Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

arkadaşlar benide yazarmısınız listeye adım cansu gaziantepten pcosluyum 2 yıldır bebiş isityorum

nisanda 1 yıl bitti cnm..geçen ay kimyasal gebelik yaşadım..çok umutlanmıştık çok sevinmiştik ama Rabbim okadar büyükki sağlıksız doğacak bebeği kullarını üzmeden yok ediyo çok şükür..şimdi tekrar deniyoruz tekrar istiyoruz ama aşı olayı kafamı karıştırıo

sendemi kimysal gebelk geçirdin

arkadaşlar benide yazarmısınız listeye adım cansu gaziantepten pcosluyum 2 yıldır bebiş isityorum

canım sende hoşgeldin tabiki seni de eklerim

cok sagol canım katılmak istiyorum adım duygu malatyadan

sevgili cansu ve duygu arkadaşlarım topiğimize geldiniz hoşgeldiniz eğer yalnış anlamazsanız sizden bir şey rica edeceğim:

şimdi sizin gibi güzel arkadaşlarımız buraya gelip dua listesine eklenmek istiyorlar ,bizde onları hiç kırmadan listeye ekliyoruz onlar için dua ediyoruz, ama onlar sonra bir daha hiç gelmiyorlar,

şimdi ben sizi listeye eklediğimde siz listedeki herkes için ,o gün dua edeceksiniz, hatta bugüne kadar ki listedeki kişilerinde duasını ederek başlayacaksınız, çünkü listedeki herkesde size dua edecek..şimdi sadece listeye eklenip bir daha uğramazsanız ( böyle birşey olacağını sanmıyorum lütfen yalnış anlamayın) diğer dua okuyan arkadaşlarımızın hakkına girmiş olursunuz

ekleme işini ben yaptığım içinde asıl sorumlu ben olurum..şimdi bize bunu niye dedin derseniz..bunu yaşadık ve ben çok üzüldüm gecen ay bir arkadaşımızı ekledik, ona dua ettik, o bir daha ne geldi ne sordu diğer arkadaşlarımzın dualarını okudu mu okumadı mı bilmiyorum ve ben kendimi çok suçlu hissettim

inşallah o güzel kalbinizi kırmadan kendimi ifade etmişimdir, eğer sizi üzdüysem hakkınız helal edin, bu şartlarda listeye eklenmek istersenin gönül kapımız herkese açık

cevabınıızı bekliyorum, sevgiler

neslihancım sen daha çok yeni evlisin, ilk gebeliğin kimyasal ya da boş gebelik olması çok çok normal , kadaınlarının çoğunun yaşadığı birşey sakın kafanı takma, çok şükür ki hamile kalabiliyorsun...ve aşı işni mutlaka hallet..
ben tam 4 tane kimyasal gecirdimam asakın beni kendinle kıyaslama..benim kromozom analizim yapılıyor, ben 5 yıllık evliyim..

ben senin en kısa zamanda sağlıklı bir evlada kavuşacağına inanıyorum ..kalbini ferah tut, belki bu aşı herşeyi engelliyordur..olmadı bulunduğun ilin sağlık müdürlüğüne git sana mutlaka yardım ederler, direk müdürle görüş

tamam canım sözümüz söz cansuda hemsom zaten insalalh dualarımız kabul olur ...ne yapmamız gerek neler yapmamız gerek sadece onu bize bilgi verirseniz acemiyiz cünkü

inşallah cnm güzel dileklerin duların için teşekkür edrrim yarın sağlık bakalnğını aramyı düşünüyorum bilgi almak için baklım ne diyecekler artık 1,5 ay daha bekleriz napalım

tamam canım sözümüz söz cansuda hemsom zaten insalalh dualarımız kabul olur ...ne yapmamız gerek neler yapmamız gerek sadece onu bize bilgi verirseniz acemiyiz cünkü

canım anşayışın için çok sağol ben şimdi seni ekliyorum ,haftasonu dua okumuyoruz, hafta içi herkesin bir günü var,listenin başında da ne okunacağı yazıyor, bu güne kadar olanları yavaş yavaş okursun ,ne için okuduğumuzda zaten kişinin karşısında yazıyor...

haydi bereketli olsun..seninde kınanı burda yaparız

cok sagol kuzum ne demek sende haklısın baskasının ettiği dua daha makbul olyomus.allah razı olsun insallahhhhhhhhh bıdıkcıgımıda eklemeyi unutmayın canım :) insallah sizlere bebiş benimde sevdigimi es etsin rabbim hayırlısı ile sonrada bebiş göbişleriniz bebişli bebişli kınama gelesiniz emi :)

Anam hemserim gelmis hosgeldin duygu bende malatyaliyim sen simdiden neden olumsuz dusunuyorsun Allah nasip ettikten sonra hic olmaz denilenin bile cocugu oluyor sen skma canini

mrb canım hosbulduk :) hemso cok burda anlasılan :) nasip tabiki ALLAH büyük bende simdiden hazırlık yapıyorum canım pcos var bende ne güzel sen hamilesin saglıklı sıhatli kucagına almak nasip olsun kuzum insallah

Ama ben kuran okumayı bilmiyorum bugüne kadar listedeki herkesin duası derken pek anlamadım orasını ama yapmaya çalışırım

meral var ya anca bukadar olur.bende eyüpteydim sahurda.ama maalesef biz geç kaldık yer bulamadık.namaz bittikten sonra girebildik kılmaya.neyse çooooooooooooook güzeldi.bende herkese tektek dua ettim.tabi kader arkadaşım olarak ilk önce sana ben daha önce hiç.okadar güzel bi atmosferi varki.bidahaki sefere bizde erken gideriz inşallah.siz kaçta ordaydınız?
neyse konuyu dağıtmayayim.dün arkadaşlarla iş çıkışı kalktık yla çıktık.iftarda sultan ahmetteydik.yatsıyı süleymaniyede kıldık.sabahta Eyüp sultan.okadar güzeldiki.....uzun zamandır kendimi bu denli iyi hissetmemiştim.tekrarlamayı nasip eder inşallah Allah.tabi bol bol dua ettim.buarada kızlar konudan konuya atlıyorum ama lem yelid çekmeye bende başladım.14000 oldu.kendim tamamlayacaktım ama çok ağızdan dua banada mantıklı geldi.lütfen herkes 10 ar tane okurmu?sadece çok kişi olsun maksat.okuyanlar yazsın lütfen.buarada transferden önce tefriciyeye niyetleneceğim inşallah(tabi yardım ederseniz) bunun bitmesini bekliyorum

TUBA canım nedenini bilmiyorum ama benim içimden ordan gitmeniz için dua etmek gelmiyor nedense.sanki senin için orası daha hayırlıymış hissi var içimde...ama bebiş için seve seve dua ederim.100 tefriciyede bana yazarmısın?

DİDEM cim senin için bende okurum fetih suresini inşallah.okuyunca haber veririm.

BURCUM canım 1 ağustos demişsin.benim transfer olayı geçsin istediğin kadar okurum tatlım.

hiiiiiiii adımız yazılmıs heyecanlandım :) ayyyyyyyyyy ALLAHIM COK HEYECAN YAPTIM YAA İNSALLAH HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLSÜN İNSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…