- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.661
Metaının ne güzel ermişsin sen öyle oranın maneviyatı bı başka sahur programlarından biliyorum acayip kalabalık oluyor Rabbim etmiş oldugum dualarını kabul eylesin ve gönlüne göre verdin inşallahCanlarim biz bu gece kocamla BİSMİLLAH dedik cesaretimizi topladık ve Eyüp Sultan a geldik...sahuru da burda yaptık...inanılmaz keyiflydi...ama o kaddar kalabalık o kadar kalabalık ki mahşer yeri mübarek...ALLAH tan camii ye erken girdik de yer bulabildik...Burcun camii de bi 500 daha okudum...Tuba senin için de cok dua ettim başlangıç olsun diye 5 tane okudum ama toplamda 100 yaz sen bana...Asli, Özlem,Seda, Zeynep sizlerede cok dua ettim...ve tüm arkadaşlar...hepinize dua ettim..
adetliyken okunabiliyormu?
kızlar bende katılmak istiorum dualaraaaaaa
CANLARİM BALLARIM
şimdi ben size bişey diyecegim Allah nasip ederse ben 70.000 tane lem yelid cekmeye başladım, sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olabilme niyetiyle...şimdi aslında kendim bitirecektim ama sizin temiz ve günahsız ağzınızdan da bir katkı olsun istedim, TUBA 'nın tefriciyesini okumayı bitiren benim içinde lem yelid çekebilirmi? öyle kendinizi çok zorlamayın yeterki bir iki katkınız olsun istedim..ne dersiniz? ama önce Tubiş'in duasi.şimdi kaynak yapmış gibi olmayayım :))) sonra hemen eğer isterler özlem ve seda için de okuruz, ben başladım, çok kolay çekemesi
Allah hepinizden razı olsun..Tubam senin önüne geçmiş gibi olmayayım, benim acelem yok, senin duan bittikten sonra başlarız inşallah,1 agustosa kadar bitireyim dedim inşallah
Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese
allah kabul etsin canım bizde akaşm düşündük gitmeyi ama ben ağrılardan kıpırdayamadım çok seviorum orayaı en maneviyatlı yer orasıCanlarim biz bu gece kocamla BİSMİLLAH dedik cesaretimizi topladık ve Eyüp Sultan a geldik...sahuru da burda yaptık...inanılmaz keyiflydi...ama o kaddar kalabalık o kadar kalabalık ki mahşer yeri mübarek...ALLAH tan camii ye erken girdik de yer bulabildik...Burcun camii de bi 500 daha okudum...Tuba senin için de cok dua ettim başlangıç olsun diye 5 tane okudum ama toplamda 100 yaz sen bana...Asli, Özlem,Seda, Zeynep sizlerede cok dua ettim...ve tüm arkadaşlar...hepinize dua ettim..
Günaydın hayırlı sabahlar kızlar nasıldınız
Bu topik neden bu kadar sessiz bugün bakım kimsecikler açılış yapmamış neyse bugün fukkani ben actım bereketli olur inşallah uykusuz bir gecenin ardından bir pazara merhaba cok uykum var ya ama bizim kız uyutmadı beni yine şimdide kendisi yattı uyuyo
Metaının ne güzel ermişsin sen öyle oranın maneviyatı bı başka sahur programlarından biliyorum acayip kalabalık oluyor Rabbim etmiş oldugum dualarını kabul eylesin ve gönlüne göre verdin inşallah
ayy canım geçmiş olsun çok şükür sorun olmamaış bizim evdeki kapıların kilidi otel kapısı gibi yuvarlak olanlardan arkadan bas kilitleniyoo gecen aklıma düştü bebişimiz dedim ya oynarken basar içerde kalırsa naparı diyee maalesef kilit deişemiyoo tüm kapıları değiştirmemeiz lazım seni çok ii anlıyorum için gitmiştir demek betüş hanım seni uyutmuyoo bak sen şu yaramaza bişi sorucam karnındaki hareket zamanıyla şimdiki uayanık zamanları aynımı değişiomuKızlar uykusuzluk hakkaten cok kötü birsey dün gece kızımın sancısı vardı sanırım uyuyanadik gündüz bı ara yattım bir iki saat kadar ama gece uykusunu tutmuyor sersem gibi oluyor insan esim pazara gitmişti bizde kizimla balkondaydik kızımı uyuttum tam balkon serin diye oraya yatırdım esim geliyor baktım elleri dolu oruç oruç yermemiş bıde gidin yardım edin dedim kapıyı açık bırakmıştım merdivenlerden ellerindeki poşetleri aldım tam çıkıyorduk ki Kapi şak diye yüzümüze kapandı ceyran yaptı anahtar var ana işin kötüsü kapının arkasında kalmış anahtar açamadık ben bı telaslandim kızım içerde kaldı çarşıdan biraz uzak evimiz gideyim anahtarci çağırayım dedi yok o kadar vaktimiz yok kızım içerde telefon ac gelsinler dedim neyse esim telefon açtı acil adamı çağırdı ben başladım ağlamaya esın tmm yok bisey ağlama kızımız iyi olsun da sorun değil dedi bir anlık dalgınlığın sonu neyse adam 15 dakkika sonra geldi kapıyı açtı icti girdim kızım uyuyordu Allahtan iste bugün ki maceramız((
Bu arada kızlar cigdemi gören var mı nerelerde bu kız
günaydın taze hamişimiz nasılsınız bulantılar başladımıGünaydın kızlar iyi pazarlar herkese
Hayirli pazarla...
Ozlem ben zaten artik doktorlarin bizi denek olarak kullandigini dusunuyorum o kadar farkli seyler soyluyorki birinin soyledigini oburu onaylamiyor...
merhaba kızlar aranızda gebelik öncesi kontrollerde kızamıkçığa bağışıklığı olmayan varmı aşı oldunuzmu benm bağışıklığım yokmuş ve Allah korusun hamilelikte kızamıkçık olunurusa bebeğin sakat doğması ihtimali yüksekmiş doktor benden istedi ve ben aşıyı hiçbiyerde bulamadım ve bir ay korunmamız gerekiyomuş bir ay daha beklemek bile istemiyorum ya:26: sizler naptınız
Canlarim biz bu gece kocamla BİSMİLLAH dedik cesaretimizi topladık ve Eyüp Sultan a geldik...sahuru da burda yaptık...inanılmaz keyiflydi...ama o kaddar kalabalık o kadar kalabalık ki mahşer yeri mübarek...ALLAH tan camii ye erken girdik de yer bulabildik...Burcun camii de bi 500 daha okudum...Tuba senin için de cok dua ettim başlangıç olsun diye 5 tane okudum ama toplamda 100 yaz sen bana...Asli, Özlem,Seda, Zeynep sizlerede cok dua ettim...ve tüm arkadaşlar...hepinize dua ettim..
Hayirli pazarla...
Ozlem ben zaten artik doktorlarin bizi denek olarak kullandigini dusunuyorum o kadar farkli seyler soyluyorki birinin soyledigini oburu onaylamiyor...
Slm hosgeldin Topigimizin sahibesi gelirse seni dua listemize ekler ama pazar gunu burasi sakin olur hafta ici daha aktif olur.Adetliyken okumuyoruz adet bitince devam ediyoruz okunan dualarda var onlari adetliykende okuyabiliyoruz....
merhaba kızlar aranızda gebelik öncesi kontrollerde kızamıkçığa bağışıklığı olmayan varmı aşı oldunuzmu benm bağışıklığım yokmuş ve Allah korusun hamilelikte kızamıkçık olunurusa bebeğin sakat doğması ihtimali yüksekmiş doktor benden istedi ve ben aşıyı hiçbiyerde bulamadım ve bir ay korunmamız gerekiyomuş bir ay daha beklemek bile istemiyorum ya:26: sizler naptınız
bağışıklığımın olmadığını kan testi sonucu anladı cnm sağlık ocaklarında ve eczanelerde yok heryere sorduk devlet hastanesinden acile sorucam birde ama bir ay daha beklemek beni üzüyobağışıklığının olmadığını nasıl anladınız ben böyle bi durum yasamadım sağlık ocaklarında yokmu aşı bebeklere yapılıyor sonuçta
merhaba bence doktorun dediği gibi aşı yaptırıp 1 ay korunmalısın bunu halletmeden hamile kalmamalısın
bağışıklığımın olmadığını kan testi sonucu anladı cnm sağlık ocaklarında ve eczanelerde yok heryere sorduk devlet hastanesinden acile sorucam birde ama bir ay daha beklemek beni üzüyo
dediğin gibi çok önemli bir aşı aslında
sağlık ocaklarında olmaamsı bi ilginç geldi bebeklere ne yapıorlarmış acaba :44zaman mecbur beklemek zorundasın vrdır bundada bi hayır allah hayırlısı versin önceliklisi bu demekki biraz daha vakti var çok stres yapma olurmu hormonlarını yumurtlamanı herşeyini etkiliyor gebe kalmak için önce rahat olmak gerekiyor inan bunu bi çoğumuz yasadık hiç ummadığın anda hamile kalıyosun
bağışıklığımın olmadığını kan testi sonucu anladı cnm sağlık ocaklarında ve eczanelerde yok heryere sorduk devlet hastanesinden acile sorucam birde ama bir ay daha beklemek beni üzüyo
dediğin gibi çok önemli bir aşı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?