Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben 12 ay boyunca uğraştım bilmezmiyim o gecikmeleri tam kan verdim geldim adet oldum bi keresinde ama rabbim çözümsüz dert vermesin bu topicte neler neler yasayanlar var benim 12 ay beklemem az bile onlarınkinin yanında rahat olmaya çalış elebet bulunacak aşı önemli olan senin veşinin mutluluğu bebişte sonra katlayacak mutluluğunuzu

sen bildiğinden şaşama , ben adete 5 gün kala gidip kan testi yaptıran biriyim Rabbim gönlüne göre verir inşallah

tubi canım evdeyim tüm gün zevkle okudum ..eksik kalırsa daha da okurum canım takipteyim..
ne pişirdin dün?

canım ben cekerim çektikçe yazarım sana

allah razı olsun canım ,Rabbim gönlündekinin muradını versin

eveeeet unutkan şirin duaları okumuş

ay canım uykusuzluk kötü olmaz mı gece uyuyup biraz uykumuzu alamasak geç yatıp erken kalksak ble sersem gibi oluyoıruz yani Allah kolaylık versin. Kapı konusunda filan aman dikkatli ol canım anahtar eşinde olsa da sen mutlaka yanına al kapının önüne çöp koymaya bile çıksan al anahtarını. Ben anahtar konusunda çok hassasım hatta büyük depremde İstanbulda sallanıyoruz o arada ben kapıdan anahtarı aldım da çıktım tabi giriş katındaydık çıkmamız kolay oldu onunda etkisi var. Neyse halletmişsiniz.

Canımm Allah razı olsun Rabbim açılan elleriin dualarını kabul etsin inşallah hayırlısıyla tedavin hayırlı sonuçlasım müjdeler ver bize

sevgili ikizbebiş, öncelikle inşallah hayırlısıyla sevdiğin kişiyle evlenrisin ve çok güzel bir yuvan olur...

sana 5 gebelik haberi almış biri olarak sana 5 tane süper abla tavsiyelerim var:

1. asla şimdiden bunları düşünüp kendini şartlama, kendini üzme
2. Rabbim nasip edince ve o bebeğe ömür verince emin ol sana çok güzel kapılar açacaktır
3. eğer illa ki önceden bit tedbir alma istersen 3 ay düzenli soğan kürü yap
4. bunların dışında düğüne odaklan ve hayatın tadını çıkar
5. haa bu arada buraya sık sık gel ki,sana evlilik tavsiyeleri verelim

tekrar hoşgeldin aramıza

Kızlar bizde kalktık eşim kursa gitmedi ekti bugün çok uykusu vardı uyuduk bizde sonra ben o uyurken kalktım kahvaktı hazıladım. Kaynanamlar gelecek yemeğe salonun bir tozunu alayım sileyim, lavaboları yıkayayım değişik bit patates salatam var kayınpeder sever ondan yapıcam yemekleri yapayım gerçi onlar gelince yapıcam sıcak yenecek şeyler. Ancak kalkayım yetiştireyim bir de kek atayım fırına çayın yanına. Öptüm kızlar. Onlar gidince meryem duamı, buranın dualarını okurum. Tubanın tefriciyesine başlarım okuyabildiğim kadar okurum ezberlediğim için hızlı okuyorum artık burcumun lem yelidini çekeyim çekebildiğim kadar. Görüşürüz.

inşallah cnm tabiki senelerce bekleyenler var bu mübarek ayda Rabbim onlarında yüzünü güldürsün banada hepimizede hayırlı zamanda evlat nasip etsin inşallah

sizler ne duası okuyosunuz bnde katılmak isterim

Benide dualarınıza katarsanız sevinirim kızlar bende katılmak istiyorum

canım ilk sayfamızı bir incele orda dua listemiz var,her ay bir dua seçilir sırayla herkese okunur...katılmak istersen senin listenin sonuna eklerim,hayırlısıyla evlenip hayırlı sağlıklı evlatlar sahip ol diye dua ederiz..yaşın 28 di, bide nerden katılıyorsun ve adını yazarsan seni eklerim haydi kal sağlıcakla

Allah razı olsun canım ,ohhh Allah onları başından eksik etmesin..kıyamam hem sıcak hem son haftalar n eyapsan hemen yorulursun zaten Allah yardımcın olsun

Allah razı olsun canım evet önce TUBA'nınkisi bitsin benim hiç acelem yok, zikirmatik şart tatlım .çok pratik

Sedoş sana hayranım..senin yarın kadar olmak istiyorum ve azimle yolundan ilerliyorum , maşallah sana..senin beben olsa sen hem onu büyütürsün hem de bu işleride yaparsın Allah nazardan korusun maşallah

ben 2000 tane lem yelid okudum okursam yine yazarım

Canım Allah razı olsun, ağzına sağlık Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah

Ben didiyom ama burcun kalmayı çok isterdim ama kaynanamlar gelecek salonn temizliğini filan bitireyim canımm akşama gelirim artık

tühhh...neyse o zaman öptüm seni Allah kolaylık versin

tatlım sabah 1000 cekmıştım 4000 daha cektım toplamda 5000 oldu rabbım kabul etsın

Ayyy Tuğba Allah razı olsun canım..Rabbim sana sağlıklı bir ramazan bebesi nasip etsin inşallah maşallah

Özlemim Allah senden razı olsun inşallah Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir ramazan bebesi nasip eder..inşallah iyi bir doktor çıkartır karşına

anam ben çektiklerimi suya okuyayım o zaman iftarda içeriz o suyu

Burcuuum suan EYUP SULTAN dayım...yolda gelene kadar senin için LEM YELİD çektim..şimdilik 500 tane oldu ama eylemlerimiz devam edecek:))

MERALİM Allah razı olsun canım..inşallah transferin çok kolay geçer ve rabbim sana sağlıklı 2 tane bebe verir..

ayyy Meral trt 1'de eyüp sultandan canlı yayın yapıyordu ben de sahurda onu izliyordum , hep de izlerim bir daha gidersen kameraya el salla, rezil et eşini bende seni görürümmm

Ayyy MEsude akurken bile strese girdimmtabikide Allah'a emanet birşey olmaz ama bende olsam böğüre böğüre ağlardım..aman buda sana br, tecrübe bebeğem..Allah'ım esirgesin

didem dualarımızı okumuşsun Allah razı olsun canım..Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin san ainşallah..doğum yaklaştıkça sık sık yaz burda san abol bol dua ederiz..hatta doğuma giderken yazsan keşke arkandan yasir oukurum

canım Allah razı olsun ben senin durumunu tabiki biliyorum hiç kendini zorlama kalbinden geçmesi bile yeter..

cok sagol canım katılmak istiyorum adım duygu malatyadan

çok şükür canım iyiz bizde....dilinde ki beyazlığı sormuşsun pamukcuk canım o sana tavsiyem
her emzirmenden önce göğsünü karbonatlı suyla sil
emzirdikten sonra bebişine su ver ağzında süt kalıntısı kalmasın
biberonunu ve emziğini temiz tutmaya calış kaynatmadan kullanma
karbonatlı suyla gazlı bez veya ağız mendilleri varya onlarla ağzını temizleye bilirsin
AMİN canım ALLAH sendende razı olsun..

Canım Allah razı olsun..ayy bende bayılırım öyle yerlere..dün akşam tvde izlerken ayy keşke bende eyüp sultana gidebilsem diye geçirdim eşime..tolu ibadet yerlerini toplu paylaşımları çok sverim..enerjüsü çok yüksek olur hele bide ramazanda..ayağın yerden kesilir öyle yerlerde.Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

günaydın canım oyy senin fıstık annesini uyutmamış ohh şimdi keyiflice uyuyor demek, maşallah uyusunda büyüsün

Hayirli pazarla...
Ozlem ben zaten artik doktorlarin bizi denek olarak kullandigini dusunuyorum o kadar farkli seyler soyluyorki birinin soyledigini oburu onaylamiyor...

İşte bu yüzden Allah'a sığınıp güvenmek ne güzel....

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkese

günaydın adaşım, soğuk algınlığın geçti mi?

ben de gebe kalmadan önce o testi yaptırmıştım..bizim okulda çocuklara vuruyorlardı bende vurdurmuştum bir tane..ama mutlaka yaptır, olsun 1 ay bekle ama önemli bişey o.. Rabbim sana da sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

toplamda 3000 çektim canım allahım kabul etsin inş

Allah bin kere razı olsun canım yazdımm

kaç yıllık evlisisn kaç gebelik gecirdin arkadaşım , kimyasal deyinec benim ilgi alanıma girdin ondan sordum

cok sagol canım katılmak istiyorum adım duygu malatyadan

duygucum seni hemen listeye ekliyorum,topiğimizin sahibi grapichdesigner-yasemin dir aslında ama o hamile olduğundan bende müdür yardımcısı olarak bu işlerle ilgileniyorum , dur hemen ekleyeyim seni dua listemize

seda o patates salatasının tarifini yaz, bende deneyeceğim..
bide inşallah bu hafta içinde reglin hemenceceik gelir....

Ayyy Gül bu ne güzel bir bilgi, ben hiç bilmem böyle şeyleri ,mal gibi olurum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…