- 8 Mart 2010
- 1.804
- 222
- 173
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.641
Aslında pazartesi bile kanda çıkar biliyorsun di mi :)) 20 temmuz çok gec diğil mi test için? Inşallah sağlıkla pozitifi görürsün, idrar testi yanıltır haberin olsun
Merve ben çıkıyorum, haydi sana iyi akşamlar ve hayırlı iftarala..sonucunu mutlaka yaz inşallah pozitifi görürsün hayırlısıyla, Rabbim bekletmez...
geçen hafta bugün oldum aşılamamı, evet idrar testlerinden korkuyorum yanıltır diye...
Ne yapsam ki
Valla bende senin aklına girdim sanırım :))) salı sabah erkenden kan testi yaptırsanmı ki?????? hala aklını karıştırmaya devam ediyorum ayy susayım ben
uykum dağıldı..
tuba haydi tefriciyelerin kabul lsun inşAllah, banada yaz canım benimm 200 adet.. Allah hayırlısını versin inşAllah.. iki dilek olur tabi Rabbim büyük sen yürekten dile inşAllah gönlüne göre vericek..
özlem burcu siz lem yelid mi okuyorsunuz, dagıtıyorsanız bizede verin..
Gunaydin kuzular hayirli sabahlar bugun istanbul yaniyir resmeen Rabbim oruclularin yardimcisi olsun...
Tuba bende 100 tane aliyim simdilik pazartesiden sonra yine alirim....
ben başlasammıııı başlamasammmııı modundayım canım başlamadım sayı gözümü korkutuyor bide bu aralar iyice saldım yapabilirmiyim emin olamıyorum
tuba canım banada 100 tane yazarmısın ne zamandan itibaren başlıyoruz
Canım tefriciyelerin hayırlı olsun inşallah dileklerin kabul olur. Bana da 300 yaz canım şimdilik ezberledim ya çabuk okuyorum bitirirsem yine alırım olur mu. Haftaya cumaya kadar mı.
Kızlar baş sağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun.Ramazan'ın ilk günü iftarımızı açtıktan hemen sonra aldık haberi inanamadık hala inanamıyorum beynim almıyor şaka gibi geliyo...3 yıldır memurluk bekliyodu sonun da oldu ama ilk iş günün de kaybettik.Dayanmak çok zor kızlar içim acıyo biz hep beraber büyüdük hep bir aradaydık Rabbim bizlerden çok sevmiş onu Annesi,babası ve 2 kardeşi onları gördükçe hiç dayanamıyorumRabbim bolca sabır versin 2 yıl önce yine Ramazan ayında teyzemi kaybetmiştik korkuyorum artık...ama ne güze lki oruçlu ağızlarıyla bu mübarek günlerde kime nasip olur...Bugn biraz dağılayım die işe geldim akşama yine cenaze evindeyiz hemen bırakıp gelmek zaten olmaz öle işte kızlar Allah'ım sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bizlere Allah sıralı ölüm versin
Burcu canım sizin de başınız sağolsun diğer yaralılara Rabbim acil şifalar versin bol sabırlar versin...Tubacım canım 500 tane de ben okurum canım Allah kabul etsin Allah gönlünün muradını versin
TUBA canım 200 tane tefriciyeni okudum..Rabbim inşallah ordan daha güzel daha hayırlı yerlere tayininizin çıkmasını nasip eder ve hemen aynı anda da sağlıklı hayırlı evlatlar verir canım, inşallah
CANLARİM BALLARIM
şimdi ben size bişey diyecegim Allah nasip ederse ben 70.000 tane lem yelid cekmeye başladım, sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olabilme niyetiyle...şimdi aslında kendim bitirecektim ama sizin temiz ve günahsız ağzınızdan da bir katkı olsun istedim, TUBA 'nın tefriciyesini okumayı bitiren benim içinde lem yelid çekebilirmi? öyle kendinizi çok zorlamayın yeterki bir iki katkınız olsun istedim..ne dersiniz? ama önce Tubiş'in duasi.şimdi kaynak yapmış gibi olmayayım :))) sonra hemen eğer isterler özlem ve seda için de okuruz, ben başladım, çok kolay çekemesi
Allah hepinizden razı olsun..Tubam senin önüne geçmiş gibi olmayayım, benim acelem yok, senin duan bittikten sonra başlarız inşallah,1 agustosa kadar bitireyim dedim inşallah
canım ben cekerim çektikçe yazarım sanaCANLARİM BALLARIM
şimdi ben size bişey diyecegim Allah nasip ederse ben 70.000 tane lem yelid cekmeye başladım, sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olabilme niyetiyle...şimdi aslında kendim bitirecektim ama sizin temiz ve günahsız ağzınızdan da bir katkı olsun istedim, TUBA 'nın tefriciyesini okumayı bitiren benim içinde lem yelid çekebilirmi? öyle kendinizi çok zorlamayın yeterki bir iki katkınız olsun istedim..ne dersiniz? ama önce Tubiş'in duasi.şimdi kaynak yapmış gibi olmayayım :))) sonra hemen eğer isterler özlem ve seda için de okuruz, ben başladım, çok kolay çekemesi
Allah hepinizden razı olsun..Tubam senin önüne geçmiş gibi olmayayım, benim acelem yok, senin duan bittikten sonra başlarız inşallah,1 agustosa kadar bitireyim dedim inşallah
canım hoşgeldin, gel buyur katıl aramıza, adın ne? Nerdensin kaç yılık evlisin? Bize kandini bir tanıt, burası çok sevgi dolu bir topik, burdaki herkes bal lokum, maşallah.. Canım artık pco lu olmak gebe kalmaya engel bir neden değil bence.öyle olupta hamile kalan o kadar çok kişi biliyorum ki..inşallah sende onlardan biri olursun bize sonucu haber ver mutlaka :)
ohh süper çok özendim allah razi olsun kv den
unutkan şirin bediş :))) evet okudum ve çok güldüm :))) bu haftasonu hepsini yala yut :)) canım valla seninde cesaretinle tuba'nin tefriciyesinden hemen sonra ilan yapayım lem yelid için zaten ben başladım, sonra özlem ve seda ya okuruz inşallah zaten çok kolay okunuyor
sende hoşgeldin topigimize sen de bize kendini tanıt, hatta istersen ilk sayfada uğurlu listemiz var senide oraya ekleriz :))
hayirli sağlıklı evlat sahibi olmak için 70.000 defa
ozlem canim sadece 36 haftalik gebeligimde kullandim ondada aspirini doktor erken biraktirdigi icin yetersiz gelnis aspirini hic aksatmamam lazimmis gerci sebepsiz olum yok nasip kismet yiyecek ekmegi yokmus...
Burcum 35. Haftaya kadar kullanicam sadece sezeryandan bi gun once birakicam....
GÜNAydın kızlaar nasılsınız?
doktordan geldik herşey yolunda çok şükür o göğüs altı ağrım için kas ağrısı dedi, bebek iyiymiş, 998 gr olmuş eliyüzünde ööle düşünceli duruyordu kuzucuk ultrason cihazı da doktorun iyice bozuldu bozulucak galiba hiç böyle anlattıgım gibi net değil yani, hayal mayal görüyoruz bişeylerdoktor bugun sezeryanla alıcam dedi neden dedim normale de bakıcaz da sezeryen yaparız dedi bende bakarız tarzı takıldım ben zaten hissediyorum bu adam normali desteklemiyor çok sabırlı bir tip de değil bence ama sempatik ama sinirli bir hali hep var hep hissediyorum.. 15 gün sonra bi daha gidicem kısmetse 32. haftaya kadar yasal çalışma süresiymiş bu arada, muayene ediceğim dedi sıkıntı yoksa 36 ya kadar çalışır raporu vericem dedi.. hayırlısı bakalım..
bu arada seda yazmış ki duaları okumadım ben bu hafta dua okudumuzu unutmuşuminanamıyorum şok oldum beynim nasıl bu kadar silmiş bu hafta ben hiç okumadım bugun kısmetse okurum eve geçince haberdarda ederim.. kusura bakmayın ne olur..
Kızlar baş sağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun.Ramazan'ın ilk günü iftarımızı açtıktan hemen sonra aldık haberi inanamadık hala inanamıyorum beynim almıyor şaka gibi geliyo...3 yıldır memurluk bekliyodu sonun da oldu ama ilk iş günün de kaybettik.Dayanmak çok zor kızlar içim acıyo biz hep beraber büyüdük hep bir aradaydık Rabbim bizlerden çok sevmiş onu Annesi,babası ve 2 kardeşi onları gördükçe hiç dayanamıyorumRabbim bolca sabır versin 2 yıl önce yine Ramazan ayında teyzemi kaybetmiştik korkuyorum artık...ama ne güze lki oruçlu ağızlarıyla bu mübarek günlerde kime nasip olur...Bugn biraz dağılayım die işe geldim akşama yine cenaze evindeyiz hemen bırakıp gelmek zaten olmaz öle işte kızlar Allah'ım sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bizlere Allah sıralı ölüm versin
günaydın kızlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle bizde doktordan geldik hersey yolundaymış çok şükür bebeğim daha küçüçük allaha emanet olsun herkesin evladı 15 gün sonra yine çağırdı
evet canım gonal f ve cetrotide kullanıyorum şimdi.tabi glucophage,elevit,folbiol ve ocean plus ta var ama onlar can yakmıyr :) canım iğnenin ucu değil benim paniklemem can yakan.hemşire yapsa sinek ısırığı duymam bile ama kendim yaparken korkuyrum,terliyrum,titriyorum...iğneyi batırıyorum batırıyorum gitmiyor içeri,dışarı akıyo,kanıyo derken canım sıkılıyo.yoksa ilk gün hemşire yaptı merkezde duymadım bilebide yumurtalar büyüdükçe şişkinlik yapmaya başladı.ilkinde oturamaz olmuştum.bu sefer sayı o kadar fazla olmaz herhalde ama hissediyorum resmen büyüdüklerini :)
anamm hamarat Seda sahalarda kızlarrr ..ohh yaptıklarını anlat bende motive olayım ..bende koltukları ve buzdolabını çektireyim eşimede altını sileyim du bak iyi akıl ettin
slm arkadaşlar nasılsnız ben evdeyim hala ve internete giremediğim için sizleri de merak etmiyor degilim sizler iyisinizdir inşallah..
hamileliğimin 9.haftasını bitirmek üzereyim ALLAH ın izniyle .... ama kızlar ishal oldum buda beni korkutuyor doktora sordum bol bol su iç dedi ... birde rüyamda sürekli kanamam oluyormuş korkuyrum valla rüyamdan etkileniyorum...
ama ALLAH a şükür ishal ve karın ağrısından başka bişeyim yok... insallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder rabbim...
kızlar ben hamilelik takvimini nasıl yapabilirim.. bir türlü beceremedim...
CANLARİM BALLARIM
özlemim aslında hepimiz cevabı biliyoruz Allah o bebeğe ömür verirse önümüze bir vesile çıkar, doktorun biri bir ıgne verir o vesile olur, ya da hicbir vesile gerek kalmaz sağlıkla gelir bebemiz, yeter ki o yavrunun kaderinde hayata gelmek olsun..benim annemin rahim ağzı açıklığı varmış 3. Bebesinde şu iğneleri yaptır yoksa cocuk düşer demişler, annemde zaten cocuğu istemediği için iğneleri yaptırmamış düşsün diye..ve tabiki kardeşim dünyaya geldi..biz aciz bir kul olarak ne yapsak boş..içine bir vesvese düişürdüğün için çok üzgünüm canım hakkını helal et..valla üzüldüm..ne güzel kafan rahattı...
slm arkadaşlar nasılsnız ben evdeyim hala ve internete giremediğim için sizleri de merak etmiyor degilim sizler iyisinizdir inşallah..
hamileliğimin 9.haftasını bitirmek üzereyim ALLAH ın izniyle .... ama kızlar ishal oldum buda beni korkutuyor doktora sordum bol bol su iç dedi ... birde rüyamda sürekli kanamam oluyormuş korkuyrum valla rüyamdan etkileniyorum...
ama ALLAH a şükür ishal ve karın ağrısından başka bişeyim yok... insallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder rabbim...
Ozlem canim sadece 36 haftalik gebeligimde kullandim ondada aspirini doktor erken biraktirdigi icin yetersiz gelnis aspirini hic aksatmamam lazimmis gerci sebepsiz olum yok nasip kismet yiyecek ekmegi yokmus...
Burcum 35. Haftaya kadar kullanicam sadece sezeryandan bi gun once birakicam....
CANLARİM BALLARIM
CANLARİM BALLARIM
Ve aleykum selam hoş geldin CNm biz iyiyiz seni sormalı oğluşun nasıllar halı keyfi:)selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidiir..
Ve aleykum selam hoş geldin fındıkim nerelerdesin sen bakım Allah kolaylıklar versin fazla yorma kendini e mı dikkat et yeğenimize :))selam fıstıklar... nasıl misafirim var kaç gündür nasıl bilemezsiniz maşallah yağmur gibiler yatılı bi de...okuyamadım geçmişi herkesler iyidir inşallah hatta süperdir... fırsat buldum bi selam vereyim güzel arkadaşlarıma dedim
Ve aleykum selam Gamze biz iyiyiz sende iyisindir inşallah yavrucaklar da iyilerdirslm arkadaşlar nasılsnız ben evdeyim hala ve internete giremediğim için sizleri de merak etmiyor degilim sizler iyisinizdir inşallah..
Hoş geldin aramıza Merve bende İzmir deyim inşallah hayırlısı ile Rabbim sana da evlatlar nasip ederburju82 güzel ve hoş karşılaman için çok teşekkür ederim, izmirde yaşıyorum ben 25
yaşındayım.Çalışıyorum ve herşeye rağmen hamile kalabilme umuduyla yaşıyorum
1 seneyi geçik bu yola baş koyduk daha sonuç alamadık ama bu mübarek günlerde Rabbim kollarımızı bebeksiz bırakmıcak.
Bu arada sende mi pko'lusun
Allah razı olsun bedisim ağzına yüreğine Saglik bebemranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick[/TD]
[TD]okunacak tarih[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] barısozlem/ Özlem[/TD]
[TD]17.06.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zakkumx/ Zeynep[/TD]
[TD]18.06.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] didemss_23/ Didem[/TD]
[TD]19.06.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] gul1982/ B. Gül[/TD]
[TD]20.06.2013 perşembe[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomar/ Tümay[/TD]
[TD]21.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem / Çiğdem[/TD]
[TD]24.06.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one / Seda[/TD]
[TD]25.06.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb_fb/ tuba[/TD]
[TD]26.06.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner/ bedriye[/TD]
[TD]27.06.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet/ buket[/TD]
[TD]28.06.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07/ aslı[/TD]
[TD]01.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamiilik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82 / B. burcu[/TD]
[TD]02.07.2013 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] serap-serap/ serap[/TD]
[TD]03.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn/ bircan[/TD]
[TD]04.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hayatumuttur / K. Gamze[/TD]
[TD]05.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ranana/ mesude[/TD]
[TD]08.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828/ nazan[/TD]
[TD]09.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kevok08/aylin[/TD]
[TD]10.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik +kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7verengul/ K. gül[/TD]
[TD]11.07.2013 perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan[/TD]
[TD]12.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] şekerkiz67/ tuğba[/TD]
[TD]15.07.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] binbirgece/ b. gamze[/TD]
[TD]16.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] duamnur/ k. burcu[/TD]
[TD]17.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner / yasemin[/TD]
[TD]18.07.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik+kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesii/ ayşe[/TD]
[TD]19.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik kolay doğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] maralam/ meral[/TD]
[TD]22.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
.
Ay maşallah canım bebeğine. Boşver gelmesin canım ya daha 37. haftadasın 3-4 hafta daha vaktin var yani ne kadar anne karnında kalsa o kadar kardır canım orada beslenmesi büyümesi daha iyi. İnşallah herşey gönlüne göre olur hayırlısı canım keyfi de yerinde kızının.
Didoş Allah razı olsun canım..
Oyy senin kuzu nazlı çıktı sanırım..valla hiç belli olmaz belki bir supriz yapar..37. Haftaya girmişsin maşallah..olurda suyun gelir sancın gelir yazabilirsen hemen burda yaz, toplu dua ederiz dualarla seni doğuma yollarız canım..Allah kolaylık versin en sağlıklı ve hayırlı zamanda gelsin inşallah
GÜNAydın kızlaar nasılsınız?
doktordan geldik herşey yolunda çok şükür o göğüs altı ağrım için kas ağrısı dedi, bebek iyiymiş, 998 gr olmuş eliyüzünde ööle düşünceli duruyordu kuzucuk ultrason cihazı da doktorun iyice bozuldu bozulucak galiba hiç böyle anlattıgım gibi net değil yani, hayal mayal görüyoruz bişeylerdoktor bugun sezeryanla alıcam dedi neden dedim normale de bakıcaz da sezeryen yaparız dedi bende bakarız tarzı takıldım ben zaten hissediyorum bu adam normali desteklemiyor çok sabırlı bir tip de değil bence ama sempatik ama sinirli bir hali hep var hep hissediyorum.. 15 gün sonra bi daha gidicem kısmetse 32. haftaya kadar yasal çalışma süresiymiş bu arada, muayene ediceğim dedi sıkıntı yoksa 36 ya kadar çalışır raporu vericem dedi.. hayırlısı bakalım..
bu arada seda yazmış ki duaları okumadım ben bu hafta dua okudumuzu unutmuşuminanamıyorum şok oldum beynim nasıl bu kadar silmiş bu hafta ben hiç okumadım bugun kısmetse okurum eve geçince haberdarda ederim.. kusura bakmayın ne olur..
canım başın sağolsun yeni haberim oldu benimde rabbiim kalanlara sabır versin inş bu gibi durumlarda ne söylenir o da yok ki.... işte ama aslında tek gerçeğimiz sırası gelen gidiyo Rabbim bu mübarek günler hatrına kabrini cennete çevirsin inşKızlar baş sağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun.Ramazan'ın ilk günü iftarımızı açtıktan hemen sonra aldık haberi inanamadık hala inanamıyorum beynim almıyor şaka gibi geliyo...3 yıldır memurluk bekliyodu sonun da oldu ama ilk iş günün de kaybettik.Dayanmak çok zor kızlar içim acıyo biz hep beraber büyüdük hep bir aradaydık Rabbim bizlerden çok sevmiş onu Annesi,babası ve 2 kardeşi onları gördükçe hiç dayanamıyorumRabbim bolca sabır versin 2 yıl önce yine Ramazan ayında teyzemi kaybetmiştik korkuyorum artık...ama ne güze lki oruçlu ağızlarıyla bu mübarek günlerde kime nasip olur...Bugn biraz dağılayım die işe geldim akşama yine cenaze evindeyiz hemen bırakıp gelmek zaten olmaz öle işte kızlar Allah'ım sevdiklerimizin acısını yaşatmasın bizlere Allah sıralı ölüm versin
CANLARİM BALLARIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?