdi, pazartesi sonuçlar belli olur mu acaba
Şimdiden pazartesiye randevu alasım var.

geçen hafta bugün oldum aşılamamı, evet idrar testlerinden korkuyorum yanıltır diye...
Ne yapsam ki

Valla bende senin aklına girdim sanırım :))) salı sabah erkenden kan testi yaptırsanmı ki?????? hala aklını karıştırmaya devam ediyorum ayy susayım ben

Valla bende senin aklına girdim sanırım :))) salı sabah erkenden kan testi yaptırsanmı ki?????? hala aklını karıştırmaya devam ediyorum ayy susayım ben

çok kötüsünnnn
Oysaki ben kendime söz vermiştim 22 temmu pazartesi kan tahlili olucam diye,
Demek bu pazartesi artık belli olur kanda gebelik,
amannn unut gitsin sen öyle bi şey demedin, ben yazdıklarını okumadım bana demedin

Gunaydin kuzular hayirli sabahlar bugun istanbul yaniyir resmeen Rabbim oruclularin yardimcisi olsun...
Tuba bende 100 tane aliyim simdilik pazartesiden sonra yine alirim....

Canım tefriciyelerin hayırlı olsun inşallah dileklerin kabul olur. Bana da 300 yaz canım şimdilik ezberledim ya çabuk okuyorum bitirirsem yine alırım olur mu. Haftaya cumaya kadar mı.

Burcu canım sizin de başınız sağolsun diğer yaralılara Rabbim acil şifalar versin bol sabırlar versin...Tubacım canım 500 tane de ben okurum canım Allah kabul etsin Allah gönlünün muradını versin

TUBA canım 200 tane tefriciyeni okudum..Rabbim inşallah ordan daha güzel daha hayırlı yerlere tayininizin çıkmasını nasip eder ve hemen aynı anda da sağlıklı hayırlı evlatlar verir canım, inşallah

Kızlar hepinizden Allah razi olsun, çok teşekkür ederim. ÖZLEM hemen başlayabilirsin

Aslı canım başınız sağolsun benim de geçen sene kuzenim vefat etmişti daha 22 yaşında kalp krizi geçirdi. insan inanamiyor gerçekten ama Rabbim sabrini veriyor.

BURCU ne çabuk okudun kız.ben de hemen bitireyim sana yardım edeyim.
Ne yemek yapacağımı bilmiyorum hemen karar vermem gerek.

canım ben cekerim çektikçe yazarım sana

ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum

anladım canım allah kabul etsin.ben evli diilim kuzum pcos var bende.allah nasip ederse insallah kısa düğün düsünyoz tabi insallah.suan ciddi bir ilişkim var.bende burdaki insanlara hem destek olmaya calısyom hem bilgi ediniyorum.cünkü pcos biliyorum benim karsıma cıkacak evlendiğimde cocuk sahibi olmakta.28 yasındayım

adetliyken okunabiliyormu?

burcu canım bende çektikçe yazarım inş kısa sürede biter kayınvalidemler gitti şimdi ii oldu sağolsun yemekleriyle geldi iftara ben sadece tatlı yaptım evi topla et yoruldum zaten şimdi oturdum keyif yapıyorum ama kimse yokmuş

Maşallah canım bebeğine. Sen dr bakma normal olabiliyorsa olsun ne demek sezeryanla alıcam öyle keyfi birşey olmaz hem yasakta zaten birşey görmüş olması lazım ancak ama demek ki öyle bir durum yok ki normalde bakarız demiş. Canım bazen gerçekten kafası duruyor insanın herşeyi unutuyor bende temizlik yaptım bugün duaları okuyamadım gözlerim kapanıyor yorgunluktan sabhata erken kalktım yatarım derken meryem duam aklıma geldi onu mutlaka okumam lazım ara vermemem gerekiyor yatıcam okuyamıcam yarın da buranın dualarını okucam bitiricem.

Canımm başınız sağolsun Rabbim sabırlar versin çok zor ama Rabbim mübarek ay aldı yanına bu da herkese nasip olmaz Rabbim orada rahat ettirsin inşallah canımm ne denir ki bilemiyorum çok üzücü ne yazık ki.

Maşallah canım bebeğine büyüyor yavaş yavaş ne güzel..

canım göbeğinin iki yanına ve aşağısına vuracaksın bie elinle etini tut iki parmağın arasında skıştır öyle yap kasa fila geliyordu kanıyordur bir de vuramıyorsun da zedeliyordun belki de bismillah çek ve hiç yumuşak olma sirekt dik şekilde vur batır yani yumuşak vurursam daha çok acı hissedersin yavaş yavaş yapma birden vur ucuna bişi olmaz merak etme. içeride 10 sn tut öyle çek o zaman akmaz. Akmaması için dik şekilde vurmalısın eğimli vurma ama dışarı akması da sorun olmaz giden gidiyor sonra pamukla basınç yap ama ovalama.

anamm hamarat Seda sahalarda kızlarrr ..ohh yaptıklarını anlat bende motive olayım ..bende koltukları ve buzdolabını çektireyim eşimede altını sileyim du bak iyi akıl ettin

ahh canım istediğim işleri yapamadım ama yorgunluktan öldüm çok sıcaktı kan ter içinde kaldım kaç şişe su içtm bilmem sen de yaptır valla ben çektirdim buzdolabını sildim arkasını altını bir güzel. Fırını filanda çektiricektim sonraya kaldı.

Canımm çok merak ettik seni. Çok şükür iyisiniz. İshal konusunda acaba sorun mu var, yanlış bişi mi yaptım deme çünkü salgın var burada kızlar hamileleler özellikle hep ishalden şikayetçi canım. Boş su iç dr dediği gibi çünkü ishalde vücuttan su kaybı oluyor onun haricinde bebeğine hiç zararı yok.

Canımm tubanın tefriciyeleri de çekerim sana da okurum. Bende başlıcam lem yelide ama zikirmatik almak istiyorum tesbil olmuyor işyerinde şimdi bir kızın yerine bakıcam sanırım kütüphane ne olacak bilmiyorum ama izne çıkmış tek duruyor odada kütüphaneden daha iyi kapatır kapıyı zikirmatikle çekerim hocalara kitap veriyor da başka tür kitaplar hocalar çok gelir gider ama zikirmatik daha iyi olur. Bulursam alıcam başlıcam meryeme devam ediyorum.

Kızlar çok yoruldum ben de ya işten değil sıcaktan süpürürlen silerken terler içinde kaldım. Dip bucak sildim süpürdüm pazara gittik geldik markete gittik sonra ben asıl bu yapışkanloı desenli örtüler var buzdolabı için kullanılıyor ama bakliyat dolabıma da alacaktım sieyim sereyim tekrar silmiyim tozlanmasın diye hem güzel de duruyor migrostan almuştım baya bir önce ama unuymuşum tekrar gittik hadi bulamadım kalmamış. Yerleri sildim, eşime bozdolabını çektirdim sildim, içini sildim yerleştirdim, baza altı kaldı ama. Balkonu düzenledim atılacakları attım, mutfağı topladım filan işte ancak. Geç başladım ama erken kalkmıştım kahvaltıdan sonra uyumuşum koltukta. Yarın kaynanamlar gelecek yemeğe ama kolay yemekler sıcak yenecek şeyler onlar gelince pişiricem. Salonu silerim, banyoyu yıkarım, banyo dolaplarını silerim, mutfak çekmecelerini düzenlerim, toz alırım vs.. akşam olur yine. Ben gidip meryem duamı okuyayım ve yatayım uykum geldi yaa. Bu arada son hapımı içtim artık reglimi bekliyorum

yok canım rahat ol helal olsun ne demek konuşma öyle kafam yine rahat,dedim ya bıraktım şu ara düşünmüyorum

canım rüyalar tersine çıkar derler, birde annem derdiki rüyada kan görürsen bozulur o rüya yani gördüğün gerçek olmazmış,bence için rahat olsun rüyalarımızda gördüklerimizi yaşamıyoruzki

benim gittiğim doktor vardıya hani sonradan randevu alamadığım o coraspin'e gerek yok sadece iğne demişti aslında tek başına yeterli olmuyormu ne ilginç herkes başka şey söylüyor

yardımcı oluruz tabiki canım,haaa burcu lem yelid suyamı okunuyordu da eşler içiyordu aklımda öyle bi bilgi kalmış

Burcuuum suan EYUP SULTAN dayım...yolda gelene kadar senin için LEM YELİD çektim..şimdilik 500 tane oldu ama eylemlerimiz devam edecek:))

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidiir..
Ve aleykum selam hoş geldin CNm biz iyiyiz seni sormalı oğluşun nasıllar halı keyfi:)
Ve aleykum selam hoş geldin fındıkim nerelerdesin sen bakım Allah kolaylıklar versin fazla yorma kendini e mı dikkat et yeğenimize :))
Ve aleykum selam Gamze biz iyiyiz sende iyisindir inşallah yavrucaklar da iyilerdir
Cok gecmis olsun dikkat et kendine bol bol sıvı tuket
Hoş geldin aramıza Merve bende İzmir deyim inşallah hayırlısı ile Rabbim sana da evlatlar nasip eder
Allah razı olsun bedisim ağzına yüreğine Saglik bebem

Kızlar uykusuzluk hakkaten cok kötü birsey dün gece kızımın sancısı vardı sanırım uyuyanadik gündüz bı ara yattım bir iki saat kadar ama gece uykusunu tutmuyor sersem gibi oluyor insan esim pazara gitmişti bizde kizimla balkondaydik kızımı uyuttum tam balkon serin diye oraya yatırdım esim geliyor baktım elleri dolu oruç oruç yermemiş bıde gidin yardım edin dedim kapıyı açık bırakmıştım merdivenlerden ellerindeki poşetleri aldım tam çıkıyorduk ki Kapi şak diye yüzümüze kapandı ceyran yaptı anahtar var ana işin kötüsü kapının arkasında kalmış anahtar açamadık ben bı telaslandim kızım içerde kaldı çarşıdan biraz uzak evimiz gideyim anahtarci çağırayım dedi yok o kadar vaktimiz yok kızım içerde telefon ac gelsinler dedim neyse esim telefon açtı acil adamı çağırdı ben başladım ağlamaya esın tmm yok bisey ağlama kızımız iyi olsun da sorun değil dedi bir anlık dalgınlığın sonu neyse adam 15 dakkika sonra geldi kapıyı açtı icti girdim kızım uyuyordu Allahtan iste bugün ki maceramız ((

Bu arada kızlar cigdemi gören var mı nerelerde bu kız

kızlar belki bebişim erken gelir okuyamam diye bitirdim tüm listeyi Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş

aynen canım bende gelmesin daha küçük büyüsün diyip duruyorum kadir gecesi gelsin ne güzel olur diyorum ama gaybı bilen Rabbim çoktan yazdı tarihini bizimkiler tahmin sadece işte iyi niyetlerin için çok tesşekkürler canım inş Rabbim sanada versin minik minik bir bıdık

canım sağolun aslında bende onu düşünüyodumda araya kaynak yapmak istemedim doğumu yaklaşan arkadaşlara fetih okuyorduk ya benimde yaklaştı ya gönlünden kopan okusa diyodum ama

canım nasıl doktormuş o öyle daha bebiş dönmedi bile hemen sezerysn yaparız diyo normal doğum için diret biraz bence öyle bir şensın varsa hiç denemeden neden sezeryan olasın ki

canım başın sağolsun yeni haberim oldu benimde rabbiim kalanlara sabır versin inş bu gibi durumlarda ne söylenir o da yok ki.... işte ama aslında tek gerçeğimiz sırası gelen gidiyo Rabbim bu mübarek günler hatrına kabrini cennete çevirsin inş

burcum hamilelerin duaları kabul olur derler ben seve seve çekerim canım ama durum malum benim biliyorsun yarın bütün gün senin için dua eder sayısını yazarım önemli olan niyet artık ne kadar çekwbilirsem inş en kısa zamanda Rabbim isteklerini kabul eder gönlüne göre verir tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…