- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #33.681
inşallah cnm geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda günüm bir gün gecikti bu sabah bi kalktım kırmızı kart! umutlanmıştım.dedim vardır bir hayır..bazen diyorumki sanki herkes doğum öncesi kontrolmu yaptırıo ilk aylarda kendimi korurum off bilmiyorum çok istiyorum bi bebişim olsun ama dediği gibi srtes her kötü şeyin başı
çok kötüsünnnn
Oysaki ben kendime söz vermiştim 22 temmu pazartesi kan tahlili olucam diye,
Demek bu pazartesi artık belli olur kanda gebelik,
amannn unut gitsin sen öyle bi şey demedin, ben yazdıklarını okumadım bana demedin
Kızlar hepinizden Allah razi olsun, çok teşekkür ederim. ÖZLEM hemen başlayabilirsin
Aslı canım başınız sağolsun benim de geçen sene kuzenim vefat etmişti daha 22 yaşında kalp krizi geçirdi. insan inanamiyor gerçekten ama Rabbim sabrini veriyor.
BURCU ne çabuk okudun kız.ben de hemen bitireyim sana yardım edeyim.
Ne yemek yapacağımı bilmiyorum hemen karar vermem gerek.
canım ben cekerim çektikçe yazarım sana
ranana/ mesude 08.07.2013 pazartesi Evladına sağlıklı ve hayırlı uzun bir ömür
melek2828/ nazan 09.07.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kevok08/aylin 10.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik +kolay doğum
7verengul/ K. gül 11.07.2013 perşembe Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
asyamca/ gülhan 12.07.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum
Kızlar uykusuzluk hakkaten cok kötü birsey dün gece kızımın sancısı vardı sanırım uyuyanadik gündüz bı ara yattım bir iki saat kadar ama gece uykusunu tutmuyor sersem gibi oluyor insan esim pazara gitmişti bizde kizimla balkondaydik kızımı uyuttum tam balkon serin diye oraya yatırdım esim geliyor baktım elleri dolu oruç oruç yermemiş bıde gidin yardım edin dedim kapıyı açık bırakmıştım merdivenlerden ellerindeki poşetleri aldım tam çıkıyorduk ki Kapi şak diye yüzümüze kapandı ceyran yaptı anahtar var ana işin kötüsü kapının arkasında kalmış anahtar açamadık ben bı telaslandim kızım içerde kaldı çarşıdan biraz uzak evimiz gideyim anahtarci çağırayım dedi yok o kadar vaktimiz yok kızım içerde telefon ac gelsinler dedim neyse esim telefon açtı acil adamı çağırdı ben başladım ağlamaya esın tmm yok bisey ağlama kızımız iyi olsun da sorun değil dedi bir anlık dalgınlığın sonu neyse adam 15 dakkika sonra geldi kapıyı açtı icti girdim kızım uyuyordu Allahtan iste bugün ki maceramız((
Bu arada kızlar cigdemi gören var mı nerelerde bu kız
Canlarim biz bu gece kocamla BİSMİLLAH dedik cesaretimizi topladık ve Eyüp Sultan a geldik...sahuru da burda yaptık...inanılmaz keyiflydi...ama o kaddar kalabalık o kadar kalabalık ki mahşer yeri mübarek...ALLAH tan camii ye erken girdik de yer bulabildik...Burcun camii de bi 500 daha okudum...Tuba senin için de cok dua ettim başlangıç olsun diye 5 tane okudum ama toplamda 100 yaz sen bana...Asli, Özlem,Seda, Zeynep sizlerede cok dua ettim...ve tüm arkadaşlar...hepinize dua ettim..
anladım canım allah kabul etsin.ben evli diilim kuzum pcos var bende.allah nasip ederse insallah kısa düğün düsünyoz tabi insallah.suan ciddi bir ilişkim var.bende burdaki insanlara hem destek olmaya calısyom hem bilgi ediniyorum.cünkü pcos biliyorum benim karsıma cıkacak evlendiğimde cocuk sahibi olmakta.28 yasındayım
selam bebekler ooo burası kalabalık çok mutlu oldum, hemen aranıza dalıyorum
ben 12 ay boyunca uğraştım bilmezmiyim o gecikmeleri tam kan verdim geldim adet oldum bi keresinde ama rabbim çözümsüz dert vermesin bu topicte neler neler yasayanlar var benim 12 ay beklemem az bile onlarınkinin yanında rahat olmaya çalış elebet bulunacak aşı önemli olan senin veşinin mutluluğu bebişte sonra katlayacak mutluluğunuzu
Benide dualarınıza katarsanız sevinirim kızlar bende katılmak istiyorum
burcu canım bende çektikçe yazarım inş kısa sürede biter kayınvalidemler gitti şimdi ii oldu sağolsun yemekleriyle geldi iftara ben sadece tatlı yaptım evi topla et yoruldum zaten şimdi oturdum keyif yapıyorum ama kimse yokmuş
Canımm tubanın tefriciyeleri de çekerim sana da okurum. Bende başlıcam lem yelide ama zikirmatik almak istiyorum tesbil olmuyor işyerinde şimdi bir kızın yerine bakıcam sanırım kütüphane ne olacak bilmiyorum ama izne çıkmış tek duruyor odada kütüphaneden daha iyi kapatır kapıyı zikirmatikle çekerim hocalara kitap veriyor da başka tür kitaplar hocalar çok gelir gider ama zikirmatik daha iyi olur. Bulursam alıcam başlıcam meryeme devam ediyorum.
Kızlar çok yoruldum ben de ya işten değil sıcaktan süpürürlen silerken terler içinde kaldım. Dip bucak sildim süpürdüm pazara gittik geldik markete gittik sonra ben asıl bu yapışkanloı desenli örtüler var buzdolabı için kullanılıyor ama bakliyat dolabıma da alacaktım sieyim sereyim tekrar silmiyim tozlanmasın diye hem güzel de duruyor migrostan almuştım baya bir önce ama unuymuşum tekrar gittik hadi bulamadım kalmamış. Yerleri sildim, eşime bozdolabını çektirdim sildim, içini sildim yerleştirdim, baza altı kaldı ama. Balkonu düzenledim atılacakları attım, mutfağı topladım filan işte ancak. Geç başladım ama erken kalkmıştım kahvaltıdan sonra uyumuşum koltukta. Yarın kaynanamlar gelecek yemeğe ama kolay yemekler sıcak yenecek şeyler onlar gelince pişiricem. Salonu silerim, banyoyu yıkarım, banyo dolaplarını silerim, mutfak çekmecelerini düzenlerim, toz alırım vs.. akşam olur yine. Ben gidip meryem duamı okuyayım ve yatayım uykum geldi yaa. Bu arada son hapımı içtim artık reglimi bekliyorum
ben 2000 tane lem yelid okudum okursam yine yazarım
Ben didiyom ama burcun kalmayı çok isterdim ama kaynanamlar gelecek salonn temizliğini filan bitireyim canımm akşama gelirim artık
tatlım sabah 1000 cekmıştım 4000 daha cektım toplamda 5000 oldu rabbım kabul etsın
yok canım rahat ol helal olsun ne demek konuşma öyle kafam yine rahat,dedim ya bıraktım şu ara düşünmüyorum
canım rüyalar tersine çıkar derler, birde annem derdiki rüyada kan görürsen bozulur o rüya yani gördüğün gerçek olmazmış,bence için rahat olsun rüyalarımızda gördüklerimizi yaşamıyoruzki
benim gittiğim doktor vardıya hani sonradan randevu alamadığım o coraspin'e gerek yok sadece iğne demişti aslında tek başına yeterli olmuyormu ne ilginç herkes başka şey söylüyor
yardımcı oluruz tabiki canım,haaa burcu lem yelid suyamı okunuyordu da eşler içiyordu aklımda öyle bi bilgi kalmış
Burcuuum suan EYUP SULTAN dayım...yolda gelene kadar senin için LEM YELİD çektim..şimdilik 500 tane oldu ama eylemlerimiz devam edecek:))
Kızlar uykusuzluk hakkaten cok kötü birsey dün gece kızımın sancısı vardı sanırım uyuyanadik gündüz bı ara yattım bir iki saat kadar ama gece uykusunu tutmuyor sersem gibi oluyor insan esim pazara gitmişti bizde kizimla balkondaydik kızımı uyuttum tam balkon serin diye oraya yatırdım esim geliyor baktım elleri dolu oruç oruç yermemiş bıde gidin yardım edin dedim kapıyı açık bırakmıştım merdivenlerden ellerindeki poşetleri aldım tam çıkıyorduk ki Kapi şak diye yüzümüze kapandı ceyran yaptı anahtar var ana işin kötüsü kapının arkasında kalmış anahtar açamadık ben bı telaslandim kızım içerde kaldı çarşıdan biraz uzak evimiz gideyim anahtarci çağırayım dedi yok o kadar vaktimiz yok kızım içerde telefon ac gelsinler dedim neyse esim telefon açtı acil adamı çağırdı ben başladım ağlamaya esın tmm yok bisey ağlama kızımız iyi olsun da sorun değil dedi bir anlık dalgınlığın sonu neyse adam 15 dakkika sonra geldi kapıyı açtı icti girdim kızım uyuyordu Allahtan iste bugün ki maceramız((
Bu arada kızlar cigdemi gören var mı nerelerde bu kız
kızlar belki bebişim erken gelir okuyamam diye bitirdim tüm listeyi Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş
aynen canım bende gelmesin daha küçük büyüsün diyip duruyorum kadir gecesi gelsin ne güzel olur diyorum ama gaybı bilen Rabbim çoktan yazdı tarihini bizimkiler tahmin sadece işteiyi niyetlerin için çok tesşekkürler canım inş Rabbim sanada versin minik minik bir bıdık
canım sağolun aslında bende onu düşünüyodumda araya kaynak yapmak istemedim doğumu yaklaşan arkadaşlara fetih okuyorduk ya benimde yaklaştı ya gönlünden kopan okusa diyodum ama
canım nasıl doktormuş o öyle daha bebiş dönmedi bile hemen sezerysn yaparız diyonormal doğum için diret biraz bence öyle bir şensın varsa hiç denemeden neden sezeryan olasın ki
canım başın sağolsun yeni haberim oldu benimde rabbiim kalanlara sabır versin inş bu gibi durumlarda ne söylenir o da yok ki.... işte ama aslında tek gerçeğimiz sırası gelen gidiyo Rabbim bu mübarek günler hatrına kabrini cennete çevirsin inş
burcum hamilelerin duaları kabul olur derler ben seve seve çekerim canım ama durum malum benim biliyorsun yarın bütün gün senin için dua eder sayısını yazarım önemli olan niyet artık ne kadar çekwbilirsem inş en kısa zamanda Rabbim isteklerini kabul eder gönlüne göre verir tatlım
cok sagol canım katılmak istiyorum adım duygu malatyadancanım ilk sayfamızı bir incele orda dua listemiz var,her ay bir dua seçilir sırayla herkese okunur...katılmak istersen senin listenin sonuna eklerim,hayırlısıyla evlenip hayırlı sağlıklı evlatlar sahip ol diye dua ederiz..yaşın 28 di, bide nerden katılıyorsun ve adını yazarsan seni eklerim haydi kal sağlıcakla
Allah razı olsun canım ,ohhh Allah onları başından eksik etmesin..kıyamam hem sıcak hem son haftalar n eyapsan hemen yorulursun zaten Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun canım evet önce TUBA'nınkisi bitsin benim hiç acelem yok, zikirmatik şart tatlım .çok pratik
Sedoş sana hayranım..senin yarın kadar olmak istiyorum ve azimle yolundan ilerliyorum , maşallah sana..senin beben olsa sen hem onu büyütürsün hem de bu işleride yaparsın Allah nazardan korusun maşallah
Canım Allah razı olsun, ağzına sağlık Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah
çok şükür canım iyiz bizde....dilinde ki beyazlığı sormuşsun pamukcuk canım o sana tavsiyemVe aleykum selam hoş geldin CNm biz iyiyiz seni sormalı oğluşun nasıllar halı keyfi:)
Ve aleykum selam hoş geldin fındıkim nerelerdesin sen bakım Allah kolaylıklar versin fazla yorma kendini e mı dikkat et yeğenimize :))
Ve aleykum selam Gamze biz iyiyiz sende iyisindir inşallah yavrucaklar da iyilerdir
Cok gecmis olsun dikkat et kendine bol bol sıvı tuket
Hoş geldin aramıza Merve bende İzmir deyim inşallah hayırlısı ile Rabbim sana da evlatlar nasip eder
Allah razı olsun bedisim ağzına yüreğine Saglik bebem
AMİN canım ALLAH sendende razı olsun..sen bildiğinden şaşama , ben adete 5 gün kala gidip kan testi yaptıran biriyimRabbim gönlüne göre verir inşallah
tubi canım evdeyim tüm gün zevkle okudum ..eksik kalırsa daha da okurum canım takipteyim..
ne pişirdin dün?
allah razı olsun canım ,Rabbim gönlündekinin muradını versin
eveeeet unutkan şirin duaları okumuş
Canlarim biz bu gece kocamla BİSMİLLAH dedik cesaretimizi topladık ve Eyüp Sultan a geldik...sahuru da burda yaptık...inanılmaz keyiflydi...ama o kaddar kalabalık o kadar kalabalık ki mahşer yeri mübarek...ALLAH tan camii ye erken girdik de yer bulabildik...Burcun camii de bi 500 daha okudum...Tuba senin için de cok dua ettim başlangıç olsun diye 5 tane okudum ama toplamda 100 yaz sen bana...Asli, Özlem,Seda, Zeynep sizlerede cok dua ettim...ve tüm arkadaşlar...hepinize dua ettim..
Günaydın hayırlı sabahlar kızlar nasıldınız
Bu topik neden bu kadar sessiz bugün bakım kimsecikler açılış yapmamış neyse bugün fukkani ben actım bereketli olur inşallah uykusuz bir gecenin ardından bir pazara merhaba cok uykum var ya ama bizim kız uyutmadı beni yine şimdide kendisi yattı uyuyo
Metaının ne güzel ermişsin sen öyle oranın maneviyatı bı başka sahur programlarından biliyorum acayip kalabalık oluyor Rabbim etmiş oldugum dualarını kabul eylesin ve gönlüne göre verdin inşallah
Hayirli pazarla...
Ozlem ben zaten artik doktorlarin bizi denek olarak kullandigini dusunuyorum o kadar farkli seyler soyluyorki birinin soyledigini oburu onaylamiyor...
Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese
merhaba kızlar aranızda gebelik öncesi kontrollerde kızamıkçığa bağışıklığı olmayan varmı aşı oldunuzmu benm bağışıklığım yokmuş ve Allah korusun hamilelikte kızamıkçık olunurusa bebeğin sakat doğması ihtimali yüksekmiş doktor benden istedi ve ben aşıyı hiçbiyerde bulamadım ve bir ay korunmamız gerekiyomuş bir ay daha beklemek bile istemiyorum ya:26: sizler naptınız
toplamda 3000 çektim canımallahım kabul etsin inş
inşallah cnm geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ayda günüm bir gün gecikti bu sabah bi kalktım kırmızı kart! umutlanmıştım.dedim vardır bir hayır..bazen diyorumki sanki herkes doğum öncesi kontrolmu yaptırıo ilk aylarda kendimi korurum off bilmiyorum çok istiyorum bi bebişim olsun ama dediği gibi srtes her kötü şeyin başı
cok sagol canım katılmak istiyorum adım duygu malatyadan
Kızlar bizde kalktık eşim kursa gitmedi ekti bugün çok uykusu vardı uyuduk bizde sonra ben o uyurken kalktım kahvaktı hazıladım. Kaynanamlar gelecek yemeğe salonun bir tozunu alayım sileyim, lavaboları yıkayayım değişik bit patates salatam var kayınpeder sever ondan yapıcam yemekleri yapayım gerçi onlar gelince yapıcam sıcak yenecek şeyler. Ancak kalkayım yetiştireyim bir de kek atayım fırına çayın yanına. Öptüm kızlar. Onlar gidince meryem duamı, buranın dualarını okurum. Tubanın tefriciyesine başlarım okuyabildiğim kadar okurum ezberlediğim için hızlı okuyorum artık burcumun lem yelidini çekeyim çekebildiğim kadar. Görüşürüz.
çok şükür canım iyiz bizde....dilinde ki beyazlığı sormuşsun pamukcuk canım o sana tavsiyem
her emzirmenden önce göğsünü karbonatlı suyla sil
emzirdikten sonra bebişine su ver ağzında süt kalıntısı kalmasın
biberonunu ve emziğini temiz tutmaya calış kaynatmadan kullanma
karbonatlı suyla gazlı bez veya ağız mendilleri varya onlarla ağzını temizleye bilirsin
AMİN canım ALLAH sendende razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?