Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarim biz bu gece kocamla BİSMİLLAH dedik cesaretimizi topladık ve Eyüp Sultan a geldik...sahuru da burda yaptık...inanılmaz keyiflydi...ama o kaddar kalabalık o kadar kalabalık ki mahşer yeri mübarek...ALLAH tan camii ye erken girdik de yer bulabildik...Burcun camii de bi 500 daha okudum...Tuba senin için de cok dua ettim başlangıç olsun diye 5 tane okudum ama toplamda 100 yaz sen bana...Asli, Özlem,Seda, Zeynep sizlerede cok dua ettim...ve tüm arkadaşlar...hepinize dua ettim..

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar nasıldınız
Bu topik neden bu kadar sessiz bugün bakım kimsecikler açılış yapmamış neyse bugün fukkani ben actım bereketli olur inşallah uykusuz bir gecenin ardından bir pazara merhaba cok uykum var ya ama bizim kız uyutmadı beni yine şimdide kendisi yattı uyuyo

Metaının ne güzel ermişsin sen öyle oranın maneviyatı bı başka sahur programlarından biliyorum acayip kalabalık oluyor Rabbim etmiş oldugum dualarını kabul eylesin ve gönlüne göre verdin inşallah

Hayirli pazarla...
Ozlem ben zaten artik doktorlarin bizi denek olarak kullandigini dusunuyorum o kadar farkli seyler soyluyorki birinin soyledigini oburu onaylamiyor...

merhaba kızlar aranızda gebelik öncesi kontrollerde kızamıkçığa bağışıklığı olmayan varmı aşı oldunuzmu benm bağışıklığım yokmuş ve Allah korusun hamilelikte kızamıkçık olunurusa bebeğin sakat doğması ihtimali yüksekmiş doktor benden istedi ve ben aşıyı hiçbiyerde bulamadım ve bir ay korunmamız gerekiyomuş bir ay daha beklemek bile istemiyorum ya:26: sizler naptınız

tatlım 1000 tane cektım dahda cekebılırsem yazıcam rabbım kabul etsın hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı anne babasına layık hayırlı evlat nasıp olsun sana ınsallah amin amn amin amin

Son düzenleme:
allah kabul etsin canım bizde akaşm düşündük gitmeyi ama ben ağrılardan kıpırdayamadım çok seviorum orayaı en maneviyatlı yer orası

ayy canım geçmiş olsun çok şükür sorun olmamaış bizim evdeki kapıların kilidi otel kapısı gibi yuvarlak olanlardan arkadan bas kilitleniyoo gecen aklıma düştü bebişimiz dedim ya oynarken basar içerde kalırsa naparı diyee maalesef kilit deişemiyoo tüm kapıları değiştirmemeiz lazım seni çok ii anlıyorum için gitmiştir demek betüş hanım seni uyutmuyoo bak sen şu yaramaza bişi sorucam karnındaki hareket zamanıyla şimdiki uayanık zamanları aynımı değişiomu
Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese
günaydın taze hamişimiz nasılsınız bulantılar başladımı
Hayirli pazarla...
Ozlem ben zaten artik doktorlarin bizi denek olarak kullandigini dusunuyorum o kadar farkli seyler soyluyorki birinin soyledigini oburu onaylamiyor...

günaydın nasılsın doktorlukta tecrübe meselesi herkes tecrübesine göre karar verio hastalıklar bireyden bireye farklılık gösteriyo ilaçların etkileride öyle aynı hasatalığa aynı ilaç verio birinde ii birinde hiç tedavi etmiyor tabi klinikte karşılaştığı vakalrda önemli ama napalım güvenmek zorundayız rabbim işinin ehli merhametli dr hemşire ile karşılaştırsın

bağışıklığının olmadığını nasıl anladınız ben böyle bi durum yasamadım sağlık ocaklarında yokmu aşı bebeklere yapılıyor sonuçta

Allah razı olsun canım,rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Hayirli pazarla...

aynen öyle denek gibiyiz, en anlaşılmazı da o ya işte biri bişey söylüyor öbürü onun tam tersini söylüyor gereksiz kafa karışıklığı oluyor

didemciğim duaları okumuşsun Allah razı olsun canım rabbim sanada kolay doğum nasip etsin

merhaba bence doktorun dediği gibi aşı yaptırıp 1 ay korunmalısın bunu halletmeden hamile kalmamalısın

bağışıklığının olmadığını nasıl anladınız ben böyle bi durum yasamadım sağlık ocaklarında yokmu aşı bebeklere yapılıyor sonuçta
bağışıklığımın olmadığını kan testi sonucu anladı cnm sağlık ocaklarında ve eczanelerde yok heryere sorduk devlet hastanesinden acile sorucam birde ama bir ay daha beklemek beni üzüyo
merhaba bence doktorun dediği gibi aşı yaptırıp 1 ay korunmalısın bunu halletmeden hamile kalmamalısın

dediğin gibi çok önemli bir aşı aslında

sağlık ocaklarında olmaamsı bi ilginç geldi bebeklere ne yapıorlarmış acaba :44zaman mecbur beklemek zorundasın vrdır bundada bi hayır allah hayırlısı versin önceliklisi bu demekki biraz daha vakti var çok stres yapma olurmu hormonlarını yumurtlamanı herşeyini etkiliyor gebe kalmak için önce rahat olmak gerekiyor inan bunu bi çoğumuz yasadık hiç ummadığın anda hamile kalıyosun

inşallah cnm geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda günüm bir gün gecikti bu sabah bi kalktım kırmızı kart! umutlanmıştım.dedim vardır bir hayır..bazen diyorumki sanki herkes doğum öncesi kontrolmu yaptırıo ilk aylarda kendimi korurum off bilmiyorum çok istiyorum bi bebişim olsun ama dediği gibi srtes her kötü şeyin başı

ecza depolarına sormayı denedinmi yada tanıdık bi eczane varsa bulmaya çalışmasını söyle istersen ilgilenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…